רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי הרבה חומר על הקושחה Tomato ברשת חוץ מה - WIKI שלה. הבעיות הם בעיקר עם הורדה של טורנטים. 1. במידה שאני נותן אפלוד מקסימלי (החיבור שלי הוא מגה וחצי עם אפ של 150) הגלישה נסתמת ובקושי אפשר להיכנס לאתרים. 2. כשאני מוריד טורנט גם כן הגלישה נסתמת . 3. הורדת טורנט לא מגיעה למהירות המקסימלית , ואני מוריד מרשת TL שידוע ששם מגיעים להורדה מקסימלית. תודה רבה.....
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם שיעבוד עם בזק בינלאומי (ללא צורך במודם נוסף). קונה מארה"ב מהחנויות אמזון או B$H, אשמח להמלצה של אחד טוב שעונה על הדרישה הנ"ל. חשוב לי גם שיהיו לו לפחות 5 כניסות רשת קוויות עם רשת 1G.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת wifi בין שני מחשבים בתדר 2.4GHZ או 5.8GHZ לטווח של כ-2 ק"מ. בצד אחד אני יכול לשים איזה ציוד שאני רוצה (ראוטר, אנטנה כיוונית, מגבר וכו') ובצד השני יש לי לפטופ שאני יכול לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חזק יותר (1000-2000mw) אך לא הרבה מעבר לזה. רוב התעבורה תהיה מהלפטופ לראוטר ולא להפך אם זה משנה. א. מה אני צריך לכל עמדה? ממה שחיפשתי בגוגל כדאי להשתמש באנטנה כיוונית פרבולית (הגבר של ~27dbi), האם אפשר להשתמש בראוטר רגיל? צריך להוסיף מגבר? יש עוד חלקים שצריך להוסיף? ללפטופ אני יכול לחבר כרטיס רשת עם אנטנה 'רגילה' (omni), מה מומלץ? ב. לאיזו מהירות אפשר להגיע בטווח של 2 ק"מ? אם נתקלתם בבלוג שמתאר בנייה דומה ועם פירוט ביצועים אני אשמח להסתכל. אני מקווה לצאת עם נזק ש…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נתב ישן NETGEAR wgr614 עד כמה שאני מבין הוא עובד בתקן 802.11g 54mbps ויש לו אנטנה אחת. הבעיה העיקרית שלי היא שלא קולטים טוב את הרשת האלחוטית בקצה הבית בקומה מתחת. הנתב ממוקם בחדר ביטחון וזה כאב ראש בשביל להוציא אותו משם כי הוא מחובר שם בכבל לכמה מחשבים. חשבתי אולי להחליף נתב לאחד שעובד בתקן n במהירות 300mbps עם שתי אנטנטות, השאלה היא האם נתב חדש ויותר מתקדם יתן לי באמת קליטה יותר טובה או שלא בהכרח. אשמח להמלצה על נתב עם סיגנל חזק שיהווה שיפור משמעותי מהנתב הנוכחי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. שלחתי מייל עכשיו, כמו בכל יום, לנמען מסוים. שלא כמו בשאר הימים, קיבלתי הודעת שגיאה: DNS Error: DNS server returned general failure הנה מה שאני יודע: הם עושים שימוש ב Google Apps. יש להם Domain שמנוהל דרך Google Apps אצל GoDaddy. ואל תשאלו אותי איך BlueHost קשורים לנושא, אבל Bluehost כנראה מארחים (???) את האתר? אני לא כל כך יודע להסביר, כי הידע שלי מוגבל. כל שאני יודע זה שבזמנו, כאשר התבקשתי לבצע את כל הבלאגן הזה, נעזרתי בצ'אט של BlueHost והם הסבירו לי איך לעשות מה. אם כן, מישהו יכול אולי לעזור? מדוע המייל לא מתקבל? הנה ההודעה המקורית: This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOU…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אפשר לפצל תקע רשת יחיד לחיבור של שני מחשבים במקביל לאותו התקע (התקע מחובר בסופו של דבר להאב מרכזי מרוחק מהתקע עצמו). יש אפשרות לעשות דבר שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתב : DG834NU מתאם רשת אלחוטי : Edimax EW-7718UN המהירות ברשת הפנימית איטית - 6.3MB/S מחשב א' מתחבר בצורה קוית לנתב מחשב ב' מתחבר בצורה אלחוטית כאשר אני מנסה להעתיק קובץ בין המחשב שמחובר קוית למחשב שמחובר אלחוטית המהירות עומדת על כ- 6.2-3MB/S כאשר שני המחשבים מתחברים קוית לנתב המהירות עומדת על כ 9.2-3MB/S ביניהם שזה אמור להיות תקין המחשב האלחוטי מתחבר ב300Mbps ככה שנראה שהכול תקין ברשת האלחוטית אם אתם רוצים לראות את ההגדרות בנתב אז מצורפת תמונה אבל לפי הבדיקה הקוית ניראה ששני המחשבים תקינים מישהו מכיר את הבעיה ויודע דרך לפתור אותה ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קורה לפעמים שאני נמצא במקום ציבורי שיש בו WIFI אך לא מוצפן וכמובן שהכל עובר בטקסט רגיל וניתן להאזין לו. אשמח לדעת איך ניתן לאבטח את עצמי במצב כזה? אני יודע שאשפר לקנות שרת ולהתקין VPN ולגלוש דרכו אבל כרגע אין לי רצון/יכולת להוציא כסף על שרת. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי BR-6204wg של edimax ומחשב נייד HP ProBook 4520s ואני לא מצליח לגרום למחשב לאתר את רשת האלחוטית של הנתב. המחשב כן מציג לי רשימה של רשתות אחרות באזור, רק לא את שלי. הסלולרי שלי לעומת זאת כן רואה את הנתב שלי ומצליח להתחבר. המ יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה-BR-6428nC של חברת Edimax הוא נתב בסיסי הכולל כניסת WAN ו-4 כניסות LAN הפועלות במהירות של 100Mbps. הוא תומך בתקן N בתדר 2.4Ghz ואינו כולל כניסות USB. יחודו הוא באנטנות ה-9dBi המאפשרות להגיע לביצועים אלחוטיים עודפים בטווחים בינונים וארוכים. בסקירה, אותה ניתן למצוא בלינק המצ"ב, ניתן לקרוא כל תכונותיו של הנתב, אופן התקנתו ולהעריך את ביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון. כרגע אני מחובר למהירות 1.5 מגה של נטוויז'ן תחת תשטית של בזק, אני חובב משחקי משחק ומשחק במשחק שנקרא heroes of newerth. עכשיו, רוחב הפס שנטוויז'ן מספקים לי הוא נכון ואני לא חושב שהם מרמים אותי בגלל שכשאני מוריד ממנהל הורדות דרך ראפידשר תמיד מהירות ההורדה היא 200 קילובטים לשניה, לא משנה המקום או הזמן, אבל, יש שעות עומס לנטוויז'ן כאשר המון אנשים מחוברים, השעות האלו הם הזמן היחידי שאני מבלה מול המחשב ובשעות הללו יש לי לאגים מטורפים במשחק. (הגרפיקה עובדת חלק אבל השחקנים משתגרים כאילו איבדו פריימים) בדקתי את זה במשך חודש ומשעה 17:00 חמש בצהריים עד שעה 01:00 אחת בלילה אני לא מסוגל לשחק במשחק בלי לאגים, אם אני מתחבר בין אחת בלילה עד לח…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט של 100/2 של הוט ולחבר שלי יש אינטרנט של 40/3 של בזק עכשיו השאלה שלי היא אם אני רוצה לקנות אינטרנט שמהירות ה-UPLOAD היא 3 מגה ומהירות ה-DOWNLOAD היא לפחות 40 ובמחיר הכי זול והכי טוב שאפשר שיהיה האינטרנט לאן אני צריך להתקשר מה להגיד כי אני רוצה תשתית בזק וספקית בזק אבל אומרים שבזק ביןאלומי יותר כדאי אז לאן להתקשר מה להגיד וגם שיהיה לי פינגים טוב ולא יתנתק האינטרנט כל יום. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב linksys 54gl התקנתי dd-wrt ומאז כל 2-3 דקות הנתב מתנתק ומתחבר מחדש. למשהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9 מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו אם אני נכנס לאימיול ומעלה במהירות של 9 קיי ולא מוריד (מאימיול) אז אני מוריד במהירות 60 קי(מכל מיני אתרים כמו מייקרוסופט) ואם אני יוצא מאימיול אז את אותו הקובץ שהורדתי ב 60 אני מוריד ב 194 משהו יכול להסביר לי למה זה ככה??בגלל שאני מעלהה???
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר BR6104wbוEdimax הנוריות של הגלישה ירוקות אבל של ה LAN כתומות כאלה. אצל חבר שלי הם ירוקות. איך אפשר לשפר תמהירות העברה? היא איטית כנ"ל גם אלחוטי.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני הולך להזיז את של המחשב נייח למקום בלי כבל אינטרנט אני מחפש מתאם רשת אלחוטי אמין ובעל קליטה טובה רצוי כזה שמתחבר בכבל ולא ישירות למחשב איזה עוד פרמטרים אני צרך לקחת בחשבון ואיזה מתאמים נחשבים טובים היום בשוק?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מהו האורך המקסימלי שאפשר להשתמש בכבל רשת בלי צורך במגבר סיגנל?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-