רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כדאי לשים לב לבלאגן המתחולל בהנהלה של Unlimited. הדחת היו"ר המכהן והחלפתו באיש משרד האוצר מוכיחה שמי ששולט במיזם בפועל היא חברת החשמל. סיטואציה זו יכולה לגרום לעיכובים רציניים מאוד בפריסה של הסיבים, שכבר היום מתבצעת בעצלתיים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001003510 עדכון: 26/1/2015: עכשיו הסיפור של Unlimited באמת נהיה מעניין. אתמול היתה כתבה בגלובס שבה הוטלה האשמה על העיכובים בפרויקט על חברת החשמל. היום, בעיתון הכלכלי מתחרה (כלכליסט) גורמים "עלומים" דואגים להכפיש את ויה אירופה. בקיצור - יש מלחמה בין שתי השותפות העיקריות במיזם - חח"י וויה אירופה - מה שמבטיח שהפרויקט לא ממש יתקדם. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3650800,00.html?dcRe…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , עברתי ל100 של בזק . לצערי הם הפסיקו למכור מודם VDSL , היום ניתן לרכוש או להשכיר ראוטר/מודם בלבד . יש לי כמה ראוטרים , אן לי צורך בעוד אחד (ועוד מסורס) . האם יש אפשרות לרכוש מודם VDSL בלבד איפשהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות בנושא תקן AC, להלן ריכוז פתרונות שקיימים בארץ נכון לסוף ינואר 2015: 1. נתב BR-6478AC של חברת Edimax (סקירה) שעולה סביב 450 שקל. 2. נתב EA6900 של LINKSYS שעולה סביב 1,500 שקל. 3. נתב WRT1900AC שעולה סביב 2,000 שקל. 4. ממש לאחרונה התחיל להיות זמין הנתב BR-6208AC של EDIMAX בכ-290 שקל. אפשרות אחרת היא לרכוש נתב סטנדרטי ולחבר אליו נקודת גישה שתומכת ב-AC כמו ה-DAP-2660 של D-LINK בכ-1,300 שקל.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? שדרגתי את האינטרנט ל 200mbit ולכן הייתי צריך ראוטר בהתאם עם פורטים של 1000. רכשתי את הראוטר TL-WR1042ND של חברת TP-Link. הבעיה שהטורנטים לא נוסקים בהורדות כמו הראוטר הקודם. אני לא יודע כבר מה לעשות. הראוטר הקודם בהחלט עבר חלק והוריד לי על מקסימום. אבל משום מה הראוטר הזה לא. ניסיתי המון דברים כולל עדכונים לתוכנה של הראוטר ושום דבר לא עזר. בקיצור HELP ME! אם תראו את קצב ההורדה אתם תפלו מצחוק. גם אם אני מוריד טורנט שיש בו 900 סידרים בלי מורידים וכלום. מוריד לי על גג 40-50KB לטורנט מה עושים?!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי המפרט אני רואה שכן. יש לי מחשב מחובר עם כרטיס 1 GIG, וכבל 5E אבל עדיין המחשב אומר שהצד השני ב AUTO מוכן לקבל רק 100 במקום 1 GIG, אני מפספס משהו ?
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, בבית שלי אני רוצה ליצור את הקונפיגורציה הבאה : אני מחפש למלא את המשבצת הירוקה. אני מחפש נתב מומלץ, מישהו מכיר דגם? שיקבל את הרשת ממתאם הPLN (מתאם שעובד על רשת החשמל) , ויאפשר לי לגלוש אלחוטית בסלון (עם פלאפונים, לפטופים, וכו') וגם יוציא חיבור קווי לסטרימר שלי (שבסופו של דבר קורא קבצים מהמחשב שלי). איזה סוג של נתב אני צריך ? אני מעוניין שהנתב החדש יהיה פשוט "המשך" לנתב הקיים ולא רשת חדשה, כך שבמעבר בין הקומות הקליטה תשמר (בערך כמו שעושים בבנייני משרדים או בקניונים גדולים) כיצד מגדירים כזה סוג של חיבור ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחובר ב ADSL ובזב"ל. לאחרונה שדרגתי את החיבור מ15 ל40 - אבל אני לא מצליח להגיע למהירות הזו (מגרד את ה 16 מגה). אחרי הרבה שיחות ובדיקות מול התמיכה - הם סוף סוף אמרו לי שככל הנראה במודם שלי... אני מחובר עם מודם d-link dsl-2500u שמחובר לנתב אלחוטי של tp-link tl-wr841n. ניסיתי גם לחבר ישירות את המודם למחשב (ללא הראוטר) - וגם אז המהירות לא עולה - אז אני מניח שהבעיה היא במודם של בזק. כמה שאלות... 1. האם בזק לא אמורים להחליף לי את המודם בחינם? אני לא זקוק לנתב - רק למודם. 2. אם בזק לא אמורים להחליף לי את המודם - אז מה האפשרויות שלי? לרכוש מודם בעצמי? איזה לרכוש וכו'. תודה, רם
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנהג מוזר כבר יומיים. זה לא קרה לי בחיים. רוב האתרים עובדים אבל יש אתרים שפתאום זה לא נכנס אליהם. זה התחיל אחרי שעשיתי ריסטרט לראוטר. מה כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בתשתית הוט 100 ולספק הוטנט בשבוע שעבר. מאז יש לי בעיות בכל הקשור לוידאו צ'טים. ברב המקרים (90%) אני לא רואה את הצד השי ולא יכול ליצור עימו קשר. הבעייה קיימת בכל אתרי הוידאו צטים שניסיתי עד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק + בזק בינלאומי ולא היתה של שום בעייה. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לא מזמן התחילה לי בעיית שימוש באינטרנט בתוכנות ובמשחקים, הגלישה בדפדפן בסדר גמור. ללא קשר למחשב היה צורך בפרמוט לכן אין קשר להגדרות מחשב / בעיה במחשב / אנטי וירווס / פיירול. נכנסתי אל הנתב 10.0.0.138, עשיתי לו איפוס, ומאז הסקייפ, TV, תוכנות ומשחקים לא עובדים למעט הדפדפן. כיצד אני מסדר זאת? מה הרסתי? הבנתי שצריך לקנפג את זה מחדש בגל הרסטור? יש מישהו שמבין בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לנו בבית נתב ומודם הוטבוקס. בדקתי ב-config של הראוטר וראיתי שיש הוסט נוסף שמחובר מלבד המחשב שלי. ה-MAC שלו מסתיים ב-ffffff. האם זה הטלפון או device פנימי אחר? מי זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
התחברתי לסלקום TV ראוטר מודם של בזק בממ"ד. ( חדר עבודה עם מחשבים מחוברים ישירות לראוטר.) מסלקום שמו לי מגביר טווח מחובר לראוטר ישירות בממ"ד + מגביר טווח בסלון שמחובר לממיר בכבל. ( האמת חיברתי אותו בכבל לראוטר ישן שישמש כרפיטר בסלון כי אליו מחובר גם מחשב HTPC בכבל ולכן הממיר והמחשב בסלון מחוברים בכבל לראוטר שמתפקד כרפיטר והרשת עובדת מצויין כמעט כמו גלישה בחיבור קווי לאחר בדיקת מהירות. ) אני רואה את הרשת 5G וה 2.4 G יש במגביר טווח מדבקה מאחור עם סיסמא ך 5G ול 2.4G אני מכניס ולא מצליח להתחבר. גם הרפיטר שאני רואה את הרשת WIFI שלו לא מצליח להתחבר ממכשיר סלולר כבעבר עם הסיסמא הישנה/קיימת של הרשת הביתית. אשמח לעזרה בנדון. התקשרתי לסלקום.... אמרו שלא ניתן להתחבר עם מכשיר סל…
-
- 7 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מכיר רכזת ביתית טובה - 8 או 16 פורטים של 10/100/1000 עם זיהוי אוטומטי של מהירות וסוג הכבל הנדרש (מסוגלת להתחבר לרכזת אחרת בלי להצליב את הכבל) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי ראוטר מסוג D-link 6740U (מתפקד כמודם וראוטר, אין עוד מודם או AP באמצע) ולאחרונה כשניסיתי להתחבר לשירותים מסויימים כגון PLEX ואחרים גיליתי שיש לי Double NAT כדי לשלול שהבעיה היא בראוטר נרשמתי ל CCC במקום הוט נט וגיליתי שגם שם הראוטר מזהה ב wan info כתובת ip שונה מהחיצונית שלי. לדוגמא כתובת חיצונית ב CCC : 5.22.129.141 הכתובת שמופיעה בראוטר: 100.65.31.241 לדוגמא כתובת חיצונית ב HOT : 149.78.27.71 כתובת נוספת: 213.57.64.251 כמובן שהכתובות הנ״ל משתנות בכל חיבור. בנוסף אציין שב - HotNet הכתובת שמופיעה ב WAN INFO זהה לכתובת החיצונית אבל ב- Logs של השירותים הנ״ל אני עדיין רואה שתי כתובות כאש…
-
- 10 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום תותחים בעיה מוזרה שקיימת אצלי יש לי ראוטר של בזק D-LINK התחילו לי בעיות לפני שבוע וחצי בערך שה WIRELESS פשוט מתנתק כל כמה דקות וחוזר רק אם מאתחלים את הראוטר, החלפתי את הראוטר אתמול והביאו לי ראוטר חדש אותו דגם, עדיין אותו בעיה מוזרה, הדבר הכי מוזר הוא שהמחשב שלי שמחובר ישירות בכבל רשת לא נפגע בכלל ומחובר בלי שום בעיה וללא ניתוקים בזמן שהWIRELESS נעלם, רק ה WIRELESS נעלם הנורה שלו דולקת על הראוטר אבל אין שום אופציה להתחבר אליו ואפילו לראות אותו. דיברתי עם התמיכה של בזק נראה לי שזה כמו לדבר לקיר אין להם ממש מושג, מקווה שמישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט יעיל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש, במחשב הישן יש 5TB של קבצי עבודה שאני צריך להעביר למחשב החדש. המחשבים עומדים אחד ליד השני ואני רוצה להעביר את קבצי העבודה למחשב החדש, מבלי לפתוח את המחשבים. האם יש דרך לחבר את המחשבים דרך כבל רשת ולהגדיר איך שהוא שיהיה אפשר להעביר את החומר? האופציה השניה שאני מכיר זה דרך כונן חיצוני שיש לי USB3 אבל זה יקח נצח וגם ידרוש המון התעסקות (החיצוני 500GB) אשמח לעזרה בנושא
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עשינו חבילה חדשה של 40 מגה (בנדל של ספק+תשתית דרך אקספון 018) מאז שהתקינו לי את האינטרנט יש בעיה מעצבנת ברמות מטורפות. פעם בכמה זמן (לפעמים כל כמה שעות לפעמים כל כמה ימים) הראוטר מפסיק להגיב. האינטרנט מפסיק לעבוד (עדיין מחוברים לראוטר), כשמנסים להתנתק ולהתחבר הוא לא נותן להתחבר לא אלחוטית (לשתי הרשתות של 2.4 ושל 5) ולא חוטית. אם מכבים ומדליקים אותו הוא חוזר לחיים כמובן. הראוטר זה D-Link DSL 6850U. היו אצלי כבר שני טכנאים של בזק, דיברתי גם עם התמיכה שלהם לבדיקת הגדרות וגם עם התמיכה של אקספון והם לא רואים שום בעיה. החליפו לי את המעגלים של הקו בקופסא מחוץ לבניין (לפחות ככה הטכנאי אמר) ועברתי כבר 3 ראוטרים (שלושת חדשים מהקופסא). הטכנאי האחרון שהיה פה אמר ש…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל מזה שיש לי 100 מגה אצל הוט + הוטנט. WINDOWS 8.1 הבעיה שלי זה שאני מקבל על מחשב אחד ברשת הבייתית שמחובר באופן קווי לרשת מהירויות נמוכות 60-65 בבדיקת המהירות. כאשר בשאר המחשבים המחוברים באופן קווי המקבלים 100 מגה. הבעיה מסתדרת לכמה זמן אחרי שאני עושה הסרה של הדרייבר של הכרטיס רשת אך חוזרת לעצמה אחרי זמן מה. מדובר בכרטיס אונבורד שלאינטל על הלוח H87-D3H. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם. לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת. מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה. אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb. עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה? אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם? או שאני סתם מפונק? תודה…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר אלחוטי מעולה שיחזיק חיבור של 15 מכשירים אלחוטיים בו זמנית תקציב עד 500 שקל תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני מבקש המלצה על ראוטר שיודע לתזמן כיבוי והדלקה של WIFI לפי שעות. המטרה שלי היא בלילה לכבות את ה WIFI כדי לא לספוג קרינה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
החל מהיום, חברת HOT מציע ללקוחות עיסקיים חיבור בנפח של 500M בערוץ היורד (ורק 10M בערוץ העולה). ההצעה תקפה רק באיזורים מסויימים בארץ והעלות - 279 ש"ח לחודש (לפני מע"מ). http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001002283 ההודעה לעיתונות - מצ"ב בקובץ PDF.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבירור שערכתי מול HOT מסתבר שהתמיכה במהירות 500M ללקוחות עיסקיים מתבצעת באמצעות HOTBOX חדש המכונה HOTBOX 3. זהו מודם/נתב שבזק מספקת ללקוחות - והחידוש המעניין - הוא תומך באלחוט בתקן AC. http://www.hot.net.il/UploadFiles/01_2015/49151_hot_hotbox3_booklet_new.pdf
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-