רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה רכשתי ראוטר של 3com מדגם 3crwer100-75. משום מה כשהראוטר מחובר אני מקבל 10% ממהירות האינטרנט למרות שהמחשב השני כבוי. כשהמחשב מחובר ישירות למודם המהירות בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הFirmware של הראוטר ועדיין הבעייה נמשכת. האיטיות היא גם בעבודה ללא חייגן וגם בעבודה עם חייגן מסוג PPTP. אני כבר אובד עצות, ניסיתי כל רעיון שעלה על דעתי. הדברים שעוד לא ניסיתי זה לבדוק אולי בעייה עם המודם והנתב. כי לפי שמועות שמתרוצצות באינטרנט הראוטר הזה לא עובד טוב עם כל המודמים של הכבלים ולי יש של Terayon tj715x. אז אם יש לכם עצות, אפילו סתם רעיונות ברי ביצוע זה הזמן והמקום להציע ולשתף. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ראוטר TL-WR1043ND שלא מספק את הסחורה באלחוטי אז אני כרגע חושב לקנות ראוטר אלחוטי חדש שיספק את הסחורה , אני רוצה את הראוטר האלחוטי הביתי הכי טוב שיש , איזה דגם נחשב הכי טוב ? יש לי כבלים 100 מגה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליחה לקלוט בפלאפון את ה WIFI במקום מרוחק מהראוטר, וגם בממד בקושי. ראיתי שמוכרים מגבר לWIFI - כתוב שם תומך רשת B G N - מה זה אומר? האם המגבר זה "אקסס פוינט"? חשוב לי בעיקר הקליטה לפלאפון לא למחשב נייד. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיברתי לנתב שלי (TL-WR1043ND) דיסק 1.5TB חיצוני עם שתי מחיצות בחיבור USB - אחת של 70GB והשניה כל השאר. משום מה רק המחיצה הראשונה מזוהה ע"י הנתב (הקטנה) - רעיון למה למישהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 mps שאותו בזק בינלאומי מספקים לי. הבעייה שכל הזמן האינטרנט עובד לאט בכל מה שקשור בצפיות ישירות. לעיתים קרובות גם הגלישה איטית. דיברתי עם בזק בינלאומי ועם בזק והם אמרו שאין בעייה עם התשתיות של בזק (כרגיל ) ושמומלץ להוריד תוכנת אנטי וירוס ולבדוק אולי זה כתוצאה מוירוסים. אז הורדתי תוכנה והכל נחמד (המחשב נקי מוירוסים) אבל עדיין האינטרנט איטי מאוד בכל הקשור לצפיות ישירות. יש לי מודם אלחוטי מדגם ROTAL - RTA אבל אני לא עובד עם האלחוטי. השאלה איך סוף סוף אני אוציא מהאינטרנט שלי ביצועים? כי אני גולש אצל אנשים אחרים עם מהירות פחותה משלי וזה עובד אצלם יותר מהר. דבר שני האם עדיף להפעיל מצב אלחוטי על פני חוטי? ואיך אני בודק חשד אולי לפריצה למחשב או גלישה ברוחב ה…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'.. עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..) או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון? ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 כרטיסים רשת, לכל כרטיס רשת יש מודם וחייגן משלו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות שיהיה לי "2 יציאות" של אינטרנט מהמחשב למשל: יש לי חשבון אחד של 014 וחשבון אחד של 013 אני רוצה ש014 יהיה מחובר לכרטיס רשת אחד - ובמקביל 013 יהיה מחובר לשני כך שבכל פעם שאני ארצה לגלוש אני אגדיר לדפדפן דרך איזה כרטיס רשת לגלוש. אני יודע שבלינוקס יש אפשרות לעשות את זה, האם מישהו יודע יכול לכוון אותי למשהו כזה בוינדוס ? בעיקרון לא משנה לי באיזה שפה יהיה כתוב הקוד, אני מאמין שאם עושים את זה אז זה בטח ב C או C++, בכל מקרה גם אם תכוונו אותי לעשות את זה תחילה בוינדוס בלי קוד זה גם יהיה טוב ... תדוה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהראוטר הנוכחי שלי החליט למות (6524n של אדימקס), אני מחפש ראוטר בתקן n בסביבות ה300 שקל. הראוטר מיועד להיות מחובר לכ5-6 מחשבים. למישהו יש המלצות לראוטר טוב בתקציב (או עם חריגה קטנה)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי שרת SERVER 2000 עכשיו במחשב באחת התחנות , XP PRO , אני רוצה להתקין MMC למטרת שליטה על ה ACTIVE DIRECTORY (התקנתי את הADMINPKC של 2000) והוא נותן לי כל הזמן את השגיא הבאה : מה ניתן לעשות , תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם יש לשרת DNS כזה או אחר השפעה על קצב הגלישה / הורדה ? האם להסתפק בברירת המחדל של הספק .... או ... להשתמש בזה של גוגל או OPENDNS ? שאלה נוספת: מתי משתמש זקוק ל DDNS ? באילו מקרים ? למה זה משמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אמנם מדובר בבעיה שיש לי עם אקסטרימר סיידווינדר אבל מקווה לקבל עזרה בעניין העקרוני של מיפוי כונן רשת בחלונות 7 של התקן אלחוטי. עד לאחרונה לא היתה בעיה למחשב הנייח שלי המחובר קווית לראוטר אלחוטי לזהות במיפוי הרשת את התיקייה הרצויה בכונן הקשיח של ההתקן האלחוטי (האקסטרימר) בחדר הסמוך. כרגע משום מה הזיהוי הזה לא מתבצע אף כי האקסטרימר מצליח לקבל IP משלו (192.168.1.3 במקרה זה). אני זוכר שבעבר בזמן מיפוי הכונן בחלונות 7 השם שהיה מופיע בשדה התיקייה היה \\WORGROUP\MYXtreamer\xstreamer\sda1\test שזה השם שמופיע כרגע באקסטרימר עצמו ואז הייתי מקצה לזה אות כונן והייתי רואה אותו באקספלורר. כרגע בשם הזה מתקבלת הודעה שלא ניתן להתחבר. חסרה לי אולי איזו תחילית לפני ה-WORKGROUP? בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראשית חייב לציין שהידע שלי לא בשמיים אז אבקש להתנסח בביטואים למתחילים אם ביכלל יש הגיון בדבריי. אני מחובר לספק ולתשתית במהירות 100 מגה דרך חברת Ice. יש לי ראוטר של ICE נראה סיני כזה עלוב.. ואני מחובר מהמחשב הנייד דרך WIFI עם דונגל של D-link של בזק (אין לי אופציה לחיבור קוי) אני מקבל סה"כ 20-30 מגה וזהו נמאס לי. השאלה שלי מה עושים ומאיפה מתחילים? אני גם לא רוצה לקנות ציוד אינטרנט יקר מידי.. האם לעבור לחברה אחרת? האם לקנות ראוטר אחר? מה הפיתרון שלי. מזכיר שוב שאני גולש רק אלחוטי.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ישמש גם לקליטת אינטרנט במחשב הנייח וגם להעברת קבצים ברשת הביתית.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בשעה טובה משרד התקשורת ביטל את הצורך בקבלת אישור יבוא לשורה גדולה של מוצרים. סוף סוף אפשר ליבא נתבים בלי לחשוש שהם יעצרו במכס עד לקבלת האישור שאף פעם לא מגיע. לינק למקור https://www.geektime.co.il/tv-import-becomes-easier/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול באופן ספונטני לחלוטין האינטרנט הביתי הפסיק לעבוד בנייד (Lenovo SL510). ניסיתי להתחבר לרשת של השכנים והצלחתי. נסיתי להתחבר לרשת שלי בעזרת הPSP והכל עובד. הנתב של הוא: TL-WR740N בנייד משום מה הרשת פתאום מוגדרת בתור רשת לא מוכרת (לא זוכר את המלל המדוייק) ובתור Public. אחרי ששינתי אותה לרשת פרטית הצלחתי לגשת לקבצים שמשותפים אצלי ברשת אבל משום מה עדיין אין אינטרנט. מסיבה לא מובנת אני גם לא מצליח להתחבר לעמוד ההגדרות של הנתב דרך הנייד. אני מוכרח לציין שהתקלה הזאת הופיעה באופן ספונטני באמצע השימוש באינטרנט מבלי ששינו שום הגדרה בנייד או בנתב. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי - כנראה בארה"ב והנטייה שלי היא לכיוון לינקסיס \ סיסקו, למרות שאף פעם לא היה לי מכשיר שלהם. העדיפות היא לדגם עם USB - במידה והוא מאפשר שיתוף מדפסת (אפליו עם קושחה לא רשמית) אבל ממש לא חובה. האם כדאי לרכוש את אחד הנתבים החדשים עם האנטנות הפנימיות או שעדיף ללכת על ה WRT54GL המוכר והמומלץ התקציב עומד על כ 100 דולר באי ביי הדגמים האלו עומדים בתקציב: E1000, E3000, WRT54G2 גם דגמים של חברות אחרות אפשריים, חוץ מ EDIMAX שיש לי נסיון מר איתם. תודה, עמית
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני מנסה לשתף תיקיה ברשת ביתית בין מספר מחשבים עם וינדוס 10 שחשבונות המשתמשים לא נעולים בסיסמה. אני מאפשר את כל האופציות באפשרויות שיתוף מתקדמות אבל. אם אני מאפשר שיתוף המוגן בסיסמה אני מקבל שגיאה שלא ניתן להמשיך עם סיסמאות ריקות, אם אני מבטל שיתוף המוגן בסיסמה אני לא יכול לגשת כלל למחשב כאילו הוא לא קיים תודה מראש לפותרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיודע לשדר שני רשתות אלחוטיות שונות (או יותר) כאשר אחת מהם מחוברת ל-VPN כבר מהנתב ואחרת חיבור רגיל. מיועד ל2-3 מחשבים, 2-3 סמארטפונים ו2-3 מצלמות ומכשירי בית חכם. כרגע יש לי 100M הוט אבל כדאי שהראוטר יתאים גם לשנים הבאות. בנוסף עדיף אם ניתן שישמש גם במקום הראוטר שקיבלתי מהוט שלא אשלם גם עליו. תקציב עד 300 ואם יש צורך אפשר קצת יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הראוטר מחובר להוט בוקס. הבית קטן. לאחרונה קורה הרבה פעמים שהקליטה בא והולכת בגלים כל הזמן. גם בטלפון הנייד וגם במחשב. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר אך זה לא עזר. אשמח לעזרה איך אפשר לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כיום אני עובד על 30 מגה קיימת אפשרות מהוט לעבור ל100 מגה, אני עובד אם IP קבוע בגלל חיבור מרוחק למחשב כולם טוענים שלא ניתן יהיה להתחבר ויהיו הרבה ניתוקים? האם נכון הדבר??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית מחוברת לראוטר מסוג Edimax BR-6204WG המחשב הראשון הוא נייח, מחובר בכבל רשת לראוטר ועל המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP PRO. המחשב השני הוא לפטופ, מחובר אלחוטי לראוטר ועליו מותקנת ויסטה הום פרימיום. שיתפתי את שני המחשבים ואני רואה בכל מחשב את המחשב השני בתוך מיקומי הרשת. כשאני מנסה להיכנס מהויסטה לXP, אני מחכה בערך חצי דקה וקצת יותר, ובסוף הוא נותן לי הודעה שגיאה: Windows cannot access \\HOME-PC בסוף הוא נותן קוד שגיאה: 0x80070035 כשאני מנסה להיכנס מהנייח ללפטופ, הוא מבקש שם משתמש וסיסמה, אבל אין לי מושג על איזה שם משתמש וסיסמה הוא מדבר... מה עושים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אנסה לתת את כל הפרטים על מנת שהבעיה תהיה ברורה, אז סליחה מראש על הפוסט הארוך. ה-setup אצלי הוא כזה: מודם של הוט, אליו מחובר ראוטר tp-link Archer C2. אל הראוטר מחובר מחשב בכבל אחד, וכבל שני הולך לחדר אחר ובו יש switch אליו מחוברים עוד 3 מכשירים. כל החיבורים הם בכבל רשת (חיבור אלחוטי לא רלוונטי לבעיה הנוכחית שלי, וכבוי רוב הזמן). הכל עבד מצויין, עד ששדרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה, ולכן נאלצתי להחליף לדגם אחר של מודם - הוט בוקס 1. דרך ה- UI של המודם הגדרתי בו brigde mode (על מנת שישמש כמודם בלבד, ואוכל להשתמש בראוטר שלי). מאז החלפת המודם לדגם הוט בוקס 1 אני חווה ניתוקים. לעיתים עוברות כמה שעות עד שמתחילים הניתוקים, אבל לפעמים …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי כולם. כרג אני כותב מהמחשב נייד של אחותי, אז אני מתנצל על טעויות קטנות בכתיב מראש אני פשוט לא רגיל למקלדת הזאת. בכל מקרה, מאתמול בלילה לא יכולתי בכלל להיכנס לשום אתר באינטרנט ולא לשאר המחשבים ברשת. יש לי Router אלחוטי של Edimax וכל שא המחשבים שמחוברים עליו, גם חוטית וגם אלחוטית מחברים לאינטרנט ולרשת ועובדים מצוין. המחשב שלי מתחבר חוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי Onboard של Nvidia (יש לי Nforce 4 של MSI - ראו מפרט) ניסיתי לשנות את ההגדרות של הכרטיס רשת אבל כל פעם שבכלל ניסיתי לגעת במשהו החלון של השינויים נתקע ברגע שלחצתי על Apply. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין שוב, ושום דבר לא עזר. היום פירמטתי את המחשב אבל עדין אני נתקל באותה הבעיה - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ואני …
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-