עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by se7en,

אינטרנט מהיר בכבלים - בחודש פברואר בזק היא כיום החברה היחידה שמספקת שירות גלישה באינטרנט מהיר. על פי הערכות, כ-35,000 מחוברים לאינטרנט מהיר באמצעות ADSL , הרבה פחות מהציפיות המוקדמות של החברה. כמה אלפים נוספים מחוברים לאינטרנט המהיר בכבלים במסגרת ניסוי. על פי הנתונים האלה, ניתן להניח כי כשלושה אחוז בלבד מכלל הגולשים בישראל מחוברים כיום לאינטרנט מהיר. מחירים גבוהים מדי, המבנה הבעייתי של שוק התקשורת בישראל, קיום של מונופול בשוק וההעדר תחרות הם חלק מהגורמים שהביאו את ישראל לפגר אחר מדינות המערב באספקת אינטרנט מהיר. חלק מהמשתתפים בדיון הסכימו על כך שהתחרות של חברות הכבלים בבזק תעודד את חברת התשתית לספק שירות טוב יותר ללקוחות. שר התקשורת אמר כי בשל העיכוב במיזוג בין חברות …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. [glow=red, 2, 300]יש יש יש![/glow] נתנו אישור לכל חברות הכבלים והם מתחילות את השרות בתחילת החודש הבא! יש לי ש[glow=blue , 2, 300]ADSL[/glow] אני מקווה שזה יוריד את המחיר!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by someone,

מישהו יודע מה קורה איתם? כבר הרבה זמן אין שום חדשות מהם וכבר נמאס לי להיות תקוע עם 56k...

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by Sikamikanico,

איך Switch יכול לעזור לי עם אינטרנט מהיר? למשל אם אפשר לחבר אליו ישר את המודם, או כל מיני דברים אחרים שהוא מוסיף...

• 33 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by p_q,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל מוצלב עם win98. אחד מהם מחובר לאינטרנט (בעזרת מודם adsl) שמעתי על כל מיני תוכנות שיתוף אינטרנט בנוסח server client, על איזה תוכנה כזאת אתם ממליצים?

8. סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by DEMON HUNTER,

אני מת לדעת אם גם להם יהיה אינטרנט מהיר כלשהו חוץ מADSL בגלל שיש לי YES אז אינטרנט בכבלים בינתיים מחוץ לתחום בשבילי.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

המצב לא יהיה טוב יותר... שוב הפס הרחב מוצע רק לעשירון העליון שמסוגל להרשות לעצמו... וזה לא הכל.

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. יש לי אינטרנט בכבלים חבילת 0.75 של 012 וערוצי זהב שעד היום הוא עבד בסדר גמור אבל פתאום הוא הפך לאיטי מאוד התקשרתי לתמיכה תכנית והם אמרו לי שזה בגלל שיש לי יותר מדי פרסומות במחשב ואני צריך לעשות הסרה אם התוכנה AD-AWARE עשיתי אך זה לא עזר התקשרתי עוד הפעם ואז אמרו לי שאני צריך לבטל את החייגן ולהיתחבר בלי חייגן עשיתי את זה מהירות ההורדה חזרה אבל עדיין הגלישה איטית וההורדה בתוכנות כמו מירק וקאזה איטית מאוד (בין 10-18 KBPS). וחוץ מזה עשיתי בדיקה באתר SPEEDTEST.COM והתוצאה שקיבלתי הייתה BELOW AVARGE הוא כתב שאני מוריד מגה 1 לדקה! אז בבקשה ממכם תעזרו לי לפתור את הבעיה בבקשה!!! אני ממש נועש :'( :'(

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Crown,

אני יכול לקבל את אחת החבילות אלו באותו מחיר איזור ה 100 ספק + תשתית מה עדיף? למשחקים, הורדות וגלישה. (עשיתי את זה לפי סדר העדיפויות שלי)

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by kalda01,

אני באזור 08 עם חיבור ADSL ומאז אתמול בבוקר אין חיבור לאינטרנט. הספק טוען שהבעייה בבזק ואין צפי לחזרת השרות. האם למישהו יש מידע מה הסיפור?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

לאבא שלי יש כרטיס רשת אלחוטי והוא תופס אינטרנט מהשכנים (אני לא רוצה ראוטר חחח) הכל טוב ויפה עד שפתאום לאבא שלי מפסיק לפעול הדפדפן (שגיאה שמראה כביכול שהאינטרנט לא מחובר), בקיצור - האינטרנט לא עובד, אבל רשום שהאות מהאינטרנט של השכנים הוא מצוין ( 5 מתוך 5 פסים) ורשום שהוא מחובר, אבל שום דבר שקשור לאינטרנט לא עובד, וגם בPS3 הייתי תופס מהשכנים את האינטרנט ועכשיו אני מקבל DNS ERROR משהו כזה.. אני כמובן לא אלך לשכנים ואשאל אם האינטרנט שלהם לא בסדר , אני רק מבקש פה קצת להבהיר לי ממה בדיוק יכולה לנבוע הבעיה. תודהמ ראש!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היי מזמן ראיתי שפלאפון מוכרים כמו דוק כזה , שהוא בעצם מתחבר ללפטופ בחיבור USB ואז יש אפשרות לגלוש מכל מקום בעזרתו... יש דבר כזה? זה עדיין תקף ועובד? מישהו התנסה ויכול להמליץ? אני מעוננין לפנות אלייהם ולקנות אחד כזה בישביל הEEE שלי .

• 42 תגובות
    • 7.8k צפיות
  17. Started by zglazer,

לפני פחות שנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשב הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך שום דפדפן לא עולה לא FF ולא IE בשניהם יש הודעה לנסות שנית בIE הוא מודיע שהדפדפן במצב OFF LINE גם כאשר אני מנסה לעשות תקן מצב ע"ג האייקון של הרשת הוא מתחיל תהליך שמראה שיש קישור לרשת אך שוב הדפדפנים לא עולים אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה

18. Started by Yakirlv29,

באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה

19. Started by pxst17,

עברנו להוטנט מ-012, ולא החלפנו ראוטר או מודם. שדרגנו מ-12 מגה ל-30 מגה, ואני שם לב שהאינטרנט לא הכי מהיר שיש, מה גם שלעיתים לוקח לדפדפן לטעון דף במשך 10 שניות אפילו.. לאגים כאלה.. למה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לאחרונה עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט. ומאז יש לי תופעה מוזרה שכאשר הראוטר מתנתק ומחייג שוב לספק (CCC) אין אינטרנט באף אחד מהמחשבים בבית והדרך היחידה להפעיל אותו מחדש היא לאתחל את המחשב או להפעיל מחדש את הכרטיס רשת דרך לוח הבקרה. תופעה מוזרה נוספת היא שהמחשבים שמחוברים באלחוטי לא מזהים את החיבור לרשת והאייקון כאילו מראה שיש רשתות באזור, אבל בפועל הוא מחובר לרשת ואין שום בעיה. משהו מוכר ? כל המחשבים מריצים Win7 רואטר Dlink והקופסא של הוט היא hotbox הרואטר זה הדבר היחיד שמחובר להוט בוקס.

21. ווינדוס אקס פי,קרה "פתאום" במחשב השני עסקים כרגיל. לאחר ריסט יש עוד עשר דקות עבודה בדיוק ואז מתנתק,לא ניתן להכנס לכתובת איפי של הראוטר רק לעשות פינג. התקנתי את כל העדכונים שיש בווינדוז אפדייט,סריקות של ווירוס,ספיוור דרך כל תוכנה אפשרית,איחוי דיסק ומה לא? המחשבים מחוברים כל אחד באופן ישיר לראוטר (מכ.רשת לראוטר) ועד עכשיו,מספר שנים עבד ללא תקלות בכלל. תודה,בר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by jackofalltrades,

אני מחובר לADSL דרך 012 קווי זהב ולאחרונה היו לי המון בעיות, ביניהן חוסר סנכרון של המודם, חוסר הצלחה בחיבור של תוכנות (בעיקר בפורט 80) והכי חמורה - אני מחובר אבל אני לא יכול לגלוש, אפילו פינג לשום אתר חיצוני לא מוחזר אבל כן יש לי איפיי של 012...אני בטוח ב99.9% שהבעיה היא לא במחשב(ים) שלי, אני מחזיר אנטי וירוס מעודכן, חומת אש (תוכנתית וגם חומרתית) ומנקה כל תכנת פרסום למיניהן, אפילו קראו לי פראנואיד. אז התקשרתי למוקד תמיכה של בזק, באותו ערב הבעיות היו של סנכרון והמוקדן אמר שהבדיקה שהוא ביצע מעידה על כך שהקו מסתנכרן בקושי (רמת מתח לא תואמות כנראה - משתלם להשקיע קצת בלימודי הנדסאות.) למחרת בא טכנאי שכמובן לא איתר את הבעיה והתנהג כמו רוב הטכנאים מהתוכנית 'יצאת צדיק' אז ווית…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מישהו יודע מה קורה עם האתר של בזק? אני מקבל Service Unavailable ולפעמים שום אתר לא עולה לכמה שניות ארוכות. מישהו הבחין במשהו או יודע במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  24. Started by Yagiv,

שלום לכולם! שאלה מקצועית אל כל התותחים: אני גר בבית פרטי עם שלושה מפלסים. בקומה השניה יש חדר הורים וסלון קטן בקומה ראשונה ישנו סלון ומטבח בקומת מרתף אני עושה שני יחידות לילדים יש לי ראוטר אלחוטי של בזק איתו אני גולש בקומה השניה וגם בקומה הראשונה. הבעיה שלי היא המרתף שאני בונה שם יחידות השאלה היא: איך אוכל להשתמש באינטרנט בכל הקומות בדרך הכי זולה ויעילה? האם כדאי להעביר כבל רשת בין הקירות במרתף ואיך שהוא להתחבר לאינטרנט מהקומה העליונה. או אולי פתרון שלא עלה בדעתי. (אולי אינטרנט דרך נקודות הטלפון בבית) תודה מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  25. שלום, יש לי בבית שני מחשבים. האחד מחובר לראוטר 2Wire HomePortal 1000S, והמחשב השני מחובר למתאם HPNA ומשם לשקע הטלפון. לפני כמה חודשים (נגיד שנה) האינטרנט לא פעל לכמה שעות. אמא שלי התקשרה לבזק, ועד כמה שאני זוכר הם באו לבדוק את הקו ולאחר מכן אמרו שיש בעיות בקו בצד שלנו ברחוב (WTF) והורידו לנו את מהירות האינטרנט מ2.5Mb ל1.5Mb, במחיר מופחת. שוב, זה עד כמה שאני זוכר, גם לא ממש התעסקתי בעניין הזה. מאז האינטרנט עבד ב1.5Mb ללא בעיות. עכשיו שוב היה מקרה בו שעות רבות לא היה לנו אינטרנט. דיברתי עם תמיכה של בזק, ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר לא עזר (הנורית שלו עדיין הבהבה), ומה שכן עבד זה שהורידו לנו את המהירות ל250Kb (כמעט חזרנו לימי ה56K), והופ! הנורית נדלקת. הנציג בתמיכה אמר שלמחרת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.