עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oded6188,

אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה

2. האישה בחול ולצערנו לא מצליחה להתחבר לאינטרנט - המחשב מציג כל הזמן "מיייבא כתובת רשת". עברתי על הנושא בפורום ,אך אשמח לפיתרון קל שאפשר להסביר לאישה בטלפון איך לפתור את הבעיה (היא לא מבינה גדולה במחשבים.) תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by -neo-,

שלום, מישו פה מכיר במקרה לאן שופ באיזור המרכז? תודה לעוזר!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. עד עכשיו היה לנו 2 מחשבים באותו חדר אז שניהם היו מחוברים לאותו הראוטר (של TP LINK) עם כבלים חוטיים.. עכשיו בעקבות שיפוצים המחשב שלי עובר לחדר אחר (רחוק) ואני לא רוצה לראות הרבה חוטים האם יש אפשרות לחבר את המחשב בצורה אלחוטית לאינטרנט??..המחשבים מאוד ישנים אני לא מאמינה שיש כרטיס רשת או WIFI וכאלה..אני ממש לא מבינה בזה הייתי רוצה בכלל יותר מידע כי ראיתי שיש כרטיס רשת PCI,PCI-E,כרטיסי רשת USB,מתאם רשת חשמל,נקודות גישה ואנטנות או שבכלל כדאי עוד ראוטר?..וגם מה זה תקן N? הקיצר הייתי שמחה למשהו הכי חזק שיעבוד הכי טוב ויקלוט טוב את האינטרנט כמו בחוטי ושלא יהיו בעיות של נפילה או משהו כזה והייתי שמחה גם בכלל למידע כדי שאדע גם במה לבחור ואיך לבחור בדעתי שלי וגם המלצה לפי דעתכם ולמה…

5. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום רב לכם, לפני מספר ימים ניסיתי להתחבר לרשת דרך החיבור ADSL שלי(PPtp ,VPN,Tcp\IP ושלל הראשי תיבות המאגניבים האלה), ולהפתעתי, אחרי שהוא מסיים את הVerifing של הUser Name והPassword, בשלב ה Registrating Computer to Network, הusage עולה ל100 אחוז. הבעיה היא שהUsage לא יורד ורק אחרי מספר ניסיונות, אני תכלס מצליח להתחבר לרשת. חשבתי שאולי איזה ספיי-וור מעיק על המערכת, אבל הרצתי חיפוש בעזרת Spybot - Search & Destroy, ועדיין המצב הוא אותו דבר. אולי לנסות תוכנה אחרת? אולי בכלל זה לא קשור? המערכת הפעלה היא Win2000+SP3(אם תצטרכו עוד איזה שהם פרטים בשביל לפתור את הבעיה אל תהססו לשאול). כול מה שאני יכול לעשות עכשיו זה להריץ פורמט, כי אני לא ממש מצליח לחשוב על דרך אחרת לתקן את זה…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

כלקוח של Netvision יש שלולה טווחי IP שאני עשוי לקבל בעת התחברותי 217.132.*.* 62.*.*.* 85.*.*.*. האם יש איזו שהיא דרך שבה אני יכול לבחור את טווח IP שאני רוצה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. 1. האם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/7678 יקלוט בצורה טובה אינטרנט למחשב נייח במהירות 4/5 מגה מראוטר במרחק של כ10 מ' ממנו? 2. האם הכרטיס תומך בצורה מלאה בתקן N ואיך ניתן לדעת אם כרטיס רשת תומך בצורה מלאה בתקן הנ"ל? 3. האם הכרטיס יספיק בעתיד לקליטת 10/12 מגה מהתשתית של מהUFI של הוט או הNGN של בזק (יש כוונה לעבור לאחת מהן בעתיד)? 4. יש כרטיס מומלץ יותר בTMS שיענה על הצרכים http://tms.co.il/cat/61 והאם יש צורך להשקיע יותר מכמה עשרות שקלים מכיוון שיש כרטיסים שעולים מאות עד אלפי שקלים, למה הם מיועדים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by matan007,

שלום, מחפש נתב מתאים לאינטרנט סיבים של פרטנר. הכוונה שיהיה בו כל מה שצריך כדי לחבר ושייפעל (מתאם סיב SFP, מודם WAN וכ"ו). צריך המלצה, תקציב סביב ה 300 ש"ח.

9. Started by Tiger,

מישהו מכיר אתר בישראל שאפשר לבדוק את ה Upload וה- download ? בתודה , טייגר

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by intermaster,

שלום לכם... אני מחפש אפשרות של פרסום תקייה באינטרנט ככה שאוכל להתחבר אליה מכל מחשב אחר.... לא ברשת ביתית. אלא באינטרנט בכלל. האם יש איזה תוכנה שעושה את זה בקלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום, יש לי את המודם dlink-6740u h1 מבזק שאותו הפכתי לברידג' וקניתי את הראוטר 1043nd V2 של TP LINK.. עכשיו אני רוצה לבדוק אם אני על RA אבל אני לא מצליח להכנס למודם עצמו כדי לבדוק נתוני קו... מה עליי לעשות ?

13. נתב : DG834NU מתאם רשת אלחוטי : Edimax EW-7718UN המהירות ברשת הפנימית איטית - 6.3MB/S מחשב א' מתחבר בצורה קוית לנתב מחשב ב' מתחבר בצורה אלחוטית כאשר אני מנסה להעתיק קובץ בין המחשב שמחובר קוית למחשב שמחובר אלחוטית המהירות עומדת על כ- 6.2-3MB/S כאשר שני המחשבים מתחברים קוית לנתב המהירות עומדת על כ 9.2-3MB/S ביניהם שזה אמור להיות תקין המחשב האלחוטי מתחבר ב300Mbps ככה שנראה שהכול תקין ברשת האלחוטית אם אתם רוצים לראות את ההגדרות בנתב אז מצורפת תמונה אבל לפי הבדיקה הקוית ניראה ששני המחשבים תקינים מישהו מכיר את הבעיה ויודע דרך לפתור אותה ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. זה יוצר עוד רשת וירטואלית עם isolation או משהו? זה מתבצע באמצעות שרת מתווך? אני מתאר לעצמי שצריך להיות מחובר דרך tr69 כדי שכל הנתונים יעודכנו בנתב. אם מישהו כבר נרשם אשמח לתמונות מסך מתוך הראוטר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. Started by Lirux,

אני שוקל להזמין נתב מדגם WDR3600 של TP-LINK מחו"ל. יש למישהו ניסיון עם הזמנה של נתבים שפועלים גם ב- 5Ghz מחו"ל? מה קורה אם זה נתפס לביקורת? האם אי אפשר לשחרר את זה בכלל? מישהו הזמין והכל עבר חלק?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. תראו אם אני נכנס לאימיול ומעלה במהירות של 9 קיי ולא מוריד (מאימיול) אז אני מוריד במהירות 60 קי(מכל מיני אתרים כמו מייקרוסופט) ואם אני יוצא מאימיול אז את אותו הקובץ שהורדתי ב 60 אני מוריד ב 194 משהו יכול להסביר לי למה זה ככה??בגלל שאני מעלהה???

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני מחובר עם קווי זהב 012, תשתית הכבלים בחבילה 1.5MB. אני כבר שבוע שלם, שוב, לא יכול לשחק בכלל במשחקי רשת! אפילו לא בשעות שבהם אין עומס בכלל, בגלל פינגים של 800-700! הפינגים אף פעם לא יורדים, ואין רגעים שבהם אפשר לשחק לפחות בצורה נורמלית ברשת :-\. בכבלים טוענים שאין אצלהם שום תקלה, ושלפי מה שראו אצלם במחשב יש בעיות חיבור מהמחשב שלי :-X (מה שאין כמובן), ואילו בספק טוענים שישנה בעיה בחיבור לחו"ל בתשתית הכבלים . אז כך, אני עשיתי tracert לשרת שאני משחק בו בדרך כלל והעליתי לכאן את התוצאה. אני עכשיו צריך שאנשים בעלי חיבור ADSL יעשו tracert לשרת גם (הוראות למי שלא יודע איך בהמשך ) כדי לבדוק אם התקלה נובעת מהכבלים או לא! זה ממש ייקח לכם רק כמה דקות. הוראות לעשיית tracer…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Component,

שלום, יש לי נתב WRT54GL ועד היום בבוקר הוא התחבר ללא בעיה ב-L2TP ל-012. היום בבוקר לא הצלחתי לגלוש, אז בדקתי את הנתב וגיליתי שהוא לא מוכן להתחבר. הוא מקבל IP, אבל נותן שגיאת could not connect אחרי כמה שניות. אני מצליח להתחבר עם המחשב ישירות למודם, אז זו לא הבעיה. ניסיתי לנתק מהחשמל, ריסט, restore factory defaults וכו' ללא הצלחה. הקונפיגורציה לא השתנתה מאתמול להיום, ואף אחד לא שיחק עם הנתב? מה יכול לגרום לבעיה? מצורפת תמונה של ה-status בנתב. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. חברה יש לי 2 מחשבים בבית המחשב השני בחדר השני והוא רחוק ממני בערך 20 מטר. אין בבית חדר ממד או משהו שיפריע לרשת אלחוטית... השאלה היא כזאתי איזה רשת כדאי לי לעשות בבית אלחוטית או קווית קשה לי להחליט האם רשת אלחוטית עושה בעיות או משהו כזה בעיות איטיות בעיות ברוחב פס? או שמה כדאי לי לעשות רשת קווית ולחסוך טיפה בכסף? מה אתם ממליצים לי לעשות אלחוטית או קווית??? מחכה לתשובה ממכם חברה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אודה לכם באם תוכלו להמליץ על מגביר טווח - דגם ומפרט טכני. הבעיה הידועה של מרחק רב של הראוטר מהמחשב. אני לא שולל שום אופציה טכנית - בעבר היה לי דרך שקעי החשמל , אך אינני יודע אם זה תומך במהירויות של 100M. תודה מראש, מוטי

22. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי שאלה... יש לי בבית ראוטר ואני רוצה להתחבר עליו ממחשב אחר אני יודע את האיפי של המחשב שלי בבית אבל אני לא יודע איך להתחבר עליו מרחוק האם אני צריך להגדיר משהוא במחשב כדי שיפנה את פורט 23 לראוטר או מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by NIVs,

יש לי ראוטר BR6104wbוEdimax הנוריות של הגלישה ירוקות אבל של ה LAN כתומות כאלה. אצל חבר שלי הם ירוקות. איך אפשר לשפר תמהירות העברה? היא איטית כנ"ל גם אלחוטי.

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  24. לפני חודשיים הצטרפתי לאינטרנט HOT קיבלתי בנדל ספק + תשתית מצרף תמונה שמציין מחיר ובנדל http://oi59.tinypic.com/u0r2g.jpg כמו שרואים הכול רשום ומודפס ע"י איש מכירות HOT כפי שדרשתי מאיש מכירות במעמד המכירה . הוט לא עומדת בהסכם היום קיבלתי בנוסף לחשבונית 223 ש"ח התחילו לשלוח חשבונית על 40 ש"ח יותר לספק אינטרנט למרות שמצויין שזה בנדל ספק +תשתית כלומר הוט כבר גונבת מחשבוני ב40 ש"ח ,ממה שסוכם . כל שיחותי מול נציגת HOT לא מצליחה להבין כלום , כל שנייה שטות אחרת גם שאני אומר לה גברת יש לי בכתובים הסכם שרשום מחיר מסודר ומאורגן ממשיכה לדבר שטויות , לא מעניין אותה כלום . מצרף חשבונית שקיבלתי על חשבון ספק http://oi58.tinypic.com/14t58o4.jpg למרות שאני משלם עליו בבנדל הו…

25. יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.