עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by xtract1,

אהלן חבר'ס. בעקבות הכתבה ב-YNET גיליתי שעכשיו יש IMAP ב-GMAIL והבנתי שבמקום להוריד את ההודעות למחשב שלי הוא רק מציג לי אותן או משהו בסגנון. מאחר ואני משתמש ביותר מחצי ג'יגה בחשבון GMAIL שלי זו היתה הודעה נהדרת - אני יכול לחסוך חצי ג'יגה ב-HD שלי. אממה..הגדרתי את העניין כמו שהם ביקשו ושמתי לב שזה בכל זאת מרויד לי את זה למחשב,אז מה עשיתי בזה? אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה מזה,מה עושים אם זה ואיך לעזעאל אני משתמש בזה.. הבנתי שאם אני מוחק הודעה מה-IMAP זה נמחק ב-GMAIL (שלא כמו POP שזה היה נמחק רק מהמחשב שלי) אני עם אאולוק Xפרס ד"א

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by ghadad,

שלום לכולם , שאלה קטנה ברשותי נייח המחובר ב ישירות ל ADSL ,הייתי רוצה להימנע מראוטר מחובר קבוע אך לפעמים אני רוצה לגלוש בנייד שלי ברחבי הבית . האם יש דרך ע"י כרטיס או USB שיתחבר לנייח ויתן את יכולת התקשורת לנייד ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by WickedChild,

התחברתי היום ל-ADSL בשעה טובה ומוצלחת... אני מחובר דרך Actcom... אבל יש לי בעיה... אני לא יכול להוריד קבצים... אני מנסה וזה כאילו לא מוכן להוריד קבצים מההתחלה... אני עושה Segment ב-Getright והוא מוריד לי עד 97% לכל היותר כשמה שנשאר להוריד הוא התחלת הקובץ... בנוסף... כשאני מוריד ככה, זה מתחיל מהר, בסביבות ה-40 עד 50 קילובייט לשנייה ועם הזמן המהירות יורדת, אז אני עושה Pause ו-Resume ואז זה מוריד מהר שוב לכמה שניות וחוזר חלילה עד שזה מגיע ל-97% ואז כמו שאמרתי... לא מוריד...

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by nimrodim,

שאלה מהירה האם משהו יודע את L2TP GATEWAY של טריפל C? בתודה מראש נמרוד עידכון טוב מצאתי: cable.ccc.net.il לכל מי שצריך את זה.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by nattyk212,

הרשת האלחטית בבית ממש גרוע כנראה בגלל שלא משנה באיזה חדר הנתב ימוקם הממד יהיה בינו לבין שאר החדרים רציתי לישאול האם הגיוני שזה באמת הבעיה כמו שבזק אומרים לי? והאם יש אופציה לחבר עוד מודם בחדר אחר או פיתרון אחר שיעזור למצב? צריך לציין שהנתב שאני משתמש בו הוא הנתב שבזק נותנת ושניסיתי מרחיק טווח שלא ממש עשו את העבודה אז זה לא פיתרון משהו

6. Started by ekmo,

שלום, אני נע על הגבול הדק שבין פורום רשתות לבין פורום קולנוע ביתי, אבל מכיוון שהשאלה שלי היא יותר בפן הכללי לגבי חיבור אלחוטי נראה לי שזה המקום הנכון. שאלתי היא כזו: אני מתכוון לקנות סטרימר עם יכולות אלחוטיות בזמן הקרוב, הבעיה שלי היא שאנטנה אלחוטית למכשיר הספציפי הזה נמכרת בארץ הקודש במחיר של 250 ש"ח שזה מופקע לכל הדעות. שאלתי היא האם כל אנטנת USB אלחוטית שניתן לרכוש דרך האינטרנט מתאימה ותוכל לחבר את הסטרימר לרשת הביתית או שמא יש סיבה מיוחדת שעליי לרכוש את האנטנה הספציפית הזו לדגם הספציפי הזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by zambura3441,

חבר'ה, אני אובד עצות... יש ברשותי את הנתב הנ"ל שרכשתי מבזק. במקום סתם לבזבז כסף על אנטנט wifi (הפתרון הפשוט), אני רוצה להשתמש בנתב (שהרי יש לו יכולות קליטה אלחוטיות) כדי להתחבר לרשת אלחוטית ולגלוש. הרשת היא של השכנים החדשים שלי שסיכמתי איתם להתחלק באינטרנט. הבנתי שיש אפשרות של להגדיר את הנתב כ-wireless bridge עם הנתב של השכנים, ואז בעצם להתחבר לתשתית שלהם באופן אלחוטי וליצור חייגן PPPoE כדי להתחבר עם היוזר של הספק שלי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). עברתי על מלא מדריכים וכ"ו אבל כולם פונים למשתמש המתקדם וחלק מהשלבים אין לי מושג איך לעשות. אפילו תשובה לשאלה הפשוטה של האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד בשני הנתבים או רק בנתב שלי לא הצלחתי לקבל. שברתי את הראש עם אין ספור ואריאציו…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

מישהו יכול להמליץ לי על נקודת גישה טובה לטלויזיה חכמה של LG שמחוברת דרך הWIFI?

9. Started by eliyahut,

שלום,אני מחובר לHOT+HOTNET במהירות 100MB כבר 4 חודשים. ב3 חודשים הראשונים מעולם לא הייתה איטיות ותמיד הייתי מקבל את ה100MB לא משנה באיזה שעה או יום. בחודש האחרון כל יום אני מרגיש איטיות באינטרנט בעיקר בערב בסביבות 18:00 עד בערך 22:00..זה מתבטא בסטרימים שנתקעים,יוטיוב שעושה BUFFER לסרטונים,וכמובן מהירות הורדה איטית. אני כל פעם עושה בדיקת מהירות באתר של HOTNET בשעות האלה וכל פעם מקבל תוצאה אחרת..זה נע סביב 10MB עד 40MB. אין לי בעיה לקבל את המהירויות האלה אבל הקטע זה שדברים בסיסים כמו YOUTUBE וסטרימים נתקעים לי על בסיס קבוע. אני לא יודע מהיכן הבעיה,מהספק או התשתית. לדעתכם לעבור לספקית אחרת תפתור את הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by GunBlade,

היי! לפני שנה קניתי כרטיס רשת, ועכשיו התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי Windows98, אבל לצערי איבדתי את הדיסקט עם הדרייבר של הכרטיס. הוצאתי את הכרטיס על מנת לגלות איזה סוג הוא כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, אבל הדבר אינו מצויין בשום מקום על הכרטיס! ישנם שני שמות על הצ'יפים שעל פיהם ניסיתי להוריד דרייבר, אבל בשני המקרים הדרייבר לא פעל. כלומר, הוא זיהה את הכרטיס, אבל נתן שגיאה. איך מגלים של מי הכרטיס? של איזו חברה בדיוק?? תודה.

11. Started by Yoav,

היי, אני יודע שהנושא נידון פה הרבה - זקוק לראוטר חדש. רשת קווית של ג'יגהביט, אלחוטי של 300Mbs לפחות, רצוי 450. הקאץ' - צריך עוצמת שידור מאוד חזקה (רצוי צריך לשדר בקומה שלו, קומה למטה ושתי קומות למעלה). מניסיוננו עם ראוטרים בסיסיים הבעיה היא רק בקומה העליונה ביותר. כמובן שיש לנו אופציה לשים ראוטר נוסף בשקע הקווי למעלה כריפטר - אבל הראוטר שיש לנו כרגע שישמש לצורך העניין בעייתי ואי אפשר לסמוך עליו ב-100% מהזמן. כמו כן, שקע USB יהיה מאוד שימושי, אני מעוניין לחבר אליו ישירות כונן חיצוני. רצוי USB3, אבל אסתפק גם ב-2. משיטוט בפורום ראיתי שמומלצת הגרסה החדשה של ה-1043ND הזכור לטובה (http://ksp.co.il/?select=.263..264..335.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12698&txt_s…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום, התצורה הקיימת היא נתב אלחוטי ראשי, שאליו משורשר נתב אלחוטי נוסף כ-Access Point, שניהם של TP LINK. העסק מתפקד תקין. השאלה היא כיצד ניתן להיכנס לדף ההגדרות של ה-Access Point? לדף ההגדרות של הנתב הראשי אני מצליח להיכנס כרגיל, עם ה-IP המוכר לי. אגב, אינני זוכר מהי כתובת ה-IP שהקציתי ל-AP בעבר. אשמח לקבל את עזרתכם! תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אני רוצה לעזוב את 012, להשאר ADSL, מה המחירים שצריכים להיות לחבילה של 0.5 750 ו-1.5 לפני שהתחברתי ידעתי כמה כל חברה עולה, אבל עכשיו שכחתי. דרך אגב, כמה עולה התשתית, וכמה אתם משלמים בחודש על האינטרנט. ספרו לי על קומבינות אפשריות (נראה לי אני אגיד לאבא שלי שיארגן אינטרנט חינם דרך העבודה ואזאני אפתח תראד לברר מה החבילה המהירה ביותר , אבל שיהיה בכל מקרה, שימושי גם לאחרים)

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by דניאל בליץ,

הי אני מעוניין לרכוש טלפון נייח שיעבוד על בסיס כרטיס סים ללא חיבור קווי. יש המלצות? אם אני קונה דרך איביי- צריך להיזהר ממשהו שיגרום לטלפון לא לעבוד? ( חוסר תמיכה ברשתות בארץ וכד') ראיתי את המודעה מטה, זה נראה בסדר? אשמח לעזרה בבקשה תודה רבה https://www.ebay.com/itm/Fixed-Wireless-GSM-Desk-Phone-SIM-Card-Mobile-Home-Office-Desktop-Telephone/202548730022?_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20171010182220%26meid%3Df4990cc99e5344f5b1e9eff5a60049ad%26pid%3D100891%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D202654828057%26itm%3D202548730022%26pg%3D2349624&_trksid=p2349624.c100891.m5206

15. שלום חברים, אני צריך עזרה ממכם - אני תקוע עם הנתב הזה כבר חודש. יש לי שני מחשבים שאני מנסה לחבר לראוטר הנ"ל, קורה לי משהו מוזר ביותר שכאשר אני מחבר אותם לראוטר (כמובן לפי כל ההגדרות וגם לפי מספר תגובות פה באתר) הם מתחברים לי והכל סבבה. אך לאט לאטת כלומר משהו כמו שעה והלאה הם מתחילים לרדת באיכות הגלישה ואני לא מצליח להכנס למלא אתרים פתאום עד שהם מתנתק לי האינטרנט לגמריי בשניהם. אם אני רוצה להתחבר שוב אני צריך לנתק אותם מהראוטר ולחבר שוב ולעשות RESTART למחשב כדי שזה שוב יחבר לי את שניהם דרך הראוטר. יש מיקרים אחרים בהם רק מחשב אחד מצליח להתחבר לאינטרנט והשני לא. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? צירפתי את ההגדרות שיש לי בראוטר (המבוססות על הגדרות של מישהו אחר שפירסם על זה ש…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום לכולם התחברתי להוט וקיבלתי מהם מודם מדגם arris TM602A. המודם הזה הוא ללא יכולות אלחוטיות כלשהן. ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת d-LINK מדגם 2650U שלו כן יש יכולות אלחוטיות. האם ניתן לחבר את המודם של הוט אל הרוטר שברשותי וכך ליצור רשת אלחוטית? איך ניתן לעשות את זה? מה בדיוק אני צריך לחבר? תודה

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום לכולם,לפני כמה זמן מחקתי את התוכנה itunes מהמחשב ומהרגע שהמחשב עשה ריסטרט אחרי המחיקה אין לי גישה לשום רשת אינטרנט- לא דרך כבל ולא דרך Wi-Fi(תכל'ס לא ניסיתי להתחבר דרך Wi-Fi כי אני לא מוצא את המתאם רשת אבל לא נראה לי שגם ב-Wi-Fi זה יעבוד ואני אסביר). דברים שניסיתי ולא עבדו:* אני מחובר לרשת עם כבל, הכבל מופיע כ-Local Area Connection, הדרייבר הוא Realtek PCIe Geb Family Controller, הראוטר הוא D-Link של בזק. החיבור במצב זמין. * הכבל מחובר לקיר שבו עובר כבל עד לסוויצ'ר שממנו מגיע כבל לראוטר. בדקתי שהראוטר תקין, שהסוויצ'ר תקין, שהמגעים ביציאה תקינים(הכל ע"פ נוריות חיווי). * כשאני מחבר לפטופ לאותו כבל רשת שמתחבר למחשב- יש רשת.* אני לא מצליח לגשת לדף ש…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by AtomiX,

אפשרי? כאילו ראוטר אחד מחובר רגיל... ומאחד הפורטים שלו אני מחבר לראוטר אחר?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  19. שלום, רכשתי נתב חדש TP-Link 1043ND V2 אני מתקשה להתחבר עם המחשב לאינטרנט בעזרת הנתב. הנתב מתחבר לספקית (טריפל סי) גם באמצעות Dynamic IP וגם עם L2TP (קבצים מצורפים) אבל המחשב לא גולש. עם הנתב הישן (גם של TP LINK) הכל עובד בסדר. ניסיתי לאתחל הכל כמה פעמים אך ללא הצלחה. מה אני מפספס? תודה.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Cheapco,

שלום, התשתית שלי היא בזק ואני על מהירות של 5MB. לאחרונה עשיתי בדיקת מהירות של בזק ואלה היו התוצאות במחשב הנייח(שפורמט לפני שבוע): Last Result: Download Speed: 4975 kbps (621.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 466 kbps (58.3 KB/sec transfer rate) Latency: 514 ms הלאטנסי גבוה מאוד ואפשר להרגיש את זה במשחקי רשת וגם בתקיעות באינטרנט. כאשר עשיתי בדיקת מהירות במחשב הנייד שמחובר דרך WIRELESS התוצאות היו טובות מאוד, הבדיקה הייתה הרבה יותר יציבה וכמעט לא זזה והלאטנסי היה 16MS. המחשב הנייח כמו שרשמתי למעלה עבר פרמוט והוא עובד טוב מאוד. ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישר מהמודם וגם זה לא עזר. כאשר אני שולח פינג לוואלה אני מקבל תוצאות של 16MS פחות או יותר. האם מישהו יכול לעזור לי?…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by סעדה,

יש אפשרות להתחבר מהפלאפון לwifi ולפתוח בפלאפון הוטספוט דהיינו טיטרינג שיאפשר לי להתחבר דרך הפלאפון לwifi? נקלעתי למצב בו אין לי אנטנה לwifi מהלוח אם אז אני חשבתי שזה יכול להוות פתרון לסופש. זה אפשרי או שזה יהיה מהאינטרנט של הפלאפון ההוטספוט?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד DELL LATITUDE E7470 ומשום מה אני לא מצליח לראות רשת מסוימת שקיימת בתוך רשת אחרת וראיתי אותה במחשב אחר וכן בטלפון נייד, אני בעצם רואה רק רשת אחת כשיש שתיים שפועלות. מה יכולה להיות הבעיה?כמובן יש דרייברים והכל מותקן בנייד וכן עמדתי ממש ליד הראוטר ועדיין פשוט לא רואה את הרשת תודה רבה

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום . יש ברשותי מודם אלקאטל של בזק השחור עם 5 נורות הישן והטוב . במקביל יש לי ראוטר של 3COM 3CRWER100-75 . אני מחבר הכל ומצליח להיכנס להגדרות של הראוטר וגם להגדיר דרך WIZARD מה שצריך ל PPPOE . אבל משום מה זה לא מתחבר לאינטרנט . כשאני בודק LOG/STATUS כתוב שזה DISCONNECTED וגם כל ה IP למינהם שם ריקים 0.0.0.0 האורות על הראוטר דלוקות כמו שצריך אין בעיה מהבחינה הזו . עכשיו הורדתי אתמול מהאתר של 3COM בארה"ב האמריקאי הורדתי עדכון קשוחה לראוטר חשבתי לעדכן אולי זה יפתור את הבעיה באתי להתקין הוא התחיל לעשות UPLOAD ואז פתאום כתב לי הודעה כלשהי שהעדכון שהורדתי לא מתאים למכשיר יענו לראוטר . וזה לא הגיוני . http://www.3com.com/products/en_US/result.jsp?selected=6&sort=effdt&o…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  24. יש לי כרגע מהירות של 15 מגה בייט לשנייה.הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית של בזק. הראוטר שיש לי כרגע הוא D-LINK dsl 2650U...אני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט ובזק אמרו שהראוטר לא תומך במעל ל-20 מגה בייט לשנייה. האם הם דוברים אמת?או סתם רוצים להביא לי את את הראוטר כדי שאני לא אתנתק מהם לעוד 24 חודש?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  25. היי, אני עברתי ל- 012 בתור "תשתית" (בתכלס התשתית בזק) ובתור ספקית, אחרי הרפורמה של השוק הסיטונאי. התקשרתי לבזק כדי לברר על Bezeq Free WiFi והם לא מוכנים לעזור כי אני "לא לקוח שלהם". מצד שני 012 אומרים שזה שירות שבזק מציעים. האם מגיע לי משהו מהשירותים של בזק? או אולי 012 צריכה לספק לי את השירותים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים