רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות לשנות כתובת IP באופן שוטף בעזרת תוכנות IP CHANGER למינהם, כאשר מחוברים לרשת באמצעות ראוטר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שבוע ואני לוקח אותו כל לילה לעבודה אין לי שם אינטרנט ואני רוצה לגלוש כשאני בעבודה ראיתי פרסומת של פלאפון של מודם סלולרי מישהו יכול לפרט לי קצת יותר איך זה הולך? ואם זה טוב? או שיש גם דרכים אחרות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שרציתי לחבר ברשת, יש לי בקיר תעלה שמיועדת להעביר חוטים בינהם. קניתי כבל רשת Cat5E FTP של 10 מטר בשביל לחבר אותם, ועכשיו גיליתי שהראש של הכבל לא נכנס לתעלה כמו שצריך... (אפשר בערך להכניס אותו לתעלה אבל ברור לי שהראש לא יעבור את הסיבובים בקירות) מעבר לדרכים עוקפות לתעלה (כרטיס רשת אלחוטי וכאלה) - אני מבין שאם אני מעביר חוט בתעלה בלי הראש וסוגר ("לוחץ") את הראש שלו בסוף עם מלחץ (נגיד שאני אשיג או אקנה) אז בכל מקרה סביר מאד להניח שזה לא יעמוד ב-CAT5E (כלומר לא יעבוד בג'יגהביט). עקרונית הנתב שלי כרגע בכל מקרה תומך רק עד 100MBit אבל אם אני כבר מעביר כבלים אני רוצה תמיכה טובה לעתיד. יש איזשהי אפשרות להתגבר על הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה. הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט. יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות. תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית"). מה עושים? תודה מראש, חברה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מחובר במהירות בסיסית של 1.5 מגה ובזמן האחרון התחלתי יותר ויותר לשחק במשחקי רשת. שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים חלק וחלק ממש לא או שרק בשעות הלילה המאוחרות. לכן רציתי לבדוק אם יש קשר למהירות הUPLOAD/DOWNLOAD. ועד כמה הקשר הזה חזק( אם אני עובר ל 3 מגה עם UPLOAD גבוהה האם ההבדל יהיה מורגש?) אני לא יודע אם יש לזה חשיבות אבל התשתית זה כבלים והספק SMILE. תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השני עובד אבא שלי עכשיו, שהוא שולח את המיילים זה לוקח את כל פס הרוחב איך אני מגביל אותו ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט אם לעבור לטריפל של HOT מהסיבה הבאה: חבר שלי טוען שיהיו לי הפרעות בקו אם אוריד ואשתף קבצים ואנצל את הרוחב פס של האינטרנט עד המקסימום. מה דעתכם? אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים שיש להם HOT ויוכלו לאמת או להפריך את הטענה הזו.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6105&perur=2&t=1&c=320. איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל הדרכים האפשריות. כלומר, אם יש לי מחשב נייח אחר בבית, ניתן לקלוט אינטרנט בנייד? אם כן, באמצעות מה? אם אין לי מחשב נייד בבית, איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל זאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בביתי 4 משחבים שעובדים רוב הזמן בבית ומחוברים באינטרנט... כולם באותו קומה... רציתי הצעה לנתב אלחוטי טוב איכותי אמין ומקצועי... שייתן לי שקט ורוגע ללא טקלות ולא עיכובים בהורדה ובגלישה.. שייעבוד חלק ומהר... בכל חדר בקומה יש מחשב..:] ושהנתב יהיה מתאים גם למוד כבלים וגם למודם ADSL... תודה ויום טוב...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצורך מעבר דירה, כיביתי ופירקתי את המחשבים שלי. כשהרכבתי את המחשבים בדירה החדשה, מחשב אחד עובד בסדר גמור ומתחבר לאינטרנט בלי בעיה. אבל, המחשב השני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, וגם לא לדף הבית של הראוטר (192.168.168.1). לשני המחשבים יש אותה כתובת IP שהיתה להם לפני כן. כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו, אז אני מקבל חיווי מתאים. ניסיתי להחליף כבל רשת, וגם לחבר אותו ליציאה אחרת בראוטר, ללא הואיל. המחשב הסרבן מריץ Windows XP Professional SP2, והראוטר שלי הוא Compex NP-28G. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בעבר הייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים בלי בעיה והכל היה עובד יפה, לאחרונה הצטרפתי לשירות הטלפון של HOT והם הרכיבו לי מין מכשיר כזה שמתחבר בין המודם למחשב, המכשיר הנ"ל מבצע את ההתחברות לאינטרנט באופן אוטמטי, לפני שהיה לי את המכשיר אני הייתי צריך באפון ידני ל"חייג" לאינטרנט דרך המחשב ולהתחבר, עכשיו אני מחובר תמיד לאינטרנט בלי הצורך לחייג. עכשיו לבעיה, שהייתי משתף את האינטרנט הייתי עושה שיתוף על החייגן והכל היה עובד יפה, עכשיו אין חייגן. שיתןף לכרטיס רשת בלבד לא עובד וגם לא הצלחתי לעבוד עם ה-network bridge, (לא יודע אם זה בכלל אפשרי לעשות את זה עם הברידג). בכל מקרה לפני שאני קונה סוייץ (ואני ממש לא מעוניין לקנות אחד) רציתי לדעת אם קיים פתרון אחר לשיתוף ללא חייגן …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה עולה אינטרנט t1 ומי מוחר כזה אינטרנט
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר מחשב נייח ישירות לראוטר, אבל הוא לא מצליח לקבל IP מהראוטר, ניסיתי גם לחבר אותו למודם עצמו ואותו סיפור, אין IP אני מחובר בכבלים בלי חייגן, והמחשב לא הצליח להתחבר. מצד שני, אם אני מחבר אותו ללפטופ ישירות עם כבל מוצלב, יש תקשורת בין המחשבים, ואם אני אומר ללפטופ לשתף אינטרנט, אז המחשב השני גם מקבל... יש למישהו רעיון למה המחשב לא מצליח לקבל IPים? מדובר על לוח ASUS P5GC-MX
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך שתי כרטיסי רשת אלחוטים עדיף usb בתקציב של עד 260 לשתיהם ביחד לא יודע אם זה משנה אבל צריך על נתב של לינקסיס wrt54gl כרטיס אחד למחשב בקומה למטה שהוא מחשב ישן אבל אני חושב שיש לו Usb 2.0 איך אני בודק? כרטיס אחד למחשב בחדר צמוד ועוד שאלה עדיף לי להתקין על הנתב קשוחה של tomato או לעדכן מהאתר שלהם לגירסא הכי חדשה(תשתית כבלים)
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
טוב.. אז אוטוטו אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לעשות ראוטר או לא.. בעקרון אם אני מביא ראוטר.. את המחשב החדש אני מעביר לעמדה של המחשב הנוכחי שלי אז הוא יהיה כביכול המחשב הראשי ואני רוצה לדעת כמה דברים.. אני יודע שבמידה ושנינו גולשים באינטרנט או מורידים משהו מהאינטרנט בו זמנית רוחב הפס מתחלק.. אז במידה והאינטרנט כבוי באחד המחשבים אז זה אומר שהמחשב השני יינצל את כל רוחב הפס? או שצריך כל הזמן להגדיר מחדש, איך זה הולך? רוצה לדעת מה המחיר של ראוטר טוב אם אני ייקנה שאני יידע מה מידת הנזק פה.. את האמת הבעיה היחידה פה שאבא שלי רוצה את המחשב הזה לעצמו ואני ייקח את המחשב החדש ולכן צריך אינטרנט בכל מחשב.. לפי דעתכם שווה להתמקח על אינטרנט במחשב החדש רק במקום להיות עם ראוטר …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני עומד להתחבר והציעו לי לקחת במקום מודם "רגיל" מודם-ראוטר של אסוס. מומלץ לקחת את האסוס? קראתי כאן שכן ואני רוצה עוד כמה חוות דעת. אני אציין שאין לי כל בעיה לקפוץ לחנות ולקנות ראוטר במידה ואין להם דגמים אמינים להציע. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשמוע משחקני הרשת כאן, עפ"י ניסיונם האישי- האם ההבדל בין חיבור 4 מגה שיש בארץ (450K UPLOAD) לעומת 2 מגה (250K UPLOAD) מורגש? האם יש מה להשקיע בחיבור 4 מגה רק עבור משחקי MULTIPLAYER (בלי התייחסות להורדות מהאינטרנט)? תודה רבה, אסף
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון: אם אני מחבר כ.רשת חיצוני - USB לגירסה 1 ולא 2 האם זה יאט לי את קצת העברת הנתונים בין 2 מחשבים ברשת? כרגע אחוזי האות הם 70% (הכי טוב שהצלחתי להגיע) לפעמים זה 50, קצת העברה הוא 54Mbps יותר מזה לא הצלחתי לההשיג. כיוונתי את כיוון גלי הראוטר לפי המדריכים שכאן (רשת עם נייר כסף). כרגע לוקח לי הרבה זמן להעביר קבצים בין המחשבים, לדוגמא: קובץ של 350 מגה לוקח להעביר ב 12 דק' שלפי דעתי זה הרבה זמן... איך אני משפר את מהירות העברתה נתונים (קבצים)?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת ביתית ועד לפני תקופה יכולתי לגשת למחשב בקבוצת העבודה אבל כעת שאני מנסה בעצם לראות את המחשב בקבוצת העבודה כדי להעביר קבצים ממנו אני נתקל בשגיאה הזו: אין אפשרות גישה אל HOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת. אני רק אוסיף ואומר שהמחשב הראשי הוא שלי והמחשב השני בעצם כן מצליח לגלוש באינטרנט בלי שום בעיה. מה הבעיה בעצם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בנעוץ רשום כך: מפתח ההצפנה שהכותב התכוון כאן הוא הסיסמא בהתחלה כאשר אני רוצה להתחבר לראוטר? מה שבדר"כ נפוץ כ: Admin וסיסמא 12345? www.grc.com/password ומהאתר הזה שאני יקח את הסיסמא הוא בטוח? זאת אומרת אם יש שמה מאגר של סיסמאות, מי שמעוניין לפרוץ פשוט יכנס למאגר וינסה את המזל יש סיכוי כזה? או שזה בטוח לחלוטין לשים את הסיסמא מהאתר הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. האם יש מגבלת מהירות בגלישה באינטרנט או בהורדת קבצים? האם אינטרנט בעל 5 מגה הורדה גולש יותר מהר מ50 מגה הורדה? אשמח להסבר על העניין. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי 5 מחשבים שמחוברים ברשת עם כבלים. כולם מחוברים לקופסא חיצונית. הוגדר מחשב אחד ראשי שכל ארבעת המחשבים האחרים "מושכים" ממנו מידע. הרשת כל הזמן קופצת. פעם היא מזהה את המחשבים האחרים ופעם לא. כשאני אומר פעם זה כל שעה. כל הזמן זה קורה לא אחת ל... ועוד בעיה, הרשת גם כשהיא פועלת, היא זזה מאוד לאט. יש למישהו פיתרון לבעיה? למה הרשת קופצת כל הזמן כשכל הכבלים עדיין מחוברים והנורות דולקות בצבע ירוק (שהכל עובד כמו שצריך)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לידענים, עד הבוקר הייתי מחובר לאינטרנט מהיר של בזק ו-012 עם ראוטר אלחוטי של 3COM, שכמובן עשה שימוש בחייגן אוטומאטי PPPoE. טעות או לא טעות, החלטתי לעבור לטריפל של הוט. היום בצהריים המתקין עזב כשהמחשב מחובר ישירות למודם איטרנט בכבלים עם חייגן. הלך והשאיר אותי לנסות עם הבלאגן של חיבור הראוטר. ממש יפה מצידו. אז חשבתי שאני אסתדר ושיהיה לא מסובך מידי, כי הרי עשיתי אותו דבר עם הראוטר על המודם של בזק נכון? אז זהו שלא. כבר שעות אני יושב ומנסה להבין מפורומים, מדריכים ושאר מסמכים (רשמיים ולא רשמיים) מה עוד אני אמור לעשות. אז הראוטר הוא 3com 3CRWER100-75 שאמור לעבוד עם כבלים, אבל אני לא מצליח להבין מה לעשות, איך לקנפג אותו שיחייג לבד ובאיזה פרוטוקול (PPTP, L2TP ועוד איזה כמה), ו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מיתכוון לערוצי חדשות זרים וחינמיים כמו BBC CNN NBC ABC . שמעתי כבר שאפילו youtube מאפשרים צפייה בתכנים באיכות גבוהה 720P -כך שיתכן וכבר בזמן הקרוב יהיה ניתן לראות את הערוצים שהזכרתי קודם באיכות סבירה. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1385550 מצד שני,אני יודע שתשתית האינטרנט בארץ מפגרת בשנים רבות אחרי מדינות המערב,כך שיש לי ספק רב אם זה יתאפשר בארץ בעתיד הקרוב ולכן אני מתלבט אם כדאי לי להתקין צלחת לווין פרטית בעלות של 1350 שקל. האם יש דרכים\אתרים שאפשר לראות את הערוצים שהזכרתי למעלה ב-LIVE ובאיכות סבירה של לפחות רזולוצייה של 800 על 600 ? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-