עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by devith,

כרגע אני בבזק 2MB אני ברשת (עם עוד 2 מחשבים) ואני משחק הרבה במשחקי רשת.. לאיזו ספקית יש הכי פחות בעיות עם מהירות בשרתים מחו"ל?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  2. שמעו אני מזמין כנראה את הנתב הזה: http://www.gim.co.il/Product.asp?productid=130 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא איכותי? והאם יש בו שרת מדפסות כי אני צריך ? תענו לי רק על הנתב הזה ולא על אחר

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by overload,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם- ZV5226EA ומחשב רגיל בבית (לוח אם IS7-E אם זה חשוב). - אני רוצה לחבר אותם ברשת- מה אני צריך לקנות? - אני אפילו לא יודע איזה כבלים אני צריך ואיך הם נראים. - ומה העלות המשוערת של כל העסק הזה? תודה! (זה די חשוב כי נגמרו לי הדיסקים )

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by llnakash,

שלום לכולם, ברשותי נתב 6204 של אדימקס, וביטלתי את מחלק הכתובות האוטומטי. בהגדרות של הנתב עצמו אין לי אפשרות לראות מיהן כתובות ה- IP שמחוברות על הנתב. האם יש דרך לראות זאת באמצעות פקודה כלשהי/תוכנה מסוימת??? אולי אני לא יודע איך לראות??? (ניסיתי להסתכל ב- status info אבל לא מצאתי שם כלום)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by X7-007,

כשאתם מתחברים ב PPPOE מה ה MTU שמופיע לכם פה > http://www.speedguide.net יהיה בצד שמאל > Broadband בלי ללחוץ יפתח תפריט > Broadband Tools > SG Tcp/Ip Analyzer וברגע שתלחצו יתרענן הדף ויציג את ה MTU ו MSS, תרשמו איזה ספק אתם שנוכל להשוות, כי נראה לי בזק בינלאומי הם היחידים שנותנים MTU מלא 1480 , 012 1400 כמו כבלים , 013-נטויזן 1440.

• 9 תגובות
    • 8.7k צפיות
  6. אני משתמש בקאזה (לייט) כבר די הרבה זמן לאחרונה בשבוע-שבועיים האחרונים שמתי לב להאטה משמעותית בקצבי ההורדה. עוד מישהו מחובר דרך נזק בינ"ל ויכול לחוות דעה כדי שנוכל לדעת האם זו רק בעיה אצלי (לא נראה לי, שמתי לב בשני מחשבים שונים) או שזו הגבלה של נזק בינ"ל ואז כבר אפשר להתקשר ולהתחיל לעשות בלאגנים :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by LRa,

שלום, בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש. חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר. החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם. התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...). דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי. מה לדעתכם עלי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mega1234,

מישהו מכיר תוכנה כזו ? (לבדוק את האות שמגיע למודם)

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  9. כל עשרת אלפים הנרשמים שכבר התקבלו לשירות החדש, לא ייצטרכו לשלם עליו בעתיד? הבנתי שכן וזה קצת מעיק לי, לא הקטע שהם קיבלו את זה בחינם, אלא העניין שהבנתי שהשירות הולך לעלות לא מעט. אני צודק? (אני שואל זאת כי תכננתי לעבור לבזק בגלל זה,חבר שלי התקבל לשירות הזה וזה ממש סוס)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום למנהלי וחברי הפורום חמותי רוצה נטפליקס. הבעיה: היא מחוברת לטריפל של הוט, ועד עכשיו היה לה מודם/ראוטר ישן נושן שאפילו לא סיפק אינטרנט אלחוטי לבית. דאגתי שתקבל HOTBOX עם אינטרנט אלחוטי, א ב ל - ה HOTBOX נמצא בממ"ד, ואין אפשרות להתקין אותו בשום מקום אחר. האות מהממ"ד חלש, והאינטרנט צריך להגיע גם לסלון (טלוויזיה מס' 1) וגם לחדר השינה (טלוויזיה מס' 2). שני החדרים, כצפוי, מרוחקים האחד מן השני. ביקשתי מהוט שיתקינו שני מתאמי MOCA בכל חדר, אבל הם סירבו כי "הם מספקים MOCA רק כשמזמינים שירות אינטרנטי מהם" או שקר כלשהו אחר. כחלופה הם הציעו ממיר MINI FIBER בעלות של 10 ש"ח לחודש, אבל חמותי מסרבת להעלות את עלות הטריפל אפילו בשקל אחד. מ…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Tharbad,

דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אם אני מעביר ראוטר שהוגדר בחשב שלי לבית אחר עם מחשבים אחרים,אוטומטי הוא יעבוד? יש לי ראוטר בבית שעובד וסתם רציתי לדעת אם אני לוקח את הראוטר הזה מחבר אותו בבית אחר עם מחשבים אחרים זה אוטמי יגלוש? או שאני יצטרך להכנס להגדרות באתר של הראוטר ולשנות שם משהו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NuKe007,

למה לעזאזל כל הרשתות שהן מעבר לכרטיס רשת וכבל צריכות להיות יקרות בארץ שלא נדבר על קיימות. חיפשתי חנות שתמכור רשתות דרך הטלפון או דרך רשת החשמל, והמצב קשה, אני פשוט מחפש פיתרון פשוט ולא יקר שיחסוך ממני להעביר כבלים בכל הבית ממחשב למחשב! ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום. יש לי רשת של כמה מחשבים בבית. על אחד המחשבים מותקנת מערכת ההפעלה Vista Ultimate. אני מעוניין לשלוט במחשב זה דרך מחשב אחר שעליו מותקנת XP Pro SP3 - הכוונה לשליטה מלאה לגמרי (Remote Desktop). האם זה אפשרי? ואם כן - איך עושים זאת? ניסיתי כבר בעבר אך קפצה הודעה שאמרה שיש בעיה עם ה- Policies, או משהו כזה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש ברשותי נתב של חברת EDIMAX מדגם BR-6204Wg ואני מעוניין לפתוח פורטים לאימיול בכדי שאני לא אקבל מזהה. יש פה למישהו מושג כיצד אני עושה זאת? התקשרתי לתמיכה ש לחברה אך אני ממתין דקות ארוכות על הקו ולא עונים לי. בזק מספקת לי את התשתית ואני עובד עם חלונות WINDOWS 7 ULTIMETE תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf לקוחות אשר מצטרפים למבצע או משדרגים החל מיום 01.12.11 - מגבלת נפח: נפח חודשי מקסימאלי להעלאת והורדת נתונים ברשת האינטרנט : 50GB הוט רשאית להגביל את הלקוח מגלישה בשירותי האינטרנט או לחייבו בתשלום בגין חריגה מנפח הגלישה המקסימאלי כתוצאה מחריגה בהעלאה ו/או הורדת נתונים. הוט רשאית לשנות את הנפח החודשי המקסימאלי מעת לעת, עפ"י שיקול דעתה, כפוף להוראות הדין. מה אתם אומרים ?

17. Started by mrraz,

המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?

18. Started by TUCG,

עד לא מזמן היו לי שני מחשבים בבית והם עבדו ברשת של גישה לקבצים ולמדפסת. נקרא להם מחשבים 1 ו-2. על מחשב 1 מותקן Windows 98SE ועל מחשב 2 מותקן Windows 2000 Pro. עד לא מזמן, המודם לאינטרנט היה נמצא במחשב 1 ורק בו היה אינטרנט - לא עשיתי שיתוף בגלל שאבי אסר עלי (פרנויה). כעת יש לי מחשב חדש, נקרא לו מחשב 3. יש לו Windows XP Home Edition. העברתי את מודם האינטרנט (ADSL) ממחשב 1 למחשב 3 כעת. עכשיו יש לי הרבה עבודה לעשות. ליצור מחדש רשת בין 3 המחשבים ולבצע שיתוף אינטרנט בין מחשב 1 למחשב 3. (מחשב 2 לא מקבל שיתוף אינטרנט) אבל הנה מתחילות הבעיות. כבר מיד בנסיונותיי הראשונים, יצירת רשת בין מחשב 2 למחשב 3 הייתה פשוטה, כמה לחיצות כפתור. יצירת רשת בין מחשב 1 למחשב 3 נפלה לכישלון מוחלט ועד…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  19. שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. יש לי בבית רשת ביתית של ארבעה מחשבים ששלושה מהם עם XP ושלי עם וויסטה שהתקנתי אתמול לניסיון. קיצר הבעיה היא שכשאני מנסה לגשת אליו ממחשב אחר (MY NETWORK PLACES-<VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אני רואה את המחשב שלי אבל בניסיון לגשת אליו מתקבלת הודעת שגיאה (בתמונה המצורפת). לעומת זאת כשאני ניגש לסיפריה משותפת במחשב דרך (START->RUN) וכותב נניח: \\OMRI-PC\D\ אז אין בעיה להכנס למחשב. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  22. שלום,הוט טוענים שהמיני לא תומך ב 200 מגה זה נכון ? אני מחובר באמצעות ממיר מיני פייבר עם כבל רשת ישירות למחשב נייח

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות : 1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך? 2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים [802.11G, 802.11B]? 3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי? בטח יהיו עוד שאלות בהמשך... ^Z^

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  24. לפני כחודש התפתח בפורום רשתות ופס רחב ב-"תפוז" שרשור לגבי הזמנת נתבים מאתר DealExtreme (הלינק לשרשור המקורי -- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=20&msgid=138571980&archive=1). בעקבות אותו שרשור הזמנתי את אחד הנתבים מהאתר. את החוויות שעברתי מאז אתם מוזמנים לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=535

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ido2309,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני נתקל בתופעה שמשגעת אותי,בעת גלישה כאן באתר. דפים נטענים בין 45 ל -70 שניות! הבעיה מתקיימת רק באתר זה. מישהו יודע? אני גולש ב-5 מגה,תשתית כבלים,ספק 013 עם ראוטר אלחוטי. (אם זה רלוונטי) ניסיתי בגלישה ישירה מהמודם,לא עזר. האיטיות גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה מראש לעוזרים, עדו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.