רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??
- 

- 3 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

לקראת תחילת החודש הקרוב או אמצע החודש הזה, אתחבר ככל הנראה לבזק, בזק בינלאומי. אני משתמש בחיבור WiFi עם מרחק מהראוטר(מרחק של עד 10מ'~), אני צריך עזרה בבחירה ציוד שיחזיק טוב את המרחק הזה. השימוש העיקרי באינטרנט הוא משחקי רשת. כמה עלות של ציוד כזה יכול לעלות לי? יש אפשרות לכבל רשת במרחק הזה? הוא יהיה יעיל יותר?
- 

- 8 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

טוב, אז בשבוע האחרון, ברוח של יוזמה התנערנו סוף סוף מחבילת הטריפל המטונפת של הוט. הכבלים הוחלף בצלחת שקולטת את הלווין עמוס, הטלפון והתשתית עברו לבזק. על הדרך אמרנו ביי ביי לנטוויז'ן והתחברנו לבזב"ל. אז הלכנו על חבילת ה-15Mb, אבל אנחנו מקבלים רק 12. זה לפי בדיקה ב-ספידטסט.נט. בבדיקה של בזק זה יוצא בערך אותו הדבר. מהירות ההעלאה אמורה להיות 800Kb, והיא בערך 750 ככה שלא לוחץ לי מהבחינה הזו. אגב, בדקתי גם בוויפי וגם בחיבור פיזי לנתב של בזק. אין הבדל. מדובר באיזה עניין מוכר וידוע, או עילה לפניה לשירות לקוחות? חפשתי דיונים קודמים בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא משהו מיוחד. אולי לא חפשתי טוב.
- 

- 6 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…
- 

- 1 תגובה
 - 2k צפיות

- 

- 

מהו האורך המקסימלי שאפשר להשתמש בכבל רשת בלי צורך במגבר סיגנל?
- 

- 8 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

בזמנים שבין הניתוקים יש גישה לרשת - שיתוף ואינטרנט אבל כל כמה שניות מופיע "network cable unplugged" . ניסיתי כבלים שונים, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיס הרשת , אפילו format אבל זה לא עוזר. הראוטר הוא Edimax 6114wg , המחשב הוא לאפטופ שבינתיים מחובר באופן חוטי לראוטר. נוריות החיווי של הראוטר בפורט 4- שבו מחובר הלאפטום דולקות לכמה שניות\שבריר שנייה\ חצי דקה ואז נכבות לסירוגין. ניסיתי לחבר לפורט אחר, מחשבים אחרים מחוברים לראוטר ועובדים מצוין. :s05: huh?
- 

- 10 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, אני מזה חודש לאחר ששידרגתי את האינטרנט שלי מ 15M ל 30M כשהייתי עם 15M היה לי ראוטר TP LINK של הוט(בשילוב המודם שלהם שמותקן בנפרד) והכל עבד כראוי גם בזמן הורדות עם תוכנת BITCOMT , מאז שעברתי ל 30M ,החליפו לי את הראוטר והמודם ל HOTBOX , ומאז כל הזמן שאני פותח תוכנת BITCOMET אני חווה ניתוקים מהאינטרנט של הדפדפן (ההורדות ממשיכות לרדת רגיל) כל כמה דקות שזה פשוט מתסכל. איפה יכולה להיות הבעיה ? יש אפשרת איכשהו לסדר את זה?
- 

- 10 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה
- 

- 3 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…
- 

- 5 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

Jan 1 00:00:24 udhcpd: udhcp server (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:33 pppd[396]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Using interface ppp0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PADS: Service-Name: '' Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PPP session is 337 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: local IP address 80.178.181.91 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: remote IP address 212.199.26.117 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: primary DNS address 212.117.129.12 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: secondary DNS address 212.117.129.5 Jul 6 15:25:36 pppoe[401]: Bogus…
- 

- 12 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

עד עכשיו היה לנו 2 מחשבים באותו חדר אז שניהם היו מחוברים לאותו הראוטר (של TP LINK) עם כבלים חוטיים.. עכשיו בעקבות שיפוצים המחשב שלי עובר לחדר אחר (רחוק) ואני לא רוצה לראות הרבה חוטים האם יש אפשרות לחבר את המחשב בצורה אלחוטית לאינטרנט??..המחשבים מאוד ישנים אני לא מאמינה שיש כרטיס רשת או WIFI וכאלה..אני ממש לא מבינה בזה הייתי רוצה בכלל יותר מידע כי ראיתי שיש כרטיס רשת PCI,PCI-E,כרטיסי רשת USB,מתאם רשת חשמל,נקודות גישה ואנטנות או שבכלל כדאי עוד ראוטר?..וגם מה זה תקן N? הקיצר הייתי שמחה למשהו הכי חזק שיעבוד הכי טוב ויקלוט טוב את האינטרנט כמו בחוטי ושלא יהיו בעיות של נפילה או משהו כזה והייתי שמחה גם בכלל למידע כדי שאדע גם במה לבחור ואיך לבחור בדעתי שלי וגם המלצה לפי דעתכם ולמה…
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

היי, שמעתי שלפני חודשים היו בעיות בבזק עם הפינגים במהירות 30Mb, אני רוצה לדעת אם מישהו מחובר לבזק והתקלה נפתרה כבר. אשמח אם תוכלו להגיד כמה פינגים אתם מקבלים בבדיקות שונות בתוך הארץ ולאירופה. אגב, אני מחובר לבזב"ל אז עדיף שלקוחות בזב"ל יגיבו, אבל עדיין כל אחד מוזמן...
- 

- 13 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?
- 

- 8 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

מחפש משהו פשוט וידידותי לבית אין צורך ביותר מידי פונקציות אני יודע שאני אמור לנהל את זה דרך הממשק של הראוטר אבל דרך הדפדפן זה לא נוח אז אני מחפש איזו תוכנה שמיועדת לזה אני רוצה לראות את הקליינטים שמחוברים לרשת שלי, שאוכל לשלוט עליהם ולהגביל את מהירות ההורדה שלהם יש את NetLimiter תוכנה מדהימה אבל היא לא נותנת לי עוד קליינטים ברשת אלא רק שליטה על עצמי אשמח להמלצותיכם
- 

- 3 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

הי, אני מחפש מתאם רשת חשמל, שיכול לעבוד בתלת פאזי, וגם כשהוא מחובר למפצל חשמל. מה מומלץ? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

תראו אם אני נכנס לאימיול ומעלה במהירות של 9 קיי ולא מוריד (מאימיול) אז אני מוריד במהירות 60 קי(מכל מיני אתרים כמו מייקרוסופט) ואם אני יוצא מאימיול אז את אותו הקובץ שהורדתי ב 60 אני מוריד ב 194 משהו יכול להסביר לי למה זה ככה??בגלל שאני מעלהה???
- 

- 22 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי ראוטר שנרכש בארה"ב לפני כשנה ומשהו מדגם WRT150N של לינקסיס, אני עובד בחיבור כבלים, ללא MPLS, ועם חיבור קוי בודד ואחלוטי בודד(נייד). לאחרונה הבחנתי שהאינטרנט אצלי מאוד איטי, חשבתי שפרצו לי לרשת איפסתי את ההגדרות והפלא ופלא, המצב אותו דבר, בדיקת מהירות ללא ראוטר העלתה ממצא של 640 KB בהתאם לחבילת החיבור של 5MB. לאחר חיבור הראוטר ואף פירמוט המחשב על הדרך, לWIN 7, נקי ללא כלום, אני מקבל תוצאות משתנות מאוד של בין 480-620...כשלרוב זה עומד על 580-570. אני מחובר דרך 013 ואני רוצה להדגיש שבחיבור חייגני ללא ראטור לא נתקלתי בשום בעיה, והמהירות היא כמובטח ברוחב הפס. בעבר אותו ראוטר לא היה מנחית לי יותר מה 20 KB וגם זה בהגזמה.. איפוס הראוטר, איתחולו, נסיון שידרוג וכו' ב…
- 

- 3 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אני מחובר עם קווי זהב 012, תשתית הכבלים בחבילה 1.5MB. אני כבר שבוע שלם, שוב, לא יכול לשחק בכלל במשחקי רשת! אפילו לא בשעות שבהם אין עומס בכלל, בגלל פינגים של 800-700! הפינגים אף פעם לא יורדים, ואין רגעים שבהם אפשר לשחק לפחות בצורה נורמלית ברשת :-\. בכבלים טוענים שאין אצלהם שום תקלה, ושלפי מה שראו אצלם במחשב יש בעיות חיבור מהמחשב שלי :-X (מה שאין כמובן), ואילו בספק טוענים שישנה בעיה בחיבור לחו"ל בתשתית הכבלים . אז כך, אני עשיתי tracert לשרת שאני משחק בו בדרך כלל והעליתי לכאן את התוצאה. אני עכשיו צריך שאנשים בעלי חיבור ADSL יעשו tracert לשרת גם (הוראות למי שלא יודע איך בהמשך ) כדי לבדוק אם התקלה נובעת מהכבלים או לא! זה ממש ייקח לכם רק כמה דקות. הוראות לעשיית tracer…
- 

- 26 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום יד לי מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים מאחורי קיר יש לי ראוטר והאות ממש חלשה ומתנתקת. איזה usb הייתם ממליצים לקנות שיהיה עם קליטה טובה?
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

לא מצאתי הרבה חומר על הקושחה Tomato ברשת חוץ מה - WIKI שלה. הבעיות הם בעיקר עם הורדה של טורנטים. 1. במידה שאני נותן אפלוד מקסימלי (החיבור שלי הוא מגה וחצי עם אפ של 150) הגלישה נסתמת ובקושי אפשר להיכנס לאתרים. 2. כשאני מוריד טורנט גם כן הגלישה נסתמת . 3. הורדת טורנט לא מגיעה למהירות המקסימלית , ואני מוריד מרשת TL שידוע ששם מגיעים להורדה מקסימלית. תודה רבה.....
- 

- 26 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קל…
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, עברתי אתמול לדירה חדשה והתחברתי לאיינטרנט של הוט עם ראוטר של הוט החלטתי לשים את הראוטר בממד (כי אני רוצה לחבר אותו ישירות לPS3 שלי שיהיה בממד) וכשאני יושב בסלון עם המחשב הנייד שלי הסיגנל חלש שאלתי את הוט והם אומרים שחוץ מלהוצי את הראוטר מהממד אין שום דבר לעשות אני חשבתי על שתי אופציות 1.לקנות ראוטר חדש שיביא לי סיגנל חזק בסלון גם אם הוא בממד (המרחק מהממד לסלון זה 5-5.5 מטר) הבעיה פה הוא שאני לא יודע איזה ראוטר יעמוד בזה אז אם אתם יכולים בבקשה להביא לי ראוטר איכותי וחזק שיוכל לעמוד בזה 2.לקנות את המוצר הבא:http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/powerline/dhp-500av-powerline-av-500-adapter השאלה שלי היא אם אני יקנה זוג כאלא וישים את הראוטר מחוץ לסלוןויחב…
- 

- 11 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום אני לא מצליחה לקלוט בפלאפון את ה WIFI במקום מרוחק מהראוטר, וגם בממד בקושי. ראיתי שמוכרים מגבר לWIFI - כתוב שם תומך רשת B G N - מה זה אומר? האם המגבר זה "אקסס פוינט"? חשוב לי בעיקר הקליטה לפלאפון לא למחשב נייד. תודה
- 

- 5 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

-