רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם הרשת הביתית שלי מתחילה בהוטבוקס ומשם למחשבים לעיתים, קורה שממשק הניהול הweb שלו (hotbox) אינו זמין. פינג לנתב עובד כרגיל יש גלישה באינטרנט והכל בסדר כמובן שלכבות ולהדליק פותר מייד את הבעיה. מה שרציתי לשאול, האם יש דרך אחרת לפנות ולשלוח פקודות להוטבוקס, שאינה דרך הממשק האינטרנטי (אשר אינו זמין במקרה הנ"ל)? בסופו של דבר, בהנחה שיש דרך כזו, אני אכתוב סקריפט/תוכנה אשר תתחבר לנתב כשהוא לא תזמין דרך הweb, ותגיד לו לאתחל את עצמו. במקום לגשת אליו ולכבות ולהדליק ידנית. אבל קודם כל, האם בכלל יש דרך כזו?
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית. לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה. אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי. אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח? הצעות המלצות וכו' התקבלו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר+מודם במכשיר אחד של בזק D-Link לפי מה שקראתי הוא על הפנים, וגם אני מרגיש את זה שאני מוריד טורנטים ומלא מכשירים מתחברים אליו אני מעוניין לרכוש את Netgear WNR3500 מ012 סמייל. רציתי לשאול אם הוא לא יעשה לי בעיות בטרונטים כי הבנתי שזה קשור למפרט הפנימי שלו ואני לא כל כך מבין בראוטרים כמו כן רציתי לשאול אם הוא יתמוך ברשת NGN החדשה ובמהירויות של מעל 50 מגה שאני ידע לטווח הארוך כי הבנתי שלא צריך מודם בשביל להתחבר למהירויות גבוהות. בנוסף אם אני קונה אותו האם המודם שלי של בזק שהוא מאוד ישן של Aztech 600E לא יפגע במהירות הגלישה בזמן הורדת טורנטים או יהיה צוואר בקבוק לראוטר תודה ושבת שלום. שחכתי להוסיף: יש לי בבית מחשב אחד שמחובר בקו ועוד 3 מחשבים שמחוברים באל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקליטה של ה-WIFI אצלי בבית חלשה ואני מעוניין לקנות מגבר להגברת הקליטה. כשביצעתי חיפוש באתר DEAL EXTREME קיבלתי תוצאות של BOOSTER, AMPLIFIER ו - REPEATER - האם כולם מבצעים הגברה? ואם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, הגיע אלי Chromecast חדש, ואני רוצה להשתמש בו לצפות ב-Netflix. הבעיה היא שב-Chromecast ה-DNS של גוגל הוא Hardcoded, ומתעלם משרתי Unblock.us שמוגדרים כ-DNS בראוטר. יש למישהו רעיון כיצד לייצר הפנייה סטטית מה-DNS של גוגל ל-DNS של unblock.us בלי לקנות ראוטר נוסף שמותקן עליו DD-WRT? הראוטר הנוכחי שלי הוא Linksys EA6700.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים עדכנתי לWINDOWS 8.1 ומאז אני לא מצליח לשתף סרטים עם הטלוויזיה ניסיתי עם התוכנה samsung allshare אבל היא אומרת שיש בעיה עם הפיירוול למרות שגם ניסיתי לכבות אותו וזה לא עבד.. יש לציין שלפני העדכון בwindows 8 זה עבד מעולה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במשרד מספר מועט של חיבורי רשת ואני רוצה לפצל את אחד החיבורים ליותר ממחשב אחד האם מה שאני צריך להשתמש בו זה סוויצ? כי ראיתי שיש לו רק כניסות עם מספרים ולא WAN שזה מה שאני מכיר מהראוטר הביתי שלי תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוריד טורנט והכל עובד רגיל אבל כשהוא מגיע לסוף כאילו 99.9% הוא פתאום חוזר לי אחורה ל 99.8%-99.6 ולא מסיים את ההורדה.. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה או משהו כי לא הצלחתי להבין למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
החל מהיום בזק מציע שני נתבים משולבים חדשים ללקוחות ה-VDSL. ה-6850U של D-LINK הוא האח הקטן של ה-7850 הותיק. זהו נתב עם כניסות LAN במהירות 100Mbps ותמיכה אלחוטית דואלית בתקן N במהירות של 300Mbps בכל אחד משני הערוצים. לנתב כניסת USB אחת בתקן 2.0 ומפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי. עלות הנתב היא כ-600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/D-LINK6850U.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/6850.html ה-VEGN2610 של חברת NETGEAR זהה בכל תכונותיו ל-6850U וגם עלותו היא 600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/NETGEARVEGN2610.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/vegn_2610.html מחר יעלו לאתר NetCHEIF מדריכי ההתקנה והשימוש במוצרים אלה.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ההוטבוקס ריסט את עצמו לפני מספר דקות והרגשתי האטה רצינית במהירות. נכנסתי לפאנל של ההוטבוקס ולהפתעתי: http://jpg.co.il/view/5265ac4094337.png/ ערוץ יורד אחד בלבד פעיל. תקין?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהירות אינטרנט: 100 MB תשתית: HOT מחובר עם חייגן? לא האם צריך חיבור אלחוטי? לא כמה מחשבים הולכים להיות מחוברים ובאיזה צורת חיבור (קווי, אלחוטי)? אלחוטי, דיי הרבה סביבות ה-5 לפעמים גם 6 ובית של שלושה קומות הערות נוספות (מה שאתם רוצים להוסיף): מה הם כל הדיבורים סביב החברה LinkSys ? האם הם באמת שווים ? ואיך הדגמים EA2700 שלהם ו EA3500 ? או בקיצור לאיזה ראוטר יש יותר טווח ומוציא את המיטב מהאינטרנט למחשבים ? תקציב: עד 800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי היא שרק כאשר מחשב אחד מחובר לאחת מ-4 היציאות LAN יש לי אינטרנט וברגע שאני מחבר עוד מחשב באופן קווי לראוטר הראוטר נופל ולא ניתן לגשת אליו יותר. אם להיות יותר מדוייק אז המחשבים במחוברים לראוטר מקבלים כל מיני כתובת רשת פנימיות מוזרות כמו 13.194.14.33 ולא נניח 192.168.1.100 , אין להם אינטרנט (יש את הסימן הצהוב קריאה הצהוב למטה בווינדוס) ואי אפשר לגשת יותר לממשק ווב של הראוטר. מה שכן אם מנסים להתחבר בצורה אלחוטית נניח עם מחשב נייד, כן ניתן לגשת לממשק ווב של הראוטר המחשב מקבל כתובת פנימית הגיונית אבל עדיין אין אינטרנט. ז"א אין פה בעיה עם החלוקה הפנימית של הכתובות אייפי שכן כל פלאפון, מחשב נייד, אייפד שמתחבר לראוטר כאשר רק מחשב אחד מחובר באופן קווי מקבל אינטרנט והכל…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז כן סיסמאות אפשר לפרוץ תמיד, השאלה מה קורה אם אני מכניס כתובות MAC מורשות לגלישה . איך מישהו פורץ את זה? ואז בעצם עולה השאלה , אם אני מוותר לגמרי על הסיסמה ורק מרשה שימוש לכתובות MAC שיש לי בבית , זה פתרון פחות טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש שני נתבי VDSL שתומכים במהירויות האלו. מה ההבדלים בינהם ? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין(וחיפשתי כבר בגוגל ) מה ההבדל(אם יש)- אני מבין שה- simultaneous dual band היה קודם - האם AC זה אותו דבר רק ממוסד בתקן? התפתחות? האם AC הוא בכלל simultaneous ? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
ה-DCS-5020L של חברת D-Link היא מצלמת IP המתחברת אל הרשת הביתית באופן קווי או אלחוטי בתקן N. למצלמה יכולת ראית לילה, מנגנון זום דיגיטלי וניתן להטות אותה מעלה/מטה ולצדדים (Pan and Tilt). כמו כן קיימת אפשרות להשתמש ב-DCS-5020L גם כנקודת גישה אלחוטית (extender). המצלמה מגיעה עם תוכנה עשירה בתוכנות המאפשרת להגדיר מספר רב של אפשרויות מעקב, הקלאה והתראה. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי רשת, אחד קווי ואחד אלחוטי. אפשר להתחבר לרשת קווית אחת ואלחוטית שניה ולהשתמש בשתיהן במקביל? למשל כל אחת עם אפליקציה אחרת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לשאול אותכם כמה שאלות,אשמח אם תעזרו לי 1)האם יש אפשרות להקים רשת אינטרנט בייתית? אם כן איך? 2)האם זה חוקי בכלל? תודה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עברתי לדירה חדשה ושיעתקתי את האינטרנט ( הוט 100 מגה + ספק הוטנט). בעוד שבדירה הישנה הכל עבד פיקס, בדירה החדשה האינטרנט מגמגם. טורנטים מגיעים למהירות של 3 מגה הורדה בשניה, במשחקי רשת הפינג קופץ כל כמה שניות מ70-80 (באירופה) ל100-130 כאשר זה מלווה בתקיעה של המשחק לשבריר שניה. שהטכנאי התקין את התשתית בבית, ביקשתי שיעשה בדיקת תקינות - מהירות תשתית ועוצמת אות. בשניהם הכל היה מצויין אך כעת שאני בודק בconnections אני מגלה [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TH=bgcolor: #C90000]Channel[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Lock Status[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Modulation[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Channel ID[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Frequency[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Power[/TH] [T…
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, המהירות היא 15Mb. מרחק מהראוטר הוא 2-3 מטר עם קיר באמצע. יכול לקנות במרכז או בב"ש. מעדיף אחד שלא יקרוס כל רגע ושיתמוך בתקן n. עם אחריות של שנתיים לפחות. הוא יתחבר ללוח אם Asus M4N68T-M אני סטודנט אז אין צורך לנצל את כל התקציב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני ראוטרים של TP-LINK מדגם TL-WR841N. אחד מחובר למודם של הוט (באחד מחדרי הבית - לא ממ"ד) והשני נמצא בסלון וברצוני להגדירו כ - Access Point ללא חיבור קווי. לא מצאתי אף מדריך בנושא המפרט שלב אחרי שלב מה עליי להגדיר בנתב הקיים (שמחובר למודם של הוט) ומה עליי להגדיר בנתב שישמש כ - AP. אודה לקבלת הסבר מפורט. בכבוד רב, שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוא יקרוס בטורנטים? ובריבוי חיבורים האם הוא יכול לעשות חיבור ללא חייגן?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בבית תשתית של הוט וספק של נטויזין המהירות 100 לפני חודש בערך התחילה אצלי בעיה שלא נפסקה עד היום. הבעיה: לאחר מספר שעות שלא נוגעים במחשב אני לא מצליח לגלוש בדפדפן . הכונה היא שיש לי לי חיבור יציב ואני מקבל נתונים אפילו סקייפ וטורנט עובדים ,אבל ברגע שאני מנסה לפתוח כתובת בדפדפן( ולא משנה איזה דפדפן) אין יכולת לדפדפן לפתוח אתרים לדוגמא walla.co.il לשון ההודעה "טעינת הדף נכשלה" ככה בכל כתובת שאני מנסה לפתוח. שוב בנתיים הטורנט ממשיך לעבוד וגם הסקייפ בדקתי גם דרך ה cmd וקבלתי בכל אתר ותוכנה רפליי חיובי מה שאומר שזו לא בעיית רשת חשבתי אולי בעיית DNS אבל לא ראיתי איך זה מגיע משם. בכל אופן אני תקוע בפתרון של הבעיה אשמח…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-