רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעשות חיפוש פה ולא מצאתי כלום, בGOOGLE מצאתי כמה אתרים אבל התשובה לא היתה ברורה. עברתי ל 1.5MB שלנטויזיון (היה 750K) ואני רוצה לדעת איך אני בודק בדיוק את המהירות של ההורדה, שליחה והעלאה שלי עכשיו. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו למהירות 30M, מקריאה ברשת הבנתי שלא כדאי להתקרב לנתב מ- Netgear שבזק מספקים, והעדיפות היא לקחת את ה- Dlink 6740. דיברתי עם בזק כדאי לשריין לי את ה- Dlink, נאמר לי שיש עוד 2 דגמים חדשים 6640 ו- 6641, אך כרגע אין אף אחד מהם במלאי (למעט ה- Netgear). היות וה- 6740 גם אינו חף מבעיות, למישהו יש ניסיון עם הדגמים החדשים שבזק מספקת ? הנתב ישמש רק כמודם.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה DSL-7850u של בזק וכשנכנס לסטטיסטיקות בxDSL רואה: Attainable Rate (Kbps): 102532 וב Path0 Downstream: Rate (Kbps): 86788 מה הסיבה שאני לא מקבל 100? התוצאות דומות באלחוטי ובקווי. תשתית בזק וספק אורנג'.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נכון שאני מתחבר לספק האינטרנט, כל פעם הוא מחליף לי את הIP? אז האם יש דרך לגרום לIP להשאר קבוע כל פעם שאני מתחבר? כאילו, להכריח את הIP להשאר קבוע גם אחרי שאני מתנתק ומתחבר ובקיצר שיהיה קבוע כל הזמן? ואם יש דרך... אז איך???
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
גוגל פותחת שירות לרכישת שמות מתחם (Domain). בשלב זה השירות הוא בגרסת בטא ונדרש קוד הזמנה על מנת להתחיל לעשות בו שימוש. מי שמעוניין בקוד, יכול להרשם לרשימת ההמתנה. שירות הרישום של גוגל אמנם לא יכלול אחסון, אבל יאפשר רישום של 100 כתובות דואר אלקטרוני ובנוסף ניתן יהיה להשתמש, ללא תשלום נוסף, בשירות פרוקסי שלא יחשוף את בעל הדומיין. http://www.theverge.com/2014/6/23/5835560/google-launches-domain-registration-service
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני כבר מיואש מהעסק הזה, יש לי בעיה של קליטה ממש לא טובה במחשב הנייד בחדר שלי (קומה שניה בצד הנגדי לחדר שבו המודם נמצא - ממ"ד בקומת קרקע). ניסיתי את כל הפתרונות של בזק... קניתי, החזרתי, קניתי החזרתי. ניסתי HPNA, HOME PLUG, להזמין טכנאי שימתח את הכבל רשת מלמעלה למטה (אמר שקשה מאוד לעשות את זה וגרם לי לוותר על העניין). כרגע אני על מהירות 40 מגה ומשתמש במודם החדש של בזק (שכחתי את שמו). אשמח מאוד לפיתרון קווי כלשהו, לא רוצה להתעסק בדברים שקשורים בקרינה. במידה ואין פיתרון טוב, אשמח לשמוע גם על פיתרונות אלחוטיים מומלצים למרות שזו האופציה האחרונה. תודה רבה רבה.. ** בשבוע הבא אני מקבל מחשב נייח, אז אני מניח שהאופציה היחידה גם ככה היא קווית ולא אלחוטית.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוסף לכרום שאני יוכל להיכנס איתו לאתרים בחו״ל והדפדפן לא יחסום לי את הוידאו שיש בהם תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מכשיר אשר מתחבר לחשמל ומזהה רשת אלחוטית, מה שהוא עושה זה משדר את הסיגנל לעוד מרחק מאיפה שהוא נמצא , האם קיים כזה דבר? והאם ניתן לרכוש בארץ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה לקבל מיילים דרך תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס 6 הספק שלי הוא בזק בילאומי ודיברתי איתם ובדקנו את כל ההגדרות והכל מוגדר בסדר אז מה הבעיה בכל זאת? אין לי שום אנטי ספאם או משהו כזה
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, באתר של די-לינק (http://www.dlink.ru/il/faq/231/860.html) יש עדכון קושחה לגרסת חומרה E. כתוב שם שגרסת החומרה היא 5.11. הורדתי אותה, התקנתי, ואחרי ההתקנה, בראוטר כתוב לי שגרסת הקושחה היא 5.10..... האם משהו בעדכון אצלי דפוק, או שמשום מה כך מופיע בראוטר? בנוסף, מצאתי את הגרסאה הבאה באתר של די-לינק ברוסיה: 5.11RU Beta 04. (בכתובת http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevE) האם מישהו התנסה בקושחה זו ויכול לספר עליה משהו? הסיבה שאני בכלל רוצה לבצע עדכונים, היא שאני סובל מחיבור לא טוב (יציב, אך איטי) דרך הראוטר בתשתית הוט.... כשאני מתחבר ישירות עם המודם (ARRIS) עם חייגן, הכל עובד סבבה. כשאני מתחבר דרך הראוטר - ללא חייגן - החיבור איטי, והראוטר לר מצליח ל…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
חבר טוען שכן - האם הוא דובר אמת ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך ניתן להתמש בנתב רק כנקודת גישה אלחוטית כלומר ללא חיבור לאינטרנט. האם לכבות את PORT ה-DSL של הנתב ולחבר אליו את המודם השני שיש לי עם כבל רשת ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו TP LINK דגם TD-W8960N. . מיקמתי אותו במטבח והחיבור הולך ככה: הראוטר (שכולל מודם) מתחבר למתאם שיחות של בזק בנלאומי והכל טוב ויפה הגדרתי עם נציג והכל בסדר מבחינת טלפון אך שאני מנסה לקלוט מהחדרים שהמרחק ביניהם סביב ה9 10 מטר שכולל 2 קירות רגילים אני מקבל רק פס אחד בקליטה והמהירות יורדת פלאים..... השאלה האם זה טווח נורמלי או שיש בעיה בראוטר? מישהו??
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לכבוד הרפורמה החדשה אני מחפש מודם-ראוטר חדש. נכנסתי לזאפ וגם למדריך של צ'יף אבל נראה שאין ממש דירוג או המלצות מה כדאי לקנות ומה לא. האם מספיק לקנות אחד פשוט ב150 ש"ח ואין באמת הבדל? או שכדאי להשקיע קצת יותר? אשמח לשמוע גם המלצות על דגמים ספציפיים אם יש לכם
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אשכול והודעה ראשונים שלי בפורום הזה. אז ככה, ברשותי ראוטר של NetGear WGR614 V6 והוא שווק חיים כפי הנראה, לוקח לי הרבה זמן להתחבר מהאייפון אליו, דרך האייפון אני מוריד על 60 קילו בייט (יש לי 2.5 מגה אינטרנט) מחולק ל-2 מחשבים. לחבר שלי יש 1.5 מגה אינטרנט עם גם 2 מחשבים והורדתי מאותו שרת על 160 קילו בייט בערך. כשאני מנסה להתחבר עם האייפון אליו הוא 95% לא מתחבר ואני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב, ואז זה מתחבר. בקיצור, אני רוצה המלצה לראוטר מ-KSP, בין 150 ל-300 שקל, שיגיע לרדיוס של בערך 50 מטר, שינצל את כל הרוחב פס שלי ואני יתחבר אליו במהירות ללא שום בעיות. תודה רבה לכם, חג שמח ושבוע טוב !
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני משתמש תוכנה Internet Download Manager וטורנט. אבל מוריד בקושי 6-2 מגה מהירות. יש לי 100 מגה ובוקסהוט + בזק בינלאומי אם הוט עשו הגבלה מהירות? חבר שלי שיש לו 100 מגה בזק+בזק בינלאומי מהירות הגיע 10-8 מגה.. אם צריך לפתוח פורטים משהו?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חושב להעבור לadsl ואני מחפש את הדרך הזולה/האמינה ביותר להיתחבר לadsl לפי חישוב פשוט שלי חבילה ממוצעת עולה בערך300 שקל+- אם אפשר בפחות אשמח לשמוע
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מהן הדרישות עבור חיבור ethrrnet מעל רשת החשמל הביתי ? ראיתי במקום מסויים שחייבים רשת חד פאזית ולא תלת פאזית. האם זה נכון ? ואיך ניתן לדעת מה יש אצלי בבית ? האם למישהו יש ניסיון ו/או המלצות ? האם יש. חסרונות ידועים ? בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
נושא האינטרנט המהיר אצלי בבית כמעט מושלם - חסר רק משהו קטן (ויקר ? ;D) אינטרנט מהיר בחיבור ADSL מחשב נייח מחובר למודם רשת שמחובר לשקע ה ADSL מחשב נייד המצוייד בכרטיס רשת אלחוטי של D-Link (נכנס לשקע ה PCMCIA) +D-Link AirPlus DWL-650 אם אינני טועה... כעת צריך רק שהמחשב הנייד יוכל גם לגלוש באינטרנט המהיר (בלי כבלים כמובן, בשביל זה יש לו כרטיס רשת אלחוטי :-)) אני קצת מבולבל מהמוצר שאני צריך... מה בדיוק אני צריך ? נתב אלחוטי ? נקודת גישה ? מה ההבדלים בינהם ? משהו אחר ? ולאן הוא מתחבר ? למחשב ? למודם ה ADSL ? והבנתי שיש מוצרים כאלה עם פיצ'רים נוספים כמו שרת מדפסות למשל, אילו פיצ'רים נוספים קיימים ? מקווה שלא בלבלתי אתכם, תודה רבה רבה !
