רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
איך לדעת את ה IP למודם משודרג אלקטל???
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי נט-סטיק חדש של סלקום בלי הגבלה חודשית האינטרנט עובד, כל הפורטים פתוחים, אני מקבל IP חיצוני נורמאלי... רק הUtorrent או ה Vuze לא מצליחים ליצור חיבור עם הטראקר (ניסיתי כמה שעובדים עם האינטרנט הרגיל) יש לכם רעיון מה לעשות? זה כותב לי "connection closed by peer" או "offline (timed out)"
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש נתב זול שיספק את הסחורה בשביל מעונות בהם חיבור אינטרנט של 100MB. הנתב הכי זול שנתקלתי בו הוא Edimax nLITE BR-6228NS אך לא מצאתי עליו שום מידע מועיל ממשתמשים אחרים ברשת. אולי למישהו פה יש ניסיון איתו? או שתמליצו על ראוטר אחר בקטגוריה. מן הסתם רצוי שהחיבור יהיה יציב ויוכל להחזיק עד נגיד גג 4-5 מכשירים (ביניהם מחשבים ניידים וסמארטפונים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
השבוע עשו לי חבילת מאה מגה בהוט. כרגע הטי פי לינק לא בשימוש, רציתי לדעת האם כדאי להחזיר אותו לשימוש או שהאם כדאי למכור אותו או משו? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1) ה FTP לא עובד, פתחתי את פורט 21, גם הפורט שמוגדר בתוכנות ה - FTP - Bullet Proof FTP הוא 21... וזה לא עובד... מה אמורים לעשות? 2) למה לאייסיקיו למשל אני לא צריך לפתוח פורט ול FTP אני כן צריך? 3) יש לי תוכנת שעושה אייפי קבוע... DNS נראה לי קוראים לזה... איך אני עושה שזה יעבוד כי זה גם לא עובד... 4) אפשר לעשות שיהיה אפשר להתעסק בהגדרות של המודם רק אם מכניסים סיסמה שאני קובע? אם כן איך? 5) שמעתי שיש אפשרות שהשליטה על המודם תהיה דרך האקספלורר... שכל האפשרויות יהיו דרך האקספלורר... ואז אני לא יצטרך להסתבך עם לינוקס שאני לא יודע וזה יהפוך את הכל לקל הרבה יותר... יש דבר כזה? - אם כן איך עושים? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הוא עבד בסדר עד עכשיו . בשבוע הזה היו כל מיני ניתוקים . כל יום הוא מתנתק .אני חייב לעשות לו ריסטרט אחרת אין אינטרנט . אני חושב שיש משהו בהגדרות שלא מכון כמו שצריך אבל באמת בשבוע הזה הוא השתגע כל יום אני צריך לעשות לו ריסטרט . זה מכעיס אותי ומרגיז כל פעם לעשות ריסטרט .
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים. האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק. אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים). אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום. שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה. יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו. אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים וערב טוב לפני כחצי שנה (אם אני לא טועה) עברנו מבזק ל012, בשל מבצע שהתנהל בעבודתו של אבי. המעבר הנ"ל החליף את תשתיתנו מתשתית בזק לתשתית הוט (ומטלפון בזק להוט, תחת חבילת טריפל) ולספקית 012 במקום בזק. הוא שיפר את האינטרנט שלי ל5MB. אצל בזק היה לי 2.5, עם גיימרים, הייתי מקבל 100-92 פינג בשרת ספציפי של CRYSIS, מארה"ב, בהתחלה זה היה 230, דיברנו איתם, הם הוסיפו אותו לרישמת שרתי הגיימינג והוא צנח ל100 עוד דוגמא היא במשחק CS:S, שרת מארה"ב שאני משחק בו, בבזק קיבלתי 140-150 פינג שם. אבל מיד אחרי המעבר ל012 (יחד עם גיימרים, כן זה שעולה 60 ש"ח לחודש) אני קיבלתי 130 פינג בול באותו שרת ב על 5MB CRYSIS במקום 100 אצל בזק על 2.5. אצל CS:S אני מקבל כיום …
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני די בטוח שזה אפשרי אבל אשאל לפני הקניה רק כדי לרכוש בלב שקט. האם אני יכול לחבר מדפסת למחשב אחד באמצעות חיבור WIFI, ליצור רשת ביתית במחשב הזה, ולהשתמש במדפסת בכול אחד מהמחשבים האחרים בבית, בזמן שהוא מחובר למחשב אחד באמצעות החיבור? אני די בטוח שזה אפשרי, שזה עובד על אותו עיקרון של חיבור מדפסת למחשב דרך כבל ושיתופו בכול שאר המחשבים, וזאת רק טכנולוגיה מתקדמת יותר, אך עדיין מעוניין לקבל את תשובתכם לגבי עניין זה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במסגרת כנס "בזק אקספו 2011" חשפה היום חברת "בזק" שורה ארוכה של מוצרים ושירותים חדשים בתחום ה-NGN. בין השאר חשפה "בזק" ניסוי המכונה Fiber NGN בו תבחן, באמצעות סיב אופטי, מהירות של 1G עד בית הלקוח. על כל הפרטים והחידושים שהוצגו בכנס "בזק אקספו" ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1617 קריאה מהנה. CHEIF
