עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gnome,

אצלי לאחרונה כמעט כל פעם שאני גולש באינטרנט אז יוצא הסמל של ה נורטון SECURITY FIREWALL ואומר לי את ההודעות הבאות מדי פעם אחת ומדי פעם השניה: "defult block backdoor/subseven..." ואז נותן לי מס' איי.פי מסויים ואומר לי גם blocked for 30 minutes "defult block netbus trojan horse..." ואחר כך אותה הודעה של חסימה ל 30 דקות בלה בלה בלה... אני יודע ששתי התוכנות האלו הן תוכנות פריצה של BACKDOOR שפועלות אם אני לא טועה ע"י קובץ כל שהוא שפותח גישה למחשב ע"י הפורט 12345. אז אם אתם יודעים איזה תוכנה חינמית שסורקת קבצים של סוסים טרויאנים או למה הכוונה בשלושים הדקות שהנורטון פיירוול אומר לי בפירוט בבקשה תגידו לי מה לעשות או מה שאתם יודעים בנושא. …

2. יש לי ראוטר קרוב, אני יושב בחדר עם נייד של DELL ו-PC עם כרטיס אלחוטי USB זול מצ'וקמק של LevelOne. הנייד קולט הכי טוב שאפשר. בנייח על הפנים. המהירות של כל הבדיקות רשת מראות חצי ואפילו פחות ממה שאני אמור לקבל. גם יש ניתוקים מדי פעם (נדיר). אם אני מסתכל בסטטוס רשת רואים שחצי מהזמן הוא על מהירות נמוכה, 1MBIT, 3MBIT כל הזמן זז. כשהייתי מחובר בכבל לראוטר כשהוא היה באותו חדר לא היו בעיות. בקיצור, אני צריך כ. רשת אלחוטי שיהיה איכותי! שום דרישה אחרת. הראוטר סה"כ 8 מטר מהמחשב, DIR 300 רגיל של DLINK. יש משהו איכותי שלא עולה יותר מדי?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. אני וחבר שלי מנסים לשחק בDIRECT IP בפיפא 06 ולא מצליחים.. לי אין שום פיירווול או אנטי וירוס חוץ מהפיירוול של הוינדוס ..!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by unfacedman,

במקום עבודתי קיימת רשת לוקלית של כמה מחשבים ומדפסות רשת (מחוברות הישר לסוויץ'), וכמובן מודם-ראוטר ליציאת אינטרנט. הרשת היא קבוצת עבודה ולא מבוססת שרת. האם ישנה אפשרות פשוטה לחסום מחשב מסויים מגישה למחשבים אחרים ברשת הלוקלית, אבל שתשאר לו גישה למדפסות (שלמעשה מבחינת החומרה גם הם סוג של טרמינלי קצה ואין הבדל בינן למחשבים) ולראוטר?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Yuk,

אני יודעה שהשאלה שלי אינה בסיסית ולכן אבקש לענות רק מאנשי מקצוע, סליחה ותודה מראש. נתקלתי בשאלה זו בנושאי עבודה ולא הצלחתי למצוא לזה תשובה. השאלה: מה מספר NAT sessions בנתב ביתי רגיל?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  7. השאלה בכותרת!! האם אפשר פשוט שכל הפורטים יהיו פתוחים אוטומטית?? התאיישתי כבר בלפתוח פורטים!!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  8. קניתי ראוטר שתומך בתקן N של Edimax דגם 6524N http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הPS3 מוריד לי מאוד לאט כ- 18KB, כשחיברתי אותו לתשתית השנייה בבית בעזרת כבל ולא אלחוטי הוא הוריד יחסית מהר(תשתית של HOT) באתרים כמו Fileflyer אני מוריד עד כ 530KB לשנייה שזה מצויין, אבל רק הPS3 שמחובר אלחוטי לראוטר EDIMAX עושה לי בעיות. -עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה והגדרתי את הראוטר רגיל. -אולי יש הגדרות מיוחדות ל PS3 שמישהו פה יודע? האם צריך לפתוח פורטים? -אני מחובר לבזק בינלאומי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אני עם בזק בינלאומי גיימר 30 מגה -תשתית בזק בבדיקות דרך pingtest לא הצלחתי לקבל מתחת ל-135 פינג לניו יורק (ברוקלין) בכל שעה מה הפינג המינימילי בו נתקלתם לשרת בניו יורק? אני שואל מכיוון שעשיתי מנוי ל-nba league pass ולטענתם כל מה שמעל 100ms עלול לגרום ל-latency אשמח לראות תוצאות בדיקות שלכם וכן לשמוע דעתכם על הטענה שלהם תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Spiritus,

אני מתחבר ברשת אלחוטית עם מחשב נייד דרך הראוטר Asus amg640 בהגדרות הראוטר ביטלתי את אפשרות הFirewall ואת הNAT אך לא הצלחתי להתחבר. רק לאחר החזרת אופציית הNAT יכולתי שוב להתחבר. כיצד ניתן לבטל את האופצייה הנ"ל ובכל זאת להתחבר? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by NuXeR,

טוב , בעקבות הגילוי של MOO MOO בתראד על הכתובת IP... החלטתי לעבור ספק משום שבזק בינלאומי (הספק הנוכחי שלי) "לא יכולים להחליף את לי הכתובת" זה "קבוע".. RESET'ים למודם לא משנים לי את ה-IP וההתייחסות של בזק לא מוצאת חן בעיני.. אז אם יש לכם פה מחירים של ספקים (שאתם מחוברים) תכתבו ותנו גם דעה אישית על הספק איך מתייחסים אליכם , איך המהירות והפינגים. אני מחובר לבזק...לא מרוצה..פינגים גבוהים , הורדות סבירות...75 ש"ח בחודש.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by djass,

הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!

14. Started by podi,

אני עצמי מנוי בחבילת 1.5 דרך נטויזן. אני לא מחפש לעצמי, אלה לדודתי חבילת אנרטנט זולה מאוד. היא לא מורידה דברים או משתמשת ביכולות הפס רחב. האנטרנט לא חייב לטוס.. העיקר שלא יהיה חיוג לא בגלל מהירות, אלה בגלל שהקו תמיד תפוס.) אני מחפש ספק לDSL 256K שיהיה הכי זול... לא בכיון 70 אלה בכיון 50 ומטה.. חשתי על אקטקום אב אני רוצה יותר זול אפילו תודה!!!! (ד"א אגב זה באעמת דחוף כי אני מתאחסן אליה רק הלילה ואני צריך לסגור ולסדר הכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by darkspell,

יש לי רשת ביתית, לפני כשעה הדפדפנים במחשב הראשי החליטו שהם מפסיקים להציג את האינטרנט - "כתובת לא נמצאה", גם באקספלורר וגם בפיירפוקס, לעומת זאת המסנג'ר עדיין מחובר, גם האימיול, ובנוסף, דרך המחשב הנייד אני גולש יופי. לא שיניתי שום דבר בהגדרות... מה יכול לגרום לזה ?

16. Started by OutLawZ,

שלום, לפני זמן קצר התחילה לי בעיה במודם, שאחרי כמה שעות עבודה באינטרנט (לא רנ דומלי) פתאום הווידוס נותן הודעה, שאחד החיבורים לUSB לא מזהה את החומרה) זה המודם, אז כמובן האינטרנט מתנתק, אני רק צריך פשוט להוציא את הכבל מUSB לחבר אותו מחדש והווינדוס מזהה אותו, האם יש דרך לפתור את זה? התקשרתי לחברת הכבלים אמרו לי שמודם בסדר גמור . אחי הציע לי להפוך את המודם USB למודם רשת, כי יש לי כרטיס רשת ומודם יש חיבור מאחורה של רשת אך אני לא יודע איך להגדיר את כל זה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  17. פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by Red Ninja,

שלום חברים, קניתי ביום שישי את המודם/ראוטר הזה, והוא דיי על הפנים - ניתוקי וויפיי תדירים וממשק שמזכיר ראוטרים משנות ה90. קניתי אותו רק כי זו הייתה האופציה היחידה לvdsl שקיימת ב"באג" ושאקספון תומכים בה באופן רשמי... לשאלתנו - יש אפשרות להפוך אותו לbridge ולהשתמש בו כמודם בלבד, ובראוטר שיש לי ממילא בתור ראוטר? חיפשתי קצת בהגדרות ולא מצאתי, כנ"ל אחרי חיפוש בגוגל. תודה!

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. שלום עידכון: שמתי לב שהבעיה קורה רק כאשר אני מסמן בlogin שיזכור את השם משתמש וסיסמא. כשזה מבוטל אז אני יכול להתחבר. דרך אגב שחזרתי גם את כונן מערכת ההפעלה מלפני הפירמוט בעזרת נורטון גוסט ועכשיו גם שם הבעיה קורה למרות שעד היום לא הייתה לי שום בעיה. עידכון 2: פירמטתי את המחשב עוד פעמיים נוספות עם נסיונות קונפיגורציה שונות sp1,sp2 עם אנטיוירוס ובלי והבעיה לא נפתרה. קשה להסביר את המצב אבל מה שקורה זה שיש לי את המחשב הראשי שממנו אני לא יכול להתחבר כמו שצריך לאתרים מסוימים ולא משנה באיזו קונפיגורציה (עד לפני יום יומיים זה כן עבד) ויש לי מחשב נוסף שממנו זה כן מתחבר בכל פעם שאני מנסה. עידכון 3: הרגע התקנתי firefox ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. העניין הוא שתמיד התחברתי עם internet ex…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by b3ta0,

אני בקרוב עובר לדירה חדשה, ואני חושב אם להישאר בבזק בינלאומי באינטרנט או לנסות את ספקיות האינטרנט החדשות לחודש אחד לראות איך הן לעומת בזק-014 אני אהיה מחובר רק לאינטרנט (ללא טלויזיה, וקו טלפון בנפרד), אז אין לי ענין בשום חבילות שמשלבות טלפון או טלויזיה בכל מקרה אני רוצה להבין, אני משלם לתשתית - בזק או הוט, ללא קשר לספק אינטרנט אותו אני בוחר. קודם כל האם יש עדיפות לשתית (בזק / הוט)? מבחינת איכות גלישה, מהירויות וכו? או שזה רק יכול להיות קשור לספק (או לבעיות טכניות אחרות)? והאם התשלום החודשי לתשתית הוא סכום קבוע (אני מניח שהוט ובזק גובות תשלום שונה אחת מן השניה), או האם התשלום לתשתית משתנה לפי המהירות לה אני מתחבר ומשלם לספק האינטרנט? אני יודע כדאי שיהיה סנכרון בין תשתית וס…

• 15 תגובות
    • 11.9k צפיות
  21. שלום, אשמח לקבל המלצה עבור נתב אלחוטי (וקווי) העונה לקריטריונים הבאים: 1. מחיר: עד 600, ועדיף אפילו בסביבת ה-400 2. קניה בחנות בארץ, בעדיפות לאזור המרכז 3. טווח קליטה טוב - אמור לספק קליטה עבור 2 קומות, חצר וממ"ד 4. תקן N או AC במהירות של 300MBPS לפחות 5. ממשק משתמש נח 6. חיבור USB אחד לפחות, ועדיף בתקן USB 3 7. Dynamic DNS 8. אפשרות לחשבון אורח - GUEST 9. יציב ואמין 10. אופציונאלי - מודם VDSL כלול בנתב, אך לא חובה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by CrashZone,

אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  23. יש לי רשת של 3 מחשבים עם ראוטר Edimax 6104 ב ADSL. עכשיו הבעיה היא שכשאני פותח את השרת FTP ( עם Bullet Proof FTP ) ואני מנסה להתחבר לאייפי שלי ( שניתן לי על ידי הספק, לא האייפי של המחשב ברשת ), אי אפשר להתחבר, הוא פשוט עושה Connection Times Out או Refused. כשאני מנסה להתחבר לאייפי של הרשת זה מתחבר, אבל אחרים כמובן לא יכולים. מישהו יודע איך אפשר לפתוח שרת FTP כשאתה ברשת עם ראוטר ? - תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. אז כך, אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בבית.. יש לי כרטיס רשת, מודם, ראוטר, קו בזק.. הבעיה שאני לא יודע איזה כבלים אני צריך.. יש ישירים, מוצלבים, מסוככים ואין לי מושג מה כל זה אומר, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (ראיתי את הדיאגרמות שפירסמו פה אבל זה עדיין לא אומר לי יותר מדי), איזה כבלים עליי לקנות.. ברמת העיקרון יש לי מחשב בקומה השנייה של הבית לידו נמצא המודם וכרטיס הרשת, משם אני רוצה להוציא כבל לראוטר שיהיה בסלון של הקומה הראשונה ובקומה הראשונה יש לי מחשב אם הרכיב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=129492 , ופוקט פיסי שהם אלו שאני רוצה שישתמשו ברשת האלחוטית. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Shlomi32,

אני וחבר שלנו חשבו איך אפשר לשחק משחקי אסטרטגיה אחד נגד השני, והגענו למסקנה שהדרך הכי טובה היא ברשת. אז החלטנט לעשות רשת אבל לא קבועה כלומר שכשרק רוצים לשחק אז מחברים אותה בגלל הADSL שלי בחדר... ואני לא רוצה שגם במחשב השני יהיה ADSL בקיצר האם אפשר לעשות את זה??ואיזה חלקים אני צריך כדי להכין את זה? תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.