רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רשת עם נתב TPLINK1043 ושלושה מחשבים: HTPC שמחובר קווית לנתב עם כבל באורך 5 מטר. מחשב "ראשי" שמחובר אלחוטית לנתב בעזרת כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7727IN. מחשב נייד LENOVO יחסית ישן עם כרטיס רשת תומך תקן G לא יודע איזה סוג. התחדשתי בנתב והכרטיס רשת תקן N בשבוע האחרון. ציפיתי להעביר קבצים בין המחשב הראשי ל HTPC בקצב של 10-20 מגה לשנייה. בפועל אני מעביר ב 1-2 מגה לשנייה. עשיתי בדיקה וחיברתי את הנייד באופן קווי והמהירות העברה בינו לHTPC היא בערך 10-12 מגה לשנייה. בבדיקה האחרונה ציפיתי להעביר בהרבה יותר... המהירות נראית לכם נורמלית? יש הצעות איך לשפר?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשביל חבר טוב טוב: אני מחפש נתב אלחוטי לעד 5 או 7 משתמשים לגלישת wi-fi יש לי היום נתב של level 0ne שמכסה לי ארבעה משתמשים באיזור הקראואנים ואני לא מאד מרוצה איזה חברה כדאי מבחינת פיירוול מובנה וטווח ריאלי טוב (רדיוס אפקטיבי מהנתב לגלישה 70 מטר) ? עזרה מגובה בנסיון תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ועד היום השתמשתי במודם usb ארכאי- ale 070 שסה"כ היה סביר מלבד תקופות שהיה מתנתק לעיתים רחוקות אבל במהירות לא היה מאכזב. מהירות החיבור הנוכחית שלי היא 5 מגה בבזק adsl ובשידרוג של המהירות קיבלתי את מודם ה-aztech 600e שמעולם לא היה מחובר בגלל שלא לא היה לי כרטיס רשת,קראתי עליו ביקורות לא מחמיאות בפורום ורציתי המלצה למודם בלבד ללא ראוטר (אין לי כוונה להשתמש ברשת אלחוטית) בין אם מההיצע של בזק ובין לרכישה מחנות תקציב עד 500 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יכול להיכנס לאינטרנט משום מה, והאיי פי שלי השתנה מ192 ל 169.x.x.x. אני מחובר באינטרנט קווי (אך יש לי כרטיס רשת אל חוטי, לא ראוטר) אני חייב עזרה אור כהן
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יומיים שחזרתי מהלאן פרטי כל הבעיות התחילו.. באתי לחבר את שני כרטיסי הרשת וראיתי שבמחשב החדש הוא לא נותן לי לעשות שיתוף אינטרנט ידני! אבל הייתה רשת... בסוף הצלחתי לסדר את זה(אפילו אני לא יודע איך או לא זוכר) אבל עכשיו זה קרה עוד פעם ועכשיו אני לא יודע לסדר את זה... הבעיה היא שיש רשת והוא מזהה את הרטיסים אבל שאני בא לעשות שיתוף אינטרנט ידני של הכרטיס רשת הוא פשוט לא נותן לי! הוא עושה לי ERROR שאני מנסה לעשות את זה דרך הNETWORK WIZARD אז הוא כותב לי CHOULD NOT COMPLETE מזה לעזאזאל?!? עזרה דחופה. נואש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה מכבר 3 ימים אני בתהליך מול 012 "לתקן" את האינטרנט בבית. בשנה האחרונה האינטרנט היה איטי מאוד. אתרים נטענים לאט, סרטונים ביוטיוב עושים טובה. אין מה לדבר בכלל על 4K. לפני 3 ימים החלטתי שמספיק, והתקשרתי ל012 על מנת לטפל בבעיה. יש לציין שחבילת האינטרנט בביתי היא 30Mbps של הוט עם ספק 012, חבילת גיימרים. עכשיו אני לא נולדתי אתמול. ברור לי שיש כאן איזשהו מנגנון Traffic Shaping. המהירות האיטית מתרחשת בין השעות 10 בבוקר עד 10 בלילה (שעות עומס), ומטבאתת במהירות העלאה/הורדה סימטרית של 1Mbps אתן לכם תמונות להמחשה: בדיקה שערכתי עם המחשב, כאשר הוא מחובר לGALAXY S4 כנתב דור 3 (במרתף, קליטה לא טובה) וזאת אותה הבדיק…
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לפני כמה זמן, שמתי לב שאני לא מצליח להיכנס לאתר באמצעות דפדפן Firefox. השגיאה שאני מקבל היא: Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration שלחתי להם מכתב וזו התשובה שקיבלתי: hello, this probably happens since you have installed a firefox module that changes its own signiture (to IE or any other browser), this behavior is categorized by our content filtering mechanisems as hostile (ie: behavior of hackers) and is been blocked. Best regards, sPD.co.il Administration מכיוון שאני לא משתמש בשום תוסף מיוחד כגון IE Tab ולא ביצעתי שינויים בתוספים שלי לאחרונה אני לא רואה סיב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף איור של הרשת שמתוכננת. הסגולים הם מחשבים. הכחולים הם בקרות של מכונות (מחשבים גם כן). כתום מדפסת עם כרטיס רשת. ירוקים סוויטצ'ים. אדום מודם ראוטר ADSL של ECI נדמה לי דגם 312. תכלת נקודות בקיר/תעלות. הסוויטצ' של ה-4 פורטים הוא של Trednet כמדומני, לא זוכר דגם.. ה-8 פורטים יהיה של Edimax ES-3108P. המרחק בין שני הסוויטצ'ים אגב הוא באיזור ה-100 מטר או יותר נדמה לי. אני רוצה לוודא שמבחינת חיבורים לשתי המכונות (הריבועים הכחולים) לא תהיה בעיה לקרוא קבצים מהמחשב השרת המחשב השרת מחובר ישירות לאדמיקס, בעוד שתי המכונות יתחברו ל-Trednet שיתחבר גם הוא לאדימקס. כמו כן לוודא שאני מחבר כבלים ישרים בין כל הנק'. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ברשת 2 מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד וסוני 3. הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141, והוא מחובר למחשב נייח אחד באמצעות כבל רשת, ושאר המכשירים מחוברים אלחוטית. במחשב הנייח השני השתמשתי בכרטיס רשת נשלף הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=334 (D-Link DWL-G122) השתמשתי בו בערך 2-3 שנים, ועד שבוע שעבר הוא עבד טוב... אני דיי בטוח שהמגעים שלו נדפקו, כי כשאני מזיז אותו קצת הוא כן מתחיל להבהב... בכל אופן, אני סבור שאני צריך כרטיס רשת חדש. המהירות שלי היא 5 MB (אבל לא נראלי כדאי להסתמך על זה.. אולי נעלה את המהירות בקרוב) המרחק בין המחשב לראוטר הוא ברעך 15-20 מטר... 2 חדרים שונים. איזה כרטיס רשת מומלץ לי לקנות? אני חיפאי, אז אם אפשר מחנות שנמצאת בחיפה זה י…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו כאן המלצה למתאם רשת אלחוטי שפועל טוב עם וינדוס 7? כי המתאם שלי ( כאן ) במילה אחת? חרא. כל הזמן מתנתק, עושה טובה שהוא מתחבר לרשת, קליטה חלשה ביותר, פשוט גרוע... ל EDIMAX אני לא מתקרב שוב. אני מפעיל את הביטורנט בלילה, הוא מחובר איזה שעה ואז כל האינטרנט קורס ( רק במחשב שלי )...
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את הכל המאפשר "הידוק" של הקבל לחיבור ה R-45. (ראה קישור)http://www.cable4pc.com/jpg/tool-104.jpg או איפה ניתן להשיג את הראשים המתאימים מסוג rj45. (ראה קישור) http://www.megatronics.lk/products/cables-connectors/modular/rj45.jpg בתודה רבה. ניסן תגר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה שבועות ראוטר של חברת D-Link מדגם DIR-825AC חומרה G. אני חווה כל כמה שעות ניתוקים במכשירים שמחוברים אליו, ז"א יכול להיות שלא יהיה לי אינטרנט בלפטופ, במכשיר הסלולרי או ברסיבר שמחובר לראוטר עם כבל. - הקושחה על הנתב זו הקושחה שיש באתר שצירפתי. - הניתוקים קורים גם כשאין עומס של חיבורים (כמו למשל Bitorrent) - הרשת היא 2.4GHZ שמתי לב לשגיאות האלו בלוג (מחקתי MAC addresses): Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is down! Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: wlan1: (Adi2.4Ghz) Deauth received from ac:72:89:xx:xx:xx Reas…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי איזה תרגיל שאני מנסה לבצע ואני צריך את עזרתכם לייעוץ או פתרון יש לי 3 מחשבים שמחוברים ברשת מקומית באמצעות SWITCH , המטרה שלי היא לגרום למחשב האמצעי לשמש כנתב ולגרום ל2 המחשבים הקיצוניים לתקשר ביניהם , חשוב להדגיש שהפעולה שאני צריך מהמחשב האמצעי היא ניתוב בין המחשבים . אני רק יציין גם שהמערכת הפעלה של המחשב שאמור לשמש כנתב היא windows server 2003 תודה מראש לעוזרים אם יש לכם פתרום זה יעזור מאוד
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכלם, ישנם ראוטרים כגון TL-WDR3600 או TL-WDR4300, שהיצרן מצהיר עליהם שהם 802.11n Dual band, אבל לא 802.11ac אמיתי. כיצד ראטורים כאלה יעבדו עם מכשירים שיתמכו ב 802.11ac? האם התעבורה תהיה מוגבלת למהירות 300mbps בתקן n, או שהחסם העליון יהיה המהירות המשולבת הנמוכה מבין הראוטר והמכשיר בשני התדרים יחדיו? ובמילים אחרות, מה אני מפסיד בקניית ראטור 802.11n Dual band בכ-350 ש"ח לעומת ראוטר שכתוב עליו במפורש שהוא 802.11ac, ועולה לפחות 450 ש"ח?
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פשוט יש איהשהו אתר שהוא לא נותן לאנשים מחוץ לארה"ב להכנס, ואני ממש רוצה להכנס לשם, כשאני מנסה להכנס הוא אומר שרק אנשים מארה"ב יכולים להכנס. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי אינטרנט 12MB, תשתית של הוט, ספק של בזק, הכול היה טוב ויפה עד שלפני כמה שבועות הרגשתי שהוא לא מקבל את מלוא המהירות, בדקתי, ומסתבר שיש לי באופן קבוע אינטרנט במהירות 5MB. התקשרתי לבזק וזה מה שעשינו: 1. בדקנו עם הוט שאצלהם הכול תקין, ואכן המהירות היית תקינה. 2. חיברנו את המחשב ישירות למודם של הוט (מוטורולה) ולא דרך הראוטר (אדימקס) הקבוע, והמהירות גם כן היית תקינה. המסקנה הנובעת שיש איפשהו בעיה עם הראוטר, והפתרון המיידי של התמיכה הטכנית זה להחליף ראוטר. יש לי את הרואטר אולי שנתיים, אני לא מומחה בתחום אבל אני כמעט בטוח שאין שום סיבה שאני אזרוק את הראוטר ואקנה חדש. השאלה שלי אלכם, יש דברים שאפשר לנסות לפני שאני אלך לקנות ראוטר חדש? אולי בהגדרות? אני לא יודע אם זה ק…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בתהליכי קנייה של מחשב חדש ורציתי לברר על האפשרות של חיבור שני מחשבים לאינטרנט. כרגע אני עם תשתית בזק 2.5 ( בהתחייבות לעוד מספר חודשים , אני נמצא כבר מספר שנים עם מודם מימי הדינוזאורים של בזק ומאוד מרוצה)והבנתי שיש אפשרות דרכם לקבל ראוטר בתשלום- זיכוי לשנתיים במחיר של 20 ש"ח לחודש. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי כאשר השימושים העיקריים יהיו במחשב החדש והמחשב הישן יהיה רק עבור מעט גלישה ומשחקים פשוטים לילדים כמו באבלס ומשחקי בובספוג . המחשבים יהיו במרחק קצר יחסית של 3-5 מטרים האחד מהשני, אז הייתי רוצה לקבל מושג על מה שהכי עדיף לי מבחינת אמינות החיבור לאינטרנט לשני המחשבים. אני לא פוסל אפשרות לחבר באופן חוטי את שני המחשבים לראוטר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כבל רשת מוצלב חיברתי בין שני מחשבים WINXP SP1 ומחשב WINXP SP2 ללא נתב! שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ע"י מודם טריון של כבלים.. מחשב אחד (sp2) בחובר ביואסבי והשני בכבל רשת רגיל. האינטרנט בשני המחשבים עובדים 100% לא בעיות. במחשב חבילת שרות 1 המחשב "מתחבר" ללא בעיות ומראה כתובת איי פי פרטית אוטומטית והכל בסדר אבל במחשב השני חבילת שרות 2 הוא מראה את האייקון הזה ואחרי כמה שניות ארוכות הוא נותן את ההודעה הבאה בשני המחשבים נעזרתי באשף הגדרת רשת ביתית אוו משרד קטן שיש בחיבורי רשת שבלוח בקרה. תעזרו לי מה הבעיה ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. אני מנוי בבזק + בזק בינלאומי על TOP100 ומשלם בערך 200 לבזק (כולל קו טלפון) ו-40 לבזק בינלאומי. אני יודע שברפורמה של השוק הסיטונאי אפשר לשלם 100 שקל +- על 100 מגה. איך אני עובר לחבילה כזאת? האם בזק בינלאומי (שמנועים מלעבוד עם בזק) מציעים חבילות כאלה? יש לכם המלצות על ספקים? (ראיתי הוטנט ו-018, מה דעתכם?) כרגע אני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי (מבחינת שירות ומהירות) עוד דבר זה מודם. כרגע עובד לי יופי 6850U של בזק במצב bridge אני קצת חושש לקבל איזה מודם מעפן ולסבול בגלל זה במהירויות.
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט כבלים LT2P עם מודם TERAYON שמחובר למחשב נייח בכבל רשת רגיל אני קונה נייד חדש שכמובן עובד בתקן G ורוצה להרים אינטרנט אלחוטי בבית ככה שאוכל לגלוש ממנו כמו כן יש מדפסת שאני רוצה להדפיס ממנה שמחוברת בUSB למחשב הנייח מה אני צריך ת'כלס? המחשב בקומה העליונה הרשת האלחוטית צריכה להיות נגישה גם בקומה מתחת (הכי חשוב) הנתב הזה מספק את הצרכים שלי? EDIMAX BR6204WG או שיש אחר מומלץ מבין אלו של באג? http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=281&t=10 תקנו אותי אם אני טועה, אני מחבר את המודם לנתב באמצעות כבל רשת ואז מחבר את המחשב הנייח לנתב באמצעות כבל רשת כי הם אחד ליד השני (אפשר לחבר אותו עם כבל רשת?) ומהנייד אני מתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית שיצר הנתב (?)
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המחירים של חיבור ישיר לאינטרנט באמצעות צלחת לוויין דו-כיוונית ירדו באחרונה בצורה משמעותית , כך שהפיתרון הזה שהיה שמור בעבר רק לחברות עסקיות , החל להיות נפוץ יותר ויותר גם בקרב הלקוחות הפרטיים שנישבר להם מכל ההגבלות והמניפולציות של ספקיות האינטרנט וחברות התשתית . במקביל חלה ירידה ניכרת במחיר הציוד הנדרש וניתן היום להשיג אותו בצורה ישירה ולהתקין בעצמך. בהשקעה חד פעמית וקטנה יחסית אפשר להגיד שלום ולא להתראות לחלק גדול מהעלוקות שמרוקנות את חשבון הבנק לכמעט כל המשפחות בארץ : כבלים בזק Yes ספקיות האינטרנט . אתם יכולים לחסוך מדי חודש מאות רבות של שקלים בהתנתקות מכל החברות הללו. אם אתם מכירים מישהו שכבר שמחובר לאינטרנט לוויני , או שאולי כבר עשיתם את המעבר בעצמכם אנא ספרו על כך …
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
היי רכשתי לאחרונה מדפסת מדגם brother mfc-7320 (מדפסת משולבת פקס, מכונת צילום וסורק) רציתי לחבר את המדפסת לראוטר שיושב ליידה שקיבלתי מבזק מדגם netgear wireless-n vdsl2 gateway vvg2000 שימו לב שבסוף זה וי וי ג'י.... לאחר מספר רב של ניסיונות לחבר לא הצלחתי. יש מנורה בראוטר שמראה שהתקן usb מחובר והיא כלל לא נדלקת. ניסיתי לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5" (ללא חשמל) - לא זיהה. מדפסת - לא זיהה. הדבר היחיד שכן הצלחתי לזהות היה דיסק און קי.... דיברתי עם בזק והם אומרים שהם לא נותנים תמיכה למוצר. נכנסתי לאתר של netgear ערכתי חיפוש אבל לא מצאתי כלל עמוד על המוצר הזה. לאחר חיפוש בגוגל, מצאתי את עמוד המוצר של נטגיר באתר שלהם, אבל כשנכנסתי לעמוד העזרה, הוא ריק. אין שום מידע. לא מצאתי גם דרך ל…
-
- 9 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם-ראוטר של בזק מהירות 40 מגה. יש מיקום בערך 7-10 מטר מהמודם מאחורי קיר בלוקים שהמחשב שלי קולט בסדר גמור, אבלל המחשב של חברה שלי קולט לסירוגין. יש לה נייד של IBM חדש, אבל הקליטה שלו ממש לא להיט.. אין שום אפשרות להעביר כבל פיסי והמיקום של הראוטר כרגע הוא הכי קרוב. השאלה שלי היא- האם רפיטר פה יעשה את העבודה? אני מודע לזה שהוא יאכל לפחות חצי מהמהירות אבל זה עדיף מאשר כלום.. אם כן- איזה? (אולי עדיף בכלל ראוטר רגיל עם האופציה?) ניסיתי קצת להסתכל וזה רק בלבל אותי יותר.. מבחינת מחיר- עד 150 ש"ח אם זה שווה את זה עד 200 אבל כמה שיותר זול עדיף... נניח שיש רפיטר, האם אני אוכל לבחור לא להתחבר דרכו כדי לא להגביל את המהירות שלי? יש אופציה נוספת חוץ מרפיטר אולי? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ יותר מבחינת STREAMING ו-UPTIME? הוא ימוקם בארון תקשורת במרתף בבית של 300 מטר על שלוש קומות, לא רוצה לרדת לכבות להדליק כל פעם שיש בעיה. לכל המחשבים תהיה רשת של ג'יגהביט שמגיעה לנתב בחיבור קווי, אבל למכשירים ניידים עדיין צריך את ה-WIFI. קראתי ב-NEWEGG ביקורות סותרות על ה-TPLINK הזה. או שאולי עדיף בכלל ה-WR1043ND המפורסם (בהנחה שהוא עדיין זמין)?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
What do I have to do in order to fix this?! I've already tried to configure the RWIN settings & the MTU, and nothing...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-