עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אתמול התקינו לנו סיב של פרטנר בבית ומאז כל ה 5GHz WIFI הפך לקצת רועש גם בגלל שחיברו לי את הנתב הישן באופן אל-חוטי (MESH) וגם בגלל שכל הבניין התחבר לאחרונה. הנתב של פרטנר בכניסה משמש רק כמודם פחות או יותר . אני מתכוון להביא טכנאי רשתות שיסלול לי כבל לחדר עם המחשבים בשביל להפטר מהקופסאות האל חוטיות . בכל מקרה מה שקורה הוא שהwifi של ה5GHz מחליט להתנתק מהאינטרנט אולי בגלל כל הרעש החדש על הקו הזה. זה היה עושה את זה פעם אבל עכשיו זה קורה יותר מדי. אין דרך לעדכן firmware כי זה נתב נעול לישראל והוא לא נותן לצרוב משהו מעודכן . כשאני עושה לו reset אז זה מסתדר . כדאי לי לקנות פשוט נתב חדש? מה מומלץ היום? אולי נקנה רק switch ונרכב על הנתב של …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Bori4ka,

שלום לכולם המודם שישןשל בזק התחיל לעשות לי בעיות וחשבתי לשדרג למשהו אחר עד 300 שקל חשבתי על המודם הזה D-Link DIR615 מה דעתתכם? יש משהו יותר טוב ממנו במחיר הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מחובר ב ADSL דרך מחשב רגיל , ולאחרונה רכשנו מחשב נייד . אני מחשב נתב אלחוטי , שאני אוכל לחבר אליו את המחשב שלי (קווי) ואת הנייד (אלחוטי). אני מחפש בעיקר נתב עם אות כמה שיותר חזק , זה הדגש היחיד שלי , כמה שיותר מרחק. התקציב הוא 400-500 ש"ח. תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by roeesnir,

האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום יש לי 3 מחשבים בבית אבל אני לא מצליח לראות אותם אתמול המחשב עבר פירמוט והיום הגדרתי לו את כל מה שצריך חוץ משאני לא רואה את האיקונים של השיתוף MY NETWORK PLACE מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר קבצים בין המחשבים ואילו הגדרות אני צריך להגדיר חברה העינין דחוף!!! תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שיצור קשר בICQ 76921212 או באימייל nyop@012.net.il

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ffetetg,

בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by baraktb,

Ok אז ככה: עשיתי adsl חצי מגה והספק שלי הוא netvision אז מה דעתכם... הוא טוב? הוא מהיר? וכמה הוא מוריד בערך 5 מגה? וכמה קילו בייט הוא מוריד בשנייה? עוד לא עשיתי את זה, הם צריכים לבוא להתקין לי את זה ביום ראשון...

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by arkady,

היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  10. אני יודע שאנשים נתנו אותו אבל אני עדיין שומע אנשים שמבקשים אז קבלו המדריך

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TNT,

אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by PelegK,

קניתי ראוטר חדש, שלוש אנטנות - TL-WR941ND. עובד אחלה. קניתי על הדרך גם רפיטר, שלוש אנטנות - TL-WA901ND.הגדרתי והכל בסדר, אני חושב לפחות. הבעייה היא ב Roaming - היא פשוט לא מתרחשת. יש בבית שתי קומות. הראוטר בקומה העליונה והרפיטר נמצא בקומה התחתונה. כאשר אני מחובר לראוטר למעלה ויורד למטה, אני עדיין מקושר לראוטר למעלה. רק כאשר אני מנתק את ה Wifi ומפעילו מחדש, אני מתחבר אוטומטית לרפיטר למטה. כאשר אני עולה למעלה - צריך לנתק Wifi שוב ידנית כדי להתחבר לראוטר למעלה. קראתי פה שצריך שמומלץ שהם יהיו עם ערוצים שונים, אבל אין אפשרות ברפיטר לשנות ערוץ - הם מסונכרנים יחד. כל שינוי שאני עושה בראוטר - הרפיטר מסתנכרן בהתאם. יש פתרון לבעיית ה Roaming ? אני אובד עצות כבר. תודה, חברים.

