עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DrunkPuppy,

שלום רב, יש ברשותי נתב TP-Link WR841N אשר מחובר חוטית למחשב עם Windows 7. ספק איטנרנט: הוט נט, תשתית: הוט. באופן עקרוני הגלישה תקינה והWIFI עובד אבל, אם האינטרנט מחובר במשך זמן רב, ישנו ניתוק של האינטרנט של ה-WIFI. המחשב אינו מסוגל לגשת לראוטר באותו הזמן והפתרון היחידי שמצאתי הוא כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר. מצ"ב צילום מסך טרם הפעלת הראוטר מחדש. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה? למנוע את ההפעלה מחדש של הראוטר? תודה, דניאל

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, חבר שלי משוודיה שלח לי תמונה שבה הוא עושה פינג לשרתי משחקי בשוודיה ובדנמרק עם חיבור aDSL 0.5Mbit. הנה התמונה: מישהו יכול להסביר לי איך בשוודיה יש להם כאלה פינגים נמוכים כאשר במדינה שלנו שהיא הרבה יותר קטנה הפינג רק בלילה מגיע למינימום של 13ms? אני רוצה הסבר יותר מפורט מ: "תשתיות יותר טובות" תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני לא כל כך מבין ברשתות וכאלה אז יש לי כמה דברים שאני לא מסתדר איתם. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני רוצה לחבר לאינטרנט. עכשיו יש לי כמה שאלות: בישן היה לי DSL Modem שאיתו השתמשתי כדי להתחבר לאינטרנט. במחשב החדש יש לי כרטיס רשת מובנה אבל אני לא מבין מה צריך לעשות כדי להתחבר איתו אז פשוט חיברתי את הכרטיס מהמחשב הישן.. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת כדי להתחבר לאינטרנט ואיך? מה צריך לעשות כדי לחבר את המחשב השני גם? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הי, יש לי בעייה כזו, אשמח לרעיונות: היום יש לי מחשב אחד שמותקן בו OUTLOOK EXPRESS והוא מושך EMAILS מהחשבונות שאני עובד איתם, ודרכו אני שולח מיילים. אני רוצה לקנות מחשב נוסף (שיחובר כנראה ע"י ראוטר) ושתהייה לי האפשרות לשלוח ולקבל אימיילים משני המחשבים, כאשר לא משנה מאיזה מחשב שלחתי/קבלתי אימייל, אני אוכל לראות אותו גם במחשב השני. אני מניח שיש אפשרות לסנכרן כל לילה את ה PST, אבל זה לא ממש נראה לי מספיק טוב. השאלה אם יש אפשרות לעשות PST משותף, או משהו דומה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. הי, האם יש אפשרות להוסיף Dynamic DNS שלא נמצא בנתב, יש שם רק 2 אפשרויות של DYNDNS ועוד אחד ולי יש של NO-IP . איך אני מוסיף אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. 5662 TCP 5672 UDP 6881 6882 6883 6884 6885 6886 6887 6888 6889 השניים הראשונים בשביל האימיול האחרים בשביל הביטורנט לפי המלצת ליאון נטוורק... השאלה אם בטוח לפתוח אותם או שזה יחשוף אותי לסיכון כלשהו ואיך אני פותח 5662 TCP 5672 UDP אני כותב בTRUST את המספר עצמו של הפורט נכון? מה אומר TCP \ UDP ? תודה.

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  7. לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן ולא שמעתי את הדעות של בעלי הכבלים לאחר תקופה מסויימת

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, אתמול עברתי לHOT עם האינטרנט 30MB HOTBOX לפני כן היה לי NGN 10MB נתקלתי בדבר מוזר, כשהייתי מחובר למשל עם האייפון לרשת האלחוטית בNGN והייתי מוריד דברים הייתי מוריד על המקס' מהירות לצורך העיניין 10MB ניתן להוריד 1.2MB בשנייה. אך עכשיו כשאני מחובר לHOTBOX כאילו המהירות נחסמה לי אני מצליח להוריד מקס' על 180KBS שזה כלום במקום להוריד מקס' 3.8MB בשנייה. מישהו יודע מה הבעיה אולי בהגדרות של הנתב? עידכון: הבנתי שיש אפשרות להפוך את המודם כמודם בלבד ולהשתמש בנתב לצורך העיניין כמו שלי D-Link 2760U NGN לנתב הראש WIFI אשמח לדעת אם הנתב הקודם שלי מתאים ואם כן אשמח לדעת איך עושים זאת,תודה רבה

