רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9/page11?p=4843637&viewfull=1#post4843637 מה ההשלכות של שימוש בשקע RJ46 ולא RJ45? זה משנה משהו בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים. אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב אני הבאתי לחבר את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות והצלחנו להתחבר ביחד באותו הזמן. האם ספק האינטרנט יכול לחייב אותי על זה? תודה.
-
שלום לכולם. פגה לי ההתחייבות בקרוב לכבלים (כרגע על 3 מגה). התקשרתי לברר מה הם מציעים, וקיבלתי בתחילה 90 שקלים(!) בהתחייבות ל 14 חודשים, עם חודשיים חינם. ואח"כ 70 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. עם סמייל יש לי התחייבות עד סוף השנה ב 45 שקל לחודש. השאלה שלי היא האם ידוע לכם על איזשהו מבצע(אולי בבזק-למרות שאין לי קו) לוקרטיבי יותר?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את הדרייבר לכרטיס ולא מוצא.. אשמח אם מישהו יעזור לי (הצילומים של המודם מופיעים במצ"ב) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודם נתב דגם RTA 1320A -ROTAL וראוטר TP LIK הראוטר רוב הפעמים בהיום עושה כמה ריסטרטים ללא סיבה כך סתם והראוטר מחובר לאיזה 4 מחשבים לבית 2 מגה וזה מרציח הראוטר והמודם בחדר שלי כל ריסט כולם יוצאים עלי ''אתה ערוס אותו''נכון אתה נוגעה בו'' כולם מוצאים עלי תעצבים מה הסיבות לעשות ריסט? עריכה:הראוטר ביכלל לא עושה ריסט רשום רק אין גישה לאינטרנט ולפעמים לרשת יש ווינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
האינטרנט שלי איטי בצורה מטורפת מאז שפירמטתי.. זה מתבטא בעיקר בהורדות (מוריד על 10-20 קילו בייט ממקומות שהייתי מוריד על 200). זה בעיקרון הפתיח לשאלה הבאה: נכנסתי ללוג של הראוטר שלי ויש שם משהו שאף פעם לא ראיתי. כל הלוג מפוצץ בהודעות כאלו: 2006.09.17 05:38:01 **IP Spoofing** 127.0.0.1, 80->> 88.152.99.90, 1959 (from ATM Inbound) 2006.09.17 04:31:26 **SYN Flood to Host** 192.168.1.2, 1504->> 64.236.46.63, 80 (from ATM Outbound) 2006.09.17 02:30:14 **UDP Flood to Host** 192.168.1.3, 3636->> 151.44.140.215, 1024 (from ATM Outbound) לפי מה שמצאתי בגוגל לגבי ה IP SPOOFING זה אומר שהאקרים מנסים לפרוץ לי למחשב או משהו כזה.. אני חושב. מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד לפני שבוע גלשתי על 1.5 מגה, והורדתי כמו שצריך על 180 ק"ב לשניה (לפעמים פחות, תלוי בשרת) לפני שבוע עברתי לחבילה של 3 מגה, ואני מוריד על מקסימום 250 ק"ב לשניה, ולא 375 כמו שצריך (ההורדה מתחילה במהירות גבוה, משהו כמו 500 400 אבל תוך שניות ספורות יורדת ל 300 ואז ל 250 ולפעמים פחות מזה) התקשרתי ל 012 ועשינו אינספור בדיקות והגענו למסקנה שהבעיה נעוצה במחשב שלי בגלל שהם בדקו כמה פעמים את היוזר שלי והוא מוגדר ל 3 מגה גם אצל הספק וגם אצל התשתית וכשחיברתי לפטופ למודם שלי והורדתי דרך היוזר שלי, זה הוריד כמו שצריך כמה נקודות שחשוב לציין: א. אמנם המחשב שלי בן 3-4 שנים, אבל הוא פורמט פעם אחרונה לפני 3 חודשים ואני שומר עליו טוב טוב טוב (בדקתי אינספור בדיקות