רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב ועם הרכיבים שנשארו בניתי עוד מחשב. אני רוצה להפוך אותך אותו לשרת שיריץ PHP ושיהיה ניתן לגשת אליו מהאינטרנט (אני מפתח אתרים במקצועי, ורוצה לשים עליו דוגמאות ופרוייקטים ישנים) אז לפני שאני מתחיל לחפור את האינטרנט, האם למישהו יש המלצה על מדריך טוב ו\או טיפים בנושא? ועוד דבר אחד, האם אפשרי ליצור מולטי-שרת? כזה שיריץ גם פרויקטים בPHP לצד פרוייקטים בJAVA ו\או .NET. ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני גולש באתר ובעוד מספר אתרים הטעינה איטית, זה מתבטא שדורש זמן ארוך עד להצגת העמוד אני מחפש איך לשפר את מהירות הגלישה וטעינת האתרים או הגורם לבעיה אני מחובר למהירות 30 מגה, באופן אלחוטי לנתב של אורנג הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך חיבור לאינטרנט ברמה גבוהה כרטיס רשת / ראוטר וכל מה שנדרש לגלישה מהירה מאוד ללא תקלות ותקיעות לצורך מסחר בבורסה ... אם תוכלו לפרט לי על כל דבר כי אני לא מתמצא בנושא כלל .
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד). אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי. המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון גובר אצלי הצורך להשתמש באינטרנט במחשב הנייד, ולהפעיל את הנקודה החמה בפלאפון מחסל לי ת'בטריה לחבר יש נטסטיק שהביא מחו"ל ואני רוצה לקנות ממנו, אני רק לא בטוח שזה יעבוד לי מבחינת התדרים של 3G זה אמור להיות סבבה, אבל בקרוב יוצא 4G והנטסטיק שלו תומך, אז אני רוצה להיות בטוח שזה יעבוד (יש משו מטומטם עם FDD או TDD) התדרים של הנטסטיק : 2300Mhz ו 2600Mhz של דור 4 אבל TDD לפי החוברת הוראות שלו (רצועות 38/40) בדור 3 זה WCDMA 2100/ 1900/ 900Mhz אני כרגע באורנג', והבנתי שאצל כולם הדור 4 יהיה 2600MHZ השאלה היא האם יעבוד לי דור 4 כמו שצריך ? וגם לחברת פלאפון ? (לא יצא לו להשתמש, הוא קנה ואז קיבל אחד מתנה מפלאפון) אם זה עוזר לכם, הנטסטיק של Huawei דגם 3272s-920 תודה לעוזרים…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי 100 מגה (HOTNET-כבלים) אני רוצה לשרשר את הנתב שלי למודם של HOTBOX. - אבל אני מקבל צניחה במהירות משמעותית. כרגע הHOTBOX אצלי מוגדר כמודם (ביטלתי מצב גשר ורשת אלחוטית) ובנוסף דיברתי עם הוט שיגדירו רק כמודם. הבאתי ראוטר מסוג TL-WR841HP . והוא עובד על dynamic IP. הראוטר מקבל את הIP של הוט (מתחיל ב 149.78..) וכשאני גולש קווית ואלחוטית דרך הראוטר אני מקבל מהירות של 20 מגה. לעומת זאת כשאני מחבר מחשב קווית ישירות למודם בלבד אני מגיע ל90 מגה. אשמח לדעת למה זה קורה. בנוסף קחו שחשבון שאני רוצה לחבר לראוטר עוד ראוטר נוסף שישמש להגדלת הטווח (באופן קווי). *כך שאני חייב לפתוח DHCP אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הראוטר כמו שצריך בכדי שיקבל את המהירות המקסימלית שלו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מטרה אחת פשוטה - לאפשר לבני משפחה מאותגרים טכנולוגית לצפות בערוציה הוט במחשב הנייד ו/או בטאבלט. למשל, כשיושבים בגינה... הפתרון הראשוני היה מקלט DVBT-USB לנייד אבל הקליטה לא משהו עם הדונגלים הקטנים והם נוטים להישבר בשימוש נייד ו"לקחת" איתם לאבדון את שקעי ה-USB של המחשב. הם מוגבלים רק לערוצים 1/10/22/23/99 אז ממילא זה היה פתרון זמני. אשמח לשמוע הצעות - תקציב גמיש בהחלט. תודה!
