רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הפינגים מאד נמוכים לגרמניה C:\Users\Siemens>tracert 78.159.97.14 Tracing route to hosted-by.leaseweb.com [78.159.97.14] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.11.1 2 7 ms 7 ms 7 ms 10.218.32.1 3 11 ms 16 ms 11 ms 213.57.0.230 4 11 ms 9 ms 10 ms 213.57.0.229 5 33 ms 32 ms 33 ms ge3-0.catania4.cat.seabone.net [93.186.129.130] 6 63 ms 69 ms 60 ms xe-0-2-0.franco31.fra.seabone.net [195.22.211.10 3] 7 79 ms 84 ms 79 ms fiberring-on-net.franco31.fra.seabone.net [89.22 1.34.117] 8 72 ms 71 ms 73 ms hosted-by.leaseweb.com [89.149.218.214] 9 75 ms 74 ms 74 ms 89-149-218-178.gatewayrouter.net [89.149.218.178 ] 10 6…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך את עזרתכם. בעבודה אני צריך ללחוץ כבל רשת שיתאים לחיבור לקורונת שקע בקיר. את הקורונה קיבלתי עם 2 קומות ללא מספור עליה וכך אני לא ממש יודע איזה צבע אמור להיות איפה. צירפתי את הסדר של של הלחיצה הרגילה שאני עושה בדר"כ ודוגמא לקורונה שיש לי. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כולנו יודעים שכיום רוב ספקיות האינטרנט עומדות בהבטחה שלהן מבחינת קצב ההורדה וההעלאה, אך אותי מעניין באיזו חברה יש את הפינגים הכי טובים לאתרים בחו"ל. אני שואל מפני שאני משחק במשחקי אינטרנט ולי זה חשוב שזמן התגובה יהיה כמה שיותר מהיר. אני מחובר דרך 012 קווי זהב ומשום מה לפעמים כשאני משחק ב-warcraft 3 בסרבר של US East יש פינגים מאוד גבוהים (משהו בין 400 ל-800) שזה בלתי נסבל. האם יש הבדל בין ספקיות האינטרנט או שזה בכלל לא רלוונטי דרך איזה ספקית אני מחבר? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למען שמו באהבה מדובר בשתי מחשבים שמחוברים למודם של אורנג'. ניסיתי את המדריך הזה ואת זה ואת זה. ה-7 מזהה את התיקיות המשותפות של עצמו אך לא את הXP. הXP לא מציג מיקומי הרשת את התיקיות שהוגדרו לשיתוף. מה לעשות? מה לבדוק?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אדימקס 6524N. לאחרונה הפעלתי את התוכנה inssider בנייד שלי וזו מצאה כי ה rssi שמתקבל מהראוטר שלי גבוה בצורה משמעותית (40-) מה rssi של יתר הרשתות שתוכנה זו גילתה (בסביובת ה 80-). החלפתי ערוצים, פניתי לתמיכה של אדימקס אך דבר לא עזר. מדוע אני מקבל rssi כל כך גבוה ואיך אני יכול להקטין אותו? בתודה מראש איתן
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש לרכוש ראוטר במקום לשלם 20 ש"ח שכירות. מחובר דרך גילת טלקום עם תשתית בזק ב 1GB. שוכר את הראוטר שלהם ב 20 ש"ח לחודש. תומך WIFI6. הם מציעים לרכוש אותו גם ב 350 ש"ח. זה הקישור למפרט של הראוטר שלהם. https://gilat-telecom.co.il/wp-content/uploads/2025/01/CDATA-XPON-ONU-FD614GS3-R8504GE-2WIFI6AX3000-1POTSdatasheet-v4.0-2.pdf האם יש ראוטר אחר מומלץ? בטווח מחירים דומה? אני עובד מהבית ולראוטר מחוברים 3 מחשבים נייחים כך שצריך ראוטר עם לפחות 4 כניסת LAN . שיתמוך גם במעבר לחברות אינטרנט סיבים אחרות בעתיד? כגון פרטנר, סלקום וכו'? תודה מראש לכל העוזרים?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בחבילה של 10 מגה גיימר + POWER NGN באתר התפעולי של בזק בינלאומי אני מוריד את הקבצים במהירות המקסימלית גם מהשרת בארץ וגם מהשרת של NVIDIA שיש שם. אבל.. כבר כמה ימים שאני לא מסוגל להוריד שום קובץ משום שרת עולמי כגון : Rapidshare.com Fileflyer.com Dl.free.fr Filefactory.com Wupload.com ועוד הרבה פשוט אי אפשר להוריד כמובן שבתמיכה הטכנית מקשקשים שטויות ולא ממש עוזרים מה הסיפור הזה יכול להיות .?? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר של Edimax על תקן N! אני לא גר בבלוק או משהו.. בית פרטתי.. איך זה יכול להיות שאני קניתי את הAdapter TP-LINK TL-WN821N וכמעט אין קליטה?! זתיהם על תקן N וזה אמור להיות קליטה גבוהה מאוד... מאוד! אני אמור להשתמש בWI-FI או משהו? מה לאזעלאל קורה פה??
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר pt-link td-w9970 שהפכתי אותו לנקודת גישה AP והכל עובד מצויין. עבדתי לפי המדריך המצ"ב (מדריך מצויין) https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm יש לי צורך ביציאת LAN אחת נוספת מהראוטר ותהיתי האם ניתן להשתמש בכניסת WAN לצורך כך. במידה וכן, האם יש צורך בהגדרות מיוחדות? אודה לתשובות
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני חודש בערך התחיל אצלי תצוגה של לאחר חיפוש שונה אפשר לראות בתמונות שזה שונה אני עובד על כרום אך זה גם באקספלורר איך אני מתקן/מסדר את זה שזה יהיה תצוגה נורמלית כמו בתמונה השנייה?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בגלל ריבוי שרשורים/אשכולות/נושאים כבר קשה לעקוב ולבדוק כמה אנשים אחרים מקבלים בעקבות המעבר ל- 100 מגה. שכל אחד יעשה בדיקה באתר של נטוויז'ן: (שכרגע נחשב לאתר אמין יותר מהאתר של הוט) speed.013.net ויפרסם את התוצאה פה + השעה שבה נעשתה הבדיקה. *רצוי לשים תמונה. אני אתחיל: אני בהוט+ההוטנט מהירות 100 מגה, בשעות שאין עומס, בוקר וצהריים אני מקבל 100 מגה: בשעות אחר הצהריים המהירות יורדת ואני מקבל בערך בין 85 ל- 90 מגה: בשעות שיש עומס בין 6 בערב עד 11 בלילה אני מקבל בין 70-75 מגה וכמובן בשעות אחרי 12 עד הבוקר אני מקבל אפילו יותר מ- 100 מגה, משהו כמו 102 וקצת יותר.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי את uTorrent (וורסייה 1.8.2) אני מריץ WinXP SP3 ומחובר דרך ראוטר אלחוטי (Edimax) לבזק בינלאומי דרך מודם כבלים (חיבור ישיר ללא חייגן) במהירות של 2.5 מגה. גיליתי כי מהירות ההורדה נמוכה מאוד, פחות מ 20K סה"כ לקבצים עם מקורות רבים (יותר מ40). 1. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב uTorrent ל 400. לא הורגש שיפור. 2. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב WinXP ל 200 עם תוכנה בשם Event ID 4226 Patcher. לא הורגש שיפור. 3. ניסיתי לבצע אופטימזציה לרשת עם תוכנה בשם TCPOptimizer.exe. לא הורגש שיפור. 4. כאשר אני מבצע פינג ל"הוט" אני מקבל זמן תגובה של 300ms איפה אני טועה? האם אפשר לשפר עוד משהו?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
החל מהיום בזק מציע שני נתבים משולבים חדשים ללקוחות ה-VDSL. ה-6850U של D-LINK הוא האח הקטן של ה-7850 הותיק. זהו נתב עם כניסות LAN במהירות 100Mbps ותמיכה אלחוטית דואלית בתקן N במהירות של 300Mbps בכל אחד משני הערוצים. לנתב כניסת USB אחת בתקן 2.0 ומפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי. עלות הנתב היא כ-600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/D-LINK6850U.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/6850.html ה-VEGN2610 של חברת NETGEAR זהה בכל תכונותיו ל-6850U וגם עלותו היא 600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/NETGEARVEGN2610.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/vegn_2610.html מחר יעלו לאתר NetCHEIF מדריכי ההתקנה והשימוש במוצרים אלה.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הוט – מערכות תקשורת בע"מ ("החברה") 20 ביולי 2011 לכבוד, רשות ניירות באמצעות המגנ"א לכבוד, ערך הבורסה לניירות ערך בת"א בע"מ באמצעות המגנ"א ג.א.נ., הנדון: דוח מיידי בדבר שדרוג תשתיות בהמשך לאמור בדוח התקופתי של החברה (כפי שפורסם ביום 10 במרץ 2011 (מספר אסמכתא: 2011-01- 075777 ; ר' סעיף 1.20 לדוח), בקשר עם כוונת החברה לפעול לשדרוג תשתיות ההפצה הקיימות שלה, החברה מתכבדת להודיע בזאת, כי ביום 19 ביולי 2011 , אישר דירקטוריון החברה התקשרות בהסכמים לביצוע שדרוג התשתיות כאמור. על פי ההתקשרויות שאושרו, תרכוש הוט טלקום (תאגיד בשליטה מלאה של החברה) מצדדים שלישיים ציוד אופטי מתקדם, עבודות ושירותים לצורך שדרוג התשתיות, לרבות שירותי תחזוקה, בהתאם לפריסה וללוחות …
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קנינו לאחרונה מחשב חדש ואנו רוצים להשתמש במקביל לו גם בקיים (הישן). אנו מחוברים לרשת באמצעות הכבלים ואחת מהספקיות המובילות בשוק. מה צריך לעשות? האם ניתן לבצע את הנדרש בעצמנו או שיש צורך בטכנאי מחשבים. לידיעה - במחשב החדש לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 שכולל כרטיס רשת O/B , ובמחשב הקיים מותקן כרטיס רשת. תודה מראש על ההדרכה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל בשבועיים האחרוני האינטרנט ממש אבל ממש זוחל ובנוסף לכל הורדות מטורנטים ואתרים נוסח מגהאפלוד ורפידשייר שואפות ל0.. מה קורה כאן?! מתחיל להרגיש שבארץ חווית גלישה נורמלית הינה בגדר מותרות יוקרתית ולא שירות בסיסי כמו חשמל/מים/גז . האם מישהו חש שינויים בשבועות האחרונים? אני בחבילת 2.5 דרך הכבלים לצורך העניין. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי עד כה, אינטרנט מהיר בכבלים איטי ויקר יותר מADSL, אז למה לעזעזל לעבור לכבלים???
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמובן, שנזק לא מתחייבים לגבי המודם שהם יספקו לי, על-אף העובדה שאני משלם כסף על מודם חדש(480 ש"ח). אני צריך לדעת איך אפשר להבדיל בין הדגמים והREVISIONים של האלקטל SPEEDTOUCH HOME, איזה חדשים יותר ואיזה ישנים יותר. כך, זה לפחות יעזור לי לדעת אם אני מקבל מודם חדש או ישן ולאתר חשד האם הוא משומש.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני לאחרונה קניתי תראוטר tplink vr600, תשתית בזק 100 מגה וספק בזק בנלאומי. שימושים רגילים, לא משהו רציני. משתמש במכשיר כראוטר+מודם(אין מודם נפרד). אני נתקל בבעיה דיי מוזרה(בעיניי), הראוטר עובד מצויין, יש לי חיבור אינטרנט בכבל וWIFI והכל עובד נהדר. אבל, לפעמיים אין אינטרנט או שיש אבל הוא איטי עד איימים. אני אסביר, נגיד יום ראשון, אני מכבה תמחשב ב6 בבוקר, יוצא מהבית עד הצהוריים(אזור 3 וחצי בצהוריים) ואז אני מדליק תמחשב בצהורים והאינטרנט אייטי לגמרי, שום דבר לא נטען במחשב(מחובר בכבל). WIFI עובד בטלפון, בסטריימר גם עובד הwifi אבל במחשב? בכבל? איטי בצורה מחרידה, לא נטען שום דבר. הדרך היחידה לפתור את זה זה להכנס לNetwork connectio…
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הראוטר הקיים הוא של tp link, דגם TL-WR740n. המרחק מהראוטר למחשב הנייד הוא כ10 מטרים אולי יותר, והבעיה כעת היא שהקליטה לא טובה, יש בערך פס אחד של קליטה וגם יש ניתוקים. לכן חשבתי לקנות אחד עם עוצמה חזקה יותר. מה תהיה האופציה הטובה ביותר בתקציב של 150-200 ש"ח? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעבר כשלא היה לי ראוטר, הכתובת IP החיצונית הייתה גם הפנימית, כרגע המצב עם הראוטר שיש כתובת IP חיצונית של הספקית אינטרנט וכתובת IP פנימית שהראוטר מקצה (או לחילופין שאני מציב לפי המסכת קלט). כלומר בעבר הייתי יכול לגשת לאתר כך http://<ip address>/MyWeb/main.html מי שהבין את המצב ויודע את התשובה , אשמח לפתרון. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים מתאמי רשת על תשתית הכבלים שהותקנו על ידי חברת YES. באופן הזה יש לי כאילו חיבור קווי בין הקומות ואני בדרך כלל מצליח להעתיק קבצים ממחשב בקומה השנייה למחשב בקומה הראשונה בקצב של 12MB לשנייה. לפני כמה ימים היו בעיות חשמל באזור והיו כמה וכמה הפסקות ואי יציבות של הזרם. לאחר מכן שמתי לב שחיבור הרשת בין הקומות הפך איטי ולא יציב. בדקתי עם PING שיש הרבה ניתוקים. האם יכול להיות שהפסקות החשמל גרמו לבעייה הזאת או שיש לחפש את הבעייה בכיוון שונה ?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, המטרה שלי זה לשתף על חווית מעבר מבזק ל 012 וחזרה לבזק. אז עברתי ל 012 והחווית מכירה הייתה מעולה. קיבלתי ראוטר עלום שם T&W128 שהקשר שלו לציוד קצה סביר הוא בדיחה. הגדרתי אותו כ bridge כי הוא לא שווה כלום ומייד הסנכרון קו ADSL ירד מאיזור ה 90 ל 70 ואז התחלתי לבדוק את 012 כספק מול 014 ואין על מה לדבר, מבחינת jiter ופינגים הם פחות טובים לפני שהתחלתי לבדוק את התשתית התקשרתי לתמיכת פח של 012 שפשוט אמור שיש להם "תאוריה" שבזק פוגעת בקוים שמתניידים ואין להם מה לעשות בנידון כי זה תחת הטווח של בין 40 מגה ל 100. קיבלתי עצבים וחזרתי לבזק בנדל שלהם ו 014 בעלות של 124 ש"ח. שם מסתבר שגם שם ניהיה בזיון, החבילה שלהם נקראת Max100 שזה אומר לפי הנציג הטכני מ 20 ל 100 מגה, וה 60 שאני…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיות של פינג לשרתים בחול . לפני שעברתי לadsl הייתי בכבלים והפינגים היו בסדר , אני באותה ספקית לא החלפתי. עכשיו הפינגים קפצו פי 2 ויותר והספק אומר לי שמבחינתם עד 600 זה בסדר .. זה הרי לא יעלה על הדעת לשחק עם פינגים כאלה.. מה אפשר לעשות? הקו של הטלפון תקין (בדקו בבזק) ואין בעיה של איטיות באפלוד או הורדות .
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. יש לי בעבודה פקס,שמחובר לאינטרנט,שאליו אני מחבר כבל רשת ומחבר אותו לנייד לצורך אינטרנט,במקום לגמור את החבילת גלישה בסלולר. לצורך העניין באתרים של גוגל(יוטיוב,גוגל),ופייסבוק אני מצליח לגלוש,אבל בכל אתר אחר אני לא מצליח. רשמתי בCMD פינג ואת הכתובת של האתר וזה נתן לי רפליי (17MS ממוצע אם זה קריטי) יש דרך לעקוף את החסימה הזאת ולגלוש באתרים כמו וואלה,יד2 נענע וכו'? במחשב אחר של המפעל לצורך העניין יש גישה לכל האתרים,יש אפשרות לפתוח את החסימה הזאת גם אצלי?(מעוניין בעיקר לצפות בסרטים לצפייה ישירה להעביר משמרת) אגב,גם בניידים אחרים יש את אותה תוצאה של חסימת אתרים.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-