עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כדי להוסיף את העמוד הנוכחי לסרגל הסימניות יש ללחוץ CTRL+D אך אני לא מוציא קיצר להסרת עמוד שכבר שמור בסרגל הסימניות. האם קיים קיצור כזה ? במידה ולא כיצד אני יכול לבצע את הפעולה בשיטה אלטרנטיבית אינטנט וכו' ? זה מיועד למקש MAKRO במקלדת שמאפשרת תכנות קוד עבור מקש או EXE של תוכנה\BAT וכו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. אני צריך להמלצה לראוטר מודם שיתאים לבזק 100 מגה. אני כרגע בבזק עם הd-link 6740U שלהם, הוא בעייתי בתקופה האחרונה, הייתי רוצה לקנות ראוטר משלי ולא לקחת את הציוד העלוב של בזק ולהיות תלוי בהם. הבנתי שאני צריך ראוטר VDSL אבל אני לא מוצא כל כך הרבה, ומה שאני כן מוצא עולה כמו זהב. יש המלצה?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Judge,

עכשיו יש לי ספק של 012 ותשתית בזק. אם אני רוצה לשדרג את המהירות האינטרנט, למי מהם אני פונה? האם אפשרי ספק הוט ובזק תשתית? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. טוב אז ככה, קצת נתונים בסיסיים לפני הכל: 40 מגה בבזק + בזק בינלאומי. ראוטר דילינק 6850U. ביומיים האחרונים יש תופעה שאני לא מצליח להבין מה גורם לה. עשיתי כבר 3 ריסט-ים לראוטר, שיניתי סיסמה, שיניתי את השם, כלום לא עוזר. בבדיקת מהירות הכל תקין - מקבל 40/3. הבעיה היא בגלישה באייפון (4) שלי. גם שם הכל נראה תקין, מקבל כמו תמיד בין 10 ל-12 מגה ב-speedtest, אבל ביוטיוב יש המון תקיעות כאלה, באינסטגרם אני מקבל הודעות מוזרות של "בדוק חיבור לרשת", בטינדר למשל התמונות בקושי נטענות ואפילו סתם חיפוש בגוגל בדפדפן לא תמיד מגיב מיד, אלא אחרי כמה לחיצות (ואני מחכה בין לחיצה ללחיצה, אני לא איזה לחוץ שרוצה שהכל יעלה מיד). למקרה שתהיתם, עשיתי ניקוי הסטוריה וקוקיז באייפון, עשיתי "שכח רשת" והתחב…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום חברים, קיים אצלי בבית מכשיר של חברת הוט HOTBOx אשר מחובר למחשב נייח בבית של ההורים, לאחרונה בניתי יחידת דיור וברצוני לחבר אנטרנט. wifi ביחידת דיור, המרחק של היחידת דיור מהבית של ההורים 50 מטר, איך יהיה נכון לחבר את זה? האם כבל cat 6 וראוטר אצלי ביחידה דיור יספיקו על מנת לקבל מספיק חוזק אשמח לעזרה לפניי שאני שופך סתם כסף, יש לציין שהטווח כבל הוא בין 50-60 מטר בין הבית ליחידה , השימושים העיקריים שלי זה פלאפון מחשב נייד וסטרימר תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by jackofalltrades,

אני עובר ליחידת דיור ואתקין שם אינטרנט על תשתית בזק (כנראה דרך ה"דואל" של CCC) וסביר מאוד להניח שאשכיר מהם את המודם (הבנתי שלא משתלם לקנות באופן פרטי כרגע?). המהירות תהיה 15 או 25 ויהיה לי מחשב אחד שיתחבר באופן קווי ושאר המכשירים באופן אלחוטי (פלאפונים, לפטופים וכו' בהם לא חשובה לי המהירות כמו בקווי). כיום אני משתמש ב wrt54gl (יש ארבעה מחשבים בחיבור קווי והמון באלחוטי) אבל אני לא יכול לקחת אותו איתי לצערי והמחיר של חדש גבוה ממה שאני רוצה להשקיע כרגע. אשמח להמלצה לנתב זול שיוכל לעשות את העבודה ועדיין יספק לי אפשרויות דומות לאלו שיש ב tomato firmware המותקן אצלי כרגע.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ido135,

חיפשתי באתר של בזק בינלאומי עדכון קושחה לראוטר הזה ולא מצאתי היכן משיגים?

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. שלום חברים רכשתי מאלי את הנתב זה. יש לי נתב של TP LINK שמשמש אותי בהתחברות ושיתוף של אינטנט. הוא מחובר כרגע למודם של בזק . מהירות 100M. עברתי ב018 למסלול משולב לפני כמה שבועות וחייב להחזיר את המודם של בזק. לפני אחזרה של ישן צריך לחבר מודם חדש. נתקעתי לא מצליח לפעל BRIDGE ב HG655D. HELP!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. ערב טוב, אני חייב לציין שפשוט מאסתי מהראוטר br-6524n של אדימקס. מלא ניתוקים ובעיות עם האינטרנט.. יש לי כרגע מחשב אחד המחובר קווי, מחשב נייח אלחוטי נוסף שמחובר רוב היום, ועוד 2 מחשבים שמתחברים גם הם אלחוטית אך רוב היום אינם פעילים. אני גולש באינטרנט 100 מגה של הוט ו-013. אשמח להמלצה ל: ראוטר חזק ואמין עד 450 ש"ח (אם תגידו שמעט כסף נוסף יכול להוביל לקנייה איכותית בהרבה, אוסיף עוד 50-70 ש"ח). access point תואם USB אלחוטי אחד למחשב נייח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. כתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4636389,00.html מהמחיר אני מנחש שזה הראוטר המוצע במחיר מוזל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22393

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  11. Started by Anonymous1,

שלום רב, יש לי קו טלפון VOIP של Orange עם ה SmartBox שלהם, שלדבריהם לא תומך במהירות מעל 15Mb. מאחר ואני רוצה להרחיב את הפס, השאלה אם יש מכשיר VDSL משולב נתב טלפוני, שאוכל לקנות ולהתקין לבד מאחר ואורנג' כמובן לא נותנים תמיכה לזה. אם לא, האם אמור לעבוד לי האינטרנט והטלפון, אם אחבר לפני המתאם שיחות נתב VDSL שאקנה ואגדיר בעצמי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by POPCORN,

שלום, בהמשך להתכתבות הקודמת שלי (חסימת משתמשים דרך mac adress) אני מעוניין בשיפור הגלישה בבית הספר ואנחנו מעוניינים לרשת את כל הבית ספר ברשת אלחוטית בשביל לעשות את זה התייעצנו עם כמה חברות ומה שהציעו לנו זה לחבר נקודות גישה של Ruckus השאלות שלי הם: 1) האם חיבור של הציוד הזה מחייב טכנאי מומחה או שאני אוכל לסדר את זה לבד? 2) אם אני מעוניין ליצור מספר ssid שונים (אחד לתלמידים ואחד למורים) - אני צריך בשביל זה גם בקר (מדובר על כ-8 ap) 3) האם אני יכול להגביל mac address ל ssid אחד - ולשני יהיה פתוח לכולם? (ושוב האם בשביל זה צריך בקר) 4) אני גם מעוניין להגביל את מהירות הגלישה לכל ssid - האם אפשר להגביל לכל משתמש את מהירות הגלישה או רק להגביל לקבוצת ssid את המהירות (ssid אחד יק…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום רב, מדובר בעסק עם כ- 40 משתמשי קצה ברשת (25 מחשבים, 15 סלולר או טאבלטים) כרגע אנחנו עם מודם פשוט שהגיע יחד עם החבילה בבזק (NETGEAR VEN2610) ו- 2 סוויצ'ים של TPLINK TL-SG1024. כמעט כל המחשבים מחוברים קווית (אורכים משתנים, בין 3 מטרים ל- 10 מטרים). מהירות ההעברה הפנימית היא באזור ה- 10 מגה/שניה. יש לציין שאנחנו עם תשתית בזק + ספק בזק, במהירות של 40 מגה הייתי מעוניים לשדרג את הציוד הקיים כיום: 1. הדרישה היא רשת נפרדת למשתמשים עם סמארטפון או טאבלט. 2. כרגע כל הציוד, שיתוף קבצים וכו' מוגדרים על 10.0.0, אשמח אם זה ישאר כך ולא 192.168 או משהו אחר. 3. אשמח לשמוע הצעות לתחליף לראוטר (או שזה מודם) של בזק רב תודות! נתן

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. ספקית האינטרנט הקטנה - חברת טריפל C - הופכת להיות החברה השלישית המספקת שירותי אינטרנט במסגרת מהפיכת ה-"שוק הסיטונאי". טריפל C מציעה מגוון חבילות מעט יותר רחב מהמתחרות שלה - 012 ו-018 - אך המחירים שלהן די דומים: 75 ש"ח ל-15 מגה, 80 ש"ח ל-25 מגה, 90 ש"ח ל-50 מגה ו-100 ש"ח ל-100 מגה. למי שאין בידו ציוד VDSL, טריפל C מאפשרת לקבל מודם משולב נתב בשכירות של 10 ש"ח לחודש. באתר של טריפל C לא מצויין דגם הנתב ולא מצויינות עלויות ההתקנה הראשוניות, אם ישנן כאלה. החברה משיקה את השירות תחת השם Double Internet ופרטים מלאים ישנן כאן - https://www.ccc.co.il/heb/Internet/DoubleInternet/DoubleTripleC/

15. שלום לכולם, מזה חודשים שהאינטרנט 'נופל' מספר בלתי נסבל של פעמים ביום. כל בני ביתי כבר יודעים איפה כפתור הריסטרט של הראוטר- dlink 6470u. בין לבין בזק היתה אצלי אין סוף פעמים. תמיד נשבעים שהבעיה אצלי. אומרים לי שרשומה להם נפילה- אבל הנורות דולקות כמו שצריך ו'זה' אצלי והולכים. לאחרונה יש לי תחושה שהם צודקים. מדובר ברשת בת 4 מחשבים וכן מחשב נייד שמתחבר באמצעות הווי-פאי. המחשבים האחרים מחוברים עם חיווט בקירות. לאחרונה שמתי לב שגם כשאינטרט 'נפל', מחשב שמחובר לטורנט, ממשיך להוריד. היום גם עשיתי ניסיון. הורדתי קובץ טורנט והאינטרנט נפל- הפעלתי תוכנת ביטורנט- וכמו גדול הקובץ התחיל לרדת בקצבים יוצאים מן הכלל. מאידך, לגלוש- אי אפשר היה. עד שעשיתי ריסטרט לראוטר. אין לי מושג ירוק איך …

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. אני צריך המלצה למודם שיתמוך במהירות של 100מ"ב על תשתית בזק בחיבור קווי וינצל אותה כראוי. אינטרנט אלחוטי לא חשוב לי כי אין עוד מחשבים בבית ולא יהיו בעתיד הקרוב. - עד 500 שקל (מסכים לחרוג רק במידה וזה שווה את זה) - אמין ואיכותי שיחזיק כמה שנים טובות ועדיף גם במהיריות גבוהות עתידיות - עדיף שיהיה בצבע שחור תודה!

• 12 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. כפי שהערכתי מיד עם פרוץ רפורמת השוק הסיטונאי, ציוד הקצה - כלומר מודם ה-VDSL, הופך להיות עקב האכילס של המעבר מבזק ל-012 או ל-018. על פי המדווח אתמול בגלובס והיום ב-The Marker בזק החליטה להוריד את הכפפות ומטילה למערכה את הנשק האחרון שיש לה - הקשר בין השירות שלה לציוד שהיא מכרה/נתנה בהשאלה. לפי האמור בכתבות, בזק אינה מסתפקת בקנס של ה-200 שקל תמורת נתב שלא הוחזר ויתכן שהיאותתחיל לרדוף אחרי לקוחות. כל מי שלא החזיר ציוד להוט וזו החליטה לרדוף אחריו, גם חודשים ושנים לאחר ההתנתקות, בוודאי יודע על מה אני מדבר. ככל הנראה קצב העוברים מבזק לספקיות האחרות הולך ובזק מבינה שהמודם/נתב שלה הוא אמצעי ההפחדה היעיל ביותר. העובדה שלא ניתן להשיג בישראל מודם VDSL ויש רק מוצרים משולבים ספורים …

18. שלום חברים, אני עושה לאן-פרטי למשחקי מחשב בפסח למשחק: csgo , זאת אומרת שאנשים באים עם המחשב שלהם מהבית ואני מחבר אותם בעזרת ציוד: סוויצים , נתבים וכ'ו השאלה שלי אם הציוד שלי מספיק חזק, הולך להיות באירוע 120 מחשבים שמחוברים בו-זמנית, עכשיו הזמנתי מבזק 2 קווים פרטיים(כל קו 100 מגה הורדה,3 העלאה) אני הולך לחבר את הנתב הזה לכל קו: http://www.vipsales.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=CPAP-SG680-NGTP-W-ADSL-A-WORLD&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he - זה נתב עד 50 משתמשים עכשיו אתם בטח שואלים למה דווקא את הנתב הזה....אז ככה התקשרתי לבזק לעסקי , הם אמרו לי שאם אני מזמין קו 40 מהירות הורדה , 4 העלאה, אז אני מקבל תנתב הזה או סיסקו va887w יעני הם תומכים בנתב הז…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. היי חבר'ה, אני רוצה לקנות ראוטר לבית מאמזון ולהביא אותו לארץ עם חבר מארה"ב שמגיע לביקור. הייתי כמעט 8 שנים עם WRT54GL, ועכשיו אני רוצה לקנות נתב ש"מקדים את זמנו" ויאפשר לי להנות ממנו לעוד הרבה שנים בלי צורך לשדרג. השימושים שלי לראוטר: גלישה בבית ובחצר (עד 20-30 מטרים בשטח בנוי) חיבור הארד דיסק חיצוני לצורך גיבוי ושיתוף קבצים, ובנוסף צפייה בסרטים שיושבים עליו דרך הרשת הביתית תוכנות שיתוף קבצים מצלמות אבטחה שמחוברות אליו אלחוטית ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Routerלכן אני מחפש ראוטר עם מינימום: טווח קליטה של לפחות 20 מטר בשטח בנוי תקן AC, שידור 5GHZ במהירות 600mbps חיבור USB 3.0 ראיתי כמה ראוטרים רלוונטיים: TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band Wireless …

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. מישהו יודע איזה ספקית נותנת קישוריות הכי טובה להורדות מחנות הפלייסטיישן של סוני ?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by yuvalm2,

נתב אלחוטי + מודם D-LINK DSL-6740U 300Mbps VDSL2 נמכר עכשיו ב-Ivory, ואני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. מישהו מכיר?

22. רציתי לדעת זה דיי מעניין אותי כמה רשום לכם בInitial DS frequency ו Initial US Channel ID:? למי שלא יודע איך בודקים נכנסים לכתובת http://192.168.100.1 משתמש וסיסמא זה admin ואז לוחצים על init scan אשמח מאוד אם תגיד לי כמה רשום לכם ב Initial DS frequency ו Initial US Channel ID תודה

• 17 תגובות
    • 20.6k צפיות
  23. Started by tando,

טוב אז נתחיל מכך שאני בתשתית של הוט 100 MB עם ספק בזק בינלאומי. אני גיימר. כל המחשבים מחוברים בכבלים. לאחר מס' חודשים שהחלפתי ספק מהוטנט לבזק בינלאומי, התחילה לי בעיה הזויה - האינטרנט היה מתנתק כל 3 שעות וכמה דקות. הייתי ממש יכול לתזמן מתי יגיע הניתוק הבא. פניתי לבזק, הם טענו שאני מחובר ללא חייגן והפנו אותי להוט, התשתית. הוט טענו שהם רואים ניתוקים אבל "כרגע הכל בסדר" (מת על התשובה הזאת). לאחר זמן מה שחזרתי אליהם, הם טענו שיתכן וקיימת רטיבות בתשתית של בזק מחוץ לבית, ושלחו טכנאים של בזק שהחליפו מה שהיה צריך להחליף. הבעיה המשיכה כחודש, עד שלפתע נפתרה מעצמה. מאז, הניתוקים נעלמו, אבל עכשיו יש לי תופעה חדשה - Lag spikes מעצבנים מאוד. אני על 60-70 ms רוב הזמן, ואז מגיעים ספייקים…

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. מאז ששידרגתי את האינטרנט ל100 מגה של הוט כל הזמן יש לי טעינות ארוכות של resolving host. יש לי מודם\נתב hotbox. משהו יודע על מה מדובר ואיך לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים