רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איבדתי את דיסק ההתקנה ואני לא מצליח למצוא ברשת קובץ ההתקנה למודם זה מישהו יודע אולי היכן יש קובץ כזה? באתר של בזק לא ראיתי קובץ למודם הספציפי
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחובר בבזק(ADSL) ו014(בזק בינלאומי) ואין לי בעיות מהירות.לפעמים.. אתמול למשל לא היו לי, אבל פינגים גבוהים היו. אני משחק בVC-MP ובSA-MP מלפני שנתיים. אתמול קרה משהו מעניין. בתוכנה עצמה שבוחרים סרבר הוא מראה לי פינג של 400(סרבר בגרמניה ששיחקתי בו לפני שנה והיה גג 150) היה נראה לי מוזר, התקשרתי ל014 והם אמרו לי שזה לא בעיה אצלם(באמת זה לא אצלם), כי הנצי אמר לי לבדוק את אותו פינג של הסרבר בCMD ויצא 78!! איך זה יכול להיות? ככה זה עם עוד סרברים, הוא נתן לי גם לבדוק את הפינג של הDNS שלהם ויצא 15. באתר של הVC-MP לא מצאתי כלום לגבי זה. מה אפשר לעשות? *אני לא מעלה שום דבר ולא מוריד שום דבר כשאני משחק*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את המושג פרוקסי אני מכיר ומשתמש באחד מדיי פעם, השאלה שלי היא דווקא לגביי אתר חדש שנפתח לציבור הרחב בארצות הברית HULU.COM אתר שבו ניתן לצפות בסדרות דרך האינטרנט כרגע האתר פתוח רק לתושבי ארצות הברית. מה שאני לא מבין למה הIP של הפרוקסי שלי שנותן לי כתובת של ארצות הברית לא עובר את הסינון של האתר(ניסיתי כמה פרוקסי שונים)? *יש לציין שהרצתי בדיקות של MY IP בגוגל ובכולם אני מוגדר בתור מישהו שנמצא בארצות הברית.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת BELKIN : PRE-N ונקודת גישה אלחוטית חדשה שקניתי אתמול של חברת EDIMAX : EW-7206APG . התקנתי הכל כמו שצריך (לפי ההוראות שכתובות באתר של פיקוק (http://www.pikok.co.il/word/EW-7206APg.pdf) , וכאשר אני מוצא את נקודת הגישה במחשב הנייד (האלחוטי) ומנסה להתחבר אלייה אני מקבל הודעת "קישוריות מוגבלת ...... " מישהו מכיר את התופעה ויודע כיצד לפתור אותה ? תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי איזו בעיה אם החיבור לנתב דרך המחשב הנייד אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. הנתב הוא LINKSYS WRT54GL מחובר למחשב ביתי בעל מודם TOMPSON ( כבל). מבחינת הנתב הוא עובד מצוין אני גולש ללא שום תקלות ובעיות דרך המחשב הביתי. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר לנתב בעזרת המחשב הנייד. הוא מתחבר ללא בעיה אך מתנתק כל פעם לאחר כ-5 דקות בערך.ואז אני צריך להתחבר מחדש... אני מבין שבטח אני צריך להגדיר משהו איפשהו בהגדרות של הנתב שהוא יפסיק להתנתק אני פשוט לא יודע היכן לחפש... ועוד דבר מוזר ששמתי לב אליו - כאשר אני מתחבר לנתב שלי (בעזרת הנייד) במקום לכתוב לי CONNECTED הוא כותב לי NOT CONNECTED אך אני גולש ללא בעיה עד שהוא מתנתק לי.
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ליליה טוב לכולם..! אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2668 חבר שלי אמר לי שכנראה הראוטר לא תומך במהירות. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי הראוטר Siemens SL2-141 פועל מצויין כבר כמה חודשים. אליו מחוברים: 10.0.0.1 המחשב הראשון xp sp 2 10.0.0.2 המחשב השני xp sp 2 10.0.0.3 אייפון ב-WiFi 10.0.0.138 הראוטר עצמו. פתאום ביום בהיר אחד המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט, דהיינו, המסנג'ר מתחבר, eMule מתחבר - באינטרנט אי אפשר לגלוש! השינוי האחרון שעשיתי לפני מספר ימים זה להתקין תוכנה שמשנה את האי פי כל כמה דקות, אבל הכל פעם כמו שצריך. ניסיתי להתחבר לכתובת 10.0.0.138 כרגיל, במחשב השני אי אפשר (באייפון ובמחשב הראשון הכל תקין). אם כי, מה שאני לא מצליח להבין, זה למה פינגים כן עוברים לעז*זל? פינג ל-10.0.0.138 או לכתובת אי פי של אתר מסויים עוברת! יש לי רקע מסויים ברשתות, ההגדות בסדר ב-100%, עברתי עליהן שוב…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספקית אינטרנט שתיתן פינג נמוך לארה"ב , או לפחות פינג כמה שיותר נורמלי ... הבנתי שיש לבזק בנלאומי איזושהי חבילה מיוחדת אם מישהו יודע איך היא מבחינת עלות וביצועים ? ובין שאר הספקיות אם מישהו יודע מה המצב מהבחינה הזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית של אינטרנט זהב ויש לי מחשב HP Pavilion 6160, כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך הכרטיס רשת המובנה אני רואה את הרשת האלחוטית שלי ואז כשאני מנסה להתחבר הוא לא נותן לי. כשאני מחבר את הכרטיס רשת USB, שקיבלתי מאינטרנט זהב, לתוך המחשב הנייד אני מצליח בעזרתו להתחבר לרשת שלי. שאלתי היא, כיצד אני יכול להתחבר ללא החיבור USB לרשת הביתית שלי? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הבנתי מקריאה בפורום שיש כרטיסים שלא מתאימים לנתבים מסויימים אז ככה 1. שיהיה מתאים לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 2. ראוטר שמתחבר לכבלים. 3. איך הכרטיס רשת הזה שקניתי 150 ש"ח ליד הבית... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , מחפש נתב טוב , מבית טוב , שיחבר 3 מחשבים בחוטים ואחד אלחוטי -כלומר שיהיה משולב , ושיהיה ניתן לכבות את האלחוטי כשאין צורך , וגם , לא רוצה להשאיר את המודם שיש לי כרגע , ז"א שעדיף שהנתב גם יהיה מודם (לא יודע אם זה מובן מאליו וכל הנתבים הם בעצם מודם) אני מחובר עם בזק ADSL. חשבתי על ראווטר זה, http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=374953 תודה
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
עשיתי במדריך הנ"ל: http://3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf את כל השלבים הגעתי לעמוד 32 באיור 32 מה אני עושה כמו בתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר עם בזק , ADSL במהירות 2.5 מגה. המודם שיש לי כרגע , אלקטל 510 , עם גירסת התוכנה העדכנית ביותר 4.3.2.6 , והוא כרגע עובד כנתב למחשב אחד. צריך עזרה בחיבור המודם לראווטר של לינקסיס , וצעדים , מה עליי לעשות , יש לי כמה שאלות, 1) האם צריך לעדכן את הלינקסיס החדש? ואם כן מאיזה אתר ואיזה גרסה? 2) האם צריך להחזיר את המודם שיש לי למצב הרגיל? ( מגושר ) ? 3) איך בדיוק אני מגדיר הנתב והמודם ביחד ? אם מישהו שיש לו את השילוב כמו שלי , ויתנדב ויסביר קצת זה יהיה סופר נחמד. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלומות! תוכלו בבקשה לומר לי, בבואי להקים רשת אלחוטית בביתי, אני צריך לחבר מחשב אחד לנתב אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת אלחוטיים בכל שאר המחשבים, האמורים להתחבר למחשב הראשי. נכון? האם זה משנה איזה מחשב הוא הראשי, שאליו מחובר הנתב האלחוטי? (כלומר, החזק או החלש יותר) ועוד בקשה, התוכלו להמליץ לי מה לקנות? האם צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי מאותה חברה, או שאפשר לשלב? והאם ישנם דגמים/חברות מסוימות שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, על-פי התנסות אישית? תקציב 300-500 שקלים... (הייתי מזמין מהספק שלי, אבל ביודעי את כול המבצעים, תמיד יוצא שכול העסק הוא יקר יותר מאשר הקמה אישית של הרשת... האם אני צודק?) ועוד משהו קטן, אני גר בבניין, בקומה רביעית, בדירת שתי קומות. האם צריך נתב מיוחד, כדי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וחבר שלי מעוניינים לשתף את המחשבים שלנו ברשת אחת. הבעיה היא שהוא גר במושב אחר =]]] אמרו לי יש תוכנה, או סרבר, או משהו כזה, שכך אפשר לשחק משחקים, ולשתף קבצים. [ המטרה שלנו היא משחקים בעיקר ] מישהו יכול לתת הסבר? תוכנה ? משהו ? תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי נתב אלחוטי חדש של DLINK דגם DI-624 עד עכשיו היה לי רק מודם והתחברתי עם ה DIALER הרגיל לספק OBezeq (חיבור ADSL של בזק כמובן) הבעיה שמרגע שחיברתי את הנתב אני לא יכול להשתמש ב DIALER יותר, OBezeq לא עונה. הנתב מחובר ישירות למחשב (לא חיבור אלחוטי) אני יודע שאפשר להגדיר את המשתמש/ססמא בנתב עצמו אבל אצלי הסיסמא משתנה כל כמה שניות (SecureID) אז אני חייב את ה DIALER. מה עושים ? חרשתי את כל ההגדרות של הנתב, אני לא מבין למה ה DIALER לא עובד יותר. תודה !
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נוסף לבית ורציתי לשאול כמה שאלות כי אני ממש בור בנושא. 1. אם יש לי 2 מחשבים בבית אז מה עושים עם האינטרנט?ז"א עם החיבור לאינטרנט? 2. מה זה ראוטר?(זה קשור לנושא הזה?) 3. יש איזושהי דרך שבה אני יוכל להתחבר למחשב הראשון שלי דרך המחשב החדש בשביל להעביר ביניהם מידע אחד מהשני? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הייתי שמח אם ניתן לרכז את מצעד הנתבים האלחוטיים המומלצים הן מבחינת איכות,טווח קליטה,מחיר,ממשק והגדרה אם אפשר לחלק את זה לפי תשתית ADSL/CABLES בקריאה בפורום יצא לי להתקל בשמות הבאים:LINKSYS,3COM,D-LINK בעיקר.... בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-