עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by neah,

היי אני לאחרונה קניתי תראוטר tplink vr600, תשתית בזק 100 מגה וספק בזק בנלאומי. שימושים רגילים, לא משהו רציני. משתמש במכשיר כראוטר+מודם(אין מודם נפרד). אני נתקל בבעיה דיי מוזרה(בעיניי), הראוטר עובד מצויין, יש לי חיבור אינטרנט בכבל וWIFI והכל עובד נהדר. אבל, לפעמיים אין אינטרנט או שיש אבל הוא איטי עד איימים. אני אסביר, נגיד יום ראשון, אני מכבה תמחשב ב6 בבוקר, יוצא מהבית עד הצהוריים(אזור 3 וחצי בצהוריים) ואז אני מדליק תמחשב בצהורים והאינטרנט אייטי לגמרי, שום דבר לא נטען במחשב(מחובר בכבל). WIFI עובד בטלפון, בסטריימר גם עובד הwifi אבל במחשב? בכבל? איטי בצורה מחרידה, לא נטען שום דבר. הדרך היחידה לפתור את זה זה להכנס לNetwork connectio…

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by emperor,

שלום! יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר כרשת ביתית חוטית( הם נמצאים באותו החדר) המחשב הישן מחובר לאינטרנט ובו שני כרטיסי רשת, בנוסף הוא מחובר לחדש בכבל מוצלב כמו שצריך להיות. קראתי לפחות 3 מדריכים ועל פיהם הגדרתי את הרשת . המחשבים רואים אחד את השני אבל לא נותנים להתחבר כי זה NOT ACCESIBLE ואין לי גישה כיביכול, הוא מודיע לי שאפנה לאדמיניסטרטור אבל אני הוא האדמיניסטרטור. יש לי פיירוול במחשב הישן KERIO והוא לא מזהה את הבקשה של המחשב החדש להתקשרות לאינטרנט או לשיתוף קבצים. כמו כן הגדרתי WORKGROUP משותף ועדיין אני יכול לראות את המחשב השני אך לא לגשת אליו - הגדרתי מספר תיקיות משותפות. המדריכים נלקחו מאתרים טובים כגון FRESH.CO.IL וכו' למישהו יש אולי פיתרון. תודה.

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by GMTK,

אני רוצה שאני ניכנס לגוגל עצמו הוא יופיע לי כומו שצריך כאילו רגיל נכנסתי לגימייל ואז זה השתנה לי התנתקתי ועדיין זה מופיע לי שאני ניכנס למנוע החיפוש של גוגל מופיעה לה רשימה כזאת למטה והלמעלה גם השתנה איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שלא יהיו תאופציות האלה למה זה מציק ואני לא יודע איך להוריד את זה. תודה לעוזרים.

4. אני בתשתית של hot , ה- hotbox מוגדר כמודם והוא מחובר לנתב של linksys. כרגע אני משלם לשתי ספקי אינטרנט, הוטנט ובזק בינלאומי. אני גולש דרך הוטנט, אבל כשאני רוצה לעבור לבב"ל כדי לבדוק אותם, ומכניס יוזר וסיסמה בנתב זה לא מתחבר אליהם . להוטנט זה מתחבר בלי יוזר וסיסמה... אני פשוט רוצה לנסות את הספקיות לפני שאני נשאר עם אחת מהן למה לבב"ל זה לא מתחבר ? אני חייב להתנתק מהוטנט כדי שאוכל להתחבר לבב"ל?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by yoashh,

שלום, יש ברשותי ראוטר מתוצרת 3COM דגם 3crwer100-75 המחובר למודם של בזק ומשדר אלחוטית. בנוסף יש לי ראוטר - מודם של בזק מתוצרת d-link דגם 2650u 2 הדגמים תומכים ב WDS, ובשרשור של כמה ראוטרים יחד. חיבור כמה ראוטרים בצורה אלחוטית על מנת להגדיל את הטווח של הקליטה בבית. ניסיתי כמה פעמים וכמה דרכים, אך ללא שום הצלחה בכלל. לא משנה איזה ראטור יהיה מחובר למודם. אם ה 3COM יהיה מחובר אז חייבים את המודם כיוון שהוא רק ראוטר. אם ה D-LINK יהיה מחובר אין צורך במודם (וזה עדיף) אשמח למדריך מפורט. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 דפדפן אקפלורר 8 אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  6. היי All, מדובר במחשב נייד אצלי בעבודה ששייך ללקוח שלנו, הלקוח התלונן שיש לו בעיות במהירות האינטרנט עם המחשב הספציפי הזה שמכרנו לו. יש לו בבית רוחב פס של 20 מגה והוא טוען שעם המחשב שמכרנו לו הוא גלש על מהירות של 2 מגה. הוא בדק עם מחשב נייד אחר וכן קיבל את מלוא רוחב הפס וגם בדק עם מחשב נייח שמחובר ישירות מהראוטר בכבל רשת וגם קיבל את מלוא רוחב הפס. על המחשב מותקן Windows 8.1 שהגיע Built in מהחברה. הדרייבר של הכ. רשת האלחוטי מעודכן. 2 שאלות, 1. למה לא מופיע לי במאפיינים של הכ. רשת האלחוטי את סוג התקן (802.11 b/g/n)? 2. יכול להיות שהמחשב עובד כרגע על תקן b/g ולכן יש את הבעיה הזאת? הערה: אצלנו בעבודה עשיתי בדיקת מהירות ללפטופ המדובר והוא כן קיבל את מלוא רוחב הפס שלנו. אשמח …

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Sex$Booster2007,

היי יש לי אינטרנט בזק ADSL 2.5MB ורציתי לדעת באיזה הגדרות לשים את הUTORRENT להורדה הכי מהירה שיש אם מישהו יודע בבקשה.

8. עריכה; הבעיה תוקנה קיבלתי ip פנימי של הוטנט ככה אמרו בתמיכה של d link דיברתי עם הוטנט והיתה בעיה בסיסמא כנראה הביאו לי סיסמא חדשה וזה עבד.. יש לי ספק של הוטנט עם תשתית בזק במהירות 40 מגה היה לי ראוטר של בזק שעבד כרגע החלפתי ל DSL 224 ועשיתי את ההגדרות בדיוק לפי הספר: https://www.support.dlink.co.il/dsl-224-internet-config-new-gui - ואין אינטרנט.. הוא מחובר לספק נורת ה Internet דולקת אבל לא מהבהבת בהגדרות ה WAN כתוב מחובר אבל בתכלס אין אינטרנט מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, אני מתכנן לשים מודם של הוט בממ"ד, שם יהיה מחשב נייח, מחשב העבודה. אני רוצה מעבר לזה רשת אלחוטית בדירה. אני חושש כי עקב היות המודם בממ"ד הקליטה תהיה גרועה. האם ניתן לחבר את המודם של הוט לראוטר, ואותו לחבר קווית למחשב הנייח ? האם יש ראוטר מומלץ שיכול להתגבר על הממ"ד ? איך אני מסדר שלא יהיו שתי רשתות אלחוטיות, אחת של המודם של הוט ואחת של הראוטר ? אשמח להמלצות בעניין. תודה !

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

סתם מעניין אותי לדעת, אלה מכם שמתחברים לבית באמצעות VNC, באיזה לקוח אתם משתמשים ומה הייתרונות שלו ? אני משתמש ב REAL VNC, ואני מחפש לו תחליף, כי משום מה הוא מחרבש את ממשק החלפת השפות ב XP אי אפשר להחליף או שקשה להחליף לכתיבה באנגלית/עברית, הבנתי שאני לא היחיד שנתקל בבעיה הזאת איתו. אז במה אתם עובדים ? (כל מי שמתכנן להגיד REMOTE DESKTOP אז בואו אני אחסוך לכם מראש : אני מעדיף משהו אחר)

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Armageddon1,

יש לי בעיות של פינג לשרתים בחול . לפני שעברתי לadsl הייתי בכבלים והפינגים היו בסדר , אני באותה ספקית לא החלפתי. עכשיו הפינגים קפצו פי 2 ויותר והספק אומר לי שמבחינתם עד 600 זה בסדר .. זה הרי לא יעלה על הדעת לשחק עם פינגים כאלה.. מה אפשר לעשות? הקו של הטלפון תקין (בדקו בבזק) ואין בעיה של איטיות באפלוד או הורדות .

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

המחירים שלהם פחות מחצי, 50 שקל ל5 מגה בלי התחייבות וללא זמן מוגבל (לפי העיתון של היום). במחיר של 5 מגה ללא התחייבות אצל ספקיות אחרות, הם נותנים 8 מגה. אז מה הסיבה שאנשים כאן ממשיכים להתחבר לחברות אחרות? מה החסרונות של אקספון? אני מדבר בעיקר על משתמשים סטנדרטים (ברמה של הקהילה הזאת, לא סבתות) ככה שההקצבת פניות לתמיכה טכנית זה לא ממש חסרון.