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבל רשת מהראוטר מגיע לסלון אני מבקש לחבר שני מכשירים לרשת (טלויזיה+סטרימר) אינטרנט מהיר באם אחבר לסוויץ את כבל הרשת אוכל לחבר מיציאות הסוויץ את המכשירים? תודה על העזרה באם כן יש סוויץ מומלץ? שוב תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה ברשת שגורמת לכל כלי הinventory להכשל ניסיתי גם SPICEWORKS גם TOTAL NETWORK INVENTORY ועוד. בכולם קיבלתי הודעות שגיאה שהמחשב שעליו רצה התוכנה לא מצליח להגיע לקליינטים. אני רוצה לבדוק אם שירות הRPC מופעל בכל הקליינטים ואם לא אז להרים אותו. יש אפשרות לעשות את זה מרחוק? לא בא לי לעבור על כל המחשבים ידנית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני זקוק לכבל רשת איכותי, השאלות שלי: 1.האם זה משנה איזה ראוטר יש לי? 2.איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד. כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא. עימכם הסליחה. אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עובר לדירה חדשה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט ADSL במהירות של לפחות 2.5/250 אבל האמת בא לי יותר על 5/500 בכל אופן רציתי לדעת באיזה חברה הכי מומלץ להתחבר ומשהו שיותר חשוב זה שאני צריך ראוטר כי חוץ מהמחשב השולחני יהיה לי גם לפטופ שאני צריך שיהיה לו אינטרנט אז רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הראוטר אצל בזק או פשוט ללכת לחנות מחשבים ולקנות דגם מומלץ? תודה..
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, השתמשתי עד היום בנתב- Linksys WRT54GL -הנחשב לנתב הטוב ביותר בטכנולוגית הG. מעוניין לשדרג לטכנולוגית N. השימוש נועד להעברת סרטי HD בWIFI. התקציב לא מוגבל. איזה נתב נחשב לטוב ביותר בטכנולוגיה זו? חיפשתי בהרבה אתרים והדעות חלוקות - האם שווה להמתין עם הקנייה עד שייצא נתב עם ביצועים טובים? תודה, נמרוד.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לנו 4 מחשבים ברשת (XP ו3 מחשבים עם ווינדוס 7) ועוד לפטופ שפועל מדי פעם. המחשב שלי הוא הראשי ברשת. כשאני מנסה להכנס למחשבים אחרים אני מקבל את השגיאה הבאה: \\pc is not accessible. you might now have permission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have permissions. the server service is not started איך אני מסדר את זה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני משדרג ל10MB של בזק NGN. ספק בב"ל. יש לי מודם ישן של אלקטל 5נורות בצבע שחור שלפני 8 שנים קניתי מבזק. האם הוא יתמוך ב10MB? בבזק אומרים שאני צריך לשדרג. אין לי חשק סתם לשדרג אם זה לא הכרחי. כי ראוטר כבר יש לי. אשמח לדעת אם אני יכול להשאר איתו. הציעו לשדרג רק למודם: סימנס C2 אזטק 600E או ROTAL 1320 איזה מהמודמים הכי מומלץ/אמין? והאם יש מודם לרכישה לא מבזק שהוא מומלץ? תודה מראש על כל תגובה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב הקמתי רשת ביתית עם נתב +כרטיס רשת usb מנסה לשתף את הרשת אנני מצליח למרות שסימנתי את המחיצה בשיתוף אני מעלה תמונה הייתי רוצה שמחשב mdmm יהיה מסוגל לראות מחיצה שנמצאת על המחשב mdmmm תודה [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב). כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. עשיתי רשת ביתית באמצעות הראוטר edimax והכל הלך חלק. אחלה ראוטר דרך אגב עכשיו, יש לי בעיה של lowid באימיול הודות לפיירוול של הראוטר. הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים בפיירוול נכנסים שם לאייפי דרך הדפדפן, ואז NAT. ושם יש 3 אפשרויות דומות של פתיחת פורטים. 1) Port Forwarding 2) Virtual Server 3) Special Applications כולן כל כך דומות, באיזו מהן להשתמש לפתיחת פורטים מסוג זה? כלומר שני פורטים - אחד שהוא 5773 והשני 5783... אה.. וכמובן שהפורטים יישארו פתוחים תמיד, ולא ייסגרו לאחר כמה שעות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-