עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by TicTacToe,

לא יודע מה איתכם אבל בשבועיים האחרוני האינטרנט ממש אבל ממש זוחל ובנוסף לכל הורדות מטורנטים ואתרים נוסח מגהאפלוד ורפידשייר שואפות ל0.. מה קורה כאן?! מתחיל להרגיש שבארץ חווית גלישה נורמלית הינה בגדר מותרות יוקרתית ולא שירות בסיסי כמו חשמל/מים/גז . האם מישהו חש שינויים בשבועות האחרונים? אני בחבילת 2.5 דרך הכבלים לצורך העניין. תודה

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Cheif,

חברת TP-LINK שחררה קושחה חדשה לנתב TL-WR1043ND. גרסת הקושחה היא 3.13.4 וה-BUILD הוא Build 110429. ניתן להוריד אותה מאתר החברה כאן -- http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND. בקושחה יש שיפורים רבים לעומת הקושחה הקודמת ובינהם תמיכה מלאה ב-FTP ובשרת מדיה בכונן המחובר ל-USB, שיפור במהירות הקריאה/כתיבה לכונן ה-USB, גישה לנתב דרך השם tplinklogin.net, הגדרת יום התחלה ויום סיום שעון קיץ ועוד. רשימה מלאה של תוספות ושיפורים: 1. Support FTP Server function on USB port 2. Support Media Server function 3. Optimize network USB storage function 4. Virtual server support different internal/external port 5. Optimize the access control feature 6. Router can be a…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by liranco,

שלום מתכוון להתחבר לפרטנר פייבר לאחר שנודע לי שהבניין שלי חובר לתשתית מחפש ראוטר כולל מודם עם הדרישות הבאות: - תמיכה בלפחות 200/20 קווי (מחשב אחד מחובר עם כבל) - ויפי מספיק חזק (הסלון יחובר עם ויפי, סטרימר עם נטפליקס ו twitch/youtube לצורך העניין, תמיכה ב-1080p) הסלון במרחק של כ-10-12 מטר מהראוטר עם קיר אחד מפריד, אין ממ"ד בכלל בדירה תקציב כ-300 שקלים (אם יש אופציה להזמין מאמזון גם תופס) האיכות חשובה ככה שאם התקציב לא מספיק גבוה אפשר להתגמש בעוד 100-150 שקלים * היום הסלון מחובר קווי עם מתאם moca שאחזיר לסלקום ברגע שאתנתק מהם, עד כמה שראיתי מדובר בציוד יקר הרבה יותר לקנייה ולכן פחות אופציה מבחינתי (דירה שכורה, …

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by furyanaor,

היי, קודם כל יש לי שאלה שמתחלקת לשני חלקים; החלק הראשון הוא יותר עניין של מהות - האם כאשר אני "גולש בסתר" קורה משהו מיוחד מעבר לגלישה נטולת קוקיז והיסטוריה כמובטח? כלומר מבחינת לכידת נתוני הפרטיות שלי, האם במצב זה גוגל מפסיקה לעקוב אחריי ונותנת קצת ספייס אישי ? כאילו, כך לפחות משתמע... אך לאחרונה נתקפתי פרנויה קלה, אולי אני מפנטז לחלוטין וההפך הוא דווקא הנכון? פתאום זה נשמע לי כמו טרף קל מידי - אם המשתמש גולש בסתר אולי סביר יהיה שיש לו משהו להסתיר? כך שבניגוד למה שמשתמע, כל גלישה המקוטלגת תחת "גלישה בסתר" מתרכזת לה אי שם בשרתי החברה יחד עם תיוק מודגש ונורית LED אדומה? למיטב ידיעותיי עדיין לא נולד האלגוריתם שידע באמת להצב…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by uvuvuv,

שלום רב יש לי נתב של בזק נתגיר 2200 אני מנסה להגדיל את הטווח שלו ע"י שימוש בראוטר (כ AP) נוסף שיתחברו ב WDS כבר הצלחתי לעשות את זה וזה עובד אבל הבעיה שבנתגיר הוא מחייב אותי לעבוד עם הצפנה נמוכה ולא עם AES כך שלמעשה הוא מוריד אותי לעבודה בתקן G ולא ב N האם יש אפשרות לעקוף את זה? או שאפשר לחבר את שניהם בדרך אחרת ולא ב WDS? ללא חיבור בכבל רשת תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Torian,