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שךלום לחברי הפורום לפני יומיים קניתי את ה- HPNA 3200 של בזק. הראוטר שלי יושב בחדר ואני מנסה לחבר את הנקודת קצה בסלון. כשאני מחבר את הנקודת קצה בסלון (לשקע בזק + פילטר כמובן) זה לא עובד. נדלקת רק הנורה האדומה של ה- POWER. מה שמוזר הוא שאם אני מחבר את הנקודת קצה לשקע בזק אחר (במטבח לדוגמא) הכל עובד חלק, כל שלושת הנורות נדלקות. יש לציין שבשקע שבסלון, הטלפון של בזק עובד ללא בעיה. מה הבעיה שיכולה להיות בסלון?? די מתוסכל...

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Cheif,

חברת TP-LINK שחררה קושחה חדשה לנתב TL-WR1043ND. גרסת הקושחה היא 3.13.4 וה-BUILD הוא Build 110429. ניתן להוריד אותה מאתר החברה כאן -- http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND. בקושחה יש שיפורים רבים לעומת הקושחה הקודמת ובינהם תמיכה מלאה ב-FTP ובשרת מדיה בכונן המחובר ל-USB, שיפור במהירות הקריאה/כתיבה לכונן ה-USB, גישה לנתב דרך השם tplinklogin.net, הגדרת יום התחלה ויום סיום שעון קיץ ועוד. רשימה מלאה של תוספות ושיפורים: 1. Support FTP Server function on USB port 2. Support Media Server function 3. Optimize network USB storage function 4. Virtual server support different internal/external port 5. Optimize the access control feature 6. Router can be a…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Yoni Levi,

שלום, ברשותי ראוטר pt-link td-w9970 שהפכתי אותו לנקודת גישה AP והכל עובד מצויין. עבדתי לפי המדריך המצ"ב (מדריך מצויין) https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm יש לי צורך ביציאת LAN אחת נוספת מהראוטר ותהיתי האם ניתן להשתמש בכניסת WAN לצורך כך. במידה וכן, האם יש צורך בהגדרות מיוחדות? אודה לתשובות

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום יש ברשותי ראוטר של אדימקס br6204wg, שנמצא בחדר הרחוק 15 מטר מהמחשב הנייד שלי (DELL INSPIRION וה IPHONE) הקירות הם בטון ומשום מה הסיגנל של ה WIFI מאוד נמוך או שהוא גבוהה ואז מתנתק אחרי כמה זמן... האם הייתם ממליצים לקנות ראוטר אחר? אני על תשתית הוט... אשמח לקבל דגמים והמלצות

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by alm80,

במשך 3 ימים אחרונים אני חווה המון ניתוקים. המודם יוצא מסנכרון ולא מסתנכרן במשך שעות. הוט טוענת שמדובר על תקלה אזורית. האם ייתכן שיש תקלה אזורית שלא מצליחים לתקן אותה במשך כמה ימים? האם עוד מישהו נתקל בתקלה דומה לאחרונה באזור המרכז? יש לי 100 מגה, אך ברגעים שיש אינטרנט המהירות בקושי 3.5 מגה.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by katanov,

שלום! יש לי מודם מחברת בזק (הם התשתית שלי) וראוטר של הוט מחבר שכבר לא משתמש. המודם הוא TNN - AZTECH 600E והראוטר הוא TP-LINK TL-WR841N עם לוגו של הוט. אני גולש חופשי עם המודם אבל עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הראוטר שהחבר הביא לי כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד. אפשר לחבר אותם ואם כן, איך? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  19. שלום,בזק הסכימה לנתק אותי לאחר שכבר כמעט חצי שנה אני גולש ב 4 מגה ובפועל אני מקבל כ 3-3.5 mbps. קבעתי עם הוט והם אמרו לי שהם ישלחו טכנאי שיתקין את הכלעוד יותר משבועיים באוקטובר (קצת מוגזם). רציתי לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש מהוט,חשבתי לבקש מהם את ה SB5100 אך איני יודע אם זו הבחירה הטובה ביותר. בנוסף הייתי רוצה לדעת מהן ההתרשמויות שלכם מהאינטרנט של הוט ומחבילת ה 10 מגה ( האם הם באמת נותנים מהירות הורדה נקייה של 1250 Kbps או שהם מגבילים? עדכון: קיבלתי את הTHOMSON המהירות הורדה שלי מהאתר של 014 או הוט היא 100-150KBPS בסלון (התקנתי 2 תשתיות) ובחדר 700-800 שזה גם לא תקין. יש לי ראוטר אבל המהירות הנ"ל הן כשהמודם מחובר ישירות למחשב ללא הראוטר

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. חברה סלקום יצאו עם מבצע לקחתי אותו אבל יש לי יומיים לחשוב על זה אם אני לא רוצה אז אפשרי להחזיר מודם AIRCARD 880E מחבר אותו ללפטופ היפה שלי LG E500 עם ויסטה גלישה סבבה בתל אביב מה שמעניין אותי זה אפלוד ודאונלוד אני עושה בדיקות הורדה מוריד על 150-200 קילו העלאה מתחילה ב30 קילו ויכולה להגיע ל190!!!!!!!!מטורף ביוטורנט אפלואד על 90 דאונלוד על 70.....לא מוזר?? אממה.........היתי בחולון בבית הוריי שם הגלישה הייתה איטית ודאונלוד על 20 סלקום טוענים שזה איזור כיסוי שונה וככה הם מתנערים מאחריות אוקיי אז מה חולון זה מדבר הנגב?תל אביב מועדפת על כולם???אפלייה ......גזענות!!! חשוב לציין שזה עולה 130 שקל לחודש כולל מודם ומעמ וגלישה חופשית ללא הגבלה שווה??????????????????? למישהו יש ניסיון…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. הוט – מערכות תקשורת בע"מ ("החברה") 20 ביולי 2011 לכבוד, רשות ניירות באמצעות המגנ"א לכבוד, ערך הבורסה לניירות ערך בת"א בע"מ באמצעות המגנ"א ג.א.נ., הנדון: דוח מיידי בדבר שדרוג תשתיות בהמשך לאמור בדוח התקופתי של החברה (כפי שפורסם ביום 10 במרץ 2011 (מספר אסמכתא: 2011-01- 075777 ; ר' סעיף 1.20 לדוח), בקשר עם כוונת החברה לפעול לשדרוג תשתיות ההפצה הקיימות שלה, החברה מתכבדת להודיע בזאת, כי ביום 19 ביולי 2011 , אישר דירקטוריון החברה התקשרות בהסכמים לביצוע שדרוג התשתיות כאמור. על פי ההתקשרויות שאושרו, תרכוש הוט טלקום (תאגיד בשליטה מלאה של החברה) מצדדים שלישיים ציוד אופטי מתקדם, עבודות ושירותים לצורך שדרוג התשתיות, לרבות שירותי תחזוקה, בהתאם לפריסה וללוחות …

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by jmaia,

שלום רציתי לדעת אני גר צמוד לגדר של האוניברסיטה ואני קולט את היוזר שלי רק מהחלון ודיי חלש.. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגביר את האות על מנת שאני יכול לגלוש מתוך הבית בקצב ההורדה של האוניברסיטה? המידע החשוב לי הוא האם אפשר להגביר את האות בלי אפשרות להתחבר למקור לאוניברסיטה ! תודה מרא אני מחפש תשובה כבר חודש ולא מוצא

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב נייד בבית... עכשיו הוא גולש ללא בעיה ברשת בצורה אלחוטית אבל שאני מנסה לחבר אותו עם כבל רשת הוא כותב לי ב"חיבורי רשת" מחובר, אני לא מצליח לגלוש, אני מנסה לעשות תיקון אבל אז הוא כותב לי שיש בעיות עם TCP/IP... נכנסתי לאפשרויות של TCP/IP והקלדתי שזה יהיה אותו דבר כמו שמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר והמודם... בשום רגע המחשב לא מזהה כלום בipconfig אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. חיפשתי באינטרנט הכל כבר, הגעתי לדרייברים חלופיים שנקראים Atheros והתקנתי את הגירסה של Windows 7 64-bit כמו שיש לי והכרטיס נראה מותקן והכל בסדר אבל הוא לא מזהה אף רשת. אם אני מתקין את ה-Atheros של Win XP אז זה כן מזהה רשתות אבל עובד לאט ויש ניתוקים. אם אני עושה את הדיאגנוסטיקה של windows אז זה מזהה בעיה בדרייברים אבל ב-Device Manager הכל תקין.. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? זה כרטיס מאוד נפוץ ולא ברור לי למה הדרייברים המקוריים של TP-Link גם כן מותקנים כאוי אבל שוב, לא נמצאות רשתות באוויר גם איתם.. אני אובד עיצות, בבקשה תעזרו אם מישהו יודע. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  25. Started by TicTacToe,

לא יודע מה איתכם אבל בשבועיים האחרוני האינטרנט ממש אבל ממש זוחל ובנוסף לכל הורדות מטורנטים ואתרים נוסח מגהאפלוד ורפידשייר שואפות ל0.. מה קורה כאן?! מתחיל להרגיש שבארץ חווית גלישה נורמלית הינה בגדר מותרות יוקרתית ולא שירות בסיסי כמו חשמל/מים/גז . האם מישהו חש שינויים בשבועות האחרונים? אני בחבילת 2.5 דרך הכבלים לצורך העניין. תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים