רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תראו יש מספר חיובים שהראוטר או האקסס פוינט חייב לעמוד בהם . 1)מתחבר חוטי למחשב חוטי ולשאר אלחוטי שיהיה בכמה בכמה מחשבים ולא רק באח ד "אחד חוטי והשאר אלחוטי/אם אפשר יותר בחוטי ובאלחוטי גם אפשר ." 2)שיעמוד בקליטה טובה מהראוטר שיש בו אינטרנט "לא מתכוון לחבר בחוטי את הראוטר שיש בו אינטרנט לבין הראוטר שאקנה /או האקסס פוינט" 3)שלא כל פעם יתקע לי . 4)שלא יהיה יקר מדי "תקציב עד 400" 5)חודר קירת . 6)שיהיה בעל אנטנה חזקה במיוחד .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לגיסי מותקן בבית נתב אלחוטי של netgear... לנתב מחוברים שני מחשבים, מחשב נייח ומחשב נייד. לאחרונה קנינו גם אני וגם הוא מחשבים ניידים חדשים של HP אבל כשניסינו לחבר אותם לרשת האלחוטית לא הצלחנו - המחשב פשוט הריץ את הנסיון שלו להתחבר במשך כמה דקות ולאחר מכן הפסיק מבלי להציק הודעת שגיאה. כמו כן, ברשותי מחשב כף יד של HP שגם הוא לא מתחבר לרשת הזו... כמובן שהמחשבים מתחברים לרשתות אחרות בלי בעיה ולכן זה מוזר... תודה מראש לעוזרים וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבניין שבו אני מתגורר יש אינטרנט בקומה התחתונה לשימוש הדיירים שמוגן ע"י סיסמא שיש לי אותה ברשותי. אני גר 6 קומות מעל.האם יש אפשרות להגדיל את טווח הקליטה של הראוטר שברשותי?? לפי מה שבדקתי הנתב בקומה התחתונה הוא G ועכשיו קניתי במיוחד נתב USB מסוג N אבל אני לא יכול לקלוט את האות. יש לציין כי הבניין בוושינטון ולכן הבנייה שם שונה מהארץ והכל בנוי מקירות דקים וגבס ולא כמו בישראל שישנם קירות בטון וחדרי ביטחון אשר קוטלים ומבטלים את האות, האם ישנה אפשרות להגדיל את הקליטה של הנתב שברשותי עד כדי כך? במידה ולא, יש ממולי בית מלון כשמידי פעם אני קולט אות חלש ויכול להתחבר על הרשת שלהם,האם יש אפשרות להגדיל את האות שיהיה חזק יותר???? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחובר כעת עם מחשב יחיד להוט דרך מודם תומסון, מעוניין להוסיף עוד שלושה מחשבים ומאחר וכולם יהיו בחדר אחד אני מעוניין ברשת קווית..... מבקש המלצות לנתב (בתקוה שקווי בהגדרות שלו פחות מסובך ובעייתי)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר בתקציב 200-300 , אפשר עם חריגה . הדברים שאני צריך דגש עליהם : 1. שלא יהיה התנתקויות , יש לי עכשיו ראוטר שכל הזמן מתנתק הרבה פעמים אולי זה בגלל שהוא מתחמם מהר אני לא יודע . 2. כמה שפחות לאגים במשחקי רשת עכשיו איזה עוד דברים צריך לדעת מתי שבוחרים ראוטר חדש, אני לא יודע ממש איזה דברים צריך ממש ? תודה מראש , אבי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח בחברת הבזיון הארצית לשירותי אינטרנט (להלן 012), לא רוצה לציין מה כבר עברתי איתם בעבר אבל חייב להדגיש כי גם בחשבון GAMER ב-012 הפורטים חסומים ומהירות ההורדה בTORRENT היא 0 . יותר נכון בין 0 ל10 ביט. אני מתכוון לתבוע את החברה על מירמה, הפרת הסכם התקשרות ומכתב התרעה לסמנכ"ל 012 כבר נשלח. פשוט בבושה וחרפה. על תעשו טעות ואל תענו לשכנועים של נציגי השירות לחבר אתכם לחבילת גיימר תוך כדי מתן מידע כוזב שהמהירות תשתפר פלאים! אעדכן בהמשך.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טלפון קווי? אובר אי פי? אחר?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ... 1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני 2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ? 3. זה מריח כמו HOT . ------------------------------------------------------ אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד. יש כל כך הרבה דגמים, למשל כאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037 ואני גם רואה שיש חיבורים שונים. יש usb שזה אני מניח יש לנייד ויש pcmcia שגם יש לנייד שלנו וכמובן יש pci שאני לא יודע אם זה מתאים לנייד(?). גם המחירים נעים בין 70 ש"ח לכאלו של 300 ש"ח ויותר. המחשב הוא בשביל טיול של הוריי. הם רוצים שבמקומות שהם יגיעו ותהיה שם רשת אלחוטית, שהם יוכלו להתחבר אליה ולבדוק מיילים וגם לשלוח מיילים למשפחה. אולי גם לקרוא חדשות מהארץ . שמעתי בעבר למשל שמודם USB עושה בעיות לעומת מודם רשת, האם זה נכון גם לכאן וכרטיס רשת אלחוטי בצורת USB, אכן בעייתי יותר מהשניים האחרים שהזכרתי? האם עדיף כרטיס pcmcia או usb? אשמח לדעת מה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי דבר ראשון, אני מבין במחשבים למרות שהשאלה מפגרת.. אני מאוד מבין במחשבים אז בבקשה אל תקחו אותי כאידיוט. השאלה: יש לנו ראוטר בבית כל המחשבים מחוברים אליו. יש דרך כלשהיא לעשות שהמדפסת בבית שלנו תהיה מקושרת לשלושת המחשבים באמצעות הרשת האל חוטית? שאני, אחי, ואבי (3 מחשבים) נוכל להדפיס מאותה מדפסת המקושרת ע"י הראוטר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה זו אני מתכנן שדרוג לרשת הביתית שלי מכיוון שנכנסת לתמונה מערכת מדיה סנטר שאין אבל אין באפשרותי להשחיל כבל רשת חוטי וגלתי שהעברת קבצים ברשת הפנימית היא איטית להחריד רק 1MB/s מה שמשאיר אותי חסר סיכוי להעביר סרט מהמחשב הראשי למדיה סנטר בזמן סביר. קובץ מצורף ובו ארכיטקטורת הרשת. אשמח לקבל המלצות להאצת הרשת הביתית. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבנתי שזאת תוכנה טובה ושהיא יכולה לעזור לך למקסם את מהירות ההורדה אבל אף אחד עם ויסטה לא ניסה אותה עדיין (לפי החיפוש) מישהו ניסה? ומה יקרה אם למישהו יש נניח 5M ספק ו2M תשתית *אני יודע שדיברו עליה בעבר אבל לא ראיתי משהו דומה למה שאני שואל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כדלקמן. אני עובר לדירה חדשה גדולה יותר עם חדר עבודה, וצריך לסדר את הרשת הביתית. בסלון יהיו ה-PS3 וה-XBOX. בחדר עבודה יהיה מחשב שצריך חיבור מהיר לאינטרנט כי הוא אחראי על השיתוף קבצים ומשמש גם כספק קבצי מדיה לכל שאר הרשת, ועוד מחשב עבודה של החברה שלי. יש ברשותי ראוטר אלחוטי 3com 3CRWE554G72T. אני לא רוצה להעביר כבל רשת מהחדר עבודה לסלון כי זה לא אסטטי ודי קשה לביצוע. ה-PS3 בסלון צריך גישה מספיק מהירה למחשב בחדר עבודה כדי לראות דרכו סרטים המוזרמים אליו מהמחשב ב-1080p. האם יש אפשרות לשים עוד ראוטר אלחוטי בסלון שיתחבר כנקודת גישה לראוטר בחדר עבודה, ואת ה-XBOX וה-PS3 לחבר אליו? האם חיבור G יהיה מספיק בשביל להזרים סרטים ברזולוציה כל כך גבוהה או שאני צריך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת ביתית בבית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת לנתב והמחשב השני בסוף הבית ומחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהקליטה מהמחשב השני לא טובה, ולפעמים החיבור מתנתק. יש לי את הנתב - asus am 604g. ויש לי עוד נתב אחד שהוא בקופסה וללא שימוש שהוא - rotal rta 1025w האם אפשרי שהנתב ללא השימוש(rotal rta 1025w) יהיה באמצע הבית ויעשה גשר מהנתב asus לכרטיס הרשת האלחוטי שנמצא במחשב השני? כלומר יש אפשרות שהנתב(asus) ישלח אותות לנתב(rotal), ומהנתב rotal ישלח אותות לכרטיס הרשת? אם אפשר, איך עושים זאת צעד אחרי צעד. בתודה אלעד
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמותכן עליו VMware-workstation בתוכו התקנתי SERVER 2003 רציתי לדעת אך אני יוצר קשר וירטואלי בין המחשב שלי לבין המערכת שנמצאת ב VMware
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר NETGEAR -WPN 824 שמחובר למודם:ROTAL -RTA 1320a וגם למחשב יש לי לוח אם asus p5k-e -wifi/ap solo עכשיו עשיתי שם חיבור גם בין ראוטר ישן שהיה לי של 3COM בצורה הבאה : החיבור יכול לא להחזיק אפילו 5 דקות והוא יכול להחזיק שעות זה איך שבא לו... לא מצאתי סיבה לניתוקים זה יכול להיות שאני על המחשב וזה יכול ללהיות שהוא לא בשימוש.. בכל מקרה מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת hPNA (מוכר גם כ-WoWNET, רשת על גבי חוטי הטלפון), עם רוטר-מודם 2WIRE 1100 (שחכתי את שם הסדרה, בכל מקרה, מודם רוטרPNA חוטי בלבד הכי בסיסי שיש). יש לנו קצת בעיות איתו, בעיקר ניתוקים של המחשבים שלא מחוברים לרוטר, אבל מצד שני אנחנו תקועים עם זה בגלל הממ"ד ובגלל שאין לנו תשתית מובנית לרשת חוטית, וההשקעה בלפתוח חצי בית בשביל להעביר כבל פשוט לא כדאית. בכל מקרה, יש לנו שכן שאנחנו יודעים בוודאות שיש לו רשת אלחוטית 802.11g שעובדת למרות שאחד המחשבים בממ"ד. אבא שלי היה בחו"ל וקנה די בזול רוטר שבא עם שני מקלטים, של TrendNet אאל"ט (אני חושב שכל הסיפור עלה לו סביבות ה--200 שקל, אפילו פחות). הבעיה היחידה שלנו שתוקעת מבחינתנו את כל העסק היא הרוטר-מודם - אין לנו מודם "רגיל" כ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעביר את הרשת הביתית מאבטחת WEP לWPA2 ומתברר לי שבזירו של וינדוס XP לא מכיר את WPA2(פשוט אין שם אפשרות כזו). אם זה משנה משהו,כרטיס הרשת האלחוטי הוא משהו שבזק חילקה פעם יחד עם הראוטר מודם האלחוטי. משהו ששייך לחברה ZYDAS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-