13. Started by pxst17,

כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר. כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה? והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אז ככה, קצת רקע קודם. אני מחובר לספק בזק בינלאומי ותשתית של בזק, ראוטר DLINK DSL 2650U שאליו בצורה קווית מחובר ראוטר של 3COM שמשמש כAP. עד כאן הכל טוב ויפה, פורטים פתוחים כמו שצריך לUTORRENT, אימיול וכו'. עכשיו קיימת בעיה שהתחילה עוד לפני שהיה לי את הראוטר הזה והייתי מחובר על ה3COM כראוטר ראשי ומודם שאליו הוא מחובר. ניתוקים של האינטרט, בד"כ סתם ככה, בלי סיבה. עכשיו הניתוקים הם מאוד מוזרים, נעבור לראטור החדש שהוא הראשי כרגע. ברגע שיש ניתוק הנורות על הראוטר דלוקות כ-ר-ג-י-ל, ז"א DSL דולק, אינטרנט מהבהב, בדיוק אותו הדבר כמו כשהאינטרנט פועל. עכשיו כמובן בשביל שהאינטרנט יחזור לפעול חייבים לכבות ולהדליק את הראוטר, להמתין כמה דקות לא עוזר. דיברתי עם בזק, בזק בינלאומי, אף אחד לא …

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס E4200 , אליו מחובר באופן חוטי WRT54GL בתור AP. הכול עובד פיקס. גם הראוטר גם ה AP. אבל משום מה כשאני מחובר ל AP אני לא מצליח להכנס להגדרות. יש לציין שלכל אחד משני המכשירים מוגדר אייפי שונה ועדיין זה לא מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה עריכה: בעת הגדרת הנתב ל AP כמובן שכיביתי את ה DHCP. ז"א שבגלל זה אני לא מצליח להתחבר להגדרות ה AP? מה ניתן לעשות במקרה כזה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם. סיפור קצת ארוך לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי המתאים לחיבור לכבלים מסוג WBR3406TXו Level One. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402292 מודם הכבלים שברשותי הוא thomson. אני שובר את הראש כבר הרבה זמן ולא מצליח להתחבר לאינטרנט. עם הרשת הפנימית (אלחוטית וקווית) אין בעיה. 1. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - L2TP הנמצא בנתב. הגדרתי dynamic IP , שם משתמש, סיסמא ושרת לחיוג (lns.inter.net.il). כשאני בודק את הלוג בנתב אני רואה שהוא אפילו לא קבל כתובת משרת ה - DHCP של הכבלים (*.*.*.172) ורושם כל הזמן dhcp discovering. מכאן ברור שלא ימצא את שרת החיוג. האם אני טועה עד כאן? 2. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - PPTP הנמצא בנתב. גם כאן הגדרתי dynamic IP ואת כל השאר ושוב אנ…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by Charybdis,

כפי שכתוב בכותרת הנתב הוא 2650U של בזק (לצערי ). הגירסא שמותקנת היא: BZ_1.10 שהורדתי מהאתר של בזק. האם אפשר לבצע שינוי IP בנתב הזה ? (מלבד Save / Reboot מכיוון שהתהליך הזה לוקח יותר מדי זמן) בצעתי חיפוש , והגעתי לת'ארד הזה , אבל גם שם לא הגיעו לכדי פיתרון ממשי. לא אכפת לי אפילו לעדכן ל Frimware מקורי של D link בשביל שתיפתח לי האופציה הזאת , מקסימום אחזיר אחר - כך ל Frimware של בזק. אם כבר , אם אפשר לגרום לנתב לתת IP אחר למחשב מסויים (הכוונה ל IP חיצוני) ואז אני לא tנתק את המחשב השני מהרשת כל פעם שאשנה IP , מה טוב. (אצלי הכרטיס רשת שבשימוש הוא Edimax 7277nl ).

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. שלום, יש לי כבל ישר , חתכתי אותו מהאמצע, איך אני הופך אותו למוצלב? לחבר מה במה..

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. שלום, התקנתי win7 לפני כמה ימים, ובהתחלה לא היה לי אנטיוירוס או פיירוואל על המחשב והייתי פשוט רושם בהתחל-->הפעלה את האייפי של המחשב השני שיש לי בבית וישר היה נכנס לי לכונן רשת שיש לי. לאחר ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית, כנראה שיש משהו באנטיוירוס/פיירוואל שחוסם את הגישה לרשת. ניסיתי לעשות disable לאנטיוירוס ועדיין אי אפשר. (למרות שידוע שגם שעושים לאנטיוירוס הזה disable הוא עדיין ממשיך לחסום כל מיני דברים.) אני מעריך שיש איזה פורט מסויים שצריך לפתוח איכשהו. אם אפשר את עזרתכם, תודה. [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 19:40:45 הסתדרתי, לנעול.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על נתב יציב אשר יושאר באתר מסויים ללא אדם אשר יכול לתפעל אותו. הדרישות: 1. יציב יציב יציב, מינימום סיכוי שיתקע. 2. אפשרות ל Port Forwarding 3. עדיפות לאפשרות ניהול מרחוק (יהיה IP קבוע ככל הנראה) 4. תמיכה בפרוטוקולי חיבור עדכניים (איני יודע איזה סוג חיבור יהיה וזה גם לא בארץ אז צריך תאימות מקסימלית). * אין חובה שיהיה אלחוטי שאר התכונות לא מאד חשובות ורצוי שיהיה מתחת ל 1000 שקלים (עדיף הרבה מתחת אם קיים כזה). תודות!

• 26 תגובות
    • 7.4k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מתאמים מסוג TL-WPA4220KIT (או משהו דומה). http://www.computeruniverse.net/en/products/90512987/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500.asp במרכז הבית יש לי מודם של בזק, שמתפקד בתור bridge לראוטר של sofaware (שמכיל firewall מובנה של צ'ק פוינט). אני מעוניין להתקין את המתאמים ליד הראוטר ובשני קצוות אחרים של הבית. העניין שלי במתאמים הללו הוא מכיוון שקראתי שהם יכולים לבצע גם clone של רשת ה-wifi, ואני מעוניין שהרשת תהיה זהה\אחידה בכל חלקי הבית. מן הסתם, הראוטר של sofaware לא מיוצר ע"י TPLINK, ובנוסף - למיטב ידיעתי, אין לו יכולת מובנית של wifi clone. אני לא מכיר לעומק את יכולות ה-wifi clone, ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע\נסיון בשביל לומר אם הדבר יהיה אפשרי בקו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לפני כשבוע קניתי רטואר אלחוטי וחיברתי אותו והכול עובד נפלא,פרט לכמה אתרים אשר מסרבים לעלות רק אחרי מספר גבוה של ניסיונות הם עולים. אתרים כמו גוגל,תפוז,ויד2. יש לציין שיש לי שתי מחשבים שמחוברים לראטואר האלחוטי:1:מחשב נייד בחיבור אלחוטי,2:ומחשב נייח בחיבור כבל רשת. הבעיה במחשב הנייח,במחשב הנייד הכול עובד קשורה+האתרים שרשמתי שעושים בעיה במחשב הנייח. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by kdani,

איזה נתב מומלץ להחליף את הנתב של הסיבים של פרטנר (רצוי עם חיבור אופטי) ?

24. התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אני עובר דירה, יש לנו בבית 3 מחשבים כאשר כיום כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר אחד (שכולל גם switch ז"א יש לו 4 כניסות) והעברתי את כבלי הרשת דרך הקיר מחדר אחד לשני. בדירה החדשה יש 3 מחשבים ב3 חדרים שונים, בכל חדר יש חיבור אינטרנט. השאלה שלי-האם הפעם אני יכול פשוט לקנות 2 נתבים נוספים (סה"כ 3 כולל האחד הקיים) אחד לכל מחשב? מה המשמעות של זה? כמה עולה נתב היום (לא ראוטר, יש ראוטר קיים ולא צריך 3 רשתות wifi בבית)?. (אני מניח שאי אפשר להעביר כבל רשת הישר מהקיר עד למחשב, אלא צריך ראוטר/מודם/switch ביניהם). תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.