רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה הרבה דיונים והמלצות כל אחד ממליץ על משהו אחר יש לי בבית 3 מחשבים ניידים ומחשב אחד נייח קראתי על הדגם 9980 ועל דגם 9970 ועל עוד דגמים נוספים ואני רוצה לדעת מה נותן את התמורה הכי טובה למחיר? על מה עדיף לי ללכת?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתנצל אם שאלו את השאלה הזאת לפני, ניסיתי לחפש בנפוצות ובפוסטים קודמים ולא מצאתי משהו מדויק. יש לי ראוטר\מודם של DLINK ואני מעוניין להפוך אותו לראוטר בלבד - לחבר אותו בכבל רשת לHOTBOX המוגדר כבר כמודם בלבד ולהשתמש ביציאות הרשת החוטיות וברשת האלחוטית כדי לקבל את האינטרנט מהמחשבים בבית. בדקתי בכמה מקומות ופשוט לא מצאתי איך לנסח את השאלה הזאת במשפט ברור שיניב תוצאות - האם יש דרך לעשות בדיוק את מה שאני רוצה לעשות כאן? בתודה רבה, שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חברת TP-LINK שחררה קושחה חדשה לנתב TL-WR1043ND. גרסת הקושחה היא 3.13.4 וה-BUILD הוא Build 110429. ניתן להוריד אותה מאתר החברה כאן -- http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND. בקושחה יש שיפורים רבים לעומת הקושחה הקודמת ובינהם תמיכה מלאה ב-FTP ובשרת מדיה בכונן המחובר ל-USB, שיפור במהירות הקריאה/כתיבה לכונן ה-USB, גישה לנתב דרך השם tplinklogin.net, הגדרת יום התחלה ויום סיום שעון קיץ ועוד. רשימה מלאה של תוספות ושיפורים: 1. Support FTP Server function on USB port 2. Support Media Server function 3. Optimize network USB storage function 4. Virtual server support different internal/external port 5. Optimize the access control feature 6. Router can be a…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום,בזק הסכימה לנתק אותי לאחר שכבר כמעט חצי שנה אני גולש ב 4 מגה ובפועל אני מקבל כ 3-3.5 mbps. קבעתי עם הוט והם אמרו לי שהם ישלחו טכנאי שיתקין את הכלעוד יותר משבועיים באוקטובר (קצת מוגזם). רציתי לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש מהוט,חשבתי לבקש מהם את ה SB5100 אך איני יודע אם זו הבחירה הטובה ביותר. בנוסף הייתי רוצה לדעת מהן ההתרשמויות שלכם מהאינטרנט של הוט ומחבילת ה 10 מגה ( האם הם באמת נותנים מהירות הורדה נקייה של 1250 Kbps או שהם מגבילים? עדכון: קיבלתי את הTHOMSON המהירות הורדה שלי מהאתר של 014 או הוט היא 100-150KBPS בסלון (התקנתי 2 תשתיות) ובחדר 700-800 שזה גם לא תקין. יש לי ראוטר אבל המהירות הנ"ל הן כשהמודם מחובר ישירות למחשב ללא הראוטר
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשים מודם של הוט בממ"ד, שם יהיה מחשב נייח, מחשב העבודה. אני רוצה מעבר לזה רשת אלחוטית בדירה. אני חושש כי עקב היות המודם בממ"ד הקליטה תהיה גרועה. האם ניתן לחבר את המודם של הוט לראוטר, ואותו לחבר קווית למחשב הנייח ? האם יש ראוטר מומלץ שיכול להתגבר על הממ"ד ? איך אני מסדר שלא יהיו שתי רשתות אלחוטיות, אחת של המודם של הוט ואחת של הראוטר ? אשמח להמלצות בעניין. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
הוט – מערכות תקשורת בע"מ ("החברה") 20 ביולי 2011 לכבוד, רשות ניירות באמצעות המגנ"א לכבוד, ערך הבורסה לניירות ערך בת"א בע"מ באמצעות המגנ"א ג.א.נ., הנדון: דוח מיידי בדבר שדרוג תשתיות בהמשך לאמור בדוח התקופתי של החברה (כפי שפורסם ביום 10 במרץ 2011 (מספר אסמכתא: 2011-01- 075777 ; ר' סעיף 1.20 לדוח), בקשר עם כוונת החברה לפעול לשדרוג תשתיות ההפצה הקיימות שלה, החברה מתכבדת להודיע בזאת, כי ביום 19 ביולי 2011 , אישר דירקטוריון החברה התקשרות בהסכמים לביצוע שדרוג התשתיות כאמור. על פי ההתקשרויות שאושרו, תרכוש הוט טלקום (תאגיד בשליטה מלאה של החברה) מצדדים שלישיים ציוד אופטי מתקדם, עבודות ושירותים לצורך שדרוג התשתיות, לרבות שירותי תחזוקה, בהתאם לפריסה וללוחות …
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיות של פינג לשרתים בחול . לפני שעברתי לadsl הייתי בכבלים והפינגים היו בסדר , אני באותה ספקית לא החלפתי. עכשיו הפינגים קפצו פי 2 ויותר והספק אומר לי שמבחינתם עד 600 זה בסדר .. זה הרי לא יעלה על הדעת לשחק עם פינגים כאלה.. מה אפשר לעשות? הקו של הטלפון תקין (בדקו בבזק) ואין בעיה של איטיות באפלוד או הורדות .
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל בשבועיים האחרוני האינטרנט ממש אבל ממש זוחל ובנוסף לכל הורדות מטורנטים ואתרים נוסח מגהאפלוד ורפידשייר שואפות ל0.. מה קורה כאן?! מתחיל להרגיש שבארץ חווית גלישה נורמלית הינה בגדר מותרות יוקרתית ולא שירות בסיסי כמו חשמל/מים/גז . האם מישהו חש שינויים בשבועות האחרונים? אני בחבילת 2.5 דרך הכבלים לצורך העניין. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר של אדימקס br6204wg, שנמצא בחדר הרחוק 15 מטר מהמחשב הנייד שלי (DELL INSPIRION וה IPHONE) הקירות הם בטון ומשום מה הסיגנל של ה WIFI מאוד נמוך או שהוא גבוהה ואז מתנתק אחרי כמה זמן... האם הייתם ממליצים לקנות ראוטר אחר? אני על תשתית הוט... אשמח לקבל דגמים והמלצות
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הברגים שמחברים את הסוויצ'ים למסגרת של ארון השרתים ? קיבלתי אנטיסאפם בתצורת U3 ללא ברגים ואני צריך 4 ברגים בכדי לחבר אותו לארון.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת, אלה מכם שמתחברים לבית באמצעות VNC, באיזה לקוח אתם משתמשים ומה הייתרונות שלו ? אני משתמש ב REAL VNC, ואני מחפש לו תחליף, כי משום מה הוא מחרבש את ממשק החלפת השפות ב XP אי אפשר להחליף או שקשה להחליף לכתיבה באנגלית/עברית, הבנתי שאני לא היחיד שנתקל בבעיה הזאת איתו. אז במה אתם עובדים ? (כל מי שמתכנן להגיד REMOTE DESKTOP אז בואו אני אחסוך לכם מראש : אני מעדיף משהו אחר)
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לקוחות בזק ו-HOT בסכנה לפריצת האקריםמאת: אסף דרגן | | קו ישיר יח"צ | תגובותלקוחות בזק ו-HOT נמצאים בסכנה מוחשית לפריצה של האקרים למחשבים הביתיים והעסקיים שלהם חברת אבטחת המידע הישראלית MADSEC סקיוריטי דיווחה היום כי מרבית לקוחות בזק ו-HOT, פרטיים ועסקיים וכן חברות העושות שימוש בנתב (router) מתוצרת חברת TP-Link הסינית, הפופולרית מאוד בישראל, חשופים לסכנת פריצה מוחשית (exploit) של האקרים העלולה להוביל לגניבת מידע חסוי ויקר ערך, המוערך במיליוני ש"ח.סכנת הפריצה לראוטר האלחוטי של החברה, מדגם TL-WR841N נתגלתה עלי ידי מתן אזוגי, מנהל צוות בדיקות אבטחה בחברת MADSEC סקיוריטי ובעזרתה ניתן בקלות לגנוב את החשבונות והסיסמאות המאוחסנות בנתב. הפרצה, המוגדרת כפירצת Local File Inclusion …
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הסדר גודל הכללי של הפגיעה הרוחב הפס בהעברת המידע דרך רשת החשמל. אני יודע שזה משתנה, אבל אני שואל לגבי קנה מידה כללי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת ביתית בין 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם המודם/נתב שיש לי הוא HOTBOX של חברת HOT 2 המחשבים מחוברים בעזרת כבל ולא ע"י WIFI בכל מחשב מתוקן Windows 7 Ultimate 2 המחשבים נמצאים על רשת ביתית הגדרות בכל מחשב הם אותם הגדרות (בית או עבודה): - הפעל גילוי רשת (פעיל) - הפעל שיתוף קבצים ומדפסות (פעיל) - הפעל שיתוף כדי שכל מי שיש לו גישה לרשת יוכל לקרוא ולכתוב קבצים בתיקיות הציבוריות (מופעל) - בטל שיתוף המוגן באמצעות סיסמה - אפשר ל- WINDOWS לנהל את חיבורי הקבוצה הביתית (פעיל) מפת רשת נראת כך: 2 מחשבים מחוברים ביחד ל"מתג" הוא מחובר ל"שער" והוא מחובר לתמונה של כדור הארץ הבעיה: באחד המחשבים יצרתי קבוצה ביתית ושאני עובר מהמחשב השני למסך ששם אמורה להיות רשומה אצ…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אנחנו מחוברים היום דרך תשתית DSL וספק 018 בחבילה של 100/5 (בפועל, 85/3 במחשבים). אנחנו שוקלים לעבור לסיבים ופתאום יש כמה תשתיות (אנלימיטד, בזק, פרטנר ...) וספקים שעובדים עם תשתיות ספציפיות. 1. איזה תשתיות סיבים קיימות היום? (עוד משהו חוץ מאנלימיטד, בזק ופרטנר?) 2. האם בניין מחובר רק לתשתית אחת? או שיכול לגם להיות מחובר לכמה תשתיות? (נראה שהבניין שלנו מחובר לתשתית Bfiber אבל לא לפרטנר או unlimited). 3. איזו תשתית סיבים מומלצת? נשים מחיר בצד, יש הבדלים משמעותיים בין התשתיות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם.. כניראה שבקרוב אחליף את ה2Wire HW1800 המזדקן שלי בLinksys WRT350N. לפי מה שהבנתי הראוטר שלי הוא משולב מודם (הוא מתחבר ישירות לקו בזק) והראוטר החדש הוא לא. כלומר אני צריך לרכוש בנוסף עוד מודם. יש למישהו המלצה למודם? ואולי למישהו יש המלצה לראוטר אחר? חשוב שיהיה קווי+אלחוטי. וכאשר אחבר את הראוטר החדש, חוץ משם משתמש+סיסמא, אני אצטרך להגדיר עוד דברים? תודה מראש Install
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום מתכוון להתחבר לפרטנר פייבר לאחר שנודע לי שהבניין שלי חובר לתשתית מחפש ראוטר כולל מודם עם הדרישות הבאות: - תמיכה בלפחות 200/20 קווי (מחשב אחד מחובר עם כבל) - ויפי מספיק חזק (הסלון יחובר עם ויפי, סטרימר עם נטפליקס ו twitch/youtube לצורך העניין, תמיכה ב-1080p) הסלון במרחק של כ-10-12 מטר מהראוטר עם קיר אחד מפריד, אין ממ"ד בכלל בדירה תקציב כ-300 שקלים (אם יש אופציה להזמין מאמזון גם תופס) האיכות חשובה ככה שאם התקציב לא מספיק גבוה אפשר להתגמש בעוד 100-150 שקלים * היום הסלון מחובר קווי עם מתאם moca שאחזיר לסלקום ברגע שאתנתק מהם, עד כמה שראיתי מדובר בציוד יקר הרבה יותר לקנייה ולכן פחות אופציה מבחינתי (דירה שכורה, …
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט הכל כבר, הגעתי לדרייברים חלופיים שנקראים Atheros והתקנתי את הגירסה של Windows 7 64-bit כמו שיש לי והכרטיס נראה מותקן והכל בסדר אבל הוא לא מזהה אף רשת. אם אני מתקין את ה-Atheros של Win XP אז זה כן מזהה רשתות אבל עובד לאט ויש ניתוקים. אם אני עושה את הדיאגנוסטיקה של windows אז זה מזהה בעיה בדרייברים אבל ב-Device Manager הכל תקין.. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? זה כרטיס מאוד נפוץ ולא ברור לי למה הדרייברים המקוריים של TP-Link גם כן מותקנים כאוי אבל שוב, לא נמצאות רשתות באוויר גם איתם.. אני אובד עיצות, בבקשה תעזרו אם מישהו יודע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי מייל מוואלה ל-gmail ואני רוצה שכל ההודעות מהמייל הישן (וואלה) יעברו ל-gmail החדש.... לצערי ניסיתי לעדכן זאת דרך gmail - הגדרות - חשבונות - הוספת חשבון דואר נוסף וקיבלתי הודעת שגיאה : "קיימת בעיה בהתחברות אל mail.walla.com". מה שמצוין על המסך הוא : שרת mail.walla.com : POP יציאה : 110. אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא מוכר לי המוסג tunnel ואני כן רוצה לעשות דבר כזה, (כדי לשחק אני וחבר או אפילו כמה חברים ברשת במשחק ישן על ידי שימוש ב TCP\IP או IPX) האם אפשר לחבר את המחשבים לשרת שלי שיושב בחוות שרתים וליצור תקשורת LAN בין המחשבים המחוברים לשרת? אם כן אני ממש השמח למדריך בנושא, אני בזמן האחרון מגלה שאני יודע פחות ופחות דברים, ואני מתנצל על כך. בנוסף אני רוצה ללכת לעשות קורס MCITP ואני יודע שזה קורס ממש קשה אז לפני שאני נרשם ללימודים אני רוצה להתחיל וללמוד בבית כמה שיותר כדי שיהיה לי קל בקורס אז אני ישמח אם תהיו יכולים לשלוח לי מדריכים ומה שקשור לנושא, תודה ענקית לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, המטרה שלי זה לשתף על חווית מעבר מבזק ל 012 וחזרה לבזק. אז עברתי ל 012 והחווית מכירה הייתה מעולה. קיבלתי ראוטר עלום שם T&W128 שהקשר שלו לציוד קצה סביר הוא בדיחה. הגדרתי אותו כ bridge כי הוא לא שווה כלום ומייד הסנכרון קו ADSL ירד מאיזור ה 90 ל 70 ואז התחלתי לבדוק את 012 כספק מול 014 ואין על מה לדבר, מבחינת jiter ופינגים הם פחות טובים לפני שהתחלתי לבדוק את התשתית התקשרתי לתמיכת פח של 012 שפשוט אמור שיש להם "תאוריה" שבזק פוגעת בקוים שמתניידים ואין להם מה לעשות בנידון כי זה תחת הטווח של בין 40 מגה ל 100. קיבלתי עצבים וחזרתי לבזק בנדל שלהם ו 014 בעלות של 124 ש"ח. שם מסתבר שגם שם ניהיה בזיון, החבילה שלהם נקראת Max100 שזה אומר לפי הנציג הטכני מ 20 ל 100 מגה, וה 60 שאני…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, קודם כל יש לי שאלה שמתחלקת לשני חלקים; החלק הראשון הוא יותר עניין של מהות - האם כאשר אני "גולש בסתר" קורה משהו מיוחד מעבר לגלישה נטולת קוקיז והיסטוריה כמובטח? כלומר מבחינת לכידת נתוני הפרטיות שלי, האם במצב זה גוגל מפסיקה לעקוב אחריי ונותנת קצת ספייס אישי ? כאילו, כך לפחות משתמע... אך לאחרונה נתקפתי פרנויה קלה, אולי אני מפנטז לחלוטין וההפך הוא דווקא הנכון? פתאום זה נשמע לי כמו טרף קל מידי - אם המשתמש גולש בסתר אולי סביר יהיה שיש לו משהו להסתיר? כך שבניגוד למה שמשתמע, כל גלישה המקוטלגת תחת "גלישה בסתר" מתרכזת לה אי שם בשרתי החברה יחד עם תיוק מודגש ונורית LED אדומה? למיטב ידיעותיי עדיין לא נולד האלגוריתם שידע באמת להצב…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי נתב של בזק נתגיר 2200 אני מנסה להגדיל את הטווח שלו ע"י שימוש בראוטר (כ AP) נוסף שיתחברו ב WDS כבר הצלחתי לעשות את זה וזה עובד אבל הבעיה שבנתגיר הוא מחייב אותי לעבוד עם הצפנה נמוכה ולא עם AES כך שלמעשה הוא מוריד אותי לעבודה בתקן G ולא ב N האם יש אפשרות לעקוף את זה? או שאפשר לחבר את שניהם בדרך אחרת ולא ב WDS? ללא חיבור בכבל רשת תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, יש לי בעייה כזו, אשמח לרעיונות: היום יש לי מחשב אחד שמותקן בו OUTLOOK EXPRESS והוא מושך EMAILS מהחשבונות שאני עובד איתם, ודרכו אני שולח מיילים. אני רוצה לקנות מחשב נוסף (שיחובר כנראה ע"י ראוטר) ושתהייה לי האפשרות לשלוח ולקבל אימיילים משני המחשבים, כאשר לא משנה מאיזה מחשב שלחתי/קבלתי אימייל, אני אוכל לראות אותו גם במחשב השני. אני מניח שיש אפשרות לסנכרן כל לילה את ה PST, אבל זה לא ממש נראה לי מספיק טוב. השאלה אם יש אפשרות לעשות PST משותף, או משהו דומה? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-