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה ספקית נותנת קישוריות הכי טובה להורדות מחנות הפלייסטיישן של סוני ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למי שלא יודע, אז כשאנחנו נותנים למחשב כתובת, כגון www.walla.co.il, הוא שולח בקשה לשרתי הDNS של הISP (אלא אם כן הגדרנו כתובת IP של שרתי DNS אחרים) עם אותה כתובת ואלה מחזירים לו את הכתובת IP של אותה כתובת "מילולית" (domain). עכשיו, אני רציתי לבדוק כמה שרתי DNS, מי מהם הכי מהיר, בעזרת nslookup (תודה פורשה על הרעיון ) וגיליתי כי לפני שהוא בכלל ניגש לDNS של החיבור אינטרנט הוא מנסה קודם כל לגשת לשרת DNS בכתובת 192.168.101.101, אשר לא קיים, מה שגוזל שתי שניות יקרות (זה נשמע מעט אבל per עמוד... בכל מקרה) עד שהוא מכריז על timeout לגבי אותה כתובת ואז ניגש לDNS של הISP. (ד"א, לשם השווה, הTIMEOUT לוקח לי שתי שניות כשהבדיקה עצמה עם הDNS האמיתי לוקחת פחות מ30 מאיות השניה). הרשת הבי…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים עברתי מהוט לבזק. תצורה ההתקנה שהייתה עד כה בהוט: TP-LINK ששימש כראוטר ראשי עם הצפנה פעילה + TP LINK WR941ND ששימש כ-BRIDGE, שעבד בצורה מוצלחת עם הצפנה זהה. עם המעבר לבזק, הותקן ראוטר חדש DLINK 2760U, במקום המודם והראוטר של הוט. כעת, השרשור מהראוטר של בזק לראוטר שהוא BRIDGE מצליח רק כאשר ההצפנה בשניהם אינה פעילה. בעת הפעלת הצפנה (זהה בשניהם כמובן), ה-BRIDGE אינו מאפשר התחברות אליו. ניסיתי לשנות בין סוגי הצפנה בשניהם במקביל, אך ללא הצלחה. תופעה נוספת: כשההצפנה ב-BRIDGE פעילה, אינני מצליח להיכנס לדף ההגדרות שלו דרך הדפדפן: מתקבל הודעה "לא ניתן להתחבר" (win 8.1). מוצעת לי אופציה ללחוץ על לחצן ה-QSS אך גם זה לא עזר. ניסיתי לקרוא לא מעט מדריכים, אך הבעיה ע…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, מתכנן בקרוב לעבור דירה ועם המעבר גם לשדרג את מהירות האינטרנט ל100 מגה. מחובר לבזק+בזב"ל ומעדיף לא לקנות ראוטר מהם. אני אשמח לקבל המלצה לראוטר+מודם (מעדיף מכשיר אחד) שתומך במהירות של 100 מגה. אם אפשר, אני יכול גם להזמין מEbay. הראוטר כמובן חייב לתמוך בWifi. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות אקס.פי וחיבור מהיר לאינטרנט (באמצעות בזק)ואני רוצה להקים פאב פרטי FTP כמו כן יש לי את התוכנה לניהול פאב בשם : Bulletproof FTP Server 2.15 האם למישהו יש מדריך מפורט ופשוט...צעד אחר צעד... , אודה לו מאוד. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-