עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ghadad,

שלום לכולם , שאלה קטנה ברשותי נייח המחובר ב ישירות ל ADSL ,הייתי רוצה להימנע מראוטר מחובר קבוע אך לפעמים אני רוצה לגלוש בנייד שלי ברחבי הבית . האם יש דרך ע"י כרטיס או USB שיתחבר לנייח ויתן את יכולת התקשורת לנייד ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Domovoi,

היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by adam2008,

רציתי לדעת למה היציאת usb בראוטר משמשת וכמו כן מה יקרה אם אני יחבר אליה את הנייד?

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. אני מחבר שני מחשבים אחד לשני ישירות עם כבל מוצלב. הגדרתי את האיי פי במחשבים, והבעיה היא שבאחד המחשבים הפיירוול חוסם את החיבור. ממחשב אחד אני יכול לעשות פינג לשני, אבל מהשני לא. כשאני מבטל את הפיירוול זה עובד, אבל זה אמור לפעול בלי שהפיירוול יבוטל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן חבר'ה, אני רוצה להחליף את הנתב הנוכחי שלי (איזה אחד פשוט יחסית של Edimax), כי הטווח האלחוטי שלו לא מספיק רחב. אין שום תקציב מוגבל. בעיקרון הדבר העיקרי שצריך את האינטרנט זה מחשב נייד חדש לגמרי של LG שאני די משוכנע שיש שם MIMO, אז זה יהיה מעולה אם יהיה את זה גם בנתב. תודה, תום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ראוטר של Edimax adsl router ניסיתי..Admin/Admin או 1234...וא ניכנס....לא שינתי את הסיסמא אף פעם...אולי מישהאוא מכיר את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 10.1k צפיות
  8. Started by shloogy,

הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,

9. טוב, יש לי את מבנה ממש מוזר לרשת. מחשב א' + מחשב ב' + מודם מחוברים כולם לסוויטץ'. המודם אינו ראוטר. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכל אחד מהם מקבל איי פי שונה לחלוטין ישירות מספק האינטרנט. (כלומר האיי פי החיצוני, כלומר זה שעל פיו העולם רואה אותי, שונה בכל מחשב. לא המודם מחלק איי פי אלא ספקית האינטרנט). בשל המצב הזה שתואר כאן, שני המחשבים לא רואים אחד את השני כרשת ביתית. כשאני מנסה לגרום להם לתקשר, התקשורת עוברת דרך ספקית האינטרנט ולא דרך הסוויץ'. שאלתי היא, כיצד אני גורם לשני המחשבים לדבר בינם לבין עצמם כרשת ביתית ? כל שינוי של כתובות האיי פי האוטומטיות שהם מקבלים יוביל לכך שהם לא יוכלו לגשת לאינטרנט. האם יש דרך ליצור מעיין "תת-רשת" ? חשבתי על הימאצ'י, אבל ג…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני משדרג מחשב ועד היום השתמשתי במודם usb ארכאי- ale 070 שסה"כ היה סביר מלבד תקופות שהיה מתנתק לעיתים רחוקות אבל במהירות לא היה מאכזב. מהירות החיבור הנוכחית שלי היא 5 מגה בבזק adsl ובשידרוג של המהירות קיבלתי את מודם ה-aztech 600e שמעולם לא היה מחובר בגלל שלא לא היה לי כרטיס רשת,קראתי עליו ביקורות לא מחמיאות בפורום ורציתי המלצה למודם בלבד ללא ראוטר (אין לי כוונה להשתמש ברשת אלחוטית) בין אם מההיצע של בזק ובין לרכישה מחנות תקציב עד 500 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by realmagic,

אהלן, קנייתי ראוטר לינקסיס השבוע ואני מנסה לקנפג אותו ככה שיהיה לו DNS קבוע (Static DNS) - אבל ברגע שאני מגדיר אחד, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט (אין הודעת שגיאה מוגדרת - או שאני פשוט לא יודע לזהות בעיה כזו). ניסיתי שני ספקי אינטרנט שונים אבל זה לא מתחבר לשניהם. ניסיתי גם להגדיר OpenDNS וזה נתן את אותן תוצאות. אני משתמש ב-Tomato והאינטרנט הוא בכבלים (L2TP) - מישהו ניסה את זה פעם? מישהו עם לינקסיס וכבלים יכול לבדוק אצלו ולראות אם זה קורה גם אצלו (אולי הראוטר לא תקין)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by AmitMa,

שלום. יש לי 2 מחשבים (שניהם win XP) ואני רוצה לקשר ביניהם: שיהיה אפשרות להתחבר משניהם לאינטרנט, שאני אוכל לשתף קבצים בין 2 המחשבים, ושאני אוכל לשחק ברשת עם 2 המחשבים... הבנתי שזה לא כ"כ מסובך אבל אני מסתבך. חיפשתי מדריכים ולא ממש מצאתי. אגב, קניתי כבל מוצלב, הבעיה זה ההגדרות. תודה...

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by gilp123,

שלום, יש לי ראוטר Airlive WT-2000R ואני מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 המשחבים שברשותי. התשתית אליה אני מחובר היא של בזק. מבזק קיבלתי מודם שבאמצעותו אני יכול להתחבר רק למחשב אחד . מישהו יכול לעזור לי .... זה מאוד חשוב. תודה גיל

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by Tharbad,

דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idoleff,

שלום, זמן רב אני משתמש בנתב אלחוטי מסוג 3com 3CRWE554G72Tעל מנת להפיץ את האינטרנט לכל הבית. לאחרונה התעורר צורך לחיבור אלחוטי גם בממד, אבל לצערי הוא רחוק מהראוטר כך שאין בו קליטה. ברשותי ישנו גם מודם-נתב של ראוטר בזק Tnn-simens SL2-141 ורציתי לדעת האם אני יכול להשתמש בו כסוג של מגבר שיקבל את האות בנקודת ביניים, ויפיץ אותו לממד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by buli1,

שלום! לאחר שנדפק לי הכבל רשת לא היה מנוס מלרכוש כרטיס רשת אלחוטי (הכבל עובר בתוך הקיר לקומה התחתונה ואי אפשר להחליף אותו...). אז קניתי כרטיס רשת אלחוטי tp-link דגם tl-wn550g, הראוטר שלי מסוג level one דגם wbr-3460tx. התקנתי את הדריבר מהדיסק המצורף אבל אחרי הריסטארט הוא לא קולט את הרשת האלחוטית (שאני גולש ממנה כרגע בנייד..) איך מגדירים את זה והאם יש בעיה אחרת? תודה מראש על העזרה אגב אני עם win xp

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avi2014,

שלום לכולם. אני מעוניין לקבל מידע לגבי שרת עצמאי שיאוחסן בחוות האכסון של בזק. אז ככה אני מעוניין להקים אתר מסויים שדורך שטח רב של אכסון(מאות גיגה) עכשיו המחירים בארץ של השרתים הם של אלפי שקלים. חשבתי אולי לקנות מחשב שרתי עם הארד דיסק רחב של טרה ביט+ ולאכסן אותו בחוות השרתים של בזק(זה אפשרי) עכשיו מה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס לכל העסק? מה משמעות של המחשב לעוצמת השרת(למשל מעבד לשרת יעודי או סתם E5500) יש פה מישהו עם ניסיון בדברים האלה?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by Director,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר של TNN מחברת בזק. קבלתי עם הראוטר הזה אנטנה לחיבור אינטרנט אלחוטי ^ אבל עכשיו , לפני שהתקנתי אותו הם שאלו אותי אם אני רוצה אלחוטי או לא כי זה בתוספת מחיר . זה הגיוני ,? או שאני יכול לחבר את הראוטר למחשב בצורה אלחוטית ללא הוספת מחיר ?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by +Eliran+,

יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, יש לנו 3 מחשבים בייתים + 1 LAPTOP. כרגע , ה3 מחוברים לצערי הרב בתשתית שאני שמתי לפני עידנים (9 שנים) של 10 מגהביט (4 גידים) , וחשבתי לשנות את זה ל8 גידים (100 מגהביט). העניין הוא שכשקניתי את המחשבים, היה כתוב שהכרטיס תומך ב10/100/100 מגהביט. השאלות הן: א.האם ואיך אני משתמש בגיגה ביט ? ב.במידה וזה כבל של 10 גידים (ואני יכול להשיג כאלה) , איזה מין שקע אני שם בקיר ואיזה ראש אני צריך לקנות ? ג.האם יש ראוטר ביתי שתומך בחיבורים כאלה בכלל ? ד.זה לא ממש קשור לגיגה ביט , אבל חשבתי שאולי הרשת 802N תעזור לי כי היא 300 מגהביט , השאלה אם היא HALF DUPLEX או FULL DUPLEX ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by amitey,

רציתי לדעת אם קיים מפצל ליציאת הרשת מהמודם לראוטר? - במקום שתהיה אחת אני רוצה לפצל אותה ל 2. תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. לאיפה כדאי להתחבר היום ? ללא הגבלות מוזרות של ביטורנטים או נפחים.

23. לחיבור כבלים. אני כרגע מחובר ב1.5 וכנראה משלם יותר מידי. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת בתצורה הבאה: תשתית ADSL מודם ADSL מחובר ל HUB EDIMAX אין חייגן. מחשב1 מחובר ל HUB מחשב2 מחובר ל HUB. שאיפות: אפשרות גלישה בשני המחשבים. שיתוף המחשבים בינם לבין עצמם. הגדרתי שיתוף בכוננים שאני מעוניין בשני המחשבים . כל אחד מהמחשבים גולש באינטרנט אבל לא מצליח לראות את המחשב השני. ניסתי להגדיר כתובת IP באותו סדר עבור כל אחד מהמחשבים ואז (כצפוי קצת) הצלחתי לראות את המחשבים אבל ללא אינטרנט. כמו כן ניסיתי בעזרת ה WIZARD של הרשת ליצור רשת ביתית-> אחר-> תצורה של HUB ומחשבים שמרתי את הקובץ על DISK ON KEY הרצתי במחשב השני - לא השתנה כלום לא הלך ,יש אינטרנט אין שיתוף.

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by tuso,

שלום לכולם יש ברשותי מודם בכבלים Terayon TJ 715 עם חיבור ללא חיידן חיבור ישיר, ויש ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3406TX, מותקנים לי על המחשבים WINDOWS XP עכשיו ברשת הביתית אני יכול להתחבר למחשב מרוחק אבל כשאני מחוץ לבית אני מנסה להתחבר אני לא מצליח לפי כל המדריכים ברשת הבנתי שאני צריך להקים רשת VPN ולפי כל המדריכים הצלחתי להקים רשת VPN ולא מצליח להתחבר אליה אני לא יודע מה לעשות אני ממש אודה לעזרה תודה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.