רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה דקות סיימתי להתקין לקרוב משפחה את ה-Edimax BR-6204WG ההתקנה עברה מצויין והראוטר פועל מצויין. התצורה היא שמחשב אחד מחובר קווית לראוטר ועוד מחשב בחדר סמוך אלחוטית כמובן. האינטרנט במחשב עם החיבור הקווי עובד כמו שצריך מלבד ניסיונות להתחבר אלחוטית לנתב שלא ממש מצליחים. וינדוס חוזר על השגיאה ההזויה הזאת "אין ל-Windows אפשרות להתחבר לרשת שנבחרה. ייתכן שהרשת אינה נמצאת בטווח עוד, נא רענן בלה בלה בלה".יש לציין שהחדרים סמוכים ועוצמת הקליטה עומדת על הקו העליון כמובן. לפעמים הבעיה הייתה היא שבר ההתקדמות היה רץ במשך כ-2 דקות עד שהיה נסגר ולא הייתה מתבצעת כל התחברות. יש לציין שאפילו את סיסמת ה-WEP הוא לא מספיק לבקש. כרטיס הרשת האלחוטי הוא DWL-120 של DLINK אם אני זוכר נכון, נר…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בעיקר בין 2 ראווטרים לטובת רשת אלחוטית בבית. הדירה היא דירת 4 חדרים סטנדרטית (קומה אחת) והחדרים עצמם דיי קרובים אחד לשני אבל חשוב לי שתהיה קליטה גם בשאר איזורי הבית. (יש לפטופ) העניין הוא שהראווטר עצמו ישב בממ"ד. מה שכן- לממ"ד יש דלת רגילה מעץ והדלת שלו ה"מקורית" לא בשימוש בקיצור, אני תוהה אם אני יכול להסתפק בEDIMAX 6204 או שאני אהיה חייב ללכת על LINKSYS WRT54GL בשביל לקבל קליטה טובה. ההבדל במחירים הוא משמעותי ואני רוצה לוודא אם יש באמת צורך להשקיע כ"כ הרבה ואם אני לא אקבל איכות טובה גם עם האדימקס. חשוב לציין שאני עובד עם הכבלים. אגב- הבנתי ממישהו שצריך לעדכן ללינקסיס הזה את הקושחה. זה חובה? כי בפעם האחרונה שניסיתי משהו כזה, הראווטר שבק חיים וממ…
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים הנה הפיתרון חברים יקרים בעמוד 2 עשיתי רשת עם ראוטר EDIMAX מרחק 20 מטר עובד סבבה מרחק 40 מטר עובד סבבה רק עם כבל 100 מטר מרחק יש לי בעיה, אין תקשורת והנורות בראוטר מהבהבות אשמח לשמוע ממישהו שמבין מה אפשר לעשות כדי להגביר את האות ל 100 מטר ? האם מגבר בצד השני של ה 100 מטר יועיל להגדלת הקשר בין שתי הצדדים ? בעבר עשיתי גם למרחק של 60-80 מטר ולא היה לי בעיות. כל החיבורים הם עם ראש מוצלב הכבל הוא מסוכך FTP (אין STP בנמצא לצערי) וקשיח יושב מרחק של 5 ס"מ מכבל חשמל במתח גבוהה. תודה רבה לעוזרים היקרים.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי... קניתי דומיין מגודדי (GODADDY) ואני רוצה "לחבר" אותו לשרת שלי בממשק של גודדי אני צריך להזין Nameserver ואין לי מושג מה זה.. הבנתי שצריך להגדיר ב הDNS עזרה תתקבל בבכרכה
-
- 12 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל של LInksys עם firmware של Tomato 1.23 לצורך העניין. הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בחדר השינה ובלילה.. כל האורות שלו מהבהבים וזה משגע אותי. אני רואה שאפשר לשחק עם חלק מהLEDים שלו, אבל אני לא רואה שום אופציה שתתן לי לכבות את נוריות הלינק (1,2,3,4). אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע.. ואם אפשר להגדיר סקריפט ללחצן הSES שידליק\יכבה את כל הנוריות זה בכלל יהיה מעולה. יום טוב 8)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צהריים טובים. ברשותי נתב של ASUS AM 604G. אני מנסה למצוא אותו כאשר אני מנסה להתחבר אליו דרך הפלאפון שלי (N95) אבל הוא לא מוצא לי אותו, הוא מוצא רק את הראוטרים של השכנים שלי. לא נסיתי לחפש אותו דרך מחשב נייד או מחשב שולחני כי אני לי אפשרותת כרגע. אבל אם הפלאפון לא מוצא לי אותו אז אני משער שגם כל חומרה אחרת לא תמצא לי אותו. מה שהגדרתי עד עכשיו זה הצפנה ביטלתי את החומת מגן ופתחתי פורטים לאימיול בגדול זה הכל. וכל ההגדרות הראשוניות בוצעו בדיוק כמו שכתוב באתר של בזק כולל הפורטים וההצפנה. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני אמור להגדיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע איך נקרא הרכיב הזה זה הUSB שנותן להתקשר לאינטרנט דרך רשת אלחוטית על מה אתם ממליצים בסכום של עד 150ש"ח ומה הדברים שצריך לבדוק ברכישת רכיב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית מודם שמחובר ל2 ראוטרים אחד קוי ואחד אלחוטי הם מחוברים ל5 מחשבים בערך בכולם יש אינטרנט ואין שום בעיה חוץ מהמחשב שלי יש לי אינטרנט (האנטי ווירוס מצליח להתחבר לשרת, וגם הLOGMEIN מחובר) אבל אני לא מצליח לפתוח שום אתר אינטרנט ואפילו הSTEAM לא מצליח להתחבר לשרת. ניסיתי הכלללללללל שום דבר לא עוזר הוצאתי את הכבל של הרשת שמחובר למחשב וחיברתי אותו למחשב נייד והיה על הנייד אינטרנט והכל עבד, ושהחזרתי אותו למחשב שלי לא היה. ניסיתי לאפס את ההגדרות של כל הראוטרים ולא עזר, ניסיתי להחליף רוטאר לרוטאר חדש וגם לא עזר. ניסיתי להחליף את הכניסה של הכבל רשת (יש במחשב 2 כניסות) וגם לא עזר. כמובן שהרבה מאוד ריסטרטים ואפילו עשיתי פעמים שיחזור לתאריך אחר, וכלום לא עזר. אני הולך להשתגע כב…
-
- 12 תגובות
- 19.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים ברשת הביתית, וגם שני נתבים מבזק. הגדרתי את שני הנתבים כ AP והכל עובד מצוין . הנתב הראשון מחובר בכבל רשת למחשב הראשון(שלי), והנתב הזה משדר לנתב אחר שנמצא בחדר אחר. הנתב השני שמשמש כגשר AP משדר למחשב השני, שנמצא מטר לידו. האם אני יכול להעביר כבל רשת מהנתב השני למחשב עצמו ולבטל שימוש בכרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני(זה שנמצא מטר ליד הנתב השני)? האם הדבר אפשרי, והנתב השני יתן למחשב כתובת תקינה? תודה
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר ך YES עם תשתית של HOT באינטרנט? או שאני חייב לעבור ל ADSL? :-[
-
- 12 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
יוצא לי פעמים רבות לעזור לחברים בטלפון לתקן כל מיני דברים במחשב. יכול להיות לי הרבה יותר קל אם באמצעות תוכנה מסוימת אני יוכל לשלוט להם על המחשב, בהסכמתם כמובן. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזאת? (עדיף כזאת שפשוטה לשימוש בשני הצדדים). בעבר השתמשתי ב-Logmein אבל כיום היא בתשלום.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עושה TELNET וכל מני בדיקות אחרות לפורטים שעשיתי להם פורווד (דרך portforward.com), ואני מגלה שהם לא פתוחים. מה יכולה להיות הבעיה? האייפי הפנימי שהגדרתי לPORT FORWARD הוא נכון. והחיצוני יכול להיות כל IP.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שיש לי את הבעיה הבאה, המודם\ראוטר מאבד סינכרון כל כמה דקות, הדבר קורה בטירוף בעיקר ביום חמישי משום מה בערב. במשך השבוע יש אולי ניתוק ביום אבל משום מה בחמישי בערב אני מקבל לפעמים סרייה של חמישה ניתוקים, נראה כי הבעיה היא לחלוטין מהתשתית כי יש איבוד סינכרון מול ה-ADSL. יש לי זוג מודמים אחד אלקטל שחור שאמור להיות פצצה ואחד סימנס, בשניהם יש את השטויות האלה, הסימנס משום מה אפילו לא מנסה להתחבר בחזרה. איך אפשר לתקוף את הבעיה הזאת ? נמאס לי זה לא מילה, מול בזק כבר היו מספר שיחות עם טחינת מים. יש לציין כי בעבר הייתה אעזקה על הקו אבל היא עברה לקו אחר ככה שלא נראה לי שזה כבר קשור או מפריע.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ניתוב מהכתובת LAN שלי לכתובת הWAN שינתב אל הכתובת LAN של המודם של בזק. יש לי DLINK 655, הכתובת שלי היא 192.168.0.2 , הכתובת של הDLINK היא 192.168.0.1 הכתובת של הLAN של המודם הוא 138.0.0.1 אני לא יודע מה הכתובת WAN של הDLINK , אני משער שבהתאמה. המטרה שלי היא להיכנס למודם של בזק גם כשאני מחובר לנתב במטרה לראות נתוני סנכרון. האם זה אפשרי בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבוקר פתאום התקשורת לחו"ל התנתקה לגמרי.. כל המסנג'ר והאתרים מחו"ל לא עלו.. מאז יש איטיות רצינית באתרים ובכלל בבדיקות מהירות שונות.. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני עושה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לדודה שלי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ATHEROS ER5007 שתומך בתקן G (חיבור 108 MBps) וגם ראוטר שתומך בזה, TP-Link WR641G/ בחרתי בהגדרות החיבור האלחוטי בראוטר חיבור של 108MB אבל כשאני מתחבר מהמחשב הנייד לראוטר, כשאני בודק את מהירות החיבור ע"י ה STATUS של החיבור אז אני רואה שהוא מחובר במהירות של 54MB. מה אני עושה לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום שלום מנסה להקים רשת ביתית בין 3 מחשבים - 2 עם VISTA ULTIMATE ואחד עם XP PROFESSIONAL SP 3. קיימת רשת בין 2 המחשבים ב- VISTA ועכשיו הוספתי מחשב שלישי עם XP ואני לא מסתדר עם הפעלת הרשת עד היום המחשב שלי היה הראשי ועליו מרוכז כל המידע ששיתפתי עם המחשב השני בויסטה... מכיוון שהחלטתי לחסוך קצת בחשמל אני יהפוך את המחשב השלישי (XP) שבו ירוכז כל המידע (מחשב ATOM) וההורדות/העלאות. תודה רבה לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם Aztech 600E של בזק וראוטר של MSI ,בדקתי והכל מחובר כמו שצריך. הכל פעל טוב פתאום האינטרנט לא עולה וככה כתוב במחשב עם הראוטר: http://i26.tinypic.com/o7sfvm.jpg בראוטר הDNS מוגדר כ 0.0.0.0 (תמיד היה ככה), כבר 3 ימים זה ככה (אתמול בלילה הוא עבד אבל כשקמתי בבוקר הוא שוב עשה בעיות). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון - אם לא, מצטערת עד לפני שבוע הכל היה בסדר אבל מאז התחילו לקפוץ פרסומות שונות כמו: icanseek adulא friend finder travian אני משתמשת בפיירפוקס 3.5 וזה קופץ גם בו וגם באקספלורר. ניסיתי להשתמש בספייבוט ואד-אוור, לסרוק עם האנטי וירוס ואפילו לעשות שחזור מערכת - אבל כלום. אפשר עזרה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-