עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לאינטרנט זהב אני הבאתי לחבר את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות והצלחנו להתחבר ביחד באותו הזמן. האם ספק האינטרנט יכול לחייב אותי על זה? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני כנראה אקים רשת אלחוטית לכן אני רוצה לדעת מראש יש לי שני מחשבים נייחים ואחד מהם בממ"ד התכנון הוא לשים את הנתב סמוך למחשב שלא בחדר ההמ"ד בין הממ"ד לבין החדר שבו נמצא המחשב השני(וסמוך אליו הנתב) יש אמבטיה השאלה שלי האם תהיה בעיה לקלוט אינטרנט אלחוטי בתוך הממ"ד כאשר הנתב נמצא במרחק שני חדרים ובנוסף לכך הנתב צריך לשדר דרך קיר בטון? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by adlanm,

שלום, יש לי ראוטר TL-WR1043ND ואליו מחובר, בכבל רשת ישיר, מחשב שולחני. כשאני מדליק את המחשב לפעמים כתובת ה-MAC שלו, הנרשמת ב-DHCP Clients List, היא 00-00-AB-CD-EF-GH ולפעמים היא 00-AB-CD-EF-GH-12. הכתובת האמיתית הרושומה בכרטיס הרשת היא השניה. זה שכתובת ה-MAC משתנה יוצר לי בעיות עם Address Reservation והפניית פורטים. הבעיה מסתדרת אחריי הפעלת המחשב מחדש ולפעים נדרשת גם הפעלת הראוטר מחדש. מישהו נתקל בבעיה הזו? מה יוצר אותה? איך מתמודדים איתה? לראוטר הזה מחוברים עוד מחשבים ונדמה לי שאיתם אין בעיה דומה, גם אלו המחוברים באל חוטי. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by TheReaper,

עד כמה שאני זוכר אם אתה קונה בארץ אין דבר אחר חוץ מ1043ND במומלצים. האם המצב משתנה בחו"ל? אני רואה שאת ה1043ND אפשר לקנות שם בכ60 דולר. הייתי שמח לדעת אם יש ראוטרים מומלצים יותר באותו טוווח מחיר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by lompy,

יש לי נתב ישן NETGEAR wgr614 עד כמה שאני מבין הוא עובד בתקן 802.11g 54mbps ויש לו אנטנה אחת. הבעיה העיקרית שלי היא שלא קולטים טוב את הרשת האלחוטית בקצה הבית בקומה מתחת. הנתב ממוקם בחדר ביטחון וזה כאב ראש בשביל להוציא אותו משם כי הוא מחובר שם בכבל לכמה מחשבים. חשבתי אולי להחליף נתב לאחד שעובד בתקן n במהירות 300mbps עם שתי אנטנטות, השאלה היא האם נתב חדש ויותר מתקדם יתן לי באמת קליטה יותר טובה או שלא בהכרח. אשמח להמלצה על נתב עם סיגנל חזק שיהווה שיפור משמעותי מהנתב הנוכחי.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, אני צריך את הדרייבר לכרטיס ולא מוצא.. אשמח אם מישהו יעזור לי (הצילומים של המודם מופיעים במצ"ב) תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. רכשתי את המודם הזה: ראוטר+מודם TP-Link TD-W9970 N300 VDSL/ADSL2+ 300Mbps במקום לשלם 10 ש"ח לבזק כל חודש. תשתית 100 מגה של בזק. בבדיקת מהירות במחשב הנייח שמחובר : נותן לי מהירות הורדה של 40 מגה - שזה מה שקיים בשכונה בתשתית בזק. בבדיקת מהירות ב WIFI נותן לי רק מהירות הורדה של 15 מגה. שזה לא הגיוני ולא סביר. הראוטר מודם חדש לגמרי. יש מה להגדיר? זה מה שהוא נותן? אשמח שמי שיש לו ראוטר כזה יבדוק מהירות ויגיד לי אם גם אצלו זה כך. אם אצל כולם זה כך אז אני מבין שזה מה יש ואולי אקנה ראוטר אחר.

8. Started by rOnka,

אני כבר על סף יאוש ... יש ברשותי ראוטר של DLINK דגם DAP-1360 שאני מעוניין שישמש כריפיטר. לפי האתר שלהם צריך להגדיר IP קבוע למחשב על מנת שיהיה אפשר להגדיר את הראוטר. מחיפוש בגוגל מצאתי שעל מנת לקבוע IP חדש יש לקבוע מה הIP עכשיו לרשום על דף ואז להיכנס להגדרות והIP הקבוע לרשום מה שרשום לי שם(אצלי יצא פורמט 192.168.1.X כאשר אצל כולם ראיתי שיש 0 במקום האחד). האינטרנט הכל עובד כמו שצריך אבל כשאני מנסה להיכנס ל192.168.0.50 כמו שרשום אצלהם באתר או אפילו להיכנס לdlinkap שניהם פשוט לא עובדים לי. תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מנסה ב PPTP ללא הצלחה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by matan007,

שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם שיעבוד עם בזק בינלאומי (ללא צורך במודם נוסף). קונה מארה"ב מהחנויות אמזון או B$H, אשמח להמלצה של אחד טוב שעונה על הדרישה הנ"ל. חשוב לי גם שיהיו לו לפחות 5 כניסות רשת קוויות עם רשת 1G.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני מתלבט איזה שני סוויטצים לקנות על מנת שיתנו לי תוצאות מקסימליות ברשת גיגה. מדובר על רשת קווית CAT5E שמושחלת לכל חדרי הבית. היום המודם של בזק ECI B-FOCUS 270 משורשר ללינקסיס WRT54G וממנו מחוברות כל הנקודות בבית. חשבתי לשרשר סוויטצ גיגה (לא מנוהל) 8 פורטים לראוטר המרכזי, וסוויטצ נוסף למקם מאחורי ארונית הטלוויזיה. (לטובת : רסיבר,TV,סטרימר,PS3,נגן בלוריי ומקס HD) בינתיים אלו נראה לי האופציות שעומדות לרשותי: 1. D-LINK DGS-1008D 8-PORT - עלות 176 לאחד 2. 3COM Gigabit Switch 8PORT 3CGSU08A - עלות 307 לאחד 3. LEVEL ONE GSW-0807 8 PORT - עלות 231 לאחד היתרון של אופציה 1 ו-3 היא שהם סוויטצים "ירוקים" זאת אומרת: מצב SLEEP כאשר אין תעבורה בכלל בסוויטצ…

13. Started by חגיב,

נרשמתי באתר של NO-IP. אם אני מפעיל את התוכנה על המחשב אז זה עובד מצוין ואני מצליח להיכנס מרחוק דרך הכתובת שהקצו לי באתר. יש לי נתב של TP-LINK דגם TL-WR741ND. בנתב מובנית אפשרות של NO-IP. כשאני מזין שם משתמש וסיסמא ועושה SAVE. הוא רושם לי שהתקשורת בוצעה וזה נראה שכל כמה שניות הוא מעדכן מחדש את ה-DNS. הבעיה שלי שבפועל אין תקשורת לשירות NO-IP והנתב לא מעדכן את הכתובת שלי. אני אדגיש שוב שבמחשב זה עובד לי כך שנרשמתי באופן תקין. אודה לכם על תגובתכם

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ערב טוב. מעניין אותי לדעת האם כיבוי והדלקה של נתב d link 2760u של בזק (באמצעות כפתור הכיבוי מאוחרי המכשיר) יכולה לגרום לקיצור משך החיים שלו (כאשר אני מכבה את המחשב אני מכבה גם את הנתב, כ-5 פעמים ביום)? או שעדיף מבחניית אורך חיים להשאיר אותו דולק כל היום ורק בשעות הלילה שהמחשב מכובה לכבות גם את הנתב עד לבוקר? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Tal14,

היי כבר כתבתי על הנושא בעבר, אך לא היה לי זמן להתעסק בזה כמו שצריך ולכן אני כותב שוב. אני עובד על תשתית בזק, ספק בזק בינ״ל. יש לי ראוטר 6740u h1 במשך שנתיים כמעט. לאחרונה הוספתי מספר מכשירים שמתחברים בwifi כך שכיום בערך 6-7 מכשירים מתחברים לראוטר בwifi ו2 בחיבור קווי. החיבור הקווי עובד ללא תקלות, אך בחיבור האלחוטי יש סוג של ניתוקים ברמה שכבר קשה לגלוש באינטרנט(יותר בלפטופ מאשר בסמארטפון). מה אפשר לעשות על מנת לפתור את התקלה? חשבתי בתחילה על החלפת ראוטר, אבל עכשיו אני לא בטוח שגם זה יפתור את הבעיה. תודה מראש =)