-
- 5 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי HOTBOX של חברת הוט. הוא נמצא כעת בחדר ממד ומחובר למחשב נייח. הHOTBOX משמש גם כ-wifi וקולט בקומה התחתונה וקצת בעליונה. אני מעונין שתהיה לי קליטה גבוהה גם בחדרים למעלה וגם בגינה. שמעתי על מתאם רשת שעובד על חשמל. הבית הוא תלת פאזי. פניתי לKSP והם אמרו לי שהם לא תומכים במתאם רשת על חשמל בתלת פאזי. הם הפנו אותי לבזק, בבזק הם יכולים להביא שני מתאמים, שאוליי יעבדו על תלת פאזי. היכן אני מוצא דגם שיתחבר אחד לנתב HOTBOX שלי ואחד בקומה למעלה עם שידור wifi ולא חיבור קווי ובנוסף לכל זה שיתמוך בתלת פאזי? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים + מודם HOTBOX. (רק מודם) חיברתי את הראוטרים חיבור נתב אלחוטי חדש לנתב אלחוטי קיים באופן קווי. פעלתי לפי המדריך צעד אחר צעד. *שתי הערוצים של הWIFI שונים קיבלתי כתובת IP בתחום של DHCP. *אותו שם SSID *כבל מוצלב *אותם הגדרות אבטחה. אבל עדיין אני סובל מאינטרנט איטי בעיקר בWIFI ! (לפי הבדיקה אני מקבל 20-30מגה) למרות מרגיש אפילו פחות מודם HOTBOX ראוטר ראשי :Model No. TL-WR841HP ראוטר משני :Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND *שניהם ראוטרים יחסית חדשים . ככה שאני לא חושב שיש איזה בעיה עם הראוטרים. Hot טוענים שהתשתית שלהם בסדר ושאני מקבל 100 מגה. אני רוצה להתייעץ אתכם מה אולי לא הגדרתי בסדר או שצריך לעשות בכדי לשפר את המהירות משמעותית. גם באינטרנט הקווי ובעיקר בWIFI. …
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום חייתי יופי עם ה WRT54GL הוותיק שלי ועליו קושחת tomato חמדמדה ויציבה. הכל טוב ויפה והספיק לי יופי במהירות 30M בכבלים (ותאמינו או לא אפילו זה הספיק יופי גם לסטרימינג של תכני MKV 720P ברשת האלחוטית G בבית, עבד מעולה) לאחרונה שדרגתי ל 100M בכלבים מסתבר שכדי להנות מ 100M במחשב ה"ראשי" לפחות אני צריך חיבור LAN של 1GB (אחרת הוט אפילו נותנים לכם refund... פחחח) לצערי הרב הלינקסיס מגיע רק עם LANים של 100M וכשאני מחובר דרכו אני לא מקבל את מלוא המהירות. (כשאני מחובר ישירות להוטבוקס כמודם אז הכל תקין) אי לכך ובהתאם לזאת אני מחפש נתב בן ימינו, ואם כבר אז ברור שבתקן N (למרות שהלפטופ-סטרימר בחדר שינה גם ככה עם כרטיס G, המכשיר ה Nי היחיד בבית זה הנקסוס 5) דגשים לנתב: …
-
- 31 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של בזקNETGEAR והוא מחובר באחד החדרים באופן קווי לרשת (בראוטר יש חיבור WIFI ) יש לי ראוטר נוסף (KEEBOX) בבית עם חיבורים קווים ויש בו גם WIFI אני רוצה לשים את הראוטר השני בסלון אבל אני לא רוצה שיהיה חיבור פיזי לראוטר השני אלה רק חיבור דרך WIFI יש אפשרות כזו ?! המטרה : לחבר את הממיר מסלון לרשת דרך הWIFI שראוטרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאור המצב, חשבנו בביניין להתקין גישה לאינטרנט במיקלט. הפיתרון שנראה לנו היעיל והזול הוא מתאמי רשת על גבי חוטי חשמל, כשמתאם אחד נמצא באחת הדירות (כנראה בקומה ראשונה) והמתאם השני במיקלט, אליו יחובר נתב אלחוטי. ניסיתי לקרא קצת על מתאמים כאלה והבנתי כי תתכן בעיה אם יש הפרדה של שעון חשמל בין המיקלט לדירה אליה מחובר המתאם הראשון. האם זה נכון? אם אכן קונפיגורציה כזו לא תעבוד, אילו פיתרונות אחרים את ממליצים. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[h=1]"עד סוף השנה נחבר מיליון בתי-אב לסיב אופטי"[/h] http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000955052 כלומר בסוף השנה יהיה בארון התקשורת בבניין סיב אופטי מגולגל, שלא מחובר לשום ציוד קצה, כשחיבור האינטרנט ממשיך להתבסס על חוטי נחושת. תעירו אותי כשהסיב הזה יהיה מחובר לציוד אקטיבי ושה-TOP100 לא היה בפועל רק 65Mbps.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי. זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC... המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט... בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלויזיה חכמה של PHILIPS, אך אין לי חיבור לאינטרנט מובנה בקיר בקרבת מקום. איך אני יכולה בכל זאת לחבר את הטלויזיה לאינטרנט ולאפשר אינטרנט מהיר ורציף? מה עדיף- חיבור אינטרנט אל חוטי או קווי? אבקש להתייחס גם בהקשרי קרינה. אגב, אם זה משנה, אני מחוברת לHOT. תודה מראש, בברכת לילה טוב ושקט
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לנו במשרד שתי מחשבים שמחוברים דרך הראוטר. לקראת החלפת מחשב אני מעוניין להפעיל את שתי העמדות על מחשב אחד, בפרט שלא תמיד שתי העמדות פועלות יחד, ויהיה יותר קל לשתף מידע... השאלה אם שייך לעשות דבר כזה, ומה נדרש לצורך הביצוע? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
[עריכה ע"י אחראי הפורום: הדיון הזה הוא מספטמבר 2008 התמונות שנלוא צירף, נמחקו עם הזמן ולכן הועלו מחדש והן נמצאות בעמוד השני של הדיון - למטה, ויש עוד תמונות בעמוד השלישי] גם הכותרת עודכנה: מדובר כעת על מרחק של 870 מ' , ולא 670 מ' כמו שהיה בתחילת הפרוייקט] ---------------------------------------------- בשעה טובה, אני גולש מהבית, 670מ' מהמודם של הוט. תודה רבה למי שיעץ לי לפני כחודשיים כאן בפורום. הנה הסיפור: א. ההתלהבות: בזמנו ניסיתי לקבל מבזק קו על העמוד הקרוב שלהם שנמצא 400מ' מביתי. היו מחשבות על העברת האות בכבל או בשידור. מאחר הם דחו אותי בקש, והסבלנות שלי ל"תלך תשוב" שלהם נגמרה, החלטתי ללכת על הוט. הזמנתי דרך אחותי שבא לביקור מארה"ב שתי נקודות גישה של אסוס …
-
- 31 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
יש לי בסלון מכשיר VOD של יס. בגלל שאין לי בסביבתו נקודת טלפון הוצע לי לחבר אותו לרפיטר/AP שיעבוד מול הראוטר שיש לי בבית. בדקתי ובזק מוכרים את זה - http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html שיכול לשש גם כרפיטר וגם כ AP. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מאתמול עד עכשיו אין לי אינטרנט רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת (ניסיתי להחליף פילטר וזה לא עזר) יש פתרון אחר ?
-
- 25 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס במקום מרכזי (בשביל האלחוט) וממנו הולך כבל רשת לחדר עם כמה מחשבים, בחדר הזה יש לי ראוטר מדגם level one wbr-3406tx, שמשמש כהאב. כשאחד המחשבים מחובר להוטבוקס ישירות(בכבל או אלחוטי), אז הכל עובד בצורה תקינה. כשהמחשבים מחוברים דרך levelone, אז אני לא יכול לגשת להוטבוקס בכתובת 192.168.1.1. האם זה תקין וכיצד אני יכול לסדר את המערכת כך שאני אוכל לגשת להוטבוקס גם כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מטה מופיעה הבעיה המקורית, אך לפני כן רציתי לוודא שהרשת הבייתית תקינה, כיצד עושים זאת? כיצד בודקים שהרשת תקינה ובאיזו מהירות היא עובדת? ------------- ניגון מקרטע של HD דרך LAN ב XBMC על Raspberry Pi Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך.
-
- 20 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק ב-TOP40 עם DSL-6740U המשמש כמודם, ו-Netbox של נטויזן המשמשת כראוטר ומתאם שיחות. לקראת מעבר לדירה חדשה אני רוצה לשדרג את מהירות הרשת הביתית ל-1GB. הלקוחות ברשת הם: מחשב A - המחשב הראשי, שעליו נמצאת כל המדיה. התכנון הוא שבעתיד המדיה הזו תצא אל שרת NAS. מחשב זה מחובר גם לטלויזיה ב-HDMI (תכנים עד 720P), והוא עובד 24/7 עם לקוח טורנט. מחשבי B ו-C בחדר הילדים שצריכת רוחב הפס המירבית שלהם היא תכני 720P. כרטיסי הרשת של כל המחשבים תומכים ב-1GB. פרט לכך יש עוד לקוחות אלחוטיים קטנים בד"כ (במונחי רוחב פס) נוספים כמו ניידים וטאבלט. מדוע לא להפוך את ה-6740 לנתב? כי בד"כ איכות הנתבים של בזק לא מדהימה בלשון המעטה. כשקיבלתי אותו והשתמשתי בו כנתב זה גם עשה לי בעיות עם הטלפוני…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-