לפי האתר של TPLINK הם הופיסו להורידה סוג של כלי אשר אמור להפוך את הנתב לשרת מדפסת, הנה הקישור: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j TL-WR1043ND_USB Printer Controller_Utility Work with the latest version of firmware for TL-WR1043ND. רשימת תמיכה למדפסות בנתב 1043ND: http://www.tp-link.com/common/compatible/print-server/ מעניין אם זה עובד, אנסה שיהיה לי זמן, אם מישהוא מנסה שיתן דיווח

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. היי, לאחרונה חיווטתי את כל הבית עם כבלי רשת וקרתה לי איזו תופעה מוזרה... יכול להיות שזה הגיוני, אבל אני לא מבין למה ואשמח להסבר ! הכבל הלבן עובר דרך הקיר ומחובר ישירות לראוטר, אני לחצתי 8 חוטים רק בצד אחד - הקונקטור שרואים בתמונה. הקונקטור שמחובר לראוטר לא נגעתי. עכשיו כאשר אני מחבר את הכבל הלבן ישירות למחשב אני רואה שאני מקבל מהירות של 100 מגה. לעומת זאת, אם אני מחבר את המתאם שרואים בתמונה עם הכבל הצהוב אני מקבל מהירות של 1 ג'יגה. האם הדבר הגיוני? ואם כן, איך זה קורה ולמה אני לא מקבל את ה1 ג'יגה כבר ישירות מהכבל הלבן? תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Mr. Durden,

שלום רב, ברשותי נתב Edimax BR-6424n המחובר למודם כבלים, מחשב נייח המחובר קווית ומחשב נייד המחובר אלחוטית לנתב. אני רוצה לחלק את רוחב הפס (2MB) בין המחשב הנייח והנייד. אודה מאוד אם תעזרו לי בביצוע ההגדרות.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אני רוצה לעזוב את 012, להשאר ADSL, מה המחירים שצריכים להיות לחבילה של 0.5 750 ו-1.5 לפני שהתחברתי ידעתי כמה כל חברה עולה, אבל עכשיו שכחתי. דרך אגב, כמה עולה התשתית, וכמה אתם משלמים בחודש על האינטרנט. ספרו לי על קומבינות אפשריות (נראה לי אני אגיד לאבא שלי שיארגן אינטרנט חינם דרך העבודה ואזאני אפתח תראד לברר מה החבילה המהירה ביותר , אבל שיהיה בכל מקרה, שימושי גם לאחרים)

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב נייד בבית... עכשיו הוא גולש ללא בעיה ברשת בצורה אלחוטית אבל שאני מנסה לחבר אותו עם כבל רשת הוא כותב לי ב"חיבורי רשת" מחובר, אני לא מצליח לגלוש, אני מנסה לעשות תיקון אבל אז הוא כותב לי שיש בעיות עם TCP/IP... נכנסתי לאפשרויות של TCP/IP והקלדתי שזה יהיה אותו דבר כמו שמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר והמודם... בשום רגע המחשב לא מזהה כלום בipconfig אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by tiptipon,

שלום לכם אז ככה יש לי נתב אלחוטי LINKSYS WRT 300N מחובר לאינטרנט דרך מודם של בזק ECI 270 אני קיבלתי מבזק נתב אלחוטי ROTAL בחינם ואני רוצה להגדיר את הנתב החדש בתור access point ולהגביר את האות לחדר מרוחק יותר מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שיתאים לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Dimka,

שלום, לאחרונה די נמאס לי מהרשת הבייתית שיש לי Wi-fi G שהיא סבבה כל עוד אני לא מעביר קבצים בין מחשבים... לסלול כבל בבית לא יכול בגלל כל מני סיבות. האם מישהו מכיר רשתות על גבי רשת חשמל? זה שווה משהו? מצאתי את זה ברשת: http://www.airliveshop-israel.co.il/Product.asp?Pid=HP-3000E&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש גם את זה, לא ברור לי מה זה מה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16920 מדובר ברשת בין 2 מחשבים.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by APT,

היי, יש לי ראוטר TL-WDR4300, ואני מעוניין לקנות מודם על מנת לגלוש ברשת של בזק (אני לא מעוניין לשלם להם השכרה חודשית על המודם). הבעיה היא שאין בכלל מודמים שהם לא גם ראוטרים. האם אתם יכולים להמליץ לי על מודם או ראוטר-מודם זולים שיתאימו לי לגלישה ב100 מגה? אני מעוניין שהמכשיר יהיה כמה שיותר קטן ולא בולט כי אני הולך להשתמש בו רק כמודם (ולהמשיך להשתמש בראוטר הקיים שלי כראוטר ראשי). תודה רבה, APT.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by BeBest,

אהלן, היום במקרה שמעתי על Triple C הם ספקית חדשה עם מחירים זולים יחסית ובלי שום התחייבות. רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון איתם? המחירים: http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx כתבה בדה-מרקר: http://it.themarker.com/tmit/article/11155

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. הוט – מערכות תקשורת בע"מ ("החברה") 20 ביולי 2011 לכבוד, רשות ניירות באמצעות המגנ"א לכבוד, ערך הבורסה לניירות ערך בת"א בע"מ באמצעות המגנ"א ג.א.נ., הנדון: דוח מיידי בדבר שדרוג תשתיות בהמשך לאמור בדוח התקופתי של החברה (כפי שפורסם ביום 10 במרץ 2011 (מספר אסמכתא: 2011-01- 075777 ; ר' סעיף 1.20 לדוח), בקשר עם כוונת החברה לפעול לשדרוג תשתיות ההפצה הקיימות שלה, החברה מתכבדת להודיע בזאת, כי ביום 19 ביולי 2011 , אישר דירקטוריון החברה התקשרות בהסכמים לביצוע שדרוג התשתיות כאמור. על פי ההתקשרויות שאושרו, תרכוש הוט טלקום (תאגיד בשליטה מלאה של החברה) מצדדים שלישיים ציוד אופטי מתקדם, עבודות ושירותים לצורך שדרוג התשתיות, לרבות שירותי תחזוקה, בהתאם לפריסה וללוחות …

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. היי יש לי מחשב אחד וסטרימר אחד שאפשר לחבר ביניהם כבל רשת. כרגע יש לי מודם נתב ECI BFOCUS 270 אבל החיבור לנטוויז'ן נעשה בעזרת חייגן. אני רוצה שיהיה מודם מובנה וחייגן בנתב כדי שהחיבור יהיה קבוע. תודה

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום יש לי 2 שאלות בנושא חיבור דרך ספקיות האינטרנט: 1. הבנתי מנציגי שירות של בזק בינלאומי שכבר בימים הקרובים יופעל השירות של הכבל התת ימי ויהיה שיפור באיכות ובמהירות (אמרו שאני אגלוש במהירות המקסימלית שלי כל הזמן ולא רק כשאין עומס גלישה) , האם מבחינת לתשתית ולסוג החיבור שלי דרך בזק יש משמעות? אני לא עשיתי שינוי משמעותי וחיבור במחיוחד ל-NGN אלא המשכתי אותו דבר במהירות 2.5M דרך בזק ובזק בינלאומי. האם אני אוכל להנות מהשירות של הכבל התת ימי בכל מקרה או שזה דורש להתחבר בצורה אחרת וכו'? 2. במסגרת מלחמות מחירים בין החברות 012 הציעו לי לנסות חודשיים חינם ולאחר מכן בתשלום (ללא התחייבות) כי הם טוענים שהם טובים יותר וכו' ואמרו שאני אראה שהגלישה דרכם יותר טובה. השאלה שלי היא האם אני …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אני על תשתית בזק עם 15 מגה הנה נתוני הקו: Noise Margin 7.7 dB 12.9 dB Line Attenuation 10.5 dB 6.8 dB כפי שאתם רואים למרות שהattenuation שלי ממש נמוך בגלל הNGN שזה מצויין! אז זה די חשוד שהnoise margin ממש נמוך! מה שגם אני לא מקבל את ה818kb שלי שזה 102.25KB אלא משהו בסביבות 796kb שזה בסביבות 98KB שזה רוחב פס תשתית בארץ שאני לא מקבל! התומך במוקד אמר שזה סביר וזה בסדר גמור למרות שאמרתי לו שאני אמור לקבל את האפלוד המלא שאני משלם עליו ושהnoise margin לא אמור להיות כל כך נמוך לדעתכם זה קריטי ואני צריך לעמוד על זה שיסדרו את הnoise margin? קראתי כל מיני פוסטים עם מקרה דומה שהם עוד שנייה הגיעו ל5 noise margin (התנתקויות) ואמרו להם מהר לפנות לתשתית כדי לסדר את זה ושצריך לה…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by moping,

שלום לכולם! בחדר מחשבים קיימים עשרה מחשבים בהם מותקנת מערכת XP PRO חיברתי את כולם עם סוויצ' הגדרתי IP לכל מחשב בכל כרטיס רשת במחשבים מופיע מקושר. מה שאני רוצה שבמחשב מספר 1 הוא ישמש ככונן רשת ותהיה בו תיקייה שבתוכה יהיו עוד 8 תיקיות מכיתה א-ח שכל התלמידים של אותה כיתה יכניסו חומר אליה וגם תהיה להם גישה אליה בכל עת. הגדרתי שם לכל מחשב כולם באותה קבוצת עבודה. אשמח באם תסייעו לי אני אובד עצות בעניין המון תודה!

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים. אחד מדיה סנטר המוצב בסלון, והשני כללי שנמצא בחדר שלי. מאחר ואני לא מעוניין להתעסק עם רשתות וראוטרים למיניהם, רק המחשב שבחדר שלי מחובר לאינטרנט. השאלה שלי- במידה וארצה מדי פעם לחבר לאינטרנט גם את מחשב המדיה סנטר, האם כבל רשת ארוך מדי שיחבר בין המודם לבין המחשב, עלול להיות בעייתי ולגרום לשיבושים, או שלא משנה מה אורך הכבל, החיבור תמיד יהיה מוצלח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום שאלתי את השאלה בתגובה קודמת, אבל אני מפרסם אותה כהודעה חדשה, מקווה שלא עובר על חוקי הפורום... ניסית לפעול לפי מדריך לשרשור נתבים http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שאלה לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN של הנתב האלחוטיו שלא משמש כמודם ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 ניסיתי להגדיר כתובת 10.0.0.130 ולאחר הגדרה זו כבר לא הצלחתי להתחבר ל אדימקס. אם מישהו יודע, תודה

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by gabrielf,

לקוחות בזק ו-HOT בסכנה לפריצת האקריםמאת: אסף דרגן | | קו ישיר יח"צ | תגובותלקוחות בזק ו-HOT נמצאים בסכנה מוחשית לפריצה של האקרים למחשבים הביתיים והעסקיים שלהם חברת אבטחת המידע הישראלית MADSEC סקיוריטי דיווחה היום כי מרבית לקוחות בזק ו-HOT, פרטיים ועסקיים וכן חברות העושות שימוש בנתב (router) מתוצרת חברת TP-Link הסינית, הפופולרית מאוד בישראל, חשופים לסכנת פריצה מוחשית (exploit) של האקרים העלולה להוביל לגניבת מידע חסוי ויקר ערך, המוערך במיליוני ש"ח.סכנת הפריצה לראוטר האלחוטי של החברה, מדגם TL-WR841N נתגלתה עלי ידי מתן אזוגי, מנהל צוות בדיקות אבטחה בחברת MADSEC סקיוריטי ובעזרתה ניתן בקלות לגנוב את החשבונות והסיסמאות המאוחסנות בנתב. הפרצה, המוגדרת כפירצת Local File Inclusion …

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by AdiIfrach,

שלום , יש לי בעייה בנוגע ללאגים במשחק שאני משחק בו ב Online. דבר ראשון , אני מחובר ל תשתית - בזק , ספקית - Netvision חבילה של 5 מגה. הפינג שלי במשחק FIFA באונליין בשרתים שם עומד על 188-250 [לפעמים זה קופץ למימדים גבוהים מידי שאין לי מושג למה זה.. כמו 500 ו 700 ] . הקיצור , הכל טוב ויפה עם הפינגים אבל כאשר אני מתחיל את המשחק יש לאגים שאני לא מבין מאיפה הם באים. והכי מצחיק , אני מכיר עוד 2 שמשחקים באונליין שם שהם מחוברים לחבילה של 1.5MB בזק,בזק ועובד להם די טוב המשחקים נגד ילדים מחו"ל. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעייה כאן ?.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by J0n1,

שלום. הוספתי עוד מחשב בחדר ואני רוצה לחבר גם אותו. אבל אני לא רוצה לקנות ראוטר ב200 שקל בשביל זה. אז חשבתי אולי יש כמו מפצל חשמל רק לכבל רשת, יש דבר כזה? מה המחיר שלו? מאיפה אפשר להשיג? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. יש לי ראוטר NETGEAR -WPN 824 שמחובר למודם:ROTAL -RTA 1320a וגם למחשב יש לי לוח אם asus p5k-e -wifi/ap solo עכשיו עשיתי שם חיבור גם בין ראוטר ישן שהיה לי של 3COM בצורה הבאה : החיבור יכול לא להחזיק אפילו 5 דקות והוא יכול להחזיק שעות זה איך שבא לו... לא מצאתי סיבה לניתוקים זה יכול להיות שאני על המחשב וזה יכול ללהיות שהוא לא בשימוש.. בכל מקרה מה אני יכול לעשות?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.