עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idang,

מה הסיבה שברשת גדולה, למשתמש אחד יש איטיות בעבודה על הרשת. האיטיות באה לידי ביטוי כאשר המשתמש מנסה להעביר/להעתיק/לשמור קבצים או תיקיות והעסק פשוט זז לאט ואפילו גורם לאותו דף שבו הוא נמצא להתקע! פעולות שנעשו לתיקון הבעיה : 1)החלפתי כבל רשת ולא עזר. 2)הבאתי מחשב אחר לאותה נקודה בקיר כי לבדוק שהבעיה היא לא במחשב עצמו אבל גם עם המחשב הנוסף האיטיות המשיכה. 3)לקחתי כבל תקשורת ארוך יותר וחיברתי לנקודה בחדר אחר ושוב אותה איטיות. 4)החלפתי בארון תקשורת עצמו את הכבל מPORT ל PORT אחר ולא עזר. 5)טכנאי בדק את הנקודת תקשורת בקיר ובארון והכל נמצא תקין !. בקיצור אני זקוק לעזרה.... :-[

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by dan79,

אני משתמש חדש בתוכנה הזאת וסובל מאיטיות בשימוש עם FIREWALL COMODO . השתמשתי בעבר עם הגרסא החינמית של ZONE ALARM וגם סבלתי מאיטיות זהה. ביטלתי את ה-FIREWALL המובנה ב-XP . להלן נוסח ההודעה שאני מקבל מהתוכנה : Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port XXXXXX on XXXXXXXXXXX Error! Port XXXXXX does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list d…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by bbbbbb,

אני מוריד מ RS מדי פעם ההורדות איטיות להחריד בתחילת וסוף ההורדה, באמצע ההורדה הכל טס במלא קיטור הפס, האם זה קשור לתעדוף רוחב פס של בזק , או שזה מסמן על בעיה אחרת?? בתודה!!!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום חברים, במחשב הנייח (מחובר בכבל רשת) אני מקבל לאחרונה מהירות גלישה איטית מאוד, של 12 מגה (מתוך 40 שזו החבילה שלי הן בספק והן בתשתית). בנייד (אלחוטי), מהירות הגלישה עומדת על 25 מגה וכאשר אני מחבר את הכבל רשת של הנייח לנייד, המהירות גלישה עומדת על 40 מגה. כלומר, מפה ניתן להסיק שהמחשב הנייח שלי הוא הבעיה ולא הגלישה. דיברתי עם בזק וגם 012 (הראוטר של בזק מוגדר כמודם ומתחבר לנתב שיחות של 012, הנתב שיחות מתחבר למחשב), ואצלהם הכל בסדר - ולראיה העובדה שכאשר מתחברים ישירות לנייד - אני באמת מקבל את רוחב הפס שלי. מה יכול להיות הגורם במחשב הנייח שמאט לי כך את מהירות הגלישה? חייב לציין שלא התקנתי שום דבר רציני בימים האחרונים, ועד עכשיו הכל עבד פיקס. המון תודה על עזרתכם. אמיל

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני גר בדירה עם שותפים ואנחנו משתפים את האינטרנט עם ראוטר אלחוטי. שמתי לב שבכל פעם ששותף שלי צופה באתרים של צפייה ישירה האינטרנט נהיה איטי - גם רוחב הפס וגם הlatency (פינגים לגוגל מגיעים גם לשניה וחצי). האיטיות הרבה פחות משמעותית כשצופים בסרטונים באתרים הגדולים כגון youtube, vimeo, twitch.tv (בד"כ אין כמעט השפעה על הlatency). ההנחה שלי היא שהבעיה היא באותם אתרים, אבל בכל זאת הייתי מעוניין לדעת אם יש משהו שניתן לעשות, אם זה ברמת הגדרות של המחשב, של הראוטר או לפנות לספקית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by er0101,

ציוד: 3com router 3CRWE554G72T. מודם: Speedtouch 510. 4 מחשבים ברשת- אחד מוריד. האחרים גולשים. בד"כ עובדים רק המחשב של ההורדות ו2 מחשבים גולשים. דרך 014/015 מוריד בערך 4 ק"ב באימיול, גם קבצים נפוצים. ביטורנט מגיע בד"כ רק ל13 ק"ב. לפני כמה חודשים הייתי מגיע בנטויז'ן ל27 ק"ב באימיול עד שנהיה להם עומס על הקווים. גם בחיבור מודם ישירות למחשב זה איטי. הורדה מבזק ומהספק תקינה וגם הגלישה. כמובן שכל המחשבים עוברים סריקות ספיוור ווירוסים ולא ידועה לי תופעה כזו. ד"א, הפורטים הרלוונטיים פתוחים. נשארתי בלי פתרונות? אולי רק מעבר לכבלים או לנסות לחבר מודם אחר. נסו לעזור, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

זה תקופה של שלושה שבועות ואפילו יותר , אני חש איטיות וחוסר גישה לאתרים רבים , אקראית באינטרנט . מתבטא בזה שהדף לא עולה או שעולה לאט או שפעם עולה ופעם לא .. קצב ההורדה תקין , הבעיה בטעינת האתרים! אני בבזק בינלאומי תשתית בזק ראוטר 1043nd גרסה 2 . אני חושש שהבעיה מהכיוון של הספק . מה יכול לגרום לזה ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by House M.D.,

לפעמים האינטרנט שלי פשוט מתחיל להיות איטי, בלי הורדות פעילות או תוכנות לשיתוף קבצים. אתרים עולים לאט, קובץ לבדיקת מהירות מאתר בזק יורד במהירות של 17KB בערך (ויש לי אינטרנט 5 מגה) עד כה חשבתי שאלו סתם בעיות זמניות בתשתית או ספק, אבל עכשיו לשכנים שגרים מתחתי יש רשת אלחוטית פתוחה ויש להם אותה תשתית ואתו ספק (בזק ונטויז'ן) רק הם גולשים ב 2.5 מגה. באותו הזמן שהאינטרנט שלי בקושי עובד, חיבור אליהם פותר את הבעיה. שמתי לב שגם כאשר אין בעיה אצלי ברשת, אצל השכנים עדיין הכול עובד יותר טוב, במיוחד טעינת סירטונים מיוטיוב. יש לציין שכשאין אצלי את הבעיה מהירות ההורדה תקינה (650KB) אבל כל השאר עובד פחות טוב. לכאורה לשכנים שלי אמורים להיות תנאים זהים לשלי מבחינת בעיות בתשתית או בספק, אז א…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב נייד עם וינדוס 7, לידו יושב נתב אלחוטי מבזק tnn siemens sl2-141 (שיש לי אותו כבר 3 שנים בערך) שמחובר אליו באופן חוטי ולמחשב נוסף באלחוטי, אינטרנט בתשתית adsl של בזק, ספק: אינטרנט בינת, מהירות 5 מגה. אני סובל מאיטיות חמורה והתנתקויות במשחק world of warcraft, ה latency רוב הזמן לא יציב, ולעיתים רבות מאוד גבוה, יכול להיות מ 400 עד 3000+, זה יכול -מאוד- לתסכל, מי שמשחק במשחק ידע... (בלטנסי מעל 300 כבר לא ממש ניתן לשחק במשחק), הבנתי שלטנסי סביר במשחק זה 150. בנוסף לעיתים רבות גלישה לא יציבה באינטרנט, לגבי הורדות אני לא ממש יודע לומר, אבל עשיתי עכשיו בדיקה בספידטסט נט והתוצאות: הורדה: 4.91, העלאה: 0.77, פינג: 26, סרבר: תל אביב, מרחק: < 50 mi. אם זה עוזר במש…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום, לפני כחודש רכשתי את הראוטר wbr6001 , התקנתו הייתה קלה והוא תומך בחיבור ה-12 מגה שלי בהצלחה. הבעיה שלי היא, שכשאני מנסה לנגן בלפטופ שלי (שמחובר באלחוטי) מוזיקה מהמחשב הראשי (שמחובר בכבל רשת לראוטר) קיימת איטיות חמורה מאוד שגורמת לכל שיר שאני מנגן לקפוץ כל 2 שניות... אני לא משתמש באופציה של WPS והאבטחה ברשת שלי היא wpa-psk עם הצפנת AES. הרשת עובדת במצב 11 b/g/n mixed מישהו מכיר את התופעה? אולי לא עשיתי משהו נכון? תודה איתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eliyahut,

שלום,אני מחובר לHOT+HOTNET במהירות 100MB כבר 4 חודשים. ב3 חודשים הראשונים מעולם לא הייתה איטיות ותמיד הייתי מקבל את ה100MB לא משנה באיזה שעה או יום. בחודש האחרון כל יום אני מרגיש איטיות באינטרנט בעיקר בערב בסביבות 18:00 עד בערך 22:00..זה מתבטא בסטרימים שנתקעים,יוטיוב שעושה BUFFER לסרטונים,וכמובן מהירות הורדה איטית. אני כל פעם עושה בדיקת מהירות באתר של HOTNET בשעות האלה וכל פעם מקבל תוצאה אחרת..זה נע סביב 10MB עד 40MB. אין לי בעיה לקבל את המהירויות האלה אבל הקטע זה שדברים בסיסים כמו YOUTUBE וסטרימים נתקעים לי על בסיס קבוע. אני לא יודע מהיכן הבעיה,מהספק או התשתית. לדעתכם לעבור לספקית אחרת תפתור את הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by tamos,

בזמן האחרון אני חווה איטיות בלתי נסבלת באינטרנט. כמו כן, גם הטורנט מוריד לי על 30-70 קב"ש מTL. אני מחובר דרך תשתית HOT UFI 12MB וספק בזק 12MB. מה עושים?

14. לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי). הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים. המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד. כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש. האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכול…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן לאחרונה שדרגתי את המהירות בבית ל100 מגה בבזק ובבזק בינלאומי. קיבלתי ראוטר דילינק 6740 H1. המהירות לארץ יחסית די טוב, אני מקבל בין 60 ל 100, לפעמים אפילו 90 ובמקרים קיצוניים 97. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להוריד קבצים מאתרים בחו"ל. משום אתר עד כה לא קיבלתי מהירות מעל 40 מגה (וזה היה רק בבדיקת מהירות של בזק בינלאומי בפרנקפורט וכן בהורדת קובץ מאתר נבידיה שהבנתי כאן שזה בדיקה דבילית כיוון שהם עשו לזה אתר מראה או משהו). רק בטורנטים הצלחתי פעם להגיע ל7 מגה לשניה הורדה.. יש לציין שהמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר, לצורך הבדיקות אני גם מכבה את האופציה האלחוטית כך ששום דבר לא יפריע. אגב, גם בבדיקות בספידטסט רוב הבדיקות עומדות על לא יותר מ 10 מגה הורדה. מה עושים? האם הבעיה הזאת מוכרת …

• 75 תגובות
    • 12.3k צפיות
  16. חברי הפורום שלום כפי שכתבתי בכותרת הדיון, אני מחובר עם HOT כספק התשתית ועם HOTnet כספק האינטרנט, כאשר "מהירות" הגלישה שלי היא 30Mbps בהורדה ו 1.5Mbps בהעלאה. בימים האחרונים אני חווה איטיות בחיבור לאינטרנט. ביצעתי עכשו מספר בדיקות רוחב פס בעזרת האתר Speedtest (קישור), וגיליתי שבעוד שרוחב הפס בתוך הארץ הוא תקין (אני מקבל "מהירות" של 30Mbps/1.5Mbps) רוחב הפס למדינות בחו"ל הוא מינימלי ולא מגיע אפילו ל 1Mbps. יש לציין שבאופן מוזר רוחב הפס בהעלאה הוא דווקא תקין - כמעט תמיד אני מקבל 1.5Mbps גם לשרתים בחו"ל. בדיקה של "מהירות" החיבור באתרים של HOT ו HOTnet מראה שאני מקבל רוחב פס תקין. האם עוד מישהו חווה בעיה דומה? האם מישהו יודע אם מדובר כאן בבעיה ב HOTnet או במדיניות חדשה שנועדה …

• 17 תגובות
    • 7.9k צפיות
  17. Started by papkin,

שלום לחברי הפורום,שדרגתי לאחרטונה ל10 מגה, יש לי תשתית בזק מודם 600E מתאם שיחות של 012 וראוטר אדימקס BIR 424N בדיקת מהירות ספק 012 מחובר מחשב נייח ישירות עם כבל רשת WIFI מכובה ואין שימוש בטלפון. בדיקת מהירות בארץ אכן רמאה לי סביב 10.5 אבל בדיקה לשרתים באירופה זה נע בין 7-9 ושרתים בארצות הברית בין6-8 עכשיו אני מבין שככל שאני עושה בדיקה לשרת רחוק יותר אני עובר מרחק רצני יותר ניחות ועובר עוד שרתים בדרך זה מובן לי האם תוצאות כאלו הן בגבול ההגיוני??? ב012 לדבריהם מתחייביםן לבדיקת מהירות בשרת בארץ,עכשיו השאלה אם זה תקין או שלא לדעתכם?? תודה רבה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  18. בשעות העומס מתקבלת מהירות הורדה של 1Mbps מאתר הבדיקה של בזק בינלאומי עם חיבור 5Mbps. האיטיות מתרחשת לסירוגין - נדמה שברגע שמתחילה ההורדה, המהירות נקבעת מראש ונשמרת לאורך כל ההורדה - פעם 1Mbps, ופעם 5Mbps (בתנאי שסוגרים את ההורדה ומתחילים אותה מחדש). אין בעיה בבדיקת מהירות התשתית (ADSL). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מנסה להוריד את GTA V דרך סטים (60GB). הורדתי כבר 30 ומשהו במהירות יפה של 4.5MB אבל פתאום הוא ירד ל100 ומשהו KB לשניה ולא מוכן לעלות תחת שום הגדרה. חשבתי בהתחלה שזה משהו בסטים אז ניסיתי לשחק עם ההגדרות. לא עזר. ניסיתי לאתחל את הראוטר, לא עזר. עשיתי בדיקות מהירות ואני מקבל מהירות מלאה (40 מגה) גלישה באתרים עובדת טוב. אני מנסה להוריד את הקובץ של ה1GB מפה http://www.thinkbroadband.com/download.html וגם משם הוא לא עובר את ה100 ומשהו KB... זה נראה כאילו הוא הגיע לנפח הורדה מקסימלי בחודש או משהו כזה ופשוט הוריד לי את המהירות הורדה של קבצים... מישהו יודע\מכיר\שמע על דבר כזה? עריכה: דיברתי עם התמיכה של טריפל C ועכשיו אני בטוח שחוסמים אחרי נפח מסויים. הבחור אמר לי "…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by aka_katz,

אני גולש על 10MB על ספק+תשתית של בזק ומוריד הרבה תכנים דרך טורנטים פרטיים ש99% מהזמן אני מקבל מקסימום בשבוע האחרון אני שם לב להאטה רצינית ברוחב פס שאני מקבל, במקום להוריד על 900-1000kbs אני מוריד על 150-300. יש למישהו פיתרון או שיש מצב שבזק גם התחילו לעשות traffic shape?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by -ox-,

שלום , לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מוזרה אצלי בבית ברשת הביתית של 3 מחשבים, הרשת היא חוטית עם ראוטר של אדימקס שעובד כבר שנתיים כמו שצריך. אני בד"כ מוריד קבצים למחשבים ברשת וצורב , צופה ומעביר בסרטים דרך המחשב של אחי כי יש לו פשוט דיסק יותר גדול , והכל עבד כמו שצריך דרך הרשת. אבל לאחרונה פתאום כל הפעולות כמו העברה של קבצים , צפיה בסרטים דרך הרשת וכו' הפכו פשוט לאיטיים בצורה ממש משמעותית , לוקח לי 20 דקות להעביר קובץ של 300 מגה וברור לי שמשהו לא בסדר קורה פה ברשת. כיביתי את הראוטר , בדקתי שהבעיה לא מאיטיות של המחשבים עצמם , אין גורם שלישי שמפריע אבל הרשת עדיין איטית מאוד. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  22. יש לי חיבור 7MB של נטוויזן על תשתית כבלים ועם ראוטר LINKSYS WRT54G2. כל יום בסביבות השעה 17:00 האינטרנט מתחיל להיות איטי בהדרגה, עד שהוא לא מצליח לעבור 200kpbs בהורדה. בסביבות חצות, האינטרנט חוזר למהירות הרגילה שלו כאילו כלום לא קרה. כשאני מנתק את הראוטר ומתחבר ישירות דרך המודם עם חייגן המהירות היא רגילה בכל שעות היום. ה-MAC FILTER מופעל והצפנה WPA2 מופעלת. אין שום מחשבים לא מזוהים ב- DHCP Table. אני מתלבט אם להתקין על הראוטר FIRMWARE אחר (לא רשמי) או להחליף לחדש במסגרת האחריות. יש סיכוי שהבעיה לא בראוטר למרות שאם אני מחובר ישירות למודם אין שום בעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. בימים האחרונים יש לי איטיות קיצונית לחלוטין ומזעזעת ב-012 כבלים, חיבור חייגן עם מודם THOMSON (לא ראוטר). אני מבין למה הת'רד בן 22 העמודים שאני לא לבד.. אבל משום מה הוא גם מתעקש שהפורטים שלי סגורים? לצורך הבדיקה (גם של הפורטים וגם של המהירות בכלל) מחקתי לחלוטין מהמחשב את כל האנטי וירוסים/פיירוולים שהיו לי. יש לי כרגע מחשב פתוח לגמרי. הפייוול של הווינדוז כמובן מבוטל גם הוא. משום מה ה-utorrent לא מצליח לעבוד עם פורטים פתוחים ולא משנה איזה פורט אני מגדיר לו... אני בודק כאן: http://www.utorrent.com/testport.php?port=12705 ופשוט כל פורט שאני בוחר - חסום. שוב - אין שום אנטי וירוס, אין שום פיירוול. אין ראוטר - יש מודם רגיל מה/מי עוד יכול לחסום פורטים בכלל? 012?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. הזוי לגמרי. יש לנו חבילת 12 מגה בבזק בינלאומי, והתשתית היא HOT. החל מאתמול בערב, האינטרנט נכנס לאיטיות מוחלטת. לאתרי אינטרנט לוקח הרבה זמן לעלות, גם כשאני מחבר עם כבל ישירות למודם. אני נמצא עם המחשב הנייד ליד הראוטר, מבצע הרבה בדיקות מהירות ומקבל 1.5, 3... יש תקלה אצלהם או משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by thebenjamin,

פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים