עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nizans0,

שלום. אני משתמש בDIR 655 כבר כמה שנים. לאחרונה עשיתי שדרוג לfirmware 1.35 ומאז אני לא יכול לשנות שם הגדרות בנתב! אפילו לא להתחבר לאינטרנט. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בהגדרות אני מקבל ap should not be locked before configuring ניסיתי לעשות ריסט, שחזור הגדרות יצרן, להתקין מחדש firmware. אשמח לקבל עזרה! תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  2. אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  4. היי, יש לי רסיבר שמאפשר חיבור קווי לאינטרנט (חיבור ethernet ) והחיבור הקווי שלי נמצא בחדר אחר. האם יש מכשיר שמאפשר להמיר חיבור אלחוטי לקווי? ואיך מקנפגים אותו? תודה מאור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by LoK_fanboy,

חג שמח, בדירה שלי, כבר משנת אוגוסט 2011 היה הראוטר הנ"ל שעבד בצורה מצוינת שנה וחצי (מתוכן שנה ראשונה בADSL 5mb והשאר ב-HOT 12mb) ולפני כמה חודשים טובים התחיל לעשות בעיות שהוא פשוט נתקע. מה זה נתקע? האינטרנט מושבת לכל מה שמחובר, עבור אביזרים שרוצים להתחבר הם לא מוצאים את הרשת וכניסה לעמוד הגדרות ראוטר נותן (192.168.0.1 או הגרסא השניה) webpage unavailable. הפתרון לזה היה כל פעם לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב... ככל שהזמן עבר התקיעה הזאת קראה לעתים יותר קרובות, עד שלפני כמה שבועות לא ניתן היה לעבור יום בודד בלי 4-5 ניתוקים כאלה. החלפתי את הראוטר באחריות וקיבלתי חדש מאותו דגם בדיוק. לפני כמה ימים שוב הוא נתקע ואני תוהה אם זה הולך להתפתח כמו הראוטר הקודם. אציין שוב, בשנה וחצי…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. מדובר על עוד צירוף משתלם של ראוטר זול יחסית + קושחה מצוינת (מיועדת למשתמשים מתקדמים, יותר חזקה מ DD-WRT). *מחירו של הנתב בארץ - בסביבות 130 ש"ח, מדובר על נתב אלחוטי הפועל בתקן 802.11n ומגיע למהירות 300mbps. התקנתי את הקושחה החדשה של openwrt בשם attitude adjustment על D-Link DIR-615 REV E4 . בנוסף עודכן מדריך ההתקנה בוויקי עבור גרסה E4 . לינק למדריך באתר openwrt מומלץ.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by iphonebg,

שלום לכולם, אני שוקל להתחבר לטלפון הקווי של אורנג' ויש לי בעיה. אני צריך 2 קווי טלפון ולטענת הנציגה של אורנג' אני צריך לכל Smartbox (הנתב של אורנג') תשתית נפרדת של בזק. 1. ניסיתי לחבר נתב אחד לתשתית של בזק (ADSL) ולהוציא ממנו (יציאת LAN) אינטרנט לנתב השני (כניסת WAN) אבל לא היה קו בטלפון, יש למישהו מושג למה זה לא עבד? 2. אני יודע שיש אפשרות לחבר את ה-Smartbox גם לתשתית של הכבלים ורציתי פשוט לחבר את המודם של הוט לסוויץ' ואז לחבר את שני ה-Smartbox לאינטרנט דרך אותו סוויץ', מישהו יודע אם זה צריך לעבוד? נשמע לי מוזר מאוד שצריך לכל נתב תשתית נפרדת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by yarin153,

אז קניתי את הנטגיר של הVDSL והפכתי אותו לנתב לפי המדריך עכשיו אני רוצה להשתמש בראוטר השני שלי בבית DLINK 2760U כמרחיב טווח איך אני עושה את זה? בנוסף שאלה נוספת : בזק קבעו שהראוטר DLINK יהיה FREE WIFI מהמבצע הזה שלהם (ללא רשותי אני לא חלק מהמבצע) איך אני מוריד את זה? ... תראו את התמונה (קבצים מצורפים) ההגדרה הזאת חסומה ממני לביטול

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by 11GnR,

לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Zeev86,

אהלן. מהבוקר hotbox לא עובד טוב (עובד כמה דקות ואז אין רשת), כיביתי והפעלתי מחדש מספר פעמים, וכל פעם זה מציג בLOG: ניסיתי לכבות wireless ובלי רשת אלחוטית עובד יותר טוב. מה יכולה להיות הבעיה? Tue May 14 09:52:31 2013 Error (4) SW upgrade Failed before download - File not Present Tue May 14 09:52:14 2013 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=2c:e4:... Tue May 14 09:52:14 2013 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=2c:e4:... Tue May 14 09:52:14 2013 Warning (5) DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response ;CM-MAC... Tue May 14 09:52:02 2013 Critical (3) No Ranging Response receiv…

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש את הראוטר הבא. מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן. יש לי אינטרנט 12 מגה שעובד בדרך כלל חלק, למרות שאחת ליום בערך המהירות יורדת למתחת ל1 מגה. התשתית שלי זה הוט והספקית היתה נטויז'ן. הספקית לא ידעה לתת לי תשובות והתשתית האשימה את הראוטר (מכיוון שבחיבור ישיר לממיר זה עובד חלק). קניתי ראוטר חדש ושום דבר לא השתנה. החלפתי את הספקית לבזק בינלאומי ועדיין האיטיות הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום. עשיתי שיחה ישירה בין הוט לבזק בינלאומי כאשר אף אחד לא יודע לתת לי סיבה, הוט ממשיכים להאשים את הראוטר. יש לציין שאני בחיבור ללא חייגן. בנוסף, כאשר אני מכבה את הראוטר והממיר ומפעיל מחדש בדרך כלל זה חוזר למהירות הרגילה. אשמח לקבל עזרה בנושא

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  14. אהלן, יש לי כרגע ראוטר D-LINK של בזק 6740U קיבלתי אותו ברגע ששדרגתי ל 100 מגה. החלטתי להזמין ראוטר מאיביי אחרי שבדקתי כמה דברים והדבר היחיד שחסר לי זה מודם. השאלה אם אני חייב את הראוטר של ה D-LINK 6740U של ה 100MB כמודם או שאני יכול להשתמש בראוטר הקודם שהיה לי ב 10MB ולהשתמש בו כמודם? ולהחזיר להם את ה D-LINK 6740 כדי לקבל זיכוי. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם עברתי בשעה טובה ל-VDSL 30/3 רכשתי ראוטר דרך בזק Netgear VVG2000 קיים ברשותי TP-LINK1043ND כעת הם עובדים במצב BRIDGE היכולת האלחוטית של ה-VVG נוטרלה. האם אני יכול להשתמש ב-2 SSID שונים (להשתמש ב-2 הנתבים בו זמנית?) האם אני יכול לנצל את חיבורי ה-LAN של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? האם אפשר לנצל את חיבורי ה-USB של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? איך אני יכול להגיע למודם VVG מרחוק / בתוך הרשת כאשר תצורת החיבור היא : VVG2000-->1043ND DHCP

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by blueplanet,

[ATTACH=CONFIG]2704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2706[/ATTACH] תשתית הוט ,בכל שעות היום !!! . זה כל כך פשוט בלי להתאמץ ,בלי לשבור את הראש עם חישובים מרחקים פילטרים כמו בבזק , פשוט לקבל 100M יותר נכון 102M .

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by BeBest,

שלום, היום שדרגתי ל100M בשעה טובה. המהירות המתקבלת כשבראוטר (TP-Link WR1043ND) מוגדר חייגן L2TP היא סביב 60-70Mbps. ללא חייגן (Dynamic IP) אני מקבל מהירות תקינה, אבל להבנתי אני מנותב דרך השרתים של הוט ולא של בזב"ל ואני מרגיש איטיות מסויימת בחיבור לחו"ל. אולי אפילו עלייה קטנה בping אבל יכול להיות שאני סתם מדמיין. בכל אופן, איך הכי כדאי להגדיר את החיבור? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by elyaz,

שלום לאחרונה שידרגתי את המהירות של האינטרנט דרך בזק ב"ל מ5Mb ל 15Mb. אני גולש דרך ראוטר של tp-link מדגם wr541-g. הנציג של בזק בינלאומי אמר לי בטלפון שכדאי להחליף לראוטר מתקן N שהוא מתקדם יותר. (יש לציין שהוא לא הציע לי לקנות ראוטר או משהו כזה, רק המליץ להחליף) אבל כמובן שלפני שאני רץ להחליף ראוטר, רציתי לשמוע את חוות דעתו המקצועית של הפורום, וכמובן המלצה לדגם פשוט וטוב. (יש לציין כמו כן שלאחר השידרוג בבדיקת מהירות ב speedtest מתקבלת מהירות הורדה של 10 Mb בלבד) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by thebenjamin,

שלום, אני במהירות 15 מגה. עד אתמול הסרטונים עבדו בצורה חלקה, גם בHD, אם לא רענון של הסרטון היה פותר את הבעיה. משום מה עכשיו שום סרטון בHD (720/1080p) לא זז! ברמה של מנגן 2-3 שניות ונתקע, מצב פשוט בלתי נסבל. ניסיתי להתנתק ולהתחבר מחדש וגם לנתק את המודם מהחשמל אבל המצב נותר בעינו. מה קורה פה? תודה.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  21. התחדשתי במאה מגה מבזק עם נתב dlink 6740u h1 אני מקבל בחיבור עם כבל לנתב 70 מגה פחות או יותר בחיבור אלחוטי אני מקבל רק 15 עד 20 מגה. ניסיתי למצוא תשובות בכל רחבי האינטרנט לשנות ערוצים לפנות מכשולים לכבות אורות לשנות הצפנות. ניתחתי את הרשת עם כלים מכלים שונים..inssider המרחק הפיסי הוא כמטר וחצי אווירי לנתב ועדיין אני לא מצליח להעלות את המהירות באלחוטי.יש לי מחשב דל עם כרטיס רשת תומך n אשמח לרעיונות מה לעשות.. אני לא רוצה לשלם לבזק עוד כמה שקלים בשביל שיתנו לי תמיכה..מקווה שלא אצטרך להגיע לזה. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 10.9k צפיות
  22. Started by ddad,

שלום, יש לי אינטרנט 15 מגה של נטוויז'ן ותשתית ADSL, תאורטית אני אמור לראות סרטונים HD ללא שום המתנה נכון? מדוע אם כן אני כמעט לא יכול להנות מהאיכות הזו?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. Started by qwerty1987,

כאשר אני נכנס לגוגל פליי עם VPN או TOR, אני רואה את הגרסא האמריקאית הכוללת את האופציה להזמנת מכשירים. ברגע שאני מכניס את ה-USER שלי, זה חוזר לגרסא הישראלית. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  24. יש לי רשת בכבל של XP ובנייד ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים בכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - ש לי רשת בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - יש לי רשת [בראוטר של בזק] בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים