עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עשיתי כבר מספר השוואות וראיתי המלצות ל VMG3926 שנראה שכבר לא נמכר בארץ. ראיתי את ה DSL-G225 אבל נראה שהוא לא חזק מספיק. איזה הייתם ממליצים רוטאר מודם לגיימינג ושיהיה אמין ועמיד בעומסים? יש לי כרגע 100M בבית. וכמובן עדיפות ל 1G ו AC אין לי בעיה להמזין מחו"ל, גם יכולים להביא לי אותו אנגליה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום רב, אני מעוניין לשדרג את הנתב הנוכחי שלי (LW050V2 של Sweex) לנתב תקן N "שובר קירות" לשידור בשטח רחב על שני מפלסים. מספר המחשבים המחוברים יעמוד על בין 3-4 מחשבים בפועל, כשמדי פעם מן הסתם יצטרף מחשב נוסף נייד לרשת. אני רוצה להיות מסוגל להעביר קבצים כבדים באופן מהיר ויעיל על הנתב, כולל צפייה בתכני ווידאו רגילים (ואולי שליפת קבצי HD?!) דרכו. המומלצים ביותר שהכרתי עד כה הם אלו: [glow=red,2,300]נתב D-Link DIR615[/glow] http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717544 [glow=red,2,300]נתב Edimax BR6504N[/glow] http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=694190 [glow=red,2,300]נתב Edimax BR-6524N[/glow] http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719438 מן הסתם יהיה צורך ג…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. מקודם התחילה עליה במהירות של האינטרנט, פתאום hwzone טס לי וגם יוטיוב עובד לי כמו שצריך בלי שאני צריך לעשות רפרש כל פעם שאני עובר לוידאו חדש מה הולך פה?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Zadu,

אז יש לי כרגע ראוטר TP Link TD W9980 ואני מחפש לקנות ראוטר חדש יותר טוב ממנו בכל התכונות וגם שיהיה תמיכה בVectoring וביכולות אלחוטיות הכי חדשות שיש. אין הגבלת מחיר. אשמח להמלצות של ראוטרים שעומדות בקריטריונים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by redead,

הבית מושחל עם CAT6. מבקש עזרה בבחירה של שקע לקיר וקונקטור בצד ארון התקשורת בשביל חיבור לסוויץ המטרה כמובן לקבל 1GB בלי הפרעות ובעיות. האם יש הבדל בין המוצרים השונים ?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. היי יש לי בבית רשת אלחוטית ובזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב הגלישה, לפי דעתי אחד השכנים מתחבר לי על הרשת... איך אני יכול למצוא את כמות המחוברים ברגע נתון לרשת האלחוטית שלי??? יש לי ראוטר של בזק BFOCUS+

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. יש לי Toshiba satellite a230עם מערכת Vista home premium יש רשת אלחוטית בביתוהיא עובדת בלי בעיות, פתאום הוא לא מתחבר לאינטרנט [הוא עבד מצויין עד עכשיו] בחלון של ההגדרות רשת הוא רושם connected with limited access ולפעמים limited connectivity בשני המקרים אי אפשר לגלוש בכלל ניסיתי עדכון קושחה לראוטר [WRT 54G לינקסיס] וגם לעדכון תדרייבר של הכרטיס רשת [Atheros 5007eg] שום דבר לא עזר וזו גם לא בעיה של קליטה כי זה לא עובד גם כשהמחשב חצי מטר מהראוטר ניסיתי גם לחבר כבל Etherbet אבל הוא לא מצליח לזהות בכלל רשת דרכו עוד שניה אני משתגע מה עושים??

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. יש לי בעיה מאוד מרגיזה: בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות. אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N). אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. משום מה בראוטר יש לי DNS אחר מאשר מה שספק האינטרנט מציג באתר. יצרתי IP סטטי חדש עם הDNS שמופיע בראוטר וניראה שהכול עולה מהר. אפשר למחוק את הPOST.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Zakash,

