רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נתקלתי מספר פעמים באתרים שמציגים שגיאות 404 או אתרים חילופיים במידה ומשמיטים את הwww. משורת הכתובת , וגם ההפך - אתרים שעובדים רק אם כותבים את הכתובת ללא www. למה דבר כזה קורה ? הנה אתר לדוגמה: ve3d.ign.com אם מוסיפים לו www בהתחלה הוא נכנס למן דף ניהול או משהו, אך אם כותבים אותו ללא www הוא האתר עובד.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אימי ואחותי, שיזכו לחיים ארוכים, לא מבינות מהחיים שלהן במחשבים, לרבות באינטרנט וכבר פירמטתי את הHD 4 פעמים השנה, שלא נדבר על אינספור התקנות WIN כתוצאה מהשטויות שהן עושות, מאשרות ומורידות מהאינטרנט. הקיצר, איך אני מאפשר גלישה אך חוסם להן את האופציה להורדה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם חייבים תוכנת סינון אתרים? אם כן,איזו? האם אפשר לחסום אתר ספציפי ללא תוכנה ? :-*
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכבר הוא מוצלב או רגיל??
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הם כרגע חסומים לשני המחשבים או שבעצם רק למחשב שקולט באלחוטי זה חסום והמחשב שמחובר בכבל רשת ישירות לנתב בסדר? תודה.. גם רציתי לדעת האם עשיתי נכון שחיברתי את הראוטר מדגם 3COM 3CRWER100-75 דרך המודם של בזק או שיכלתי פשוט לוותר על המודם ולחבר ישירות לקיר.? פשוט לפי ההסברים היה מצוין שם שצריך לחבר את הנתב למודם..
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי בבית רשת אלחוטית ובזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב הגלישה, לפי דעתי אחד השכנים מתחבר לי על הרשת... איך אני יכול למצוא את כמות המחוברים ברגע נתון לרשת האלחוטית שלי??? יש לי ראוטר של בזק BFOCUS+
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את החבילה שלי ל3MB (מ1.5) איך אני יכול לבדוק שבאמת שידרגו לי אותה? כי זה נראה לי אותה מהירות ? בהורדה של קובץ זה מראה לי 200+/- תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים בין מחשב למחשב יש לי WIN 98 כבל רשת באורך 10 מטר שני כרטיסי רשת בעלי יציאה אחת ושני מחשבים ;D איך אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני בטוח שזה כבר נשאל 1000 פעמים, אבל ניסיתי לחפש חומר באתר וטבעתי בכל מקרה, יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לראוטר של אדימקס, ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. הנייד עם VISTA והנייח ב XP אני מעוניין לאפשר שיתוף קבצים בין השניים ניסיתי לבד אבל לא ממש הצלחתי , אשמח להסבר / הכוונה בנושא. תודה רבה :yelclap: אריאל
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים (XP ו-7) ואני רוצה לשלוט דרכם על מחשב מרוחק (XP) דרך הרשת. יש לי במחשב המרוחק תוכנה של העסק ואני רוצה להוציא מידע, חשבוניות וכו' עבדתי עם LOGMEIN וזה נחמד אבל יקר. יש אפשרות לשלוט ללא תשלום ע"י הגדרות או תוכנה אחרת ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס AWUS036NHR של Alfa Network. חיברתי אותו למחשב ב- USB לצד הכרטיס הקיים (ה- PCI הישן שלי של Edimax). עכשיו בשורת המשימות אני רואה את 2 הכרטיסים ואת הרשתות שכל כרטיס קולט מהסביבה. הכרטיס הישן קולט 2 רשתות בעוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) ועוד רשת אחת בעוצמה של פחות 2 קווים. הכרטיס החדש קולט את 3 הרשתות שהישן קולט, אך בתוספת קו לכל רשת (עוצמה מלאה ל- 2 רשתות ועוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) לרשת הנוספת) ובנוסף, קולט עוד 3 רשתות אחרות שהכרטיס הישן שלי לא קלט (!!) שמחתי וחשבתי שהנה נפתרה לי הבעיה של הניתוקים שיש לי ברשת בבית, אבל השמחה הייתה מוקדמת מדי. כשביצעתי בדיקת מהירות, ה- Edimax מציג תוצאות טובות יותר (הרשת שלי בבית היא 12 על 1): בישן (Edimax) אני מגיע ל…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך יכול לשנות כתובת IP לקו אינטרנט שנכנס לטלוויזיה ישירות מהנתב ? אני רוצה להתחבר לנטפליקס ארה"ב - יש תוכניות אחרות מלישראל . איך עושה זאת ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איך יותר כדאי לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? דרך ראוטר אלחוטי? או לחבר שני קווים לאינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי CHROMECAST וטלויזיה SMART. בWIN8.1 יש אפשרות להתחבר למכשירים אלו אולם צריך חביור אלחוטי מבחינת החיבור כיצד הכי כדאי? USB או PCIE? ראיתי כי בUSB המהירות יכולה להגיע ל800MBPS ואילו בPCIE עד 300. האם זה משנה? מה המהירות המקסימלית שמנוצלת בלאו הכי לצפיה בסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שכרתי דירה עם שותף, שנינו מתכננים לרכוש מחשבים וכמובן שנינו רוצים חיבור לאינטרנט. השאלה מה הדרך הטובה לעשות זאת? במידה והתשובה היא רשת אלחוטית אז אשאל מראש את השאלות הבאה: א. אילו כרטיסי רשת עלינו לקנות יחד עם המחשב? (דגם, USB/PCI וכו') ב. אילו ראוטרים אתם ממליצים? ג. האם רשת אלחוטית תעבוד כאילו שאני מחובר פיסית עם כבל או שיש נפילה מורגשת באיכות/מהירות החיבור?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
דגם: Edimax EW-7128G אני רוצה להגדיל תווך קליטה בתוך הבית, זאת אנטנה שיכולה לעשות את זה? תודה tangush
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך נתב אדימקס 6104, עובדה שלא מאפשרת לי להוריד דרך ביטורנט וכו' האם ישנה דרך ל"עקוף" את הפיירוול של הנתב או להוריד קבצים בצורה כלשהיא מבלי לשנות את הגדרות הנתב (פתיחת פורטים וכו'). חג שמח
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש ברשותי הנתב הנ"ל ואני לא יודע בדיוק איך להגדיר אני יודע להיכנס דרך הדפדפן להגדרות ולהיכנס למודול האופטי ושם יש אפשרויות הצפנה(משהו כמו 8 סוגים)...אני לא יודע מה מומלץ ומה לעשות אחרי...יש שם כל מיני key ודברים שנאי לא מבין כל כך איך צריך להגדיר. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אחותי קיבלה במתנה ממישהו שכבר לא צריך אותו יותר וביקשה שאגדיר לה. אלא מה, יש שם וסיסמה בכניסה והבעלים הקודם לא זוכר מה הוא שם. אין בעיות, הורדתי את המדריך מהאתר של אדימקס, כתוב שם שלחיצה של יותר מארבע שניות על ה- reset תאפס את המכשיר ל- factory default. לחצתי עשר שניות, גורנישט - הוא עדיין לא מקבל את ברירת המחדש, admin - 1234. ניסיתי עוד כמה פעמים, ניסיתי להחזיק את ה- reset לחוץ בהדלקה, ניסיתי לכבות ולהדליק אח"כ, לא עזר. הנתב לא נראה כמו בתמונה שבמדריך - זה שלנו הוא אפור עם פלסטיק שחור עליו. מי מכיר, מי יודע?
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי. מבחינתי יש 2 דרכי גישה למחשב מרחוק, או בעזרת remote desktop, או פשוט רושמים בחלון רגיל: //xxx.xx.xx.xxx/c$ הסימן דולר זה כדי לאפשר יכולות של אדמין. כל המחשבים בחווה יכולים לגשת אחד לשני באמצעות שני הדרכים הללו! כמו כן, אני (האדמין ) יכלתי גם לגשת לכל המחשבים ממחוץ לחווה, אני מניח שזה נחשב אותה רשת, אבל עדיין לא אחד מהמחשבים בחווה. יכלתי לגשת לכל המחשבים בשתי הדרכים. מחשב האדמין בחווה נידפק לפני כמה ימים, אז בעזרת ghost cast server החזרתי אותו, אבל שמתי עליו IMAGE קצת ישן. : {למי שלא הבין, סוג של החזרתי את המחשב פשוט למצב שבו הוא היה לפני הרבה מאוד זמן, תקין אבל מזמן, עוד לפני שאני הייתי אדמין} מאז השיחזור אני לא יכול לגשת למחשב האדמין באמ…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-