עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני מנסה לגשתלתיקיות משותפות שיש לי על השרת. אני לא מצליח ואני מקבל את ההודעעה הזו: system error 53 has occurred כשאני עושה פינג לשרת, אני מקבל פינג חיובי. אני פשוט לא מצליח לגשת אליו אני מנסה לגשת אליו דרך הrun... אני כותב \\ip ובמקום אייפי - אני כותב את הכתובת של השרת.. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. מקווה שאני נמצא בפורום הנכון. רכשתי תשתית כבלים הוט 2.5M/256K. ספק האינטרנט הוא בזק בינ"ל. רוחב הפס המתקבל בימים טובים או בשעות טובות מתאים למפרט המינוי. רוב הזמן, הימים והשעות אינם טובים. צברתי הרבה שעות של מוקד טכני הוט. הם תמיד התעקשו שהבעיה היא (כמובן) שם... אתם יודעים איפה. הבעיה שלי היא שברור לי שהוט אינם מבצעים את מלאכתם במקצועיות ואני לא משוכנע שהתשתית שלהם תקינה. בצעתי כבר שלבי בדיקה עם מחשב אחר, עם חיבור המחשב ישירות למודם הכבלים (מודם הכבלים שלי תומך בשירות DHCP), וגם שיחות ארוכות עם בזק בינ"ל (שמשום מה נשמע הרבה יותר מקצועי ובודק הרבה יותר לענין - ואני אומר זאת ללא שיש לי מניות בחברה). סוכם על כולם שנשאר לצמצם את תחום הבדיקה ולבדוק ישירות את הקטע בין הבית לבין…

3. Started by אריק9,

אהלן אנשים, בידיוק היום אספתי את הראוטר שאותו כאן המלצתם לי לקנות וחיברתי למחשב הנייח. הראוטר הוגדר כמו שהיה רשום והאינטרנט על המחשב עובד. אני מנסה להיכנס לאינטרנט דרך הנייד,אני מצליח לזהות את הרשת,לשים סיסמא אבל אני לא יכול להתחבר כי הוא אומר לי שיש בעיה עם משהו DNS. ניסיתי גם להתחבר מהאייפון,אני מזהה את הרשת,הכנסתי סיסמא אבל אי אפשר לגלוש. מה אפשר לעשות ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. כרגע אני בחילת 5 מגה רגילה עם בזקבינלאומי וממש ממש לא מרוצה. רוב שעות היום אני יכול לחלום על הורדות במהירויות נורמיות אפילו. כנראה שבקרוב מאוד במהלך השבועות הקרובים , יכנס לאזור שלי NGN , עכשיו השאלה היא , כמה באמת יש הבדל ? האם גם שם יש צוואר בקבוק מטורף בשעות העומס ? מה לגבי המחירים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Shadow Fighter,

שלום לכולם... יש לי ברשת 2 מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד וסוני 3. הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141, והוא מחובר למחשב נייח אחד באמצעות כבל רשת, ושאר המכשירים מחוברים אלחוטית. במחשב הנייח השני השתמשתי בכרטיס רשת נשלף הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=334 (D-Link DWL-G122) השתמשתי בו בערך 2-3 שנים, ועד שבוע שעבר הוא עבד טוב... אני דיי בטוח שהמגעים שלו נדפקו, כי כשאני מזיז אותו קצת הוא כן מתחיל להבהב... בכל אופן, אני סבור שאני צריך כרטיס רשת חדש. המהירות שלי היא 5 MB (אבל לא נראלי כדאי להסתמך על זה.. אולי נעלה את המהירות בקרוב) המרחק בין המחשב לראוטר הוא ברעך 15-20 מטר... 2 חדרים שונים. איזה כרטיס רשת מומלץ לי לקנות? אני חיפאי, אז אם אפשר מחנות שנמצאת בחיפה זה י…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, שמתי לב כאשר אני מעלה על המהירות המקסימלית (כ130 ק"ב), מהירות ההורדה והגלישה מושפעות לרעה, וכמעט בלתי אפשרי לגלוש \ להוריד. איך בדיוק זה משפיע אחד על השני, אם מתחייבים לספק לנו כ 1 מגה העלאה ו12 מגה הורדה?

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by mosheva,

שלום! יש לי ראוטר של לינקסיס בן 3 שנים בערך מסידרה WRT54G2 לאחרונה האינטרנט בלפטופ שלי ממש ממש ממש איטי עשירית מהמהירות כאשר הוא מחובר בחיבור חוטי... רציתי לדעת איך ניתן לדעת איפה הבעיה בראוטר או בלפטופ... תודה!

8. Started by הנווד,

יש לי חשבונות פרימיום בשני האתרים (filesonic, hotfile). אני לא מוריד סדרתי ולא מוריד הרבה בכלל, הפרמיום זה בשביל הנוחות, דווקא בגלל שאין לי יותר מדי זמן. שבועיים האחרונים, יש הגבלת מהירות לאתרים אלה. אני בקושי מצליח להגיע ל- 100 ק"ב לשנייה (חבילה 5 מגה). ברגיל הייתי מוריד 600-700 לשנייה. באתרים רגילים (download.com) יורד על 600. הנציג היה מוכן להשבע לי שאין שום הגבלה שלהם והדבר אינו חוקי להגביל על פורט 80. האם עוד מישהו חווה כאלה דברים ?? אגב אני מוריד עם idm (התוכנה הכי שווה, והיא חוקית, קניתי אותה). בנוסף לא משנה איזה מחשב בבית, או איזה דפדפן או איזה מנהל הורדות.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. (למעט כבל רשת). שלום, דיברתי עכשיו עם נציג של בזק (2 נציגים בעצם, כדי לוודא שהראשון לא טעה) לגבי רכישה של HOMEPLUG או HPNA והוא אמר לי שבעצם הדברים האלה יוצרים עוד יותר קרינה מנתב אלחוטי רגיל ושהם לא מעבירים מידע דרך הקו עצמו כמו למשל באות של אינטרנט רגיל שנכנס למודם, אלא הם רק מגבירים את האות האלחוטי. ובשביל מה שאני רוצה (אינטרנט במחשב נוסף בבית אבל ללא קרינה או יציאה של אותות מהבית(גם לא קדיחה בקירות כדי להעביר כבל רשת)) הם הציעו לי לקנות קו אינטרנט נוסף לבית. האם הם באמת צודקים או שמדובר בעניין של מכירות? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הנתב הולך להיות מוצב בבית עם תינוק לכן דרוש לי כפתור הכיבוי.(כיבוי דרך ממשק הרשת לא בא בחשבון מבחינתי). צריך גם שהנתב ידע להיות חייגן לHOT(L2TP(. תקציב סביב ה200, אם אפשר פחות אז עדיף. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. נתחיל מזה שנמאס לי בתכלית העליל מהם, אני מתקשר אליהם 3 פעמים ביום מסיבות טובות. אני רושם את הכתבה הזאת בשביל שתדעו מה קורה, למה יש בעיות לכולם ואיך הגעתי למסקנה שלהוט לא איכפת כי כשאתם תבינו את התשובה בסוף, תדעו למה החברה הזאת היא כזאת בשירות. הציוד MOTOROLA 5121 מודם הוט שכן רק שם ניתן לשנות את ה UPSTREAM ID מה שיוסבר בהמשך נתב Linksys E3000 עם גירסה Tomato 1.28beta נמשיך בכך שעבדתי באקספון בתמיכה טכנית אינטרנט, כרגע עובד באורנג' בתמיכה טכנית אינטרנט וטלפון ואצלי בבית אני משתמש באינטרנט בתור משחקים, הורדות וגם בפן עסקי מסוג מסויים שהוא לכלל הלימודים והרווחת כסף מהצד. הבעיה התחילה בסביבות ה 11/10/2010 - תמונה לאיך שהיא נראית פה ואני יסביר מאיזה סיבה זה קורה ( הבדיקה …

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. יש לי HOT, שלאינטרנט אני משלם להם 60 ש"ח, ועוד 20 ש"ח לבזק. בנוסף לכך האינטרנט פשוט נורא! הורדה של 7GB (TORRENT) יכול לקחת עד 4 שבועות, מה שאצל חברים (עם 2.5MB גם) תוך 3 ימים ככה... קיצר אז שמעתי על FAST, איך היא? יש לכם ניסיון איתה? ללא התחייבות, 12MB, רק 30 ש"ח לחודשhttp://www.fast.net.il/?p=3

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by kalda01,

עשיתי נסיון לחבר TPLINK WR941ND כנתב משני מול נתב ראשי DLINK 2560U באמצעות WDS. פעלתי לפי מדריך שהיה לו איזכור בלא מעט שרשורים בפורום הזה. עושה רושם שהחיבור נוצר, כי אני מצליח להתחבר ממחשב נייד אל ה941 וגם מצליח לעשות פינג אל הDLINK. הבעייה שאני לא מצליח להיכנס אל הממשק של הDLINK. מודיע לי שהדף לא נמצא. אם אני מחבר את שני הנתבים בכבל רשת אז אין בעייה לגשת לממשק של הDLINK. יש למישהו רעיון מה הבעייה ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Oranili,

שלום לכולם בקושי פייסבוק נטען לי הכל עולה שם לאט גם לכם יש איטיות באתר?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. מתי המשתתפים בניסוי יקבלו קישור ל-IIX?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Kreedy,

שלום כולם יש לי איזה תרגיל שאני מנסה לבצע ואני צריך את עזרתכם לייעוץ או פתרון יש לי 3 מחשבים שמחוברים ברשת מקומית באמצעות SWITCH , המטרה שלי היא לגרום למחשב האמצעי לשמש כנתב ולגרום ל2 המחשבים הקיצוניים לתקשר ביניהם , חשוב להדגיש שהפעולה שאני צריך מהמחשב האמצעי היא ניתוב בין המחשבים . אני רק יציין גם שהמערכת הפעלה של המחשב שאמור לשמש כנתב היא windows server 2003 תודה מראש לעוזרים אם יש לכם פתרום זה יעזור מאוד

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  17. חברות נטוויז'ן ו-012 פנו למשרד התקשורת וביקשו שלא יתערב במחירי נאוטילוס - המונופול של החיבוריות של ישראל לעולם. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000705972 משרד התקשורת רוצה לצמצם את כוחה של נאוטילוס ולהגביל את הקף התחרות על מנת שטמרס תוכל להתחברות בשוק הזה. נאוטילוס כמובן מתנגדת ומגייסת לעזרתה את נטוויז'ן ו-012 שטוענות שהגבלת כוחה של נאוטילוס יביא לעליית מחירים. כלומר לדעתם, אחרי שהחברה במשך שנים עשקה את ה-ISP ודרכם אותנו, הלקוחות, צריך לתת לה פרס ולמנוע ממתחרים חדשים להיכנס לשוק.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כל עשרת אלפים הנרשמים שכבר התקבלו לשירות החדש, לא ייצטרכו לשלם עליו בעתיד? הבנתי שכן וזה קצת מעיק לי, לא הקטע שהם קיבלו את זה בחינם, אלא העניין שהבנתי שהשירות הולך לעלות לא מעט. אני צודק? (אני שואל זאת כי תכננתי לעבור לבזק בגלל זה,חבר שלי התקבל לשירות הזה וזה ממש סוס)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by X7-007,

כשאתם מתחברים ב PPPOE מה ה MTU שמופיע לכם פה > http://www.speedguide.net יהיה בצד שמאל > Broadband בלי ללחוץ יפתח תפריט > Broadband Tools > SG Tcp/Ip Analyzer וברגע שתלחצו יתרענן הדף ויציג את ה MTU ו MSS, תרשמו איזה ספק אתם שנוכל להשוות, כי נראה לי בזק בינלאומי הם היחידים שנותנים MTU מלא 1480 , 012 1400 כמו כבלים , 013-נטויזן 1440.

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  20. Started by motaboy,

מנסה לפתוח פורטים בנתב אבל הוא מתעלם מכל מה שאני מכניס. 1. החלפת הנתב באחד זהה - אין שינוי. 2. עדכון קושחה לא עזר. 3. לבזק אין מושג. 4. ניראה שאני לא היחיד בארץ עם הבעיה........... זה לא הראוטר הראשון שאני מקנפג, ולא הד-לינק הראשון שאני פוגש. האם למישהו יש תובנות בנושא? :s05:

• 9 תגובות
    • 9k צפיות
  21. Started by arik100,

מישהו פה הצליח להפעיל L2TP יציב עם LINKSYS WRT54GL?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by aka_katz,

יש לי 20 מגה בזק+בזקבינלאומי עם נתב netgear 2000 חוץ מהנתב של DLINK שיש לבזק האם יש נתב מומלץ ל VDSL בסביבות ה 300 שקל ?

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by X7-007,

המקסימום שהצלחתי להוריד עם שני ספקים דרך הראוטר זה רק 5.6, לא יודע איזה הגדרות אם זה המגבלה של האפלוד בזמן ההורדה. מישהו מצליח לקבל את המקס שזה 6.250 בתור החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום יש לי 2 שאלות בנושא חיבור דרך ספקיות האינטרנט: 1. הבנתי מנציגי שירות של בזק בינלאומי שכבר בימים הקרובים יופעל השירות של הכבל התת ימי ויהיה שיפור באיכות ובמהירות (אמרו שאני אגלוש במהירות המקסימלית שלי כל הזמן ולא רק כשאין עומס גלישה) , האם מבחינת לתשתית ולסוג החיבור שלי דרך בזק יש משמעות? אני לא עשיתי שינוי משמעותי וחיבור במחיוחד ל-NGN אלא המשכתי אותו דבר במהירות 2.5M דרך בזק ובזק בינלאומי. האם אני אוכל להנות מהשירות של הכבל התת ימי בכל מקרה או שזה דורש להתחבר בצורה אחרת וכו'? 2. במסגרת מלחמות מחירים בין החברות 012 הציעו לי לנסות חודשיים חינם ולאחר מכן בתשלום (ללא התחייבות) כי הם טוענים שהם טובים יותר וכו' ואמרו שאני אראה שהגלישה דרכם יותר טובה. השאלה שלי היא האם אני …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by palin,

אוקיי יש לי מחשב חדש שמחובר לרשת ע"י מודם של HOT מוטורולה SB4200 אני מעוניין לחבר את המחשב הישן לרשת. הוא ממוקם בחדר אחר ואין אפשרות באמת להתחיל כבלים ברחבי הבית, הבנתי שהאפשרות הטובה בשבילי זה הקמת WIFI בבית. השאלה איך עושים את זה ומה זה דורש? האם תהיה קליטה טובה? דיברתי עם HOT והם אומרים שבתוספת של 10 שקל בחודש הם יעשו לי את הרשת האלחוטית בבית. השאלה אם לא כדאי פשוט לעשות הכל לבד? אני צריך בנוסף המלצה על ראוטר ומקלט טובים למחשב. דבר נוסף, יש לי מדפסת די חדשה HP OFFICEJET 6500A PLUS (יש עליה כיתוב Wireless) השאלה אם גם אותה ניתן לחבר למחשב הישן? בבקשה עזרה הידע שלי מינימלי. תודה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.