רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
רכשתי דרך האינטרנט מיני ראוטר משולב במטרה להשתמש בו כ- Repeater הגדרתי אותו לפי ההוראות, אני מצליח להתחבר אליו אך לא לגלוש דרך האינטרנט. הראוטר הביתי הוא של חברת הוט מסוג HotBOX
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה ככה נראה ה-500 מגה של הוט, גם מחול (דרך הוטנט) . הפכתי אותו למודם, הוא מגיע כנתב אבל אני משתמש ב Linksys E3000 עם Tomato בתור סוויץ וראוטר שהוא מחשב עם מערכת של MikroTik RouterOS. כרגע מבחינת הוטנט כתובת 213.57 עובד בסדר, אבל הרבה ניתובים לחו"ל עושים בעיות, 149.88 עובד ממש טוב אבל יש להוטנט תקלה שהאייפי הזה לא מקבל מפנה שום פורט מבחוץ, פשוט חוסם אותו. הם אומרים שזאת תקלה והם יפתרו אותה. מבחינת הורדות של טורנטים חבר שלי בדק ומצא ש-ב Linux ההורדות יגיעו ללא בעיה ל 500 עם ארדיסק רגיל. המערכת קבצים NTFS פשוט גרועה בכתיבה בכל הנושא של טורנטים או דברים שעובדים דומה. לא יהיה מצב של Overload או משהו שיגביל את ההורדה באופן יציב. דרך WGET , תוכנה בפקודה של CMD, בודקת חיבור בודד…
-
- 15 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
משום מה אני חסום ממנוע החיפוש של גוגל. החלפתי דפדפנים, ניסיתי מחשבים שונים ברשת. מחובר דרך הוט ניסיתי לנתק ולחבר את המודם. ל-Gmail כן מצליח להיכנס. דרך VPN כן מצליח להיכנס לגוגל. מוזר לי מאוד. לא עושה שום דבר חריג במחשב... למישהו יש רעיון? תודה
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , עברתי ל100 של בזק . לצערי הם הפסיקו למכור מודם VDSL , היום ניתן לרכוש או להשכיר ראוטר/מודם בלבד . יש לי כמה ראוטרים , אן לי צורך בעוד אחד (ועוד מסורס) . האם יש אפשרות לרכוש מודם VDSL בלבד איפשהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב Toshiba L50 A 1D5. ראוטר ASUS ac87U Windows 8.1 64Bit קניתי באיביי כרטיס רשת אלחוטי Intel 7260AC Dual band יש לו בעיה להתחבר לראוטר לרשת 2.4G אם אני פותח נקודת גישה דרך ה LG G2 שיש לי הוא מתחבר בלי בעיה. לרשת ה 5G AC של הראוטר הוא מתחבר אבל לפעמים עושה בעיות ומתנתק. מה יכולה להיות הבעיה? פרטים מ NETSH netsh>wlan show driver Interface name: Wi-Fi 2 Driver : Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 Vendor : Intel Corporation Provider : Intel Date : 19/09/2013 Version : 16.5.3.6 INF file : C:\Windows\INF\oem87.inf Files …
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל מהירות 15 מגה במקום 100. כשהתקשרתי להוט הם אמרו שהם לא מתחייבים למהירות של 100 מגה באופן קבוע. מה אני יכול לעשות ולמי אני יכול לפנות עם הבעיה, הוט מסרבים לקחת אחריות מבחינתם המהירות היא תקינה וגם במקסימום אני לא מקבל יותר מ-50 מגה. לאיזו נציגות של החוק אפשר לפנות עם הבעיה? צירפתי קובץ עם המהירות שאני מקבל.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות בנושא תקן AC, להלן ריכוז פתרונות שקיימים בארץ נכון לסוף ינואר 2015: 1. נתב BR-6478AC של חברת Edimax (סקירה) שעולה סביב 450 שקל. 2. נתב EA6900 של LINKSYS שעולה סביב 1,500 שקל. 3. נתב WRT1900AC שעולה סביב 2,000 שקל. 4. ממש לאחרונה התחיל להיות זמין הנתב BR-6208AC של EDIMAX בכ-290 שקל. אפשרות אחרת היא לרכוש נתב סטנדרטי ולחבר אליו נקודת גישה שתומכת ב-AC כמו ה-DAP-2660 של D-LINK בכ-1,300 שקל.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר שבנוי למהיריות גבוהות בפועל. לא חשוב לי העניין האלחוטי, כי אני מחבר רק מחשב אחד(כרגע לפחות). האם ישנו נתון כלשהו שעלי לבדוק, כדי לדעתם אם הדגם מתאים? אני רואה שרובם נופלים תחת הקטקגוריה של 300MBITS או 450, אך התחושה שלי היא שמדובר בנתון "גנרי", שלא בהכרח ישקף את המציאות. כדי להמחיש את מה שאני רוצה להימנע ממנו, הנה קישור להודעה שכתבתי לפני כמה שבועות על בעיה שיש לי , לאחר שדרוג ל15MBITS http://hwzone.co.il/community/threads/557114-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92-%D7%9C15MBITS?p=5000338#post5000338
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. הראוטר שלי- נמצא בצד אחד של הבית ומחובר קווי לנייח בלי בעיות. בצד השני של הבית יש לפטופ שמחובר לטלוויזיה שקולט סיגנל מאוד מאוד חלש. אין אפשרות לחבר את הלפטופ בצורה קווית, וגם ניסיתי להוסיף wireless adapter וזה לא עזר. מצד שני, אין גם אפשרות לקרב את הראוטר ללפטופ, והמרחק ביניהם רב. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן ראוטר של בזק החדש הנקרא D-LINK 6850u,נתב זה הוא הראשי, ואני רוצה לחבר אליו את הנתב Netgear DGN2200V1 ולהפך את ה-Netgear לנקודת גישה AP שניהם מחוברים בכבל רשת? איך אני עושה אתה זה?
-
- 5 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום רב, בבית שלי אני רוצה ליצור את הקונפיגורציה הבאה : אני מחפש למלא את המשבצת הירוקה. אני מחפש נתב מומלץ, מישהו מכיר דגם? שיקבל את הרשת ממתאם הPLN (מתאם שעובד על רשת החשמל) , ויאפשר לי לגלוש אלחוטית בסלון (עם פלאפונים, לפטופים, וכו') וגם יוציא חיבור קווי לסטרימר שלי (שבסופו של דבר קורא קבצים מהמחשב שלי). איזה סוג של נתב אני צריך ? אני מעוניין שהנתב החדש יהיה פשוט "המשך" לנתב הקיים ולא רשת חדשה, כך שבמעבר בין הקומות הקליטה תשמר (בערך כמו שעושים בבנייני משרדים או בקניונים גדולים) כיצד מגדירים כזה סוג של חיבור ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי לשים לב לבלאגן המתחולל בהנהלה של Unlimited. הדחת היו"ר המכהן והחלפתו באיש משרד האוצר מוכיחה שמי ששולט במיזם בפועל היא חברת החשמל. סיטואציה זו יכולה לגרום לעיכובים רציניים מאוד בפריסה של הסיבים, שכבר היום מתבצעת בעצלתיים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001003510 עדכון: 26/1/2015: עכשיו הסיפור של Unlimited באמת נהיה מעניין. אתמול היתה כתבה בגלובס שבה הוטלה האשמה על העיכובים בפרויקט על חברת החשמל. היום, בעיתון הכלכלי מתחרה (כלכליסט) גורמים "עלומים" דואגים להכפיש את ויה אירופה. בקיצור - יש מלחמה בין שתי השותפות העיקריות במיזם - חח"י וויה אירופה - מה שמבטיח שהפרויקט לא ממש יתקדם. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3650800,00.html?dcRe…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב לא מזמן התחילה לי בעיית שימוש באינטרנט בתוכנות ובמשחקים, הגלישה בדפדפן בסדר גמור. ללא קשר למחשב היה צורך בפרמוט לכן אין קשר להגדרות מחשב / בעיה במחשב / אנטי וירווס / פיירול. נכנסתי אל הנתב 10.0.0.138, עשיתי לו איפוס, ומאז הסקייפ, TV, תוכנות ומשחקים לא עובדים למעט הדפדפן. כיצד אני מסדר זאת? מה הרסתי? הבנתי שצריך לקנפג את זה מחדש בגל הרסטור? יש מישהו שמבין בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? שדרגתי את האינטרנט ל 200mbit ולכן הייתי צריך ראוטר בהתאם עם פורטים של 1000. רכשתי את הראוטר TL-WR1042ND של חברת TP-Link. הבעיה שהטורנטים לא נוסקים בהורדות כמו הראוטר הקודם. אני לא יודע כבר מה לעשות. הראוטר הקודם בהחלט עבר חלק והוריד לי על מקסימום. אבל משום מה הראוטר הזה לא. ניסיתי המון דברים כולל עדכונים לתוכנה של הראוטר ושום דבר לא עזר. בקיצור HELP ME! אם תראו את קצב ההורדה אתם תפלו מצחוק. גם אם אני מוריד טורנט שיש בו 900 סידרים בלי מורידים וכלום. מוריד לי על גג 40-50KB לטורנט מה עושים?!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בתשתית הוט 100 ולספק הוטנט בשבוע שעבר. מאז יש לי בעיות בכל הקשור לוידאו צ'טים. ברב המקרים (90%) אני לא רואה את הצד השי ולא יכול ליצור עימו קשר. הבעייה קיימת בכל אתרי הוידאו צטים שניסיתי עד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק + בזק בינלאומי ולא היתה של שום בעייה. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחובר ב ADSL ובזב"ל. לאחרונה שדרגתי את החיבור מ15 ל40 - אבל אני לא מצליח להגיע למהירות הזו (מגרד את ה 16 מגה). אחרי הרבה שיחות ובדיקות מול התמיכה - הם סוף סוף אמרו לי שככל הנראה במודם שלי... אני מחובר עם מודם d-link dsl-2500u שמחובר לנתב אלחוטי של tp-link tl-wr841n. ניסיתי גם לחבר ישירות את המודם למחשב (ללא הראוטר) - וגם אז המהירות לא עולה - אז אני מניח שהבעיה היא במודם של בזק. כמה שאלות... 1. האם בזק לא אמורים להחליף לי את המודם בחינם? אני לא זקוק לנתב - רק למודם. 2. אם בזק לא אמורים להחליף לי את המודם - אז מה האפשרויות שלי? לרכוש מודם בעצמי? איזה לרכוש וכו'. תודה, רם
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מכיר רכזת ביתית טובה - 8 או 16 פורטים של 10/100/1000 עם זיהוי אוטומטי של מהירות וסוג הכבל הנדרש (מסוגלת להתחבר לרכזת אחרת בלי להצליב את הכבל) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ראוטר פיזי והראוטר של המודם עושה לי המון בעיות, איך אני מבטל אותו?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לנו בבית נתב ומודם הוטבוקס. בדקתי ב-config של הראוטר וראיתי שיש הוסט נוסף שמחובר מלבד המחשב שלי. ה-MAC שלו מסתיים ב-ffffff. האם זה הטלפון או device פנימי אחר? מי זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 8k צפיות
-
-
לפי המפרט אני רואה שכן. יש לי מחשב מחובר עם כרטיס 1 GIG, וכבל 5E אבל עדיין המחשב אומר שהצד השני ב AUTO מוכן לקבל רק 100 במקום 1 GIG, אני מפספס משהו ?
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנהג מוזר כבר יומיים. זה לא קרה לי בחיים. רוב האתרים עובדים אבל יש אתרים שפתאום זה לא נכנס אליהם. זה התחיל אחרי שעשיתי ריסטרט לראוטר. מה כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי ראוטר מסוג D-link 6740U (מתפקד כמודם וראוטר, אין עוד מודם או AP באמצע) ולאחרונה כשניסיתי להתחבר לשירותים מסויימים כגון PLEX ואחרים גיליתי שיש לי Double NAT כדי לשלול שהבעיה היא בראוטר נרשמתי ל CCC במקום הוט נט וגיליתי שגם שם הראוטר מזהה ב wan info כתובת ip שונה מהחיצונית שלי. לדוגמא כתובת חיצונית ב CCC : 5.22.129.141 הכתובת שמופיעה בראוטר: 100.65.31.241 לדוגמא כתובת חיצונית ב HOT : 149.78.27.71 כתובת נוספת: 213.57.64.251 כמובן שהכתובות הנ״ל משתנות בכל חיבור. בנוסף אציין שב - HotNet הכתובת שמופיעה ב WAN INFO זהה לכתובת החיצונית אבל ב- Logs של השירותים הנ״ל אני עדיין רואה שתי כתובות כאש…
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום תותחים בעיה מוזרה שקיימת אצלי יש לי ראוטר של בזק D-LINK התחילו לי בעיות לפני שבוע וחצי בערך שה WIRELESS פשוט מתנתק כל כמה דקות וחוזר רק אם מאתחלים את הראוטר, החלפתי את הראוטר אתמול והביאו לי ראוטר חדש אותו דגם, עדיין אותו בעיה מוזרה, הדבר הכי מוזר הוא שהמחשב שלי שמחובר ישירות בכבל רשת לא נפגע בכלל ומחובר בלי שום בעיה וללא ניתוקים בזמן שהWIRELESS נעלם, רק ה WIRELESS נעלם הנורה שלו דולקת על הראוטר אבל אין שום אופציה להתחבר אליו ואפילו לראות אותו. דיברתי עם התמיכה של בזק נראה לי שזה כמו לדבר לקיר אין להם ממש מושג, מקווה שמישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט יעיל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-