רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי ADSL 0.5 של 012 ונמאס לי מ 012 תציאו לי חברה איכותית וזולה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאוכל להפעיל מחשב כבוי מרחוק דרך האינטרנט? מדובר במחשב XP שמחובר לראוטר בכרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכבלים ולספק בזק בינלאומי ורציתי לשאול איזה חייגן עדיף של l2tp (דרך הראוטר של ה 3com שלי) או חייגן pptp של הספק (למרות שגם דרך זה אפשר להתחבר דרך הראוטר) והשאלה השניה שלי הספק בזק בינלאומי הציע לי חיבור ללא חייגן. האם זה טוב ? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני ב 012 CABLE,HOT באיזה חייגן כדאי להשתמש במשחקים? בחיגן של FRIENDLY שהוא L2TP או בחייגן רגיל שהואPPTP -החייגן יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים?! -המודם יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים ??
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני משוטט כ חצי יום בפורום ובאינטרנט ומנסה להבין מה עלי לעשות ? אני צריך להקים רשת אינטרנט ביתית ל 4 מחשבים. ראשית אני מבקש המלצה על החלקים שעלי לקנות. ואחרי כן אחפש את המדריך המתאים . תודה ויום טוב צביקה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי תמחשב שלי שאני כותב ממנו עכשיו שהוא מחובר לאינטרנט דרך USB עכשיו אחי קנה מחשב נייד והוא רוצה להתחבר לאינטרנט גם אבל שהיאנטנרט יעבוד גם אם המחשב שלי מכובה.. השאלה איזה חלקים אני צריך לקנות סווית ראוטר כרטיסי רשת וכו..? יש לי מודם אפור עומד ... אני בספק 012
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש בתוכנה BinTorrnet ובמרבית היום (למעט מקרים נדירים) אני מוריד על מהירות נמוכה מאוד (כעשירית מרוחב הפס שלי). ההורדות מתבצעות מטראקר פרטי (טורנט-ליץ') ומהרבה מאוד מעלים (800) ואין בכלל peers. חשבתי אולי לשנות פורטים \ לנסות לפתוח פורטים בראוטר. הבעיה שאני קצת מסתבך כי התוכנה הזו משתמשת בטווח של פורטים. איך כדאי להגדיר אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פרט ליתרון שהוא פועל גם לפני שמערכת ההפעלה נטענת וטוענת את FW התוכנה (לא יתרון משמעותי), אילו יתרונות יש לחומרה ע"פ התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
^ המודם בתוך ממ"ד והכרטיס האלחוטי בחדר שליד. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
להסתפק בכבל ftp לא מוסכך? תודה יובל
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט חדש לחיבור מחשב לשקע אינטרנט שבקיר. איזה סוג מומלץ? CAT5, CAT6? מוצלב\לא מוצלב? מסוכך או לא? ועוד דבר - מה האורך הכי הקצר של הכבלים האלו שניתן לקנייה? האם זה 0.3 מ'? תודה
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אנני רוצה להשתמש באלחוטי לחיבור שני המחשבים אלא לבנות רשת קווית וכבר יש לי כבל ארוך מוצלב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי לפני כחודש קבל רשת מוצלב באורך 20 מטר והיום התברר לי שהוא לא הספיק.. מה אני עושה? אני צריך עוד איזה שלוש מטר ואני צריך למצוא קבל שבקצה אחד יש נקבה ובקצה שני יש זכר (שמתחבר לכרטיס הרשת). איך קבל כזה נקרא? זה מה שאני צריך? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1450613271.htm תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר בין הראוטר למודם ובין הראוטר למחשבים ? ישיר מוצלב וכו'.....? ? ? ? כי זאת הבעיה יש לי EDIMAX +כבלים עם חייגן ואני לא יודע איזה לחבר בין המודם לראוטר בין הראוטר למחשבים? קרוס מוצלב ישיר וכו..........?~?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל רשת 30 מטר לבית, ולא יודע אם להשקיע את ההפרש הכספי בCAT6 או ש5e יספיק לשימוש ביתי סביר (סטרימינג והעברת קבצים). הCAT6 (כבל שטוח ולא עגול) עולה באזור ה60. הcat5e (כבל עגול רגיל) עולה באזור ה40. הפרש של 50%.. אשמח להכוונה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לחבר XBOX למחשב והמחשב הזה מחובר ברשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך מוצלב...חיפשתי בזאפ וראיתי שיש כל מינ UTP STP משהו כזה... מה לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד כ-7 חודשים אני עובר דירה ואני מעוניין לדעת איזה כבלי רשת לשים בדירה, נכון להיות יש לי CAT5E, אבל מכיוון שהחלפת כבלים = חפירה בקירות, אני מעוניין לדעת מה מומלץ לקנות לטווח הארוך. ראיתי שיש CAT6 ורציתי לדעת האם הם מומלצים ומה ההבדל בינם לבין CAT5E? מבחינת תאימות, CAT6 תומך במכשירים בדיוק כמו CAT5E? בעיקרו הדרישה היא לאפשר העברת מדיה בין כל המכשירים בבית, גיימינג, טורנטים וכו... בצד אחד יהיה מחובר TL-WDR4300 ומשם יצאו כבלים (שלגביהם אני מתייעץ) לכל חדר. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל המלצות.
