עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, יש לי במספר מחשבים שכפולים של תיקיות שיצרתי. התיקיות כמעט זהות (99%) חוץ משינויים שנעשו רק באחד המחשבים ולא "סונכרנו" ידנית. אני רוצה לסנכרן בין התיקיות עם DROPBOX. יש דרך לעשות את זה בלי לסנכרן את אחת התיקיות לדרופבוקס ואז במחשב השני "להוריד את התיקיה כולה מהענן" בפעם הראשונה, ואז להשוות שינויים?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. הי כולם! מנסה לחבר ראוטר tplink כמשני לראוטר של סלקום כראשי ולא מצליח לי... כשאני מתחבר באלחוטי למשני הוא כותב לי - no internet כשאני מתחבר לראוטר הראשי ומקיש את כתובת IP המשני אני מצליח להגיע להגדרות שלו ככה שיש חיבור אלחוטי ביניהם אבל עדיין אין לי רשת במשני. אני יודע את כתובת הראוטר של סלקום, שיניתי את כתובת הראוטר של tplink לאותה כתובת של סלקום רק בשינוי ספרה אחרונה ל2 ביטלתי dhcp server בראוטר tplink. האם זה קרה למישהו גם??? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  3. Started by yoni_h,

אז ככה, כבר המון זמן שמגיעה לי רשת אלחוטית במסגרת מבצע הטריפל, אבל עד היום לא היה לי ראוטר, כלומר היא לא הייתה רלוונטית בפועל. היום התקשרתי אליהם על מנת לברר לגבי הראוטר. בשירות לקוחות אמרו שהם יכולים להזמין לי טכנאי שיבוא להתקין לי את הראוטר וזה עולה תשלום חד פעמי של 130 ש"ח. לאחר מכן ביקשתי שיעבירו אותי למדור טכני כדי שיאמרו לי באיזה דגם של ראוטר מדובר. שם הבחורה הציגה לי כל מני דגמים של חברת TP-LINK והמליצה לקחת את ההוטבוקס שמשמש גם כראוטר וגם כמודם. אז כעת רציתי לשאול אתכם מה עדיף, להזמין מהם את הראוטר שלהם עם טכנאי שיגדיר לי הכל, או לקנות ראוטר עצמאית ולהתקין בעצמי? זה מסובך? מה עליי לעשות על מנת להתחבר לראוטר עצמאית? (להתקשר לספק, פעולות טכניות וכו'). דבר שני, במידה…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by thebenjamin,

יש לי רשת בייתית אלחוטית כרגע פועלת עם המודם-נתב של בזק SIMENS SL-141. ניסיתי לעשות AP עם מודם נתב אחר של בזק אבל התברר לי שהוא לא תומך אבל אמרו לי שהדגם של סימנס דווקא כן תומך.. כרגע יש לי 2 של סימנס, אחד בשימוש רגיל והשני סתם שוכב לו ואותו אני רוצה להפוך לAP. ניסיתי בעבר לעשות ולא הצלחתי, מה אני צריך לעשות בשביל שהמודם נתב הזה יעבוד כמו AP? אפשרי מהסימנס שמשמש כנתב לשדר אות שאותו יקלוט הסימנס שמתפקד בתור AP ולחבר מכשיר באופן חוטי לAP, ככה שהוא יקבל גם רשת? תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. [glow=red, 2, 300]יש יש יש![/glow] נתנו אישור לכל חברות הכבלים והם מתחילות את השרות בתחילת החודש הבא! יש לי ש[glow=blue , 2, 300]ADSL[/glow] אני מקווה שזה יוריד את המחיר!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by mikko,

http://torrentfreak.com/isp-speeds-up-customers-bittorrent-downloads-090418/ לא הכל נורא כל כך

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by mTZ,

טוב חברה אני חייב את עזרתכם. אני בהוט + 012 ואני מרוצה מאוד מסמייל, אבל. בלתי אפשרי עם הוט. שדרגתי ל100 מגה אחרי שהתחילו אצלי פינגים גבוהים ב12 מגה, לפני כשבועיים, ומאז כל יום לפחות יש עליית פינגים אחת עד למצב שאני משחק LOL עם 160-240 פינג יציב שלא זז לפחות ל-3 שעות. דיברתי עם נציג תמיכה טכנית, נאמר לי שכמובן הבעיה במודם ושיש צורך בטכנאי. הטכנאי הגיע אתמול ואמר שהייתה תקלה אזורית ושהמודם, שרק כשבועיים אצלי, תקין (אחרי סדרה ארוכה ומייגעת של בדיקות). אני גיימר כבד ומשחק במשחקים כמו CS:GO וLOL תחרותי ואני חייב פינגים נמוכים בשביל לאמת לשחק בצורה הטובה ביותר, ועם הוט זה בלתי אפשרי. קראתי קצת והבנתי שלבזק יש את הכבל התת ימי שלבסוף כביכול אמור לתת לי פינגים נמוכים. רציתי קצת ל…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Haflo,

לאיזה ספק אינטרנט כדאי לי להתחבר עם ADSL? מה התעריפים? שירות? אני מעוניין להתחבר עוד היום.....

9. שלום, אני מחפש אתר טוב המספק מקום, והרבה, לגיבוי מידע אישי באינטרנט כמו תמונות או תוכנות שיהיו זמינות אלי כשאני אצטרך אותן, השתמשתי באתר הזה:mediamax.com הבנתי איך להשתמש בו למרות שהיו יכולים לפשט את הממשק שלו קצת יותר, ומה שמטריד אותי יותר זה שהוא לא מנצל עד המקסימום את מהירות ההעלאה שלי/הורדה, וזה לוקח לו הרבה זמן להעלות/להוריד מידע, בכל אופן, אני מחפש משהו אחר כרגע, ואני מחפש המלצות. תודה רבה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה, אני מעוניין לפנות ל-014 ולהתעמת איתם לגבי בעיות באימיול. רציתי לדעת האם גם אתם סובלים מבעיות דומות באימיול. אני מדבר בעיקר על ניתוקים חוזרים משרתים, על LowID ועל הודעות כגון "Port unreachable". אשמח לשמוע מניסיונכם. אני בבזק בינ"ל רק שבוע וחצי אבל מיד כשעברתי אליהם שמתי לב שרוב הזמן אני מקבל Low ID באימיול, עם הודעות "Your port is unreachable", למרות שהכל תקין בחיבור שלי (וכאשר אני מתחבר דרך ספקית אחרת הכל עובד טוב). מעבר לזה יש לי ניתוקים חוזרים משרתים. עדיין אין לי ממצאים לגבי מהירויות הורדה (וגם קשה לשייך את זה לספקית). צביקה.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אהלן שמי מאיר בן 21 אני בקרוב מתחיל ללמוד MCITP . אני בדיוק לומד דרך האיטנרנט ניהול רשתות ונתקלתי בSunbet mask קראתי טקסטים ציפיתי בווידאו של parcticu , ועדיין לא נכנס לי לראש הבנתי שחשוב לדעת מה זה subnet mask כי ברוב ראיוני עבודה שאולים אותך מה זה ואתה אמור לענות אה ככה , השאלה שלי היא כזו הבנתי שיש כתובת IP ומתחתיה עוד כותבת איפי השאלה שלי היא לדוגמא יש כתובת IP 10.5.7.1 איך אני יודע ש255 שייך ל10 ול5 ול7 ו0 שייך ל1 אך נקבע מה רשת ומה מחשב נכון שאני מגדיר מחשב רשת ברשת אז אני קובע את הכתובת הIP אבל אך נכנס הSUBNET MASK נכנס לכתובת IP זאת אומרת לדוגמא הגדרתי IP חדש 10.5.7.5 אך אני מזהה ויודע שהרשת שלי הוא 10.5.7 והמחשב הוא 5 זה בעקרון אותה שאלה ששאלתי מק…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by mrsph666,

תודה.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by moshemordo,

טוב אז שלום לכולם שמי משה ואני צריך עזרה טוב אז ככה פתחתי על המחשב שלי שרת אפצ'י(apache) כי שמעתי שהוא חזק מבחינת היכולות וגם בגלל שהוא תומך ב php או שאני יפתח שרת IIS גירסא 5 זה תלוי עם גם הוא תומך... טוב אז רציתי לשאול מה השלב הבא אני צריך להתקין שרת DNS הכיצד? איך אני מגדיר את הפרוקסי ועל מה? פתחתי שרת FTP על המחשב של bulletprof וכמובן הגדרתי את האייפי הלוקאלי גם הפכתי את המודם שלי לראוטר עכשיו אם איזה תוכנה אני משנה את הכתובת אייפי לכתובת רגילה (כלומר www.xxx.xxx) הבנתי שאני צריך עם התוכנה wins מקווה שאמרתי את כל מה שאני צריך ומקווה שתוכלו לעזור אשמח עם תעזרו

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by roeesnir,

מדובר בבניין משרדים, ויש בניין מרוחק קצת, שמתחתי כבל רשת 115 מטר לעמדה מרוחקת. אני יודע שצריך מגבר בדרך, אבל אין לי אפשרות. כשחיברתי את המחשב בעמדה המרוחקת, בהתחלה היה "ללא גישה לאינטרנט", ואחרי כמה דקות הסתדר. אח"כ שוב נפל החיבור. יש לציין שבמשך כל הזמן הזה, היה פינג מצויין לראוטר. למחרת, באתי, ואין חיבור לאינטרנט. ואין גם פינג לראוטר. מה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום רב, אני אשמח , אם מישהו יוכל לתת לי הסברים מתומצתים (כמה שורות) לגבי כל אחד מהמושגים ברשתות : 1. DNS 2. Broadcast 3. NAT 4. DHCP 5. DMZ 6. ipconfig. תודה רבה מראש! **עריכה: אין צורך הסתדרתי בסוף

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. טוב חברה ת הבעיה כדלהלן. בביתי הקט מחוברים שני מחשבים ברשת פנימית כאשר מחשב הלקוח משתמש במחשב השני כשרת להתחברות לאינטרנט (מן הסתם)ת לפני כשבועיים התחברתי למסלול של יס וואו במקום נטוויז'ן(המצוינים). בקיצור למרבה הזוועה גיליתי שרוחב הפס שלי מתחלק בין שני המחשבים(!!!) כלומר אם השרת מוריד קובף במהירות של 40 KB הוא משאיר למחשב השני במקרה הטוב רק 20 KB להתעסק איתם. כמובן כמובן כמובן שבעיה כזו לא קרתה לי כאשר הייתי מחובר לנטויז'ן ושני המחשבים היו עפים באויר בחיבור באמת מצוין.... אז אולי מכם יודע איזה קונפיגרציה לXP שיכולה לפתור את המצב הזה? דרך אגב שירות הלקוחות שיישרף של בזק כמובן שהיה אנמי כמו תמיד וממש לא עזר לי . תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by ednri,

שלום.בבזק אומרים שהתשתית של הוט היא שיתופית, כלומר אני גולש יחד עם השכנים, וזה לא תמיד מגיע למהירות שאמורה להיות לי ושעליה אני משלם.אמרו לדוגמא ש-12 מכה בהוט בשעות השיא יכול להגיע גם ל-2.5 מגה. ולעומת זאת בבזק תמיד גולשים במהירות שעליה משלמים.אני לוקח את הדברים שלהם בערבון מוגבל ויודע שזה לא אמת לאמיתה, אבל רציתי לדעת אם יש בזה משהו... או שזה סתם ניסיון עלוב שלהם?תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by GAGO,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE אבל הוא לא משדר WIFI ואני לא מצליח להתחבר עם הפלאפון לרשת שהמחשב מחובר אליה..... אני כמעט בטוח שמה שאני אומר הוא נכון והמחשב כן צריך לשדר WIFI תקנו אותי אם אני טועה אז איך ניתן לעשות שכן הוא ישדר ואני כן אצליח להתחבר לרשת של המחשב מהפלאפון שלי בחדר?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. יש לי פלאפון של נוקייה (יד שנייה) שראיתי שיש בו Bluetooth, וכתוב שם שאני יכול לחבר אותו למחשב. אני רוצה להעביר אליו תמונות, אני יכול לעשות את זה דרך Bluetooth? ואיך אני משתמש בתכונה הזאת בכלל?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by rb024,

שלום לכולם, אז כמו שרשום בכותרת אני מקבל 169.254... העניין זה שזה לא רק בהתקן אחד, בכל התקן תקשורת במחשב (בכרטיס האלחוטי, בכרטיס הקווי, אפילו בכרטיס USB אלחוטי שחיברתי) קיבלתי את אותה כתובת ERROR... לגבי הרשת, כמובן שהתחברתי לרשתות חילופיות אלחוטיות (ובת"א בלי עין הרע לא חסרים כאלה) וניסיתי גם קוויות אלטרנטיביות אך ללא הועיל. אני זוכר שבווינדוס XP היה איזה תוכנת WINSOCK שעשתה את העבודה, אבל לא מצאתי משהו חילופי לוויסטה, חשבתי אולי netsh winsock reset דרך ה-CMD יעזור, אבל זה לא... למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Kurichar,

אהלן חברה, לפני פחות משנה עברתי לבית פרטי עם הראוטר היחידי שהיה לנו. נקודת החיבור של הראוטר הייתה בקומת קרקע, שזו קומה שאין בה שום מחשב או מכשיר שמצריך חיבור קווי לרשת. כל המחשבים והמכשירים שכן מצריכים, נמצאים בקומה השנייה. הפתרון הכי הגיוני היה להעביר כבל רשת ישיר, אך זהו פתרון לא כל כך אסתטי ודורש טיפה סידור. פנינו לבזק והם הציעו לנו מכשיר הנקרא Bspot בעל שתי יחידות. יחידה אחת המתחברת לרשת הטלפון ולראוטר בקומת קרקע והיחידה השניה מתחברת לרשת הטלפון בקומה השניה, ומאפשרת חיבור קווי ישיר למחשב. הרעיון היה נחמד והמחיר שלו היה 15 שח לחודש. הלכנו על הרעיון הזה ובתכלס עד עכשיו הוא עבד סביר למדי. אך החלו התנתקויות רבות ורציתי לדעת האם יש פתרון חלופי, בעל רכישה חד פעמית…

22. Started by GuyG,

שלום, יש לי רשת בבית של שני מחשבים ואני מתכוון להוסיף היום עוד מחשב לרשת. המודם אינרטנט מחובר לסוויץ'. הסוויץ' מחובר לכרטיסי רשת של המחשבים. עכשיו, אני רוצה לחבר עוד מחשב לסוויץ' ואני פשוט לא יודע איזה כבל רשת אני צריך: ישיר או מוצלב..? המודם: B-FOCUS ROUTER 312+ הסוויץ': HT-8005SB (של בזק) המחשב החדש (אם צריך), הלוח אם: MSI P965 V2 NEO [על הדרך, מישהו יכול לומר לי מה דעתו על הסוויץ'.. כי רשום לי שם כזה: 10MB GREEN, 100MB ORANGE : כלומר זה לא מגיע למהירות רשת המירבית (1000MB) זה משנה לי משהו (מאט) במהירות אינטרנט אם זה פועל רק על 100?] תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. עריכה: עברתי ספקית (מנטוויז'ן לבזק בינ"ל) והעלתי את המהירות ל-8 (מ-5). תדירות הלאגים פחתה קצת אך זה עדיין קורה. ברשותי האנטנה הבאה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=356&pl1_id=1&pl2_id=44 אני בספק שהיא הסיבה ללאגים וחושד שהסיבה נעוצה בראוטר (SIEMENS SL2-141), אך אין ברשותי דרך לוודא את הדבר (אין ברשותי עוד אנטנות לניסוי) ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם כמו גם המלצות לראוטר\מודם\ADSL או מכשיר כלשהו שיוכל להחליף לחלוטין את הראוטר שברשותי כאשר התקציב הוא 250 ש"ח עם שאיפה להוצאה נמוכה ככל הניתן (מקסימום ביצועים במינימום מחיר). כיוון שהידע שלי בתחום שואף לאפס, אני כרגע אפילו לא יודע מה המכשיר הספציפי שאני צריך. אני רק יודע שאני צריך אינטרנט אל-חוטי של…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by koriat22,

אני מחובר להוט במהירות של 100 מגה, הספק שלי הוא הוט נט יש לי כבר כמה שבועות בעיה שאני לא מצליח להוריד קובץ בשלמותו למחשב.. אפרט, אני מנסה למשל להוריד קושחה של iOS או כל קובץ אחר בהורדה ישירה ולא בטורנט או משהו כזה, ההורדה מתחילה ולאחר 30 שניות לערך המהירות צונחת תוך 2 שניות ל0 kb לשניה כלומר נעצרת ואז ההורדה נתקעת . כמובן שהוט טוענים שהכל בסדר אצלי בתשתית והוט נט כנל מחר אמור להגיע אליי סוף סוף טכנאי לאחר טלפונים רבים והתחננויות ... מישהו יודע מה הבעיה או איך ניתן לפתור אותה, יש לי תחושה שמחר ינפנף אותי הטכנאי ויגיד שהבעיה בציוד שלי למרות שבדקתי את הבעיה בכמה מחשבים שונים

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, לאחר שרכשתי את ה-TPLINK 1043ND יצרתי שיתוף בין המחשבים בבית : 2 ניידים המחוברים אלחוטית ונייח המחובר ישירות לנתב. כאשר אני מעתיק קובץ מהנייח לנייד מהירות ההעתקה איטית להחריד 0.56MB\S. איך ניתן לפתור זאת? אשמח

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.