עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dolev16,

שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אהלן, אני מנסה לפתוח פורטים ב RTA1320 קיבעתי אייפי סטטי בלפטופ רצתי על המדריך ה portforward בניסיון לפתוח פורט ליוטורנט ונאדה.. אין הצלחה... יש למישהו רעיונות למה לא עובד? שאלה נוספת האם יש אופציה ברשת שלי להשאיר את האיפי סטטי ובשאר שיקבל מDHCP?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by zohar678,

יש סיכוי שהמודם שלי הלך ושצריכים להחליף לי אותו. אני מבקש המלצה מיכם על איזה של מודם כדאי לי לבקש מהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yousux,

ראיתי כמה מחשבים ניידים אצל אנשים בארץ שתומכים בתקן 802.11a שדומה לתקן "g" אבל משתמש בתדרים גבוההים יותר של 5 גיגה הרץ במקום 2.4, דבר שתורם ליכולת הקליטה של המכשיר וגם יש פחות הפרעות שם. האם התקן הזה אושר / צפוי להיות מאושר בארץ ? האם נמכרים נקודות גישה שתומכות גם ב G וגם ב A בארץ ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by alpy,

אהלן אני עובר לבניין חדש של שלוש קומות (היה פעם מרכז קליטה), אני מעוניין לחבר בו 3 מחשבים, אחד בכל בקומה, לחיבור אינטרנט. בעיקר חשוב לי להצליח לגלוש באינטרנט - הורדות, מוזיקה,] וכאלו.. פחות חשובה לי היכולת להעביר קבצים בין המחשבים, יהיה נחמד אבל זאת פחות המטרה. כנראה שאקח חבילת גלישה של 5mb download, ולא בדקתי עוד איזה קצב upload לבחור.. חשבתי על המפרט הבא על תקן 802.11g: נתב אלחוטי: נתב אלחוטי EDIMAX BR-6204Wg לפי זאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 בערך 180 ש"ח כרטיסי רשת שאקנה בשביל שלושת המחשבים: Edimax EW7128G X 3 לפי זאפhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 בערך 80 ש"ח לאחד רציתי לדעת: 1. האם בחרתי רכיבים טובים - זולים יחסית, אמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TeaTime,

אני מחפש ראוטר אלחוטי וראיתי שבאיביי יש כמה מציאות (ביחוד בראוטר שאני רוצה, WRT310N) השאלה היא כמה בעייתי העניין?

• 12 תגובות
    • 8.9k צפיות
  7. Started by E-R-P,

אהלן חברים יש לי בעיה קטנה ואני צריך עצה הגעתי למצב שבו האינטרנט מתנתק לי באופן תדיר הרמתי טלפון לתשתית בזק והם מודיעים לי לאחר שהם שלחו אלי טכנאי ולאחר בדיקות מרובות כי אין באפשרותי לגלוש ב 1.5 מגה אלא רק ב 750 בטענה כי אני רחוק יחסית מהמרכזיה מה אני יכול לעשות כעת האם אני יכול לדרוש מהם בתור חברה ענקית לסדר את התשתית באיזור שלי? האם יש לכם עצות מה אני יכול לעשות? מה הייתם אתם עושים במקרה כזה שחברה כמו בזק לא מספקת לכם תשתית של 1.5 מגה כמובן שמעבר ל 1.5 לא ניתן בכלל

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי נראה לי שקצת שחקתי בהגדרות רשת שלי ועשיו הכרטיס רשת לא מתפקד כראוי... החלפתי כבל הסרתי את ההתקנה ושוב התקנתי אבל זה אותו הדבר... ואני יודעה שהוא כן תקין.. ואם אני יתקין את המערכת מחדש אז הוא יעבוד! האמת שזה דיי נראה לי בגלל תוכנת אופטמיצה בשם Vista.Manager שקצת שיניתי בה דברים וברוב טיפשותי לא שמרתי לנקודת ההתחלה :'(... אנה עזרו לי יש דרך כל שהיא או איזו פקודה בCMD או לא יודעה היכן שאפשר פשוט לאפס את כל ההגדרות?? HELP :'(

• 12 תגובות
    • 8k צפיות
  9. Started by עמית111,

אני חייב דחוף דרייבר לכבל רשת נראה לי קוראים לזה לא יודע קוראים לו druc-u2 זה דחוף תודה!!

• 12 תגובות
    • 7.5k צפיות
  10. שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היי, לאחרונה הופיע אצלי בעיה מוזרה מאוד. לאחר שהייתה לי בעיה עם היוטורנט שהיה דופק את הWDS ומשבית את האינטרנט בכל הבית ליום שלם(עכשיו זה יותר נדיר בגלל שינוי קושחה). הבעיה עכשיו היא, שלאחר מספר שעות שהיוטרנט פתוח, רק אותו מחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכלל. זה משגע אותי.. כל פעם שאני יוצא מהבית בבוקר וחוזר בערב, אני מוצא מחשב מושבת וצריך לעשות ריסטרט.. אשמח לעצות.. שנה טוב, אור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום. יש לי את הראוטר Dl-604 של D-LINK הוא שירת אותי כ3 שנים ואולי יותר (לא זוכר במדויק) והייתי מאוד מרוצה ממנו. אבל בזמן האחרון הוא מפשל יותר מידי ואני חושב שהגיע הזמן להיפרד ממנו. הדרישות שלי מהראוטר החדש : *שיהיו בו כ 8 כניסות רשת קוויות (אני אשתמש ב6 תמידית אבל תמיד טוב שיש עוד) *קליטה חזקה (אחי ביחידת דיור מתחתיי יאלץ להתחבר עם ה PS3 בצורה אלחוטית. אפשרי?) *שממשק הראוטר יהיה נוח וידידותי כמו של ה D LINK * כמובן שהמחיר לא יעלה על 300 . ואם הוא כן מעל 300 אז כמה לערך זה יעלה? מה הדגמים שאתם ממליצים לי? תודה רבה !

13. Started by moranfrd,

מאז שעברתי מבזק להוט החיבור של הביטורנט איטי להחריד, לא עובר את העשר קילו ביט - החיבור הוא על 1.5 מגה. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך - התקנתי כמה תוכנות ביטורנט, שיניתי הגדרות ביו-טורנט לפי מדריכים ברשת, עשיתי port-forwarding בראוטר האלחוטי. שום דבר לא עובד. המחשב הוא מסוג AMD שיש לי בצד את רשימת החומרה. הראוטר הוא של level one והמודם הוא של הוט. ספק האינטרנט הוא אינטרנט זהב - כל הפורטים פתוחים למחשב. דיברתי עם שתי החברות ולטענתם הם לא חוסמים שיתוף קבצים, אני יודע שאינטרנט זהב לא כי בבית הישן שלי היה לי אינטרנט זהב עם בזק וההורדתי היו בסביבות ה 300 קילו. למישהו יש מושג? כבר ממש התייאשתי? אולי זה הוט שדופקים את זה? עשיתי חיפוש קצת בפורומים ודווקא יש תגובות טובות על הוט. ושכחתי …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אוקיי אז ביום ראשון רכשתי מחשב נייד של MSI ולאחר מכן רכשתי דרך סלקום מודם סלולארי USB עם חבילת גלישה של 2.8 MBPS וקצב העלאה 1 נקודה משהו (לא זוכר בעפ"י) הכל היה טוב ויפה , אתרים עבדו מהר , הורדתי קבצים דרך HTTP ו FTP במהירות המקסימלית וגם הצלחתי להעלות קבצים במהירות המקסימלית (סביבות 130-140 קילו בייט לשניה) היום התקנתי תוכנות שיתוף של אימיול (גרסא רגילה) וביטורנט (bintorrent) ולצערי הרב כל קובץ שהורדתי בתוכנות הללו (לא הפעלתי אותן בו זמנית כמובן) הגיע למקסימום של 25 קילו-בייט לשניה. אפילו כמה קבצים ביחד שהורדו התחילו לעלות מעל ה30 קילובייט סה"כ ואחרי כמה שניות חזרו למתחת ל25. התקשרתי למוקד DATA של סלקום, הגדירו לי בחייגן שלהם שהאיי פי שיופיע לי בכרטיס רשת יהיה האיי פי הח…

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by arik_bulldog,

מספר שאלות: איך אני יכול דעת אם יש עוד אנשים שגולשים על האינטרנט שלי? לפי מה שאני רואה יש לי שלוש אפשרויות אבטחה: WEP, WPA Pre-shared key, WPA RADIUS. מה ההבדל בינהם? מה הכי מומלץ? לפי מה שהבנתי WEP הכי מומלץ, במידה וכן, אפשר לקבל הסבר קצר (או קישור למאמר) מה זה כל דבר (העלתי תמונה), וכמובן מה צריך לשנות במחשב השני. תודה לעונים. שבוע טוב לכולם. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gimdy,

קניתי משחב חדש עם כרטיס רשת אחלוטי של אדימקס. אני נכנס לאשף הגדרת רשת ושאני מגיע לחלון בוא ני צריך לבחור אחד מהחיבורים הוא אומר לי : "חלק מרכיבי חומרת הרשת מנותקים .. עלייך לחבר את כל הרכיבים או לבחורבאפשרות התעלם .. " מה לעשות ? אילו הגדרות צריכות להיות במחשב הראשי עם הראוטר ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. במרפסת הקליטה כבר חלשה, יש יותר מדי קירות שה WIFI צריך לעבור. אני לא הולך למקם מחדש את הראוטר האלחוטי, אין אפשרות. חשבתי על הוספת נקודת גישה אלחוטית ( ACCESS POINT). ואז ראיתי שישנו מוצר נוסף שנקרה מאריך טווח. מה ההבדל בין השניים ? מה עדיף ? לאלה מכם בעלי הניסיון בהגדלת טווח \ עוצמת השידור בבית, מה עשיתם ואיך ? חברה מומלצת ? אני לא רוצה להחליף אנטנה למשהוא עם עוצמה חזקה יותר מהסיבה הפשוטה שזה לא מספיק שאני משדר חזק יותר, אני צריך גם שהמקלט (במקרה זה כרטיס הרשת המובנה במחשב הנייד המרוחק ביותר בבית) יהיה בעל יכולת קליטה חזקה יותר, מה גם שאנטנה אחרת זה עוד כבל ועוד סירבול.... מה אתם ממליצים ? תודה. תודה.

• 12 תגובות
    • 14.1k צפיות
  18. Started by Holy,

יש לי כרגע מודם נתב אלחוטי כתובת 192.168.0.1 אני רוצה להוסיף לו AP נוסף, אבל מטעמי אבטחה אני רוצה שה-AP הנוסף יחלק כתובות ב-Subnet אחר, 192.168.1.1. הקטע שאני רוצה שבשני הרשתות יהיה אינטרנט. אפשר לעשות כזה דבר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נגמרה לי ההתחייבות ב012, אני מתייחס למהירות 2.5 מגה. הספקים הם בב"ל,נטויז'ן, 012, או אקספון. אני הבנתי שבזק הכי מומלצים בגלל שהם לא חוסמים פורטים (כמו 012 ונטויז'ן), מה יש לכם להגיד על אקספון? לגבי עלויות, מה נחשב מחיר זול לחבילה כזאת? (2.5\256) תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. שלום, שדרגתי את ה-ADSL ל-4MB וקיבלתי במבצע נתב+מודם Rotal RTA 1025W. כמו כן, קניתי מבזק סטור במבצע מתאם USB לרשת אלחוטית (רציתי PCI, אבל זה מה שיש להם). התקנתי את הנתב, הגדרתי ISP, חיברתי אותו לשני מחשבים בחיבור חוטי, והאינטרנט עובד כמו שצריך בשני המחשבים. ניסיתי להתחבר באלחוטי (ממחשב שלישי) בעזרת מתאם ה-USB, אבל הוא לא מצליח להתחבר. אני יכול לראות ברשימה את ה-SSID שהגדרתי בנתב (עוצמה 70%), אני יכול לראות גם רשתות אחרות בסביבה. אני מצליח להתחבר לרשתות אחרות, אבל לא מצליח להתחבר לרשת שלי (נשאר ב-connecting...). ניסיתי עם ובלי הצפנת WEP, אבל זה לא משנה כלום. בזק החצופים דורשים תשלום מיוחד עבור תמיכה ברשתות, למרות שאת כל הציוד קניתי מהם. מישהו מכיר, מישהו יכול לעזור? תודה …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני יודע שהכותרת קצת מבלבלת, אז אני אסביר את זה קצת יותר טוב: המחשב הראשי בבית שלי יושב בממ"ד (נקרא למחשב זה שרת בשביל הנוחות), את המחשב הזה אני לא יכול להוציא משם כי זה המשרד שבו ההורים שלי עובדים. מחיבור ישן שהיה לנו בבית יש לי קבל רשת ארוך שמגיע לחדר אחר בבית. המודם יושב בצמוד לשרת. האם אני יכול להציב ראוטר אלחוטי (או סוויץ' - האם זאת אופציה בכלל??) בחדר אחר שמחובר לשרת ולהשתמש בחיבור אינטרנט שנמצא עליו (שהוא משותף כמובן)? אם כן, האם יש משהו ספציפי בהגדרות של הראוטר שאני צריך להכיר על מנת לעשות את זה? תודה מראש, איאן טראוט

22. Started by דנדן,

לפני מספר ימים התחילה אצלי בעיה ברגע שאני פותח את הEMULE החיבור לאינטרנט גוסס לאחר בדיקת פינג אני מקבל המון, Request timed out. חשבתי שאולי זה עניין של CONNECTIONS, אבל, למרות שהורדתי את החיבורים ל200, זה עדיין עושה בעיות, וזה במשך שנה לא עשה בעיות בכלל... בנוסף לכך, השותף שלי עובד כרגע עם ביטורנט, והוא לא מקריס את הרשת. יש לכם רעיונות מה הבעיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by esaly,

היי אנשים! האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו? המון תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by משה א.,

שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.