• 10 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. שלום יש לי 4 מחשבים בבית , המחשב שלי הוא היחיד שמתחבר עם הכבל כי הראוטר אצלי. מחשב אחד מתחבר עם כרטיס אל חוטי כזה ו2 המחשבים האחרים הם ניידים ומתחברים גם כן בדרך אלחוטית. אז ככה - יש לי אינטרנט 8מגה , אני רוצה לחלק את רוחב הפס שלי בין המחשבים בבית ככה שלא יהיה יותר מידי בלאגן כי כשכולם מחוברים הם מאיטים אותי ואני בעיקרון מתעסק באינרטנט הרבה יותר מהם הם סתם במסנגר ובשטויות האחרות. אני רוצה לדעת איך מחלקים שנגיד הם יהיה להם מה8 מגה בית רק 1.5-2 מגה בית ולי כל השאר ? זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי אייסיקיו בלה בלה עכשיו כשאני בא לשלוח קובץ או לקבלבעוד הפיירוול שלהווינדוס פועל הוא שואל אותי (האשף של הפיירוול) אם אני מאשר את ההפעלה של הישום שאותו כביכול הפיירוול יכל לעצור ... קיצר זה פועל כל הזמן גם כשאני מגדיר בתוכניות אותן הוא יוכל לאשר LOGIN.ICQ.COM 4000 (פורט TCP) שאלו נמצאים באהגדרות החיבור לרשת (באיזרו ההגדרות של הפיירוול) השאלה : איך אני עושה שהאייסייקו "יאושר" תמיד (שאנימסמן את הוי "אל תשאל אותי יותר" זה לא עוזר) מתוך ההגדרות ?

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by SEangel,

שלום. אפשר לחבר מנקודה קווית (נקודה שראוטר קווי מספק לה את האינטרנט) ראוטר אחר שיספק WIFI? (אני לא רוצה להגדיל את עצמת השידור האלחוטי של הראוטר הראשון, אלא ליצור עוד מקור שידור.)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי!, הנה הראוטר שאני רוצה לקנות: http://www.jiwire.com/d-link-airplus-xtremeg-wireless-router-di-624-product-specifications.htm עכשיוו אני רוצה לקנות שניים כאלו להפוך אחד מהם לריפטר, מאחר וזו הוצאה גדולה הייתי רוצה לדעת שהם שניהם תומכים בWDS 100% (לפי הלינק הם כן) ושאני בטוח אוכל להפוך אחד לרפיטר. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lompy,

המטרה, להשתלט מהחמשב הביתי שלי על מחשב הנייד שלי(ששיך לעבודה). המחשב הנייד הוא 12.5 אינץ ולא נוח לעבוד עליו מבלי לחבר מסך, מקלדת, עכבר ואין לי שום כוונה לנתק את המחשב שלי כל פעם ולחבר לנייד וההפך אז חשבתי שאפשר אולי להשתלט על מחשב אחד מהשני. בבית יש מודם-ראוטר של בזק שמחובר לHUB כל מחשב מקבל כתובת מקומית ואפשר לגלוש בכל מחשב וכל מחשב רואה אחד את השני,אבל כאן זה מתחיל להסתבך. כדי לעבוד על המחשב של העבודה אני צריך להתחבר עם VPN (של CHECK POINT) לרשת של העבודה,ברגע שאני עושה את המחשבים לא רואים אחת את השני (אי אפשר לעשות PING לכתובת המקומית מאחד לשני) אני מניח שורטואלית הם נמצאים ברשתות שונות אז כל תוכנות ההשתלטות הרגילות לא עובדות פה. ניסיתי את TEAMVIEWER אבל הוא עבד ממש לא…

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. בעקבות שידרוג האינטרנט ל 4 מגהביט הוצעו לי שני הנתבים, רציתי לדעת איזה מהנתבים יותר אמין אם יהיו לי בעיות עם פתיחת פורטים לutorrent ו emule תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, בקרוב נגמר לי המנוי באקטקום, איזה חבר אמר לי שהספק הכי טוב היום זה בזק בינלאומי.... זה נכון? אני גולש ב ADSL במהירות 1.5 מגה, עם ראוטר של EDIMAX ומודם של אלקטל אם זה משנה.... אז מה אתם אומרים? לאיזה חברה ללכת ומדוע?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by yonir,

אני כבר מזמן מתכוון לקנות נתב במקום ה-Edimax BR-6204Wg הנוכחי שלי שתומך ב802.11g בלבד. עכשיו שיש מבצעי Black Friday (יש 20% הנחה בKSP) נראה לי הזדמנות טובה. אני צריך נתב עם פורטי 1Gigabit. מה אתם ממליצים? TP-Link TL1043ND? (או 1042) או שכדאי את Edimax BR-6478AC? אין לי כרגע שום מוצר בבית שתומך בתקן ac, אבל הם בטח עוד יגיעו ואם אני כבר קונה נתב חדש טוב שיתמוך. (נגיד אם חבר בא עם Galaxy S4 אז זה כבר ישתמש בו) האם נתבי ac עתידיים בארץ עלולים להשתנות בעקבות התקינה של ac בארץ או שהנתב הזה כבר "סופי" מהבחינה הזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אז ככה יש לי 2 מחשבים מה שאני רוצה לעשות שאני ואח שלי נוכל לשחק ביחד באותו משחק באינטרנט ( כמובן משחק חוקי והכל) ב2 מחשבים שונים השאלה מה אני צריך ? אני לא רוצה רשת אלחוטית כי מחשב אחד נמצא בממד וזה בטח יעשה בעיות חדרים שלנו בערך 30 סמ אחד מהשני אבל יש קיר שמפריד בין 2 החדרים לכן אזדקק לכבל רשת של 10-15 מטר - איזה כבל אני צריך מפוצל או ישר? חוץ מכבל רשת מה עוד אני צריך? ( אני גם רוצה שאח שלי יוכל להיכנס לרשת גם כאשר המחשב שלי יהיה מכובה אז הבנתי שאני צריך נתב, יש משהו מומלץ?)

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  18. אוקיי היום בשעה 23:00 בערך הייתי באמצע משחק רשת כשלפתע המשחק נתקע מבחינת הקשר עם השרת, המשחק עצמו עדיין פעל. יצאתי לווינדוס וראיתי שאני גם לא מצליח להיכנס לאתרים, רק האייסיקיו פועל ואי אפשר לשלוח קבצים לאנשים מהרשימה שלי {אופציה שתמיד קיימת אצלי ותמיד פעלה}. הגעתי ל-network connections ושם מצאתי את מה שאתם רואים בתמונה. למטה זה החיבור שלי של הכבלים שלי, ולמעלה התווסף לו מישהו חדש ואני די חושש שזה מישהו שניסה לפרוץ אלי. דרך אגב את הפיירוול הפעלתי רק אחרי שגיליתי את החיבור החדש שהתווסף לי. מיד כיביתי את המודם לרבע שעה ושהדקלתי מחדש שוב היה את האייקון הזה אבל הצלחתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש רגיל. האם אתם חושבים שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב? אם כן, איך אפשר למנוע את זה בעתיד, ומ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by I_S,

אני מחובר ל-Adsl ואני נמצא רחוק מהמרכזיה(יש לי פינג די גבוה),ואני רוצה לעבור לכבלים,שלפי דעתי הפינג ישתפר משמעותית.(כרגע יש לי פינג 100+ בחבילה של 512Kbps בAdsl) גם תמורת אותו כסף אני יקבל768kbps .אז לעבור או לא לעבור,מה דעתכם??? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כהמשך לכתבה על מלכודת ה ADSL שהתפרסמה ב YNET ברצוני להפנות את תשומת לבכם למחדל נוסף במערכת. בשבוע האחרון החלטתי שברצוני לעבור מספק אינטרנט אחד למשנהו בשל מבצעים הקיימים כיום בשוק ה ADSL הנובעים מהתחרות הקשה. במהלך בירורים שערכתי בנוגע לתהליך החלפת ה ISP התברר לי שבכל פעם שלקוח מעונין לעבור מ ISP אחד לאחר עליו לשלם לבזק 99 ש"ח דמי התקנה!!! כששאלתי את המוקדנית של 199 מדוע עלי לשלם סכום זה היא ענתה לי שיש צורך להגדיר את שרות ה ADSL בקו הטלפון שלי, אולם שירות זה כבר מוגדר עבור קו הטלפון שלי, כל שבירצוני לעשות הוא להחליף את ספק ה ISP שלי. לטענה זו לא היתה לה תשובה ובזאת נסתימה השיחה. זוהי עוד הוכחה לתרבות הסרטנית של חברת בזק בשוק התקשורת הישראלי אשר שולחת את גרורותיה ומשחי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום! לפני כמה ימים התקנתי את הרשת האלחוטית שלי בבית. עכשיו, רציתי לשאול איך אני מגדיר את המדפסת כדי שמי שעובד במחשב אליו המדפסת לא מחוברת בכבל למחשב, יוכל לשלוח אליה להדפסה? הראוטר הוא ה624+ של D-LINK. במחשב אחד יש WINXP ובשני יש WINME.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לא הבנתי כ"כ את העניין של בעיית התחנה החשופה \ הנסתרת, ואני צריך להבין נקודה מסויימת למי שמבין... האם בעיית התחנה החשופה יכולה להתרחש בפרוטוקול MACA ואם כן באיזה מצב ? וכנ"ל לגבי בעיית התחנה הנסתרת... תודה !!

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by amisha,

לאחר דיון מעמיק עם "ירח אפל" מהפורום כאן לצורך הבנה של הראוטרים הבנתי את הכול ........ ותודה רבה ירח!!! ועכשיו הגענו לחלק של בחירת הראוטר : אלחוט לא מזיז לי בגרוש עשרים , ורשת של 10/100 נראת לי הפתרון לצרכיי רק עכשיו יש לבחור ....... מבין כול המתמודדים : Edimax Broadband Router WAN 4 Switch BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=76744 Edimax Full Rate ADSL Modem Router - AR-7024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 TrendWare TW100-BRF114 Cable/DSL 4-Port Firewall Router http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_796&products_id=3759 זה סה"כ להקמת רשת בין שני מחשבים…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה המצב אנשים?? לאחר בדיקה קטנה ראיתי שיש שני דגמים של המודם של מוטורולה (כבלים) האמת שלושה אבל השלישי ישן מאוד... ועכשיו שאלתי היא מה כדאי SB4101 או SB4200 תענו בבקשה רק אנשים שמבינים לא סתם תשובות כמו "זה יותר חדש אז זה יותר טוב" אם זה משנה אני עכשיו אם ה usb בדרך למעבר לכרטיס רשת.. אל תגידו לי מה החסרונות וההתרונות את זה אני כבר יודע פשוט אני עובר ללינוקס ועדיף שם שהאינטרנט יהיה מחובר בכרטיס רשת.. אבל זה לפרום אחר תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכם, אתמול התקינו אצלי תשתית הוט 20 מגה עם הוטבוקס (בתפקיד מודם+ראוטר). ספק: בזק בינלאומי. כמובן שאני לא מקבל 20 מגה, אולי פעמיים ביום בדיקות מהירות (speedtest.net, speed.hot.net.il) מראות 20 מגה, שאר הזמן אני רואה 1-3 מגה. היום הגיע שוב טכנאי שינה את התדר ל-5Mhz במקום "אוטומטי". בדיקות מהירות שוב מראות מהירויות זוועתיות. האם הבעיה יכולה להיות באשמת הראוטר? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.