עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liordavid,

שלום חברים יקרים התחדשתי בראוטר DLINK DIR-655 העוצמה ממש חלשה אחרי 3 קירות במרחק של ~ 10 מטר מהקיר האחרון ראיתי במלא חנויות אנטנות מוצהרות של 3DB ומעלה - אני מניח שאנטנת 5-9 DB תספיק. לשאלתי - האם האנטנות אקטיביות ? או שצריך להוסיף מגבר ? אם צריך להוסיף מגבר - איפה לחפש ואם אשמח קצת מידע בנושא. * הנתב מכיל 3 אנטנות - 2 העלאה ו-1 הורדה (???) - צריך 3 אנטנות/2/1 ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by alex15,

טופס בקשת המלצה לראוטר: 1.תקציב (אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):עד 1000 שייח . 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת ? יש לי שני מחשבים נייחים (אחד שהוא קרוב לראוטר מחובר קווית והשני שבקומה שניה והראוטר קצת רחוק מחובר אלחוטית באמצעות access point ) , שני ניידים (מחוברים אלחוטית) וגם xbox360 (מחובר אלחוטית ליד הטלוויזיה שבסלון ) ומכשיר Dreambox (שגם הוא עובד על האינטרנט ומחובר אלחוטית באמצעות עוד access point)ואני מביא מכשיר media player לטלויזיה שגם הוא זקוק לאינטרנט . הxbox360 והdreambox וה media player כולם יהיו בסלון . 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד ? לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות ? כן 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר ? אם יש…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by daviditzhaky,

ראוטר: asus am604g איך לפתוח?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בחיים לא היה לי ראוטר ואין לי מושג מה לעשות אבל אני פשוט רוצה לגלוש גם בלפטופ ובאייפון בבית ממנו המודם הזה היה של חבר והוא לא צריך אותו יותר. הוא עובד ב100 אחוז חיברתי למודם הזה כבל טלפון וכבל אינטרנט מה אני עושה עכשיו? ניסיתי להיכנס ל10.0.0.138 וכלום לא קורה איך אני עושה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית? תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by יונתן4,

אני כרגע גולש בחיבור USB ורוצה לעבור לחיבור רשת אבל נראה שמשהו לא עובד. ניסיתי עם שני מודמים שונים, החלפתי כבל וקניתי כרטיס רשת במקום מה שהגיע עם הלוח אם ועדיין כתוב לי "a network cable is unplugged" והנורית של הכרטיס לא דולקת. התקנתי את הדרייבר העדכני ונראה שהכל תקין אבל עדיין לא עובד. פספסתי משהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הדגם הוא 3CRWER100-75. עבד כמו גדול עד שעברנו דירה, עכשיו הוא מתנתק לסרוגין פעם ביום לדקה-שתיים וכל פעם שאני מעדכן הגדרות כלשהן ואני לוחץ על apply הוא סופר 30 שניות אחורה, מחזיר אותי למסך הראשי ולא קורה כלום.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי כבר כמה שנים את האינרטנט של בזק בינלאומי במהירות 1.5 מגה . במחשב הקודם שהיה לי עם מעבד E2140 ווינדוס XP הגלישה הייתה רצה . עכשיו במחשב חדש I5 760 ווינדוס 7 אולטימה 64 ביט האינטרנט זוחל . אני מדגיש שזה אותו מודם ואותה מהירות רק המחשב זה מה ששונה . הייתי בטוח שאולי מחשב חדש יאיץ את מהירות הגלישה ודווקא ההפך זה מה שקרה . מהירות ההורדה היא בסדר גמור רק המהירות גלישה בעייתית . אשמח לפתרון .

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by ngc224,

שלום. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית וראוטר קוי רגיל. אני רוצה להחליף אותו בראוטר אלחוטי כדי לגלוש בפלאפון מדי פעם... אבל הבעיה שאני לא רוצה שה wi fi יעבוד כל הזמן ויפלוט קרינה. את ה 2 מחשבים נייחים שלי אני יחבר אם חוטים, ורק מדי פעם ידליק את ה wi fi לצורך גלישה בפלאפון. השאלה היא, האם יש ראוטרים אם כפתור הדלקה וכיבוי של ה wi fi ? כי אני גולש מהפלאפון כשהמחשבים מכובים, ואם לצורך הדלקה וכיבוי של wi fi צריך להדליק את המחשב ולהכנס להגדרות אז זה לא כל כך שווה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי רשת מחשבים (משרדית) שמחוברת לאינטרנט דרך קו אחד. האם יש אפשרות לחסום חלק מהמחשבים לכל האתרים חוץ מאתרים מסוימים, בזמן שבמחשבים האחרים הכול יעבוד כרגיל? תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המהירות שלי בבזק, אך הבנתי שמעל ל 15 מגה ביט יש צורך בנתב תומך VDSL כרגע אני לא הכי רוצה לקחת מהם את הנתב שלהם בייחוד כי הם עושים חיוב זיכוי הבנתי שיש אפשרות לקחת מהם מודם VDSL בלבד ללא חיוב/זיכוי, השאלה שלי היא אם אני לוקח מהם מודם VDSL, האם הראוטר שלי עדיין יהיה חייב בתמיכה של VDSL ? או שמהמודם והלאה כבר לא צריך ברגע שהמודם תומך ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, יש לי מודם ראוטר של הוט, מחשב אחד מחובר אליו אלחוטית ומחשב אחד מחובר בכבל. מהירות ההורדה היא 12mb והעלאה 1mb. כל מחשב מוריד במהירות המקסימלית. כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים המהירות היא מקסימום 12mb כמו מהירות האינטרנט במקום המהירות המקסימלית של ה-wifi, 54mb למישהו יש רעיון ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי את הראוטר :Model Name: DSL-2760U/E1 של DLINK מבזק... אני מניח שהוא לא תומך בVDSL ואני צריך להחליף אותו אבל בגלל שראוטר תומך יקר פצצות אני קונה רק מודם ואני רוצה לחבר את הראוטר שיש לי זה אפשרי? אם כן מישהו יכול להדריך אותי איך אני מבטל את המודם המובנה בראוטר שלי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם חברי הפורום יכולים לעזור לי? המחשב השולחני מופעל ע"י חלונות 7. המחשב הנייד מופעל ע"י חלונות 8 את שניהם חיברתי בכבל מוצלב. מאתר התקלות, בשני המחשבים, מציג הודעת שגיאה: Local Area Connection" Doesn't Have A Valid IP Configuration" המחשב השולחני מחובר לאינטרנט באמצעות כרטיס תקשורת אלחוטי, ללא בעיות.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Doron.C,

היי לכולם הייתה לי תקלה אתמול באינטרנט , המודם שלי Speedtouch 510 האגדי של אלקטל הראה נורית שטרודל מהבהבת כלומר יש בעיה קו ( היה קו טלפון בבית ) באותו יום בוצעו אצלנו באזור עבודות תשתית לשדרוג לרשת ה NGN . התקשרתי ל 166 ובו נאמר שזו בעיה כנראה בתשתית והם שולחים טכנאי הבייתה אבל לפני שאלתי שאלה מפגרת האם ה ADSL אינני יכול לגלוש לאחר שבוצעו עבודות שדרוג ונאמר לי שזה לא קשור וכנראה בתשתית . היום הגיע הטכנאי ירד למטה ראה שהכל בסדר ירידה שלקחה בערך 5-7 דקות וחזר אם המודם RTA1320a של רוטל בטענה שהמודם ישן מדי ואינו מתאים לתשתית , לאחר חיפוש בגוגל ופה באתר הבנתי שהמודם נורא בעייתי ? דעתכם ומה עליי לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, בזק ביקשו ממני להחליף ראוטר עקב תקלה שיש באינטרנט בבית, ביקשו לבדוק החלפה לראות אם זה יתקן משהו, על הדרך אני רוצה המלצה לראוטרים טובים שיש להם בבזק סטור כרגע. תודה

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by dvy,

שלום אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס שתומך בתקנים b/g אני יכול לגלוש איתו על רשתות בתקן n ? ובמה זה משנה אם זה תקן n או b/g. אגב אני מדבר על כרטיס 54mbps של אלפא עם ציפסט rtl8187l, אם זה עוזר תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Cheif,

לאור מספר שאלות שהגיעו אלי בדואר אלקטרוני - הנתב מדגם DIR-615 של חברת D-LINK שחברת באג מוכרת ב-99 שקלים *אינו* תומך ב-DD_WRT. אמנם נכון שמרבית הנתבים מדגם זה תומכים ב-DD_WRT אבל לא הנתב הספציפי הזה. גרסת החומרה שלו (K) מבוססת על רכיב של BROADCOM שאין עבורו גרסת DD_WRT. לכן מי שחושב שיקבל ב-99 שקל נתב שתומך ב-DD_WRT יתאכזב. יחד עם זאת כדאי להדגיש שבמחיר של 99 שקלים מקבלים נתב מצויין, התומך בתקן N באופן מלא, כולל שתי אנטנות, 4 כניסות LAN במהירות 100M וכניסת WAN במהירות 100M. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14663

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. גולן טלקום בוחנת את האפשרות להיכנס לתחום התקשורת הקווית, האינטרנט והטלוויזיה. הבחירה בתשתית של בזק יכולה לתת לה יתרונות מוספים רבים. במידה והניסוי יצליח, האם יש סיכוי שגולן טלקום תעשה בתחום הקווי את מה שעשתה בתחום הסלולר? http://www.themarker.com/technation/1.2065677 2. אמיתי זיו, כתב התקשורת של THE MARKER מסקר את פרויקט הסיבים האופטיים בסטוקהולם. הפריסה של הסיבים בעיר הבירה של שוודיה מכסה 90% מהבנינים ועושה שימוש במודלים עיסקיים מורכבים. אני עדיין סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה של הפרויקט הזה בישראל. http://www.themarker.com/technation/1.2064998

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Bloody,

שלום לכולם, יש לי חבילת גלישה של 12Mb דרך בזק בינלאומי והוט. המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר גולש כמו שצריך, אך המחשב הנייד (בן פחות משנה) גולש הרבה יותר לאט ב WiFi (בערך חצי מהמהירות האפשרית, אם לא פחות). הראוטר והנייד נמצאים באותו החדר, אין על הנייד תוכנות כבדות שעשויות להכביד עליו. מחשבים אחרים של חברים גולשים במהירות נורמלית (גם הטלפונים הסלולריים), רק הנייד שלי מקרטע. כשאני מפעילה את הנייד על safe mode, הוא כן מגיע למהירות מקסימלית, אבל אין לי מושג איזו תוכנה יכולה להאט את הגלישה שלו. גם כשאני מחברת את הנייד ישירות לראוטר הוא גולש על המהירות המקסימלית, כך שבבירור הבעיה היא ב WiFi. כשהייתי איתו במקומות בהם הגלישה המוצעת היא גבוהה יותר, הוא באמת גולש במהירות גבו…

21. Started by owizman,

שלום לכם , אני חדש באתר וראיתי שנשאלות פה הרבה שאלות בעניין שלי , בכל מקרה היום היו אצלי בזק התקינו לי תשתית 30 מגה ונתנו לי ראווטר כמו שרשמתי מעלה (Netgear vvg2000) , הכל בינתיים עובד תקין , אבל יש משהו אחד שאני לא מצליח לסדר , הכתובת הברירת מחדל של הראווטר היא 10.0.0.138 , וגם אם אני מקיש 192.168.1.1 , גם לכתובת הזו זה נכנס . מצאתי שהכתובות 10.0.0.138 , 192.168.1.1 , 192.168.2.1 . 192.168.3.1 , נמצאות בראוטר תחת , Group2 , Group3 ,Group4 ו Group1 . השאלה שלי היא : איך אני מבטל את כל שאר הכתובות ומשאיר לי רק 10.0.0.138 ? נ.ב , הגירסא של הראווטר היא - V2.7.21_2.7.21_test1 המון תודה אוראל ויצמן

• 11 תגובות
    • 6k צפיות
  22. יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Unavoidable Encounter,

לאיזו מהירות אפשר להגיע בערך, בחיבור אלחוטי לראוטר TP-LINK WR1043ND עם כרטיס TP-LINK WN951N, נניח עם מרחק של 3-4 מטר וקיר אחד ביניהם? האם יש סיכוי להגיע ל-100 מגביט?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by xDa,

שלום, יש לי בעיה רצינית,כל פעם שאני גולש באינטרנט הוא יכול פתאום לקרוס. בזה הרגע הבעיה קרתה לי,מה שאני עושה כשזה קורה,זה פשוט מפעיל מחדש את הראוטר ומקווה שלא יקרוס שוב. אבל זה כן,ונמאס מהבעיה הזו,דיברתי עם התשתית ועם הספק אחד מאשים את השני. בזק החליפו לי ראוטר ל-NETGEAR,וגם הוא עשה בעיות ואת אותה הבעיה, אז החלפתי שוב ל Dlink 6740U וגם בו הבעיה ישנה. עכשיו הם אמרו שאם הבעיה לא נפתרה בהחלפת ראוטר,הבעיה או אצלך או הספק. מיותר לציין,שברגע שהאינטרנט קורס,ז"א נורת ה Intrernet מהבהבת במהירות,ויכולה להתכבות או להפוך לצבע אדום. וכשזה קורה גם ה WIFI לא עובד. אז כמו שהסברתי,בשביל לתקן את הבעיה צריך לרסט את הראוטר,אבל זה לא פתרון מושלם. בשביל שלא תצטרכו לשאול את השאלות האלו, 1.אני מח…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.