עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ekmo,

שלום, כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בתחום והתבקשתי להקים רשת אלחוטית בבית של ההורים שלי. מאחר והוריי לא מבינים הרבה במחשבים אני צריך ראוטר שהוא סוס עבודה שלא יצטרך הרבה תחזוקה וטיפול. בזמנו קניתי לעצמי linksys 54gl שעד היום נותן עבודה בלי הפרעות ותקלות (טפו טפו) ואני מחפש משהו דומה שיהיה אמין ומספיק חזק (אני מניח שה-linksys 54gl כבר נחשב ישן היום ובטח יש משהו יותר חדש וטוב). על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by kombuntor,

היי אני הולך להזיז את של המחשב נייח למקום בלי כבל אינטרנט אני מחפש מתאם רשת אלחוטי אמין ובעל קליטה טובה רצוי כזה שמתחבר בכבל ולא ישירות למחשב איזה עוד פרמטרים אני צרך לקחת בחשבון ואיזה מתאמים נחשבים טובים היום בשוק?

3. לא מצאתי הרבה חומר על הקושחה Tomato ברשת חוץ מה - WIKI שלה. הבעיות הם בעיקר עם הורדה של טורנטים. 1. במידה שאני נותן אפלוד מקסימלי (החיבור שלי הוא מגה וחצי עם אפ של 150) הגלישה נסתמת ובקושי אפשר להיכנס לאתרים. 2. כשאני מוריד טורנט גם כן הגלישה נסתמת . 3. הורדת טורנט לא מגיעה למהירות המקסימלית , ואני מוריד מרשת TL שידוע ששם מגיעים להורדה מקסימלית. תודה רבה.....

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. עד עכשיו היה לנו 2 מחשבים באותו חדר אז שניהם היו מחוברים לאותו הראוטר (של TP LINK) עם כבלים חוטיים.. עכשיו בעקבות שיפוצים המחשב שלי עובר לחדר אחר (רחוק) ואני לא רוצה לראות הרבה חוטים האם יש אפשרות לחבר את המחשב בצורה אלחוטית לאינטרנט??..המחשבים מאוד ישנים אני לא מאמינה שיש כרטיס רשת או WIFI וכאלה..אני ממש לא מבינה בזה הייתי רוצה בכלל יותר מידע כי ראיתי שיש כרטיס רשת PCI,PCI-E,כרטיסי רשת USB,מתאם רשת חשמל,נקודות גישה ואנטנות או שבכלל כדאי עוד ראוטר?..וגם מה זה תקן N? הקיצר הייתי שמחה למשהו הכי חזק שיעבוד הכי טוב ויקלוט טוב את האינטרנט כמו בחוטי ושלא יהיו בעיות של נפילה או משהו כזה והייתי שמחה גם בכלל למידע כדי שאדע גם במה לבחור ואיך לבחור בדעתי שלי וגם המלצה לפי דעתכם ולמה…

5. שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Svensk.il,

היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??

7. תראו אם אני נכנס לאימיול ומעלה במהירות של 9 קיי ולא מוריד (מאימיול) אז אני מוריד במהירות 60 קי(מכל מיני אתרים כמו מייקרוסופט) ואם אני יוצא מאימיול אז את אותו הקובץ שהורדתי ב 60 אני מוריד ב 194 משהו יכול להסביר לי למה זה ככה??בגלל שאני מעלהה???

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by or756,

בזמן האחרון גובר אצלי הצורך להשתמש באינטרנט במחשב הנייד, ולהפעיל את הנקודה החמה בפלאפון מחסל לי ת'בטריה לחבר יש נטסטיק שהביא מחו"ל ואני רוצה לקנות ממנו, אני רק לא בטוח שזה יעבוד לי מבחינת התדרים של 3G זה אמור להיות סבבה, אבל בקרוב יוצא 4G והנטסטיק שלו תומך, אז אני רוצה להיות בטוח שזה יעבוד (יש משו מטומטם עם FDD או TDD) התדרים של הנטסטיק : 2300Mhz ו 2600Mhz של דור 4 אבל TDD לפי החוברת הוראות שלו (רצועות 38/40) בדור 3 זה WCDMA 2100/ 1900/ 900Mhz אני כרגע באורנג', והבנתי שאצל כולם הדור 4 יהיה 2600MHZ השאלה היא האם יעבוד לי דור 4 כמו שצריך ? וגם לחברת פלאפון ? (לא יצא לו להשתמש, הוא קנה ואז קיבל אחד מתנה מפלאפון) אם זה עוזר לכם, הנטסטיק של Huawei דגם 3272s-920 תודה לעוזרים…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום , ברשותי ראוטר של חברת D-Link מדגם DI-604 . לאחרונה עברתי מגלישה בטכנולוגית ה-ADSL לגלישה על גבי רשת הכבלים . כאשר המחשב מחובר ישירות למודם - הכל עובד מצוין , המהירויות אחלה , הפינגים אחלה...הכל טוב ויפה אבל מה ? כאשר חיברתי את המודם דרך הראוטר..לא ממש הצלחתי להגדיר אותו בצורה שיפעל. אני די מבין בעסק...ואני חושש שאין חיבור מתאים (כלומר שהראוטר לא תומך בסוג החייגן שnetvision משתמשים עם הכבלים..) הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתירת הבעיה , או לחלופין לאמת את חששותי (התחייבתי לשנה , מה לעשות עכשיו ? :~( ) תודה רבה ! תומר.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני שמעתי שאפשר להתחבר לאינטרנט בלי שיהיה לי מנוי. לדוגמה - הוט ו- 013 נטוויז'ן למי שמבין בזה ויודע איך בדיוק אפשר לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי מחשב שמחובר בכבל לראוטר D-LINK DIR-615 שעליו מותקן OpenWRT. כשאני עושה בדיקה מהמחשב עם כבל אני מקבל אפלוד של 2.8mbit~. מה שמוזר שכאשר אני מתחבר לאותו הראוטר ומבצע בדיקת מהירות מול אותו השרת עם וייפיי, אני מקבל העלאה של 3.2mbit~. ניסית מחשב נוסף שמחובר באמצעות כבל אחר, ואני מקבל את אותן תוצאות נמוכות. רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ZaKeN17,

שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם מחובר לבזק/בזב"ל ב-20 מגה. ראוטר 6740H1 בעיה ראשונה: פינגים גבוהים. בעיה שניה: בעיה מוזרה ברשת הקווית. כשאני בודק כבל הפרוס אל אחד החדרים באמצעות בודק כבלים, כל שמונת הגידים מחוברים. כשאני מחבר אל הכבל הפרוס כבל רשת קנוי ובודק את שני הכבלים יחד, אני רואה שהגיד הראשון מנותק. כמובן שבדקתי את הכבל הקנוי והוא תקין. שני הכבלים CAT7 בתקן B. מה אני מפספס? תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני מחובר עם קווי זהב 012, תשתית הכבלים בחבילה 1.5MB. אני כבר שבוע שלם, שוב, לא יכול לשחק בכלל במשחקי רשת! אפילו לא בשעות שבהם אין עומס בכלל, בגלל פינגים של 800-700! הפינגים אף פעם לא יורדים, ואין רגעים שבהם אפשר לשחק לפחות בצורה נורמלית ברשת :-\. בכבלים טוענים שאין אצלהם שום תקלה, ושלפי מה שראו אצלם במחשב יש בעיות חיבור מהמחשב שלי :-X (מה שאין כמובן), ואילו בספק טוענים שישנה בעיה בחיבור לחו"ל בתשתית הכבלים . אז כך, אני עשיתי tracert לשרת שאני משחק בו בדרך כלל והעליתי לכאן את התוצאה. אני עכשיו צריך שאנשים בעלי חיבור ADSL יעשו tracert לשרת גם (הוראות למי שלא יודע איך בהמשך ) כדי לבדוק אם התקלה נובעת מהכבלים או לא! זה ממש ייקח לכם רק כמה דקות. הוראות לעשיית tracer…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום יש לי שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת לראוטר עכשיו יש לי את המודם של סמסונג החדש (aht-e300) שבזק מוכרים עכשיו האם אני צריך לקנות בשבילו האב או לקנות ראוטר ואיזה סוג לקנות וכמה עולה. תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Tiger,

מישהו מכיר אתר בישראל שאפשר לבדוק את ה Upload וה- download ? בתודה , טייגר

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by talevi83,

היי, שמעתי שלפני חודשים היו בעיות בבזק עם הפינגים במהירות 30Mb, אני רוצה לדעת אם מישהו מחובר לבזק והתקלה נפתרה כבר. אשמח אם תוכלו להגיד כמה פינגים אתם מקבלים בבדיקות שונות בתוך הארץ ולאירופה. אגב, אני מחובר לבזב"ל אז עדיף שלקוחות בזב"ל יגיבו, אבל עדיין כל אחד מוזמן...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם לאחר ששבוע שעבר שדרגתי בבזק את המהירות כולל החלפת נתב מנתב של אורנג' (סימנס) לנתב של בזק (דילינק) אני נתקל בבעיות גלישה במיוחד בפתיחת דפי אינטרנט וכאשר אני מבצע בדיקת מהירות הכל מראה תקין. לפעמים אתרים כלל לא נפתחים ומופיעה הודעה שלא ניתן לפתוח את הדף עם שגיאה 105 ולפעמים 108 ואין לי מושג מה זה אומר. עריכה- עכשיו קבלתי שגיאה: " שגיאה 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): השרת סגר את החיבור בלי לשלוח נתונים " נתונים: תשתית 15M בזק ספק:018 מודם:דילינק של בזק תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום רב לכם, לפני מספר ימים ניסיתי להתחבר לרשת דרך החיבור ADSL שלי(PPtp ,VPN,Tcp\IP ושלל הראשי תיבות המאגניבים האלה), ולהפתעתי, אחרי שהוא מסיים את הVerifing של הUser Name והPassword, בשלב ה Registrating Computer to Network, הusage עולה ל100 אחוז. הבעיה היא שהUsage לא יורד ורק אחרי מספר ניסיונות, אני תכלס מצליח להתחבר לרשת. חשבתי שאולי איזה ספיי-וור מעיק על המערכת, אבל הרצתי חיפוש בעזרת Spybot - Search & Destroy, ועדיין המצב הוא אותו דבר. אולי לנסות תוכנה אחרת? אולי בכלל זה לא קשור? המערכת הפעלה היא Win2000+SP3(אם תצטרכו עוד איזה שהם פרטים בשביל לפתור את הבעיה אל תהססו לשאול). כול מה שאני יכול לעשות עכשיו זה להריץ פורמט, כי אני לא ממש מצליח לחשוב על דרך אחרת לתקן את זה…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, ברשותי נתב דואלי של חברת TRENDnet מדגם AC1900, אשמח אם תוכלו להמליץ על מודם/נתב מומלץ בו אשתמש כמודם בלבד. מחיפושי הבנתי כי אין כיום אפשרות לקנות מודם (איני לקוח בזק) VDSL2 בארץ, במידה ולא נכון אודה לתיקון. כיום מהירות החיבור 40. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by omri_ro,

אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!

22. האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. טוב, אז בשבוע האחרון, ברוח של יוזמה התנערנו סוף סוף מחבילת הטריפל המטונפת של הוט. הכבלים הוחלף בצלחת שקולטת את הלווין עמוס, הטלפון והתשתית עברו לבזק. על הדרך אמרנו ביי ביי לנטוויז'ן והתחברנו לבזב"ל. אז הלכנו על חבילת ה-15Mb, אבל אנחנו מקבלים רק 12. זה לפי בדיקה ב-ספידטסט.נט. בבדיקה של בזק זה יוצא בערך אותו הדבר. מהירות ההעלאה אמורה להיות 800Kb, והיא בערך 750 ככה שלא לוחץ לי מהבחינה הזו. אגב, בדקתי גם בוויפי וגם בחיבור פיזי לנתב של בזק. אין הבדל. מדובר באיזה עניין מוכר וידוע, או עילה לפניה לשירות לקוחות? חפשתי דיונים קודמים בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא משהו מיוחד. אולי לא חפשתי טוב.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.