רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי נתב linksys WRT54GL. הכנסתי את דיסק ההתקנה והתחלתי לעבור על השלבים השונים - אבל תוך כדי התקנה הוא הקפיץ לי את ההודעה הבאה: error not message receiver!! אם אני לוחץ על אישור הוא זורק אותי מההתקנה. אם אני מתעלם מזה הוא ממשיך בהתקנה - אבל בסוף התהליך הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר: the router is not able to connect to the internet. try turning the Cable/DSL modem OFF and back ON again. Do you want to try again? מה אני לא עושה בסדר? מי יכול להדריך אותי שלב אחרי שלב מה תריך לעשות כדי להתקין את הראוטר הזה. קחו בחשבון שאני מחובר לכבלים דרך נטוויז'ן ושיש לי וויסטה כמערכת הפעלה. תודה! רם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שךלום לחברי הפורום לפני יומיים קניתי את ה- HPNA 3200 של בזק. הראוטר שלי יושב בחדר ואני מנסה לחבר את הנקודת קצה בסלון. כשאני מחבר את הנקודת קצה בסלון (לשקע בזק + פילטר כמובן) זה לא עובד. נדלקת רק הנורה האדומה של ה- POWER. מה שמוזר הוא שאם אני מחבר את הנקודת קצה לשקע בזק אחר (במטבח לדוגמא) הכל עובד חלק, כל שלושת הנורות נדלקות. יש לציין שבשקע שבסלון, הטלפון של בזק עובד ללא בעיה. מה הבעיה שיכולה להיות בסלון?? די מתוסכל...
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית שאחד מהם הוא סוג של שרת אחסון כזה בעל נפח גדול מאד עם XP סימנתי את כל המחשבים על אותה קבוצת עבודה שלכל אחד שם והתחלתי לשתף כוננים ותיקיות. הכל עבד יפה עד לרגע שפתאום איני יכול להכנס למחשב האיחסון שלי משום מחשב ברשת. וכאשר אני מנסה אני מקבל הודעה כמו בתמונה.. אבל!! ממנו אני כן יכול להכנס לכל מחשב אחר!! מה הבעיה יש למישהו מושג היכן אני מסדר את זה שוב חברים תודה לעוזרים אחרת אני יצתרך להתקין הכל מחדש בגלל שטות כזו!! [attachment deleted by admin]
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לקוחות בזק ו-HOT בסכנה לפריצת האקריםמאת: אסף דרגן | | קו ישיר יח"צ | תגובותלקוחות בזק ו-HOT נמצאים בסכנה מוחשית לפריצה של האקרים למחשבים הביתיים והעסקיים שלהם חברת אבטחת המידע הישראלית MADSEC סקיוריטי דיווחה היום כי מרבית לקוחות בזק ו-HOT, פרטיים ועסקיים וכן חברות העושות שימוש בנתב (router) מתוצרת חברת TP-Link הסינית, הפופולרית מאוד בישראל, חשופים לסכנת פריצה מוחשית (exploit) של האקרים העלולה להוביל לגניבת מידע חסוי ויקר ערך, המוערך במיליוני ש"ח.סכנת הפריצה לראוטר האלחוטי של החברה, מדגם TL-WR841N נתגלתה עלי ידי מתן אזוגי, מנהל צוות בדיקות אבטחה בחברת MADSEC סקיוריטי ובעזרתה ניתן בקלות לגנוב את החשבונות והסיסמאות המאוחסנות בנתב. הפרצה, המוגדרת כפירצת Local File Inclusion …
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אנחנו ניגשים למכרז להקמת רשת מחשבים חדשה, רצינו קצת עזרה בנושא של כמויות של שרתים מכל סוג ואילו חברות יותר מומלצות.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני די שונא את HOT בגלל השירות לקוחות והחוזים שלהם, אבל רציתי לדעת מה עדיף לי כשאני בא להסתכל על זה. וגם יש לי איזה מבצע בנטויזיון ומעניין אותי לדעת איך הם כספקית, האם הם השתפרו או נשארו עם ביצועים עלובים וחסימת פורטים והגבלת מהירות כמו פעם ?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי שני מחשבים המחוברים לרשת דרך נתב של edimax. עד עכשיו החיבור היה ללא חייגן. פתאום, כששיניתי מסלול אצל הספקית, הכבלים החליטו להעביר אותי למסלול עם חייגן. הקטע הכי דפוק הוא שהם לא אמרו על זה כלום ופתאום לא יכולתי להתחבר לרשת. לא ברור לי אם האשמה היא של הספקית או של הכבלים - אבל מי מהם שאחראי מציג פה חובבנות לשמה... בכל מקרה, נציג של הספקית עזר לי להגדיר חייגן בראוטר ועכשיו אני יכול להתחבר לרשת. עכשיו עולה השאלה - מה עדיף? חיבור עם חייגן או ללא חייגן? האם בכלל יש הבדל כלשהו מבחינתי? אם כן מה ההבדלים? ומה עדיף לי לקחת? ולמה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי הודעה שהכבל אטרנט שלי לא מחובר, ניתקתי את הראוטר וראיתי שהוא הבעיה. נתתי לו לנוח שעה ולאחר מכן הוא לא נדלק יותר, ניסיתי לחבר לו שנאי אחר והוא הצליח להידלק אבל לא להישאר דלוק (כנראה בעיית מתח) השאלה היא, האם אני יכול לרכוש איפה שהוא את אותו שנאי או שאני צריך להחליף את כל הראוטר. (משום מה לא ניראה לי שאייבורי ישושו לפרק מארז של הראוטר הזה ולמכור לי רק את הכבל חשמל) ברור לי שיש חנויות בהן אוכל לרכוש שנאים מכל המינים אבל מנסיון אני יודע שהמכשירים האלה אוהבים את השנאי שמותאם בדיוק להם
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, התשתית שלי היא בזק ואני על מהירות של 5MB. לאחרונה עשיתי בדיקת מהירות של בזק ואלה היו התוצאות במחשב הנייח(שפורמט לפני שבוע): Last Result: Download Speed: 4975 kbps (621.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 466 kbps (58.3 KB/sec transfer rate) Latency: 514 ms הלאטנסי גבוה מאוד ואפשר להרגיש את זה במשחקי רשת וגם בתקיעות באינטרנט. כאשר עשיתי בדיקת מהירות במחשב הנייד שמחובר דרך WIRELESS התוצאות היו טובות מאוד, הבדיקה הייתה הרבה יותר יציבה וכמעט לא זזה והלאטנסי היה 16MS. המחשב הנייח כמו שרשמתי למעלה עבר פרמוט והוא עובד טוב מאוד. ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישר מהמודם וגם זה לא עזר. כאשר אני שולח פינג לוואלה אני מקבל תוצאות של 16MS פחות או יותר. האם מישהו יכול לעזור לי?…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בבית... עכשיו הוא גולש ללא בעיה ברשת בצורה אלחוטית אבל שאני מנסה לחבר אותו עם כבל רשת הוא כותב לי ב"חיבורי רשת" מחובר, אני לא מצליח לגלוש, אני מנסה לעשות תיקון אבל אז הוא כותב לי שיש בעיות עם TCP/IP... נכנסתי לאפשרויות של TCP/IP והקלדתי שזה יהיה אותו דבר כמו שמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר והמודם... בשום רגע המחשב לא מזהה כלום בipconfig אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי בבית 2 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך כדי להפוך את האינטרנט הרגיל שלי לWIFI כדי שגם המחשב שלי יקלוט?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
SWITCH עובד על פי כתובות MAC הוא שולח את המידע לפי כתובת MAC וראוטר עובד על פי כתובות איפי עם יש 3 סניפים בכול סניף 20 מחשבים שמחוברים לSWITCH ו3 הסויצים מכול חברה מתחברים לראוטר אז הראוטר מכין רשימה של 3 כתובות MAC של שלושת הסויצים ושסניף שולח מידע לסניף אחר אז הראוטר מקבל את המידע ולפני הכתובת MAC של אחת מהסויצים הוא יודע מי שלח את הנתונים? זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת, אלה מכם שמתחברים לבית באמצעות VNC, באיזה לקוח אתם משתמשים ומה הייתרונות שלו ? אני משתמש ב REAL VNC, ואני מחפש לו תחליף, כי משום מה הוא מחרבש את ממשק החלפת השפות ב XP אי אפשר להחליף או שקשה להחליף לכתיבה באנגלית/עברית, הבנתי שאני לא היחיד שנתקל בבעיה הזאת איתו. אז במה אתם עובדים ? (כל מי שמתכנן להגיד REMOTE DESKTOP אז בואו אני אחסוך לכם מראש : אני מעדיף משהו אחר)
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני על תשתית בזק עם 15 מגה הנה נתוני הקו: Noise Margin 7.7 dB 12.9 dB Line Attenuation 10.5 dB 6.8 dB כפי שאתם רואים למרות שהattenuation שלי ממש נמוך בגלל הNGN שזה מצויין! אז זה די חשוד שהnoise margin ממש נמוך! מה שגם אני לא מקבל את ה818kb שלי שזה 102.25KB אלא משהו בסביבות 796kb שזה בסביבות 98KB שזה רוחב פס תשתית בארץ שאני לא מקבל! התומך במוקד אמר שזה סביר וזה בסדר גמור למרות שאמרתי לו שאני אמור לקבל את האפלוד המלא שאני משלם עליו ושהnoise margin לא אמור להיות כל כך נמוך לדעתכם זה קריטי ואני צריך לעמוד על זה שיסדרו את הnoise margin? קראתי כל מיני פוסטים עם מקרה דומה שהם עוד שנייה הגיעו ל5 noise margin (התנתקויות) ואמרו להם מהר לפנות לתשתית כדי לסדר את זה ושצריך לה…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, המטרה שלי זה לשתף על חווית מעבר מבזק ל 012 וחזרה לבזק. אז עברתי ל 012 והחווית מכירה הייתה מעולה. קיבלתי ראוטר עלום שם T&W128 שהקשר שלו לציוד קצה סביר הוא בדיחה. הגדרתי אותו כ bridge כי הוא לא שווה כלום ומייד הסנכרון קו ADSL ירד מאיזור ה 90 ל 70 ואז התחלתי לבדוק את 012 כספק מול 014 ואין על מה לדבר, מבחינת jiter ופינגים הם פחות טובים לפני שהתחלתי לבדוק את התשתית התקשרתי לתמיכת פח של 012 שפשוט אמור שיש להם "תאוריה" שבזק פוגעת בקוים שמתניידים ואין להם מה לעשות בנידון כי זה תחת הטווח של בין 40 מגה ל 100. קיבלתי עצבים וחזרתי לבזק בנדל שלהם ו 014 בעלות של 124 ש"ח. שם מסתבר שגם שם ניהיה בזיון, החבילה שלהם נקראת Max100 שזה אומר לפי הנציג הטכני מ 20 ל 100 מגה, וה 60 שאני…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיות של פינג לשרתים בחול . לפני שעברתי לadsl הייתי בכבלים והפינגים היו בסדר , אני באותה ספקית לא החלפתי. עכשיו הפינגים קפצו פי 2 ויותר והספק אומר לי שמבחינתם עד 600 זה בסדר .. זה הרי לא יעלה על הדעת לשחק עם פינגים כאלה.. מה אפשר לעשות? הקו של הטלפון תקין (בדקו בבזק) ואין בעיה של איטיות באפלוד או הורדות .
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעבר כשלא היה לי ראוטר, הכתובת IP החיצונית הייתה גם הפנימית, כרגע המצב עם הראוטר שיש כתובת IP חיצונית של הספקית אינטרנט וכתובת IP פנימית שהראוטר מקצה (או לחילופין שאני מציב לפי המסכת קלט). כלומר בעבר הייתי יכול לגשת לאתר כך http://<ip address>/MyWeb/main.html מי שהבין את המצב ויודע את התשובה , אשמח לפתרון. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דרייברים ? AZTECH DSL 600E יש?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר pt-link td-w9970 שהפכתי אותו לנקודת גישה AP והכל עובד מצויין. עבדתי לפי המדריך המצ"ב (מדריך מצויין) https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm יש לי צורך ביציאת LAN אחת נוספת מהראוטר ותהיתי האם ניתן להשתמש בכניסת WAN לצורך כך. במידה וכן, האם יש צורך בהגדרות מיוחדות? אודה לתשובות
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהדבר אפשרי, אך לא הצלחתי לבד. ראיתי מדריכים מפורטים עם DD-WRT אבל אל אף אחד מהראוטרים שלי לא תומך בזה. ראיתי שיש גם אפשרות עם WDS, שני הנתבים תומכים בזה. הנתב הראשי שמחובר למודם הוא 3COM OFFICECONNECT 3CRWER100-75 הנתב שאני רוצה להפוך ל"כרטיס" אלחוטי הוא MSI RG54G2 ב MSI באפשרות של WDS הוספתי את ה MAC של 3COM אבל ב 3COM ב WDS אין יותר מדי אופציות רק מופעל\מכובה. וה MSI לא מופיע ברשימה של WIRELESS CLIENTS. ניסיתי גם להגדיר ב MSI את אותו שם רשת וסיסמא אלחוטית כמו ב 3COM אבל הוא השתלט על האות והמחשב האלחוטי שלי התחבר לMSI, כמובן ללא אינטרנט עובד. מישהו ניסה פעם או יודע מה אני לא עושה נכון. או שפשוט אף אחד מהנתבים האלה לא תומך באפשרות כזו.
-
טוב אז ככה. אני מחובר ADSL עם בב"ל. מאז היום בבוקר הפינג שלי לשרתי באירופה (נדמה לי באנגליה, לא בטוח) גדל למעל 300ms! אתמול בערב עוד שיחקתי על אותו שרת והפינג היה 90.אז עשיתי כמה בדיקות: פינג ל-amazon.co.de (גרמניה): בערך 90ms. פינג ל-www.youtube.co.uk: בערך 325. פינג ל-www.google.fr: בערך 180. פינג ל-www.google.com: בערך 220. 1) האם יש לעוד מישהו בעיה כזו? 2) האם יש _משהו_ שאני יכול לעשות כדי לשפר את זה? למיטב הבנתי, לא יתכן שהבעיה אצלי.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי 10מגה של בזק אתמול ולא לקחתי אלחוטי רציתי לדעת מה מומלץ?עד 300-350 ש"ח מה אני רוצה מהראוטר? פילטר של IP קבוע כלומר לפי כתובת מאק קליטה טובה,אמנם אני לא רחוק אבל לא רוצה להתרחק 10-15 מטרים ולראות קו אחד. יעצו לי על ה linksys e1000 וראיתי את הלינק הזה גם: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm מה אתם ממליצים.???
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אז ככה יש לי את המחשב הנייד הזה fujitsu siemens ms2239 ואחרי פרמוט הוא פשוט לא מזהה את הרשת האלחוטית אני משתמש ב WIN 7 ולמטה יש X על החיבור לרשת והוא לא מוצא רשתות כמובן שגם הנורית של הווירלס באדום ולא בירוק ובנוסף כשאני בודק IP רשום לי רק אפסים כאילו למחשב אין כתובת IP מישהו יודע מה הבעיה? דרך אגב אני חושב שזה בעיה של דרייברים אבל חיפשתי דרייברים ולא מצאתי מקור שבאמת ניתן להוריד ממנו כולל אתר החברה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא לו דרייבר מתאים או שיש לכם פתרון אחר אני מאוד ישמח לעזרה! תודה מראש איתמר.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
כמובן, שנזק לא מתחייבים לגבי המודם שהם יספקו לי, על-אף העובדה שאני משלם כסף על מודם חדש(480 ש"ח). אני צריך לדעת איך אפשר להבדיל בין הדגמים והREVISIONים של האלקטל SPEEDTOUCH HOME, איזה חדשים יותר ואיזה ישנים יותר. כך, זה לפחות יעזור לי לדעת אם אני מקבל מודם חדש או ישן ולאתר חשד האם הוא משומש.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-