רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWE53172 ויש לו סיסמה אין לי מושג מה הסיסמה אז יש שם הוראות איך לעשות ריסטרט לראוטר ואני לא נצליח לקלוט איך עושים את זה ניסיתי כול אפשרויות ועדיין אני לא יכול להכניס סיסמה ברירה מחדל "admin" למישהו יש כזה ראוטר?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב WRT54GL ועד היום בבוקר הוא התחבר ללא בעיה ב-L2TP ל-012. היום בבוקר לא הצלחתי לגלוש, אז בדקתי את הנתב וגיליתי שהוא לא מוכן להתחבר. הוא מקבל IP, אבל נותן שגיאת could not connect אחרי כמה שניות. אני מצליח להתחבר עם המחשב ישירות למודם, אז זו לא הבעיה. ניסיתי לנתק מהחשמל, ריסט, restore factory defaults וכו' ללא הצלחה. הקונפיגורציה לא השתנתה מאתמול להיום, ואף אחד לא שיחק עם הנתב? מה יכול לגרום לבעיה? מצורפת תמונה של ה-status בנתב. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכם, לפני מספר ימים ניסיתי להתחבר לרשת דרך החיבור ADSL שלי(PPtp ,VPN,Tcp\IP ושלל הראשי תיבות המאגניבים האלה), ולהפתעתי, אחרי שהוא מסיים את הVerifing של הUser Name והPassword, בשלב ה Registrating Computer to Network, הusage עולה ל100 אחוז. הבעיה היא שהUsage לא יורד ורק אחרי מספר ניסיונות, אני תכלס מצליח להתחבר לרשת. חשבתי שאולי איזה ספיי-וור מעיק על המערכת, אבל הרצתי חיפוש בעזרת Spybot - Search & Destroy, ועדיין המצב הוא אותו דבר. אולי לנסות תוכנה אחרת? אולי בכלל זה לא קשור? המערכת הפעלה היא Win2000+SP3(אם תצטרכו עוד איזה שהם פרטים בשביל לפתור את הבעיה אל תהססו לשאול). כול מה שאני יכול לעשות עכשיו זה להריץ פורמט, כי אני לא ממש מצליח לחשוב על דרך אחרת לתקן את זה…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ראוטר בחדר אחד ולחדר אחר בבית קניתי לא מזמן מחשב חדש. הייתי בטוח שהראוטר יספיק, אבל נראה שלא כך הדבר כי יש הרבה ניתוקים ו/או חיבור איטי. מה אפשר לעשות? האם יש מגברים ו/או ממסרים שאפשר לשים באמצע הדרך או משהו כזה? זקוק לעזרה באופן נואש תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של LEVEL ONE נתב אלחוטי דגם WBR-3406 בתקן 802.11g מהירות 54Mbps ויש לי 3 מחשבים ( 2 נייחים ו 1 נייד). הנייחים פועלים עם האינטרנט רגיל והנייד הוא של חברת DELL והיה בוא ווינודס VISTA (בויסטה נכנסתי לאינטרנט חופשי..) והחליפו לי לXP ועכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר אינטרנט בנייד ככה שאפשר להתחבר לכל רשת מקומית.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה אני כבר פתחתי פעם דיון בנושא שקשור לירידות מהירות ב-BITCOMET, אך גיליתי שהבעיה היא בניתוקים של ISP GETAWAY ADRESS - זה סעיף שמופיע בהגדרות ראוטר שלי, מה שקורה כל 5-10 דקות, או כל 15 דקות פתאום אני רואה שבסטטוס שך ISP GETAWAY ADRESS רשום DISCONNECTED! אין לי מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה! אשמח לכל עזרה אפשרית :-( מצרף תמונה עם הסעיף שדיברתי אליו, כמובן שאת כתובות IP מחקתי: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר עם קווי זהב 012, תשתית הכבלים בחבילה 1.5MB. אני כבר שבוע שלם, שוב, לא יכול לשחק בכלל במשחקי רשת! אפילו לא בשעות שבהם אין עומס בכלל, בגלל פינגים של 800-700! הפינגים אף פעם לא יורדים, ואין רגעים שבהם אפשר לשחק לפחות בצורה נורמלית ברשת :-\. בכבלים טוענים שאין אצלהם שום תקלה, ושלפי מה שראו אצלם במחשב יש בעיות חיבור מהמחשב שלי :-X (מה שאין כמובן), ואילו בספק טוענים שישנה בעיה בחיבור לחו"ל בתשתית הכבלים . אז כך, אני עשיתי tracert לשרת שאני משחק בו בדרך כלל והעליתי לכאן את התוצאה. אני עכשיו צריך שאנשים בעלי חיבור ADSL יעשו tracert לשרת גם (הוראות למי שלא יודע איך בהמשך ) כדי לבדוק אם התקלה נובעת מהכבלים או לא! זה ממש ייקח לכם רק כמה דקות. הוראות לעשיית tracer…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 4 מגה עם נתב של לינקסיס WRT54GL ואני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב באופן רצוף המחשב השני א פועל ואני באימיול אבל זה לא צריך להפריע משהו יודע מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, עברנו לא מזמן לטריפל של הוט, ואני די תקוע עם משהו שחשבתי שתוכלו לעזור לי: המרכזייה של הוט צריכה להיות מחוברת לשקע של הכבלים, ויוצאים ממנה גם הטלפון וגם האינטרנט. יש בבית 2 מחשבים - נייד ונייח, שתיהם יחסית רחוקים מהראוטר ומתחברים עם WIFI. הנייד מקבל בסביבות ה 40MBPS. הנייח מתחבר עם מתאם USB כזה שקולט WIFI ומקבל מהירות של בערך 1MBPS. הראוטר עצמו מספק 100 MBPS, אבל אף אחד לא מספיק טוב לקלוט את זה, וכמו שאמרתי בנייח המהירות ממש גרועה, למרות שהקליטה של הוויפי טובה. האם יש לי פיתרון יותר טוב למצב מלהתחיל לקדוח ולמתוח כבלים בבית? אני לא מחפש משהו ממש יקר, ואין לי ידע טכני נרחב ברשתות, אבל אני רוצה לנצל את הרוחב פס שלי. תודה, אבי.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים אני גר בבית בעל 3-4 קומות, והראוטר נמצא בקומת הכניסה. אני מעוניין להעביר את המחשב מהמרתף לחדרי, אך אין לי חיבור אינטרנט בחדר. יש ברשותי ראוטר BR-6524N אך הקליטה חלשה-אפסית עם כרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n. החדר שלי נמצא קומה מעל הראוטר, וכרטיס הרשת האלחוטי הוחזר. חשבתי על השתמשות ברשת החשמל על מנת לגלוש באינטרנט ולשחק משחקים באינטרנט (5Mbps). הדגש הוא על משחקי רשת. חשבתי על להשתמש בזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27336 או (מה עדיף? מה ההבדל? שווה את ההבדל במחיר?) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24489 האם אוכל לקבל קצב יציב של 5Mbps? מה התנאים על מנת שהם יעבדו? האם זה מסוכן וישפיע על מכשירי החשמל בבית? בתודה, א…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תראו אם אני נכנס לאימיול ומעלה במהירות של 9 קיי ולא מוריד (מאימיול) אז אני מוריד במהירות 60 קי(מכל מיני אתרים כמו מייקרוסופט) ואם אני יוצא מאימיול אז את אותו הקובץ שהורדתי ב 60 אני מוריד ב 194 משהו יכול להסביר לי למה זה ככה??בגלל שאני מעלהה???
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר טיפילינק Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND כשאני משתמש באימיול יש לי מזהה נמוך אז אני נכנס ל- PORT FORWARDING ופותח את הפורטים של האימיול לפי האייפי שנמצא לי על המחשב באותו עת נתון העניין הוא שכשאני עושה ריסט למחשב האייפי שהמחשב מושך מהראוטר משתנה ושוב אני צריך לחזור על אותה פעולה בראוטר עם האייפי החדש שהמחשב משך אחרת יש לי מזהה נמוך באימיול מה אפשר לעשות כדי שהדבר יהיה קבוע ? אני לא ממש מכיר את הראוטר הזה - עד היום היה לי ראוטר אדימקס ... תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, יש בעיות עם הדגמים הקיימים של החברות D-Link, Netgear
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע יש לי D-Link-524, ולאחרונה הוא עושה לי כל מיני ניתוקים רנדומליים של כמה שניות ואז חוזר לבד. חיפשתי בזאפ ראוטר זול וטוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=748279 אין לי מושג בנתבים ואני לא יודע אם הוא טוב. מה אתם אומרים? אני מחפש נתב בטווח של 200 שקל פלוס מינוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
כרגע אני בחילת 5 מגה רגילה עם בזקבינלאומי וממש ממש לא מרוצה. רוב שעות היום אני יכול לחלום על הורדות במהירויות נורמיות אפילו. כנראה שבקרוב מאוד במהלך השבועות הקרובים , יכנס לאזור שלי NGN , עכשיו השאלה היא , כמה באמת יש הבדל ? האם גם שם יש צוואר בקבוק מטורף בשעות העומס ? מה לגבי המחירים ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי להגדיר הצפנה לרשת היום כי היה לי זמן פנוי והגדרתי בנתב WPA וכולי. משום מה יכולתי עדיין להתחבר מכל המחשבים בבית אצלי לרשת בלי סיסמה והרשת הופיעה לי כבלתי בטוחה. למרות שהפעלתי את האפשרות APPLY לאחר ההגדרה הסקתי שאולי זה לא עבד כמו שצריך אז נכנסתי לתפריט TOOLS ובחרתי בRESTART תחת אפשרויות הנתב (בדומה לכך שהייתי מנתק אותו מהחשמל ומחזיר). לאחר שהנתב עלה אני לא מצליח להיכנס אליו ולא להתחבר אליו גם לא ברשת האלחוטית וגם לא ברשת קווית אני לא מקבל ממנו כתובת ולא כלום. הנורות עצמן עובדות כמו שצריך אבל אי אפשר להתחבר. ניסיתי לעשות RESET כמו שכתוב בחוברת (לחיצה בת 40 שניות על הכפתור) אבל זה לא עוזר בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות ראוטר נפרד או כולל מודם VDSL אבל אם אפשרות שיתאים גם להוט מבחינת חיבור הקופסה שלהם לראוטר. כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח שיתן לי את ביצועים טובים עד כמה שאפשר. זה סהכ לדירה 70מר. התקציב לשניהם מצידי שיהיה גג עד 1000 שקל. וכן אין לי אפשרות להזמין מחול כרגע. חשבתי על VR600 האם הוא מספיק טוב ? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאסתי במצב המזעזע של חיבורי האינטרנט הביתי בארץ. מה השלב הבא מבחינת חיבורים עסקיים שאפשר לחבר לשימוש אינטנסיבי++ בבית, לרבות מהירות העלאה נורמלית? מוכן לשלם בהתאם לתמורה. אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אישי עם חיבורים מתקדמים יותר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עוסק בתחום האירועים וחשבתי ליצור רשת פנימית ללא אינטרנט האם דבר זה אפשרי? מה כוונתי? אני רוצה לצלם בזמן הארוע עם כרטיס תומך WIFI ולשלוח ישירות את התמונות בזמן שאני ממשיך לצלם ברחבת הריקודים. והאם ניתן לעשות זאת ללא אינטרנט? רק על גבי רשת פנימית של WIFI? האם דבר כזה אפשרי? אשמח לעזרה בנושא.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק. אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge). הנתב-מודם הוא Q1000. מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-