רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום מס' שאלות קטנטנות ברשותי ראוטר TP LINK - TL-WR641G וכאשר אני נשאר בקומה הראשונה של הבית הוא קולט מצוין אבל בזמן שאני יורד קומה הוא מפסיק לקלוט (לפטופ או PC ) שניהם לא קולטים אפילו אות חלוש ! בעזרת (TL-WN620G) חשבתי לקנות ראוטר נוסף חזק יותר עם עוצמה גדולה יותר אבל לא נראה לי שזה יעזור , שאלתי היא אם אקנה ראוטר נוסף דוגמת TP LINK שלי ואנסה לחייג דרכו לאינטרנט האם זה יעבוד ? כלומר ראוטר מס' 1 יהיה החייגן הראשי ושלי יחייג אליו ודרכו יתחבר אל האניטרנט ככה אני אגדיל את טווח הקליטה וגם את העוצמה . מה עושים ? ? ? המלצות על ראוטרים יתקבלו בברכה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחבר עכשיו לאינטרנט בדירה חדשה וממש לא רוצה לקחת ראוטר מהספק (פרטנר), גם כי הדגמים שלהם בדרך כלל הכי פשוטים (השכרה) וגם כי אני לא רוצה לפרוס תשלומים על 36 חודשים אצלם (דגם קצת יותר טוב). חיפשתי באתרים בארץ ראטור + מודם משולב ואין כזה מבחר גדול אבל מצד שני ממה שראיתי באמזון (US) כמעט ואין דגמים שיש להם גם מודם משולב וגם VDSL. וגם הם בעיקר מוכרים חיבור כבלים. אז יש לי 2 שאלות: 1) המלצות על ראוטר+מודם (VDSL) או N או AC - למרות שבארץ אני עדיין לא רוצה צורך ב-AC חוץ מלהיות future proof. גם ככה רוב הספקיות מקרטעות ולא באמת מספקות 100 מגה. 2) האם כדאי לקנות ראטור בנפרד ומודם בנפרד? האם הספקיות בארץ תומכות בזה (במקרה של…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה בדיקת מהירות נותנת את התוצאה הכי מדויקת? המהירות שלי הוא 30 על 3 ב speedtest אני מקבל בכל שרת נתונים אחרים, למשל השרת של spd hosting פתח תקוה תמיד נותן את התוצאה הכי מהירה, לייטנסי של 7 והורדה של 30 נקודה משהו, ובשרת של תל אביב לעומתו אני מקבל רק 8 מגה הורדה ופינג בסביבות 25, כל שאר השרתים בארץ נותנים הורדה של 29 אך בפינג גבוה מזו של spdhost, מ12 עד 35 זה כבר שבוע שאני בודק את זה, והתוצאות נשארו זהים
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי HOTBOX חיברתי אליו Xiaomi Mi WiFi Router Mini. אני מקבל כ100 מגה ברגיל. שדרגתי היום בהוט ל-200 מגה עם הראוטר אני מקבל עדיין כ100 מגה, בחיבור ישיר של המודם אני מקבל כ-175 מגה. ובשניהם כ-5מגה UP.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה, ניסיתי ללא הצלחה להתחבר דרך BITTORNADO, BITSPIRIT, Azureus וכל פעם ניזרקתי מהתוכנה. אני גולש ללא פיירוול, פתחתי פורטים שהתוכנות צריכות ועשיתי דרך התוכנות שהראו שאין בעיית חסימה אז למה אני לא מצליח להוריד כלום !!! יכול להיות שהספק (נטוויזין) חוסם אותי או משהו כזה ? איך אני יכול לבדוק ... מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בהרבה דיונים פה בפורום הנתב המומלץ הוא wrt54gl בחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שיש ללינקסיס עוד כמה נתבים במחיר דומה (wrt54g wrt54gc) ועוד נתב מאותה סידרה אבל בקפיצה משמעותית במחיר wrt54gs. רציתי לדעת במה הgl יותר טוב מה g וה gc ומה היתרון של הgs שעולה בערך 200 שקל יותר
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להדפיס מהסלון שלום ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה WIN_XP ומחשב נייד עם מערכת VISTA יש לי ראוטר שמחובר עם כבל למחשב הנייח ואני גולש מהנייד דרך ה Wifi מהסלון למחשב הנייח מחוברת מדפסת של קנון (פיקסמה 1600) ומותקנת עליו התוכנה ואני מדפיס בלי בעיה האם אני יכול להגדיר את המחשבים כך שאוכל לשלוח הדפסה מהמחשב הנייד בסלון דרך אגב, יש לי את דיסק ההתקנה של המדפסת וכל הדרייברים. האם העובדה שמותקנות מערכות הפעלה שונות על כל אחד מהחשבים מהווה בעיה תודה מראש על עזרתכם המדפיס
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שווה? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=940437 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים באזור שלי בזק אינם מספקים מעל 40 מגה תשתית. אני שוקלת לעבור להוט 200Mb. . (אשמח לרעיונות טובים יותר אם יש כאלו ) 1. התכנון הוא לחבר רק אינטרנט כנראה במבצע של ה- 200Mb. . לא טלויזיה, סיכוי מסוים שבהמשך טלפון קוי כנראה שלא. 2. מה תוכלו לספר (או להפנות אותי בלינקים) לגבי העניין? 3. ראיתי באתר שלהם התייחסות להוטבוטקס2. ראיתי גם שמדברים על HOT FiberBox אבל אם הבנתי נכון זה מיועד רק לאלו שמתחברים גם לטלויזיה שלהם. איני רוצה בכך. אבל אם הבנתי נכון זה גם לאנשיגם הוטפייבר אהאם זו האופציה היחידה או שיש אחרות. אם יש אחרות, איזו כדאי לדרוש (לפני העסקה זה בדיוק הזמן לבקש ולקבל דברים ) 4. קראתי פה באיזה דיון שיש בעית קליטה עם הקופסאות של הוט. האם יש לכך פתר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המשרד עד היום עבד בצורה של טלאי על טלאי, ועכשיו עושים סדר בתשתית המחשבים. חשבנו לקנות מתג של 24 פורטים שיהיה גם בסיס לעתיד. השאלה האם מספיק מתג של 10/100 או שעדיף מתג של 10/100/1000. יש לציין כי במשרד מיועדת לפעול בקרוב מרכזית IP קטנה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של tp link מסוג tl-wr641g איך אני פותח פורטים לאימיול ובכלל לפתוח פורטים??? ובאיזה אימיול כדאי להשתמש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספקית אינטרנט שתיתן פינג נמוך לארה"ב , או לפחות פינג כמה שיותר נורמלי ... הבנתי שיש לבזק בנלאומי איזושהי חבילה מיוחדת אם מישהו יודע איך היא מבחינת עלות וביצועים ? ובין שאר הספקיות אם מישהו יודע מה המצב מהבחינה הזו ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית ראוי לציין שהבעיה טמונה ככל הנראה בנתב, ולכן לדעתי לא יהיה נכון להעביר את ההודעה ל"ציוד היקפי". הציוד הרלוונטי המדובר: מדפסת HP דגם Officejet 8500A, נתב אלחוטי של Level 1 דגם WBR-6001. אחת הגדולות של המדפסת המדוברת היא להתחבר אלחוטית לרשת ולעבוד ללא חיבור למחשב. הבעיה היא שהמדפסת לא מוצאת את הרשת הביתית שלנו, למרות שהרשת כן מזוהה על ידי מחשבים ניידים. ראוי לציין שאין תקלה ביכולת האלחוטית של המדפסת, שכן היא מוצאת רשתות אחרות הקיימות בסביבה. על מנת למנוע התעסקות בנושאים לא רלוונטיים, הנה רשימת הצעדים שכבר נעשו בניסיון לפתור את הבעיה: 1. יצרתי קשר עם HP, הם עשו מה שעשו, אבל הגיעו למסקנה שזה כנראה הנתב שחוסם את המדפסת, וזה כבר לא במסגרת אחריותם. 2. אין לי אפשרות לקבל …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפעמים שאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז זה לא מתחבר , זה מחכה הרבה זמן ולא מתחבר , אני עושה לו "הפסק" ואז כותב שוב את הסיסמא וזה מתחבר לי , לפעמים אני צריך לעשות את הפעולה כמה פעמים יש עוד בעיה שלפעמים אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים אבל זה לא מתחבר , זה עושה כאילו אין אתר כזה , אני מתנתק , פותח חלון חדש , כלום לא עוזר , עד שאני מפעיל מחדש את המחשב ואז האתרים עולים לי למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3Com 3CRWE554G72T ובהגדרות תחת Advanced יש Syslog tab בו ניתן להגדיר כתובת של מחשב ולבצע Enable Syslog Server . אז הגדרתי שם את הכתובת של המחשב שלי ואפשרתי את האופציה, אבל אני מניח שצריך להגדיר גם משהו במחשב כדי לאפשר Logging. מישהו יודע איך משתמשים באופציה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי רשת ics בין שני מחשבים. פירמטתי את המחשב הראשי לא מזמן, אבל החזרתי את ההגדרות כמו שהיו פעם, והרשת פשוט לא עובדת, יש זיהוי, הסמל הזה של המחשבים בטאסק באר מהבהב אז זה אומר שקיים חיבור, אבל הרשת לא עובדת. את המחשב המשני לא פירמטתי, אבל הכנסתי את ההגדרות שהיו בו מחדש. שני המחשבים עם ווינדוס xp. בבקשה תנסו לעזור.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המחשב המחובר לאינטרנט נמצא בקופת המרתף. אני מעוניין לחבר לו נתב ולגלוש בתקשורת אלחוטית דרך המחשב שבקומה השלישית. אני מחפש נתב אייכותי (לא משנה המחיר) שיעשה את העבודה באמינות ובהצלחה בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר -MSI -RG54G3 וכרגע אני משתמש רק ביציאות הפזיות שלו ואני רוצה לבטל את השידור שלו ( מטעמי קרינה וכאלה.) מישהוא יודע איך אפשר ואם אפשר לבטל את השידור ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים אני שוקל להצטרף לפרטנר פייבר ויש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות אם מישהו כבר מחובר אליהם. 1. האם ניתן כמו בבזק למשל, להפוך את הראוטר של פרטנר למודם בלבד (ברידג')? אני מעוניין להמשיך ולהשתמש בראוטר הפרטי שלי 2. האם כשמתחברים לפרטנר פייבר מקבלים כתובת איי פי "אמיתית" או פנימית של פרטנר? 3. הבנתי שפרטנר לא נותנים ללקוח את סיסמת האדמין לראוטר שלהם, האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות ראוטר חדש מאחר והתוכנית שלי בבזק נגמרת בקרוב והראוטר שלי מאוד ישן והגיע הזמן להחליף ככה או ככה. אבל הציעו לי (לא בבזק) לקנות ראוטר VDSL לא מבזק, כי אז אני לא צריך לשלם להם כל חודש ואני קונה משהו מוצלח יותר. הבעיה אצלי שהמחשב הנייח שלי מחובר לראוטר עם קבל והוא יושב בחדר ממד, ככה ששאר הבית לא מקבל את הווייפיי כמו שצריך. נאמר לי שעם ראוטר VDSL טוב אני יכול לחסוך כל מיני מכשירים נוספים כי התדר שלי יחדור דרך חדר הממד ויספק לבית חיבור מוצלח יותר. רציתי להייעץ אם כדאי לי ללכת על ראוטר VDSL שלא מבזק, ואיזה ראוטר כזה כדאי לי לקנות ככה שהוא יעבוד עם בזק. לגבי תקציב, לא איכפת לי להשקיע יותר כדי לחסוך לעצמי כאב ראש בעתיד. ת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה גלישה איטית בשעות הערב האם מישהו נתקל בזה ?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה הופיע אצלי בעיה מוזרה מאוד. לאחר שהייתה לי בעיה עם היוטורנט שהיה דופק את הWDS ומשבית את האינטרנט בכל הבית ליום שלם(עכשיו זה יותר נדיר בגלל שינוי קושחה). הבעיה עכשיו היא, שלאחר מספר שעות שהיוטרנט פתוח, רק אותו מחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכלל. זה משגע אותי.. כל פעם שאני יוצא מהבית בבוקר וחוזר בערב, אני מוצא מחשב מושבת וצריך לעשות ריסטרט.. אשמח לעצות.. שנה טוב, אור.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה, ואני מנסה לחבר אותה לראוטר D-LINK DIR-655, דרך חיבור USB, כדי שהיא תהיה משותפת ברשת ללא תלות במחשב אחד. הורדתי את התוכנה shareport, שנדרשת להתקין על כל מחשב, על מנת לקבל אפשרות גישה. התוכנה שבמחשב לא מזהה את המדפסת. ניסיתי לעשות ריסטרט לכל המכשירים המעורבים. כאשר המדפסת מחוברת ישירות למחשב, הכל עובד כמו שצריך. אני עם הגירסא האחרונה של הראוטר, וכן הגירסא האחרונה של shareport. ניסיונות הגישה הם דרך מחשב עם ווינדוס 7. איך אפשר בכל זאת להשתמש בחיבור הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-