עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by orninyo,

שלום, יש לי ראוטר סלקום בסלון במהירות סיבים 1000. חדר העבודה ממוקם בממד, אך הממד במרחק 6 מטרים בלבד מהראוטר בסלון ובקו פתוח (ללא קיר באמצע (ראו תמונה מצורפת). בדיקת מהירות WIFI ליד הראוטר מניבה 700, אך בממד היא נעה בין 45 בלבד ל200, תלוי במצב רוח. מה הייתם ממליצים על מנת להבטיח לפחות חצי ג'יגה יציב בממד? תודה

2. שלום, יש לי בבית שני חדרים שונים עם נקודת חיבור לתשתית בזק, אחת בסלון והשניה בממ״ד. כרגע הראוטר מחובר בסלון אבל שתי הנקודות עובדות כשמחברים אותן לראוטר. אני לא מעוניין להשתמש בוייפיי אלא בכבל בלבד. איך ניתן לחבר לרשת את המחשב שבממ״ד, האם יש צורך בראוטר נוסף, או מכשיר כלשהו? דוגמה לסוג החיבור בקיר בתמונה המצורפת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי ראוטר שהוא גם תומך ב 4 כניסות למחשבים בחיבור חוטי וגם ברשת אלחוטית. יש לי גם HUB של 4 כניסות מודם לאינטרנט מהיר (לא משנה הסוג) לבעיה\שאלות: אני רוצה לחבר 8 מחשבים סה"כ, שניים בחיבור אלחוטי ו 6 בחיבור חוטי. חשבתי על האופציה של: הגדרת הראוטר שישתף אינטרנט חיבור של 2 המחשבים הניידים בחיבור אלחוטי חיבור של שלושה מחשבים בחיבור חוטי וחיבור של ה HUB לחיבור הרביעי בראוטר ככה שהראוטר מלא, עכשיו השאלה הגדולה היא ה אם ניתן לחבר HUB אל חיבור של מחשב רגיל בראוטר ושאל ההאב יתחברו עוד מחשבים ושיפעל להם האינטרנט. אני מכין סרטוט:

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. OK, לפני הכל תודה למי שעוזר יש לי שתי שאלות שברצוני לשאול: 1. איך אני מחבר שתי מחשבים ברשת? ואיזה הגדרות צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שני המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שאני יודע אני שם כרטיס רשת בשני המחשבים ומחבר בכבל את שני הכרטיסים, עד כאן הכל טוב. אבל מה ההגדרות שאני צריך לשנות? איך אני משתף את האינטרנט בין שניהם? כל נושא ההגדרות אני לא יודע בכלל ואשמח אם מישהו יפרט לי עליו. 2. איך אני מחבר שלושה מחשבים ברשת? ומה צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שלושת המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שראיתי בדיון של Boomer, אפשר לחבר שלושה מחשבים בעזרת כרטיסי רשת, האם זה נכון? אם אני שם שתי כרטיסי רשת במחשב שלי ומכל אחד מוציא כבל למחשב אחר, החסרונות הם שהשתי מחשבים שמחוברים אלי ל…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלי לאינטרנט, כדי לסדק האם התשתית והספק מספקים את החבילה אשר התחברתי אליה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום, יש לי ראוטר של סלקום המספק אינטרנט סיבים 1G. למרות זאת בבדיקת מהירות במחשב הנייח אני מקבל מהירות לא משהו.. באותה הבדיקה באותו מיקום דרך הסלולר אני מקבל מהירות הורדה פי 10. כרגע אני משתמש בדונגל USB - מתאם רשת אלחוטית TP-Link TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter . המאפיינים מראים שהוא עובד בתדר 2.4 במקום 5 וגם wifi 4, במקום wifi 6. האם לדעתכם שימוש בכרטיס רשת אחר יוכל לשפר משמעותית את המהירות? אם כן איזה מומלץ? אני צריך אחד שתומך גם ב- windows וגם בלינוקס (Ubuntu) ומחובר בUSB או PCIE תודה

7. אני צריכה המלצה למגדיל טווח לרשת האלחוטית של פרטנר, וכן המלצה לסטרימר לא יקר אבל שיהיה ידידותי לחדרי הילדים שניתן לצפות בו גם בנטפליקס. ועוד שאלה: כדי האם ניתן לחבר 2 מכשירים לנק' רשת קווית אחת? או שיש מפצל לשני נקודות או שהפתרון הוא רק סוויטצ'? וגם כאן ארצה המלצה אם יש פתרון מאחר שאני לא כ"כ מבינה במוצרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by olegu,

אני ביררתי וגיליתי שמבין כל הספקים שמספקים ADSL אקוואנט הוא הכי זול 17$ לחודש גם ל0.5 וגם 1.5. הכי יקר זה נטויז'ן (שאליהם אני מחובר כעת) אם40$ 0.5 ו50$ 1.5 ושאלתי היא למה יש הבדל כו גדול של 23$ -33$. האם לקוחות של אקוואנט גם גולשים במהירות של פי 2 או 3 בנטויז'ן. האם אין להם פס רחב גדול לחו"ל. אני יודע שאצל ספקים יותר יקרים גם המהירות יותר גדולה אבל איך שאני יודע היא לא כל כך משמעותית (כך לפחות אמרו לי בבזק). אם ההבדלים במחירים הם גם ההבדלים באיכות במהירות. למישהו כאן יש ניסיון אם אקוואנט?? מה המהירות של חבילת 0.5 האם היא עולה רוב הזמן על 35-40K ומה המהירות של 1.5 האם זה עובר את המאהK. כמה אתם מורידים בKAZZA? ואם אין הבדל גדול במהירות אז לדעתי זה מאוד שווה משום שאם לדוג…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. זה סיוט! אני משאיר את התוכנת שיתוף פתוחה בלילה אני קם ומסתבר שאחרי 10 דקות שהלכתי לישון האינטרנט התנתק! הבעיה גם שהוא לא מתחבר שוב אוטומטית, אלא אני צריך לנתק ולחבר את הנתב האלחוטי. יש לי ראוטר 1025W RTA. ודבר אחד יש לי להגיד, התמיכה של בזק לא עוזרת בשיט! מה הסיבה? וכן, פתחתי את הפורטים כמו שצריך עם IP סטטי וכד' (בעזרתו של אחד מהתומכים).

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. יש לי נט-סטיק חדש של סלקום בלי הגבלה חודשית האינטרנט עובד, כל הפורטים פתוחים, אני מקבל IP חיצוני נורמאלי... רק הUtorrent או ה Vuze לא מצליחים ליצור חיבור עם הטראקר (ניסיתי כמה שעובדים עם האינטרנט הרגיל) יש לכם רעיון מה לעשות? זה כותב לי "connection closed by peer" או "offline (timed out)"

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by arik100,

אהלן אני משתמש כרגע ב DLINK 6850U מבזק יש לי בצד ראוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת אם יש איזה שימוש שאפשר לעשות איתו תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Levish2002,

יש לי ADSL של 012 - 1.5/96 והפינג שלי כשאני משחק לא יורד מ 100!!! החלפתי בעבר ספקים וזה אף פעם לא יורד למספר סביר (60) האם אפשר לעשות משהו - אולי לשנות הגדרות איפשהו או משהו אחר לחברים שלי בינם לבין עצמם (והם לא משתמשים באותו ספק אינטרנט) יש בממוצע PING 60 יותר מזה - כשחבר שלי עושה פינג ל SERVER שלי הפינג שלו יותר נמוך ממה שאני מקבל אם אני עושה אותו דבר!!!! (הכוונה לשרת של הספק אינטרנט) מה אני יכול לעשות!!!! האם לנצח אני לא אוכל לשחק משחקי רשת כמו שצריך!?!?!? יש לי windows xp ומודם אלקטל

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום חברים, ברשותי רוואטר של בזק D-Link DSL - 6740U V.H1 היום קמתי בבוקר והתברר שיש בעיה עם המודם, נורית ה-DSL לא מקבלת סיגנל וכנראה המודם לא תקין. למזלי יש לי רווטר ישן שכרגע חובר ועובד תקין. משיחה עם בזק מכיוון שעברה שנה ופחות חודש לא מוכנים להחליף !!! מבקש את עזרכתם בהמלצה על רוואטר טוב מומלץ ואמין עבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. היי חברים, אז היה לי ראוטר נטגיר, דגם מצויין עם DD-WRT עבד מעולה 3 שנים ושבק חיים. כעת אני ב- 15 מגה ואני שוקל בעתיד לעבור ל- 40 או 50 מגה מה שאני מחפש זה ראוטר שיתמוך כמה שיותר קדימה והוא יכול להיות עם מודם כלול או בלי (אין לי בעיה לקנות מבזק ב-100 שקלים) העיקר שיהיה יציב, קל לנהל, מאובטח ותומך במהיריות גבוהות (VDSL או במהירויות שלו) וקליטה אלחוטית N או גבוהה יותר. תודה מראש, רועי.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לנו עכשיו private ngn השאלה שלי היא מה זה משנה בכלל.. מה זה יותר מהיר..? אנחנו לקחנו 10 מגה בייט אבל אם היינו לוקחים 10 מגה בייט על אינטרנט רגיל מה זה היה משנה?

16. שלום. ביקשתי לעבור לאקספון דרך האתר. קיבלתי הנחיות. מילאתי את ההנחיות - ושמתי ב ppoe את השם משתמש וסיסמא שקיבלתי. עשיתי SAVE בהגדרות של הראוטר, וזהו - המשכתי לגלוש, אבל הרשת אפילו לא התנתקה לשנייה. עכשיו השאלה - האם אוכל להתנתק מהספק הקודם שלי? איך אני יודע אם הנתונים נשמרו ואני מצליח לגלוש? יש דרך לוודא? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Ori Keidar,

צהריים טובים, ברשותי מחשב HP PRO BOOK G1. על גביו מותקן גוגל כרום. מתחילת הדרך (המחשב ברשותי מספר חודשים), קיימות תקיעות קטנות במהלך הגלישה באינטרנט. התקיעות הן מעין לאגים קטנים אשר גורמות לגלישה ל"קפוא" למספר שניות ואז להמשיך, נראה כאילו הפעולות אני מבצע מהירות יותר מיכולת התגובה של המחשב/דפדפן. שוחחתי עם התמיכה הטכנית של HP ונאמר לי שלדעתם אין כל בעיה בכרטיס הרשת שלי (כרטיס מסוג: Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n WiFi Adapter), וכי הם אינם מספקים תמיכה בדפדפני אינטרנט. דריבר עדכני של הכרטיס עודכן והותקן. אני ניסיתי להסיר ולהתקין את כרום מחדש, אך הבעיה חזרה. אציין, לא ידוע אם זה חשוב, כי העיקר התקיעות נגרמות בשימוש באתר של פייסבוק (למשל בזמן שיחה פרטית יש השהייה של הי…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by RazKaziRo,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאוד מציקה לי בזמן האחרון והיא בעיה של קפיצת פינג הדבר קורה אך ורק במחשב הנייח שלי שמחובר בצורה קווית לראוטר של HOTBOX במחשב נייד נוסף שמחובר לרשת בצורה אלחוטית אין את הבעיה אני לא מצליח למצוא מאיפה נובעת הבעיה זה בערך נראה ככה: כל X זמן הפינג פשוט עף שללתי בעיה בספק/תשתית בגלל המחשב נייד ששם הבעיה לא קיימת אשמח לקבל הצעות לעזרה או כלים לניטור הרשת ולמציאת האשמים תודה על העזרה רז

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים. האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק. אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים). אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום. שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה. יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו. אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by אור כהן,

שלום לכל חברי הפורום היקרים וערב טוב לפני כחצי שנה (אם אני לא טועה) עברנו מבזק ל012, בשל מבצע שהתנהל בעבודתו של אבי. המעבר הנ"ל החליף את תשתיתנו מתשתית בזק לתשתית הוט (ומטלפון בזק להוט, תחת חבילת טריפל) ולספקית 012 במקום בזק. הוא שיפר את האינטרנט שלי ל5MB. אצל בזק היה לי 2.5, עם גיימרים, הייתי מקבל 100-92 פינג בשרת ספציפי של CRYSIS, מארה"ב, בהתחלה זה היה 230, דיברנו איתם, הם הוסיפו אותו לרישמת שרתי הגיימינג והוא צנח ל100 עוד דוגמא היא במשחק CS:S, שרת מארה"ב שאני משחק בו, בבזק קיבלתי 140-150 פינג שם. אבל מיד אחרי המעבר ל012 (יחד עם גיימרים, כן זה שעולה 60 ש"ח לחודש) אני קיבלתי 130 פינג בול באותו שרת ב על 5MB CRYSIS במקום 100 אצל בזק על 2.5. אצל CS:S אני מקבל כיום …

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הבעיה היא עם מחשב מיני נייד EXCEL ATX-1021. אני כן מצליח להתחבר לרשתות לא מאובטחות שבטווח הקליטה של המחשב גם אם לא לאורך זמן. כאשר אני מנסה להתחבר לרשת הביתית המאובטחת הכרטיס רשת מבצע אינספור נסיונות התחברות ללא הועיל. עם מחשב נייד אחר שברשותי לא קיימת שום בעיית התחברות לרשת... האם יש לכם הצעות לפתרון הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. איך לדעת את ה IP למודם משודרג אלקטל???

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני גולש בכבלים הספק שלי אינטרנט זהב. המחשבים אצלי מחוברים עם נתב בחיבור ישיר. אינטרנט זהב עוברת לחייגן וירטואלי ושאלתי היא .איך אני מקנפג את הראוטר למצב עבודה זה? ואם ניתן בכלל ? הדגם הוא BR6104 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Sikamikanico,

לבעלי אינטרנט מהיר: באיזה מהירויות אתם מורידים בערך? (לא משנה אם זה איטי או משהו כזה, אני רק רוצה לדעת בערך כמה זה)

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. לדוגמא חצי מגה לעומת 2.5 מגה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.