שלום לכולם! עקב קניית אייפון החלטתי להשתדרג לנתב אלחוטי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני הולך לקנות אחד אין לי שום מנשר בנושא ואשמח לקבל קצת עזרה.. איזה נתב נחשב הכי משתלם מבחינת מחיר וביצועים ואתם הייתם יכולים להמליץ לי עליו. כמובן שאני לא מחפש משהו מאוד יקר אלה משהו סביר נוטה לזול. מה טווחי המחירים ועל סמך איזה פרמטרים הם נקבעים? איזה פרמטרים צריך לבדוק בכלל? תודה מראש לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום, עשיתי חיפוש בפורום אבל ראיתי שזה נושא שלא מוזכר פה כמעט בכלל. המודם שלי כרגע ROTAL - RTA1320a שווק חיים (בפעם החמישית בערך) ונמאס לי ללכת לבזק להחליף אותו, בעבר היה לי אחד של D-LINK אבל אני לא זוכר כל כך את הדגם שלו. בכל מקרה, כול הנתבים שהם הביאו לי ב5 שנים האחרונות הם עם אורך חיים דיי זהה. אני מחפש מודם שיוכל לחבר אותי לרשת באמצעות חייגן. אם להיות יותר ספציפי לגבי הדרישות, הכי חשוב לי שיהיה יציב, אם אפשרי שהוא יתפקד גם מהר יותר מהמודמים שהיו לי (לא ברור לי כל כך איך זה אפשרי אבל שיהיה) אז גם טוב. בתאכלס אין לי בכלל צורך בשימוש בwifi וכל הפיצ'רים שמוסיפים לנתבים היום מסביב (דומה לזה), אבל לא ראיתי שום חנות שמוכרת מוצר כזה. בכללי יש נורא מעט דגמים לבחור בנייהם שעו…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי, אני עם הוט ובזק בינ"ל בחבילה של 12MB, מודם TERAYON TJ 715 ונתב EDIMAX 6104K עד אתמול הייתי ללא חייגן, וכעת אני עם חייגן בגלל בעיות ניתוב ("גיימר") בחיבור L2TP מאז המעבר יש לי מספר בעיות: 1. שאני עובד עם נתב, המהירות המקסימלית שאני מקבל היא 7MB ולא 12MB (בחיבור ישיר של המודם למחשב אני מקבל 12MB) - האם הנתב שלי בעייתי? אם כן איזה נתב מומלץ? האם המודם (הישן של TERAYON) בעייתי? 2. בעיות ניתוקים, אני רואה שה IP שלי משתנה הרבה פעמים בגלל ניתוקים (נראה לי שזה קורה יותר דרך הנתב, אבל עכשיו אני ללא נתב ועדיין ראיתי ניתוק) - מה יכול להיות הגורם? האם חבילה של 12MB בעייתית ללא חייגן? עדיף 5MB? (אני עובד מול התמיכה של הוט ובזק בינ"ל - בינתיים ללא תוצאות) אודה לכל רעיון או עצה ממי…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכם, אני (לצערי) לקוח של נטוויזן 013, ויש לי חבילה של 5 מגה אינטרנט דרכם. הבעיה שאני לא מרגיש את זה! הייתה תקופה שהאינטרנט היה מהיר והכל סבבה, אבל בחודשיים האחרונים האינטרנט איטי בצורה מחרידה לחלוטין. איפסתי את הראוטר ואת המודם (את הביוס של הראוטר צריך לעדכן אבל אני חושש לעשות זאת), ואיפסתי את ההגדרות במחשב שלי. עדיין הבעיה נמשכת! הגלישה בפיירפוקס\IE היא כ"כ איטית שבהרבה מקרים יוטיוב לוקח לו יותר מ20 דקות לטעון סרטון מסכן, שבעבר הייתי צריך לחכות 20 שניות, כ"כ איטי שאני יותר למצליח להיכנס לSteam בטענה שהחיבור נכשל, כ"כ איטי שהעידכונים של הויסטה נכשלים עקב אי חיבור. זה מעצבן! מה עושים לגבי זה? מחר אני מתכוון להתקשר לתמיכה הטכנית של נטוויזן 013 ולהתפוצץ עליהם, אבל זה לא…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by dR-TraNce,

חבר'ה אני רוצה להקיים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט מהיר בטכנוגליית ADSL. ליאור כהן הסביר לי הכל והבנתי שכדי לי לקנות HUB ולחבר את שתי המחשבים שלי גם ברשת וגם בשיתוף אינטרנט. תביאו לי אתרים ישראלים שמוכרים HUB טובים איכותיים ומחירים לא בשמים גם אתרי מכרזיים ממש יעזרו לי. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by shaico,

אני משתמש בהום פלאג על רשת החשמל, כדי להעביר אינטרנט מקצה לקצה בבית. הכל עובד פיקס, אבל כשאני מדליק את האור באמבטיה, התקשורת מתנתקת !... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ? אני לא יודע אם זה קשור - אבל אציין שעפ"י דרישות המכשיר יש לחבר כל קצה של ההום פלאג לשקע נפרד (שלא יחוברו אליו מכשירים נוספים באמצעות מפצל). בפועל, בצד הקולט ההום פלאג אכן מחובר לשקע נפרד, אבל בצד המשדר אין לי אפשרות לחברו לשקע נפרד, והוא מחובר עם מפצל יחד עם עוד כמה מכשירים). אודה לרעיונות ו/או הצעות לפתרון.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by amitnaz,

יש לי בממ"ד ראוטר שמחובר חוטית למחשב שלידו. בנוסף יש לי מחשב בקומה שמעליו שבו יש לי קליטה חלשה ולא יציבה. לכן אני חשבתי על האפשרות של להעביר כבל דרך התעלות של הטלפון וכך אני אשים את הראוטר מחוץ לממ"ד ואוציא ממנו 2 חוטים: 1 לממד והשני לחדר שבקומה השנייה. 1. האם זה אפשרי בלי בעיות? 2. צריך לקנות משהו מיוחד? (הבנתי שיש מתגים ודברים כאלה) 3. באיזה כבל להשתמש? קטגוריה 5?6?7? מסוכך או לא?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אין לי טלפון בבית (לכל אחד יש סלולארי) מאז שעברנו לדירה חדשה מלפני חמש שנים. אין גם תשתית מוכנה מראש של בזק. אני רוצה לעזוב את הוט. כדי לעבור לתשתית של בזק, האם העניין מצריך בניה של תשתית שלהם בבית, או שיש בשביל זה פיתרון מהיר ונוח יותר?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אוקיי אני מניח שהציפו בזה את הפורום אבל יש לי כמה בעיות 1) אני חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת כל מה שיודעים על השיקולים של מה עדיף cable או adsl זה כולל מחיר... מהירות... ומשחקי רשת... 2) לפני רגע הייתי בתרד של מודמים של ADSL ואני מפפפחחחחחדדדדדד!!! לא הבנתי שם כלוםםםםם אני חושש שאני הולך להיכנס לעולם שגדול עליי בכמה רמות ושאני אדפוק את הכל ........ אז בבקשה מי שמוכן להסביר לי את סוגי המודם בADSL ואת כל הקטע של ה phpp או מה שזה לא היה... ו ה pro..... תודה...............

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. האם זה אומר שמישהו מתחבר על "חשבוני" בWI-FI? אצלי בבית אין רשת אלחוטית, האם יש צורך לכבות אותה? או שאין סיבה לדאגה? *עריכה* - הסתדרתי, כיביתי.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. טוב זה הולך להיות ארוך, אני יודע שיש פה אלפי נושאים כאלה, אבל אצלי זה מאוד ממוקד כי אני כבר מתעסק בנושא שנים, מאז מתמיד סבלתי מלאגים ואינטרנט בכלל לא יציב. מאז שהתחלתי רק לשחק במשחקי רשת עוד בשנת 2002 בערך, אבל אז עוד הייתי בהוט ונטוויז'ן, מהר מאוד הבנתי שלא יילך ובהתחלה עברתי ספק לבזב"ל , השתפר קצת, אבל עדיין לא היה יציב. אחרי שנה וקצת עברתי גם בתשתית לבזק, מאז שעברתי לבזק קיבלתי את הDLINK VDSL 6740U V.H1 שלהם, עם קושחה 1.19 OPEN WIFI, (לפני כשנה עידכנתי לבד מהאינטרנט לגרסא האחרונה של 2015 , 1.25 נדמה לי) מה שקרה לפני יותר מ3 שנים, מאז לא היו לי לאגים, ממש הופתעתי לטובה מהתשתית והיציבות, הפינג שלי עמד על 75 יציב INGAME לגרמניה והולנד, צרפת ואנגליה קצת יותר (סביבות ה80+) …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני צריכה המלצה למגדיל טווח לרשת האלחוטית של פרטנר, וכן המלצה לסטרימר לא יקר אבל שיהיה ידידותי לחדרי הילדים שניתן לצפות בו גם בנטפליקס. ועוד שאלה: כדי האם ניתן לחבר 2 מכשירים לנק' רשת קווית אחת? או שיש מפצל לשני נקודות או שהפתרון הוא רק סוויטצ'? וגם כאן ארצה המלצה אם יש פתרון מאחר שאני לא כ"כ מבינה במוצרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. השאלה בכותרת... אני מתחיל לחשוד שכל 4 ימים בערך צריך להתנתק מהם ולהתחבר מחדש....

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולם, ומקווה שאני לא חוזר על שאלה שכבר נשאלה כאן בעבר אני צריך המלצה לראוטר לשימוש משרדי קטן - בעיקר חשוב לי שהוא יוכל לשרת לפחות 10 קליינטים במקביל, עדיף שיהיה אפשר אפילו 20 ומעלה (אם זה לא מוגזם). בנוסף אני חייב שהראוטר יוכל במידת הצורך לקבל חיבור אינטרנט מנטסטיק-USB סלולרי (3G/3.5G/4G) שמחברים אליו. מהנסיון הביתי שלי, אני בד"כ מעדיף נתבים תוצרת לינקסיס/סיסקו, אבל לא הצלחתי להבין האם יש להם דגם שעונה לדרישות האלו. אנא הושיעו

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by lidorkalfa,

היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני יודע שCTF זה שיטת העברה של פאקטות. ואני יודע שFAST NAT זאת שיטה של NAT שמתמשים בה בלינוקס. אך מישהו יכול להסביר עליהם בהרחבה? אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים