רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום כיום אני לקוח של הוט, אבל בלי קשר רציתי הרבה זמן לקנות ראוטר בעצמי ולקבל איכות יותר רצינית ממה שהחברות בארץ מספקות. לאחרונה ניסיתי להתקין pi hole למי שמכיר וגיליתי שלא ניתן להגדיר DNS בעצמי עבור הFiberbox שמתפקד כראוטר עבורי. אתאר את המצב היום - יש את הFiberbox שמתפקד כמודם וראוטר, הוא מספק WIFI לבית. בנוסף, בכל חדר יש ממירים mini fiber שהם גם מתפקדים כמודמים וראוטרים בפני עצמם! ובחדר העבודה שלי יש מודם קטן של הוט שמספק לי חיבור אינטרנט קווי (הוא מחובר לכבל קואקס). מה שאני רוצה לעשות זה לקנות ראוטר חדש, שבעזרתו אוכל להגדיר DNS משל עצמי ועוד כל מיני פיצ'רים נחמדים, הבעיה היא שאני חושש שאם אעשה זאת, אני אפסיד את כל היתרונות שציינתי מקודם. יכול להיות …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עריכה; הבעיה תוקנה קיבלתי ip פנימי של הוטנט ככה אמרו בתמיכה של d link דיברתי עם הוטנט והיתה בעיה בסיסמא כנראה הביאו לי סיסמא חדשה וזה עבד.. יש לי ספק של הוטנט עם תשתית בזק במהירות 40 מגה היה לי ראוטר של בזק שעבד כרגע החלפתי ל DSL 224 ועשיתי את ההגדרות בדיוק לפי הספר: https://www.support.dlink.co.il/dsl-224-internet-config-new-gui - ואין אינטרנט.. הוא מחובר לספק נורת ה Internet דולקת אבל לא מהבהבת בהגדרות ה WAN כתוב מחובר אבל בתכלס אין אינטרנט מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התשובה מהווה חשיבות מאוד גבוהה בשבילי!! אני שעות מנסה למצוא מידע שימושי בנושא הזה באינטרנט ואני לא מוצא שום דבר מועיל!! אז אני ממש ממש ממש אודה לעוזר הנכבד. מה זה classless ip ? אם אפשר בבקשה הסבר בעברית, ולא להפנות אותי לאתר כלשהו כי עברתי על כל אתר אפשרי.. אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי.. תודה רבה מראש ויום נפלא
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה ממש מוזר... המליצו לי על הקליינט הזה כי אמרו שהוא ממש מצוין... למרות זאת, ואחרי שהגדרתי את מה שצריך (פורט מתאים, אין לי פירוול, הגדרות בהתאם לאשף של התוכנה ובהתאם למהירות האינטרנט שלי- 2.5MB/250KB) עם חיבור כמו שלי אני אמור להוריד בסביבות ה-300-320KB, למרות זאת אני מוריד "רק" על 100KB... וזאת הורדה מטראקר פרטי עם 1000 SEEDS... זה ממש מוזר. לעומת זאת ה-UPLOAD עובד טוב... אני מעלה על 30KB. אני אשמח שמישהו יוכל לעזור, כי זה ממש מציק. תודה לעוזרים מראש
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עברתי לחיבור גיימר מחיבור רגיל ב-ADSL בזב"ל 014. ראיתי באתר של הציפ ששם המשתמש לADSL אחר. username#gamer@014 לעומת username@014 האם זה משנה משהו, האם בחייגן צריך להחליף?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הוט – מערכות תקשורת בע"מ ("החברה") 20 ביולי 2011 לכבוד, רשות ניירות באמצעות המגנ"א לכבוד, ערך הבורסה לניירות ערך בת"א בע"מ באמצעות המגנ"א ג.א.נ., הנדון: דוח מיידי בדבר שדרוג תשתיות בהמשך לאמור בדוח התקופתי של החברה (כפי שפורסם ביום 10 במרץ 2011 (מספר אסמכתא: 2011-01- 075777 ; ר' סעיף 1.20 לדוח), בקשר עם כוונת החברה לפעול לשדרוג תשתיות ההפצה הקיימות שלה, החברה מתכבדת להודיע בזאת, כי ביום 19 ביולי 2011 , אישר דירקטוריון החברה התקשרות בהסכמים לביצוע שדרוג התשתיות כאמור. על פי ההתקשרויות שאושרו, תרכוש הוט טלקום (תאגיד בשליטה מלאה של החברה) מצדדים שלישיים ציוד אופטי מתקדם, עבודות ושירותים לצורך שדרוג התשתיות, לרבות שירותי תחזוקה, בהתאם לפריסה וללוחות …
