רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
Hi to all i have broadband router Edimax BR-6104K , I tray to config the router beetwin the modem bat wihthot successfully. i have win xp professional i need help to config the router thanks for all nirziv
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בשל בעיות של רוחב פס של הרשת האלחוטית עם ה-PS3 (ניתן לקרוא בהרחבה כאן), חשבתי אולי להשתמש ב-ASUS ככרטיס רשת עבור ה-PS3 מאחר ואפשר לחבר לו אנטנת הגברה. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור את ה-Bridge. הוספתי את כתובת המק של הלינקסיס, אבל ה-ASUS לא מקבל כתובת IP מה-DHCP של הלינקסיס, גם אם אני מכבה את זאת של ה-ASUS. גם בהגדרה ידנית אין פינג אפילו בתוך הרשת. ביטלתי את כל הגדרות האבטחה. מה אני עושה לא נכון?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הנתב נרכש לפני כמה ימים. אני מנסה לפתוח פורטים באותה הדרך בה אני פותח פורטים מאז ומתמיד ומקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G שעובד על Dynamic IP, על פרוטוקול L2TP אני לא יכול לעבוד איתו מכיוון שכל רגע הוא מתנתק לי. איזה ראוטר הכי יתאים לי?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). אני אקנה אותו בחו"ל ככל הנראה, והתקציב הוא של 200-300 שקלים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
מגבירים את הקצב: אלה הערים הבאות שיקבלו סיב אופטי עד הבית לאחר התחלה מגומגמת, נראה שמיזם הסיבים IBC מתחיל לתפוס תאוצה ■ לפי ההסכם החדש, החברה תחבר את כל מרכזי המסחר והמשרדים של עזריאלי, ותציע אינטרנט מהיר לחנויות ובתי העסק ■ המנכ"ל דני לאובר: "מרוצים מהחדירה במקומות שאנחנו יכולים לתת שירות" http://www.themarker.com/technation/1.2628960 אני נראה לי עובר לגור בקניון עזריאלי. נמאס מבזק והוט.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
הי, -כמו שיש את ה adapters הפיציים, (לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Wireless-150Mbps-USB-Adapter-WiFi-802-11b-g-n-Dongle-150M-Mini-Network-Lan-Card/351816984903?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D2%26asc%3D20131003132420%26meid%3D9e881994fcd94b118c8a298524aba340%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D122333501413 ) האם יש גם ap כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה אני ובן דוד שלי מתכננים כבר שבועיים לעשות adsl (אנחנו עוים יחד כי אנחנו גרים צמוד) והיום סוף סוף שיכנעתי את אבא שלי..... אז החלטנו היה לנו מחירים והכל את כל הציוד וזהו............ רצינו להתקשר לבזק למחרת ולהזמין פתאום תבל מתקשרים אליי ואומרים לי ככה: שלום אתה מעוניין באינטרנט מהיר חינם?" כמבון שאמרתי כן............................. איזה מזל יש לי!!!! ומקסימום תמיד אפשר יהיה לעבור לadsl................
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה, אני מעוניין לפנות ל-014 ולהתעמת איתם לגבי בעיות באימיול. רציתי לדעת האם גם אתם סובלים מבעיות דומות באימיול. אני מדבר בעיקר על ניתוקים חוזרים משרתים, על LowID ועל הודעות כגון "Port unreachable". אשמח לשמוע מניסיונכם. אני בבזק בינ"ל רק שבוע וחצי אבל מיד כשעברתי אליהם שמתי לב שרוב הזמן אני מקבל Low ID באימיול, עם הודעות "Your port is unreachable", למרות שהכל תקין בחיבור שלי (וכאשר אני מתחבר דרך ספקית אחרת הכל עובד טוב). מעבר לזה יש לי ניתוקים חוזרים משרתים. עדיין אין לי ממצאים לגבי מהירויות הורדה (וגם קשה לשייך את זה לספקית). צביקה.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה, כבר המון זמן שמגיעה לי רשת אלחוטית במסגרת מבצע הטריפל, אבל עד היום לא היה לי ראוטר, כלומר היא לא הייתה רלוונטית בפועל. היום התקשרתי אליהם על מנת לברר לגבי הראוטר. בשירות לקוחות אמרו שהם יכולים להזמין לי טכנאי שיבוא להתקין לי את הראוטר וזה עולה תשלום חד פעמי של 130 ש"ח. לאחר מכן ביקשתי שיעבירו אותי למדור טכני כדי שיאמרו לי באיזה דגם של ראוטר מדובר. שם הבחורה הציגה לי כל מני דגמים של חברת TP-LINK והמליצה לקחת את ההוטבוקס שמשמש גם כראוטר וגם כמודם. אז כעת רציתי לשאול אתכם מה עדיף, להזמין מהם את הראוטר שלהם עם טכנאי שיגדיר לי הכל, או לקנות ראוטר עצמאית ולהתקין בעצמי? זה מסובך? מה עליי לעשות על מנת להתחבר לראוטר עצמאית? (להתקשר לספק, פעולות טכניות וכו'). דבר שני, במידה…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אינטרנט 15 מגה. ספק: בזק בינלאומי תשתית: בזק יש לי ראוטר NETGEAR לכל הבית אבל הוא מחובר בכבל למחשב שלי. כשאני צופה בסרטון מכל סוג שהוא או מוריד כל סוג של הורדה, ההורדה פשוט נתקעת לי באמצע. לפעמים אני נאלץ להשהות את ההורדה ולהחזיר, וזה מסתדר עד שזה שוב נתקע (ולפעמים זה נתקע לחלוטין) התקשרתי אלף פעם גם לבזק וגם לבזק בינלאומי (!) זה המענה שקיבלתי: בזק: בזק בינלאומי: לאור התשובות הללו החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי, שילמתי לו כסף על הבדיקה ונאמר לי שהכל בסדר. אז אם אין בעיה לא בספק, לא בתשתית ולא במחשב - מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הארורה הזאת? מחרפן אותי שאני לא יכול להוריד שום קובץ שמשקלו מעל 100MB ולא יכול לצפות בסרט או סרטון להנאתי בלי שזה יתקע. כבר …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מודם שיתמוך ב100 Mbs
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט שמחובר לרשת ביתית(עם ראוטר של LEVEL1). בימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל שעה ככה ומתחבר אחרי דקה שתיים אוטומאטית. מה יכולה להיות הבעיה? זה אמור להיות קשור לספק או שיכול להיות הבעיה אצלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך ניתן לזייף IP ? אני רוצה גישה לאתר פנדורה ובגלל שאני לא גר בארה"ב אני לא יכול אז חשבתי: אולי יש דרך שאתחבר לשרת כלשהו בUS ושהוא יתחבר בשבילי??
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי שבנתב נטגיר שהותקן אצלי מוגדרת הרשת השניה החינמית. בנוסף ההגדרה grayed out כך שלא ניתן להסירה. כלומר, אפילו שלא נרשמתי לשירות, אני מעניק אותו להומלסים בשכונה. למישהו יש פטנט איך להסיר.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי אנטנה חדשה של TP-Link TL-ANT2424B, יש לה בסוף כניסה של RP-SMA, אני רוצה להשתמש בה על מנת שבמשרד שלי אוכל לקלוט רשתות WiFi מבחוץ. חיברתי ראוטר רגיל אבל לא היה כל שינוי, אני מאמין שזה בגלל שהוא אמור לקבל את הרשת מה-LAN ואז לזרוק אותה לחדר באמצעות האנטנה. אני לא מצליח להבין מה אני צריך לקנות כדי שבאמצעות האנטנה יקלטו רשתות מבחוץ והמכשיר יתן את האופציה להתחבר מתוך המשרד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים ואני חייב לבחור את ה IP הפנימי של המחשב והוא כל הזמן משתנה. אז כפי שאני רואה את זה יש שני פתרונות: להגדיר את הפורטים לכל המשתמשים ברשת או להגדיר IP פנימי קבוע למחשב. איך אני עושה את אחד מהם בבקשה? ראוטר siemens sl2 141. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אינטרנט מהיר בעסק מתוך מטטרה לאכסן את השרת של החברה ולחבר את המחשבים של החברה לאינטרנט מהיר, רציתי לדעת כמה דברים - 1. אפשר להתקין סיב אופטי בעסק ? (בדומה לחוות שרתים) 2. על איזה עוד טכנולוגיות כדאי לחשוב? T3? 3. עם מי אני מדבר על דברים כאלה? ברק? בזק? הוט? 4. יש הערכת עלות?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות כרגע באינטרנט (איטיות וכו'). אני יודע בוודאות שאין שום ווירוס, תוכנות ריגול או סוס טרויאני במחשב. אבל האינטרנט בכל זאת עדיין איטי. התקשרתי לבזק שיבדקו לי אם יש בעיות בקו שגורמים לאיטיות, הם בדקו ולא מצאו בעיות. אז הגורם היחידי שנשאר הוא המודם. יכול להיות שהוא גורם לבעיות? מה דעתכם עליו?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות כלשהי להקליט שולחן עבודה של שרת וירטואלי כאשר לא מחוברים אליו ממחשב ? אם מקליטים בזמן שהמחוברים לשרת באמצעות מחשב פיזי אז ניתן להקליט את המסך, אבל ברגע שמתנתקים מהחיבור למרות שהמערכת נשארת פועלת, ההקלטה מפסיקה כי אין מסך במערכת וירטואלית. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלא תהיה כניסה אוטומטית לראוטר .... אלה לוגאין כול פעם מחדש ...
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן להשתמש בו גם כראוטר כאשר אני מחובר דרך תשתית של כבלים ולא בזק ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לפתוח פורטים ב RTA1320 קיבעתי אייפי סטטי בלפטופ רצתי על המדריך ה portforward בניסיון לפתוח פורט ליוטורנט ונאדה.. אין הצלחה... יש למישהו רעיונות למה לא עובד? שאלה נוספת האם יש אופציה ברשת שלי להשאיר את האיפי סטטי ובשאר שיקבל מDHCP?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-