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי לפני שבוע את המחשב החדש שלי. יש לי בבית מחשב נוסף עם חיבור לאינטרנט דרך מודם USB ב- ADSL. עכשיו, אני רוצה לשתף את האינטרנט בשני המחשבים כדי שאני אוכל לגלוש במחשב החדש שלי. לכן, קניתי את הראוטר Edimax 6104K, שהבנתי שהוא המומלץ ביותר. אני אמור לקבל אותו היום. עכשיו, אני צריך כבלים, שתיים, נכון? אחד מהראוטר אל המחשב השרת (שעליו יש את המודם) ועוד כבל בצד השני של הראוטר, ממנו אל המחשב החדש. איזה כבלים אני בדיוק צריך כדי שיהיו מתאימים לראוטר? (כבל אחד שיהיה בערך שני מטרים, והשני בערך 15 מטרים.) תודה חברים
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד היום הייתי מחובר לחבילה של חצי ושילמתי לאינטרנט זהב "248 שקל "כמו פרייר וזה במשך שנים. התקשרתי עליהם ואמרתי שאני רוצה לעבור לספק אחר ולהתנתק מהם . הם אמרו לי שיש חבילה חדשה שיצאה רק אתמול חבילה לחצי שנה של 1.5 במחיר של 109 שקל לחודש ואחרי חצי שנה זה עולה ל209 שקל . אז אני ששלמתי עד היום במשך שנים 248 שקל על חבילה של חצי 248 שקל יקבל חבילה של 1.5 פי 3 יותר מהיר ובפחות מחצי מחיר נו מה אתם אומרים ?עכשיו יהיה לי אינטרנט טורבו. תנסו גם אתם את החבילה הזאת אולי אתם סתם משלמים יקר על חבילה של חצי .
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
zonealarm pro מותקן על ה-GATEWAY .
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. בעל שני חיבורי USB 1.1 ואני רוצה להתקין בו כרטיס WIFI. עכשיו, יש שלוש אופציות. 1. לקנות USB WIFI והוא יפעל ב- 11MB/S. 2. לקנות כרטיס PCMCIA WIFI והוא יפעל רגיל. לפי מה שאמרו לי יש לו גם טווח קליטה יותר גדול. 3. לקנות מתאם PCMCIA - USB2 ואז לקנות גם USB WIFI והוא יפעל כרגיל. ב- 54MB/S. חשוב לציין שאת רוב השימוש אני יעשה בחיבור לרשתות רחוקות (HOT SPOT) כלומר לשימוש אינטרנט. אם יש טעות במה שכתבתי... אז לתקן אותי כל ההמלצות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בחדר ממ"ד, שאני מעוניין לחבר לראוטר, שנמצא בסלון מסוג DSL-G256DG של בזק. אני יודע שזה לא אידיאלי, אבל אין לי דרך לחבר את המחשב בעזרת כבל לראוטר, ולכן אני נזקק לכרטיס רשת אלחוטי. מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול, אבל לא על חשבון ביצועים. מעדיף PCI-E כמובן, ורצוי מהחנויות: KSP/IVORY, בעיקר בגלל המרחק מהבית.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-