לוירוסים וספיוורים עקב מהיר…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי שרת ונמאס לי לעדכן כל הזמן את האתר של NO-IP שאני אכן משתמש ב DNS הזה. יש דרך חינמית אחרת שמאפשרת את זה? יש לי אתר באנטרנט עם שם מתחם. יש אפשרות שאני יכול לבנות איזה תוכנה שתהיה דומה ל NO IP או משהו בסגנון. הדגש הוא שיהיה חינם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למיטב ידיעותי מודם אלקטל שחור 510 הוא מודם, ולא נתב. (ולא נדבר על השינוי הלא חוקי). אבל אני מחזיק ביד אלקטל שחור 510 עם 4 כניסות LAN מאחור, לפי המדריך הזה (זהירות, PDF ) : http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.pdf השימוש בו כראוטר הוא חוקי למהדרין. 1. האם אני צודק ? 2. במידה וכן, מה אני עושה אם אין לי את הדיסק, שאיתו ניתן להגדירו כנתב ? (לא מצאתי את הדיסק ברשת...) 3. האם אפשר להשתמש במדריך (לא PDF :-)) כחלופה לדיסק ? http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=77&mode=mode=thread&order=0&thold=0 ובעזרת הקובץ ST510v4.ini להגדיר אותו כנתב, במקום השימוש בדיסק ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחברתי לבאנדל של סלקום-נטוויזין 100 מגה (על גבי תשתית בזק). במקום להשכיר ב 10 שקל לחודש את הראוטר המגעיל שסלקום נותנים, מעדיף לרכוש ראוטר משלי. מה מומלץ? לא יקר...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר של חברת EDIMAX ושאני מנסה להיכנס אליו הוא אומר שהשם משתמש והסיסמה לא נכונים ! למרות שאפילו לא הספקתי לגעת בזה בכלל ! השאלה אם יש דרך לאפס את זה ? או איזה שהיא תוכנה לעלות על הסיסמה ? כי ממש אין לי זמן לנצל את האחריות אם זה דבר שאני יכול לעשות לבד... תודה מראש ברק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, עברתי לדירה אחרת ושם יש לי דסקטופ ולשותפה לפטופ. המהירות שתהיה היא באזור ה10-15 Mb (עוד לא סגרתי על חבילה עם תשתית וספקית). אני לא רוצה לקחת איזה דיל של אחת החברות כי זה יוצא בסופו של דבר יקר יותר. דרישות מהראוטר: שיעבוד במקביל עם 2 מחשבים (כרגע המרחק בין המחשבים הוא 4-5 מטר עם קיר אחד באמצע וראוטר יהיה כנראה איפשהו ביניהם) שלא יקרוס אחריות שנתיים+ תקן N שנינו סטודנטים אז מעדיפים שיהיה עד 200 ועדיף לחסוך אם ניתן. הקנייה תתבצע או בצפון, או במרכז, או בדרום (או עם משלוח..) תודה רבה, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL ישן ונתב אלחוטי DLINK ישן. לפי השירות של בזק, המודם כנראה הלך - מתנתק כל דקה (גם בחיבור ישיר למחשב). בזק מציעים לספק מודם-נתב אלחוטי תקן N, חינם (בהתחייבות לשנתיים), כי יש לי קו 10 MB. שני הניידים שלנו (ואייפד) לא תומכים בתקן N, לצערי, ואני לא מתכוון להחליף להם כרטיסי רשת עבור זה. מצד שני, יש חדרים בדירה שאין בהם קליטה של הנתב האלחוטי. האם שידרוג למודם-נתב N ישפר את הקליטה בחדרים מרוחקים, גם עבור נייד שתומך בתקן G בלבד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שיניתי כמה הגדרות בראוטר קודם עם UPNP וDMZ בשביל הPS3 הבעיה שעכשיו אין לי אינטרנט, זה לא עובד ואי אפשר להיכנס חזרה להגדרות ראוטר לבטל את זה עשיתי ריסט לראוטר אבל זה עדיין לא נותן גישה לאינטרנט מה עוד אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 10Mb שאולי תשודרג ל 15Mb. תשתית האינטרנט של בזק והספק בזק בינלאומי. יש לי נתב ישן, Rotal rta 1025w. הנתב מחובר מצד אחד ישירות לקו הטלפון (דרך פילטר של בזק), ומצד שני אחד (מתוך 4)הפורטים של הנתב מחובר קווית לכרטיס הרשת במחשב הנייח. יש לי בעיה בנתב שרק אחד הפורטים שמחוברים לנתב עובדים כמו שצריך, והשאר לא עובדים בכלל או שעובדים מאוד מאוד לאט. יש לי צורך בחיבור מכשיר שני, בנוסף למחשב, לראוטר. ז"א שאני אמור להחליף את הראוטר לאחד שכל הפורטים עובדים כמו שצריך. :-) האם אני צריך לקנות מכשיר משולב של נתב + ראוטר? (אני מבין שהמודם מובנה בתוך הנתב הנוחכי שלי). והאם יש המלצות לאחד כזה? או שאולי רק ראוטר יספיק? ולסיום, המכשיר שארכוש (בין אם זה משולב עם מודם …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הראוטר חדש, ובזק טוענים שהוא לא תומך וצריך לקנות מהם ראוטר. האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך להודעות הקודמות שלי, שבהם שהמלצתם לי להתקין DD-WRT בשביל QOS על די לינק 615 כדי לשלוט כמה רוחב פס כל מחשב יקבל, העינין הוא שעברנו לבזק והם שלחו לי את המכשיר הנ"ל (נטגיר), לפי מה שהבנתי הוא אמור לתפקד גם כמודם וגם כנתב אז הוא מחליף את הדי לינק, ואת המודם שקיבלתי מהוט. לפני שאני פותח אותו אני רוצה לברר כמה דברים: א)יש לו אפשרות של QOS מובנה? ב)אם לא, יש אפשרות להתקין? כי חיפשתי Netgear dgn באתר של DD-WRT וזה לא העלה שום תוצאה. ג)אם אין אפשרות להתקין, יש אפשרות לחבר אותו כמודם בלבד ולהשתמש בדי לינק בתור הראוטר? אם התשובות יהיו שליליות, אני אבקש מהם לשלוח רכיב שהוא מודם בלבד, בלי ראוטר. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי 2 עותקים של C&C3 החדש (קניתי חוקי הכל עם סריאל ואני רשום בשני משתמשים ב EA , יש לי ראוטר של EDIMAX, ושני מחשבים שמחוברים אליו בחיבור לא אלחוטי. ) שאני מנסה להיכנס ולשחק, הוא זורק אותי ברגע שאני נכנס למשחק ועושה שאני מוכן לשחק, אני בטוח שזה בעיה של ראוטר ובלאגן יש לי WINXP SP2 בשני המחשבים הבעיה היא גם שכתוב באתר של EA שצריך להעביר פורטים מסוימים, טווח של איזה 2000-3000 לא זוכר בדיוק, הבעיה היא שממה שיודוע לי אי אפשר להעביר 2 פורטים זהים ל2 מחשבים שונים אז מה אתם אומרים? נבצר עליי לשחק רק במחשב אחד כל פעם און ליין ? איך אני פותר את הבעיה הזו לשני מחשבים, או בכלל, איך למחשב אחד לפחות???
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד והוא לא מצליח להתחבר לרשת הבייתית.. אבל הוא מצילח להתחבר לרשת אחרת שהוא מוצא.. (ניראה לי של השכנים..) שכחתי להגיד שהוא נמצא ממש ליד (מטר..) ואפילו כל הפסים האלה ירוקים עד הסוף.. כך שזה לא בעיה של קליטה.. וגם כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.. מה הבעיה יכולה להיות? אמשח לעזרה, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם המכשיר מספק מספק שני קווי טלפון או אחד? ואיך הוא בתור ראוטר? האם בתשתית הוט הוא גם משמש כמודם?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-