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הביאו פה קובץ RAR פגום עם סקריפט איך לשנות אך לא עובד לי. אשמח אם מישהו יעלה אותו שוב ויסביר איך עובדים איתו. או שיש פטנט אחר לשנות IP מלבד לנתק את חיבור ה- ADSL. שמצריך הרבה זמן עקב סינכרון מחדש. תודה !!!!!!!!!!!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2010 בשעה 20:09:23 האופציה עם CMD ipconfig לא משנה את ה- IP. !!!!!!!!!!! צריך את הסקריפט.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי ADSL ! כשאני מתחבר לאינטרנט אז צצה הודעה ואומרת לי 650 Bps ואצלי חבילת 256 Bps איך אפשר לעשות שהמהירות תהיה 650 ולא 256 ???
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי תשתית בזק (שיכולה לתת לי רק 36MB/s) וספק בזק בינלאומי, המודם + ראוטר שיש לי הוא מאוד ישן - VVG2000. עד היום האינטרנט היה בסדר בקומה למעלה איפה שנמצא הראוטר, אבל האינטרנט למטה על הפנים. מה שמחובר לרשת הזו: המחשב שלי בכבל, 2 מחשבים ניידים, 3 פלאפונים, 3 טלוויזיות. אני צריך להתקשר מחר לבזק, פרטנר, 018 וכו' לברר מי יכול לספק לאיזור שלי את המהירות הגבוהה ביותר (ככה זה עובד, נכון?) בלי קשר, אני מעוניין להזמין ראוטר + מודם שיוכל להיות עמיד יותר, מוכן להשקיע כמה שצריך ומזמין אותו מחו"ל (סביר להניח Amazon). אשמח לשמוע דעות על: 1. איזה מודם + ראוטר לקנות בטווח של 1000-1500 ש"ח? 2. עד כמה עדיף יותר מודם בנפרד וראוטר בנפרד? פחות יש …
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של בזק (DSL 225), ומחשב נייח, שניהם ממוקמים בממ"ד (ככה יצא..). מהירות הגלישה היא 40. עכשיו קניתי מחשב נייד, וכשאני מתחברת לWiFi המהירות על הפנים. כשאני בחדר אחר בדקתי מהירות והיא על 1MB, וכשאני יושבת בממ"ד ליד הראוטר המהירות על 4MB.. התקשרתי לבזק (הספק שלנו), והם אמרו שבתשלום חודשי הם יכולים לבדוק מה הבעיה ולנהל את הרשת האלחוטית או משהו כזה, ושהם לא יכולים להבטיח שזה יעזור למהירות בנייד. אגב, ה WiFi בעיקרון בסדר גמור, בפלאפונים ובאייפד הוא קולט כרגיל מכל מקום, למרות שהראוטר בממ"ד. מישהו יודע למה המהירות כ"כ נמוכה? ומה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה:)
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בבית... עכשיו הוא גולש ללא בעיה ברשת בצורה אלחוטית אבל שאני מנסה לחבר אותו עם כבל רשת הוא כותב לי ב"חיבורי רשת" מחובר, אני לא מצליח לגלוש, אני מנסה לעשות תיקון אבל אז הוא כותב לי שיש בעיות עם TCP/IP... נכנסתי לאפשרויות של TCP/IP והקלדתי שזה יהיה אותו דבר כמו שמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר והמודם... בשום רגע המחשב לא מזהה כלום בipconfig אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שני נתבים אלחוטיים מונחים אצלי בצד כאשר אני רוצה להשתמש באחד מהם כריפיטר לרשת אלחוטית. האם יש למישהו כאן ניסיון עם אחד הראוטרים הנ"ל Linksys befw11s4 D-link DIR-300 (אגב - תומך בDD-WRT) http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices אבל לצערי לא כ"כ הבנתי איך לבצע את עידכון הקושחה.. למעוניינים מבנה הרשת טיפה מסובך אבל בגדול מודם ראוטר של בזק לחיבור בתוך הבית ראוטר כלשהו של TrendNet מחובר לאנטנה גדולה חד כיוונית למרחק כ500 מטר ושם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי PCI לצערי בגלל שאין קו אווירי ישיר בין המחשב לאנטנה הכיוונית (חשבתי שיש לפני הקניה אבל מסתבר שיש כמה צינורות מתכת בדרך וכשהצלחתי למצוא נקודה של קו ישיר הקליטה במחשב המרוחק היתה מלאה - אך לצערי לא …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי siemens sl2-141 המחלק כתובות דרך ה-DHCP שלו. כל מחשב שמקבל כתובת יכול להתחבר לרשת ולגלוש באינטרנט. א. ברצוני להגדיר (אם אפשר בנתב) את אחד המחשבים (עדיף לפי כתובת ה-mac) שלא יוכל לגלוש, אלא רק לעבוד ברשת. האם יש מישהו שיכול לעזור לי? ב. האם יש דרך אחרת לחסום מחשב מסויים? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני ראוטרים שונים (הראשון, D-link Dir615, השני 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשגרה, הD-link הוא זה שמחובר (תומך ברשת N). לצערי, באחד החדרים הקליטה לא מספקת, ואני רוצה להגדיל אותה ע"י הסבת הראוטר השני לAP. למישהו יש מושג איך עושים את זה? (גם במחיר של שינוי התצוגה כך שה3Com יהיה ראשי)
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט עובד ממש גרוע זמני תגובה איטיים לפעמים לוקח כמה שניות עד שהאתר מתחיל להטען בנוסף פינגים ממש ממש לא יציבים צירפתי סרטון: אינטרנט 100 מגה HOT+בזק בנלאומי את מי צריך להאשים ? (אם בכלל) ניסתי לאפס את ה HOTBOX * מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני על תשתית בזק עם 15 מגה הנה נתוני הקו: Noise Margin 7.7 dB 12.9 dB Line Attenuation 10.5 dB 6.8 dB כפי שאתם רואים למרות שהattenuation שלי ממש נמוך בגלל הNGN שזה מצויין! אז זה די חשוד שהnoise margin ממש נמוך! מה שגם אני לא מקבל את ה818kb שלי שזה 102.25KB אלא משהו בסביבות 796kb שזה בסביבות 98KB שזה רוחב פס תשתית בארץ שאני לא מקבל! התומך במוקד אמר שזה סביר וזה בסדר גמור למרות שאמרתי לו שאני אמור לקבל את האפלוד המלא שאני משלם עליו ושהnoise margin לא אמור להיות כל כך נמוך לדעתכם זה קריטי ואני צריך לעמוד על זה שיסדרו את הnoise margin? קראתי כל מיני פוסטים עם מקרה דומה שהם עוד שנייה הגיעו ל5 noise margin (התנתקויות) ואמרו להם מהר לפנות לתשתית כדי לסדר את זה ושצריך לה…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה שינויים באינטרנט בבית ובסופו של דבר אני סובל מאינטרנט איטי יותר. ולא מבין למה. אני עם מודם של HOTBOX + שני ראוטרים שאחד מהם רפיטר לפי המדריך הזה עשיתי : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm - עשיתי את המדריך של החיבור הקווי בינהם. הראוטר הראשי שלי : TP LINK TL WR841HP *אליו מחובר המודם של HOTBOX ועוד מחשב אחד באופן קווי וחיבור נוסף שהולך למפצל רשת ומשם לראוטר השני. ראוטר שני: TP LINK TLWR81N *הוא המשני ומחובר אליו הראוטר הראשון באופן קווי. פעלתי לפי המדריך במדוייק. (עשיתי כתובת מחוץ ל DHCP וכו') עכשיו אני עם מחשב נייד שמחובר לראוטר השני בWIFI ואני מקבל 1.5 מגה בלחץ לפי בדיקת מהירות. ניסיתי לבטל FIREWALL בראוטר השני .…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הבנתי שלספק CCC יש לכל מהירות 3 סוגי חבילות: רגילה מתקדמת מקצועית מה ההבדל בין החבילות? יש כאן מישהו מנוי שלהם שמוכן לעשות טובה ולערוך כמה בדיקות קטנות עבורי?
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס BR-6204Wg, בן כשנתיים. בזמן האחרון אני מרגיש שעוצמת השידור שלו ממש ירדה. עוצמת האות בחדר שליד הראוטר כבר נמוכה משמעותית מהחדר של הראוטר, ובשאר הבית העוצמה מאוד נמוכה. יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות הראוטר שיכול להגביר את העוצמה שלו? או משהו אחר שאני יכול לנסות? או שזה זמן להחליף ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי. יש לי כמה שאלות כאמור 1)מה משפיע על הפינג? איך אפשר להוריד אותו? קראתי באיזה אתר שהפינג מושפע מהמהירות העלאה,זה נכון? 2) לאחרונה קניתי את הראוטר EDIMAX 6424N ויש ברשותי את הכרטיס האלחוטי EDIMAX 7711USN ,הראוטר מוגדר על שידור בשלושת התקנים B+G+N ובכל זאת אני רואה שהוא משדר רק בתקנים B ו- G,מה יכולה להיות הסיבה? 3)מה ערוץ השידור המומלץ לראוטר(מחובר אליו אקסס פוינט שמשדר על ערוץ 6 אם זה משפיע). 4)אם כרגע אני קולט את הראוטר על 10-15 אחוזים(תקן G) והמהירות המוצגת היא 18-24Mbps ,בכמה זה אמור להשתנות בתקן N? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיים מפצל ליציאת הרשת מהמודם לראוטר? - במקום שתהיה אחת אני רוצה לפצל אותה ל 2. תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל בשבועיים האחרוני האינטרנט ממש אבל ממש זוחל ובנוסף לכל הורדות מטורנטים ואתרים נוסח מגהאפלוד ורפידשייר שואפות ל0.. מה קורה כאן?! מתחיל להרגיש שבארץ חווית גלישה נורמלית הינה בגדר מותרות יוקרתית ולא שירות בסיסי כמו חשמל/מים/גז . האם מישהו חש שינויים בשבועות האחרונים? אני בחבילת 2.5 דרך הכבלים לצורך העניין. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום ?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. הוספתי עוד מחשב בחדר ואני רוצה לחבר גם אותו. אבל אני לא רוצה לקנות ראוטר ב200 שקל בשביל זה. אז חשבתי אולי יש כמו מפצל חשמל רק לכבל רשת, יש דבר כזה? מה המחיר שלו? מאיפה אפשר להשיג? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעייה בנוגע ללאגים במשחק שאני משחק בו ב Online. דבר ראשון , אני מחובר ל תשתית - בזק , ספקית - Netvision חבילה של 5 מגה. הפינג שלי במשחק FIFA באונליין בשרתים שם עומד על 188-250 [לפעמים זה קופץ למימדים גבוהים מידי שאין לי מושג למה זה.. כמו 500 ו 700 ] . הקיצור , הכל טוב ויפה עם הפינגים אבל כאשר אני מתחיל את המשחק יש לאגים שאני לא מבין מאיפה הם באים. והכי מצחיק , אני מכיר עוד 2 שמשחקים באונליין שם שהם מחוברים לחבילה של 1.5MB בזק,בזק ועובד להם די טוב המשחקים נגד ילדים מחו"ל. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעייה כאן ?.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-