רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בבית ראוטר אלחוטי באמצעותו אני גולש באינטרנט במחשב שולחני ובמחשב נייד (של העבודה). אני רוצה לשתף תיקיות בין שני המחשבים. הבעיה שלי היא שהמחשב של העבודה מוגדר עם Domain ולא עם Workgroup, ולכן איני יכול להכניס אותם לאותה "רשת". איך אני אמור לקנפג זאת בשני המחשבים כדי שזה יעבוד? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות שקע רשת RJ45 בשביל לחבר בבית, והוא יחובר לכבל רשת CAT5e FTP. השאלה שלי היא- מה אני עושה עם הסיכוך של הכבל? האם יש מקום לחבר אותו בשקע? האם צריך שקע שמיועד לחיבור כבל עם סיכוך או שכל השקעים מתאימים? תודה
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום ! ככה , יש לנו 3 מחשבים בבית כולם עם כרטיסי רשת......כבלים CAT5 מוכנים..... עכשיו יש מודם שאפשר לפרוץ - להפוך לנתב ואז רק לקנות HUB או SWITCH, אך אני מעדיף לקנות נתב טוב כמו שצריך לעתיד . עכשיו ההגבלה הכספית שלי היא בערך 300 שקל לנתב..אז יש 2 אופציות : 1. למצוא אחד זול זול זול 2. לקנות מחול. אני מעדיף לקנות בארץ כמובן אז מצאתי פה אחד http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=BR-6004&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=139&aff=zap# במחיר די סביר (269 ש"ח) והוא נראה לי טוב אני לא כל כך מבין בזה בגלל זה רציתי להתעייץ איתכם ! אני מעוניין (אם אפשר..) להגדיר לכל מחשב אחוזים מרוחב הפס (לי 70% לאחותי 15% ולאחי 15% חחח ;D ) אנחנו על ADSL 1.5 מגה ביט ככה שזה לא רע בשבילהם כל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נואש לעזרתכם יש לי בבית 4 מחשבים שמחוברים ברשת בייתית דרך ראוטר מסוג סימנס שסופק לי ע"י בזק.. אחד מהמחשבים הפכתי לשרת לינוקס למטרת אחסון אתרים הבעיה היא שלא ניתן להתחבר ל SSH וגם לא ל HTTP וגם לא ל FTP מבחוץ רק מבפנים ורק דרך האייפי הפנימי שהוקצה לשרת מתחנן לעזרתכם תודה רבה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ~! אני חייב עזרה דחוף ונראה שכל הזמן מתעלמים והדיונים שאני פותח והם שוקעים ! תראו, יש לי בעיה, אני עם כבלים 1.5 ו-012... הבעיה שלי היא שמדיי פעם ולפעם, בתדירות לא סדירה ולעיתים דיי רחוקות אבל לפעמים תכופות לאינטרנט קורסת התקשורת לאיזה 5-10 שניות ואז חוזרת.. זה בא לידיי ביטוי ב 9090129012 פינג... ככה שבמשחקים הכל קופא ורואים אנשים נתקעים בקירות ואז זה חוזר אחרי כמה שניות ואני מגלה את עצמי מת סתם !! בתוכנות דיבור או ההורדה רואים שהפינג לתוכנה קופץ פתאום ל-2193129129 פינג וגם שמפעילים אקספלורר הכל נתקע ואין תגובה צריך ללחוץ כמה פעמים ENTER על האדרס כדי שזה יכנס ויגיב כי זה נופל כל הזמן ! מה אפשר לעשות ? בהתחלה חשבתי שזה הראוטר ! אך לא ! חיברתי ישירות למחשב וזה גם …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי 12 מגה אינטרנט של בזק בינלאומי וספק הוט היום חיברתי בפעם הראשונה את הראוטר שלי של TP-LINK אבל המהירות עכשיו איתו היא לא עולה מ 1.5 מגה. מה אני צריך לעשות כדאי לסדר את זה??? המחשב עכשיו מחובר עם כבל רשת לראוטר ודרכו אני מתחבר לאינטרנט. אולי אני צריך לשנות משהוא תהגדרות של הראוטר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני מניח שהציפו בזה את הפורום אבל יש לי כמה בעיות 1) אני חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת כל מה שיודעים על השיקולים של מה עדיף cable או adsl זה כולל מחיר... מהירות... ומשחקי רשת... 2) לפני רגע הייתי בתרד של מודמים של ADSL ואני מפפפחחחחחדדדדדד!!! לא הבנתי שם כלוםםםםם אני חושש שאני הולך להיכנס לעולם שגדול עליי בכמה רמות ושאני אדפוק את הכל ........ אז בבקשה מי שמוכן להסביר לי את סוגי המודם בADSL ואת כל הקטע של ה phpp או מה שזה לא היה... ו ה pro..... תודה...............
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ה - router הוא Linksys WRT54G. הוספת firewall נוסף מבוסס תוכנה נותן הרגשה של קונדום בתוך קונדום, האם באמת צריך אותו ?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שבוע טוב! הקדמה: לפני שבועיים הערך עדכנתי את הרשת בבית שלי ע"י הוספה של רפיטר לקומה העליונה בכדי להרחיב את הקליטה. בתור הרפיטר משמש הנתב הישן שני הנתבים הינם מאותו הדגם TP-LINK WR1043ND. לצערי יש לי בעיה מוזרה, באחד מהמחשבים בבית (מחשב שולחני) יש בעיה של התחברות לרשת שהתחילה מאז ששמתי סיסמא בנתב החדש (לא ברפיטר). המצב הוא כזה, כל פעם שמדליקים את המחשב מחדש אז מופיע לי X אדום עם השם של הרשת שלי, ובכדי שאני אוכל להתחבר אני צריך למחוק את החיבור האלחוטי הישן לרשת ולהגדיר חיבור מחדש. אני הגדרתי את זה גם ידני וגם בצורה הפשוטה והרגילה ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הזה (ווינדוס 7 אם זה קשור למרות שיש מחשב נייד נוסף עם המערכת הזו ואין שום בעיה). ברגע…
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מעונין לדעת אם יש למישהו את השירות הנ"ל?והאם זה עובד בלי בעיות (ניתוקים, דיליי בשיחה..) בתודה מראש שי
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
wtf??? מה זה אומר לגבינו, האנשים שנגיד הולכים להזמין עוד שבוע כבלים מתבל?? מה יקרה?? אני לא הבנתי כלום כי רק עכשיו הם מתחילות עם האינטרנט כל אחת ומה הם ישר מתאחדות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, היא התחילה מאז שעברתי מ012 לנטוויז'ן. אז ככה, שאני מחובר דרך הראוטר ומדליק את המאמיול, הוא מתחבר, הכל טוב ויפה. לאחר חצי שעה בערך האינטנט מתנתק, ומופיע לי "כאבל רשת מנותק" ואז האינטרנט מתחבר שוב לאחר כמה דקות. אני חייב לציין שאתמול שוב עשיתי ריסטרט לראוטר, פתחתי פורטים גם בהגדרות של הראוטר וגם בווינדוס עצמו. הראוטר הוא DLINK 614. יש למישהו מושג מה לעשות? אני כבר מיואש מזה לגמרי. תודה לכל מי שעוזר ניב
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן~ אני עובר דירה ביום חמישי ואנחנו מכניסים עוד מחשב אחד (בסה"כ 5- 3 נייחים 2 ניידים) לשימוש. עד עכשיו חילקנו את האינטרנט בין שניים מהנייחים עם שני מודמים שונים (הליך מטופש בפני עצמו), והאחרים לא השתמשו באינטרנט כלל. הוחלט על רשת ביתית, כאשר הנייחים יהיו כנראה מחוברים פיזית (רשת חוטית) והניידים אלחוטית. הבעיה היחידה שלי זה בלבחור ראוטר/מודם בשביל זה. לא הבנתי כ"כ את העניין של חיבור מחשבים ברשת בקטע של האם גם המודם וגם הראוטר חיוניים (המודם בטח כן, ראוטר לא בטוח.. מה תפקידו?) בקיצור- אני מנסה להבין איזה מכשיר אני צריך.. האם אני צריך 2? (מעדיף אחד..) האם אפשר לוותר על הראוטר (אם אין לו איזה שימוש מאוד מועיל מעבר לחסימת פורטים- דבר שאני לא אהנה ממנו.) ואם כן, איזה דגמים מו…
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם יש דרך להתחבר עם RDP רגיל למחשב שנמצא מאחורי נתב. למחשב עצמו יש כתובת לא חוקית של רשת 192.168.1.200 האם יש אפשרות להגיע אליו ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כרטיס רשת אלחוטי לUSB מתוצרת CONCEPTRONIC מותקן על המחשב של אבא שלי, התוכנה שלו מראה שאני מחובר לראוטר והחיבור תקין על 70% עוצמה. למרות זאת ווינדוס מבשר לי שאני סובל מLIMITED OR NO CONNECTIVITY והפונקציה של REPAIR לא מתקנת כלום. כל הריסטרטים שבעולם לא עזרו לי. למישהו יש תשובה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את ה TP LINK 1043ND וחיברתי אותו לHOTBOX בתור מודם. הגדרתי את ה L2TP והכל התחיל לעבוד. בקומה העליונה - שבה תמיד הייתי קולט ב HOTBOX במלוא המהירות (12 מגה), פתאום בראוטר הזה שאמור להיות הרבה יותר 'חזק' קיבלתי מהירות של 1-1.5MB. ניסיתי לשנות את ה CHANNEL לבדיוק מה שהיה מיקודם וגם לשנות את ה MHZ- שום דבר לא עזר. יש לציין שבחיבור קווי הכל עבד מעולה. היום בבוקר קמתי וגיליתי שאין אינטרנט - לא ב WIFI ולא בחיבור קווי! אחרי ריסט של הראוטר- ההאינטרנט חזר לעבודה. אז מה אפשר לעשות עם הראוטר? הוא מקולקל ב 100%? (בדקתי ב TPLINK קושחה, יש לו את הקושחה האחרונה)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי... יש למישהו שם של תוכנה או לינק... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. תכננתי רשת ביתית בצורה הבאה: 1. נקודה טלפון רשת, וחשמל על קיר גבוהה במסדרון במרכז הדירה. 2. נקודת רשת צמוד לכל טלווזיה בכל חדר, 5 חדרים. 3. מרכזייה של כל הכבלים במטבח בארון קיר. התכנון הוא לקבל מהספקית את המודם, לרכוש ראוטר אלחוטי מקצועי כמו הasus RT, ולקנות סוויץ לארון במבטבח שיתחבר לראוטר בכבל אחד ויפצל את המידע לכל הטלווזיות. כמובן שיהיו גם כונני רשת מחוברים לסוויץ. האם זה תכנון טוב? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על סוויץ וראוטר? תודה
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ראוטר:ARRIS דגם:MT502A האם יש תוכנה שפותחת את הפורט?? ואם לא איך עושים את זה..?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-