רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי הראוטר הנ"ל. התקנתי עליו קושחה צד שלישי barrier breaker גירסה 1.7. ההתקנה עבדה ללא הפרעות והצלחתי להיכנס לממשק החדש. לאחר כדקה הממשק נתקע לחלוטין ולכן ניסיתי לעשות ריסט לראוטר על ידי כיבוי הדלקה מאותו הרגע מתקבלת בראוטר כתובת IP שמתחילה ב 169.254 ואין אפשרות להיכנס לממשק. ניסיתי לעשות ריסט אבל שום דבר לא עובד. מישהו יודע מה ניתן לעשת?
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ה-PLA5405 של חברת ZyXEL הוא מתאם HomePlug בעל מהירות של 1.2Gbps וכניסת רשת של 1G. באמצעות המתאם הזה ניתן לחבר חדרים מרוחקים ולגשר בין קומות, מבלי צורך לסלול כבלי רשת ומבלי להסתבך עם מאריכי טווח אלחוטיים. לאחרונה החלה החברה לשווק את מוצריה בישראל ובאדיבות המפיצה (חברת Quality Bytes) וחנות "פלונטר" קבלתי קיט מתאמים לבדיקה. בלינק המצורף תוכלו לקרוא סקירה מקיפה על המוצר ולהתרשם מהביצועים שלו, תוך השוואה למתאמים מהדור הקודם. http://www.netcheif.com/Reviews/PLA5405/PLA5405.htm
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנוי של נטויז'ן ואני לא מרוצה מהמודם ראוטר שהם סיפקו לי. הטווח WIFI שלו לא מספק וגם החיבורים הקווים שלו הם רק 100 מגה ביט (לעומת 1Gbit בנתב הרגיל שלי). אני רוצה להפוך אותו ל BRIDGE כך שיספק אינטרנט לנתב וגם יהיה אחראי על קו הטלפון (המכשיר הוא גם מתאם שיחות). האם זהניתן לביצוע? אני רוצה שהנתב האלחוטי שלי יספק אינטרנט קווי ואלחוטי לכל המחשבים הפזורים בבית, הוא יותר טוב וגם הטווח האלחוטי שלו טוב יותר בהרבה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, המקרה שלי הוא כזה אני בעוד זמן קצר טס לחו"ל למשך חדשיים, במהלך הזמן אני אהיה באירופה ובצפון אמריקה במלונות שונים.... אני לוקח איתי לפטופ עם Win 8.1 ואני מעוניין להתחבר למחשב הנייח שלי בבית שמכיל Win 7 באמצעות חיבור RDC - שולחן עבודה מרוחק של ווינדוס , כן כן RDC דווקא ולא שום פיתרון אחר ׁ- סיבות אישיות שלי. יצויין שהמחשב שלי בבית יושב מאחורי מודם ראוטר משולב של TP-LINK. אז מה שעשיתי זה ככה, הכנסתי משתמש חדש לקבוצת המשתמשים Remote Desktop, הגדרתי לו סיסמה, אפשרתי חיבור מרחוק למחשב שלי, וכן פתחתי את פורט 3389 בראוטר שלי כלפי הכתובת הפנימית של המחשב שלי בתוך ה NAT. עשיתי ניסוי והכל עובד סבבה. השאלה שלי: האם מעבר למה שעשיתי יכול להיות שתהיה איזשהי הגבלה בראוטרים של…
-
- 17 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
http://i58.tinypic.com/2n85sax.jpg מבין השלושה תודה לסטרימינג סרטים ולגלישה מהטלפון
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים במקצועי ונתקלתי בבעיה. ללוקח שלי יש שתי קומות בבית למעלה נמצא המודם 012SMILE מחובר קווי למחשב נייח. תשתית HOT הוא רוצה לגלוש בקומה התחתונה אבל אין לו שום שקע\חיבור לכבל אינטרנט בקומה ההיא. מה עלי לעשות כדי שהמודם יקלוט את הקומה התחתונה? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מודם-נתב ישן של בזק SIEMENS SL2 141 שאני משתמש בו רק כמודם והוא מחובר ל LINKSYS WRT54GL הוותיק והטוב מאוד. גולש במהירות של 15 והכל יציב מאוד. אז במידה וארצה לשדרג, עד לאיזו מהירות ניתן להגיע עם הציוד הזה ? למשל, אם אקח חבילה של 40MB, כמה מזה אקבל ריאלית ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בדיוק מבינה בזה. מה ההבדלים ומה עדיף? ואגב כמה אמורה לעלות התקנה קווית עם קופסת פיצולים ושקעים וקדיחות של lan בכל הבית? האם בפורום מישהו עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח 018 כבר כמה שנים, ורוצה לעבור לחבילות החדשות שלהם במסגרת הרפורמה באינטרנט. בשיחה איתם הבנתי שהם מציעים למתחברים לחבילות החדשות אפשרות לקנות נתב במחיר מוזל דרך באג (290 במקום 400) השאלה היא מה איכות הנתבים המוצעים, והאם ניתן למצוא טובים יותר או באיכות דומה במחיר זול יותר (כי באג הרי מלכתחילה לא ידועים במחירים שוברי שוק) שני הדגמים במבצע הם: Dlink DSL-6740U Kasda KW5212 VDSL (שזו חברה שלא שמעתי עליה בחיים) אם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם אשמח לשמוע. ראיתי כבר את הרשימה בNETCHEIF אבל אין שם שום ביקורת אלא רק רשימה של דגמים תואמים... זה לא אומר לי הרבה. אני צריך מודם שרכיב הנתב בו איכותי מספיק עבור סטרימינג באיכות גבוהה בWIFI. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע נטבוקס של נטויז'ן שמשמש כראוטר, ומחובר למודם של הוט אני שוקל לעבור לתשתית בזק אך מה שמונע ממני את המעבר זה הדמי שכירות של הציוד. והבנתי שהנטבוקס שיש ברשותי יכול לשמש כמודם DSL בנוסף לפונקציה שלו כראוטר אם זה אפשרי אז זה יהיה מצויין הבעיה זה שאני לא יודע עד איזה מהירות המודם הזה תומך, הבנתי שיש כאלה שהם עד 15MB ויש כאלה עד 100MB אני כרגע עם חבילה של 30MB וכנראה אם אעבור לבזק אז ארצה 40MB המכשיר שמתחת למכסה מנוע של הנטבוקס הוא adb p.rg av4202n ab-000-1a1-bx זה מה שרשום בתחתית, ומחיפוש באינטרנט, מצאתי manualים אבל לא את הפרט הספציפי שמעניין אותי אם מישהו בקיא בחומר, אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם יש דרך לבדוק בנפרד את המהירות שיש לי בתשתית (לא כולל ספק) ? מדובר בבזק. *אני מנסה להבין אם אני לא מקבל את המהירות שאני צריך בגלל שהספק מגביל אותי או התשתית.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם משולב עם נתב, משהו יציב וחזק עם קליטת wifi עוצמתית (כמובן שיעמוד בתקן ולא משהו עם קרינה מופרזת). בסביבות ה200-400 שח. שיתמוך ב100 מגה מהירות. הנתב יחובר ל3 מחשבים ו2 סטרימרים ומכשירים ניידים לכן חשוב לי לקנות משהו חזק וטוב. אם יש משהו שלא עומד בתקציב אשמח גם לשמוע ואשקול את זה. בנוסף בעקבות הרפורמה אשמח לקבל המלצה לחברה טובה שמספקת תשתית וספק יחד במחיר אקרקטיבי. תודה !
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום ?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות הרפורמה החדשה התחברתי לספק + תשתית אצל 012. מבירות 100 מגה. עוד שבוע וקצת צריך לבוא אלי טכנאי ולחבר לי את המודם שהם מביאים. המודם יהיה מחובר בממ"ד ואני רוצה לסדר שיהיה גם אינטרנט בסלון ובעוד חדר. איך ניתן להקים רשת חוטית בין הממ"ד, הסלון ועוד חדר בבית? האם יש בעלי מקצוע מקצועיים שעושים כזה דבר ועל איזה עלות מדובר בערך? הבית שלי קטן יחסית ובין הממ"ד לסלון יש בערך 10-15 מטר בלבד והחדר הנוסף נמצא באמצע הדרך. אם כבר, האם עדיף ליצור נקודת רשת בכל חדר (יש בנוסף למה שתיארתי עוד 2 חדרים בבית) ? אשמח לשמוע את העצות שלכם כי אני ממש לא מבין בענייני רשתות ואני מאוד רוצה לארגן הכל כשיחברו אותי כי אם לא יהיה לי אינטרנט בסלון לחבר לילדים סטרימר הם ישגעו אותי …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחובר לHOT 100MB + ספק בזק בינלאומי אתמול העוצמות(POWER) היו באזור ה4dBmV והיום אני רואה שזה הכפיל את עצמו וזה סביב ה8dBmV ולא נגעתי בכלום והראוטר לא ריסט את עצמו או משהו.. גם הערוץ הוא אותו ערוץ של 129000000Hz.. איך זה קרה לדעתכם? ועוד שאלה, לפני מספר חודשים יכולתי להתחבר לערוץ של 267000000Hz ועכשיו הערוץ הכי גבוה שאני יכול להתחבר זה 129000000Hz...למה זה השתנה והאם לדעתכם HOT שינו משהו באזור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600). אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה. בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות? אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק? מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפשים בנרות נתב VDSL2 ראוי עבור עידן השוק הסיטונאי? מהיום יש לכם אופציה נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-zyxel-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי. לדאבוני המוצר ממוקם בקצה אחד של הבית, כשבקצה השני אין כמעט קליטה. אני מעונין לשים מכשיר באמצע הדרך שיגדיל את הטווח. המלצות? ד"א, מצאתי את המאמר הבא שממליץ דווקא לרכוש בנתב, אם אתם תומכים בהמלצה אשמח להמלצה לנתב בעל קליטה טובה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ראיתי ש 018 מציעים 100 מגה ספק+תשתית דרך בזק לשנה, רק שצריך לרכוש מודם. נתב יש לי (1043 של TP-Link) ואני מרוצה ממנו. ראיתי את הרשימה הזו: http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm האם למישהו יש נסיון? המלצה? כמו כן, במידה ויש לי מוצר משולב (נתב+מודם) ואני מעוניין להשתמש במודם בלבד, האם זה אפשרי? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי מי מהדגמים יעבוד בארץ? ZyXEL P-870M-I1 v2, VDSL2 Modem Qwest Centurylink Zyxel Q1000z 4-Port Gigabit ADSL VDSL 2 Huawei HG630a VDSL2/ADSL2+ 300Mbps Wireless Modem/ETH WAN port/router Modem/Router VDSL2/ADSL2 Huawei HG655M אשמח לקבל תשובה (כולם מחו״ל כמובן)
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר DLINK 6740U שלא מזמן קניתי עם המבצע של 018. שאני גולש ברשת האלחוטית בבית ובודק מהירות גלישה (speedtest.net) אני מקבל בערך 32-38 מגה מתוך 40, שזה אחלה. אבל שאני מחובר לרשת מהפלאפון (בדקתי עם נקסוס 4 וLG G3) לאותה רשת, אני מקבל קצב מחריד של 3 מגה, מה שדי מונע ממני להשתמש בCHROMECAST בצורה שפויה. חייב לציין שזה קרה לי גם בעבר עם בזק, אז לא בטוח שזה קשור ספציפית למעבר ל 018. ניתקתי גם את ה chromecast לוודא שאין בעיות ועדיין אותה בעיה. שאני מכבה את הרשת האלחוטית בנייד, ובודק מהירות עם דור4, אני מקבל מהירות יותר גבוהה אפילו של 6.5 מגה. מישהו מכיר את הבעיה? יכול להיות שהדרייברים בפלאפון לא מתאימים או השיטת אבטחה שונה?
-
- 18 תגובות
- 11k צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל עצות/המלצות בשביל חבר שנכנס לגור בדירת 5 חדרים גדולה ורוצה להקים רשת WIFI בדירה. הדירה בנויה כך שישנו סלון וממנו יוצא מסדרון והכניסה לארבעת החדרים הנותרים היא דרך המסדרון. אחד מהחדרים זה ממד וכרגע זה החדר היחיד שיש בוא אינטרנט - יש בממד מחשב נייח שמחובר בחיבור קווי להוטבוקס שמונח ליד המחשב. יתר המחשבים בדירה זה לפטופים ככה שהוא רוצה שיהיה כיסוי WIFI בכל החדרים (פרט לממ"ד כי שם כאמור יש מחשב נייח). אני חשבתי על הפתרון הבא: להעביר את ההוטבוקס לסלון (יש שם חיבור קואקס של הוט) על מנת שיתן WIFI בדירה ובנוסף לרכוש זוג מתאמי HOME PLUG ולחבר אחד בסלון לראוטר ואת השני בממד על מנת שיהיה אינטרנט בממד עבור המחשב הנייח. רק שיש לי קצת ספקות אם בחדרים שיותר מרוח…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-