עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DrunkPuppy,

שלום רב, יש ברשותי נתב TP-Link WR841N אשר מחובר חוטית למחשב עם Windows 7. ספק איטנרנט: הוט נט, תשתית: הוט. באופן עקרוני הגלישה תקינה והWIFI עובד אבל, אם האינטרנט מחובר במשך זמן רב, ישנו ניתוק של האינטרנט של ה-WIFI. המחשב אינו מסוגל לגשת לראוטר באותו הזמן והפתרון היחידי שמצאתי הוא כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר. מצ"ב צילום מסך טרם הפעלת הראוטר מחדש. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה? למנוע את ההפעלה מחדש של הראוטר? תודה, דניאל

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. השאלה בכותרת... אני מתחיל לחשוד שכל 4 ימים בערך צריך להתנתק מהם ולהתחבר מחדש....

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by alex15,

הוא עבד בסדר עד עכשיו . בשבוע הזה היו כל מיני ניתוקים . כל יום הוא מתנתק .אני חייב לעשות לו ריסטרט אחרת אין אינטרנט . אני חושב שיש משהו בהגדרות שלא מכון כמו שצריך אבל באמת בשבוע הזה הוא השתגע כל יום אני צריך לעשות לו ריסטרט . זה מכעיס אותי ומרגיז כל פעם לעשות ריסטרט .

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אתמול העברתי את המחשב שהיה למטה לחדר שבקומה ה-2 אצלנו. ולמעלה אני צריך שיהיה קליטת WIFI. אני מחפש ראוטר אלחוטי שישדר לי אות חזק ושהמהירות גלישה(הורדה) תהיה גבוהה, גם בקומה למעלה. כמו כן אני צריך שלראוטר יהיו 3 חיבורים קוויים לשלושת המחשבים שנמצאים למטה. לגבי הכרטיס רשת, איזה כרטיס רשת מומלץ בשביל הראוטר המומלץ לשם קליטה מעולה ?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום, כשאני מעביר קבצים עם מחשב נוסף המחובר לרשת הביתית (נתב: מודם אלקטל "פרוץ" , האב: Dynamode 10/100 8 Port Switching Hub) הקבצים עוברים במהירות של 1 מגה לשניה, לפי מה שהבנתי, המהירות צריכה להיות סביב ה-10 מגה לשניה. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר זאת. תודה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אני צריכה המלצה למגדיל טווח לרשת האלחוטית של פרטנר, וכן המלצה לסטרימר לא יקר אבל שיהיה ידידותי לחדרי הילדים שניתן לצפות בו גם בנטפליקס. ועוד שאלה: כדי האם ניתן לחבר 2 מכשירים לנק' רשת קווית אחת? או שיש מפצל לשני נקודות או שהפתרון הוא רק סוויטצ'? וגם כאן ארצה המלצה אם יש פתרון מאחר שאני לא כ"כ מבינה במוצרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. סתם בהנחת השערה שגם דיברתי עם התמיכה שלהם, יש שרתים כשמתחברים ל hot.bezeqint.net מקבלים ניתוב לפעמים שהוא תקין ולפעמים שאין הבדל בכלל. עכשיו ב 100MB ההבדל הוא לדוגמא כשמתחברים ל 212.25.127.2 מקבלים פינג ששונה מחיבור ללא GAMER אבל ההורדות מוגבלות ל 10MB לדוגמא ב speed.013.net אם מתחברים לאייפים אחרים 212.25.127.19 212.25.127.20 מקבלים מהירות 52MB בערך אבל הפינגים לא משתנים או שאייפים אחרים לדוגמא 212.25.127.1-3-4-5 וכל השאר. מהתמיכה נמסר שהשרתים שלהם לא תומכים ב 100MB , לא הבנתי את ההקשר של ה 10MB לפינגים טובים או 52MB ללא שינוי בפינגים לשרתים באמריקה ובאירופה לדוגמא WOW וdownload.com ו google.com מי שיכול לעשות בדיקות שיעשה פינגים ל שרת של WOW באמצעות TCPING 192.12.242.2…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. אני כרגע משתמש בwep כי זה האופציה היחידה שאני מכיר.. לאחרונה קראתי שזו הגנה חלשה מאוד וכל ילד יכול לפרוץ אותה, איזה סוג אבטחה אתם ממליצים לעשות? הסבר לתשובה יתקבל בברכה.. אני משתמש בגרסת טומטו לראוטר אם זה משנה.. תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by avivb,

היי, החליפו לנו בדירה את הראוטר (הקודם נהרס והביאו לנו אחד חדש תחת האחריות). הראוטר החדש הוא edimax br 6428ns v2. עדכנתי את הfirmware של הראוטר ואת הדריברים בלפטופ שלי אבל מסיבה לא מובנת כל פעם שאני מתחבר לראוטר מופיע limited connectivity. בנוסף הטווח פעולה שלו ממש גרוע מעבר ל6 מטר המהירות יורדת דרסטית למהירות לא סבירה (לא ניתן לגלוש כבר). הבעיה של הlimited לא משתחזרת באף חיבור אחר - לא בבית שלי, לא באוניברסיטה ולא כשאני מתחבר דרך הפלאפון. מישהו מכיר את המצב? או יכול לעזור. המחשב: lenovo flex 2 14, וינדוס 8.1 שחכתי לציין נקודה חשובה: כשאני מחבר את הלפטופ עם כבל אתרנט (דרך מודם רשת חשמל) האינטרנט גם זוחל (במהירויות שלא מאפשרות גלישה). לעומת זאת כשאני מחבר למודם (גם דרך רשת…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. תגידו NETEX לא עובד עם אקספלורר 7?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני עם תשתית של הוט וספקית בזק בינלאומי ואני סובל מניתוקים.. מה אפשר לעשות? הוא מעודכן גם על הגרסא האחרונה.. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, הצטרפתי היום להוט ולהוט נט. כשאני מחבר מחשב נייד ישירות לראוטר אני מקבל מהירות הורדה מקסמלית (100 מגה ביט) בבדיקת המהירות. כשאני מנסה עם כל מכשיר נייד (סמארטפונים, מחשבים ניידים, טאבלטים) או אפילו מחשב נייח שמחובר דרך רשת החשמל עם מתאמים של D-LINK מהירות ההורדה נעה בין 20 ל-30 מגה ביט. ברור לי שיש כרטיסים איטיים יותר וחלקם רחוקים יותר. מה שהכי מפריע לי זה המחשב הנייח עם המתאם על רשת החשמל. התאכזבתי מהמהירות. ואני לא יכול לבוא בטענות להוט כי הבעיה היא פנימית אצלי. יש לכם רעיונות? פתרונות? זה נראה כמו מגבלה של החומרה. קניתי היום במיוחד ראוטר D-LINK 651. אמנם לא הוצאתי עליו הרבה כי היה לי זיכוי וגם לא היו אלטרנטיבות יותר טובות. אבל האם הבעיה היא באמת בראוטר? אני מניח ש…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by J0n1,

אני רוצה לשתף תיקיה באינטרנט (ולא רק ברשת הפנימית) אני צריך שיהיה לה כתובת HTTP/HTTPS (כנראה שFTP לא עובד) השאלה אם התקנת IIS על המחשב יעזור לי, ומה לגבי אבטחה עדכון, ניסיתי עם התוכנה HFS וזה עובד (תודה לnetcheif) אבל אני עדיין מחפש תוכנה אחרת שעושה את אותו עקרון, אשמח להצעות

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by The Ball,

עברתי אתמול מ- 012 ל-013 הפינגים ניהיו פצצה חבל"ז אני ממש מרוצה אבל מבעיה אחת לא נפתרתי Packet Loss... היה לי את זה כשהייתי ב- 012 וגם עכשיו ב- 013 יש לכם אולי איזה תוכנה או משהו לשנות בווינדוס כדי להוריד קצת או לגמרי את ה- Packet Loss? ד"א אני לא יודע ממש אם זה משנה אבל אני משחק ב- UT... מפרט אפשר לראות בצד עזרה תתקבל בברכה תודה. עריכה: ערוצי זהב + ברק 013... 750K כפי שאמרתי מודם motorola sb4200 חייגן L2TP

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש לי נט-סטיק חדש של סלקום בלי הגבלה חודשית האינטרנט עובד, כל הפורטים פתוחים, אני מקבל IP חיצוני נורמאלי... רק הUtorrent או ה Vuze לא מצליחים ליצור חיבור עם הטראקר (ניסיתי כמה שעובדים עם האינטרנט הרגיל) יש לכם רעיון מה לעשות? זה כותב לי "connection closed by peer" או "offline (timed out)"

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. הספק שלי זה אקטקום אני ניסיתי להיתחבר עם pppoe הכנסתי שם משתמש וסיסמא ואפילו אין ניסיון של היתחברות מצד הראוטר, כמו שאמרתי בכותרת הוא לא מזהה את המודם היתחברתי ללא שום בעיה ללא הראוטר כשהמודם מחובר ישורת לכרטיס רשת ניסיתי להחליף את הכבל בין המודם והראוטר, ניסיתי כבל מוצלב וגם כבל ישיר (דרך אגב איזה כבל צריך?) כרגע אני גולש עם הראוטר דרך החשבון של הכבלים ונטוויז'ן שעוד לא ניתקתי אותם מה אני צריך לעשות? מישהו אמר לי שצריך לפתוח במודם את הפורטים של הראוטר, אם כן איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אילו פורטים צריך? תודה

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום כולם, הראוטר והמודם שלי בבית נמצאים בקומה העליונה וכאשר אני יושב למטה ,קומה אחת מתחת- רמת הקליטה האלחוטית מאוד נמוכה. לאחר חיפוש ארוך הגעתי למספר פתרונות. 1. Accses Point 2. מגבר/אקסטנדר 3. מתאם רשת על גבי חשמל 4. לקנות כבל ארוך שבסופו הוא אנטנה ובכך להאריך את האנטנה למקום בולט יותר ובזווית טובה יותר. אני לא יודע מה הכי יעיל מבין ארבעתם ומה ההבדלים, אם אתם משתמשים באחת מהשיטות הנ"ל שתפו אותי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. ברשותי מודם מסוג AZTECH 600E. חבר הציע לי בחום לשנות אותו לנתב, אבל נבצר ממנו להסביר את עצמו. הוא רק אמר שיש המלצות חמות לשינוי כזה, אפילו על מחשב אחד. האם יש דברים בגו?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by FroggeR,

שלום, אני עושה חיבור 12 מגה דרך HOT, וצריך ספקית. מבחינת הורדות נטו,(אני לא משחק במשחקי רשת כמעט), מי עדיפה 012 או בזק? השאר לא רלוונטיות עבורי בגלל התחייבות ל012, פשוט לבזק יש מבצע טוב לסטודנטים, ואז זה יצא אותו מחיר אם אני אעשה ב012 או בזק..

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. מודם נתב אלחוטי-ROTAL 1025W צריך חייגן בשביל גיימר\PNGN צריך חייגן בשביל גיימר או POWERNGN?? מדובר על תשתית בזק 10 MEGA חלק מהנציגים בבזק בינלאומי אומרים לא חלקם כן, מה התשובה הנכונה? תודה

22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של אדימקס [bR-6204Wg]. הממשק שלו הוא בדיוק כמו הממשק של הישן שלי רק שיש פה כמה אפשרויות חדשות כולל WIRELESS. כשניסיתי לפתוח פורטים אחרי שהפעלתי את הפונקציה של הport Forwarding והכנסתי את הפורטים עשיתי בדיקה והפורט לא נפתח. ניסיתי מספר פעמים ועדיין לא עוזר. אפשר עזרה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by th£»Light,

חיפשתי דרייבר למודם שלי motorola sb4200 surfboard driver ולא מצאתי שום דבר, חוץ מאחד שצריך להירשם שם ויש שם מלא פופ אפס וכל מיני ספיי וור... אני צריך את הדרייבר כי יש בעיה במודם שלי שאני מכניס כבל של USB אז עושה לי ריסטים... קיצר תודה לעוזרים.... אה ד"א הוא אמר לי (הנציג שרות שדל החברה שלהם) להוריד גם עידכון לUSB אם יש דבר כזה...אמר משו בסגנון..

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. OK, לפני הכל תודה למי שעוזר יש לי שתי שאלות שברצוני לשאול: 1. איך אני מחבר שתי מחשבים ברשת? ואיזה הגדרות צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שני המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שאני יודע אני שם כרטיס רשת בשני המחשבים ומחבר בכבל את שני הכרטיסים, עד כאן הכל טוב. אבל מה ההגדרות שאני צריך לשנות? איך אני משתף את האינטרנט בין שניהם? כל נושא ההגדרות אני לא יודע בכלל ואשמח אם מישהו יפרט לי עליו. 2. איך אני מחבר שלושה מחשבים ברשת? ומה צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שלושת המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שראיתי בדיון של Boomer, אפשר לחבר שלושה מחשבים בעזרת כרטיסי רשת, האם זה נכון? אם אני שם שתי כרטיסי רשת במחשב שלי ומכל אחד מוציא כבל למחשב אחר, החסרונות הם שהשתי מחשבים שמחוברים אלי ל…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by אור כהן,

שלום לכל חברי הפורום היקרים וערב טוב לפני כחצי שנה (אם אני לא טועה) עברנו מבזק ל012, בשל מבצע שהתנהל בעבודתו של אבי. המעבר הנ"ל החליף את תשתיתנו מתשתית בזק לתשתית הוט (ומטלפון בזק להוט, תחת חבילת טריפל) ולספקית 012 במקום בזק. הוא שיפר את האינטרנט שלי ל5MB. אצל בזק היה לי 2.5, עם גיימרים, הייתי מקבל 100-92 פינג בשרת ספציפי של CRYSIS, מארה"ב, בהתחלה זה היה 230, דיברנו איתם, הם הוסיפו אותו לרישמת שרתי הגיימינג והוא צנח ל100 עוד דוגמא היא במשחק CS:S, שרת מארה"ב שאני משחק בו, בבזק קיבלתי 140-150 פינג שם. אבל מיד אחרי המעבר ל012 (יחד עם גיימרים, כן זה שעולה 60 ש"ח לחודש) אני קיבלתי 130 פינג בול באותו שרת ב על 5MB CRYSIS במקום 100 אצל בזק על 2.5. אצל CS:S אני מקבל כיום …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים