רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מנכ"ל משרד התקשורת נשמע הבוקר מעט לחוץ וקצת יומרני, ובניגוד למה שקרה עם חברות הסלולר, הוא עוד לא התעמת עם וועד העובדים של בזק שהוא כמובן בעל השפעה במרכז הליכוד. לאור זאת מעניין יהיה לראות מה תהיה התגובה לאיום על פירוק החברה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001032235
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום כפי שכתבתי בכותרת הדיון, אני מחובר עם HOT כספק התשתית ועם HOTnet כספק האינטרנט, כאשר "מהירות" הגלישה שלי היא 30Mbps בהורדה ו 1.5Mbps בהעלאה. בימים האחרונים אני חווה איטיות בחיבור לאינטרנט. ביצעתי עכשו מספר בדיקות רוחב פס בעזרת האתר Speedtest (קישור), וגיליתי שבעוד שרוחב הפס בתוך הארץ הוא תקין (אני מקבל "מהירות" של 30Mbps/1.5Mbps) רוחב הפס למדינות בחו"ל הוא מינימלי ולא מגיע אפילו ל 1Mbps. יש לציין שבאופן מוזר רוחב הפס בהעלאה הוא דווקא תקין - כמעט תמיד אני מקבל 1.5Mbps גם לשרתים בחו"ל. בדיקה של "מהירות" החיבור באתרים של HOT ו HOTnet מראה שאני מקבל רוחב פס תקין. האם עוד מישהו חווה בעיה דומה? האם מישהו יודע אם מדובר כאן בבעיה ב HOTnet או במדיניות חדשה שנועדה …
-
- 17 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את ה-CuBox (סטרימר) שלי לראוטר של netvision netbox באמצעות כבל רשת. איזה כבל 5 מטרים מומלץ לי לרכוש? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיום אני ב 014 על 100 מגה ותשתית בזק אבל המחיר יחד מגיע ל 130 ש'ח התחברתי לשבוע נסיון באקספון תשתית+ספק 40 מגה (מספיק לי) ב 89 שקל מה דעתכם על 018 ? למי שיש ויכול לתת חוות דעת תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 31.9k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. עברתי מבזק + בזק בינלאומי לאקספון 018. מאז אני חווה ירידה באיכות הרשת האלחוטית שלי למרות שהציוד נשאר זהה. למשל - buffering ב YouTube לעתים תכופות (מדי), סטרימינג בעייתי של אתרי תוכן ישראלי (ערוץ 10, 11). האם העניין מוכר לעוד משתמשים או בכלל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מבין שזה משהו באינטרנט שלי אבל אני לא יודע מה. משום מה אני וגם אחי לא יכולים לשחק במשחק בגלל האינטרנט לא יודע למה לפעמים זה נותן לפעמים לא. וזה רושם שזה בעייה עם הfirewall או משהו דומה עשיתי מה שהם אומרים בסרטון וזה לא עובד. יש לי ראוטר של בזק ספקית זה נראה לי הוט. כן הצלחתי להכנס למשחק ואז בטעינה של השחקנים זה מראה לי חלון שחור ולא פותח לי את המשחק אני לוחץ שוב התחבר ועוד פעם חלון שחור. אני בבאן כבר ל30 דקות ואני לא מצליח לפתור תבעיה. ממש ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר edimax br6424n ,שמחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לי ראוטר ישן tp link wr740n , אני מעוניין שהוא יתפקד כרפיטר ויגדיל את טווח השידור . ניסיתי לחבר ביניהם (אלחוטית) אבל לא ככ הולך לי . הפעלתי את WDS, ביטלתי בtp link את DHCP והתחברתי לedimax. עבדתי לפי העצות כאן : http://superuser.com/questions/678527/can-i-configure-a-tp-link-tl-wr740n-as-a-repeater הגעתי למצב שהוא אומר לי שהוא מחובר, אבל אי אפשר לגלוש ברשת ואי אפשר לשלוח פינג לגוגל דרך CMD. מה נותר לי לעשות ?.
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עכשיו נושא חדש, הרגיש לי סתם מיותר לפתוח דיון חדש. החוט שמחבר בין המחשב לנתב, שסופק יחד עם הנתב, פשוט קצר מדי ואני צריך להביא חוט של 2 מטר לפחות, עדיף יותר. באייבורי אני רואה שיש להם חוטים של CAT6 ו5 וכל מני מספרים, וחוטים מוצלבים וישרים וכו'. אני לא מצליח להצביע לאיזה כבל בדיוק אני צריך, מקריאה באינטרנט אני מבין שהCAT5 יספיק בשביל לחבר בין המחשב לנתב, נכון? כמובן שאני מתייחס לכבל אינטרנט שיספיק ל100 מגה. ------------------------------------------- הנושא הזה טופל. היי, עשיתי דרך בזק מנוי לאינטרנט והגיע אליי היום הטכנאי להתקין את התשתית. הטכנאי שאל איפה נמצאת קופסת החיבורים על מנת לעשות לי קו פרטי ולא לחבר את האינטרנט לקו טלפון של כל הבית ופלא פלא, מסתבר שלאף אחד אין מושג…
-
- 14 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
המודם/נתב שבכותרת שווק עד לא מזמן ע"י בזק בלבד ללקוחות המנויים על תשתית האינטרנט שלה. אותם נתבים שסופקו ע"י בזק הגיעו גם עם גרסת קושחה מיוחדת של בזק שמאפשרת לה בין היתר שינוי הגדרות ועדכון גרסה מרחוק וכן את היכולת לספק שירותים נוספים (דוגמת יוזמת בזק free wifi). מאז שיצאה לדרך תכנית השוק הסיטונאי החל הנתב להימכר גם בשוק הפרטי (אייבורי/באג), ומסקרן אותי מאוד לדעת איזה גרסת חומרה נמכרת לציבור הכללי (בזק סיפקה את הנתב בשתי גרסאות חומרה לאורך השנים: G2, H1) ועם איזו גרסת קושחה מגיע הנתב (נשמע לי לא תקין שנתב שנקנה באופן פרטי יגיע עם יכולות ההשתלטות מרחוק של בזק). אני שולח קול קורא לאותם האנשים אשר קנו את הדגם הנ"ל באופן פרטי- מה גרסת החומרה/קושחה של הנתב שלכם? (אתם מוזמנים לפ…
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מגבירים את הקצב: אלה הערים הבאות שיקבלו סיב אופטי עד הבית לאחר התחלה מגומגמת, נראה שמיזם הסיבים IBC מתחיל לתפוס תאוצה ■ לפי ההסכם החדש, החברה תחבר את כל מרכזי המסחר והמשרדים של עזריאלי, ותציע אינטרנט מהיר לחנויות ובתי העסק ■ המנכ"ל דני לאובר: "מרוצים מהחדירה במקומות שאנחנו יכולים לתת שירות" http://www.themarker.com/technation/1.2628960 אני נראה לי עובר לגור בקניון עזריאלי. נמאס מבזק והוט.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם ישנה דרך לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה, ברשותי רספברי פיי ומצאתי את הדיון הבא, http://hwzone.co.il/community/threads/548538-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%9CHDTV-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.VUlguflVhBc אך ממה שהבנתי התוכנה מיועדת למחשבים בעלי כרטיס נווידיה (אצלי ישנו כרטיס מסך מובנה) משיטוט ברשת הבנתי שישנה אפשרות להגדיר את המחשב כVNC ולהשתמש בפיי רציתי לשמוע את דעתכם, או המלצות אחרות.. אגב, רוב השימוש יהיה הזרמת וידאו לטלויזיה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי הכנה לתשתית תקשורת בדירה - ארון תקשורת עם תעלות ויציאה אחת לכל חדר. בארון יש תקע ומקום לראוטר או סוויץ (ואולי גם המודם ייכנס שם, בצפיפות). אם הראוטר והמודם נכנסים שניהם בארון אז אין בעיה - בכל חדר יש מחשב אחד שמתחבר ישירות לתוך הארון תקשורת. אבל בהנחה והמודם לא נכנס בארון, או לחילופין יש חדר עם יותר מצרכן אחד - מה הדרך הנכונה לבנות את זה? נניח ובחדר משרד יושבים שני מחשבים וגם המודם, ובארון תקשורת רק הראוטר - האם אני צריך לחבר במשרד סוויצ' לנקודה שהולכת לארון, ומהסוויצ' להוציא כבלים למחשבים ולמודם? או שאפשר להעביר כמה כבלים דרך אותה תעלה ואז לשים פאנל עם 2-3 חיבורי רשת בקצה (התעלות נגמרות בחדרים בקופסת חשמל כזאת בלי פאנל). מעבר לזה איזה ציוד נדרש בשביל ההקמה של כל ז…
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי לכולם יתפנה לי זמן להגדיש לראוטר שבלי הפסקה עושה לי בעיות .. ישמח לעזרה א. הקליטה ברגע שעובר קיר יורדת בחצי לא נותן ליתחבר ל5GHZ רק ל2.4 ב. הבנתי שיש אפשרות להגדיר מחשבים ספציפים להגברת המיהרות ואחרים שמתחברים למיהירות יותר קטנה.. רמת העיקרון פשוט ישמח לעזרה בהגדרה של הראוטר להגדרות ממלצות לבית שמחובר עליו סטריימר 4 סמראטפונים שלוש מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דיסקי my cloud של WD מגיעים עם יציאת רשת 1G ומתחברים ישירות לראוטר. אין להם חיבור למחשב. בראוטר שקיים אצלי היום יש יציאות 10/100 בלבד. לאחר שיחה לא סימפתית עם בזק וויתרתי על האפשרות לשדרג אותו ( "מה זה ג'יגהביט? יש לנו רק חבילות של 100 מגה" וגם "כן, היציאה שלו יכולה להעביר בכל מהירות שתתחבר לחבילה" ובאמת שהתאמצתי להסביר להם ) השאלה שלי היא האם ההצהרה הבאה היא נכונה: המוצר הבא ( בתכנון ) יתחבר לראוטר מפתחה אחת, למחשב שלי בפתחה שנייה ולכונן בפתחה שלישית בלי הגדרה כלשהי. http://ksp.co.il/?uin=21972 בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! יש לי בעיה קשה ורב נושאית שאני הייתי שמח עזרה מימך לפתרונה אז נתחיל מידע יבש .. מחובר כרגע לבזק עם מהירות גלישה של 40 מגביט לא ידוע ספק .. מודם /ראוטר שלהם הוא N600 המודם ממוקם בסלון .. בבית יש 4 מחשבים אחד נייח ושלושה ניידים וכמובן 4 סמרטפונים שלרוב בבית מחוברים לרשת ברצוני להוסיף גם סטרימר בזמן הקרוב.. ככה עכשיו לכל הבעיות והשאלות שלי .. נתחיל שאלה ... 1. אני רוצה להגדיל את המהירות בבית למאה מגביט איכן כדי לי לעבור אם ביכלל כדי לי לעבור? 2. אם המודם שבזק נתנו לי הוא טוב או כדי לי אולי לחשוב על רכישה עצמית ? 3.חושב על רכישה של סרטימר ישמח לעזרה.. דרישות 1.כניסה לכל האתרקים וניגון מלאה בלי תקיעות מוזיקה סרטים איכות HD .. 2. שיהיה שלט\נמיקלד ברכישה .. …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
גרסת תוכנה 3.42. מה הסיבה שהיא לא מזהה אצלי את השידורי סטרימינג? והאם זה בגלל שהיא לא מתאימה למערכת הפעלה של וינדוס 8.1? אני הפעלתי סרטון של יוטיוב ולחצתי בתוכנה הזאת על לחצן סטארט ואני חכיתי כמה זמן ולחצתי על סטופ ועדיין התוכנה הזאת לא זיהתה את שידור הסטרימינג. איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שתי קומות בקומה השניה נמצא ראוטר והוא מגיע כמובן עם הקליטה לקומה שלמטה, אלא שאני רוצה שכל הקומה למטה תהיה מכוסה באינטרנט זה אומר פרוזדור של 7 מטר ואח"כ לחדר האמבטיה(העדיפות היא ליותר מ 7 מטר) , הראוטר נמצא בקומה השניה שגובהה הוא 2.6 מטר, חשבתי לשים אולי רפיטר בקומה למטה ובכך להעביר את האות להמשך הבית, מה האפשרויות שלי? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
בעקבות רפורמת האינטרנט אני רוצה להוזיל עלויות. כרגע אני משלמת בנפרד עבור ספק ועבור תשלתי כנראה על כל אחד מהם הרבה יותר מידי (הפרטים אינם מולי כרגע) מבחינת תשתית אני בבזק. אני אמורה להיות בחבילה עד 40 מגה אבל הפועל באזור שלי ניתן להגיע עד 30 וקצת אז זה מה שמקבלת. אגב, בחרתי בבזק בין היתר בגלל שלאחר בלגנים עם הוט לא ממש התלהבתי לעבוד איתם. מבחינת ציוד, לפני כשנה עקב רראוטר שנהרס, הוכרחתי להחליף ראוטר. נדמה לי שכרגע אני משלמת עליו לפחות 5 או 10 ש"ח בחודש. אבל איני זוכרת את פרטי ההסכם שדיי נכפה עלי (הייתי חולה והכל קרס אז הגעתי אלהם ככה) אבל נדמה לי שאלו דמי החכרה כך שלא ישאר אצלי אם אתנתק. קצת קראתי והבנתי שמעבר לאחת החברות ידרוש החזרת הראוטר כאשר במקרה זה כל חברה והפת…
-
- 24 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של DREYTEK VIGOR 2710N ואני משום מה לא מצליח להגדיר אותו לגלישה באינטרנט בבזק בנלאומי, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לשתף חיבור רשת מהמחשב הנייח שלי לפלאפון דרך USB. יש בפלאפון הגדרה בשם "אינטרנט באמצעות USB", וההדרכה היא לשתף את חיבור הרשת במחשב. הבעיה היא שהרשת שלי מוגדרת לשימוש בכתובות IP קבועות, ועד כמה שהבנתי אי אפשר להשתמש בשיתוף במצב כזה. האם יש אפשרות לשתף בכל זאת? גשר בין החיבורים או משהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת ואין לי מושג בנושא. אני רוצה שאני יוכל לגלוש ברשת ה wifi. בבית יש לי את ההוט בוקס, מהירות גלישה של 100 מגה. אם הבנתי נכון מחיפוש בגוגל אז הוא מתחבר ללוח אם. זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-H97-HD3 הבנתי שיש כרטיס רשת PCI ויש כרטיס PCI-E, מה ההבדלים ביניהם? האם מישהו ממליץ על רכיב אחר כי כמו שציינתי איני מבין בנושא?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל שאין לי תשתית נוחה בבית, אין לי אפשרות על כל התקן לעבוד באופן אלחוטי, אין לי עוד נקודות בזק בבית ולא בא לי להתחיל לחצוב בקירות - קיבלתי המלצה להעביר את הרשת בעזרת החשמל ע"י מתאמים של רשת-חשמל. רכשתי 2 מתאמים מדגם TP-Link AV500 שנראים דיי משכנעים וגם מודה שמאוד מאוד קלים לתפעול מה שכן, אני עובד ברשת של 40Mbps וכך גם עובדת בדיקת Speedtest כאשר מבצע בדיקה אבל שאני עושה את הבדיקה מבעד ל-2 המתאמים קיבלתי מהירות של 3Mbps הסתכלתי במדריך וראיתי שרשום לא להעביר את המתאם דרך מפצלי חשמל אלא לחבר ישירות לקיר! גם כשאני מנתק את כל שאר הנקודות מהמפצל ומשאיר רק את המתאם - עדיין המהירות איטית גם איפה שיושב הראוטר וגם איפה שיושבת הטלויזיה (שם כניסת הרשת) יש לי בקיר …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-