רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין 3 מחשבים ע"י ראוטר של LEVEL ONE. יש אפשרות להקצות לכל מחשב אחוז מסויים ממהירות העלאה/הורדה נניח? אם כן אשמח אם תסבירו לי איך.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
נכון שאני מתחבר לספק האינטרנט, כל פעם הוא מחליף לי את הIP? אז האם יש דרך לגרום לIP להשאר קבוע כל פעם שאני מתחבר? כאילו, להכריח את הIP להשאר קבוע גם אחרי שאני מתנתק ומתחבר ובקיצר שיהיה קבוע כל הזמן? ואם יש דרך... אז איך???
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני עובר עוד מעט לדירה חדשה (יש את כל הבלגן עם הסגר אז אני מקווה שלא יהיה שינוי לא צפוי) חושב על פרוייקט של רשת FIBER ביתית. כל הניידים כמובן יחוברו באופן אלחוטי. אבל כרגע יש לי מחשב נייח (בעיקרון לעבודה) אחד ובקרוב יהיה עוד אחד עבור הילדה. אין סיבה אמיתית אבל חשבתי לדאוג לקנות כרטיסי תקשורת תואמים (2) ולחבר בניהם. כמובן לא חיבור ישיר אלא דרך ראוטר (או משהו אחר אם תגידו שעדיף). ברור לי שזה לא ישפיע על המהירות החוצה כי כרגע יש לי את החיבור של הוט של 500/10 ואני מרוצה אבל בחיבור פייבר כמובן שזה יהיה צוואר בקבוק. זה ניסוי שאני מתכנן לעשות רק אם העלות לא תהיה מוגזמת. למישהו יש הערכה? אני חיפשתי קצת וראיתי למשל…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש בחלונות אקס.פי וחיבור מהיר לאינטרנט (באמצעות בזק)ואני רוצה להקים פאב פרטי FTP כמו כן יש לי את התוכנה לניהול פאב בשם : Bulletproof FTP Server 2.15 האם למישהו יש מדריך מפורט ופשוט...צעד אחר צעד... , אודה לו מאוד. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משתמש ב BPFTP Server איך אני יוצר איתה שרת FTP היא כל הזמן מוציאה לי שגיאות....
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ראוטר של EDIMAX 6504N ורציתי לחבר לו access point . רציתי לשאול אם יש המלצה לאחד מסוים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למי שלא יודע, אז כשאנחנו נותנים למחשב כתובת, כגון www.walla.co.il, הוא שולח בקשה לשרתי הDNS של הISP (אלא אם כן הגדרנו כתובת IP של שרתי DNS אחרים) עם אותה כתובת ואלה מחזירים לו את הכתובת IP של אותה כתובת "מילולית" (domain). עכשיו, אני רציתי לבדוק כמה שרתי DNS, מי מהם הכי מהיר, בעזרת nslookup (תודה פורשה על הרעיון ) וגיליתי כי לפני שהוא בכלל ניגש לDNS של החיבור אינטרנט הוא מנסה קודם כל לגשת לשרת DNS בכתובת 192.168.101.101, אשר לא קיים, מה שגוזל שתי שניות יקרות (זה נשמע מעט אבל per עמוד... בכל מקרה) עד שהוא מכריז על timeout לגבי אותה כתובת ואז ניגש לDNS של הISP. (ד"א, לשם השווה, הTIMEOUT לוקח לי שתי שניות כשהבדיקה עצמה עם הDNS האמיתי לוקחת פחות מ30 מאיות השניה). הרשת הבי…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום! אני מקבל ביצועים מאוד גרועים כל מה שקשור לWIFI אני מחובר לבזק\בינלאומי במהירות 50 מגה הלפטופ שמחובר דרך WIFI מקבל רק 15, הכרטיס רשת שלי בלפטופ הוא Intel® Centrino® Wireless-N 130 שתומך עד 150 מגה אבל רשום לי 72 http://i43.tinypic.com/2s84wll.jpg אותו דבר האייפד http://oi44.tinypic.com/2u76mq8.jpg הלכתי לחבר התחברתי לWIFI שלו והצלחתי להגיע ל 19 מגה מהירות למה הכל איטי אצלי בWIFI? במיוחד הנייד אותה בדיקה עשיתי עם הנייד אצל חבר והגעתי ל37 מגה ככה שאני יודע בוודאות שאין לי בעיה בכרטיס רשת או באייפד אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם בזק והם לא הצליחו לעזור לי כי הם לא אחראים למהירות WIFI, בחיזור קווי אני מגיע ל50 מגה בקלות הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U נ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם חברים , נכנסתי לפה כי ראיתי שיש המוןו אנשים עם ידע רחב וחיובי שיכול לעזור לי לעומת אתרי האיטנרנט שאני לא מצליח לפענח את הסברים שלהם כמובן השאלה שלי קשורה ל broadcast מה זה ? איפה זה נמצא ? כלומר אני יודע שזה כל שהיא בקשה שמחזירה תשובה , אני יודע שבקשת broadcast ישנה חל שך התנגשיות כל שהן ,עכשיו לפי הסרטון הזה : זה הודעה DHCP כלומר שזה נועד בשביל לקבל איפי ?? אבל בגדול איפה ניתן לבדק בקשה כזו ? במחשב ? בנתב ? בסוויץ ? לשם מה לעזעזל נועד הbroadcast! אני מבקש ממכם לא להפנות אותי לאתרי חוץ אני לא מעוניין בהסברים של אתרים במילים פשוטות והבנה בסיסית , בסך הכל אני רוצה להרחיב את הידע שלי על הנושא הזה תודה רבה לכם !!!!! חג שמח
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר שלי עם ראוטר ASUS והוא מנסה לפתוח פורטים ואני ניסיתי לעזור לו, הוא ניסה להיכנס ל: 192.168.1.1 דרך המחשב הראשי אליו מחובר הראוטר אבל הדף לא עולה. אני ניסיתי גם להיכנס לממשק של הראוטר שלי שפעם ניסיתי להיכנס אליו דרך 192.168.2.1 וגם לא עובד (אצלי זה מודם כרגע לא ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פותחים שרת על המחשב (SERV U או כל תוכנה דומה) בפורט 444. זהו הפורט שדרכו עובר המידע המאובטח בWEB (המפתח עצמו, SSL עובר דרך פורט 443). בכל מקרה, מסתבר שלפאקטים בפורט הזה יש איזהשהוא תעדוף מכיוון ספקית האינטרנט. בכל מקרה, עושים FXP לאתר הביתי שלכם והמהירות משתפרת משמעותית ביותר (כמובן אם היא הייתה בעייתית לפני כן). הייתי שמח לקבל ממישהו הסבר מפורט לגבי כל הנקודות שלא התעמקתי בהן, כי אני באמת לא מבין איך ההבדל הוא כזה גדול (היה לי הבדל של 400% שיפור).
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר היום לאינטרנט של בזק במהירות 100M ומשתמש במודם/ראוטר שלהם (D-Link 6740). מהירות ה-wifi שלי בדירה דיי עלובה ולא מתקרבת למהירות שאני מקבל בחיבור ישיר (סביב 10 בדר"כ). אני מעוניין לקנות ראוטר חדש ולהשתמש במודם/ראוטר שקיבלתי מבזק כמודם בלבד. לשם כך, יש לי שתי שאלות: 1. איזה ראוטר מומלץ במחיר סביר? קראתי פה בעבר על שימוש ב-1042/3 כראוטר. האם הראוטר הזה עדיין מומלץ או שיש מקבילים טובים יותר (במחיר דומה...). 2. מיקום המודם שלי היום לא מדהים בלשון המעטה: הוא נמצא במקום פינתי, עם קיר חיצוני ודי קרוב למקרר (הבנתי שיכול לגרום להפרעה לשידור). המודם הזה מחובר היום בחיבור רשת ישיר לממיר של YES הממוקם בסלון (עבור VOD). רציתי לשאול האם ניתן למקם את הראוטר …
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות החלטתי להזמין את ה D-link dir 655 שבכלל לא חשבתי לכיוון שלו. ההתלבטויות שלי היו WRT610N,D-link825,D-link 855 לאחר קריאת ביקורות על ה D-link825 פסלתי אותו מכיוון שה 655 עובר אותו בכל דבר חוץ מחוסר האפשרות ל dual band. קצת היססתי בנוגע לרכישה כי ה 655 הוא דגם של סוף 2006/2007. ברגע שאני אקבל אותו אני אכתוב ביקורת מקיפה עליו כדי לעזור לאחרים בבחירה אם הם מתלבטים.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי DVR שנמצא במרחק מאה מטר מהראוטר יש לי כמה שאלות א. האם כבל רשת cat5 אפקטיבי במרחק הזה (עם התחשבות במגבלות הראוטר) כי חיפשתי ברשת וחלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא ב. האם חיבור סוויץ בין הראוטר לDVR יפתור את בעיית הטווח? ג. בהנחה שאני מחבר סוויץ האם זה משנה באופן כל שהוא את צורת הגדרות הIP והפורט פוורורדינג? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
או שזה רק אצלי? הסרטון נתקע לפעמים ויש סרטונים שהBUFFERING טס
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הצלחתי להקים חיבור VPN בין שני ווינדואסים יש חיבור והכן אני רואה בWIRESHARK שמדובר בPPPTP עכשיו השאלה , מרגע החיבור , איך בעצם אני מעביר גם DATA בין המחשבים המחוברים ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם אותה אנטנה כמו של TV מתאימה לנתב ?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה: אני משתמש בתוכנת Azureus כדי להוריד מוזיקה וסרטים. היה לי פעם נתב של Edimax, שם הכל עבד נפלא. לפני כמה חדשים קניתי 3Com 3CRWER100-75 (בשל הטווח האחלוטי המוגדל שלו). אני לא מצליח לפתוח פורטים שם. אני מושכנע שאני עושה את זה כמו שצריך, אבל בבדיקת פורטים של Azureus וגם באתר http://www.canyouseeme.org מופיע לי "connection timed out," זאת אומרת שהפורט חסום.. זה קורה לכל פורט שאני מנסה לפתוח. מישהו נתקל בבעיה הזו בנתב הספציפי הזה ומצא פתרון? בנוסף, תוכנת הAzureus די משביתה לי את האינטרנט. כשהיא מופעלת, חצי מהזמן אתרים בכלל לא עולים. ברגע שאני סוגר אותה, הכל חוזר לפעול כרגיל. גם ההורדות בתוכנה ממש איטיות (בדקתי את הקבצים הספציפיים שאני מנסה להוריד במחשב אחר, …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בכל הנוגע לחיבור המחשב שלי לרשת אני בור ואשמח לקצת עזרה והסבר על מנת לקנות קצת ידיעות ולא רק להיות משתמש קצה. יש לי מודם-נתב שקיבלתי בזמנו מבזק ונקרא AZTEC 600E המודם-נתב הזה מחובר לראוטר TP-LINK WR1043ND. ושאלותי הן: א. מה היעוד של כל אחד מהם ? ב. האם המודם-נתב (הישן מאד) אינו מיותר ? ג. האם יש ראוטר שנותן מענה לשני הרכיבים (בהנחה ששניהם נחוצים) על מנת לחסוך לי במקום. תודה .
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עד מישהו הרגיש ירידה משמעותית במהירות האינטרנט של 014? התקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה אצליהם. מישהו יודע מה הייתה בעיה ואם היא תוקנה? זה הורס לי משחקי ranked בlol.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה עצה לגבי שדרוג האינטרנט הביתי. כרגע אני עם מודם ADSL של בזק שמחובר לראוטר Linksys wrtg54l ששמתי עליו את קושחת Tomato. אם אני רוצה לשדרג את המהירות אני חייב לעבור לVDSL. אופציה אחת היא למצוא מודם VDSL ולהחליף איתו את הADSL ולהשאר עם אותו ראוטר ואותו קינפוג רשת. אופציה שניה היא לשכור את המודם-ראוטר של בזק (10 ש"ח לחודש) ולהשתמש בו רק בתור מודם (זה מה שנקרא Bridge?) אופציה שלישית, לשכור את המודם ראוטר של בזק ולהשתמש בו בתור מודם וראוטר. 1. על איזה אופציה אתם ממליצים? 2. במידה וארצה לקנות מודם VDSL, יש המלצות? 3. האם המודם-ראוטר של בזק יאפשר לי להגדיר IP סטטי לחלק מהמחשבים ברשת ולעבוד עם DHCP לכל שאר המכשירים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חשוב שתעזרו לי פה כי יש להם תקלה, וב 012 שעשיתי בדיקה ב MPLS זה גם לא עובר את 2MB בהורדות Torrent יחיד. מה שברור שיש תקלה זה לא רק שיש איטיות בהורדות, זה הפינגים המטורפים שמקבלים אך ורק במשחקים, זה אומר שהתעבורה נתקעת איפשהו או שלא עוברת כמו שצריך, מי שיוכל לעשות WIRESHARK בזמן הורדת Torrent או בזמן משחק WoW,BF3,CS,GW2, וכו' שיראה איזה פינגים הוא מקבל, לא הגיוני שאף אחד לא התלונן בקשר לזה. חבר שלי בבזק גם התלונן על הורדות איטיות אבל הוא לא משחק בכלל אז אני לא יכול לדעת סטאטוס פינגים. הפינגים תקינים בהרצת CMD או בבדיקת מהירות רגילה !, הבעיית פינגים היא רק במשחקים ! 9K ב WoW ואפילו גם היה 17K MS שזה 17000 לא תקין בעליל וגם לא ניתן לשחק בכלל ! עריכה : בנוסף בדיקה שעשיתי עם …
-
אני מנסה לעדכן את הקושחה של Edimax br-6424n. הגרסא שיש עכשיו היא 1.21 הגרסא באתר של אדימקס 1.56 הורדתי את קובץ ה-bin מהאתר, אבל כשאני מנסה לעדכן זה אומר לי Invalid file format. יש למישהו מושג? עריכה: חיפשתי באתר של פיקוק, אבל אין שם עדכון קושחה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-