רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים יש לי בעיה קטנה ואני צריך עצה הגעתי למצב שבו האינטרנט מתנתק לי באופן תדיר הרמתי טלפון לתשתית בזק והם מודיעים לי לאחר שהם שלחו אלי טכנאי ולאחר בדיקות מרובות כי אין באפשרותי לגלוש ב 1.5 מגה אלא רק ב 750 בטענה כי אני רחוק יחסית מהמרכזיה מה אני יכול לעשות כעת האם אני יכול לדרוש מהם בתור חברה ענקית לסדר את התשתית באיזור שלי? האם יש לכם עצות מה אני יכול לעשות? מה הייתם אתם עושים במקרה כזה שחברה כמו בזק לא מספקת לכם תשתית של 1.5 מגה כמובן שמעבר ל 1.5 לא ניתן בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע שוכר מודם ADSL מבזק, המחובר בכרטיס רשת למחשב. אני רוצה לקנות מודם כדי להפחית עלויות. בזק מציעה מודמים בטווח המחירים של 400-480 ש"ח. ניתן גם לקנות מודמים פנימיים בחנויות אחרות. יש לכם עצות עשה ואל תעשה בנוגע לרכישת מודם? האם יש הבדל באיכות החיבור בין המודם שלי לבין מודם USB, או מודם פנימי? מה כדאי לקנות? (ובעצם גם איפה???) תודה רבה מראש על המידע
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חושד שהראוטר שלי בתהליכי גסיסה. התקשרתי לבזק והם אמרו שמהיום אפשר רק להשכיר מהם ראוטר, אז חשבתי שאולי פשוט עדיף לקנות אחד בעצמי. אני מחפש המלצה למודם-ראוטר אלחוטי במחיר סביר (עד 300 ש"ח?). אני יוצא מנקודת הנחה שניתן למצוא ראוטרים איכותיים יותר מאשר מה שבזק מציעים, ובאחריות מספיקה כדי שזה יצא משתלם. יכול להיות שהנושא כבר נטחן בפורום, ואם כן אני אשמח לקבל הפניה לדיון קודם רלוונטי. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
במסגרת מפגש בלוגרים שנערך אתמול (יום שלישי, 3/7/2012) חשפה חברת החשמל את מיזם הסיבים האופטיים שלה. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2348
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים אני גר בבית פרטי כאשר הרשת שלנו בבית היא אלחוטית-אני משתמש בנתב של חברת בלקין בתקן G. הנתב ממוקם בקומה השניה בחדרי השינה והמחשבים בקרבתו מתחברים בקלות כאשר האות נקלט ברמה מקסימלית. הבעיה מתחילה בקומת הקרקע כאשר האות מן הסתם חלש יותר והמחשבים כמעט ולא מצליחים להתחבר ואם כן אז הגלישה מאוד איטית. רציתי לבקש ממכם המלצה לרכיב שישמש לי כמגבר/REPEATER של חברה טובה ובסדר גודל מחיר של 250-300 שקלים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם אני חדש כאן כבר שנים רבות אני נמצא אצל בזק/בזק בינלאומי ומשתמש בראוטר/מודם שהן מספקות. לאחרונה עברנו לבית חדש ואין קליטה של ווייפי בחלק גדול של הבית, וגם מתחיל להימאס לי מהמודם-ראוטר הקיים (D-Link 6740-U). מאחר שאני לא הרפתקן ואין לי את הידע הטכני הנדרש כדי להפריד ראוטר ממודם, אני מחפש מוצר מוגמר להחליף את הראוטר-מודם הקיים באחד אחר יותר טוב. בשיטוטי ברשת נתקלתי במוצר הזה - TP-Link Archer VR600 AC1600 (לינק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1). האם הנ"ל יכול לתת מענה מיטבי לחיבור של בזק ובזק בינלאומי (100MB)? האם האנטנות שלו חזקות ויכולות לשפר את הקליטה בבית? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
מאז שעברתי מבזק להוט החיבור של הביטורנט איטי להחריד, לא עובר את העשר קילו ביט - החיבור הוא על 1.5 מגה. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך - התקנתי כמה תוכנות ביטורנט, שיניתי הגדרות ביו-טורנט לפי מדריכים ברשת, עשיתי port-forwarding בראוטר האלחוטי. שום דבר לא עובד. המחשב הוא מסוג AMD שיש לי בצד את רשימת החומרה. הראוטר הוא של level one והמודם הוא של הוט. ספק האינטרנט הוא אינטרנט זהב - כל הפורטים פתוחים למחשב. דיברתי עם שתי החברות ולטענתם הם לא חוסמים שיתוף קבצים, אני יודע שאינטרנט זהב לא כי בבית הישן שלי היה לי אינטרנט זהב עם בזק וההורדתי היו בסביבות ה 300 קילו. למישהו יש מושג? כבר ממש התייאשתי? אולי זה הוט שדופקים את זה? עשיתי חיפוש קצת בפורומים ודווקא יש תגובות טובות על הוט. ושכחתי …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם נתב אלחוטי כתובת 192.168.0.1 אני רוצה להוסיף לו AP נוסף, אבל מטעמי אבטחה אני רוצה שה-AP הנוסף יחלק כתובות ב-Subnet אחר, 192.168.1.1. הקטע שאני רוצה שבשני הרשתות יהיה אינטרנט. אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה (חודשיים שלושה) אני חווה איטיות מטורפת\דיליי בהורדת טורנטים. תופעה שלא היתה קיימת קודם. אין בעיה לגלוש\טעינת סרטים ביוטיוב, אין בעית הורדת ישירות מהרשת. יש בעיה להתחיל הורדה של טורנט. כמובן ששני הצדדים (הוט ו-012) מתנערים וטוענים שזו לא בעיה שלהם והם לא תומכים בטורנטים (?). מישהו נתקל בתופעה כזאת \ מישהו יכול להמליץ על ספק שלא מגביל הורדת טורנטים? תודה
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לא מזמן העלתי טורנט ראשון לטראקר פרטי קטן שאני משתמש בו בצורה קבועה, אז אני הסידר היחיד לבנתיים, כרגע יש 4 ליצ'רים על הקובץ, תאורטית הם אמורים להיות מספיקים חזקים בשביל למשוך ממני את רוב מהירות ההאעלה שלי, אבל לא כך העניין, יש למישהו הסבר בקשר לזה?? אני יודע שיש צורך לשלוח גם פאקטי אימות אבל לא יכול להיות שהמהירות האעלה שלי לא תעלה מעל 12 כמעט אף פעם.
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
במצב דוס בזמן סיום הבדיקה חלון התוצאות נעלם איך ניתן לגרום לו להשאר חלונות איקס פי פרו
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת וצריך המלצות... ההפרש בין Intel 10/100 LAN לבין Genius 10/100 LAN הוא יותר מ 100 ש"ח האם יש הצדקה לכך שה Intel הרבה יותר יקר ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיימת תאימות של כרטיסי רשת ונתבים המבוססים על Wi-Fi בתקן G ל-WiMAX? כלומר, האם מחשבים המצויידים בכרטיס רשת אלחוטי בתקן G יוכלו להתחבר לרשתות WiMAX? אם כן, אז באילו תנאים ומגבלות? דרך אגב, באיזה מהירויות מדובר ברשתות WiMAX?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויסטה שמחוברים לראוטר של לינקסיס. המחשב הראשון עבד בסדר גמור בחצי השנה האחרונה (ויסטה 64 ביט). השבוע חיברתי מחשב נוסף עם ויסטה 32 ביט. היום עדכנתי את ויסטה ל-SP1, ומאז המחשב לא מצליח לתקשר כראוי עם הראוטר. ויסטה כל הזמן מגדירה את הראוטר כ-"Unidentified network". ניסיתי לחפש פתרון ברשת, אבל לא מצאתי תשובה. כשאני נכנס ל-properties של כרטיס הרשת (בשני המחשבים יש את אותו כרטיס רשות מובנה על לוח-האם), שני הכרטיסים מוגדרים באותו האופן בדיוק. ההבדל הוא שכשאני מבצע דאבל קליק על כרטיס הרשת ומופיע החלון המצורף, במחשב שעובד כראוי IPv4 מוגדר כ-Internet ו-IPv6 מוגדר כ-Local, בעוד במחשב שלא עובד שניהם מוגדרים כ-Local. אני מניח שדבר זה קשור לתקלה. באמת שאין לי מושג מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי היום בבעיה קצת מציקה של הודעת Network cable is unplugged כאשר הוא בעצם כן מחובר... חשוב לציין שכשאני מחבר את הכבל לחיבור הרשת הנורה לא נדלקת.. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולהחליף את הכבל לאחר אשמח לשמוע את עצתכם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את המודם של TP-LINK המדובר בחרתי לקנות לאחר המלצות ושיבוחים רבים פה בפורום. לאחר חודשיים (בערך) של שימוש הוא התחיל לעשות לי צרות, הפסיק להתחבר לאינטרנט (הנורית של הסנכרון מול בזק לא עבדה יותר) והוא גם לא נתן לי לגשת אליו יותר דרך LAN להגדרות מערכת שלו. במסגרת האחריות כמובן (בערך 3 שנים אם אני לא טועה) לקחתי אותו למעבדה בערך היחידה בארץ שמטפלת בזה (זה ממש רחוק ממני) במיוחד כדי לתקן את הבעיה. אך לא הופתעתי לגלות שחברת benda לא רחוקה להיות משאר היבואנים הטיפוסיים שיש לנו בארץ הקודש, אני אסביר: הם עשו לו בדיקה במשך שלוש שעות בערך, לאחר שחזרתי לשם, הבנתי מהם שהם "בסך הכל" עשו לו איפוס ושדרוג גרסת קשוחה (מה שכבר עשיתי ממזמן לגרסה האחרונה להיום (נכון לכתיבת שורות אלה)), ולא בדקו…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קראתי פה הרבה דיונים והמלצות כל אחד ממליץ על משהו אחר יש לי בבית 3 מחשבים ניידים ומחשב אחד נייח קראתי על הדגם 9980 ועל דגם 9970 ועל עוד דגמים נוספים ואני רוצה לדעת מה נותן את התמורה הכי טובה למחיר? על מה עדיף לי ללכת?