עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by blueplanet,

ה UPLOAD הולך לעלות ל 10M בחודש הבא 100M/10M ,מכה חזקה לבזק שאין לה בכלל 100M . חבילה למי שמשתמש בענן או מתחזק אתר . גם גירסא חדשה ל מג'יק HD כולל שימוש ב USB בחודשי הקיץ. רוב התגובות שמשמיצות הם של לקוחות בזק שפשוט מקנאים שיהיה לנו חבילה 100M/10M לכן אין לכם מה לקרוא

2. כבר בערך 4-5 חודשים שהאינטרנט של נזק ביןלאומי סטרימינג לא עובד, פינגים גבוהים, הורדות ב 5 קיי וחסימת פורטים. חשבתי על 013 או על אורנג. ראיתי אצל חברים פינגים מצויינים ב 013 וגם הסטרימינג זורם מעולה. (אחד מהם טוען שגם ההורדות בסדר גמור והכל טס לו) אורנג לא ראיתי עדין פינגים כי החבר שיש לו אורנג בקושי משחק אבל הסטרימינג מצויין וגם ההורדות. חברה שאני מפחד להתקרב אליה היא 012, יותר מידיי בעיות והרבה ישראלים וחברים אומרים שיש להם חרא של פינג לחול במשחקים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by roeecicu,

שלום אני שוקל לקנות מחר את ה TP-Link TDW9980. כרגע אני מחובר להוט בתשתית 100 מגה. האם אני יכול להחליף לגמרי את ההוטבוקס 2 שלהם במודם ראוטר הזה שאמור להתאים גם לכבלים? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by GalBrill,

לאחר שלקחתי מבזק את הראוטר החדש שלהם, שתומך בפרוטוקול N חיברתי אותו בבית לפי המדריך. שינויים לפי מה שאני יודע וקראתי, לא הביאו אותי לתוצאה המבוקשת מה שאני מעוניין הוא פשוט - להתחבר עם המק שלי אליו במהירות של 300 (אני מוכן להתפשר על 270 ) שום דבר שעשיתי לא עזר, אלא רק ניתק לי מכשירים אחרים שלא תומכים בהגדרות שונות כגון 40MHz לא מצאתי איך לגרום למכשיר לדוגמא לפתוח שתי רשתות במקביל כמו שמכשירים אחרים עושים, אחת של 2.4GHz והשניה בו זמנית על 5GHz מישהו הצליח להביא את המחשב שלו להיות מחובר במהירות שכזו? אני אשמח לכל עזרה שהיא... מה שאני תמיד מקבל זה:

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by HaiPBM,

שידרגתי היום את מהירות האינטרנט מ 15 מגה ל 20 מגה. בזק הציעו לי כמה נתבים (אין לי מושג אם הם אלחוטיים בנוסף שחכתי לשאול!!!) הם הציעו לי כמה דגמים של D LINK ועוד איזה חברה... מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? מחר אני נוסע לבזק סטור מה לעשות? אני גם חייב WIFI

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם . רכשתי לפני כמה ימים ראוטר של חברת NETGEAR מדגם WGT624V4 וברצוני לעבוד איתו אלחוטית כמובן . אני נסיתי עשרות פעמים לקנפג' את הראוטר שיעבוד בשני המחשבים שברשותי ( 2 לפטופים ) . הבעיה היא שבמחשב אחד יש אינטרנט ויש גלישה ואיסקיו ומסנג'ר ובמחשב האחר אפשר לתפעל רק את איסקיו ואת המסנג'ר וללא גלישה באינטרנט . נסיתי כל מיני דרכים ולא הצלחתי שהמחשב השני יעבוד כמו שצריך מול האינטרנט . עשיתי ריסט לראוטר והתקנתי הכל מחדש גם אותה בעיה - זה מתחבר כאילו ל-LOCAL AREA או משהו כזה . אני עובד במערכת הפעלה וויסטה - אז קצת היסתבך לי העניין . הייתי רוצה לדעת מה בדיוק הדרכים להגדיר את הפעולות האלה שהכל יעבוד כמו שצריך + להגדיר אבטחה וסיסמא לראוטר שלא יהיה פתוח לאחרים בבניין שלי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by JoKeR16,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש Switch וצריך את עזרתכם המקצועית.. מספר דברים שחשובים: 1. עבודה בקצב של Gigabit כלומר 10/100/[glow=red,2,300]1000[/glow] . 2. חשוב לי נושא התעבורה בתוך ה Switch 3. שיעבוד בצורה של 1000 Full ולא רק half 4. מספר Port בין 5 ל 8 . 5. שימוש עיקרי הוא חיבור בין המחשב לסוני 3 לצורך הזרמת מידע וסרטים ב full HD 1080P 6. תקציב: 300 שח 7. מעדיף מוצר עם מותג מוכר! תודה רבה על העזרה, נאור.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by joelittle,

שלום , לאחר שלאחותי נולדה בת בחו"ל התחלתי להתעניין בתוכנות שיחות-וידאו דרך האינטרנט . שיניתי את חבילת הגלישה שלי (8MB/800) וקיוויתי שזה יספיק לתקשורת סבירה . טעיתי . מה שרואים באנגליה ממני זה בדיחה עצובה . לכן אני מבקש לדעת אם קצב ההעלה בארץ ישתנה מתישהו למשהו סביר ? אני לא בטווח ה-NGN עדיין , ואפילו שם אין קצב העלה שנראה לי מרשים במיוחד . יש תקווה כלשהי ? תודה מראש , -ג'ו

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by MisterL,

שלום לכולם, זקוק להתייעצות בנוגע לחבילת אינטרנט, עד עכשיו היה לי 40/3 בבאנדל עם בזק בינלאומי + בזק, משלם כ-114 ש"ח. עברתי דירה, שם התשתית (בזק) לא יכולה "לתת" 40/3, לכן הוחלט לעבור לHOT, במבצע באנדל מול בזק בינלאומי של 30MB הורדה וקצב העלאה של מינימום 1.5MB עד 3, ב-109 ש"ח לחודש. ראיתי שלחברת "אקספון" יש מבצע של ספק + תשתית ב100 ש"ח אך שמעתי שמבוססת על תשתית בזק, האם נכון ? בכ"א, אשמח לשמוע על המלצות נוספות / דברים נוספים שלא חשבתי עליהם שעליי ללכת לכיוונם, תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לא משהו מיוחד, רק משהו אישי שלי שרציתי לחלוק איתכם בתור קהילה. אני מנוי לאינטרנט מהיר במשך כחצי שנה, ספקי התשתית שלי הם הכבלים, ספק האינטרנט היה אינטרנט זהב על 750kbps נסיון לא היה לפני זה באינטרנט מהיר מהבית, רק בעבודה. בכל מקרה במשך תקופה די ארוכה אני ממש לא מרוצה מהגלישה, הגלישה איטית עד כאב, אני קיבלתי הרבה פעמים ERROR, הורדות מאתרים כמו DOWNLOAD.COM או MICROSOFT.COM איטיות מאוד. בשלב מסוים, עברתי להאשמה עצמית, אמרתי לעצמי, אולי מערכת ההפעלה לא בסדר, אולי האתרים שאתה גולש אליהם איטיים, אולי הקבצים אתה רוצה להוריד פשוט מגיעים גם כן משרתים איטיים. את המחשב התקנתי מחדש בלי שום קשר ועדיין לא חויתי שום שיפור במהירות הגלישה. וגם לא רציתי להתקשר לאינטרנט זהב. לא היה בא לי. ל…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Zadu,

מחר אנחנו עוברים לYES ורציתי לדעת איך האינטרנט שלהם. האם הוא טוב כמו האינטרנט של הוט וכו'

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם , לי יש מחשב נייד מחובר ישרות למודם כבלים , לשותפה שלי שי חובר ADSL +ראוטר אלחוטי . בקיצור אני רואה שאני מקבל כתובת גם מהמודם שלי וגם מהאלחוטי ,עשיתי בדיקת מהירות אני מגיע רק ל 1.5Mb אני רוצה לדעת אם יש דרך (bridg) או משהו מתוכם כדי לאחד את רוחב הפס . תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, בעבר הייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים בלי בעיה והכל היה עובד יפה, לאחרונה הצטרפתי לשירות הטלפון של HOT והם הרכיבו לי מין מכשיר כזה שמתחבר בין המודם למחשב, המכשיר הנ"ל מבצע את ההתחברות לאינטרנט באופן אוטמטי, לפני שהיה לי את המכשיר אני הייתי צריך באפון ידני ל"חייג" לאינטרנט דרך המחשב ולהתחבר, עכשיו אני מחובר תמיד לאינטרנט בלי הצורך לחייג. עכשיו לבעיה, שהייתי משתף את האינטרנט הייתי עושה שיתוף על החייגן והכל היה עובד יפה, עכשיו אין חייגן. שיתןף לכרטיס רשת בלבד לא עובד וגם לא הצלחתי לעבוד עם ה-network bridge, (לא יודע אם זה בכלל אפשרי לעשות את זה עם הברידג). בכל מקרה לפני שאני קונה סוייץ (ואני ממש לא מעוניין לקנות אחד) רציתי לדעת אם קיים פתרון אחר לשיתוף ללא חייגן …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by xjj,

המחשב נייד שלי כבר קולט אינטרנט, זה אומר שיש בו מה שניקרא כרטיס רשת, נכון? אני רוצה להגדיל את הטווח עם משהו כמו אלו: http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireless-Wi-Fi-Networks-2-4GHz-Alfa-9dBi-antenna-/301437770605?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 http://www.ebay.com/itm/New-802-11n-150M-USB-WIFI-Wireless-LAN-Adapter-w-Long-Range-20dBm-2dBi-Antenna-/311013004221?&_trksid=p2056016.m2516.l5255 1. זה אמור לעבוד או כיוון שיש כרטיס רשת כבר מובנה המחשב לא התייחס אליו? 2. סוג החיבור של האנטנה לא קיים אצלי במחשב, אבל אפשר לקנות לו חיבור USB ולחבר את האנטנה עם USB למחשב, זה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. אני מחובר כרגע לתשתית בזק וספק בזק בינלאומי, מסלול 10 מגה. לאחרונה אני חווה איטיות בגלישה באינטרנט. מבדיקת מהירות שאני מבצע דרך המחשב שלי מהירות העלאה תקינה, אך מהירות הורדה תמיד קטנה באופן משמעותי ממה שאמורה להיות, בדרך כלל בין 2-5 מגה. ניסיתי לבצע את אותה הבדיקה כאשר אני מחובר ל @1 ו @2, כלומר בדיקת תשתית בלבד והתופעה ממשיכה שם. העניין המעניין, כשאני מבצע את אותה הבדיקה במחשב השני שנמצא בבית, התוצאה יוצאת תקינה לחלוטין. לצערי, אין לי מושג איפה להתחיל לחפש את הבעיה. הגדרתי ידנית את הכרטיס הרשת שלי ל Full Duplex למקרה וזה משנה משהו. אשמח לקבל יד עוזרת בפתירת הבעיה, אני כבר עובד עצות. תודה, שרון.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by צפיד,

ראוטר לינקסיס 7500 https://www.linksys.com/sg/p/P-EA7500/ בברידג עם מודם כבלים תשתית כבלים 100M כל הרשת CAT6A - עד רמת הקינסטון ,פאץ פאנל וכ' סוויץ לינקסיס LGS318P https://www.linksys.com/us/p/P-LGS318P/ NAS - QNAP 451 מחובר ב2 כבלי רשת CAT7 לסוויץ 4 דיסקים Western Digital Red 3000GB WD30EFRX בRAID5 לפי הלינק : https://www.qnap.com/en-us/product_x_performance/product.php?type=4&II=240 אני מצפה לפחות 180MB לכאורה מערכת שאמורה לתת ביצועים טובים, מול מחשב דסקטופ (די חזק) שמחובר בLAN אני מקבל סה"כ מהירות של 112MB (מNAS למחשב והפוך אותה מהירות) הדרך שאני ניגש לNAS היא ע"י מיפוי הכונן …

17. Started by עוד מישהו,

אז ככה. עד לפני חודש הכל היה בסדר.. (כמו כל דבר) ואז פיתאום התחילו להיות לי בעיות עם מודם שלא מסתנכרן כנראה עם אלוהים יודע מה. היו אצלי 5 טכנאים ועוד איזה מנהלים אזוריים שסתם באו לעשות דאווינים או אנערף. שום דבר לא עזר. עכשיו היה טכנאי ששם לי מודם חדש חדש של ARRIS וגם שם לי מגביר של אות שמסתבר שלא עזר כי גם ככה יש לי אי סינכרון. אני כבר אובד עצות. כי הטכנאים של הוט שווים לתחת ובכלל בא לי להגיש תלונה למועצה לצרכנות על היחס וחוסר תיקון הבעיה. הצלחתי להיכנס למודם של הוט וצילמתי כמה צילומי מסך. אולי זה יעזור לכם למצוא איזה משהו כי... מקסימום אני אעבור לבזק אשמח לכל עזרה או עצה. תודה נ.ב. תשתית: הוט ספק: אקספון מהירות 12 מגה [attachment deleted by admin]

18. יש לי מחשב עם שרת אינטרנט כלשהו על פורט 80. הוא מחובר לראוטר tplink ומשם למודם 600e של בזק. פורט 80 מפנה למחשב הזה בראוטר. בגישה דרך האייפי הפנימי של המחשב ברשת זה עובד. אבל בגישה דרך האייפי החיצוני אני תמיד מגיע לעמוד הניהול של המודם. נכנסתי אליו וניסיתי להבין איך לבטל את זה אבל לא הצלחתי.. אולי אני צריך להפנות גם במודם (הוא סוג של ראוטר גרוע),את פורט 80?זה ימנע מהמודם להכניס אותי לפאנל המעצבן שלו? מי מכיר ויודע מה לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הvvg משמש כחיבור ADSL ואני רוצה להגביר את האות שלו עם הראוטר הישן שלי dgn2200v הסתבכתי עם ההגדרות מישהו יכול להעזור לי?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום אנשים! אני מבקש להתקין רשת למספר מחשבים מצומם(בסביבות ה5). המגבלה שלי היא שאני לא רוצה שכל משתמש המחובר לרשת יוכל לגלוש באינטרנט. העדפה היא שהרשת תהיה אלחוטית. האם מישהו מכיר ספק אינטרנט או דרך כל שהיא לחסום את הגישה לאינטרנט? היתה לי מחשבה לנסות לחסום עם FW מסתבר שזה חוסם גישה לכל המחשבים. מישהו הציע לי לחסום את ה DNS ואת default gate way ולהגדיר IP ב CLASS ואז אני אוכל איכשהו לחסום. אני מאוד אשמח אם מישהו יעזר לי להבין ולפתור את הבעיה הזאת. שנה טובה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. כיצד מתקינים גוגל כרום על ממיר של סלקום טיוי ?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ozi123,

בקיצור אני נמצא בממד והקליטה ממש גרועה של הWIFI בחלק מהחדר לא בכולו. עכשיו העניין הוא שיש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל שנכנס לחיבור רשת בקיר שהוא מתחבר לראוטר שנמצא בקומה השניה. השאלה מאיזה מגבר WIFI מומלץ לי כזה שיתחבר לחיבור רשת שיש בקיר וממנו ישדר WIFI , רק אל תשכחו שיש לי מחשב נייח בחדר גם שמתחבר עם כבל, ככה שאני צריך פתרון לשני הדברים , תודה. דרך אגב שכחתי לציין שיש כבר ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לראוטר בקומה השניה והוא נמצא בקומה ה1.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. ה-DHP-500AV של חברת D-Link הוא מתאם HomePlug המאפשר העברת תקשורת על גבי רשת החשמל הבייתית. השימוש בו חוסך פריסת כבלי רשת וטומן בחובו יתרונות רבים. הסקירה מתארת את אופן השימוש בו, מנתחת את המבנה הפנימי שלו ואת הביצועים שהוא מספק. http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by hatem_abed,

אני מעוניין בספרי לימוד או לומדה ל- MCSE בעברית- תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by hararim,

שלום לכם. יש לי נתב של EDIMAX מדגם 6504IL. ואני מעוניין לדעת איך אני בודק מי וכמה מחוברים לראוטר , איך בודקים את זה מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים