עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yarin153,

קבלנו הצעה מהוט נט למאה מגה בחינם (לכמה זמן לא בדקתי עדיין) עכשיו רציתי לדעת עם הספקית הזאת טובה או שהיא עושה בעיות? בנוסף יש לי ראוטר של DLINK N 2760U האם יש צורך להחליף אותו כדי לגלוש במהירות הזאת?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ברצוני להחליף את כרטיס הרשת שיש לי בנייד ל Intel 5300. ה 5300 מגיע עם חיבור ל 3 אנטנות , בנייד שלי יש רק 2. אם אני יחבר רק 2 אנטנות ל 5300 , העם זה יפגע דרסטית בביצועים של הכרטיס? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, יש לי D-Link DSL-G256DG של בזק. הנתב מגיע עם 2 כניסות USB 2.0, מה שאמור להביא ביצועים של כ30MB/s. לצערי הרב אני מגיע למקסימום של 5MB/s כשאני מנסה להעביר קבצים (או סטרימינג) מהכונן 1TB שמחובר לנתב - לכל מקום אחר ברשת הביתית שלי. כמובן שבדקתי והכונן מגיע לסביבות ה100MB/s על USB3.0 ול כ30MB/s על USB2.0. מישהו חווה בעיה דומה? למישהו יש רעיון למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה?

4. זה יהיה מעניין לדעת...

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  5. שלום! אני משתמש כרגע בראוטר של בזק (bfocus 312) המחובר להאב וממנו לכל המחשבים. כעת אני רוצה לעבור לרשת אלחוטית, ומאחר ולא התקנתי רשת אלחוטית מעולם יש לי כמה שאלות: 1. האם יש התקן מסוים שיכול לתפקד כמו ההאב שיש לי כרגע, אלא שמבקום להיות חוטי יהיה גם אלחוטי? 2. איזה כרטיסי רשת אלחוטים אני צריך לקנות? כרטיסי USB נראים הכי נוחים, ובמחיר לא גבוה. האם יש להם חסרונות שאני לא מודע להם? תודה מראש לעונים וחג שמח !

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  6. יש לי ראוטר של D-Link DIR-655 גרסת חומרה B1 המחובר ל-D-link 6740U בתצורת Bridge (6740U מתפקד כמודם). על הראוטר מותקנת גרסת קושחה עדכנית: 2.05. בדירה של 4 חדרים הקליטה מאוד חלשה ברגע שמתרחקים מעט מהראוטר. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את הקליטה? יש לי ראוטר נוסף - TP-Link 1043ND, האם הוא יספק קליטה עדיפה בתור ראוטר במקום ה-655 או שעדיף בכלל להשתמש בו בתור AP בנוסף ל-655? אודה לכל רעיון. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ice35,

היום בשעה שמונה גלשתי באינטרנט ופתאום האינטרנט החליט שהוא לא עובד...חשבתי שיש תקלה זמנית או משהו אבל עברו כמה שעות ולא חזר לעבוד, חיברתי את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר והאינטרנט אכן עבד. הבעיה היא בראוטר מכיוון ששני המחשבים לא עובדים כשהראוטר מחובר. הראוטר שלי הוא ‏Edimax BR-6104K תודה מראש.

8. Started by ishai82,

היי לכולם , אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה התפתח לפני מה. אם תוכלו פחות או יותר לדבר על שנים זה יהיה אפילו עוד יותר טוב. תודה מראש ישי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by diamante,

לפאמים אני מקבל הודאה למטה בצד ימין שכבל רשת מנותק :s05: כשבאצם הוא לא ואני גולש ומוריד חופשי מה שמעצבן זה כל פאם שזה קופץ הוא מנתק את האינטרנט וזה נורה מפריע להורדות אם יש פה אנשים שיודעים איך לפתור את הבעיה הזו זה פשוט שיגע אותי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הנתב הולך להיות מוצב בבית עם תינוק לכן דרוש לי כפתור הכיבוי.(כיבוי דרך ממשק הרשת לא בא בחשבון מבחינתי). צריך גם שהנתב ידע להיות חייגן לHOT(L2TP(. תקציב סביב ה200, אם אפשר פחות אז עדיף. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. התקנת דריבר רשת של הלוח אם לא עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gshhar,

יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל. איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום שוב לכולם התחלתי את העבודה אבל נתקלתי בדילמה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי הדילמה שלי היא כזו: 1. האם קונקטורי RJ-45 (זכר בכבל ונקבה (שקע) בקיר) טובים לעבודה / ניתן להתקנה גם על כבל CAT-6? עד איזה קצב ניתן לעבוד עם קונקטורים של RJ-45 כאשר כבל CAT-6 מחובר אליהם/מותקן עליהם? עד 1G? כולל 1G? מעל 1G? כולל 10G? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי גם אם בחלק מהשאלות ושנה טובה לכולם SKI FARM

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by mordidot,

יש לי חבילה בבית של 15 מגה וראוטר שמשמש כמודם שמחובר לראוטר שמשדר לי, שניהם תקן N והכרטיס שלי הוא רגיל. מערכת הפעלה WIN 7 רגילה ויש לי אות טוב בד"כ אבל המהירות של הSTREAMING פשוט זוועתית! ממש אי אפשר לראת כלום אפילו אם אני יחכה רבע שעה!! מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?? שאני מתחבר לששכנים שלהם יש חבילה 2.5 הstreming פשוט טס וזה משגע אותי....הורדה אצלי אני מוריד על 1.3 מגה בית מקסימום שזה נחמד אבל אפשר יותר... מה לעשות??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Kobe,

שלום לכולם ושבת שלום! אז ככה לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה בעקבות המלצות שקראתי עליו, יש לציין שלפניו היה ברשותי D-Link 524 שעבד בצורה סבירה ותו לא. לאחר התקנה ראשונית של הראוטר על תשתית הכבלים הכל עבד מצוין עד לפני חודש לערך מאז הראוטר מסרב לשדר אך כשאני מתחבר ישירות למודם ללא הראוטר אני גולש ללא בעיה. המודם שלי הוא של הכבלים והוא מחובר לאינטרנט ללא חייגן עכשיו לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הראוטר הנ"ל בחיבור כבלים בארץ. מבקש עזרה בקינפוג המכשיר והתאמתו לאינטרנט בכבלים.... בתודה מראש לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alex15,

אני צריך ראוטר שיהיה בו 1 כניסת USB ויהיה בתקן N ויהיה 1G ויתאים ל Edimax BR-6524N ושאוכל לשים אותו כ Universal Repeter

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Gilo2005,

שלום לכולם שאלתי בנושא האינטרנט אז ככה תראו יש לי בבית כרגע מודם אחד ושני מחשבים מחוברים אליו הבעיה העיקרית היא בעית הכבל שעובר דרך כול הבית ומתחבר למודם. אני רוצה להשים קו אינטרנט בחדר שלי עוד קו בנוסף לזה שקיים איך אני יכול לעשות את זה וכמה זה יעלה?

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  18. הכוונה גם להזמנה מחו"ל ,כל עוד ישנה תמיכה בתקנים הנהוגים בארץ של התשתיות הנ"ל?

19. אז ככה אני מחובר דרך התשתית של HOT,וכבר החלפתי ספק מנטוויזון ל012 (בעקבות איטיות בהורדות מftp ומירק..),עכשיו כשעברתי ל012 ההורדות כבר יותר מהירות והכול,אבל בעייה מוזרה שהתחילה לי לפני חודש עדיין נשארה,כשאני מנסה להכנס לאתרים לפעמים אני מקבל דף error opening page,והוא כותב בפנים שאולי לא כתבתי את השם של האתר נכון ובלה בלה בלה,(מכירים את זה בטח),עכשיו רק אחרי כמה רפרשים אני כן מצליח להכנס לאתר.. זה קורה לעוד מישהו פה??,זה התחיל לי רק בחודש האחרון! מה זה כול להיות? עשיתי repair לכרטיס רשת איזה אלף פעם,כיביתי הדלקתי את המודם כלום לא עוזר... אגב הכול בסדר חוץ מזה אין ניתוקים וכל השאר...

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  20. למיטב ידיעותי מודם אלקטל שחור 510 הוא מודם, ולא נתב. (ולא נדבר על השינוי הלא חוקי). אבל אני מחזיק ביד אלקטל שחור 510 עם 4 כניסות LAN מאחור, לפי המדריך הזה (זהירות, PDF ) : http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.pdf השימוש בו כראוטר הוא חוקי למהדרין. 1. האם אני צודק ? 2. במידה וכן, מה אני עושה אם אין לי את הדיסק, שאיתו ניתן להגדירו כנתב ? (לא מצאתי את הדיסק ברשת...) 3. האם אפשר להשתמש במדריך (לא PDF :-)) כחלופה לדיסק ? http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=77&mode=mode=thread&order=0&thold=0 ובעזרת הקובץ ST510v4.ini להגדיר אותו כנתב, במקום השימוש בדיסק ? תודה !

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by purple-hey,

שלום, נגמרה הסבלנות לציוד שמסופק, רוצה להפוך את הדראק-דגם-כולשהו למודם ולחבר לו ראוטר פרטי. עצרתי בגדול על שתי אופציות: C7 / C9/ ציוד: 2 לפטופים, 2 טלפונים, טאבלט, סטירמר, כרומקאסט, נייח. ניידים, הטאבלט, סטרימר והכרומקאסט עובדים בתקן N, הטלפונים תומכים AC והנייח שיושב בממד מחובר דרך מתאם חיצוני Edimax EW-7811DAC AC600 Dual-Band (אין אפשרות לחיבור קוי, וHPNA מאכזב). שימוש: הכול מהכול, הנייח מוריד ב RSS טורנטים, עשיתי Scheduler שיעבוד בעיקר בלילה ולא יפריע , אבל קורה גם שעובד במהלך היום, סטרימר מזרים היום בעיקר 720p בין 1 - 3.5 גיגה לקובץ. השאר אין דרישות מיוחדות, שיעבוד רצוי בלי תקיעות. ראיתי את ההבדלים ביניהם: http://www.wirelesspoi.com/tp-link-archer-c7-ac1750-vs-archer-…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי (ב-2.4GHz) התומך במהירות אינטרנט של 100 מגה? (800mbps) עדיף שייתמוך גם ב- 5GHz וגם ב- 2.4GHz אם יש דבר כזה.. ואם אין, מה הכרטיס המהיר ביותר שאוכל למצוא ב-2.4GHz? זה הכי מהיר שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14818 לא משנה לי פנימי או חיצוני. תודה רבה.

23. יש לי בבית מודם adsl של בזק וקניתי פלאפון של נוקיה e65 עם Wireless ויש מכירה היום בוואלה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDTLWR542G של מה שאני מבין נתב אלחוטי שזה מה שאין לי כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט בפלאפון חינם . השאלה שלי כזאת אם זה מה שאני צריך והאם זה מספיק או שחסר לי עוד משהו ? והאם זה טוב ? אשמח לתשובה ותודה מראש .

24. Started by aviv88,

הייתה לי בעיה במודם ( Aztech 600e ), עשיתי reset , ניתקתי מהחשמל והכל הסתדר. עכשיו אני בודק ב ipconfig /all , אני לא זוכר שראיתי את הדבר הזה , Lease Obtained , Lease Expires מה זה בכלל, אפשר לבטל את זה ..? * אני לא מחובר לרשת, מתחבר רגיל עם חייגן (ip דינמי) ..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aka_katz,

יש לי 20 מגה בזק+בזקבינלאומי עם נתב netgear 2000 חוץ מהנתב של DLINK שיש לבזק האם יש נתב מומלץ ל VDSL בסביבות ה 300 שקל ?

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.