עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bomba90,

יש לי לפטופ W230ST של CLEVO, התקנתי לו לאחרונה 7260AC של אינטל. אחרי שהמחשב ב-SLEEP אני לא מצליח להתחבר לראוטר בבית או לנק' גישה וכדי לפתור את זה אני צריך לעשות DISABLE ו-ENABLE בשביל להתחבר. הדבר קורה רק אחרי SLEEP ואולי גם אחרי HIBERNATE. כמובן שהדרייבר מעודכן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Yoav,

היי, אני יודע שהנושא נידון פה הרבה - זקוק לראוטר חדש. רשת קווית של ג'יגהביט, אלחוטי של 300Mbs לפחות, רצוי 450. הקאץ' - צריך עוצמת שידור מאוד חזקה (רצוי צריך לשדר בקומה שלו, קומה למטה ושתי קומות למעלה). מניסיוננו עם ראוטרים בסיסיים הבעיה היא רק בקומה העליונה ביותר. כמובן שיש לנו אופציה לשים ראוטר נוסף בשקע הקווי למעלה כריפטר - אבל הראוטר שיש לנו כרגע שישמש לצורך העניין בעייתי ואי אפשר לסמוך עליו ב-100% מהזמן. כמו כן, שקע USB יהיה מאוד שימושי, אני מעוניין לחבר אליו ישירות כונן חיצוני. רצוי USB3, אבל אסתפק גם ב-2. משיטוט בפורום ראיתי שמומלצת הגרסה החדשה של ה-1043ND הזכור לטובה (http://ksp.co.il/?select=.263..264..335.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12698&txt_s…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. ברשותי A6200 משוחזר שנקנה מאיביי תמורת סכום מגוחך, מתחיל לעשות בעיות של התנתקות, ולא מוצא הרבה פעמים את ה5GHZ. הוא מחובר לראוטר NETGEAR VEGN2610 של בזק, בן כ3 חודשים, עובד מצויין. הכרטיס הוא כרטיס מדהים בבסיסו, הקליטה גם ממרחק הייתה מדהימה, והפינג והמהירויות היו זהים לחיבור קווי, גם ממרחק. הכרטיס היה מדהים. אני מחפש שידרוג/משהו באותה רמה. חשבתי על הA6210 החדש שיצא עכשיו, או על הLinksys WUSB6300 - אשמח אם למישהו תהיה הצעה מוצלחת יותר... (מעדיף USB3 - שיהיה לעוד הרבה שנים) יש לציין שהכרטיס ירכש דרך אמזון/איביי תלוי איפה יהיה זול יותר ולא בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Nirurshon,

אני צריך המלצה לראוטר איכותי שלא יעבור את ה-200 ש"ח. חשוב שיהיה לבית פרטי 3 קומות, האינטרט תשתית של הוט, וספק אינטרנט בזק בינלאומי NGN. השימוש בבית 2 מחשבים ניידים, PS3 ו-VOD של YES. עכשיו רציתי שתעזרו לי בהתלבטות לגבי 3 ראוטרים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-router&modelsid=748279,746556,719081

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by yairggg,

ערב טוב חברים, אני זקוק לסיעור מוחות קל איתכם. יש לי חדר בבית שאין לו גישה לאינטרנט אבל יש לו נקודה של יס מהקיר. בחדר הזה יש ממיר total, כלומר עם vod שעובד דרך האינטרנט. השאלה שלי היא כזו: האם יש דרך להוציא מהממיר (הכוונה מהמודם הקטן שמחובר לממיר) נקודת אינטרנט שאפשר לחבר אליה ראוטר או ישירות מחשב? הרי אם יש vod שעובד על אינטרנט אפשר להנדס איכשהו גישה. תודה רבה על העזרה =)

• 6 תגובות
    • 17k צפיות
  6. שלום לכולם, בקרוב אני עובר דירה ואני מתלבט לאיזה אינטרנט להתחבר. מי התשתית והספק שהכי מומלץ להתחבר אליהם בכדי לשחק במשחקי רשת? (BF4 לדוגמא). בכלל... מה נחשב האינרטנט הטוב והיציב ביותר כיום בשוק? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. חבר מנסה לראות תוכן מסין (וידאו סטרימינג), והאתר נותן להתחבר לתוכן רק מכתובת IP מקומית (סינית), בשימוש ב- Proxy/VPN חינמי הסטרימינג מקרטע קשות, לכן אני מחפש המלצה לשירות כזה, גם בתשלום (סביר) שיהיה אמין ומהיר. אשמח להמלצות. תודה

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  8. זמן רק אני חווה ניתוקים בהוט. אודה לפענוח לגבי ההודעות log שאני מקבל בסטטוס מודם שלי. מי מהם מראים על ניתוקים? [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]8010300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]13000300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]8/31/2014 15:41[/TD] [TD=width: 10%]20000200[/TD] [TD=width: 5%]3[…

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון. אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל. עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי בעיה ברשת שגורמת לכל כלי הinventory להכשל ניסיתי גם SPICEWORKS גם TOTAL NETWORK INVENTORY ועוד. בכולם קיבלתי הודעות שגיאה שהמחשב שעליו רצה התוכנה לא מצליח להגיע לקליינטים. אני רוצה לבדוק אם שירות הRPC מופעל בכל הקליינטים ואם לא אז להרים אותו. יש אפשרות לעשות את זה מרחוק? לא בא לי לעבור על כל המחשבים ידנית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היי חברים, אני כבר אובד עצות... לפני כשבועיים שידרגתי את מהירות הגלישה מ15 ל100 מגה: תשתית: בזק (הייה ונשאר) ספק: בזק בינלאומי - 100MB+Gamer, לצורך העניין יש לי גם חשבון ב013 בעל אותה קונפיגורציה. הוחלף נתב בבזקסטור לNETGEAR VEGN2610, כמו כן הוחלף פילטר לחדש (לקחתי כמה שיהיה ספייר) מהירות ההורדה כ70MB. על נושא זה אין תלונות. מאז החלו ניתוקים מוזרים באופן פעילות הרשת. למה מוזרים? זה קורה כאשר אני משחק במשחקים, באטלפילד 4, מדי פעם מעיף אותי סתם ככה ורושם שהתנקתי מהשרת, או לחילופין, שהוא לא יכול להתחבר לשרת. יש לציין שרק מתנתק מהשרתים של המשחק, כי הTEAMSPEAK או סקייפ, עדין פעילים תוך כדי ואני ממשיך שיחה כרגיל (גם בשניה של הניתוק). לאחר שכבר עבדתי עצות החלטתי להתקין מחדש את ה…

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by stojakovic,

היי, יש לי כרגע מודם משולב ראוטר של בזק NETGEAR VEGN2610. בחדר סמוך שמופרד ע"י קיר בלוקים (מצורפת תמונה) יש בעיות עם הקליטה. מיד אחרי הקיר בלוקים (בערך 5 מטר) הקליטה סבירה בהחלט אבל לקראת הקיר החיצוני (אחרי 10 מטר מהראוטר) הקליטה על הפנים, לא יציבה ומתנתקת לסירוגין.. (על ה5GHZ אין בכלל מה לדבר...) אני רוצה להגביר את האות של ה2.4. לקרב את הראוטר/להעביר כבל לא בא בחשבון.. האפשרויות הם לשים רפיטר אלחוטי צמוד לקיר או להוסיף במיקום הנוכחי של המודם ראוטר נוסף חזק יותר. איזה מהאפשרויות עדיפה? (מהרושם שיש לי אני נוטה לוותר על רפיטר אלחוטי) ואיזה מכשיר יתאים למטרה? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מחובר עם בזק ו-CCC ב-40mb. הנתב בקומה ראשונה והמחשב הנייח בקומה שניה. כרגע, בבדיקת המהירות של בזק אני מקבל 2-3 מגה של הורדה עם הנייח וכ-30 עם הנייד. אני לא משתמש בתוכנת ניהול של הכרטיס האלחוטי שלי, אם זה משנה משהו (edimax 802.11n) מה יכולה להיות הבעיה ? האם מדובר בכרטיס רשת האלחוטי של הנייח ? איך אפשר לוודא לפני שמחליפים ? (חשבתי על לחבר קוי אבל אין לי כבל מספיק ארוך ולא בא לי לפרק את המחשב סתם )

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי אינטרנט של הוט בבית וקיימת יחידה נוספת לבית עם ממד שרציתי להגדיל בא תקליטה. חשוב לי לשמור על המהירות יותר מהטווח היחידה יחסית קטנה . אני נמצא כרגע בחול והידע שלי בנושא מאוד לוקה בחסר . רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איזה מכשיר לקנות ואם כל מכשיר שאני אקנה פה יעבוד כמו שצריך גם בארץ (כמו שאמרתי הכי חשוב זה לשמור על המהירות) תודה על העזרה ויום טוב

16. שלום , אני מחובר לאינטרנט במהירות 30 מגה בחב' הוט .האינטרנט מחובר למודם ARRIS ושמתחבר לראוטר ומהראוטר יוצא כבל למחשב ובנוסף יש לי 2 מחשבים ניידים שגולשים דרך הראוטר ,לאחרונה היתה לי תקלה במודם ARRIS והוט החליפו לי , אבל מאז ירדה לי המהירות של האינטרנט ל5 מגה לניידים ורק מחשב נייד שעומד סמוך לראוטר ( 20 ס"מ ) מגיע ל 12 מגה . עד התקלה הזאת אף פעם לא ירדה המהירות פחות מ 20 מגה . הוט טוענים שבבדיקה שלהם הכל בסדר . החיבור הקווי למחשב נייח עדין נותן 30 מגה .למישהו יש רעיון ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by Gizmo_Gizmo_New,

שלום, ראיתי שיש אפשרות להעביר ע"י שימוש בהום-פלאג תקשורת רשת דרך החשמל, מצד אחד נכנס RJ45, עובר דרך החשמל ויוצא מצד שני כבל RJ45. השאלה שלי היא האם יש דבר כזה ל- RF, כדי לחבר חדר שנמצא ממש במרכז הבית לממיר כבלים בלי לכער את הבית (אין אופציה מהגג וכד'... רק לכער את המסדרון והבית). יעזור לי מאוד. תודה רבה.

18. אז ככה יש לי אינטרנט 30 מגה תשתית הוט , ספק בזק בינלאומי חיבור בלי חייגן(כרגע, היה עם לפני) ומודם של מוטרולה לפני כמה ימים התחיל לי קפיצות פינגים במשחק counter strike ברגיל אני מקבל 70/95 יציב, אחרי הפינג 125/200 וקופץ ליותר, גם כשאני פיזית משחק בשרת שאין לו לאגים אני מרגיש תקיעות כאלה כאילו אמור להיות לי לאגים קלטתי שגם שאני רושם בcmd פינג לוואלה או ynet יש לי 150/200/300 פינג בהתחלה התקשרתי לבזק והבחור אמר שהוא רואה שתקין ושאני ידבר עם הוט וכרגיל הם אמרו שהתשתית נראת בסדר ושאין בעיה ואם אין בעיה הם לא יכולים לעזור לי אמרתי זה אולי יעבור לבד חיכתי יום לא עבר ניסתי להוציא להכניס לבקש מבזק והוט לעשות לי ריסט למודם וכאלה לא עזר.. אמרתי אולי וירוס או משהו בסגנון אז עשיתי …

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. קיבלתי כאן בפורום כמה המלצות אבל לא מצאתי לינק ישיר לקנייה בארץ. מישהו יכול לתת כאן לינק מתאים לקנייה?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי. אז ככה - בית דו-קומתי. תשתית בזק, ספק ב' בינלאומי , 100MB. הראוטר\מודם (D-Link DSL-6740U) של בזק יושב בממ"ד בקומה הראשונה והוא אמור לספק לכל הבית גישה. בפועל בקומה למעלה הקליטה די עלובה, ולהעביר את הראוטר מהממ"ד לחדר אחר לא עזר משמעותית. הראוטר מחובר לקיר בממ"ד, ממנו יוצאים חיבור קווי לסוויץ' של Yes (שמאפשר שימוש ב VOD לממירים בחדרים אחרים), חיבור קווי למדפסת רשת וחיבור קווי למתאם רשת חשמל TP-Link PA4010 שמספק חיבור קווי לאחד החדרים בקומה העליונה. סך כל החיבורים בקומה העליונה (הבעייתית): חדר א' - ממיר YES חדש שהותקן השבוע ועוד לא מחובר. דורש חיבור קווי ללא סוויץ' של YES מאחר והוא יושב על קו YES אחר. חדר ב' - מתאם רשת חשמל TP-Link PA4010 שמקבל אינטרנט מהתאום שלו ש…

• 4 תגובות
    • 18.1k צפיות
  21. שלום, עד היום היה לי 15 מגה, עברנו ל100 מגה. גם הספק וגם התשתית אמרו לי שהעבירו לי למאה מגה וזה צריך להופיע, אך עדיין יש לי 15 מגה, הם אומרים לי שהנתב שלי תומך עד 15 מגה, הנתב שלי הוא: [h=1]NETGEAR DGN2200[/h] מה שמוזר הוא, שרשום בחוברת שהוא מגיע ל100 מגה. האם הנתב הזה באמת תומך עד 15 מגה? אם כן, מה אתם אומרים על זה? [h=1]TP-Link WR841N 300Mbps[/h] תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by arkadur,

היום הרשת החוטית שלי בבית מבוססת על מהירות של 1GB\S עם כבלים של CAT6. כרגע, יש 2 מחשבים, ומחשב נוסף על תקן NAS. בקרוב יצטרף מחשב נוסף למשפחה. התחלתי לשדרג את הNAS שלי, רכשתי בקר יקר ומתקדם משמעותית מזה שיש לי היום (LSI 9261 במקום ה9220), ואני ארכוש קשיחים חדשים כדי לבנות מערך RAID6. עבור המחשבים ,מלבד הNAS אין צורך בחיבור מהיר מ1GB\S. אך אני מעוניין שהNAS יוכל לתת רוחב פס גבוה יותר על מנת שאוכל לספק לכלל הצרכים את המידע במהירות גבוהה, וכמובן לנצל את המהירות שמערך הRAID ייתן לי. מה אני צריך? 1. כרטיס רשת עם QUAD PORT 1GB\S. הבנתי שאלו של אינטל טובים, אשמח לקבל המלצה לדגם עדכני יחסית שיעשה את העבודה. כמובן שיש צורך בתמיכה בLINK AGGRESSION . אשמח אם מישהו יוכל לעמוד על ההבדל…

23. Started by duzapz,

היי, לי אישית כבר נשבר מהוט אבל שניה לפני שאני מחליט להתנתק מהאינטרנט שלהם סופית אני רוצה להציג את העניין כאן בפני חברי הפורום. בתור אחד שמשחק במשחקי רשת חשוב לי מאוד העניין של פינגים נמוכים. בדרך כלל בשעות עומס ובסופי שבוע אני נתקל בבעיה של קפיצות פינגים וזה מפריע לי מאוד. שלחתי להוט באפליקציה שלהם בפייסבוק את התמונה הבאה: https://apps.bumpyardpro.com/media/Brands/hot/media/8-14/c503a2c183c44e3296ee24bf96dc75d5.png והסברתי להם שהרצתי פינג למספר כתובות של שרתים ישראליים כאשר ה-WIFI מכובה וכאשר אין שום תוכנה ברקע שמשפיעה על מהירות הגלישה. אני מחובר עם כבל רשת ישירות להוטבוקס. כל מה שהנציגים הטיפשים שלהם יודעים להגיד לי זה שהתשתית שלי תקינה. הם פשוט לא יודעים איך לפתור לי א…

• 20 תגובות
    • 12.2k צפיות
  24. אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/

25. Started by ZaKeN17,

שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים