רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ועם 012. יש לי נתב אלחוטי של linksys (WRT54GL) ואמרו לי שאפשר להגדיר את החייגן בנתב עצמו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, אמיר
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני חושב שהשאלה הזו מתאימה לכאן כי היא יותר מתעסקת בעניין הרשת. בכל מקרה, הגדרתי לאחי בבית מחשב חזק עם כמה מכונות ווירטואליות בשביל שהועבדים יוכלו להתחבר מרחוק. ברשותנו ראוטר של Cisco מסדרת הSmall Business שלהם - הwrvs4400n v2. הגדרתי שתי VLAN's , הראשונה למכונות הווירטואליות שעובדת ברשת 192.168.5.0/24, והשניה לבית 192.168.1.0/24. המטרה היא שלא יהיה Route בין שני הרשתות - אני לא רוצה שלרשת של המכונות הווירטואליות תיהיה גישה לרשת של הבית וההיפך. בVLAN של העבודה ביטלתי את הDHCP, והגדרתי את שתי כרטיס הרשת של השרת ל192.168.5.10 ו11. המכונה הווירטואלית עובדת ב20. בVLAN של הבית הוא אמר לחלק כתובות מDHCP. הגדרתי לעצמי משתמש בVPN של הראוטר, ואני מתחבר אליו באמצעות …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב שדרגתי לפני כמה ימים את האינטרנט למהירות 30MB בהוט+בזק ביןלאומי גיימר לפני זה היה לי 12 מגה והצלחתי לנצל את כולם עם הראוטר -אבל כרגע אני מגיע רק למהירות של כ 16MB (עם מחשב שמחובר עם כבל לראוטר וגם עם מחשב מרוחק שמחובר באופן אלחוטי) אם אני מחבר את המחשב ישר למודם אני מגיע ל 30MB במלואו יש לי ראטר חזק שקניתי בארה"ב netgear wndr3400v2 בתקן N יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה? ניסתי לשחק עם MTU אבל לא עוזר האם אתם מכירים ראוטר שתומך בחיבור LT2P בכבלים במלוא ה 30MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי את הראוטר הזה במטרה לחבר את הראוטר הישן שלי בתור repeater .אבל אני לא מוצא אפשרות ל WDS בממשק של הוט . הם סירסו את הראוטר לגמריי . האם יש איזו קושחה תחליפית לראוטר הזה שתיתן לי את האפשרות הזאת ? תודה למי שעוזר .
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לפורום היקר לפני מספר ימים התקינו לנו בבית קו של 013 והם שנמכו את הגירסה של הראוטר ועכשיו אני לא מצליח לשנות את הסיסמא העניין מעט דחוף כי השכנים חוגגים לי על האינטרנט מצרף גירסה של הראוטר: Device Info Model Name: DSL-2760U-BN Board ID: 96358VW2 Software Version: BN_2.26 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-102.9 Wireless Driver Version: 5.10.85.0.cpe4.402.0 תודה רבה עידו [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית כמה מחשבים בנוסף לזה יש מחשב ביחידה שלנו שהבן אדם גולש ברשת שלי אני רוצה לעשות שיתוף מלא בבית אבל לא רוצה שהוא יוכל להיכנס לקבצים שלי אני יודע שברשתות גדולות עם שרת של AD יש אפשרות לעשות דומיין עם יוזרים אבל מכייון שאין לי דומיין , יש דרך אחרת לניהול מחשבים/משתמשים ברשת? חיפשתי בפורום ובאינטרנט ולא מצאתי דבר... תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומתאם אלחוטי DRUC-U2/Cohiba rev0/PRISM (לא בטוח מה השם הנכון) ושני מחשבים אחד עם Win 7 ultimate x64 ואחד עם XP. אני מעוניין להתקין את הראוטר על המחשב עם XP ואת המתאם על מחשב עם וינדוס 7 הבעיה היא שלא הצלחתי בשום אופן להתקין את המתאם על המחשב עם וינ 7, ניסיתי את כל הדרייברים כולל הדיסק שיש ברשותי, אני מקבל שגיאה שחסר PRISMAP.dl, הורדתי, שמתי גם בתיקיית ההתקנה וגם ב-system32 ועדיין אותה שגיאה. התקשרתי לבזק, מהם קניתי את הנתב לפני כמה שנים, והנציג טוען שהם מעולם לא מכרו EDIMAX ואין לו מושג על מה אני מדבר, למרות שעל המתאם רשום Bezeq ואני די סגור שרכשתי מהם את הנתב והמתאם. הנציג הציע שאולי רכשתי מבזק בינלאומי אבל אני בספק. בסופו של …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
HOT התחברתי לטריפל החדש של הוט במסגרת חבילת 100 מגה (ביט, כמובן), מספר שאלות ברשותכם: 1. בבדיקות מהירות באתרים שונים, בארץ (כולל באתר הוט) ובחו"ל (כולל SpeedTest), התוצאות נעות בין 50-80 מגה, האם יש טעם לפנות להוט לעמידה ב 100 מגה, או שחסר טעם? 2. האם יש הבדל אמיתי בין 30, 50, 80 ו 100 מגה? הרי בגלישה באתרים ברור שההבדל חסר משמעות והוא בא לידי ביטוי רק בהורדת קבצים, אבל גם כשמורידים קבצים, בד"כ האתרים לא מאפשרים להוריד במהירויות כ"כ גבוהות, הלוא כן? 3. קראתי לא מעט שממש לא מומלץ לעבוד עם ה HOTBOX (מודם+ראוטר+טלפון), אלא עדיף לבקש מהוט שיפעילו אותו כמודם בלבד, ולחבר אליו נתב אלחוטי אחר, (יש לי את הנתב האלחוטי של בזק, שעל לא מזמן השתמשתי בו לגלישה ב 10 מגה ב NGN) מדוע? האם …
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני פותח את הדיון הזה כדי ליידע אנשים עם מתאם שיחות של 012 על בעיה ואולי הפתרון שלה שלשום ההורים שלי החליטו שיהיה טלפון בבית של 012, בלי לעדכן אותי, היום גיליתי שהמכשיר הזה חוסם פורטים ברגע ש [מודם הוט/בזק] >>> [מתאם שיחות של 012] >>> [מחשב או ראוטר].. לא בידיוק חוסם פורטים, אלא משהו שאני עדיין לא מבין.. בקיצור חסם לי 80 ואולי עוד דברים.. הטכנאי שהתקין את המתאם אמר שאין אפשרות לחבר אותו לראוטר שלי, חשבתי לא לנסות, כך גם בשיחה עם נציג של 012 שארכה 40 דקות ללא פתרונות לבעיה.. אזרתי אומץ וחיברתי לבד את המתאם שיחות לראוטר, ונחשו מה זה עבד... אישית אני רואה מתאם שיחות כמכשיר גדול ומיותר.. אני ממש לא הייתי שמח כשהבנתי שהטלפון והמתאם שיחות יהיו אצל…
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי מישהוא יודע האם קיימת דרך לניתוק אוטומטי של כל הרשת? אני מתכוון שה dsl יתכבה אוטומטית או ה wifi כי יש לי מחשב אחד עם כבל רשת , ועוד 3 מחשבים שמתחברים לראוטר עם כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לדוגמא שב 10 בלילה כל הרשת תתנתק דגם הראוטר netgear 2200dgnV2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתדרגתי ל 50Mb בבזק (אני אמור לקבל תוך ימים ספורים את המודם-ראוטר VDSL שלהם) ,ועכשיו אני תוהה אם המחשב שלי יתמוך במהירות הזאת. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4Gh עם 2GB זיכרון RAM, וכרטיס-רשת מובנה בלוח-האם. פרטי כרטיס הרשת בתמונות המצורפות. טכנאי בזק שדיברתי איתו היום אמר לי שקיים חשש שהמעבד שלי חלש מדי למהירות כזאת, אבל הוא לא בטוח, וגם לא ידע לומר איך זה יתבטא. לגבי כרטיס הרשת: באתר של הוט, למשל, כתוב שבשביל מהירות מעל 16Mb חייבים כרטיס רשת עצמאי (לא על-גבי לוח-האם). דעתכם?... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה הכרטיס רשת הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833106062 ? אני בחיים שלי לא ראיתי כרטיס רשת כזה הוא מתאים למחשב נייח ואיך הוא? אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי תקן N מהירות העברה של 300 + אני מעדיף פנימי אבל לא חייב יש לי אבל בעיה עם פנימי ניסיתי כבר 2 שמתחברים בPCI והם לא עובדים טוב משום מה הלוח אם שלי לא אוהב כרטיסי רשת שמתחברים בPCI אז עם פנימי אז שיתחבר בPCI-E וכרגע אני עובד עם אחד של אדימקס שמחובר בUSB ואני לא אוהב אותו זה הוא עושה מלא בעיות תוטדה רבה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי את הנתב D-Link 6740U VDSL. אני לא מצליחה להפנות פורט ל-uTorrent. ניסיתי Port Forwarding וגם Port Triggering וזה לא עובד. אשמח אם יש מישהו שמכיר את הנתב הזה ויכול לעזור. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13741 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12077 ידוע לי ש-PCI נחשב לבחירה היותר בטוחה, אבל אני כן חושב על ה-USB בעיקר בגלל עניין המיקום. כרטיס PCI יהיה פשוט תקוע מאחורי המחשב שלי, חסום משני כיוונים. כרטיס USB אני אוכל למקם על השולחן שלי. מה לדעתכם הבחירה הנכונה פה? מה שחשוב לי זה קליטה אופטימלית ומהירות גלישה אלחוטית מקסימלית. המחשב משמש למשחקי רשת.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בטריפל של הוט עם תשתית 100מגהביט וספק בזק בין לאומי במהירות תואמת. חיבור קבוע כמובן... כרגע בבדיקת מהירות באתר של הוט, לא מצליח לעבור את ה 30mbit המחשב, מחשב חזק (Q6600) עם כרטיס רשת 1gbit שמחובר להוט בוקס בכבל רשת רגיל. מה יכולה להיות הבעיה בגדול? ואיך הם יכולים לפתור אותה? וזה בהכרח פתיר.. ד"א הכבלים של התקשורת טלויזה/אינטרנט שמגיעים מלמטה למעלה בבניין שלי הם אותם כבלים שעשו מאז ההתקנה של הכבלים לפני 15 שנה... הגיוני שהכבלים של אז יכולים לעביר מהירויות כאלו של 100mbit? אני שואל את זה בכלליות... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי !אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדיוק עכשיו שיינתי מסלול בהוט וקיבלתי למייל את החוזה. כתוב שם שהם יכולים לחייב אותי על שימוש מעל 50 ג'יגה! :o יש למישהו יש עוד פרטים בנושא? גם בספקיות אחרות זה ככה? אני שוקל ברצינות להתנתק מהם בגלל זה...
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ברשת קווית של 1Gb/s, כשכל הכבלים הם מסוג Cat.6 מסוכך (FTP). 1. מה ההבדל בין סיכוך האלומיניום העוטף, לתיל המתכת המשמש להארקה? 2. כשמחבר ה-RJ45 בציוד קצה (נתב או כרטיס רשת למשל) אינו מכיל את הכיסוי המתכתי, האם הוא לא תומך בסיכוך/הארקה/בשניהם? 3. מה ניתן לעשות במקרה שתואר לעיל אם לא מעוניינים להחליף את הציוד המדובר אך מעוניינים בסיכוך/הארקה? אני חושב שניתן להוסיף סוויטצ' של 1Gb/s ועם כיסויי המתכת במחברים, בדיוק לפני הציוד המדובר.. אבל אני מקווה שישנה דרך פשוטה/הגיונית יותר.. כל עזרה תתקבל בשמחה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום.. אני צריך ייעוץ ועזרה בקניית ראוטר חדש. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, וחשוב לי שהוא יהיה חזק ובעל טווח קליטה טוב כי הוא הולך לשבת בממ"ד. אשמח להצעות (חברות, דגמים ספציפיים, וכו'...) חשובה לי העזרה שלכם והערכתי הרבה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי את הנתב המצויין בכותרת בהגדרות יש את כל WAN Connection Type לא הצלחתי להגדיר L2TP (ספק נטוויז'ן ותשתית הוט) אז השארתי בDYNAMIC IP וזה עובד טוב אבל מאז התחילו ניתוקים כאלו שהוינדוס הצליח לפתור וזה כתב ש"ברירת מחדל אינו זמין" משהו כזה התקשרתי להוט אמרו שזה בעיה בנתב או בהגדרות ולא אצלם והם לא יכולים לעשות כלום? אז מה לעשות?? יכול להיות שזה קשור ל WAN Connection Type ? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה כזו, יש לי חבר שניזוק לו הדיסק הקשיח וכשהוא מפעיל את התוכנת דואר (OUTLOOK EXPRESS) נעלמו לו מיילים של כמה שנים טובות מהעבר. האם יש דרך לשחזר אותם ישירות מהג'ימייל - שם הם נמצאים? או ש...האם יש דרך למחוק את כל הDBXים ולהוריד שוב את כל המיילים מג'ימייל לחשבון חדש לגמרי? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המודם+ראוטר של בזק dlink dsl2760u,אני מחובר להוט עם הוטבוקס, אני מעוניין להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד,דבר שיעשה מול הוט. את הDLINK אני מעוניין להפוך לראוטר בלבד(ז"א לבטל את המודם) יש דרך לעשות ואם כן אז איך אני עושה זאת?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-