רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון להביא לי בקרוב מחו"ל מחשב נייד של חברת DELL דגם XPS M1210. בבחירת הרכיבים יש אפשרות לקחת כרטיס רשת Dell 1505 Wireless-N שמספק פרוטוקול N בגרסת ה-Draft. האם ידוע למישהו אם יהיה אפשר לשדרג את הכרטיס לגרסה הסופית של N לכשהיא תצא?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אוקי יש לי את הראוטר עם המערכת הזאת...ואני רוצה לעשות מיפוי פורטים בשביל להריץ שרתי משחקי רשת וFTP וכו. עכשיו נכנסתי לראוטר הלכתי לvirtual server הגדרתי תא פורטים המתאימים ועדיין לא עובד..אני מניח שעשיתי טעות מסוימת..צריך עזרה מהר כי זה דחוף..מי שממש יכול לעזור לפנות לאיסיקיו.. איסיקו: 663515 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, הקמתי בשעה טובה רשת ביתית אלחוטית במקום רשת ה-HPNA3 שהיתה לי לפני כן (נשרפו שני מודמים, והיו לי כמה בעיות מעצבנות עם הרשת בכל מקרה). ברשותי D-Link DIR-615 - נתב בתקן N, ומתאמים D-Link DWA-140, גם הם בתקן N. לרשת מחוברים אך ורק מחשבים (3) המריצים ווינדוס ויסטה. הגלישה באינטרנט חלקה לגמרי בכל המחשבים, בהתחלה היו לי בעיות עם המתאמים שהתנתקו כל 30 שניות בערך, ואז הסרתי את הדרייברים של D-Link והתקנתי דרייברים של Ralink (החברה שמייצרת את הצ'יפים עבור D-Link), ועכשיו הרשת עובדת נהדר. הבעיה היא שהעברת קבצים בין המחשבים היא איטית מאוד (בין 700 קילובייטים לשניה עד 1.5 מגה בייטים לשניה, מקסימום). הקליטה של כולם היא Excellent, ובעוד שאני ממש לא מצפה למהירויות בקצב המוצהר של תקן…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ולמשתמשים אחרים. הנני משתמש בראוטר SIEMES SL2-141 וסובל מבעיות ניתוק רבות ועוצמת קליטה איפשהו בין low ל-very low עקב אילוצים למיניהם מקמתי את הראוטר בממ''ד ואני סבור כי זוהי אחת הסיבות לעוצמת הסיגנל הנמוכה. האם ניתן לעלות את עוצמת השידור בראטר הזה? העם זה ישפיע על עוצמת הקליטה המדווח ב-PC (בהנתן כי רוטר נמצא בממד)? תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך ניתן לשלוח מסרים מיידיים בתוך רשת ביתית של 2 מחשבים (LAN) שמחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת ושני כרטיסי רשת, (ללא נתב). האם זה אפשרי בכלל? (העדפה אישית שלי, ללא שימוש בתוכנות חיצוניות שרצות תמיד ברקע ואם יש אפשרות מובנית בWINXPSP2 אעדיף להשתמש בה., אם אין אפשרות כזה... אז האם ישנה תוכנה חיצונית שיכולה לעשות את העבודה?) נ.ב. שני המחשבים מריצים WINXPSP2 והרשת עובדת מצויין, כולל ICS. תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שנים הייתי בחבילות הרגילות האחרונה הייתה 4 מגה ניתוקים היה דבר נדיר ביותר ככה אולי פעם בשנה היה הולך האינטרנט לאיזה כמה שעות לפני שבוע שבועיים עברתי לחבילה 10 מגה NGN דרך בזק ונטויזיון מאז תקפו אותי הניתוקים לפחות כל כמה ימים רוב הפעמים שהחיבור אובד הוא יחזור רק אחרי שעה ויותר תמיד זה תופס אותי באמצע משהו חשוב והורס לי את העניינים כולל עבודה שהשקעתי כרגע קרה לי שוב הפעם חזר תוך 10-20 דקות קרה לי אולי 5+ פעמים בימים האחרונים האם זה דבר ידוע? להתלונן לבזק יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי ADSL 750K עם מודם ECI חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת שבזק נתנה לי יש לי גם רשת ביתית, ואני משתף אינטרנט עם המחשב של אחותי. עד כאן הכל טוב ויפה (אולי חוץ מהעובדה שאחותי מורידה כל הזמן דברים מה-KAZAA אבל זה משהו אחר...) עכשיו מתחילה הבעיה: רציתי לשתף את המחשב הנייד שלי באינטרנט של המחשב שמתי לב שיש לו אינפרא אדום וגם לי יש ואפילו הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים (בערך) אבל אני לא יודע איך לעשות שהאינטרנט ישותף גם לרשת ה IR בו זמנית עם הרשת הביתית למישהו יש רעיון ? זה אפשרי בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני יומיים access point של TP-LINK ועקבתי אחרי המדריך באתר netcheif. אני מניח שהצלחתי להגדיר את ה-AC בצורה תקינה כי הצלחתי להתחבר דרכו לאינטרנט, וגם הקליטה מלאה ועוד מדובר על מחשב שנמצא בקומת קרקע, אבל המהירות איטית בצורה לא נורמלית. מהירות גלישה תקינה לחלוטין, אבל המהירות הורדה שאני מקבל עומדת על 1.5MB וגם זה בקושי - יש לי חבילת גלישה של 12MB, ולא נראה לי הגיוני שאני מקבל מהירות של מגה אחד. אני חושב שאולי לא הגדרתי את ה-AP בצורה טובה או שאולי יש דרך אחרת להגדיר אותו על מנת לקבל מהירות יותר טובה. הראוטר המרכזי הוא של LEVEL 1 והוא תומך ב-WDS. הגדרתי ב-TP-LINK תצורה של Universal Repeater והכנסתי את ה-MAC של הראוטר המרכזי. בצעתי לפני זה את כל הפעולות …
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי 750 של 012 בכבלים. ללא ראוטר. משתמש בכבל רשת. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הוט רוצים על מגדיל הטווח שלהם כ-500 שח .האם לקחת אוןתו או לקנות אחר ואיזה? בית של שתי קומות.מהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם ראוטר EDIMAX כשאין פעילות אינטרנט (גלישה, הורדות, מוסיקה, דואר) הראוטר מתנתק לאחר כחצי שעה. וצריך לעשות reset כדי להעיר אותו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז ככה, מבב"ל עברתי ל013 בגלל בעיות ביוזנט, מ013 אני לא מרוצה בכללי (מעבר לזה שאני לא מרוצה מיוזנט). אורנג' לא באים בחשבון בגלל התחייבות והחלפת ראוטר (הם דורשים שאני אקנה מהם ראוטר שלהם). מה נשאר? :-\
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שלום רב! לאחר שנים בהם המחשבים בבית היו מחוברים לרשת אלחוטית עלה רעיון לחבר אותם קווית באמצעות הסבת רישות הטלפון לרשת אינטרנט. 1(השחלת כבלי רשת חדשים התבררה כבלתי אפשרית עקב צינורות סתומים) 2(כבל הטלפן כולל רק 4 גידים לעומת 8 בכבל רשת אך עבור רשת של 100mb מספיקים רק 4 גידים) אך משיטוט ברשת קראתי כי הדבר בעייתי קצת מכיוון שהגידים בכבל טלפון אינם שזורים בזוגות (מה שנשמע לי מוזר כי גם ככה כבל רשת של 100mb מכיל 4 גידים כך שאין משמעות לשזירה), וכן שכבל טלפון אינו כולל סיכוך (והכבלים הקיימים מושחלים מרחק של 5 ואף 10 מטרים). אשמח לדעת אם אפשרי הדבר או את דעתכם בנושא.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו פה בפורום הביא אותה ואני לא ניסיתי אותה אז.... ועכשיו, אני מרגיש צורך בה. דיי הרבה פה אמרו שהיא פועלת.... מישהו יכול לתת לי את שמה או קישור? פשוט חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי כלום. בבקשה לא לשאול אותי על התוכנה, אני לא יודע עליה כלום חוץ מהעובדה שהיא עובדת ואכן קיימת. תודה ענקית לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות ראוטר מחנות KSP שיהיה בו לפחות 2 כניסות רשת , ואפשרות ל WIRELESS כמובן , המטרה הראשית היא שאני יהיה מסוגל להתחבר ללא חייגן , שזה יהיה מחובר 24 שעות אוטומטי ללא צורך בחייגן אני לא יודע איזה לבחור שם.. יש שם מבחר גדול ומחירים בין 120 ל 500 ( האינטרנט שלי הוא NGN אם זה אמור לעזור ) תודה מראש לעוזרים * מה בגלל ההבדל בין המודם של ה 120 ל 500.. מי יקנה את זה .. מה מיוחד בו שהוא כזה יקר? * כשכתוב 150Mbps זה אומר שזה יכול לתמות במהירות של עד 150 MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה מסובכת למדי (לפחות ממה שאמרו לי) ואני אשמח בבקשה או תוכלו לעזור לי לפתור אותה... אז ככה: יש לי מודם USB ALE 070 כחול של בזק...יש לי נתב של LINKSYS WIFI ויש לי מחשב כף יד ומחשב נייד שניהם בעלי WIFI. המטרה הסופית היא שאני אוכל להתחבר מהמחשב הנייד או הכף יד אל האינטרנט דרך המחשב הראשי.. ידוע לי שאני צריך לרכוש נתב עם מודם מובנה או מודם רשת מתאים, אך לצאת מנקודת מבט שאני רוצה ליצור התקשרות גשר בין הנתב לאינטרנט כך שבפועל המחשב הראשי יהיה הנתב... כלומר, אני רוצה לחבר את המודם ה USB רגיל שיהיה לי אינטרנט במחשב הראשי. אל המחשב השולחני אני מחבר את הנתב דרך כרטיס רשת שיש לי במחשב...עכשיו רק נשאר לי לחבר את הנתב לאינרנט...כלומר אני צריך ליצור התקשרו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אתמול שדרגתי את האינטרנט ל-100MBPS (תשתית של הוט, ספק - בזק בינ"ל). המודם של הוא HOTBOX שמחובר לראוטר TL - WR1043ND עם firmware המעודכן ביותר של החברה (לא DD-WRT או משהו כזה). קינפגתי את הראוטר לתקן N בלבד, והגדרתי את מתאם הרשת שלי ל-1GBPS full duplex, כפי שמומלץ באתר של הוט (מצ"ב תמונות). בדקתי את המהירות ב- 2מחשבים - אחד מחובר ישירות למודם של הוט באמצעות כבל, והשני מחובר אלחוטית לראוטר ונמצא מטר לידו. באתר של הוט (http://speed.hot.net.il/) קיבלתי 90MBPS (עם מקס' 114MBPS) במחשב שמחובר ישירות, ו74MBPS (עם מקס' 95MBPS) בנייד. באתר של בזק (http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx) קיבלתי מהירות 90MBPS בנייח ו74MBPS בנייד. בנוסף, ניסיתי להוריד קוב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://arstechnica.com/tech-policy/news/2011/01/canada-gets-first-bitter-dose-of-metered-internet-billing.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss אחרי שראיתי את הכתבה הזאת פתאום האינטרנט שלנו בישראל ניראה לי ממש טוב ונדיב , מסכנים הקנדים
-
- 38 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה יש לי פינגים ממש גבוהים בהרבה משחקי רשת. התשתית היא הוט והספק הוא 012. 4 מחשבים נייחים ו3 סמארטפונים מחוברים לאינטרנט. בבדיקת מהירות הכל נורמלי, אך כשאני משחק במשחקי רשת אז הפינג הוא די גבוה. הפינג גבוה בשרתים ישראליים ואילו בשרתים מחוץ לארץ הפינג ממש מטורף. 900-1000 פינג. http://www.speedtest.net/result/2627449262.png אשמח אם מישהו יוכל לעזור. * אני משתמש בוינדוס 7
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אפשרות שלמיטב ידיעתי היתה אפשרית רק לבעלי google apps הופכת בימים הקרובים לנגישה לכל בעלי החשבונות בגוגל. אימות דו שלבי מאפשר הזדהות לגוגל באמצעות שם המשתמש, הסיסמא ועוד קוד PIN יחודי שנוצר כל פעם מחדש. האפשרות מוסיפה שכבת אבטחה נוספת ובעיקר יעילה נגד key-loggers שכן כעת לא מספיק לדעת משתמש וסיסמא אלא גם גישה פיזית לקוד (טלפון של בעל החשבון במקרה הזה). עוד קצת מידע: http://tinyurl.com/45d3cnc כרגע אני עדין לא רואה את האפשרות אצלי בחשבון, אבל אני מניח בימים הקרובים כולנו נוכל להתחיל להשתמש בה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות של מודם על תשתית בזק עם תומך בטכנולוגיות VDSL2/ADSL2 עם יציאת 1G אחת לפחות ותומך ב - Vectoring (ושאפשר לקנות בארץ) כמו כן מחפש המלצות על נתב אלחוטי לטווח גדול (משהוא בסגנון LinkSYS WRT3200ACM ) שאפשר לקנות בארץ בנוסף אם משהוא מכיר מכשר משולב נתב + מודם בסגנון שתארתי למעלה ושאפשר לקנות בארץ , אשמח לקבל המלצות תודה מראש אמיר
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז אחרי הרבה חקירה אני מבולבל אז ככה יש הרבה שאלות 1.מזה L2TP??? 2. מזה MPLS אני יודע שהם קשורים אחד לשני אבל מהם ;?D 3.אני צריך הגדרות מומלצות לראוטר שלי Tp-link WN841ND 4.ראיתי בתוך ההגדרות ראוטר שהסוג חיבור שלי הוא DYNAMIC IP מומלץ לשנות את זה L2TP?? 5.כמה זמן מומלץ עד להגדיר עד שהDHCP מחליף IP?? 6.מזה DDWRT ?? אחרון חביב אני צריך המלצה לכרטיס רשת שיתאים לראוטר שלי שצויין+שיקלוט ממש טוב יתמוך בתקן N ויעבוד טוב עם ווינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו שב-HOTnet חווה בזה לאחרונה או היום? אצלי בדפדפן יש עמודים שלא מצליחים לטעון כשאני מנסה לגשת לכמה אתרים בארה"ב. לפעמים כשאתרים עובדים, הפונקציות של אתרים לא. למשל לחיצה על כפתור אמורה להטעין פונקציה וזה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח טווב של פורטים באלקטל 510. לדוגמא - 1200-1222. הבנתי שאפשר לפתוח פורט, פורט - לצערי לפתוח 222 פורטים עלול לקחת זמן :-) חיפשתי קצת ברשת - ונתקלתי ב Auto Port Mapping, שנראה ממש טוב, אבל לצערי דורש תשלום כדי להשתמש באופציה הזאת. האם יש תחליף? איזה תוכנה דומה אבל Freeware? או האם מישהו כתב סקריפט שיוכל לפרסם? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-