רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לא משנה כמה אני מנסה לפתוח פורטים ומשנה את ההגדרות יש לי תמיד LOW ID באימיול
-
- 12 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש ליי ראוטר WRT54GL איך אני פותח בממשק הוובי שלו יש לי את הממשק של היצרן, איך אני פותח שם פורטים לתוכנות מסויימות או לכל דבר אחר אם אפשר פירוט כי אני לא מבין כל כך..
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית בבית עכשיו יש לי נתב MSI RG54GS2 וההגדרות של ה udp וtcp הovernet(הפרוץ) צריכות להיות udp:5783 tcp:5773 עכשיו הוא אומר לי שהפורטים סגורים בגלל פיירול(אין לי כנראה שזה מהנתב) ואני לא יכול להוריד. איך אני פותח את הפורטים האלה? נסיתי דרך האתר של MSI אבל אין שם שום מקום לשינוי הפורטים בפיירול... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האימיול עובד לי ממש לאט מצוייר לי עם בנדנה על הראש איך אני מגדיר פורטיםן בשביל הראוטר שלי ECI 312+
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן ראוטר של edimax מסוג BR-6104S הצלחתי לחבר בבית שלי שני מחשבים אליו וכמובן שאותו חיברתי ישירות למודם ADSL מסוג B-Focus 270 הכול פועל מצויין חוץ מזה שיש לי low id עם האמיול ואת זה אני פשוט לא מצליח לפתור כמו כן מהירות ההורדה שלי מאוד נמוכה עם ביטורנט אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי . יש לי ווינדווס אקס פי פנטיום 4 1800 עם 512 זיכרון וכמו כן חבילת adsl של 0.75 אני ווידאתי לפני שכתבתי את ההודעה הזו שהפייר וול של ווינדווס מכובה וכך גם הפייר וול המובנה של הראוטר כנראה שזו בעיה של פתיחת פורטים ואת זה אין לי מושג איך לעשות אני מקווה שאחד מחברי הפורום יכול לעזור לי תודה רבה מראש! נ.ב ניסיתי לכבות את ה DCHP של הראוטר ולקבוע לעצמי איי פי קבוע אבל כנראה שזה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לפתוח את פורטים 6881 ו 6889 איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Company OF Heroes ואני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק בלי בעיות חיבור, יש לי את הרואוטר TP-LINK TL-R460 וגם איפה אני יכול למצוא במשחק את ה-TCP,UDP שלהם?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תעזרו לי! רשום שאני עם פיירוול איך אני פותח פורטים?!
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח שרת FTP ממתי שיש לי סוויץ ורוטר לפני זה שהיה לי רשת של שתי מחשבים יכולתי אבל עכשיו לא המודם אלקטל שלי נהפך לPRO במקום HOME ויש לי סוויץ שמרכז את כל המחשבים שיהיה לכולם אינרטנט. קיצר שאני פותח את התוכנה Serv u ושם הגדרות כמו שהיו לי פעם זה לא עוזר עם אני מתקשר לIP שלי מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שיוכלו לפקסס לי.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך פותרים את בעיית הlowid שיש לי איתו באימיול אני ממש ממש מיואש חייב עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באימיול ויש לי בעיית lowid. Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) אישרתי גם את הפעולה הנ"ל וכתבתי את הip שלי אך עדיין יש לי lowid. היש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר סטרימר (מזרים מדיה) למחשב ואיני יודע איך להגדיר כתובת ו SUBNET
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
רשום: copyright restrict us from playing this video outside the u.s רק אם האייפי של ישתנה לאאפי של USA אני יוכלל צפות בסרטונים שם? איזה תוכנה עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות את הפורטים של המחשב שלי, ובאיזה מצב הם (פתוח/סגור) יש אפשרות כזו? האם יש מקום שבו אני יכול למצוא הסבר על הפורטים- למה משמש כל אחד מהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אם בכלל.... ואיך אני יכול לנעול את הראוטר עם קוד? כרגע הורדתי לו את האנטנה כדי שלא יקלטו.... מה עושים? איך נועלים אותו ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ב-XP יש את הפקודה NET SEND אבל זה לא הולך ב-98. אני מתכוון להודעות למחשבים אחרים ברשת.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי ושני מחשבים אשר מחוברים אליו, לא עשיתי בינהם רשת ואני רוצה לדעת איך עושים ואיך אני יכול לשלוח משהו להדפסה במחשב השני אליו מחוברת המדפסת?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-