רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בדקתי הצעה מפלאפון לחבילת גלישה ללא הגבלה עם netstick במחשב הנייד בהתחייבות ל-18 חודשים, והכל ביחד 149 שקלים. המהירות מעולה, בערך 7MB הורדה ו-3MB העלאה, והעובדה שאין הגבלת נפח הופכת את כל העניין לשווה ביותר. רק לפני שאני ממהר לחתום על חוזה, למישהו כאן היה נסיון עם הנטסטיק והאינטרנט של פלאפון בנייד ויכול לתת חוות דעת על האיכות? המהירות באמת כזו גבוהה? סובלים מניתוקים? יש חסימות לטורנטים? תודה . אני צריך את זה ללימודים דרך המחשב הנייד, כשבהרבה פעמים לא תהיה רשת אלחוטית זמינה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אשכול והודעה ראשונים שלי בפורום הזה. אז ככה, ברשותי ראוטר של NetGear WGR614 V6 והוא שווק חיים כפי הנראה, לוקח לי הרבה זמן להתחבר מהאייפון אליו, דרך האייפון אני מוריד על 60 קילו בייט (יש לי 2.5 מגה אינטרנט) מחולק ל-2 מחשבים. לחבר שלי יש 1.5 מגה אינטרנט עם גם 2 מחשבים והורדתי מאותו שרת על 160 קילו בייט בערך. כשאני מנסה להתחבר עם האייפון אליו הוא 95% לא מתחבר ואני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב, ואז זה מתחבר. בקיצור, אני רוצה המלצה לראוטר מ-KSP, בין 150 ל-300 שקל, שיגיע לרדיוס של בערך 50 מטר, שינצל את כל הרוחב פס שלי ואני יתחבר אליו במהירות ללא שום בעיות. תודה רבה לכם, חג שמח ושבוע טוב !
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים עברתי מהוט לבזק. תצורה ההתקנה שהייתה עד כה בהוט: TP-LINK ששימש כראוטר ראשי עם הצפנה פעילה + TP LINK WR941ND ששימש כ-BRIDGE, שעבד בצורה מוצלחת עם הצפנה זהה. עם המעבר לבזק, הותקן ראוטר חדש DLINK 2760U, במקום המודם והראוטר של הוט. כעת, השרשור מהראוטר של בזק לראוטר שהוא BRIDGE מצליח רק כאשר ההצפנה בשניהם אינה פעילה. בעת הפעלת הצפנה (זהה בשניהם כמובן), ה-BRIDGE אינו מאפשר התחברות אליו. ניסיתי לשנות בין סוגי הצפנה בשניהם במקביל, אך ללא הצלחה. תופעה נוספת: כשההצפנה ב-BRIDGE פעילה, אינני מצליח להיכנס לדף ההגדרות שלו דרך הדפדפן: מתקבל הודעה "לא ניתן להתחבר" (win 8.1). מוצעת לי אופציה ללחוץ על לחצן ה-QSS אך גם זה לא עזר. ניסיתי לקרוא לא מעט מדריכים, אך הבעיה ע…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גם לכם נפל האינטרנט? אני בהוט ונפל לי האינטרנט לפני 40 דק בתמיכה טכנית אמרו שיש בעיה בספקיות גם לכם זה קרה? ד"א אמרו שזה צריך להסתדר בשעתיים הקרובות למי שזה קרה לו...
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור בבית רשת חוטית בכל החדרים מבוססת על CAT6. ההתקנה צריכה להיות מבוססת תעלות על הפאנלים (ללא חציבה בקיר). מה סדר גודל של המחיר (רישות 3 חדשים מהשלון בדירה ממוצעת)? האם יש לכם המלצה למתקין שעושה עבודה אסתטית ואמינה באזור בת ים / אזור / חולון / תל אביב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חושב להעבור לadsl ואני מחפש את הדרך הזולה/האמינה ביותר להיתחבר לadsl לפי חישוב פשוט שלי חבילה ממוצעת עולה בערך300 שקל+- אם אפשר בפחות אשמח לשמוע
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, כרגע בכל עמדת עבודה בבית יש לי כבל רשת ולכן אני משתמש בראוטר ללא WIFI. לאחרונה אני מעוניין להשתמש באינטרנט גם במרפסת ולכן חשבתי להחליף לראוטר תומך WIFI. הבעיה היא שאני לא מעוניין ברשת WIFI קבועה שתעבוד לי בבית. אני רוצה להדליק ולכבות את האופציה על ידי כפתור. כאשר אין לי שימוש ב WIFI אני מעוניין לסגור אותו. האם יש ראוטר בעל כפתור כזה? במידה ולא, האם צריך כל פעם להיכנס לתפריט? ושם יש אופציה לכבות?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למה הפכת אותו ל PRO בכלל ? יש לך רשת של יותר משני מחשבים בבית ? או שסתם רצית להפוך אותו לPRO ?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. אז לפני כשבוע הזמנתי דרך ספקית האינטרנט שלי [נטויז'ן] ראוטר חדש. הראוטר הגיע היום ואיתו גם הוראות זריזות כיצד להגדיר אותו להפעלה ראשונית. תחילה אפרט מה המערכת שלי: -מע' הפעלה Win7 -הראוטר החדש - D-link Dir615 -מודם כלשהו של חב' מוטורולה -אינטרנט כבלים [נטויז'ן+HOT] במהירות 12 מגה. בכל אופן, לאחר שחיברתי את הראוטר כפי שצריך לחבר אותו, והרצתי את דיסק ההתקנה שלו, נכנסתי להגדרות הנתב. בדיפולט, הראוטר היה מוגדר בInternet Connection Type על DHCP [Dynamic IP[ כאשר הוא היה מוגדר כך - הכל עבד טוב. האינטרנט רץ על המחשב, וכל המחשבים\מכשירים [2 לפטופים, אייפון וסטרימר PCH A200] קולטים אותו טוב, אינטרנט רץ מהר ומקבלים אות חזקה. עם זאת, קיבלתי חוברת הוראות של נטויז'ן…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות חיפוש פה ולא מצאתי כלום, בGOOGLE מצאתי כמה אתרים אבל התשובה לא היתה ברורה. עברתי ל 1.5MB שלנטויזיון (היה 750K) ואני רוצה לדעת איך אני בודק בדיוק את המהירות של ההורדה, שליחה והעלאה שלי עכשיו. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. האם זה אפשרי לעשות port forwarding בתוך הרשת הפנימית שלי? כלומר אם יש אפשרות לפנות של לכתובת הנתב שלי (נגיד 10.0.0.138:123) ואגיע לכתובת שהראוטר יפנה אילו הייתי מגיע לחוץ לרשת? רקע: יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים שמחוברים בינהם חוטית (לטובת כיסוי WIFI רחב יותר) (רק אחד מהם עובד כDHCP כמובן). יש לי גם כתובת דינמית נגיד myadrs.noip.com בראוטר עם החייגן לרשת יש הפנייה לפורט 123 לכתובת 10.0.0.40 כאשר אני מחוץ לרשת (מכשיר סלולרי) הכל עובד כשורה ואני מגיע לכתובת הרצוייה(10.0.0.40) .. אבל בתוך הרשת זה לא! (אין לי בראוטר loopback) אז חשבתי לתת לראוטר השני (זה שלא מחייג לרשת ) את השם myadrs.noip.com ולעשות אצלו את ההפנייה לפורט 123 גם ל 10.0.0.40 כך שגם מחוץ לרשת וגם בתו…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תראו יש לי 20MB ב014 ובבזק, עכשיו יש לי ראוטר את הD LINK של בזק ה VDSL ולא יודע מאיפה הבעיה יש לי אותה כבר חודש , כל פעם שאני מוריד משהוא כבד בטורנט למשל , מדבר בסקייפ, רואה סרטים דרך האינטרנט עצמו או דברים בסגנון, דברים שלוקחים רוחב פס גדול , האינטרנט פשוט קופא ואין אינטרנט,חשוב לציין שכאשר אני גולש רגיל ומדבר במסן וכדומה דברים כאלה האינטרט פועל טובה ומהר. הנורות DSL ואינטרנט לא מהבהבות האינטרנט כאילו מחובר ולא מנותק אבל בפועל אין אינרטנט אי אפשר לגלוש והוא מתנתק לי מהמסנג'ר סקייפ והכל למטה ליד השעון ויש משולש צהוב על המחשב של האינטרנט למטה, מה נראלכם הבעייה דיברתי עם בזק הם לא מצליחים למצוא מה המקור לבעיה פה , מישהוא זה קרה לו או משהוא ויכול לאמר לי איזה משהוא?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בעלות של כ200 שח. (אני מחובר דרך הכבלים). חשוב לי שיהיה נתב אמין (כמות מזערית של ניתוקים, לא עושה בעיות עם הורדות מביטורנט וכו..) ולא ככ חשוב הטווח קליטה. אני שוקל לקנות את הנתב edimax 6424n, אבל היה לי ניסיון לא טוב עם נתב מדגם אחר של אדימקס (הנתב הפסיק לעבוד אחרי כמה דקות של שימוש בתוכנות הורדות). למישהו יש נתב כזה ויכול לכתוב לי אם הוא אמין, כמה זמן יש לו אותו ואיזה שימוש באינטרנט הוא עושה (רק גלישה, הורדות וכו..). וגם: אם למישהו יש נתב אחר שעולה בסביבות 200 שח שהוא ממליץ עליו אז שיכתוב.. תודה למי שעונה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי ש012 הם אילו שחוסמים פורטים .... לאחרונה שמתי לב שחוץ מ7 ..8...בבוקר שהמהירות הורדה מקסימלית בתוכנת ההורדות שלי JDOWNLOADER משרתי ORON כל היום בכל שעה לא זז יותר מ 40K חשבתי אולי זו בעיה של איי פי קבוע ביקשתי מ 014 לעבור לחייגן והתחלתי לבדוק את אותם הקבצים בדיוק לא עלה מעל 20K . ניתקתי את החיבור של 014 ועם חייגן 012 וססמא של חבר (לצורך הבדיקה) אני רואה שזה מוריד לי על 130K !! כל קובץ ...עשיתי את הבדיקה הזו כמה וכמה פעמים במהלך היום עם אותם קבצים התחברתי רגיל עם 014 שלי ראיתי 10 - 20K התנתקתי התחברתי עם 012 והופ ! 100K + .... יש למישהו הסבר ? ובדיוק לפני שבועיים נכנסתי להתחייבות איתם לא נראה לי שיש טעם להתקשר ממש לתמיכה הרי מה כבר יגידו לי שם ? יתחילו…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! זה לא ממש קשור לפורום אך לא ידעתי עוד איפה לשאול. בכל מקרה קיבלתי מטלה בבית הספר לכתוב מאמר ובו מדבור על יתרונותיו וחסרונותיו של האינטרנט. לכן אני צריך שתכתבו פה את היתרונות והחסרונות של האינטרנט (לא במובן הטכני אלה בכלליות) לדוגמה: יתרון הוא הרחבת התקשורת העולמית חסרון הוא הפרטיות וההורדות הלא חוקיות אם למישהו יש כתבה בעניין אני הודה לו מאוד וגם לכל אחד שמגיב פה כמובן. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים חג שמח ושנה מתוקה, בבית מותקן מודם ראוטר HOT BOX ואחריו יושב ראוטר EDIMAX הבעיה היא כזו...אני רוצה לחבר את המערכת מצלמות(כרגע מחוברת להוטבוקס) לאדימקס ושהפורטים יעברו דרך האדימקס ולאחר מכן מההוטבוקס החוצה. מה שקורה זה שההוטבוקס מנתב כתובת 192.168.2.1 , והאדימקס מנתב לכתובת 192.168.1.1 איך ניתן לעשות את זה? ניסיתי לפתוח בהוטבוקס DMZ וגם פורטים לכתובת של המצלמות באדימקס.. אין אפשרות. אשמח לפתרונות 8)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להתחבר לתשתית + ספק דרך אקספון 018. האם יש לכם ביקורות/טענות על איכות ומהירות הגלישה והשירות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח לנתב איפי למחשב השני שלי יש לי 3 מחשבים בראוטר הקודם הצלחתי להפעיל ת DMZ בשביל שאני יוכל להתחבר למחשב שלי מחברים ... ויש עוד בעיה האיימול לא מתחבר לשרתים גם אחרי הפנייה של הפורטים סעמק איזה רואטר מעצבן זה היה עדיף להישאר עם ה RTA1320
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי בעבר הייתי מחובר ל012 ולקח לי כמעט שנתיים עד שהבנתי שהסיבה שהסולסיק (למי שלא מכיר-תוכנה לשיתוף קבצים, בעיקר מוזיקה) שלי כבר לא מורידה ביותר מ0.7 ק' לשנייה היא טראפיק-שייפינג. באותה תקופה בזק בינלאומי היה פחות או יותר הספק היחיד שלא עושה טראפיק-שייפינג, אז עברתי אליו לחבילה צנועה של 1.5 מגה. הקבצים ירדו בסולסיק במהירויות של 20-50 ק'- מדובר בקבצי מוזיקה, ובאמת שאין לי צורך ביותר מזה. הזמנים השתנו. גם בזק התחילו לחסום. בעודי כותב הקבצים יורדים במהירות של 0.1 ק' וכל ההורדות נכשלות.. אני לא בטוח לאן אני הולך מכאן. הבנתי מקריאה כאן שרק בחבילת גיימרים התעבורה מובטחת, אבל אין לי כל צורך בחיבור של 5+ מגה. מספיק לי הורדות ב-20-50 ק'. עוד קראתי שאורנג' ואקספון יחסית לא חוסמים,…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב! אני גולש בנט דרך ראוטר LINKSYS בצורה אלחוטית. לאחרונה (כשבועיים) אני נתקל באיטיות מחרידה בגלישה. כשאני מתחבר לראוטר ישירות עם כבל רשת המהירות רגילה. החבילה שלי היא 2.5MB דרך הוט + 012 מערכת הפעלה של חלונות 7. מחשב שולחני, לא לפטופ. מה יכולה להיות הבעיה? שוב אני מזכיר, הבעיה החלה לפני כשבועיים. לפני כן לא היו לי בעיות של גלישה. אני מניח שהבעיה היא לא בתשתית או בספק. כמו כן, עידכנתי דרייבר של כרטיס רשת אלחוטי. איפסתי את הראוטר והגדרתי מחדש. בדקתי חיבורי אנטנות, הן של הראוטר והן של כרטיס הרשת. תודה. מצורפים תמונות של בדיקת מהירות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי אני מעוניין לרכוש טלפון נייח שיעבוד על בסיס כרטיס סים ללא חיבור קווי. יש המלצות? אם אני קונה דרך איביי- צריך להיזהר ממשהו שיגרום לטלפון לא לעבוד? ( חוסר תמיכה ברשתות בארץ וכד') ראיתי את המודעה מטה, זה נראה בסדר? אשמח לעזרה בבקשה תודה רבה https://www.ebay.com/itm/Fixed-Wireless-GSM-Desk-Phone-SIM-Card-Mobile-Home-Office-Desktop-Telephone/202548730022?_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20171010182220%26meid%3Df4990cc99e5344f5b1e9eff5a60049ad%26pid%3D100891%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D202654828057%26itm%3D202548730022%26pg%3D2349624&_trksid=p2349624.c100891.m5206
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב... קניתי את הנתב הזה ושמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד, במיוחד על עץ חי...האם לפנות למוקד תמיכה שיחליפו לי אותו או שזה דבר נורמלי? ומה הפתרון? האם אפשר להשאיר אותו דולק כל הלילה בלי לפחד שהוא יישרוף את כל הבית (חס וחלילה!)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-