רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בחיבור לVPN לצורך סינון אינטרנט. הרשת ביתית אצלי משרתת מספר מחשבים והמחשב האישי שלי בלבד משתמש בנוסף גם בVPN כדי ליהנות מהסינון שאני רוצה. לאחרונה החלפתי ספק רשת, כרגע הוט, ואני לא מצליח להתחבר לVPN. מול חברת הVPN הכל תקין, נראה שהבעיה בראוטר, בספק, או משהו כזה. (ההבנה שלי בנושאים הללו שואפת לאפס...) חברת הVPN טוענת שהוט צריכים לשחרר לי את חייגן הVPN, הוט לא הראו שום הבנה בנושא. מישהו כבר נתקל בבעיה דומה בעבר? מה אני אמור לעשות כעת? מה זה בכלל חייגן VPN ואיך זה שעד היום לא היתה לי שום בעיה עם זה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את אתר המוזיקה פנדורה הוא ממזמן כבר לא נותן לבעלי IP ישראלי להשתמש באתר האם יש דרך ליצור IP שקרי של חו"ל על מנת לגלוש באתר ???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום.בבזק אומרים שהתשתית של הוט היא שיתופית, כלומר אני גולש יחד עם השכנים, וזה לא תמיד מגיע למהירות שאמורה להיות לי ושעליה אני משלם.אמרו לדוגמא ש-12 מכה בהוט בשעות השיא יכול להגיע גם ל-2.5 מגה. ולעומת זאת בבזק תמיד גולשים במהירות שעליה משלמים.אני לוקח את הדברים שלהם בערבון מוגבל ויודע שזה לא אמת לאמיתה, אבל רציתי לדעת אם יש בזה משהו... או שזה סתם ניסיון עלוב שלהם?תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט. בשלב מסויים לאחר גלישה (אפשר אחרי 5 דקות ואפשר אחרי שעתיים) האינטרנט מפסיק לעבוד בדפדפן האינטרנט אבל במסגנ'ר למשל הוא עובד. אם אני משחק במשחק רשת האינטרנט ממשיך לעבוד שם. המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. אחרי שאני מאפס את המודם ואת הראוטר האינטרנט בדפדפן חוזר, אך אי אפשר כל 10 דקות לקום למודם ולראוטר. אני משתמש בראוטר EDIMAX 6504n תודה. עריכה: אני מחובר ב WIFI ברשת N ויש 60% קליטה. המחשב שמחובר בקבל רשת גם כן אותה בעיה כמו שלי באותו זמן.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר טוב המספק מקום, והרבה, לגיבוי מידע אישי באינטרנט כמו תמונות או תוכנות שיהיו זמינות אלי כשאני אצטרך אותן, השתמשתי באתר הזה:mediamax.com הבנתי איך להשתמש בו למרות שהיו יכולים לפשט את הממשק שלו קצת יותר, ומה שמטריד אותי יותר זה שהוא לא מנצל עד המקסימום את מהירות ההעלאה שלי/הורדה, וזה לוקח לו הרבה זמן להעלות/להוריד מידע, בכל אופן, אני מחפש משהו אחר כרגע, ואני מחפש המלצות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שיניתי את הסיסמה שלי בGMAIL לסיסמה שאני לא זוכר אבל את הסיסמה הישנה שלי אני דווקא זוכר, קרה לי פעם שפרצו לי למייל של וואלה ושלחתי להם דואל עם הפרטים והסיסמה הישנה והם שיחזרו לי לסיסמה אחרת כי הבאתי את הסיסמה הישנה. יש איזה מקום בתוך GMAIL שאני אוכל לכתוב להם משהו דומה? כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל. אם אתם יכולים גם לעזור לי לנסח להם מייל באנגלית אני אשמח כי אני די גרוע באנגלית תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם הייתי מחובר דרך 012 בחיבור בלי חייגן ויכולתי לחבר שני מחשבים למודם, אחד בחיבור רשת ואחד דרך USB. עכשיו אני ב-014 חיבור עם חייגן, האם זה אפשרי להתחבר באותה צורה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אכלתי תסביך ואני לא מוצא לו תשובה באינטרנט שאני מצליח להבין. לצורך העניין יש לי בבית אינטרנט של בזק (תשתית+ספק) במהירות 100 מגה (שאם הבנתי נכון זה אומר 100mbps). ממה שהבנתי, כרטיס רשת בתקן n300 מסוגל לקלוט עד 37.5 מגה, אבל n300 תומך ב- 300mbps. אני מבין שיש הבדל בין mbps לבין mb/s, כאשר 300mbps זה 37.5mb/s, אבל האינטרנט שאני מקבל הוא 100mbps. למה לעזאזל כרטיס רשת בתקן n150 לא יכול לקלוט 100 מגה?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להבין את המדדים כדי לבדוק אם מהירות האינטרנט באמת עלתה אחרי התקנת mesh deco m5. התחברתי לwifi של הראוטר ושל הmesh לסירוגין וצילמתי את התוצאות: ראוטר: בדיקת speedtest תצוגת wifi של מק ה mesh: בדיקת speedtest.net תצוגת wifi של מק משום מה נראה שהמדדים שמוצגים במערכת ההפעלה טובים יותר בmesh אבל המהירות נמוכה בחצי. מישהו יודע להסביר את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, כבר המון זמן שמגיעה לי רשת אלחוטית במסגרת מבצע הטריפל, אבל עד היום לא היה לי ראוטר, כלומר היא לא הייתה רלוונטית בפועל. היום התקשרתי אליהם על מנת לברר לגבי הראוטר. בשירות לקוחות אמרו שהם יכולים להזמין לי טכנאי שיבוא להתקין לי את הראוטר וזה עולה תשלום חד פעמי של 130 ש"ח. לאחר מכן ביקשתי שיעבירו אותי למדור טכני כדי שיאמרו לי באיזה דגם של ראוטר מדובר. שם הבחורה הציגה לי כל מני דגמים של חברת TP-LINK והמליצה לקחת את ההוטבוקס שמשמש גם כראוטר וגם כמודם. אז כעת רציתי לשאול אתכם מה עדיף, להזמין מהם את הראוטר שלהם עם טכנאי שיגדיר לי הכל, או לקנות ראוטר עצמאית ולהתקין בעצמי? זה מסובך? מה עליי לעשות על מנת להתחבר לראוטר עצמאית? (להתקשר לספק, פעולות טכניות וכו'). דבר שני, במידה…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אנסה להסביר בקצרה: מחובר ב- ADSL ע"י מודם ATZECH 600E ונתב של אדימקס BR6524N כאשר אני מחובר ישירות למודם ומחייג עם חייגן של בזק הכל נפלא!! ברגע שאני מתחבר דרך הנתב חיבור אלחוטי אני מקבל כרבע רוחב פס ז"א ב - 4 מגה מהירות ההורדה משרתי HTTP לא עוברת את 100 דיברתי עם PIKOK ונאמר לי שהראוטר לא מגביל טרפיק ושיש לדבר עם בזק אבל עדיין לא עונים לי.....מעצבן! בבקשה רעיונות??
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע הרשת לי מורכב בצורה הזאת: יש לי מתאם רשת שמבוסס על כבלי חשמל של חברת DAVOLO שקיבלתי עם הממיר HD של YES כשאני מוציא את הכבל רשת מהממיר HD ומחבר אותו לXTREAMER הוא עובד מצויין השאלה היא האם יש איזשהו מפצל כזה שאוכל לחבר גם את האקסטרימר וגם את הממירHD כדי שלא אצטרך כל פעם ולהציא מאחד ולהכניס לשני? כמה עולה ואיפה אפשר למצוא דבר כזה? האם דבר כזה ייעשה את העבודה? http://cgi.ebay.com/CAT5-RJ45-Network-Splitter-Cable-Extender-Plug-Coupler-/140502278281?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b696a089#ht_1497wt_1139 דבר נוסף, המחשב השני שמחובר לי כרגע בWIFI, אני יכול גם לחבר אותו באמצעות כבלי חשמל? מוכרים מתאמים כאלה ביחידות? האם זה ייעבוד אם אביא מחברה שונה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן.. יש לי ידע בתקשורת וניהול רשתות\דומיינים\שרתים ברמה ארגונית אבל תמיד עניין אותי איך מורכב האינטרנט מבחינת טופולוגיה ושרתים כלומר לאן בהכבל שיוצא לי מהמחשב מחובר ואיך אני מקבל אינטרנט? במקרה שלי יש לי כבלים אבל נאני אסתפק בתיאור כללי גם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי במספר מחשבים שכפולים של תיקיות שיצרתי. התיקיות כמעט זהות (99%) חוץ משינויים שנעשו רק באחד המחשבים ולא "סונכרנו" ידנית. אני רוצה לסנכרן בין התיקיות עם DROPBOX. יש דרך לעשות את זה בלי לסנכרן את אחת התיקיות לדרופבוקס ואז במחשב השני "להוריד את התיקיה כולה מהענן" בפעם הראשונה, ואז להשוות שינויים?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר כבר שנתיים והרבה מאוד פעמים אני סובל מקריסות ותקיעות וראיתי שהפתרון האפשרי הוא התקנת קשוחה צד שלישי.. איזו קשוחה להתקין ואיך אני מתקין? תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים, האחד פועל על ווינדוס XP ומצליח להתחבר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מדגם EW-7711UMn. המחשב השני (מפרט בצד) פועל על ווינדוס 7 ואיתו אני לא מצליח להתחבר בו לרשת. אני משתמש באותו כרטיס רשת, ובדקתי את תקינותו במחשב הראשון. אשמח לעזרה בנושא, תודה ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני טכנאי מחשבים,ונתקלתי בבעיה שעוד לא הצלחתי לפתור.ברשותי חלונות 7,ולפני 3 חודשים שדרגתי חבילת אינטרנט מ3 מגה ל5 מגה.מרגע שדרוג,מהירות ההורדה זחלה על 325-400 ק"ב.ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי,התשתית היא הוט.ברשותי גם ראוטר tplink wr641g שמחובר אך ורק למחשב שלי בכבל רשת.בנוסף,כרטיס הרשת שלי הוא של REALTEK. המחשב בא עם 2 ג'יגה זכרון כך שאני שולל בעיה של חוסר משאבים.דגם כרטיס הרשת הוא realtek 8102E(L).כרטיס הרשת בא מובנה על הלוח מדגם ASUS p5kpl-am. יש לציין שבמהירות ה3 מגה לא היתה לי אף פעם בעיה במהירות ההורדה או הגלישה.התקלה התחילה אך ורק מה5 מגה. הוט החליפו לי מגבר קו,מודם (הוחלף מTERAYON למוטורולה) ובדקו עוצמות וכל בדיקה אחרת שדרשתי.מבחינתם הכל תקין.מבחינת …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאיזה ספק אינטרנט כדאי לי להתחבר עם ADSL? מה התעריפים? שירות? אני מעוניין להתחבר עוד היום.....
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת HOTBOX בקומה התחתונה, שמתי לב כי יש בקושי קליטה בקומה העליונה (2 קומות). יש ברשותי EDIMAX BR-6228 והבנתי שיש לי מספר אופציות: 1.לקלוט בקומה העליונה ולשדר לכל הקומה. כלומר, הוא יקלוט את הHOTBOX וישדר לקומה (כמו AP). 2.לחבר ל HOTBOX ישירות עם כבל, ולבטל את ה WIFI של ה HOTBOX ושה EDIMAX יהיה הראוטר. 3. אופציות אחרות יתקבלו בברכה. אשמח לקבל הסבר כיצד לבצע את האופציות... הבנתי של EDIMAX שלי יש אופציה ל Universal Repeater. אבל לא ראיתי היכן מזינים את הססמא של הHOTBOX בEDIMAX על מנת שיעבוד כ REPEATER. תודה לעונים. ד.א. יש ל HOTBOX ססמא, ואני רוצה של EDIMAX גם תהיה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית אלחוטית כרגע פועלת עם המודם-נתב של בזק SIMENS SL-141. ניסיתי לעשות AP עם מודם נתב אחר של בזק אבל התברר לי שהוא לא תומך אבל אמרו לי שהדגם של סימנס דווקא כן תומך.. כרגע יש לי 2 של סימנס, אחד בשימוש רגיל והשני סתם שוכב לו ואותו אני רוצה להפוך לAP. ניסיתי בעבר לעשות ולא הצלחתי, מה אני צריך לעשות בשביל שהמודם נתב הזה יעבוד כמו AP? אפשרי מהסימנס שמשמש כנתב לשדר אות שאותו יקלוט הסימנס שמתפקד בתור AP ולחבר מכשיר באופן חוטי לAP, ככה שהוא יקבל גם רשת? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://torrentfreak.com/isp-speeds-up-customers-bittorrent-downloads-090418/ לא הכל נורא כל כך
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, כמו הרבה אנשים בארץ, אני גם מחובר עדיין עם lame56k שעושה טובה שהוא בכלל זז... לקח לי ארבע חודשים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שלמים לשכנע את אבי להוציא עוד כמה ג'ובות מהכיס לאינטרנט מהיר, וכשהוא סוף סוף הסכים, התקשרתי לנזק, וראיתי שחור בענים.. אין תשתית בחור שלי ל-ADSL!!! כימעט הרגתי את הבחור שדיבר איתי דרך הטלפון... בכל מקרה, עכשיו כשהגיעו הכבלים, עוד בעיות איתי, אנחנו רואים טלויזיה דרך YES ככה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר בכלבים. האם יש לי תקווה איך שהוא לאינטרנט מהיר בצורה כל שהיא ??!! אולי משהו שאני לא יודע עליו כמו אינטרנט בלויין or stuf like that
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה, אני מעוניין לפנות ל-014 ולהתעמת איתם לגבי בעיות באימיול. רציתי לדעת האם גם אתם סובלים מבעיות דומות באימיול. אני מדבר בעיקר על ניתוקים חוזרים משרתים, על LowID ועל הודעות כגון "Port unreachable". אשמח לשמוע מניסיונכם. אני בבזק בינ"ל רק שבוע וחצי אבל מיד כשעברתי אליהם שמתי לב שרוב הזמן אני מקבל Low ID באימיול, עם הודעות "Your port is unreachable", למרות שהכל תקין בחיבור שלי (וכאשר אני מתחבר דרך ספקית אחרת הכל עובד טוב). מעבר לזה יש לי ניתוקים חוזרים משרתים. עדיין אין לי ממצאים לגבי מהירויות הורדה (וגם קשה לשייך את זה לספקית). צביקה.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? שדרגתי את האינטרנט ל 200mbit ולכן הייתי צריך ראוטר בהתאם עם פורטים של 1000. רכשתי את הראוטר TL-WR1042ND של חברת TP-Link. הבעיה שהטורנטים לא נוסקים בהורדות כמו הראוטר הקודם. אני לא יודע כבר מה לעשות. הראוטר הקודם בהחלט עבר חלק והוריד לי על מקסימום. אבל משום מה הראוטר הזה לא. ניסיתי המון דברים כולל עדכונים לתוכנה של הראוטר ושום דבר לא עזר. בקיצור HELP ME! אם תראו את קצב ההורדה אתם תפלו מצחוק. גם אם אני מוריד טורנט שיש בו 900 סידרים בלי מורידים וכלום. מוריד לי על גג 40-50KB לטורנט מה עושים?!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-