רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לחסום את האינטרנט למחשב אחד שנמצא מאחורי ראוטר אבל בעדיפות ע"י תוכנה עם סיסמא,כי אני צריך שזה יהיה פשוט ולא דרך הגדרות של ראוטר תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי חבר עם בעיה, אולי תוכלו לעזור לו. הוא מכור קשות לאתרי חדשות\אקטואליה\דפי פייסבוק הזויים וזה הורס לו את החיים- והוא רוצה להתנתק מזה, לתמיד. ניסינו את שיטת החסימה דרך hosts אבל הוא פשוט נכנס לקובץ ומוחק את החסימות. כמו נרקומן. אני צריך למצוא דרך שבה אוכל לחסום את האתרים\דפי פייסבוק ואולי אפילו ערוצי יוטיוב כדי שרק לי תהיה גישה אליהם ולו לא תהיה שום דרך להיכנס אליהם. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
איך אני חוסם חברה/אתר/איש פרטי ששולחים לי מיילים בדואר של וואלה?(תמונה בפנים) שולחים לי ביום איזה 10 מיליים ואין לי מושג מי אלה אני רוצה לחסום אותם שלא יוכלו לשלוח לי עוד מיליים איך לעזעזל אני עושה את זה? http://img338.imageshack.us/img338/6843/29748131pj6.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עשיתי את הפקודה netstat -n וזה מה שמופיע: Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 82.166.109.23:2550 205.188.5.220:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2718 64.12.29.72:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2762 216.239.59.104:80 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1024 127.0.0.1:1032 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1032 127.0.0.1:1024 ESTABLISHED מישהו הביא לי אתר (שמראה באיזה פורטים משתמשים טרויאנים) וראיתי שהפורטים 1024 ו 1032 הם של טרויאנים יש לי ZA ניסיתי להעלות את רמת האבטחה להכי גבוה ועדיין זה מופיע... מישהו יודע איך אני חוסם את הפורטים האלה ?
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אחרי מספר תגובות בפרוומים אחרים אז אני פשוט צריך תשובה לשאלה הזאת ואין צורך לקרוא את מה שהיה כתוב פה לפני שערכתי: בעיקרון שאני בונה תוכנה אני צריך לנחש פורט ש: ששום תוכנה במחשב שלי לא משתמשת בפורט הזה ? או ששום תוכנה בשום מחשב ברשת הביתית שלי לא משתמשת בפורט הזה? ואיזה כלים יש לדעת אם פורט נמצא בשימוש ואיך אני מוצא פורט פנויי?
-
- 18 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי בבית כמה מחשבים שמחוברים דרך הראוטר שלי- הייתי מעוניין לדעת אם הם מחוברים לרשת כי אני נוהג לכבות את הראוטר מדי פעם ולפעמים אני מנתק אותם וזה גורם לקצת עצבים מבני המשפחה ;D וכל פעם לרדת ולבדוק מי מחובר ואז לכבות זה די מעצבן. אז איפה אפשר לראות מי מחובר אליי? אם אין אפשרות דרך הWINDOWS אז אולי יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה מודם שהפכתי לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום , איך אני יודע איזה שם הראוטר שברשותי והדגם ללא לראות על המכשיר ,הכוונה רק דרך המחשב , ניתן לבדוק דרך ה DOS , משהו ? זה חשוב לי . ושנית אם אני לא מצליח להיכנס לדף הראשי של הראוטר , הכוונה אני לא יודע שם משתמש וסיסמא מה עושים ? יש סיסמאות ברירת מחדל , או משהו לחדור לזה ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך אני יודע איזה תהליך/תוכנה משתמש לי בפס רוחב של האינטרנט ?? יש תוכנה שבודקת את זה או משהו? כי פיתאום יש לי פינגים במשחקים ואין לי spyware או וירוסים וכאלה אני אם NOD32 ו Spydoctor & Ad-Aware
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים במהירות של 750 הספק שלי היא האוניבריסיטה העיברית יש לי כל הזמן בעיות בגלישה: בעיות מהירות התנתקות. יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע האם הבעיה היא בספק או בכבלים????? 2. האם חלק מהבעיות יכולות להגרם בגלל ההגדרות של ה - Proxy???? :'( בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני יודע אם כבר הקו שלי תומך בNGN ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן שידרגתי את האינטרנט בבזק בינלאומי והבחורה הבטיחה לי שאני אהיה על הכבל החדש בחבילת POWER NGN. למרה הצער עדיין יש לי לאגים פה ושם כשאני משחק סטארקראפט. 1. איך אני יודע אם אני על הכבל החדש וכל מה שהיא הבטיחה לי נכון? אפשר לבדוק לפי הIP לא? 2. נניח ואני מבצע פינגים לוואלה / download.com מה אני אמור לקבל? איזה טווח נחשב טוב ואיזה טווח נחשב כבר לא טוב? יש איזה טבלת תקינות שאני יכול לבדוק לפיה? תודה(:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת אלחוטית שדי התייאשתי ממנה אז אני רוצה לנסות רשת חוטית כדי לא להתנתק כל שניה... יש לי ראוטר של D-LINK נראה לי G604T ויש לי בלוח אם כרטיסי רשת מובנים של Marvell או משו כזה...אז בקיצור אני צריך כבל רשת של איזה 10-8 מטר אז איך אני יודע איזה כבל לקנות?! ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק ש"פרצתי" בזמנו (לפני כמה שנים) לראוטר + חיברתי אליו SWITCH. איך אני יודע אם הוא דפוק ואני צריך לקנות חדש ? כי האינטרנט שלי לא זז בגלישת אתריים, לפעמים הוא מעלה לי חצי אתרים ושלא נדבר על הבעיה הכי גדולה והבלתי נסבלת שכל פעם מחדש באמצע משחק בפוקר בפייסבוק הוא מתנתק לי מהשרת ואני מפסיד שם צ'יפים :-X אני ב-ADSL 5 MB + בזק. תודה רבה והמשך שבוע טבו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הודעה מחבר שלי, שכדי לפתוח אותה צריך להכניס כתובת שלי וסיסמא... ברוב טיפשותי הכנסתי, זה היה דרך הסמרטפון.. אחרי שהכנסתי נראה לי שהיה איזה שגיאה או משהו, לא ראיתי שנכנס שם לדף אחר.. בכל מקרה חבר שלי מאר לי שהחשבון שלו נפרץ. מחקתי את ההודעה ההיא.. אני לא רואה שום שינוי בחשבון שלי. איך אוכל לדעת אם שלי נפרץ? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת...עאליו איך אני יודע שזה לא מודם 56K וזה הכרטיס רשת...
-
- 8 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אני קראתי פה קצת הודעות בפורומים והבנתי שבעזרת MIMO הקליטה האלחוטית טובה יותר. השאלה היא איך אני יודע אם הנייד שלי תומך?? יש לי DELL INSPIRON 1525 וגם מה ההבדל בין : br6504n ו- br6216mg
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מהירות 15 מגה של בזק ואני רוצה לשדרג עד TOP 40 מגה מודם אני צריך להחליף כי הוא לא תומך ורציתי לדעת אם הראוטר שלי תומך ב40 מגה: TP LINK 300M Wireless N Gigabit Router Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND בתכל'ס שכירות של מודם עולה 8 שקלים ושל ראוטר+מודל 10 שקלים אבל צריך להתקין אותו ויותר פשוט לי להישאר עם הראוטר במידה והוא מתאים. דחוף לי, תודה מראש לעונים!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי יש לי ראוותר על 4 מחשבים ואני רוצה לראות כמה היא המהירות שלי. יש איזה אפשרות לעשות את זה ? תוכנה או כל דבר אחר... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאלה טיפשית.אבל אני כל פעם שוכח מה אני רושם ב"התחל" "הפעלה" כדי להגיע לחלון הזה שאני רושם שם IP CONFIG בשביל לראות את האיי פי.אני חייב לפתוח פורטים.תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-