רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
לא פעם ולא פעמיים אני מוצא עצמי מאוכזב מהכלים והתוצאות דרך גוגל ושאר מנועי החיפוש. לדוגמה: לאחרונה אני מנסה לעקוב אחרי תוצאות חיפוש מה24 שעות האחרונות כדי לנסות לתפוס מידע רלוונטי בחלון זמן קריטי. והייתי מעוניין להעיף מהרשימה תוצאות מסויימות אחרי שבדקתי ומצאתי שהן לא רלוונטיות. לא רק לינקים ספציפים, גם אתרים עם מנוע סרטני שיוצרים על פי שיטה תוכן עם 0 תועלת. האם יש כלי חיפוש מתקדם במיוחד, בו יש הרחבת פונקציות מעבר למה שמנועי החיפוש מספקים? האם ידועים לכם שיטות שימושיות לנסח חיפוש, לצמצם חיפוש? בעצם כל מידע שימושי בנושא חיפוש באינטרנט שאתם רוצים לשתף שאולי יעזור למי שרוצה להרחיב את יכולות החיפוש. אני לא זוכר אי פעם דיון גדול בנושא, אולי הגיע הזמן ליצור אחד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן הייתי עם מהירות של 12 מגה בספק של 012 ותשתית של הוט, עכשיו עברתי ליס אז התשתית היא של בזק בינלאומי והספק הוא הוטנט (קיבלתי בחינם בגלל ארבעה קווים של הוט מובייל). העלו לי את המהירות ל-15 מגה, ומבדיקה שביצעתי באמת יש לי מהירות של 15 מגה, אבל בפועל כשאני למשל צופה בסרטון ביוטיוב לוקח לו יותר זמן להיטען מאשר ה-12 מגה שהייתי קודם. וכמו כן ברוב הפעמים הסרטון באמצע נתקע והוא צריך להיטען שוב כדי להמשיך (אני צופה על 1080p של סרטונים באורך 4 דקות) ואני לא מבין למה זה. מה שכן מהירות ההורדה היא מקסימלית וטובה, אבל הגלישה עצמה באינטרנט לא משהו. נראה לי שלא תמיד מה שמקבלים בחינם זה מה שטוב, כדאי לעבור לספק אחר כמו בזק בינלאומי עם תשתית שלהם או שיש מה לנסות כדי לשפר א…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט בבית והחלפתי את הראוטר ל netgear החדש של בזק , חבילה של 40 מגה. מאז שהחלפתי שמתי לב לחוסר יציבות במהירות בצורה ממש חמורה עד כדי תקיעות של ממש , אחרי כמה בדיקות מסתבר שהכבל של הטלפון הוא הבעייתי , עכשיו הנקודה של הטלפון רחוקה מהמחשב ובגלל זה הייתי משתמש בכבל באורך 5 מטר בחבילה הקודמת שהייתה לי (10 מגה) זה החזיק יפה בלי בעיה אבל עכשיו משום מה זה לא מחזיק. יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות כבל טלפון חדש באורך 5 מטר ולקוות שהבעיות היו כבל עייף ולא האורך שלו. 2. לקנות כבל רשת באורך 5 מטר ואת הראווטר לחבר עם כבל הטלפון הקצר (הסטנדרטי) ולהשאיר אותו ליד השקע של הטל' איזה אפשרות עדיפה ?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כפי שרבים מכם כבר יודעים, במסגרת השדרוג ל 100mb קבלתי ראוטר חדש מדגם dlink 6850u. עד עכשיו גם הראוטר הקודם שלי, עבדתי בתוצרת bridge mode כאשר הוא חובר לראוטר פרטי שלי. השאלה אם יש למשהו יש מושג איך אני מגדיר גם את המודם החדש לעבוד במצב גשר?
-
- 4 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
הראוטר מסוג Dlink dir-615 כל כמה שעות הראוטר פשוט משתבש כי פתאום אין אינטרנט, ואז אם אני מכבה ואחרי זה מדליק זה שוב פועל לכמה שעות. אם זה משנה אני ב100 מגה בהוט ו012 למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היום החלפתי נתבים עקב שידרוג מהירות. הנתב שקיבלתי D-Link 6850U. נכנסתי להגדרות שלו דרך 10.0.0.138 אינני מוצא בשום מקום אפשרות להתנתק ולהתחבר מחדש לספק האינטרנט דרך הממשק כמו שהיה לי בנתב קודם. האם הדרך היחידה היא על ידי כיבוי הנתב? אשמח לקבל עזרה ממי שמכיר את הממשק (מאד לא ידידותי ) של הנתב הזה.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.tp-link.co.il/products/details/?categoryid=2946&model=TL-ER604W 380 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההודעה של משרד התקשורת לחברת "בזק", לעצור את מבצע השדרוג ל-100M, היא עלית מדרגה בסכסוך ביניהן לגבי ה-"שוק הסיטונאי". סקירה של הסיבות לסכסוך, המהלכים שהצדדים נוקטים האחד כלפי השני ופרשנות שלי ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=4902
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה במחשב שאני לא הצלחתי לפתור הבעייה כזאת בזמן שכל המחשבים מקבלים בבית 100 המחשב שלי מקבל 2 וחצי ויש לי מלא תקיעות. איך אני פותר תבעייה הזאת? זה קרה לי ליפני 3 ימים ואני לא יודע מימה זה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחברתי ל 40mb מהירות ושידרגתי את המודם הישן שלי בחדש VDSL שעליו בזק רוצים דמי שכירות 8 שקל בחודש לא מוכנים לתת לי אותו בחיוב חד פעמי ולא סובל את הנתבים שלהם ככה שרק מודם לוקח יש אפשרות לקנות מודם בחוץ ולהתחבר חניות פרטיות ebay וכ'ו
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני עם ספקית 012 הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה להתנתק.. יש לי 30M ואני מרגיש שהאינטרנט חרא ובעיקר אני משלם להם סתם. אני לא כל כך מעודכן בספקיות הטובות והזולת היום בגלל זה אני מבקש את עזרתם בבחירת ספקית זולה וטובה. בנוסף אני משתמש ב2 ראוטרים בבית (מקושרים בעזרת כבל רשת) שהראשון הוא TP LINK יחסית חדש. (עם 2 אנטנות)TP-Link TLWR841N והמשני הוא LEVEL ONE ישן מאוד. ולפי הבדיקות של מהירות הרשת כשאני בודק על אינטרנט אלחוטי אני מקבל 20 מגה. לעומת זאת בחוטי 30. *עשיתי לפי ההגדרות כמו שצריך. לדעתי זה בגלל שהראוטר ישן וכנראה לא תומך כמו שצריך. אני מחפש ראוטר טוב עם עוצמה חזקה יותר מהTP-Link TLWR841N.. ואז אני יקח את הTP-Link TLWR841N להיות משני. *אגב הבנתי שבזק משדרגים ל100M ללקוח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" מצ"ב ההודעה לעיתונות.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בשל חשש מפגיעה בתחרות בשוק התקשורת הנייחת משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" ============================================== בו פתחה השבוע, לשדרוג מהירות הגלישה ל- 100 מגה, בשל החשש החמור מפני משרד התקשורת הורה היום לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את המבצע פגיעה בתחרות בשוק התקשורת הקווית כיום ובשוק הסיטונאי אשר צפוי להיות מושק בחודשים הקרובים. חברת בזק מאפשרת ללקוחות מחירים נמוכים יותר מאשר המחירים שהיא גובה מהספקים המתחרים, בעד השירות. מנוי של חברה מתחרה אשר ירצה ליהנות מהמבצע…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מכבה את הרשת האלחוטית בנתב D-Link 674OU?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
בזק מפרסמים בהרבה צורות/מקומות שכל לקוח שרוצה יוכל להכפיל את מהירות הגלישה שלו בחינם והפעלת זה היא דרך האתר שלהם. ניסיתי שם, קבלתי הודעת שגיאה ממנה לא הבנתי למה לא מאפשר לי. פניתי אליהם בטלפון ושם בדקו והסבירו לי שאני במהירות המיירבית האפשרית באזור שלי (40 מגה) ולכן אי אפשר להכפיל לי מהירות. לא ידעו לענות מתי תוגדל מהירות באזור שלי. אשמח לתגובות נוספות לגבי האתר ולגבי הצלחה להכנס למבצע כדי שנדע כמה האתר החדש של בזק ידידותי למשתמש (לדעתי לא מספיק) וכמה הפרסום של בזק מדוייק (אני לא ראיתי הסתייגיות ורק מחקר עצמאי שלי לימד אותי לגבי החיבור שלי)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני על לפטופ שמחובר חוטית ואלחוטית (מרחק מההוטבוקס 2 מטר - ללא קירות מפרידים). לפטופ - ASUS G51VX - CORE 2 DUO 7350 - 4GB DDR2 - 260GTX מחשב ביתי - Q6600 - 8GB DDR2 - 180GB SSD (מחובר חוטית) WINDOWS 7 PRO בשניהם מהירות העברת קבצים (גם בחוטי וגם באלחוטי בלפטופ, קליטה מלאה באלחוטי) היא איטית להחריד = 3.3MB בערך, ההעברה היא דרך הממשק של ה-WINDOWS דרך הרשת NETWORK הראוטר הוא של הוט (מוגדר על אוטומט ABGN) - הוטבוקס, אינטרנט של 100MB (אם זה רלוונטי?) יש דרך להגדיל את המהירות ? תודה רבה
-
- 40 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר TL-WR1043ND ואליו מחובר, בכבל רשת ישיר, מחשב שולחני. כשאני מדליק את המחשב לפעמים כתובת ה-MAC שלו, הנרשמת ב-DHCP Clients List, היא 00-00-AB-CD-EF-GH ולפעמים היא 00-AB-CD-EF-GH-12. הכתובת האמיתית הרושומה בכרטיס הרשת היא השניה. זה שכתובת ה-MAC משתנה יוצר לי בעיות עם Address Reservation והפניית פורטים. הבעיה מסתדרת אחריי הפעלת המחשב מחדש ולפעים נדרשת גם הפעלת הראוטר מחדש. מישהו נתקל בבעיה הזו? מה יוצר אותה? איך מתמודדים איתה? לראוטר הזה מחוברים עוד מחשבים ונדמה לי שאיתם אין בעיה דומה, גם אלו המחוברים באל חוטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש tl-wr941nd מאז יוצא לי הנשמה להתחבר אליו בכל הניידים שלי בבית היה לי קשה וכולם עם אותו הודעה איכשהו בסופו של דבר מצליח להתחבר עם רשת ציבורית ללא גישה לאינטרנט וומשולש צהוב
-
- 4 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ שמחובר לראוטר שמחובר לנתב שמחובר למחשב PC הלפטופ מחובר לראוטר בד"כ בכבל אם כי לעיתים גם דרך ה WiFi. בשני המחשבים מותקן Win7 (אני לא יודע אם pro או home) אני מנסה להשתלט על ה PC באמצעות remote desktop connection אבל לא מצליח, זאת למרות שאיפשרתי ב PC שליטה מרחוק. ניסתי לשלוח ping למחשב וגם לא מצליח. מה אפשר לעשות? האם כאשר המחשבים משורשרים עם ראוטר ונתב אז כתובת ה ip שונה ממה שכתוב ב cmd-ipconfig?
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מוצר שיקלוט את רשת ה-Wireless N בבית, ויאפשר לי לחבר אליו כבל רשת אטרנט רגיל (RJ45), רצוי יותר מפורט אחד. מעין נקודת גישה חוטית לרשת אלחוטית. מישהו מכיר / ממליץ ? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש ראוטר מומלץ שיאפשר חיבור אלחוטי של מספר גבוה של מכשירים במקביל (20-40 מכשירים במקביל) על חיבור בזק 100 מגה. יש למישהו המלצות ? כיום משתמש בראוטר DLINK של בזק ונתקל בתופעה חוזרת ונשנית של ניתוקים וחיבור לא זמין. תודה רבה, הדר.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש המלצה על ראוטר ביתי וטוב, שלא מתנתק הרבה ומתאים לבית ממוצע עד עכשיו היו לי הרבה נסיונות רעים עם זה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1. ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו. רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G. קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1. כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את מהירות התשתית של בזק מ5 מגה ל40. (היה לי 15 וכשהמחיר זינק לאחר תקופת ה"מבצע" ירדתי ל5. אתמול אזרתי אומץ ואיימתי בניתוק) את מהירות הספק שתמיד עמדה על 10 לא שיניתי. שם חששתי שבמידה ואאיים להיתנתק, זה מה שיקרה. למרות זאת, ניסיתי היום למשוך את מהירות ההורדה לקצה, ואני מגלה שאני מקבל כמעט את המקסימום שבזק מאפשרים (4.3 מגה בהורדה)למרות שלא שידרגתי ספק, ובניגוד לכל בדיקות המהירות באתרי הספקיות למיניהם.. מבסוט לאללה. אבל מתעניין איך זה הגיוני..?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , על מנת להרחיב את הרשת האלחוטית אצלי בבית, חיברתי שני נתבים בשרשור דרך ה-LAN. לאחר כל הקינפוגים הרלוונטיים, הכל עובד נפלא במעבר בין הרשתות האלחוטיות. כיביתי את ה-DHCP בראוטר המשני וכל קליינט של הרשת אלחוטית מצליח להתחבר אליו ללא שום בעיה ולקבל כתובת IP מהנתב הראשי. כמו כן, הנדידה בין הרשתות הינה שקופה לחלוטין. הבעיה היא שבפעם בכמה ימים הנתב המשני לא מצליח יותר לחלק כתובות IP, אמנם רואים את הרשת האלחוטית אך הקליינט איננו מקבל כתובת. הפתרון הזמני הינו אתחול של הנתב המשני (אני פשוט מוציא מהחשמל ל-10 שניות ומחזיר) ולאחר מכן הכל עובד כפי שהיה מלחתחילה. האם יש למישהו מושג מדוע זה קורה? כבר החלפתי את כל הציוד אך שום דבר לא עזר. דרך אגב, המרחק בין הנתבים הינו בערך 20-…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-