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Fkl0ster,

Title says it...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by pergola,

הפייסבוק שלי קבוע עושה לי בעיות בצ'אט. חושב מלא, לא שולח. וממה שהבנתי זה לא קורה אצל כל אחד. יש איזה משהו שאפשר לעשות בנדון?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by amir85,

עד היום הייתי תמיד עובד עם LogMeIn לאחרונה התקנתי מחדש את כל המחשבים בבית וכמו תמיד אני מין סקר שוק כזה לגלות אם יש משהו יותר טוב/נוח/מציעה מגוון רחב יותר של אפשרויות מישהו מכיר תוכנה אחרת?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. היי! לאחר בעיות איטיות רבות בגלישה לאתרים מחו"ל המליצו לי לעבור למסלול גיימר בבזק בינלאומי. הזמנתי את השירות, תמורת 20 ש"ח נוספים בחודש והפלא ופלא - אני מקבל את המהירות המירבית שלי בהורדות וגלישה, וגם הסטרימינג באתרים כגון Youtube השתפר משמעותית! אני תוהה, למה ניתוב נורמלי ומהירויות סבירות מחייבות תשלום אקסטרה? האם הספקיות מאטות את המשתמשים ה"רגילים" בכוונה כדי להפוך את מסלול גיימר לאטרקטיבי יותר? למה אנשים שותקים בעניין?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by roeesnir,

הראוטר חדש, ובזק טוענים שהוא לא תומך וצריך לקנות מהם ראוטר. האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by biodome,

היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. שלום התקנתי לוח אם חדש - DFI LAN PARTY NF3 250GB אשר בעל ( LAN (IEEE 1394 אני מחובר דרך הכבלים וניסיתי לחבר את המודם כבלים שלי ליציאה הזאת (כמובן עם התקנת דרייבר של המודם) הוא לא נתן לי. העזרה הטכנית של הכבלים אמרה לי שהLAN לא פועל לי ואני רואה שיש אייקון (בהגדרות הרשת) שכתוב 1394 CONNECTION. ניתי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם. בעוד ימים אחדים ההתחייבות לנטוייז'ן תסתיים והם ממהרים להציע דברים מוזלים על מנת להשאיר אותי לעוד שנה. אני דווקא שוקל לעבור לבב"ל מאחר ושמעתי מחבריי שהוא "הכי פחות חוסם" פורטים. מטרה עיקרית של האינטרנט הינה להורדות וגלישה, טיפה גיימינג. מהירויות גלישה אצל נטוויז'ן בדרך כלל סבירים, אך לפעמים מהירות צונחת משמעותית בהורדות (טורנטים) (ואני יודע איך מורידים ומה הטורנטים הטובים) שזה קצת מחשיד, וגם במשחק BF2 אני בקושי מצליח להתחבר לשרת עם ממוצע של 150, שזה לא משהו. 1. אז הינה הדילמה : נטוויז'ן מציעה חבילה (ספק + תשתית בזק) של 10 מגה + IP GAMER באותו מחיר שמציעה בב"ל 8 מגה רגיל. 2. האם IP GAMER יתרום משהו מעבר לפינגים נמוכים יחסים במשחקי און ליין לחווית גלישה רגילה או…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. בעקבות מספר שאלות בנושא תקן AC, להלן ריכוז פתרונות שקיימים בארץ נכון לסוף ינואר 2015: 1. נתב BR-6478AC של חברת Edimax (סקירה) שעולה סביב 450 שקל. 2. נתב EA6900 של LINKSYS שעולה סביב 1,500 שקל. 3. נתב WRT1900AC שעולה סביב 2,000 שקל. 4. ממש לאחרונה התחיל להיות זמין הנתב BR-6208AC של EDIMAX בכ-290 שקל. אפשרות אחרת היא לרכוש נתב סטנדרטי ולחבר אליו נקודת גישה שתומכת ב-AC כמו ה-DAP-2660 של D-LINK בכ-1,300 שקל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים