רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-win xp במרכז העזרה קראתי שלא ממליצים לעשות רשת באמצעות האב שמחובר לאינטרנט. רציתי לדעת עד כמה זה לא בטוח, האם זה מסוכן ממחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (בלי קשר לזה שאם פורצים למחשב אחד, השני גם כן פתוח לפריצה)? האם קל יותר לפרוץ לרשת ביתית כזאת? האם ה-FIREWALL של ה-XP שמגדירים בהתקשרות לאינטרנט מספיק על מנת להגן על שתי המחשבים ברשת? לפני הרשת אני אישית לא השתמשתי בפיירוול ולא פרצו לי אף פעם, אז אני יודע שזה לא משהו שקל לעשות (פריצה) ולא כל אחד יכול לעשות זאת. תודה לכם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות) קליטה בבית לא קומות וללא ממד בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי זה המידע שחסר לי אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיות קליטה בבית , בית עם כמה קומות החלטנו להתקין femtocell או פתרון מקביל שקיים כיום ( כל הכתבות שמצאתי על המכשיר הזה הן משנים עברו) אני צריך לאסוף כמה שיותר מידע לפני שאני מזמין את המכשיר הנ"ל הבנתי שהוא מתחבר על תשתית האינטרנט ..צודק? מה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר דגםו מה הכי מומלץ לקנות האם כדאי לקנות מאיביי? עושים עם זה בעיות במכס? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני קונה במינימום השקעה ומקסימום טווח קליטה (מבחינת כיסוי התשתית האלחוטית בבית יש כיסוי מירבי...) תודה רבה חברימוס
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מדובר במדפסת Samsung CLP-510 מדפסת לייזר צבעונית,אוקי אז ככה יש מחשב נייח שלי כביכול ומחשב נייד . כל פעם שאני רוצה להדפיס דפים דרך המחשב הנייד המדפסת לא מזוהה בנייד ורק כאשר לוחצים ב"הפעלה" 10.0.0.1\\ (או שזה הפוך אני כבר לא זוכר) אז שם אני שם את המשתמש והסיסמא מהמחשב הנייח ורק אז המחשב הנייד מזהה את המדפסת...כאילו אין שיתוף בין שני המחשבים למרות שכבר דיברתי עם תומך והוא הגדיר ביחד איתי רשת ביתית. בבזק לא הצליחו לפתור את הבעיה והפנו אותי למייקרוסופט אז חשבתי במקום להסתובב בין כל מרכזי התמיכה בעולם כדאי לי לנסות פה... כי לי כבר נמאס להקליד 10.0.0.1 כל פעם שהמחשב הנייד נדלק מחדש וכד'. תודות מראש ואני אבין אם הבעיה לא פתירה...בעע
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישנו חדר עבודה שאליו יכנסו:קו הטלפון מהמרכזיה,קו אנטנה. מהחדר הזה יוצאים כבלים לכיוון הסלון ושני חדרי השינה. בחדר הזה יהיה המחשב והנתב. בסלון יהיו שני נקודות רשת(טלווויזיה,PS3),נק' אנטנה,נק' טלפון. בכל אחד מחדרי השינה יהיה נק' רשת,נק' אנטנה,נק' טלפון. בשקע כזה: בנוגע לחיבור קו הטלפון לכל אחד מהחדרים אני קונה פס קרונה,לוחץ את הכניסה של הקו טלפון מהמרכזיה ומפצל זאת לארבע. ובנוגע לחיבור קו האנטנה,אני מחבר הכניסה בחדר העבודה לארבעת הכבלים באמצעות מחבר כזה: האם הפיצול של הטלפוניה ושל האנטנה הוא נכון? תודה.
-
- 11 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! כן גם לי יש את הנתב "המהולל" הזה. רק מה? יש בו יותר מדי אפשרויות שאין עליהם הסברים בספר הדרכה. בנוסף כל הזמן בהפעלת האימיול יש LOW ID. חרשתי את גוגל וגם את האתר. נראה שאין פתרון חד משמעי לזה. ראיתי בכמה מקומות שצריך להגדיר רשת עם IP קבוע או משהו כזה ואז לאפשר לה גישה בנתב.. בכל מקרה ניסיתי את זה וזה לא הלך. ניסיתי את האפשרות של ה-UPNP שאין לי מושג מה זה וגם לא הלך.. אני אובד עצות.. למישהו יש פתרון? אני בחיבור כבלים 2.5 מגה, תחת 012. הראוטר מוגדר ככה: חיבור L2TP cablelns.012.net. תחת הגדרות מתקדמות יש כמה אפשרויות.. QOS NAT FIREWALL DDNS PORT FORWARDINF DMZ. תחת NAT יש עוד אפשרויות של: virtual server SPECIAL APPLICATIONS UPNP SETTINGS ALG STATIC ROUTING אין …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הנה לכם חברי HWZONE מדריך קצרצר שאני חיברתי http://www.geocities.com/a3dtech/ADSLInXP.htm למי שעדיין יש שאלות יוכל לשאול אותי כאן ואני יעזור בכיף!!!
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו עבדתי עם ADSL, עכשיו עברתי לכבלים. ראוטר- D-LINK 614 פלוס. מודם- TERAYON כבלים, כחול. ספק- אינטרנט זהב. (היה גם קודם,כבר 7 שנים) כבלים-HOT בגלל שעברתי הטמבלים שמו לי התחברות עם חייגן ומפה הצרות. טכנאי שהיה אצלי לא הצילח לחבר אותי ב L2TP, ולכן חיבר ב PPTP, עם נתונים דינמיים. (מקבל כתובת חדשה כל חיוג). הבעיה היא ניתוקים, ואין לי מושג ממה הם נובעים, אני מיואש ולא יכול לעבוד. הראוטר תקין, כי חיברתי ללא ראוטר ועדיין יש ניתוקים. האם זה במודם? האם נובע בגלל החיבור של PPTP ? האם זה מהספק או מחברת הכבלים? אודה לכם מאוד מאוד, אם תוכלו לעזור לי ... תודה והמשך יום נעים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והאם זה משפיע על המהירות. התכוונתי לחבר עם כבר בעזרת כבל מאריך. והשאלה למעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר פתחתי על זה דיון בעבר אבל לא קיבלתי פתרון לבעיה זה דבר ממש מוזר אני מוריד קבצים בהורדה ישירה ופתאום ההורדה כביכול מסתיימת אבל הקובץ לא שלם נגיד ניסיתי להוריד את הגרסא החינמית של AVIRA שזה בערך 27 מגה ההורדה מסתימת בהצלחה (כביכול) אבל גודל הקובץ שהוא הוריד הוא 4מגה או 7 מגה או לפעמים אפילו 20 מגה ניביתי להוריד גם מהאתר הרשמי שלהם הם מאתרים אחרים אותו דבר אחרי איזה 200 פעם בסוף זה ירד במקרה אחר עכשיו אני מנסה להוריד VIRTUAL BOX מאתר החברה של SUN http://download.virtualbox.org/virtualbox/3.1.4/VirtualBox-3.1.4-57640-Win.exe הקובץ שוקל 70 מגה (אם 27מגה לקח איזה 100 פעמים להוריד.... אני ממש לא רוצה לנסות 500 פעם להוריד 70 מגה) ניסיתי להוריד את אותם קבצים גם עם …
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני לאחרונה שידרגתי ל-7 MB אינטרנט ואני סתם היום רציתי לשחק משחק רשת בשם combat arms עכשיו הקטע שהיה לי לאגים בטירוף פשוט אי אפשר לשחק. אז בדקתי כמה מדריכים להורדת לאגים וזה ואין לא עזר אז סתם בדקתי מה הפינג שלי ואני מגלה שהוא גבוה מאוד ורק באתר של HOT אני מקבל נמוך יחסית. הינה התוצאות: speedtest.net: pingtest.net: בזק (סתם רציתי לבדוק איך זה שם): HOT: כמו שאתם רואים רק ב-HOT יש פינג נמוך אבל בשאר זה גבוה מאוד!!! אז מה אני יכול לעשות במקרה כזה כי הקטע שגם במשחקי רשת יש לי פינג גבוה ואי אפשר לשחק... תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריכה המלצה לראוטר לשטח של חצי דונם, קומה אחת, בית מגבס. אני לא מבינה בכלל בנושא כך שלא יודעת איזה עוד נתונים צריך. תודה, ליז בנוסף - איזה פרטים אתם צריכים לדעת על המחשב שלי כדי להמליץ לי על כרטיס רשת עבורו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה עולה אינטרנט t1 ומי מוחר כזה אינטרנט
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחברתי היום ל 50 מגה עם בזק + בזק בינלאומי וחשבון גיימר באתרי בדיקות פלאשים למינהם כגון speedtest והאתרי בדיקות של בזק אני אכן מקבל 50 מגה אבל כשאני מנסה להוריד קבצים \ טורנטים המהירות שלי לא עולה על 3.0 MB כשבפועל המהירות המקסימלית צריכה להיות 6.25MB. אני עם 6740U שמוגדר כברידג' וראוטר TPWR941 אבל מקבל את אותם תוצאות גם כשהוא מוגדר כראוטר ללא ה TPWR941 אגב אני רואה לפי הפול שהאייפי שלי אכן של גיימר אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצטרפתי לבזק לבאנדל 15 מגה ב100 שקל ועד לא מזמן האינטרנט עבד מעולה.. מאז שהתחילו הגשמים כל פעם שמתחיל גשם אז האינטרנט מפסיק לעבוד ונדלקת מנורה אדומה בראוטר(המנורה של הINT) והיא חוזרת להיות ירוקה כמה דקות אחרי שמסתיים הגשם. התקשרתי לבזק ואמרו לי להחליף נתב שהוא כנראה תקול למרות שהביאו לי אחד חדש מהקופסא של netgear dgn2200v2.. זרמתי איתם והחליפו לי לנתב d link 2760u e1.. הבעיה לא נפתרה ועדיין שירד גשם שוב פעם האינטרנט לא עבד.. התקשרתי שוב והם שלחו טכנאי והוא עלה לגג ובדק את החיבורים בבית ואמר שהכל תקין ורק בחוץ בארון תקשורת הוא רואה רטיבות והחליף שמה כבלים.. הבעיה עדיין לא נפתרה והגיע עוד טכנאי שגם בדק הכל ואמר שתקין למרות שכלום לא תקין מבחינתי... עכשיו התקשרתי שוב ו…
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
חברת פיקוק התחילה לשווק בארץ נתב דואלי סימולטני, כלומר כזה התומך בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. הנתב, מדגם BR-6475nD של חברת Edimax, הותאם לדרישות המיוחדות של תדר 5Ghz בישראל וקיבל את אישור משרד התקשורת. הוא כולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G, שתי אנטנות ומפסק כיבוי/הדלקה לרכיב האלחוטי. מחירו הממוצע של הנתב הוא כ-450 שקל והוא זמין באופן מיידי. ביחד איתו החלה פיקוק גם לשווק כרטיס רשת דואלי בממשק USB. המתאם, מדגם EW-7722UnD, מגיע עם סטנד מובנה ועלותו - פחות מ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של השימוש בתדר 5Ghz עמדתי במדריך מפורט אותו ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm במקביל, אני עובד על סקירה מקיפה של נתב זה.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר התבלבלתי מרוב זיבולי שכל וחוסר המקצועיות של חברות\ספקיות האינטרנט.. אני נמצא בתשתית הוט 100 מגה נמצא בספקית אקספון 018 מחובר דרך חייגן בחיבור הנ"ל אין לי בעיית פורטים והכול טוב איך שאני מתחבר ללא חייגן (דרך ספקית הוט נט) יש בעיה והפורטים חסומים (דוגמא לא מצליח לגלוש באמיול) ניסיתי גם מספר פורט של 60000 אך ללא הצלחה.. פתחתי את הפורט בראוטר של הוטבוקס וללא הצלחה.. מה ניתן לעשות? שמעתי משהו על UPNP..האם זה קשור? האם ניתן להתחבר ללא חייגן ולפתור את בעיית הפורטים? הוט אמרו לי שאי אפשר להתחבר ב100 מגה עם חייגן, אחרת יהיו ניתוקים, רק עד 30 מגה.. ובאמת היו לי כמה ניתוקים.. אומנם גלש בקצב הורדה של 50 מ"ב אבל הרגשתי ניתוקים.. אמרו לי להוריד ל30 מגה דרך חייגן.. או…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מיון מהצבא- להיות מש"ק מחשב, תפקיד שאני מאוד רוצה. הם צריכים אנשים שיכולים לנהל רשת, לתכנת ובכללי להבין במחשבים... רציתי לדעת. מה צריך לדעת כדי לנהל רשת? אני רוצה לקרוא קצת בנושא, ולהבין קצת יותר לפני שאני מגיע למיון הזה. אם יש לכם ספרים שאתם ממליצים לי לקרוא, אשמח להמלצה...(ביינתים קורא את החומר שיש באתר). תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-