עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by יוני777,

אתמול בלילה כשאני גולש באינטרנט קרה לי משהו מוזר. באמצע גלישה המסך שלי נהייה שחור למספר שניות ולא הייתה לי אפשרות לגלוש. לאחר כמה שניות הדפדפן כרום חזר לעבוד. אבל הוא קיבל צורה שונה . כל פעם שאני גולש אז מעל ומתחת הדפדפן אני רואה ברקע את שולן העבודה באופן מעומעם. אבל אתמול היה רקע כחול. ההרגשה הייתה כאילו משהו השתלט לי על המחשב . באותו זמן הייתה פעילות מוגברת של המעבד. מעולם זה לא קרה לי מה יכולה להיות הסיבה . איך אפשר לבדוק עם השאירו עקבות. תודה מראש לכל החברים.

2. Started by bull,

שלום, יש לי מדפסת HP 4100TN בעלת כרטיס רשת פנימי. יש לי שני ראוטרים שונים: הראשון מחובר לאינטרנט וכתובתו הפנימית 192.168.0.1 255.255.255.0 השני מחובר לראוטר הראשון לצורך קבלת אינטרנט וכתובתו הפנימית 192.168.123.254 255.255.254.0 המדפסת מחוברת לרשת של הראוטר הראשון וכתובתה 192.168.0.175. האם יש אפשרות שמחשב ברשת השניה ידפיס לרשת הראשונה? אני מריץ וינדוס 7 וניסיתי להגדיר אותה כלוקאלית כ TCP/IP אך ללא הצלחה. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by moshiko825,

קניתי מחשב נייד של dell עכשיו אני מנסה לחבר אותו לאינטרנט זה מוצא לי את הרשת בחשב הנייד אבל יש לי סימן קריאה צהוב על אייקון של הקליטה ושאני לוחץ עליו מופיע לי כול הרשתות שהוא קולט ורשום לי מוגבל ליד הרשת הבתית שלי מה אני צריך לעשות ?.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -m..l-,

היי, אני עם תשתית הוט 100 מגה כבר תקופה ארוכה ביחד עם בזק בינלאומי. לאחרונה היו תקלות בגלישה לחול ועברתי ל018 בתור ספק, מה שפתר באופן חלקי את התקלות. בכל מקרה נאמר לי ש018 משתמשים ב L2TP ולכן ההוט בוקס לא סוחב 100 מגה והמליצו לקנות ראוטר נפרד ולהפוך את ההוט בוקס למודם בלבד. לאחר בדיקה מצאתי את האתר הזה http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm שהמליץ על מספר ראוטרים, ביניהם גם http://ksp.co.il/?uin=13020 אך הוא מסומן באדום רגיל ולא באדום מודגש כפי שרושם בעל האתר. תהיתי אם יש אנשים בעלי נסיון איתו על L2TP ואם הוא יעבוד באמת קרוב ל 100 מגה או האם יש לכם המלצה אחרת לראוטר (עדיף באזור ה150 שקל, רק אם אין ברירה אז אפשר עד 250) [בנוסף אשמח להמלצות …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by shaks,

היי אני סטודנט שעכשיו עבר לבאר שבע. בין נטויזין ובזק בינלאומי במחירים כמעט זהים שניהם עם תשתית של בזק. בזק כמובן כל הזמן מדגישים את העובדה שיש להם NGN וחארטות כאלה. השאלה מבחינת איכות חיבור ואיכות הספק, מי מהם יותר טוב באזור וייתן לי את האינטרנט הכי איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעייה מאוד מסובכת בעידכון קושחה לראוטר שלי של DLINK DIR 655 . הורדתי את הגירסה שמתאימה למה שיש לי REV B1. הגירסה היא 2.11. אני עושה הכל ע"פ ההוראות, ניסיתי מלא אפשרויות, לאפס ראוטר דרך הממשק, לאפס דרך כפתור הRESET מאחורה, לנסות לשדרג קודם לגירסה פחות חדשה, שום דבר לא הולך לי עם זה. ניסיתי גם דרך דפדפנים שונים, אקספלורר 11, כרום הכי עדכני, פשוט לא מצליח. אם למישהו יש את הראוטר הזה ונתקל בבעייה דומה אשמח לשמוע עצות כי גם בחיפוש פרטני בגוגל לא מצאתי פיתרון של מישהו שעבד לי. תודה מראש.!

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by HonuITI,

שלום אני מחפש ראוטר טוב שיתן לי קליטה אלחוטית מלאה למחשב נייח.... קצת פרטים: ובכן יש לנו תשתית הוט בבית עם 12 מגה מהירות כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי שאליו מחובר מחשב אחד עם כבל ושאר המחשבים (נייד ונייח) מחוברים אליו אלחוטי וכמובן סמארטפונים. אין באפשרותי להעביר את הראוטר למקום אחר מכיוון שהנקודה היחידה לאינטרנט היא רק בחדר שבא הוא נמצא. בין המחשב הנייח לראוטר קו אווירי בערך 6-7 מ' שבניהם 4 קירות מפרידות לא ממ"ד רגילות ואני מחפשר משהו מספיק חזק שיעביר לי קליטה מלאה. טווח המחרים שאני מחפש גג 350 ש"ח ומטה כמובן דרך אגב יש ברשותינו חבילת גיימר אם אני לא טועה הראוטר חייב שתהיה לו אפשרות לחייג לספק ולא חיבור קבוע ניסיתי לחבר בעבר את הראוטר Linksys wrt45g והספק אמר שאין באפשרו…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  8. חיברתי את הכונן הנ"ל לפורט ה-USB של הראוטר ומיפיתי אותו בעזרת SharePort Plus 4.11 אני מצליח לנגן וידאו ב-HD בלי קרטועים אבל הכתיבה לכונן מאד מאד איטית בערך 17Gbps למרות שהמחשב הכותב מחובר בקבל ומהירות החיבור היא 1Gbps. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי, יש לי את הראוטר כחודש ונתקלתי בתופעה מוזרה שנראה לי התחילה השבוע מדי בוקר כאשר אני קם אני רואה בחיבור הWIFI שלי במחשב שאין גישה לאינטרנט, אותו דבר קורה גם בחיבור אלחוטי מסמארטפון ואפילו בחיבור קווי. כל זאת ועוד, במצב הזה גם אין גישה כלל לממשק של הראוטר והפתרון היחידי הוא לכבות ולהדליק אותו - והכל נהיה בסדר. עדכנתי גרסאת FIRMWARE לאחרונה אך עושה רושם שזה לא שינה דבר. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום! אני מקבל ביצועים מאוד גרועים כל מה שקשור לWIFI אני מחובר לבזק\בינלאומי במהירות 50 מגה הלפטופ שמחובר דרך WIFI מקבל רק 15, הכרטיס רשת שלי בלפטופ הוא Intel® Centrino® Wireless-N 130 שתומך עד 150 מגה אבל רשום לי 72 http://i43.tinypic.com/2s84wll.jpg אותו דבר האייפד http://oi44.tinypic.com/2u76mq8.jpg הלכתי לחבר התחברתי לWIFI שלו והצלחתי להגיע ל 19 מגה מהירות למה הכל איטי אצלי בWIFI? במיוחד הנייד אותה בדיקה עשיתי עם הנייד אצל חבר והגעתי ל37 מגה ככה שאני יודע בוודאות שאין לי בעיה בכרטיס רשת או באייפד אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם בזק והם לא הצליחו לעזור לי כי הם לא אחראים למהירות WIFI, בחיזור קווי אני מגיע ל50 מגה בקלות הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U נ…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Y-T-M,

היי, בזמן האחרון אני מקבל דרופים בטורנטים וניתן להגיד שבכמה טראקרים כמו TL וhebits אני לא יודע למה זה קשור אבל מהירות האינטרנט שלי היא 40 תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. בבדיקות של speedtst וכ'ו המהירויות שאני מקבל טובות אך בטורנט זה מתחיל בערך לדקה להוריד טוב ומהר 3.6 כזה.. ואז פתאום יש צניחה לכיוון 10kb-250kb אין לי מושג מה הבעיה ניסיתי להחליף קליינטים לשים גרסאות יותר ישנות אבל זה לא עוזר. אני משתמש כעת ביוטורנט גירסא 2.2.1 אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by sprinter,

שלום חברים, אחרי חיפושים ברחבי הרשת, לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. הייתי מעוניין לדעת איך התעבורה ברשת אלחוטית מתבצעת. ברשת LAN רגילה ידוע שיש לכל מחשב חיבור פיזי בכבל עד לפורט בסוויצ' וכך לכל מחשב יש ערוץ תקשורת אישי/פרטי אל מול הסוויצ'. אך ברשת אלחוטית (נגיד ביתית) , נגיד ו5 מחשבים מתחברים באופן אלחוטי לראוטר אז איך בדיוק מתבצעת התעבורה? אני אפשט את השאלה שלי: 1. אם אני ישים סניפר על אחד מחמשת המחשבים הללו, אז אני אוכל לראות אך ורק broadcast ואת ה unicast של המחשב שלי כמו ברשת LAN רגילה ? או שאוכל לצפות בכל ה unicast של כל המחשבים ברשת האלחוטית? 2. האם ההתנהגות של רשת אלחוטית היא כמו רשת LAN קווית מבחינת תעבורת התקשורת? משמע- לכל מחשב יש ערוץ ישיר מול הראוטר הביתי? אשמח לקצ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום יש לי ראוטר של בזק D-LINK 6740U שעליו מחוברים דרך 2 switch המחשב והמזרים מדיה. בזמן האחרון יש לי תקיעות בזמן שאני מזרים וידיאו מהמחשב למזרים מדיה. שמתי לב שהמזרים פשוט מאבד קשר עם המחשב, וה IP של המחשב והמזרים מדיה משתנים תוך כדי עבודה. לדוגמה ה IP של המחשב משתנה מ 10.0.0.3 ל 10.0.0.2 מה שמוזר יותר שה IP של המזרים מדיה מתחיל גם באותו טווח, למשל 10.0.0.7 ומשתנה ל IP מוזר כמו : 169.254.93... מדוע ה IP משתנה תוך כדי עבודה ? ומדוע ה IP של המזרים מדיה יוצא מהטווח של הראוטר (10.0.0...) כיצד ניתן לסדר את הבעיה הזו ? תודה

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by thewhiteark,

שלום, ברשותי ראוטר מודם סטנדרטי חינמי של בזק, D-Link DSL 2650U, אשר (למיטב הבנתי) אינו תומך ברשת אלחוטית מתקן N, בה אני .... חושק . חשבתי שבמקום ללכת לבזקסטור ולקנות\לחכור ראוטר מודם חדש, אני יכול פשוט לקנות ראוטר חדש ומומלץ, ולחברו לראוטר מודם הקיים. אני קצת מהסס כי המודם הנוכחי הוא גם ראוטר? אם זה אפשרי, אשמח לקבל הפנייה למדריך (הסבר גם יתקבל בברכה!) שמתאר את החיבורים והשינויים בהגדרות שיש לבצע, מחיפושי לא הצלחתי למצוא אחד. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. Started by polkm,

שלום לכם. קראתי את כל המאמרים ועשיתי בדיוק מה שכתוב, למרות זאת הכונן D במחשב עם ווינדוס 7 משותף, אבל אני לא מצליח להכנס אליו דרך המחשב עם XP. אני מקבל "ייתכן ואין לך הרשאה" וכו... שני המחשבים מפורמטים עם מע' הפעלה "נקיות" וללא בעיות. אציין רק שהמחשב עם ווינדוס 7 רואה את התיקיות של XP ושהצלחתי לשתף אפילו מדפסת אבל לא את הכונן. אשמח לעצה מכם. תודה וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by amiroh,

שלום , יש לי בעיה ברישות הבית והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני גר בבית פרטי שתי קומות. בקומה הראשונה יש לי ראוטר אלחוטי ליד הטלויזיה (אני צריך את הראוטר שם) שמכסה כמעט את כל הקומה חוץ מהממ"ד. בממ"ד יש לי מחשב נייח ואליו אני צריך חיבור LAN ישירות למחשב . הבעיה היא שאין לי אפשרות להעביר כבל מהמיקום של הראוטר ליד הטלויזיה לממ"ד. בנוסף אני צריך רשת אלחוטית בקומה השניה. חשבתי כפתרון להוסיף AP בנק מסויימת בקומה השנייה או הראשונה וממנה למתוח כבל LAN למחשב הנייח בממ"ד. האם זה פתרון מעשי? האם יש AP עם יציאות LAN? האם למישהו יש פתרון יותר מעשי לעזור לי? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. "תל-נט" - רשת ה-WiFi החינמית של עירית תל אביב - לא ממש עומדת בציפיות. חלק ניכר מהנקודות המובטחות עדיין לא פעילות והגלישה באלה שמגלות סימני חיים, איטית מאוד. אחרי השקעה של 6 מיליון שקל, לתושבי תל אביב מגיע כנראה קצת יותר. http://www.themarker.com/technation/1.2125504

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by yuri1992,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש את הראוטר Edimax AR-7266WnA, מחיר הראוטר הוא בסדר גודל של 300 ש''ח. אשמח לקבל חווץ דעת על הראוטר או המלצה לראוטר אחר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bora-aa,

שלום, יש לי את הנתב d-link 2760u הוא מחובר למחשב אחד. ועוד 2 מחשבים מחוברים אלחוטי. הספק והאינטרנט שלי הוא של בזק. עד לאחרונה הראוטר היה מחובר בחדר שינה של אחד האחים,לאחרונה החלטנו להוציא אותו בשל הקרינה הרבה. עכשיו הראוטר מחובר למחשב,חשמל,וקו טלפון. אנחנו רוצים להעביר אותו לסלון אך ליד הקו טלפון אין קו חשמל,ונזכרתי בחבר שיש לו HOT BOX הוא מחבר רק לחשמל ויש לו אפשרות לגלוש ברשת אלחוטי בלי חיבור ADSL. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הנתבים. השאלה אם יש ראוטר שאני יכול לרכוש שע"י חיבור לחשמל ללא חיבור ADSL יהיה מוכן לשימוש אלחוטי? מקווה שהבנתם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rantza,

בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי - אז כבוד!!! טוב נתחיל קודם בלהסביר מה יש לי ולמה אני ממש לא מרוצה אני מחובר לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה וספק האינטרנט שלי הוא 012. קיבלתי מבזק את הראוטר של חברת Dlink דגם DSL-2760u לראוטר מחוברים בצורה קווית : 1. מחשב מק מיני בחיבור קווי 2. רכזת רשת שיושבת בסלון שאליה מחוברים : הממיר של יס מקס ומכשיר Apple TV. כמו כן השקעתי בכבלי רשת סופר איכותיים ומהירים על מנת שהכל יזרום בצורה חלקה. העניין הוא שאני ממש מאוכזב אני דבר ראשון סובל מאין סוף ניתוקים מוזרים או תקיעות שדורשות ממני לכבות ולהדליק את הראוטר (כבר עשיתי מספר פעמים Hard reset לראוטר ) מעבר לכך שאני מנסה להזרים מדיה מהמחשב שלי לAppleTv לוקח המון זמן והוא גם עושה מידי פעם Buffe…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by wizi,

כפי שאומרת הכותרת לא מצאתי דרך להגדיר ידנית שרתי DNS אחרים. עם כל הבעיות שיש עם ה DNS-ים של הוט, כבר היה עדיף להגדיר ידנית את אילו של גוגל

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by orinky,

יש לי 2 נק' אינטרנט אפשריות בבית. אני רוצה להפעיל 2 נתבים נפרדים שיעבדו בבית ולא AP.האם הדבר אפשרי? אם כן, תוכלי להמליץ לי על נתב מצוין בעל טווח קליטה מאוד רחב לשימוש ביתי? עד 800 שקל. זה נראה מרשים, רק שקצת קשה למצוא מישהו שמוכר אותו בארץ: http://reviews.cnet.com/routers/asus-rt-ac66u-802/4505-3319_7-35406080.html ויש לי עוד שאלה מה הכוונה כשרושמים dual band ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Edi.Itelman,

היי! לאחרונה קיבלתי מחשב חדש ואשמח להפוך את הישן לשרת המדיה שלי. התכנון הוא להחבר אותו בHDMI לטלויזיה ושיעמוד שם כל הזמן. ועכשיו השאלה - האם ניתן, בהנחה ש2 המחשבים מחוברים לאותה הרשת, לייצר פקודה שברגע שהורדה מסתיימת מהמחשב החדש, היא תועבר אוטומטית לדיסק הקשיח של המחשב הישן ותימחק מהחדש. ככה כל פעם שאוריד משהו מהמחשב החדש הוא יועבר אוטומטית למחשב הישן שמחובר לטלויזיה. בתודה מראש, אדי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים