עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Armageddon1,

מה צריך לעשות?? יש לי מודם רשת אלקטל 510 ... איך אני הופך אותו לראוטר?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. היי, רכשתי אתמול כתובת דומיין מהאתר http://www.144.co.il/ . הקמתי אתר ב wix.com . עכשיו השאלה היא איך אני גורם לכך שהדומיין שרכשתי יפנה אל האתר שהקמתי ב wix?

• 13 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by godisme171,

???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eliezer,

יש לי בעיית תפקוד של מצלמת IP ואני מתכנן לבצע אבחון באמצעות סניפר - למשל להתקין ו'ייר-שארק על הלאפטופ שלי ולחברו לרשת עם המצלמה. לצורך זה אני צריך HUB. כמה שיותר פשוט, יותר טוב. הבעיה שבזאפ אני מוצא רק סו'יצ'ים. כל מוצר שקורא לעצמו "רכזת", מתברר לי בסוף שהוא מתג (ולא מתאים לחיבור סניפר). מישהו יודע איך אפשר להשיג HUB פשוט? ,

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  5. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. הביאו לי באן מאיזה שרת בMOHAA אני רוצה לשנות IP אבל כבר 3 ימים זה נשאר ככה אפשר איזה מדריך או משהו תודה :'( דרך אגב יש לי ADSL BARAK 1.5 אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SharonSx,

שלום חברס' אז ככה הייתי רשום באתר Torrentleech וכמו כל הישראלים זייפתי את הרטיו שלי... :lol: עכשיו העיפו אותי מהאתר ואני לא יכול להיכנס יותר, חבר שלי אמר לי שזה לפי ה IP, זה נכון? האם אני לא יכול להיכנס לאתר בגלל שהם חסמו את ה IP שלי?? ואם כן, איך אני משנה את ה IP?? תודה,

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  9. Started by Gamer4Life,

איך אני משנה את ה IP שלי? כי כל הזמן תוקפים אותי מהאינטרנט (KASPERSKY תופס)

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  10. אין לי חייגן ככה שהאייפי שלי לא משתנה כל התחברות ניסיתי לעשות ריליס-ריניו לאייפי אבל זה לא עזר הוא מקבל את אותו האייפי. השארתי את המודם כבוי כל הלילה גם לא עזר.

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by Shbd,

אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by Arturh87,

יש לי WIN XP ואני רוצה לשנות את מספר הIP שלי מבלי להתנתק מן האינטרנט, אני יכול לעשות את זה? אם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by blackjacka,

איך משנים כתובת APIPA ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by slim_shady,

מה אני צריך לשנות בשביל שזה יקבל אותי\יתן לי להירשם ואיך אני עושה את זה???

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by tal,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  16. כי זה שונה מ XP...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. במה צריך להשתמש ? Router , Hub או Switch ? יש לי Alcatel Home

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  18. יש מודם שנראה לי שהוא אלקטל (לא ראיתי אותו רק אמרו לי ADSL שחור אז אני מניח) ואם כן אני מניח שאפשר לשדרג אותו לראוטר (אפשר רק בדגם 510 או שבכולם זה אפשרי?) אני יצתרך לקנות HUB או Switc (יש כבר האב אחד אבל הוא משמש ברשת ביתית) אפשר לקחת את זה שמשתמשים בו ולחבר אותו ישירות למודם ומשמה להוציא לכל המחשבים כולל לpc ואז להגדיר באלה שאני רוצה שיהיה אינטרנט את מה שצריך להגדיר (מה אני צריך להגדיר בדיוק?) תודה עניין מסובך זה...אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום.. יש לי את המודם\ראוטר ADSL b-focus 270pr עד היום היה מוגדר כמודם לכל דבר והוגדר ICS בין שני המחשבים.. אתמול קינפגתי אותו לתצורת ראוטר.. מאז המחשב השני ברשת לא מצליח לגלוש (שיתוף קבצים עובד..) שמתי לב שYNET לדוגמה לא מתקבל.. אבל כשניסיתי להיכנס לmsn.co.il זה כן התקבל.. מה ניתן לעשות בסידור הרשת הנוכחי [בלי קניות] בשביל שלמחשב השני יהיה אינטרנט? תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  21. יש לי מחשב חדש ויש בו ווינדוס XP עם אינטרנט חיברתי את שתי כרטיסי הרשת של המחשבים ביחד עכשיו איך אני עושה שגם במחשב הישן שלי שיש בו ווינדוס 98 יהיה אינטרנט?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by Maor_T,

יש לי בחדר 2 מחשבים ברשת שניהם מחוברים אחד לשני דרך כרטיס רשת ובשניהם יש XP החיבור לאינטרנט ניתן דרך יציאת הUSB עכשיו אני רוצה לשתף את ההארדיסקים בתוך הרשת ככה שכל מחשב יראה את הארדיסקים של המחשב השני איך עושים את זה? ניסיתי לעשות במאפיינים של ההארדיסק שיתוף אבל זה לא נתן כלום... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בבקשה שלב שלב ? תודה מראש.!!!! אתם חזקים !!!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

יש לי 2 מחשבים מחוברים בינהם דרך WIFI. איך אני יכול לגשת ממחשב א' למחשב ב' וההפך?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים