רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בבית 2 דיסקים קשיחים בחיבור USB,אני מעוניין לשתף אותם ברשת הביתית שלי אבל אין לי חיבור USB בנתב.חיפשתי ומצאתי את הFreeAgent Dockstar של סיגייט. עיקר השיתוף ברשת זה כדי להשתמש בקבצים המאוחסנים על הכונן בסטרימטר WD TV LIVE. האם זה ישרת את מטרותיי? ז"א האם אפשר לשתף את הכוננים שאני אחבר לסטנד ככונני רשת לכל דבר? כמו שאני משתף ברשת תקייה DOWNLOADS במחשב?. הבנתי שצריך להפעיל את האופציה הנ"ל דרך הממשק UI באתר. תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כ.רשת חיצוני שיקלוט ממרחק כמה שיותר גדול, הנה ההתלבטויות: כרטיס שראיתי ב DX - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27541 ALFA - http://www.data-alliance.net/-strse-73/Alfa-AWUS036H-500mW-USB/Detail.bok מה עדיף? או שהאם אתם מכירים משהו איכותי יותר?(הבנתי שקנטנה רוב הסיכויים יעצרו במכס, אז ירדתי מהעניין...)
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי החלפתי לא מכבר לוח אם, וניסיתי לחבר את המודם של הכבלים דרך הכרטיס הרשת (לפני ההחלפה היה עם USB) אך ללא הצלחה ביקשתי עזרה מנציג תמיכה של בב"ל, שאחרי שהרצנו IPCONFIG ולא הצלחנו לקבל IP טען שהבעיה בכרטיס האם יש דרך בה אני יכול לוודא אם יש תקלה בכרטיס ? (אני הולך להשתמש בו בקרוב) תודה נתי
-
- 9 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת עם נתב TPLINK1043 ושלושה מחשבים: HTPC שמחובר קווית לנתב עם כבל באורך 5 מטר. מחשב "ראשי" שמחובר אלחוטית לנתב בעזרת כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7727IN. מחשב נייד LENOVO יחסית ישן עם כרטיס רשת תומך תקן G לא יודע איזה סוג. התחדשתי בנתב והכרטיס רשת תקן N בשבוע האחרון. ציפיתי להעביר קבצים בין המחשב הראשי ל HTPC בקצב של 10-20 מגה לשנייה. בפועל אני מעביר ב 1-2 מגה לשנייה. עשיתי בדיקה וחיברתי את הנייד באופן קווי והמהירות העברה בינו לHTPC היא בערך 10-12 מגה לשנייה. בבדיקה האחרונה ציפיתי להעביר בהרבה יותר... המהירות נראית לכם נורמלית? יש הצעות איך לשפר?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן מומחיטוס אני כרגע מחובר דרך תשתית בזק, וספק בזק בינלאומי המבצע (טריפל) של הוט באמת קורץ ואני שואל האם כדאי לוותר על שירותי התשתית של בזק ולעבור לתשתית של הוט? לפי עיון קל בכמה מההודעות שדומות לדיון הזה הבנתי שהתשתית של הוט היא לא בדיוק מציאה אשמח לקבל כמה הסברים מהן בדיוק החסרונות של הוט כתשתית לעומת ה ADSL של בזק האם כדאי או לא לעבור להוט?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כפי שהערכתי מספר פעמים בעבר (לדוגמא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=909 וכאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=929), מי שחשב שהפחתת דמי הקישוריות תקטין לו את חשבון הסלולר, שיחשוב פעם נוספת -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4004531,00.html
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4006017,00.html עפ"י דוח המועצה לצרכנות מסכמת שנה 1. הוט בולטת לרעה גם בתחום שירותי האינטרנט, שם הם מובילה בהפרש ניכר במספר התלונות נגדה עם גידול של 81%. שאר החברות רשמו ירידה חדה במספר התלונות נגדן. נטוויז'ן 013 רשמה ירידה של 26%, סמייל 012 רשמה ירידה של 31% ובזק כולל בזק בינ"ל השתפרו עם 6% תלונות פחות. 2. במועצה ציינו כי אינטרנט הוא אחד התחומים הבעייתיים בסעיף הוצאות התקשורת. פיצול השירות בין ספק התשתית והשירות גורם לסרבול, בלבול, ואף לייקור מחיר השירות בשל כפל ההוצאות. בתחום הטלפון הקווי התקבלו תלונות רבות על ניתוקים תכופים ואיכות ירודה של השירות. הגידול במספר התלונות לעומת השנה הקודמת: בזק 5%, הוט 9%, פרטנר תקשורת בע"מ, ראש …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487069.msg4168331#msg4168331
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בתהליכי קנייה של מחשב חדש ורציתי לברר על האפשרות של חיבור שני מחשבים לאינטרנט. כרגע אני עם תשתית בזק 2.5 ( בהתחייבות לעוד מספר חודשים , אני נמצא כבר מספר שנים עם מודם מימי הדינוזאורים של בזק ומאוד מרוצה)והבנתי שיש אפשרות דרכם לקבל ראוטר בתשלום- זיכוי לשנתיים במחיר של 20 ש"ח לחודש. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי כאשר השימושים העיקריים יהיו במחשב החדש והמחשב הישן יהיה רק עבור מעט גלישה ומשחקים פשוטים לילדים כמו באבלס ומשחקי בובספוג . המחשבים יהיו במרחק קצר יחסית של 3-5 מטרים האחד מהשני, אז הייתי רוצה לקבל מושג על מה שהכי עדיף לי מבחינת אמינות החיבור לאינטרנט לשני המחשבים. אני לא פוסל אפשרות לחבר באופן חוטי את שני המחשבים לראוטר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי קודם כל שלום לכל חברי הפורום! ככה , בשבוע האחרון שמתי לב לבעיית פינגים חמורה , שמתי לב אליה דרך התוכנה VENTRILO . הפינגים שלי קופצים לפינגים של 90-150 וזה קורה רק בשעות הערב , בין השעות 5 עד 11 . חשבתי שזה רק בתוכנה , אבל אז התפאלתי לגלות שזה בהכל , עשיתי בדיקה ב cmd פינגים לוואלה ולמקושרים ולעוד כמה אתרים ישראלים ופשוט הפינגים אותם פינגים 90 ומעלה וזה קורה רק בשעות הערב ... אני בקשר עם הספק ועם התשתית כבר כמה ימים ולא מצליחים לעלות על הבעיה מבחינתם הכל בסדר אין להם שום בעיה , ניסינו עם הספק להחליף משתמש ועוד כמה בדיקות וכלום לא עוזר , חשבתי אולי זה תוכנות ריגול או וירוס או לא יודע מה אבל גם לא , אז התייאשתי ועשיתי פירמוט למחשב אמרתי אולי זה יעזור אבל וואלה גם לא עז…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי ראווטר ( בעצם עדיין אין לי אבל מתכוון לרכוש אחד מבזק ) ורציתי לדעת אם אוכל לעשות חסימה למסנג'ר , יענו מי שיתחבר בנייד לראווטר לא יכול להשתמש מהנייד (או אייפון-אייפוד ) במסנג'ר
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי שקבלתי מבזק Power net 720G אני מקבל מבזק נתב החדש בתקן N . אני גר בבית פרטי עם כמה קומות ואין לי קליטה טובה בכל הבית כרגע יש לי כבר אקסס פוינט אחד שמגדיל לי את הטווח בקומה אחת הבעיה שקומה אחרת עדיין אין קליטה טובה. השאלה אם אני יכול להפוך את הנתב Power net 720G לאקסס פוינט?(כדי להנמנע מקניית אקסס פוינט נוסף..)
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, השתמשתי עד היום בנתב- Linksys WRT54GL -הנחשב לנתב הטוב ביותר בטכנולוגית הG. מעוניין לשדרג לטכנולוגית N. השימוש נועד להעברת סרטי HD בWIFI. התקציב לא מוגבל. איזה נתב נחשב לטוב ביותר בטכנולוגיה זו? חיפשתי בהרבה אתרים והדעות חלוקות - האם שווה להמתין עם הקנייה עד שייצא נתב עם ביצועים טובים? תודה, נמרוד.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אתמול בערב הגעתי ללאס וגאס ובעוד שעות אחדות יתחילו כאן האירועים הראשונים של CES 2011. את כל החדשות והמידע הטרי מהאירועים תוכלו למצוא בשרשור הזה או בעמוד ה-FACEBOOK של NetCHEIF כאן -- http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927 אבל לפני שצוללים לאירועים ולטכנולוגיה, קצת מזג אוויר וגיאוגרפיה לא יזיקו -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1006 קריאה מהנה. CHEIF
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם! יש ברשותי שני מחשבים ברשת ביתית, אחד שמחבור ע"י כרטיס רשת ואליו מחוברת המדפסת, המחשב מריץ Windows 7 Ultimate 64Bit ומחשב שני שמחובר לראוטר D-link 2670U ומריץ Windows Vista Ultimate SP2 32Bit. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור בין שתי המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות? נ.ב. כבר שניתי את שם הקבוצה בשני המחשבים. המדפסת הינה HP Officejet 4500
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי כמה נסיונות ואף ביטול פיירוול וכל חסימה שהייתה עדיין אני חווה בעיות איטיות בראוטר רציתי לדעת אם זה דגם מוכר כבעייתי ? אני חושש לקנות סתם אחד יקר יותר וזה יעשה אותן בעיות :-\ (למען הסר ספק עדכנתי לקושחה אחרונה)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה של התנתקויות חוזרות על עצמן . יש לי רשת ביתית פשוטה של שני מחשבים נייחים. התשתית היא כבלים - הוט, והראוטר נמצא ליד המחשב בחדר הסמוך, מפריד כמובן קיר בטון. מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נוסף שיושב בתוך ממ"ד שאני רוצה לחבר לרשת האלחוטית שלי, יש לי נתב לינקסיס WRT54GL שמחלק רשת אלחוטית וקווית לכמה מחשבים ואני רוצה לצרף לרשת מחשב נוסף. איזה כרטיס רשת לאחוטי ממולץ למחשב נייח בתוך ממ"ד? תודה, רם
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות 12MB UFI של הוט . כשאני מנסה להוריד טורנטים בתוכנות Utorrent / Vuze, זה בקושי מוריד על 50KB. הקישורים שאני שם הם טובים, ואצל אחרים אותם קישורים יורדים במהירות נורמלית וגבוהה. פתחתי פורטים בנתב שלי, דיברתי עם הספקית ואין לי שום בעיית מהירות כי בהורדות ישירות זה מוריד לי במהירות מקסימלית (1.4MB). מה אני עוד יכול לעשות??
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב בעייה שהייתה לי בכרטיס רשת שפשוט היה מפסיק לפעול ברגע שהיתה מהירות הורדה גבוהה לאורך זמן, חבר הציע לי לשנות את ה-SPEED & DUPLEX מ-AUTO NEGOTIATION ל-10mb Full Duplex לאחר שעשיתי זאת אכן הבעייה נפתרה אבל השינוי הכי גדול שהרגשתי שפשוט אתרים התחילו לעלות הרבה יותר מהר. אבל לאחר השינוי בהגדרה זו, צנחה מהירות העברת הקבצים בתוך הרשת הביתית בצורה דרסטית (העברת קובץ של 2GB לפי ווינדוס תיקח באיזור ה-20 שעות) ברגע שאני מחזיר ל-AUTO אז זה מסתדר. רציתי לדעת למה זה משפיע על מהירות הרשת הביתית? והם יש דרך לסדר שזה ישאר על 10MB FULL DUPLEX ועדיין לקבל מהירות העברת קבצים גבוהה בתוך הרשת הביתית? העברת הקבצים עצמה היא בין המחשב הנייח שלי-שבו שיניתי הגדרה זו, לבין הנ…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום . יש לי בבית ראוטר, בחדר של המחשב , הראוטר הוא אלחוטי והקליטה שלו מגיעה בערך עד הסלון אחותי גרה ביחידת דיור מתחתיי , והקליטה לא מגיעה לשם. היא הביאה עוד ראוטר אלחוטי , ורוצה לחבר אותו איפשהו כדי שהיא גם תקבל קליטה ממנו. החיבור הוא פשוט דרך הגדרות בלבד? האם צריך בכלל מכשיר אחר או תצורה אחרת בשביל העניין הנ"ל ? איך אני מגדיר? צריך עזרה בעניין הזה , תודה
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני גולש ברשת אלחוטית מאובטחת שלי עם LENOVO N500. אחת לכמה זמן - לא באופן קבוע וללא סממנים מאפיינים נראים לעין - כשאני חוזר בבוקר לאחר שהמחשב היה מחובר למשך הלילה ואולי אף במהלך הורדות, הרשת לא מחוברת, המחשב מגיב באיטיות מוזרה, ככל שזה נוגע לחיבור ואינטרנט (אפילו מקש ימני על אייקון המחשבים ליד השעון מגיב רק לאחר כדקה+-); ב"DIAGNOSE THE PROBLEM" שנפתח באקספלורר הוא חושב שעה ולא מגיע לכלום; וכשאני כן סופסוף נכנס לחיבורי אינטרנט דרך לוח הבקרה, אני רק רואה X אדום על החיבור ביני לבין הרשת (כאילו לא ידעתי), והוא לא ממש פותר לי גם משם את הבעיה. :s05: אפשר לקבל פתרון לבעיה הזאת, שמאלצת אותי רק לעשות ריסטרט כל פעם מחדש??? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הראוטר של D-LINK שירת אותי כראוי כבר כמה שנים, והוא מראה סימנים של גסיסה. (מדי פעם הוא נתקע) ניסיתי לשדרג את הקושחה ל: Firmware Version: 1.30WW אבל זה לא פתר את הבעיה, ואולי החמיר אותה. הראוטר מחובר ל-4 מחשבים בצורה קווית, ועוד 3-4 אלחוטיים. סה"כ הייתי דיי מרוצה מהראוטר, אבל, כאמור, הוא מסיים את החייו. השאלה, האם יש ראוטר ראוי שיכול להתמודד עם רשת עמוסה כזאת? האם יש ראוטר שמסוגל להתחבר ליותר מ-4 מחשבים במקביל ברשת הקווית? האם יש לאן להתקדם מראוטר כזה, או שעדיף לי לקנות כזה חדש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של חברת EDIMAX מדגם BR-6204Wg ואני מעוניין לפתוח פורטים לאימיול בכדי שאני לא אקבל מזהה. יש פה למישהו מושג כיצד אני עושה זאת? התקשרתי לתמיכה ש לחברה אך אני ממתין דקות ארוכות על הקו ולא עונים לי. בזק מספקת לי את התשתית ואני עובד עם חלונות WINDOWS 7 ULTIMETE תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-