רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
ומקריאה בפורום הבנתי שגם NETVISION אז למי אתם ממליצים? הכוונה לחבילה של לפחות 1.5 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שלום אני וחברים מתכונים לעשות מיני מסיבת לאן ושמענו שיש תוכנה שיכולה לדמות רשת LAN... נדמה לי שקוראים לתוכנה "גנזו" אבל אני לא מוצא אותה... עם משהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כמוה או את ה-"גנזו" עצמה זה יהיה ממש אחלה!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בWIN 7 שהוא יהיה הברירת מחדל בחיפוש WIFI ולא תוכנה של NETGEAR ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חיבור ללא חייגן, 2 מחשבים מחוברים (חוטית), מודם של ת'ומסון אם זה עוזר למישהו, תשתיות של הוט (כבלים), ספקית 013 נטוויז'ן, מע' הפעלה Windows 7. הכל התחיל אתמול כשמשום מה הפסיק לי החיבור לאינטרנט. הליכים רגילים של לנתק-לחבר לחשמל לא עזרו, אז פניתי לתמיכה הטכנית של הוט. ניסינו לחבר רק את המודם למחשב, ואז להגדיר לכרטיס רשת שיקבל IP באופן אוטומטי, וזה די עזר. לאחר מכן ניסיתי שוב לחבר הכל מההתחלה כמו ביום הראשון עם הראוטר, אפילו איפסתי אותו, אבל : א. לא נותן חיבור לאינטרנט מאף מחשב. ב. מאף מחשב (ניסיתי עם 3, 2 נייחים ואחד נייד) לא ניתן להיכנס להגדרות שלו, ניסיתי אפילו עם דפדפנים שונים. ג. למרות כל זאת, כל הנורות הרלוונטיות דולקות, כולל אלו שמראות שיש חיבור לאינטרנט ואלו שמראות ש…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל UPNP על ראוטר ALCATEL 510 ללא הצלחה. ביצעתי את הבאות: UPNP מופעל על הראוטר תחת התפריט של NAPT. וודאתי שהסרווסים הבאים מופעלים: Universal Plug and Play Device Host" and "SSDP Discovery Service" הפעלתי תחת "My Network Places" את"Show icons for networked UPnP device בצעתי REBOOT למחשב ו לראוטר. לראוטר יש את ה - FIRMWARE האחרון. כיביתי את הFIREWALL של WINXP SP2 וSYGATE. השתמשתי בתוכנה הקטנה הבאה לוודא שהכל מופעל: http://www.mgillespie.plus.com/UPnPTest.exe וקיבלתי: INFO: Adapter #0 - 10.0.0.2 - UPnP Disabled יתר הפרמטרים תקינים..... מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כרגע גיליתי , במקרה שצריך לשלם 20 ומשהו דולר על אייפי סטטי... ניסיתי להגדיר אייפי סטטי במחשב שלי כדאי שאני אוכל לפתוח פורטים לשני המחשבים שברשת, ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי, שברתי את הראש ולא הבנתי מה הבעיה... האייפי שלי תמיד השתנה כשהתנתקתי והתחברתי... קראתי את המדריך ב PORTFORWARD.COM שוב, ובכל זאת לא הבנתי מה הבעיה... ובמקרה גיליתי באיזשהו מדריך ישראלי שצריך לשלם על האייפי הסטטי, אני מתקשר לשרות לקוחות, ואומרים לי שזה עולה משהו כמו 25 דולר לחודש לאייפי סטטי... מישהו יכול להגיד לי אם אפשר איכשהו להקוף את זה וליצור בעצמי אייפי סטטי? או שזה בילתי אפשרי ותלוי רק בספק...?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב יתוסף מחשב נוסף לבית שלי ואני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים שלי הבנתי שאני יכול לעשות את זה דרך קוי הטלפון הקימים. אין לי מושג איך עושים את זה מבחינת חומרה.. מה אני צריך והאם יש לרשת טלפונית חסרונות ע"פ רשת דרך קוי חשמל או ע"פ רשת רגילה עם כבלים.. (מאט את האינטרנט..?..) ???...
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחיר של האחד הזה טוב אבל אני תגובות ב zap אז edimax br-6226n יש למשהו ניסיון אם המודם/נתב הזה ?(טוב/לא טוב )
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרי מן הסתם צריך מן רשת מחשבים שבה יהיה מאוחסן הכל.. וצריך אינטרנט עם מהירות העלאה עצומה.. הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב ואינטרנט צריך בשביל זה?צריך גם הורדה מהירה וגם העלאה מהירה? ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת חצי אלחוטית: 2 מחשבים בקומה תחתונה שמחוברים חוטית לראוטר EDIMAX שנמצא גם הוא למטה בקומה העליונה (מרחק של קומה וחצי מעל) יושב דרך קבע הלפטופ האלחוטי שלי. אני חווה בעיות קבועות של ניתוקים וזה הדבר שהכי מפריע לי (מהירות גלישה לא מפריעה לי כ"כ). השאלה היא האם יש דרכים להגביר את שידור הראוטר או לחילופין להגביר את השידור בלפטופ? (אני לא יכול להעביר את הראוטר לקומה העליונה) תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת בין 2 מחשבים באמצעות כבל מוצלב. פעלתי לפי המדריך באתר netcheif. יש לציין שבמחשב אחד יש לי WIN XP ובשני ויסטה. ב-XP התקנתי לפי מה שכתוב במדריך, לגבי הויסטה - במדריך לא מוסבר איך מגדירים את הרשת בויסטה אז אילתרתי ופעלתי לפי השלבים למרות ההבדלים הקלים בין 2 מערכו ההפעלה. התוצאה היא שכל אחד מהמחשבים מזהה את המחשב השני ב-WORKGROUP, אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו ויסטה לזה שיש ליו XP הוא מבקש ממני שם וסיסמא, ושום דבר שניסיתי לא נכון. אין לי סיסמא במחשב השני בכלל, ולגבי השם משתמש - איזה שם משתמש אני צריך לרשום שם? ניסיתי את שמות המשתמש של שני המחשבים וזה לא עבד. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו XP לזה שיש ליו ויסטה פשוט מופיעה איזו הודעת שגיאה שכתוב ש…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים. קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N. לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi. 1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi? 2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, כרטיסי רשת יש, וכבל רשת מוצלב יש. לפני שהתקנתי את ה- SP2 (לא על ידי עידכון אלא על ידי דיסק של חבר שלי), אני מנסה לשתף את האינטרנט שוב כמו שהיה פעם לפני הפירמוט אבל אני ניתקל בבעיה. עשיתי לפי המדריך, אני תמיד הייתי עושה לפיו והוא עבד מצויין!!! הבעיה החלה כשהתקנתי את ה- SP 2 כשאני משנה את ה- TCP/IP IP ADDRESSבחייגן שלי ל- 192.168.0.1 (במחשב שלי) הוא רושם לי 735 TCP/IP ERROR והוא רושם לי שנזרקתי על ידי השרת... מה אני יכול לעשות? כשאני מוריד את הכתובת 192.168.0.1 אז הוא מתחבר... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
"אמון הציבור" הוא ארגון ללא מטרות רווח אמון ששם לו למטרה להנחיל בישראל כללים מסחר המבוססים על הגינות ויושרה, שיתרמו לרווחת הצרכנים ובתי העסק. בשיתוף עם The Marker, ניתח הארגון קרוב ל-500 תלונות של לקוחות על שירותי הטלפוניה הקווית המנויים על החברות: "בזק", HOT ו-012. התוצאות אינן מפתיעות -- "בזק" נמצאה כטובה ביותר בטיפול בלקוחותיה, בעוד שה-HOT נמצאה כגרועה ביותר. לדוח המלא קראו כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100216_1149986
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום רב ברוך משפחתי שני בתים פרטיים במרחק של פחות מ 15 מטר האחד מהשני. (יש מרחק קטן יותר בפועל אבל עם הפרשי גבהים זה 15 מטר לכל היותר) מדובר במשפחה בעלת אוכלוסיה מבוגרת. אני מעוניין לחבר את האינטרנט של שני הבתים ברשת מש אחת עליה אני יוכל לשלוט מרחוק כדי למתן את הבעיות ככל שיהיו. אודה למתן עצה, מה הנתבים המומלצים ביותר ליצירת רשת מש רחוקת טווח במצב כזה? כמו כן, האם עלי למקם את נקודת הגישה המרכזית בין הבתים על מנת שכל הנתבעים יהיו קשורים ליחידה המרכזית או שאפשר לקשר node אחד לאחר וכך ליצור שרשרת אספקה - כן איכות החיבור תרד אך זה פחות מפריע היות שמדובר המשתמשים מבוגרים שגם ככה לא ישתמשו באינטרנט סופר מהיר. לא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, בשעה טובה אני יכול להכריז על הראוטר הקודם שלי ז"ל... משום מה הוא הפסיק לעבוד, לא נדלק, נסיתי לעשות החייאה, אך הוא לא מראה סימני חיים. הראוטר שהיה לי הוא - Edimax BR6104K. איזה ראוטר מומלץ במקומו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שיש באירופה בשלבי נסיון של אינטרנט בחשמל... באמת יש כזה דבר?!!!!
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במחשב שהמדפסת מותקנת בו יש ויסטה באחרים יש XP העניין הוא שהXP רואה את המדפסת והכל אבל שאני שולח הדפסה לא קורה כלום... יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי ראווטר מדגם 3COM מודל 3CRWER100-75 ברצוני לפתוח פורט לביטורן גירסה T0.3.7 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מודם usb או מודם חיצוני וכרטיס רשת(ושאלה בקשר למהירות חיבור) 1) ביום שישי קיבלתי את המודם usb מבזק. החבילה שאני הזמנתי היא 750Kbps, למה המודם מראה לי שאני מחובר על 320Kbps? 2) האם דרך כרטיס רשת ומודם חיצוני (לא usb) החיבור יהיה יותר מהיר? (יותר ממה שיש לי עכשיו) אם כן איזה כרטיס רשת ומודם חיצוני אתם ממליצים לי? 3) ולמה המהירות חיבור נמוכה? (אני על adsl)הספק שלי זה: בזק בינלאומי ושוב מהירות החיבור שהזמנתי 750Kbps
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות USB WiFi. בסכומים של עד 150 ש"ח. אפשר לקבל המלצות/אזהרות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שמעו, קניתי את המחשב החדש, הכל בסדר איתו, הוא אחלה. אח שלי מנסה לשתף אותי דרך הרשת במשחקים שלו, הבעיה היא שאני לא מצליח לראות אותו מופיע ברשת (זה מעצבן ברמות מטורפות). אני רואה את כל מי שמחובר לרשת בזמן נתון, חוץ ממנו, ואני יודע בוודאות שהמחשב שלו דלוק ושהוא כן מחובר. עכשיו, לפעמים אני כן רואה אותו לפרק זמן מאוד קצר ואז הוא שוב נעלם, אז הספקתי להעביר 2 משחקים בנתיים, אבל המשחקים שאני באמת רוצה עדיין לא הספקתי להעביר (כגון ME, CRYSIS וכו'). קיצר, למה לעזאזל אני לא מצליח לראות אותו?!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-