רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אחד מהם שהם המליצו לי לבחור EDIMAX BR-6424 N התחברתי לפני כשבוע ל 12 מגה בעצם מה שהיה צריך להיות כבר לפני חודשיים פשוט לא הייתה תשתית באזור. הגלישה הייתה נחמדה מאוד בשבוע האחרון עם 1.5 מגה לשניה בהורדה ו כמעט 100 ק בהלאה. רק שאתמול כל זה הסתיים לו בפתאומיות גמורה כאשר הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לקבל אינטרנט . היום בבוקר הסבירו לי שבזק קנו שרתים חדשים שמאפשרים גישה פרטית יותר בלי עומסים ועל כן צריך את השיטה החדשה \ישנה עם החייגן הפנימי שרק 3 מודמים יודעים להסתדר אתו טוב וכאמור ה LINKSYS WRT 150 N שלי לא מספיק טוב עבורם כי הוא עושה הרבה ניתוקים ולא יודע להסתדר עם חייגן . בסופו של דבר הסכמתי , בזק בינלאומי מספקים את הראוטר EDIMAX במחיר מוזל של 120 ש"ח עם אפשרות פריסה חודשים ל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לטלפון ואינטרנט 100 מגה בהוט. הבנתי שהראוטר של ההוטבוקס לא משהו אז אני אבקש שיגדירו לי אותו כמודם בלבד ואקנה ראוטר משלי כבר. השאלה אם הטלפון יחובר אליו האם הדבר אפשרי ? ואם כן האם יש בעיות מסויימות להתשמש בהוטבוקס כמודם לטלפון ואינטרנט בו זמנית ? בעיות איטיות תקיעות נפילות וכו.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי שרת ונמאס לי לעדכן כל הזמן את האתר של NO-IP שאני אכן משתמש ב DNS הזה. יש דרך חינמית אחרת שמאפשרת את זה? יש לי אתר באנטרנט עם שם מתחם. יש אפשרות שאני יכול לבנות איזה תוכנה שתהיה דומה ל NO IP או משהו בסגנון. הדגש הוא שיהיה חינם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית הוט הספק נטוויזן , מודם THOMSON של הוט , ראוטר D-LINK ,קו הטלפון שלי הינו קו של נטוויזן המחובר דרך מתאם שיחות של AUDIO CODES . מהירות גלישה 2.5 החיבור הוא בסדר הזה - תשתית למודם - מודם למתאם שיחות - מתאם שיחות לראוטר - ראוטר למחשבים. הכל עובד !!! רציתי להתחבר דרך אותה התשתית עם מודם MOTOROLA SB4200 (שם היוזר שונה - הספק נטוויזן מהירות גלישה 10.0). בחיבור ישיר של המודם לראוטר יש גלישה !! **** כשמנסה לחבר באותו הסדר מודם למתאם ולראוטר - אין שיחות ואין אינטרנט משיחה עם נטוויזן הבנתי שאם אני מתחבר למודם באותה התשתית לא אמורה להיות בעיה , משיחה עם הוט נאמר לי שיכולה להיות בעיית תדרים ???? לא כל כך רוצה למסור להם פרטים בשל בעיית העברת הציוד ממקום ל…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקיצור אני נמצא בממד והקליטה ממש גרועה של הWIFI בחלק מהחדר לא בכולו. עכשיו העניין הוא שיש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל שנכנס לחיבור רשת בקיר שהוא מתחבר לראוטר שנמצא בקומה השניה. השאלה מאיזה מגבר WIFI מומלץ לי כזה שיתחבר לחיבור רשת שיש בקיר וממנו ישדר WIFI , רק אל תשכחו שיש לי מחשב נייח בחדר גם שמתחבר עם כבל, ככה שאני צריך פתרון לשני הדברים , תודה. דרך אגב שכחתי לציין שיש כבר ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לראוטר בקומה השניה והוא נמצא בקומה ה1.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DI-614 ושני כרטיסי רשת DWL-520+ בשני מחשבי XP ומודם אלקטל Speedtouch. הבנתי שרשת מבוססת G היא הרבה יותר טובה, מהירה, ובעלת טווח קליטה יותר טוב מאשר רשת מבוססת B. אז קראתי קצת בפורום וראיתי שממליצים פה על WRT54GL. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הראוטר הנ"ל וכרטיס רשת G שאני יחבר לאחד המחשבים ויהפוך אותו לויסטה. ובנתיים שהמחשב השני ישאר עם הכרטיס רשת הישן ב XP. יש לי מספר שאלות: האם יש לראוטר הנ"ל תמיכה בויסטה על כל גירסותיה? האם תהיה לי תקשורת בין שני המחשבים לראוטר ולאינטרנט למרות שאחד מהם G בויסטה ואחד מהם B בXP? והאם ניתן להתחבר אליו גם בכרטיס אלחוטי של D-link DWL-520+ ? שזהו כרטיס 802.11B? ז"א - האם זה משנה אם החברה של הראו…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של LEVEL ONE עובד מצויין... ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK... עשינו שינוי במיקום המחשב של אמא שלי...מקודם המחשב היה במרחק של 10 מטר בערך ועובר דרך 3 קירות... הוא קלט את זה בסדר מקודם.. (עוצמה: טוב) עכשיו המחשב נמצא במרתף (לא מרתף סגור...כמו קומה רגילה בבית) והוא נמצא גם בערך 10 מטר למטה ועובר דרך 2 קומות (שזה בעצם 2 קירות אבל עבים מאוד...) עכשיו המחשב לא קולט בכלל שום רשת אלחוטית... אז רציתי לדעת מה יש לעשות בנידון... אם אני יקנה כרטיס רשת אלחוטי (למחשב נייח,לא נייד..) הכי טוב שיש לדעתכם זה יקלוט? וכמה עולה דבר כזה בערך? אם אני יקנה מודם אז אני יצטרך בעצם לעשות חשבון אינטרנט חדש או שאני יכול לקנות מודם ולצרף אותו לחשבון הביתי שיש לי בבית? אם …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר ננעלתי על כרטיס רשת אל חוטי USB ב70 שקל אך נאמר לי מנסיון שהקליטה לא משהו . השאלה שלי האם בכלל יש הבדלים רציניים בעוצמות קליטה בין כרטיס לכרטיס או שסך הכל כולם אותו הדבר ? אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט טוב ! המחשב הולך להיות בתוך חדר ממ"ד,זה למה . תודה .
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם כבר עסקינן בנתבים של בזק - אז אני חייב לציין שהNETGEAR DGN834 פשוט מעולה , הוא עומד בעומס מטורף אצלי , גם על 15 מגה בכיף ללא תלונות ויציבות פנטסטית. אבל הVVG2000 מזכיר את התופעה שהייתה בנתבים המגעילים של SIMENS שבזק סיפקו. אחרי העמסה מסויימת הNAT CACHE שלו מתמלא ונתקע. מה שמפליא זה שאפשר לעשות פינגים לבחוץ אבל אי אפשר לגלוש ! אולי הCACHE של הסשיינים של ה"FW" נתקע (זה יכול לקרות בNETSCREEN למשל). בכל אופן אני אבדוק לעומק את האפשרות לגרסא עדכנית של FIMRWARE , עד אז מילה שלי הנתב הזה לא מספק את הסחורה אלא אם כן אתם צריכים מודם BRIDGE. אני אזמין לי את הDLINK ואדווח
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי !אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת, יותר נכון, אבא קנה, בתור הכנה לחיבור לאינטרנט מהיר המייחל ובא לאזורינו שבשטחים. אם תוכלו להגיד לי דעות על הכרטיס: Dynamode - nc100tx-r עלה 90 שקל... בחוברת הסבר כתוב שצריך להיות לי wake-up cabel, ואין לי אותו. מה זה הכבל הזה? אני חייב אותו?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזק עומדת לבצע ניסוי בטכנולוגית G.Fast על מנת לבדוק אם באמצעותה היא יכולה לספק לבתים מהירות חיבור לאינטרנט שעולה על 100M. באופן תאורטי הטכנולוגיה הזו יכולה לספק אפילו מהירות של 1G וזו כמעט הדרך היחידה של בזק להתחרות ב-IBC. הסיבים האופטיים שבזק פורסת עד הבתים בבית יתחברו לקופסא שמותקנת בבניין. משם, הפיזור לדירות יהיה בטכנולוגית G.Fast. המשמעות היא שהשימוש בנחושת הוא למקטע קצר יחסית - כמה עשרות מטרים בלבד. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000935279 להלן סקירה קצרה שפרסמתי על הטכנולוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=4387
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד ואני מנסה להתחבר אליו לרשת האלחוטית בבית שלי והוא כותב לי שהוא התחבר אבל הוא מוגבל. אמא שלי עם המחשב הנייד שלה מצליחה להתחבר בלי בעיות. קניתי את המחשב בארה"ב ושמה הצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית בבית של חברים שלי.. איך מסדרים את הבעיה? תודה..!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למיטב ידיעותי מודם אלקטל שחור 510 הוא מודם, ולא נתב. (ולא נדבר על השינוי הלא חוקי). אבל אני מחזיק ביד אלקטל שחור 510 עם 4 כניסות LAN מאחור, לפי המדריך הזה (זהירות, PDF ) : http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.pdf השימוש בו כראוטר הוא חוקי למהדרין. 1. האם אני צודק ? 2. במידה וכן, מה אני עושה אם אין לי את הדיסק, שאיתו ניתן להגדירו כנתב ? (לא מצאתי את הדיסק ברשת...) 3. האם אפשר להשתמש במדריך (לא PDF :-)) כחלופה לדיסק ? http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=77&mode=mode=thread&order=0&thold=0 ובעזרת הקובץ ST510v4.ini להגדיר אותו כנתב, במקום השימוש בדיסק ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משחק זמן רב במשחק KALONLINE, מאז שהתחברתי לבזק בין לאומי לפני 7 חודשים הייתי מרוצה עד הגג. לפני כחודשיים התחילה איטיות בלתי נסבלת במשחק, אי אפשר לשחק שאתה זז לשניה ו לא זז חמש שניות וחוזר. דיברתי עם נציג שירות מטעם בז'לאומי והוא הסביר לי שאין מה לעשות ויכול להיות שהבעיה תפתר אם אני יתחבר לשירות גיימר שכמובן עולה כפול. פקודת טרייס לשרת: איזשהם פתרונות למצב ???
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מסויימת שגם אנשי התמיכה של האינטרנט של הוט לא הצליחו לפתור: יש לי ראוטר של הוט (נקרא: HOTBOX. עשינו טריפל לא מזמן) , הספק הוא בזק בינלאומי . 2 מחשבים מחוברים לראוטר : הראשון נייח - יש גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה השני- נייד . אין גישה לאינטרנט מה שמוזר זה שלקבל אימיילים ל OUTLOOK ולשלוח אימיילים או לעדכן את הוינדוס אני מצליח בנייד אבל גלישה בדפדפן - אין (גם בחיבור חוטי וגם בוייפיי). כשאני מחבר את הכבל רשת לנייד אני רואה באייקון למטה שרשום לי מחובר אבל "ייתכן שיידרש מידע נוסף אודות כניסה למערכת". מה זה צריך להיות ?? מישהו יודע איך לפתור תבעיה הזאת ? הבעיה התחילה אתמול וחשוב לי להגיד שלפני כן הכל עבד יפה בשתי המחשבים. תודה על העזרה !,
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9 מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד לפני שבוע גלשתי על 1.5 מגה, והורדתי כמו שצריך על 180 ק"ב לשניה (לפעמים פחות, תלוי בשרת) לפני שבוע עברתי לחבילה של 3 מגה, ואני מוריד על מקסימום 250 ק"ב לשניה, ולא 375 כמו שצריך (ההורדה מתחילה במהירות גבוה, משהו כמו 500 400 אבל תוך שניות ספורות יורדת ל 300 ואז ל 250 ולפעמים פחות מזה) התקשרתי ל 012 ועשינו אינספור בדיקות והגענו למסקנה שהבעיה נעוצה במחשב שלי בגלל שהם בדקו כמה פעמים את היוזר שלי והוא מוגדר ל 3 מגה גם אצל הספק וגם אצל התשתית וכשחיברתי לפטופ למודם שלי והורדתי דרך היוזר שלי, זה הוריד כמו שצריך כמה נקודות שחשוב לציין: א. אמנם המחשב שלי בן 3-4 שנים, אבל הוא פורמט פעם אחרונה לפני 3 חודשים ואני שומר עליו טוב טוב טוב (בדקתי אינספור בדיקות לוירוסים וספיוורים עקב מהיר…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים. אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כשנה או יותר רכשתי ראוטר של חברת אדימקס הוענה לדגם 6524N. כבר בהתחלה הוא עשה קצת בעיות, אבל כעבור חצי שנה זה הגיע לשיא, כל שעה צריך לאתחל אותו. היום אני לא יכול לגלוש באינטרנט מבלי לנתק את הראוטר מהחשמל ולהחזירו. הבעיה מתחילה בכך שאתרי האינטרנט מפסיקים להראות את התמונות, אחרי כדקה בערך האתר עצמו בכלל לא יעבוד. כעבור 10 דקות בערך תוכנות המסרים המיידים יתנתקו או לא ישלחו הודעות, וכעבור כחצי שעה בערך הורדות יתנתקו, משחקי רשת יתנתקו ובעצם האינטרנט יפסיק לעבוד. הבעיה נפתרת אם מנתקים את הראוטר מהחשמל ומחזירים, אך חוזרת כעבור שעה. אני מקווה שתסכימו איתי שאי אפשר לעבוד ככה, הבעיה קוראת בשלושה מחשבים שונים בו זמנית ובסוגים שונים של דפדפנים. יש לציין שהמחשב שאליו מחובר הרואטר …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראוטר tplik1043nd תשתית הוט ספק בב"ל. מהירות 5 מגה, בבדיקות מהירות שעשיתי הכל עובד פיקס במחשב בנייח, שאני גולש במחשב הנייד יש איטיות נוראית.. עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור, מישו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה? יש מצב שזה קשור לראוטר? אה ודרך אגב הקליטה מעולה הכי גבוהה.. תודה!!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-