רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לסגור עסקה עם בזק ורציתי לדעת האם יש איזה דגם של מודם רשת שלהם שהוא מומלץ? או עדיף לפחות לדעת ממה להתרחק.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מנציג של בזק בינלאומי לשעבר.. הוא אמר לי שהמודמים הכי טובים הם של מוטרולה. והדגם הכי טוב הוא הדגם השחור שכנראה הדגם שלו זה: Motorola SB5100 עכשיו הוא מודם מאוד ישן וכנראה שיצאו מודמים חדשים או השתנו דברים אצל HOT. אז כיום איזה מודם הכי טוב/מומלץ ? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx פשוט איזה מודם הכי טוב שלא עושה בעיות ותומך בכל קשקוש שצריך ולא צריך..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה שם של מודם של הוט שאפשר להגדיר לו חייגן פנימי? שם חברה ודגם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוט הציעו שני סוגים 1.טריון 2.מוטורולה SBV 5120 או SBV 5121 קראתי כאן בפורום שלמוטורולה עדיפות על הטריון כאשר מוסיפים נתב למודם. רציתי לשאול , האם יש הבדל בין שני דגמי המוטורולה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתחבר להוט שבוע הבא. ששאלתי את הנציג איזה מודם ראוטר הם הולכים להתקין הוא פירט מגוון סוגים והמליץ על ההוטבוקס (שהבנתי שהקליטה שלו גרועה) האם למישהו יש הכרות עם המודם ראוטרים השונים שלהם ויש לו המלצה בשבילי במה לבחור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך מודם-ראוטר, שכולל את הדברים הבאים: - מודם ADSL - Wi-Fi שיהיה טוב ואמין ויעבוד בלי בעיה ולא יעשה בעיות ב-Wi-Fi או דברים כאלה.. אני מתלבט בין Linksys ו-TPLink. מי מבין שני הבאים מומלץ יותר? Linksys WAG120N with ADSL Modem TP-Link TD-W8960 with ADSL Modem תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני עם netgear vvg2000 מזדקן ואני מעוניין להחליפו, הקליטה שלו מחוץ לחדר שבו הוא נמצא דיי חלשה. האם אלו יהיו עדיפים? (עבור VDSL של 100 מגה) D-link G225 שמחירו כ220 ש"ח או TP-link 9970 שמחירו כ300 ש"ח איזה מהם מומלץ יותר? הקליטה שלהם תהיה עדיפה? אוכל להשתמש ב-VVG2000 כ-client להגדלת הטווח בחדר אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אשמח לנסות מפעילה חדשה - אקספון. אני מבין שדרוש לי מודם-ראוטר מכיוון שבזק דורשים שאחזיר את הראוטר (למרות שאני משלם עליו כבר שנים בתשלום חודשי קבוע). השאלה - איזה ראוטר אני אמור לרכוש? המהירות הדרושה לי היא 15 מגה. תודה מראש למגיבים!!
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך לקחת ציוד מבזק סטור לקראת שדרוג מהירות. האם אני מגיע לחנות והם נותנים לי מה שבא להם / מה שיש להם במלאי, או שיש מבחר ואני יכול לבחור ? אילו אופציות ומה הכי מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עכשיו בהוט עם ההוטבוקס וTP-LINK TL-WR841N, אבל עברתי דירה לפני כמה חודשים ומאז יש לי ניתוקים מעצבנים כל כמה זמן. החלטתי לנסות לעבור לבזק*, ממה שהבנתי מהמכירות שלהם, הם מוכרים מודם+ראוטר אם אני רוצה, אבל אם לא אני צריך לקנות מודם בעצמי, כי הם לא מספקים מודם לבד. אני לא מאמין בציוד של החברות האלו, אז, איזה ראוטר כדאי לקנות שיכול לשמש גם כמודם עבור בזק? הבית די קטן, ככה שלא צריך mesh או ריפטרים או משהו מיוחד, ראוטר רגיל אמור לכסות את כל הדירה, רק צריך שהוא יתמוך בחיבור לבזק *אנלימיטד משום מה מגיעים לכל הרחוב שלי, ואפילו לאותו מספר בניין שלי בכניסה א' אבל לא בכניסה ב' שאני נמצא בה... אז בנתיים אין לי עוד ברירה, ולא ביררתי מה צריך בשבילהם, אבל …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי DLINK 6740 עושה בעיות. המון ניתוקים. בעיקר עם טורנטים קראתי על עוד אנשים שחווים אותם בעיות איתו האם ניתן לקחת מודמים מבזק? או מודם-ראוטר? מה אתם ממליצים? תודה http://www.hometheater.co.il/vt200864.%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-VDSL.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4568674,00.html
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי! השאלה בכותרת... אני מעוניין לעבוד עם ראוטר אלחוטי שאני עוד צריך לקנות...או לינקסיס או 3COM... תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקחת מבזק מודם בחינם. רציתי לדעת איזה מודמים אפשר להפוך לנתבים, והאם הם שווים משהו כנתבים. ולמרות שהתשובה ברורה האם יש בהם פיירוול? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש.. משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות. באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה שאולי מעסיקה גם אתכם... אני מנסה לבנות אינטרנט שיתופי ברשת בין שני מחשבים (ICS).. האם נכון יותר לשים את המחשב עם המעבד החזק יותר כשרת או שזה לא משנה ? ובאותה הזדמנות - בהנחה שיש לי כרטיס רשת אחד על כל מחשב כדאי לשים מודם USB ולחבר את שני המחשבים בכבל רשת או להתקין עוד כרטיס רשת ולשים מודם שמתחבר לאחד מכרטיסי הרשת ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קניתי אנטנה חדשה של TP-Link TL-ANT2424B, יש לה בסוף כניסה של RP-SMA, אני רוצה להשתמש בה על מנת שבמשרד שלי אוכל לקלוט רשתות WiFi מבחוץ. חיברתי ראוטר רגיל אבל לא היה כל שינוי, אני מאמין שזה בגלל שהוא אמור לקבל את הרשת מה-LAN ואז לזרוק אותה לחדר באמצעות האנטנה. אני לא מצליח להבין מה אני צריך לקנות כדי שבאמצעות האנטנה יקלטו רשתות מבחוץ והמכשיר יתן את האופציה להתחבר מתוך המשרד. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך לקלוט במחשב נייד אינטרנט מהאוויר. איזה מכשיר קליטה שמתחבר ל USB מקבל עוצמת סיגנל/אות הכי חזקה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
אני ממש לקראת סיום תעודת MCITP ואני מחפש עבודה, אבל אין לי נסיון בחברה כלשהי בתחום הסיסטם. באיזו משרת כניסה אפשר להתחיל להיכנס לתחום? המליצו לי על נציג תמיכה טכנית בספק אינטרנט ועל "טכנאי מחשבים" בחברה גדולה. מישהו יכול להמליץ לי עוד סוגי משרות כניסה שקיימות ב"שוק הדרושים" שיעזרו לי להתקדם בתחום הרשתות של מיקרוסופט?
-
מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי חבילת 8 מגה ואני הולך יום ראשון להביא מבזק סטור נתב חדש , מה הכי מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש לי שם חברה, דגם ו-FIRMWARE VERSION תודה וחג שמח, יהודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-