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו HOT כבלים ויש לו טאבלט שהוא רוצה להתחיל באמצעותו לגלוש באינטרנט אלחוטי. איך במצב זה מתקינים אינטרנט? לפי דעתי מגדירים נתב אלחוטי רק דרך מחשב. חוץ מזה הוא לא יודע שהוא גם צריך לקנות נתב אלחוטי. האם חברת HOT דואגת לסדר כל דברים האלה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי DLINK 6740 עושה בעיות. המון ניתוקים. בעיקר עם טורנטים קראתי על עוד אנשים שחווים אותם בעיות איתו האם ניתן לקחת מודמים מבזק? או מודם-ראוטר? מה אתם ממליצים? תודה http://www.hometheater.co.il/vt200864.%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-VDSL.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4568674,00.html
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מתקשר השעלה הראשונה שהבחור של ערוצי זהב שועל אחרי הפרטים האישיים זה איזה מעבד יש לך אני אומר לי אי אם די , הוא אומר לי "אי אן קי" אני אומר לו לא מערכת מבוססת מעבד אטלון אקס פי של אי אמ די , אז הוא כזה .. מה זה ,בחיים לא שמעתי ROFL אחרי זה הוא שעל אם יש לי ווינדוז אקס פי מקורי או לא ... ואני עניתי כן :( (לא יודע מה יהיה) בקיצור ביום שני בין 3 ל5 יתקינו לי כבלים , מחכה לטוב.. 8) nezeq should die!! no more ADShell 4 me!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי לפני חודש לתשתית של בזק ולקחתי את החבילה של ה8 מגה הורדה על 800 ק''ב העלה ואני חושב שאני לא מקבל אפילו חצי מזה מבחינת העלאה שאני בדוק ב SPEEDTEST אז אני רואה 0.72 מגה אז זה עוד איכשהו בסדר והורדה זה מראה לי במקרה הטוב 3.5 מגה ניסיתי לסגור את כל המחשבים ברשת ולסגור את הטורנט וכל השטיות האלה ואני מוריד במקרה הכי טוב על 400 ק''ב. ששאלתי את בזק הם ישר אומרים לי שהכל בסדר ושככה זה צריך להיות ובאתר של הנוכלים האלה הם אומרים ש8 מגה צריך להוריד על 1000 ק''ב.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למנהלי הפורום שלום! אני אגשישר לעניין כאשר אני נותן תפקודה IPCONFIG בCMD ה"סאבנט" שמופיע לי הוא 255.255.255.255 אני יודע ש CALSS A הוא 255.0.0.0 B הוא 255.255.0.0 ן C הוא 255.255.255.0 ידוע לי שכתובת IP מורכבת מ NETWORK ID ו HOST ID. שאלתי היא מה אומר המצב הנ"ל?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט בתשתית הכבלים. רציתי לדעת איך אתם ממליצים לי לעשות את זה: 1) לחבר את המודם שלהם לסויץ ולבקש מהם לקבל כתובת קבועה. 2) לחבר את המחשבים עם ICS. עדיין אין ברשותי את החומרה הנדרשת לאחד מהם. יש לציין שאינני צריך שיתוף בין המחשבים ואני מעדיף שלא תהייה ביניהם תלות, ולכן האפשרות הראשונה יותר מתאימה לי. הבעיה היא שאני לא מכיר את המדיניות של הספקית והוט בנוגע לחיבור קבוע, ולכן ייתכן שאתקל בקשיים אם אנסה את הדרך הראשונה, ולכן הדרך השנייה תתבצע ללא כאבי ראש מיותרים. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי ש012 הם אילו שחוסמים פורטים .... לאחרונה שמתי לב שחוץ מ7 ..8...בבוקר שהמהירות הורדה מקסימלית בתוכנת ההורדות שלי JDOWNLOADER משרתי ORON כל היום בכל שעה לא זז יותר מ 40K חשבתי אולי זו בעיה של איי פי קבוע ביקשתי מ 014 לעבור לחייגן והתחלתי לבדוק את אותם הקבצים בדיוק לא עלה מעל 20K . ניתקתי את החיבור של 014 ועם חייגן 012 וססמא של חבר (לצורך הבדיקה) אני רואה שזה מוריד לי על 130K !! כל קובץ ...עשיתי את הבדיקה הזו כמה וכמה פעמים במהלך היום עם אותם קבצים התחברתי רגיל עם 014 שלי ראיתי 10 - 20K התנתקתי התחברתי עם 012 והופ ! 100K + .... יש למישהו הסבר ? ובדיוק לפני שבועיים נכנסתי להתחייבות איתם לא נראה לי שיש טעם להתקשר ממש לתמיכה הרי מה כבר יגידו לי שם ? יתחילו…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-