רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתמול עשיתי 100 מגה אינטרנט בהוט ובבזק בינלאומי + חבילת גיימר עכשיו אמרו לי שחבילת הגיימר אינה תומכת במהירות של 100 מגה רק עד 30 מגה רציתי לדעת אם יש ממש הבדל בין 30 מגה עם החבילה ו100 מגה בלי החבילה? והבנתי שאני צריך גם להיות על חיבור קבוע ולא בחייגן בכדי לקבל 100 מגה האם יש לזה גם השפעה? תודה! יואל
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שקניתי בזמנו של edimax EW-7128g (זה 54MBPS), החלפתי לו את האנטנה באחת יותר גדולה ומשודרגת של Tp-Link, האנטנה החדשה שיפרה מאוד את הקליטה. במחשב השני שלי (הראשי) יש כרטיס רשת 10/100 רגיל שאליו המודם\ראוטר של הוט מחובר (הוט בוקס), עשיתי בדיקה עם ספיד טסט והכי גבוה שהגעתי אליו זה 50 מגה. במחשב הראשון עם הכרטיס האלחוטי יש לי קליטה של 70% והכי גבוה שאני מצליח להוריד זה 17 מגה. האם יש דרך לשפר את המהירויות? האם יעזור כרטיס רשת 10/100/1000 למחשב הראשי + כרטיס רשת אלחוטי 150MBPS ? האם יש דרך לוודא שאכן המהירויות יכולות להשתפר ולא מדובר בסתם עבודה בעיניים של הוט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שלי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/533131-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98 קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ebay.com/itm/150Mbps-150M-Mini-USB-WiFi-Wireless-Adapter-Network-LAN-Card-802-11n-g-b-O0-/111168713724?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 עכשיו הבעיה היא שפעם ראשונה הכנסתי את הכרטיס והמחשב רשם לי את ההודעה המוכרת שהוא לא מצליח להתקין תוכנת מנהל התקנים ואז בפעמים הבאות שאני מכניס את הכרטיס הוא פשוט לא מגיב. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לקוח של בזק בינלאומי. ADSL 5Mbs . שמתי לב שבהגדרות החייגנים שלהם הם מציעים לכל מערכות ההפעלה חיבור PPPoE ו ל win7 הם מציעים חיבור PPtP . https://www.bezeqint.net/support/internet/dialing לא יודע למה! מה משניהם עדיף? ואם יש לי ראוטר ולא חיבור ישיר למודם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן, קניתי נתב dlink dir645, הוא מחובר למודם DSL699U5 במצב ברידג'. עשיתי setup internet connection וכעת יש לי אינטרנט וכמובן הגדרתי סיסמא. השאלה שלי היא, האם יש איזה הגדרות שאני צריך לשנות חוץ מהדברים שציינתי? האם ישנן הגדרות שעלולות להאט\לשפר את מהירות הגלישה?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר dlink 2650u , טווח הרליטה של הwifi אינו מגיע עד הסלון ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה. חשבתי על לקנות עוד ראוטר ולחבר את החדש לחשמל ודרך כבל רשת אל יציאת אינטרנט בראוטר הקיים, את החדש אשים בגג מעל הסלון וכך תהיה קליטת wifi. האם זה אפשרי? אם לא מה אפשר על מנת לפתור את טווח קליטת הwifi? ועוד שאלה, האם יש מפצל שקעים (כמו לחשמל) לשקע אטרנט? תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 6500 בגרסה הרגילה (לא WIFI). יש בה חיבור ETHERNET. האם אני יכול לחבר אותה לראוטר האלחוטי שלי (EDIMAX), ובאיזשהו אופן להיות מסוגל להדפיס ככה מהלפטופ דרך ה WIFI? אם כן, מהם בדיוק השלבים..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת wifi בין שני מחשבים בתדר 2.4GHZ או 5.8GHZ לטווח של כ-2 ק"מ. בצד אחד אני יכול לשים איזה ציוד שאני רוצה (ראוטר, אנטנה כיוונית, מגבר וכו') ובצד השני יש לי לפטופ שאני יכול לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חזק יותר (1000-2000mw) אך לא הרבה מעבר לזה. רוב התעבורה תהיה מהלפטופ לראוטר ולא להפך אם זה משנה. א. מה אני צריך לכל עמדה? ממה שחיפשתי בגוגל כדאי להשתמש באנטנה כיוונית פרבולית (הגבר של ~27dbi), האם אפשר להשתמש בראוטר רגיל? צריך להוסיף מגבר? יש עוד חלקים שצריך להוסיף? ללפטופ אני יכול לחבר כרטיס רשת עם אנטנה 'רגילה' (omni), מה מומלץ? ב. לאיזו מהירות אפשר להגיע בטווח של 2 ק"מ? אם נתקלתם בבלוג שמתאר בנייה דומה ועם פירוט ביצועים אני אשמח להסתכל. אני מקווה לצאת עם נזק ש…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להתחבר לחשבון ה gmail שלי עם outlook 2010 ולא מצליח. הגדרתי הכל כמו שצריך כולל בתוך ג'מייל עצמו. לא מצליח ליצור קשר עם שרת imap.gmail.com פורט 993 . גם חיבור ישיר telnet imap.gmail.com 993 לא מצליח. לא מקבל ok מה עושים? אולי חסימה של בזק בינלאומי?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הרואטר שיש לי מבזק D-Link 2650 במשהו קצת יותר איכותי. נכון להיום אני בבזק עם חבילה של 15mb. הראוטר יתחבר למחשב נייח, שני מחשבים ניידים ושני פלאפונים ב- wifi. אני מחפש ראוטר יציב עם טווח שידור טוב מכיוון שיהיו קירות המפרידים בין הראוטר לשאר הציוד שיחובר ב- wifi. עדיף שהראוטר יתמוך גם במהירויות הגבוהות במקרה וארצה לשדרג. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לצפות באתרים של צפייה ישירה. בכל לינק אליו אני נכנס,ניסיתי דרך אתרים בעברית ומשאר העולם .מופיע הודעה שהמדיה פלייר לא מעודכן ואני צריך להוריד תוכנה flv player .גם לאחר שאני מוריד תוכנה זה לא פותח את הסרט דרך התוכנה וגם לא דרך האנטרנט. מציין שבמדייה פלייר של חלונות xp שלי,כל הקידודים של כל הקבצים מסומנים לצפייה. הורדתי adobe flash 11 וניסיתי גם דרך כרום ותמיד מופיע אותה הודעה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצרתי תשתית רשת בבית החדש שלי, כולל השחלת כבלי CAT6 בקירות, העזרה שאני מבקש היא לחווט את השקעים ב 4 חדרים + לחבר קונקטורים בצד השני (מהארון תקשורת) ל Switch שגם... נרכש כבר... פשוט אין לי את הלוחץ המתאים, ומעדיף שיבוא מישהו שיודע מה הוא עושה. תודה מראש, ואשמח לשמוע הצעות למחירים סימליים לביצוע .... אני גר במודיעין
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, עברתי לדירה אחרת ושם יש לי דסקטופ ולשותפה לפטופ. המהירות שתהיה היא באזור ה10-15 Mb (עוד לא סגרתי על חבילה עם תשתית וספקית). אני לא רוצה לקחת איזה דיל של אחת החברות כי זה יוצא בסופו של דבר יקר יותר. דרישות מהראוטר: שיעבוד במקביל עם 2 מחשבים (כרגע המרחק בין המחשבים הוא 4-5 מטר עם קיר אחד באמצע וראוטר יהיה כנראה איפשהו ביניהם) שלא יקרוס אחריות שנתיים+ תקן N שנינו סטודנטים אז מעדיפים שיהיה עד 200 ועדיף לחסוך אם ניתן. הקנייה תתבצע או בצפון, או במרכז, או בדרום (או עם משלוח..) תודה רבה, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן, מקווה שאני במקום הנכון, אני צריך מאוד את עזרתכם. אני נמצא בבית עם 2 קומות, שהמודם ממוקם בקומה התחתונה. עד היום המודם היה מחובר לראוטר של חברת 3COM, ראוטר שיש לנו כבר בערך 10 שנים, ונתן מהירות של 5 מגה בקומה התחתונה ונמוך מזה משמעותית בקומה העליונה (אנחנו מחוברים ל30 מגה, כשבחיבור ישירות מהמודם מקבלים את המהירות המקסימלית). לאחר התייעצויות החלטנו להחליף ראוטר, וקנינו את הTPLINK WDR4300, שעליו קיבלנו המלצות. בקומה התחתונה המצב השתפר מאוד וכעת מגיעים לאיזור ה25-26 מגה בחיבור אלחוטי, אך בקומה העליונה המצב עדיין לא השתפר. יש משהו שניתן לעשות? שינוי הגדרות כלשהם? חשוב לציין שבקומה העליונה אין מחשבים נייחים אלא רק ניידים, ולכן כל פתרון של חיבור מכשיר נוסף לצערי לא רלו…
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום! בטח חלקיכם מכיר את התוכנה JRIVER MEDIA CANTER (נגן מוזיקה וסרטים). התוכנה עצמה ברמה מאוד גבוהה, שומעים אחלה הכל טוב. אבל יש לתוכנה הזאת אפליקצייה (גם לאנדרואיד וגם לאייפון, אבל לי יש אנדרואיד) שנקראת GIZMO ומאפשרת להזרים את כל הספריה שיש לך על המחשב, לפלאפון. האפליקציה משתמשת במפתח שמספקת התוכנה (אחרי הרשמה לשרת או משהו כזה) כדי להתחבר לשרת שלי. המצב הוא כזה: אני לא מצליח להתחבר מה3G של הפלאפון לספרייה שלי בשום אופן! אני מתחרפן כבר! שום פיתרון בפורום של התוכנה לא עזר. שום דבר אחר לא קיים באינטרנט. פעם זה כן עבד לי (אז החלפתי רום לפלאפון ומאז זה לא עובד, וגם כשעבד אז הייתי צריך כל פעם לעשות PORT FORWARDING לאייפי הספציפי שGIZMO בחרה להתחבר אליו, ולפורט מסויים (…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
בעבר כניסת USB בראוטר המאפשר יצירת כונן רשת בלתי תלוי במחשב אחר ובזמינותו, היתה קיימת רק בראוטרים יקרים מאוד. כיום הפונקציה קיימת בלא מעט ראוטרים זולים ומשתלמים. אני מניח שלהרבה מכם יש ראוטר ישן, ולא היתה אפשרות ריאלית לקנות ראוטר עם אותה הפונקציה. אבל אם הייתם קונים ראוטר עכשיו, ובהתחשב בכך שזה לא ממש מייקר את המחיר, האם פונקציה כזאת תהיה שימושית בשבילכם? גם אם לא, האם תהיו מעוניינים בפונקציה למקרה(הידוע או לא ידוע) שבעתיד היא תהיה שימושית?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי מודם ראוטר HOTBOX של הוט. אני עובר בקרוב לדירה שבה היציאה של הוט נמצאת בסלון ואני מעוניין בכלל למקום את המחשב בחדר השינה. כדי להמנע מהעברת חוטים מיותרים רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את הראוטר בלי חיבור פיזי למחשב, דהיינו - ישב בסלון וישדר אינטרנט לכל הבית ואני אשתמש בwifi dongel במחשב הביתי כדי לגלוש. הרי גם שהמחשב מכובה הראוטר עדיין עובד ומשדר רשת ברחבי הבית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם היוטיוב הוא כל כמה שניות ניתקע ולא טוען לי סרטונים, מה לעשות? ניסיתי כמה דפדפנים ולא עזר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצב קיים: מחשב בעל מע' הפעלה ווינדוס 7, מחובר לאינטרנט בעזרת מודם DSL-2500U. (=חיבור קווי) בנוסף, מחובר למחשב כרטיס רשת אלחוטי של alfa network. (חיבור USB, ללא שום הגדרה מיוחדת) סטרימר (של Xtreamer, הדגם לא ידוע) מחובר לטלוויזיה, ובעל מתאם אלחוטי. (ללא הארדיסק פנימי) המטרה: שהסטרימר יוכל למשוך קבצים מהמחשב, ולהתחבר דרכו לאינטרנט. האמצעים: http://lifehacker.com/5369381/turn-your-windows-7-pc-into-a-wireless-hotspot http://www.dummies.com/how-to/content/configuring-an-ad-hoc-mode-wlan-with-windows-7.html ועוד שלל Tutorial-ים. לא עזרו !! (גם PDF של Xtreamer שמצאתי על הגדרת הרשת לא הועיל) הבעיה: לאחר הגדרת ה-ad hoc, ביצעתי סריקת רשתות (אלחוטיות) בעזרת הסטרימר, ש…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-