רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי 2 ראוטרים של בזק מדגם NETGEAR DGN 2200 V2 אחד משמש אותי כראוטר שמחובר למחשב בצורה קווית, ואת השני ברצוני להפוך לרפיטר. איך ניתן להגדיר אותו כך שישמש כרפיטר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת הסבר(מפורט) מה ההבדל בין המוגשים שלעיל? בעיקר בין HUB וROUTER? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. יש לי בעבודה פקס,שמחובר לאינטרנט,שאליו אני מחבר כבל רשת ומחבר אותו לנייד לצורך אינטרנט,במקום לגמור את החבילת גלישה בסלולר. לצורך העניין באתרים של גוגל(יוטיוב,גוגל),ופייסבוק אני מצליח לגלוש,אבל בכל אתר אחר אני לא מצליח. רשמתי בCMD פינג ואת הכתובת של האתר וזה נתן לי רפליי (17MS ממוצע אם זה קריטי) יש דרך לעקוף את החסימה הזאת ולגלוש באתרים כמו וואלה,יד2 נענע וכו'? במחשב אחר של המפעל לצורך העניין יש גישה לכל האתרים,יש אפשרות לפתוח את החסימה הזאת גם אצלי?(מעוניין בעיקר לצפות בסרטים לצפייה ישירה להעביר משמרת) אגב,גם בניידים אחרים יש את אותה תוצאה של חסימת אתרים.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר של הוט HOTBOX ואיתו אני מחובר לאינטרנט, ישירות בכבל רשת. בנוסף יש לי עוד ראוטר dlink2650u שאותו אני מעוניין להגדיר כנקודת גישה, זאת אומרת שהוא יקבל אות אינטרנט מהרשת האלחוטית של ה HOTBOX, ואז אמקם אותו במקום אחר בבית. ניסיתי כל דבר אפשרי.. הגדרתי וזה לא עוזר.. עדיין אני לא מצליח לקבל אינטרנט מה dlink... משהו אולי יודע איך להגדיר אותו כנקודת גישה וליצור תקשורת בינו לבין הראוטר הראשי - HOTBOX? תודה רבה על כל העזרה!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר סימנס sl2-141 מעודכן לקושחה האחרונה. פעם בכמה ימים הראוטר מפסיק להגיב. משמע הוא לא מחזיר פינג מאף מחשב, ואני צריך לכבות להדליק אותו. בראוטר כל הנורות דולקות, ומערכת ההפעלה (XP) חושבת שהחיבור lan תקין. עכשיו זו לא בעיית חומרה כי יש לי שני ראוטרים מאותו דגם ובשניהם זה קורה!
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים ברשת אני רוצה שלא יהיה קשר בין קבוצה א' של מחשבים לקבוצה ב' של המחשבים הבעיה שהמחשבים עוברים דרך מספר סוויצ'ים אני יודע שvlan יכול לעזור לי, השאלה היא אם אני יכול לקבוע את זה דרך ה ip או שאני חייב סוויץ' מנוהל במקום הסוויצ'ים שלי? שאלה נוספת.. יש אפשרות להגדיר vlan משותף? אני רוצה שבמדפסת שני הקבוצות יוכלו להדפיס תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר'ה, אני אובד עצות... יש ברשותי את הנתב הנ"ל שרכשתי מבזק. במקום סתם לבזבז כסף על אנטנט wifi (הפתרון הפשוט), אני רוצה להשתמש בנתב (שהרי יש לו יכולות קליטה אלחוטיות) כדי להתחבר לרשת אלחוטית ולגלוש. הרשת היא של השכנים החדשים שלי שסיכמתי איתם להתחלק באינטרנט. הבנתי שיש אפשרות של להגדיר את הנתב כ-wireless bridge עם הנתב של השכנים, ואז בעצם להתחבר לתשתית שלהם באופן אלחוטי וליצור חייגן PPPoE כדי להתחבר עם היוזר של הספק שלי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה). עברתי על מלא מדריכים וכ"ו אבל כולם פונים למשתמש המתקדם וחלק מהשלבים אין לי מושג איך לעשות. אפילו תשובה לשאלה הפשוטה של האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד בשני הנתבים או רק בנתב שלי לא הצלחתי לקבל. שברתי את הראש עם אין ספור ואריאציו…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי נתב חדש TP-Link 1043ND V2 אני מתקשה להתחבר עם המחשב לאינטרנט בעזרת הנתב. הנתב מתחבר לספקית (טריפל סי) גם באמצעות Dynamic IP וגם עם L2TP (קבצים מצורפים) אבל המחשב לא גולש. עם הנתב הישן (גם של TP LINK) הכל עובד בסדר. ניסיתי לאתחל הכל כמה פעמים אך ללא הצלחה. מה אני מפספס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים מתאמי רשת על תשתית הכבלים שהותקנו על ידי חברת YES. באופן הזה יש לי כאילו חיבור קווי בין הקומות ואני בדרך כלל מצליח להעתיק קבצים ממחשב בקומה השנייה למחשב בקומה הראשונה בקצב של 12MB לשנייה. לפני כמה ימים היו בעיות חשמל באזור והיו כמה וכמה הפסקות ואי יציבות של הזרם. לאחר מכן שמתי לב שחיבור הרשת בין הקומות הפך איטי ולא יציב. בדקתי עם PING שיש הרבה ניתוקים. האם יכול להיות שהפסקות החשמל גרמו לבעייה הזאת או שיש לחפש את הבעייה בכיוון שונה ?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תגידו אפשר לפרוץ את המודם השחור המרובע של thomson (של הכבלים) אם כן אם אפשר אני רוצה מדריך בבקשה תודה מראשש
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש למישהו ניסיון בחיבור VR600 להוטבוקס ? אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי הרבה משחקי רשת מותקנים, אז לצורך הדיון אני אתמקד בWORLD OF WARCRAFT. בגדול, האינטרנט שלי פועל בסדר גמור. אין בעיה בגלישה, בהזרמת מדיה, בהורדות... הכל כרגיל. לאחרונה הופיעה בעיה במשחק המדובר: אני מצליח להתחבר כרגיל, אבל בתוך המשחק אני מקבל LATENCY של איזה 20,000. עם זאת, כשאני בודק בעזרת הפקודה PING ואותו השרת, אני מקבל כ100... ניסיתי להתקין את המשחק מחדש - לא עזר. ניסיתי לחבר מחשב אחר שעליו מותקן המשחק ופועל תקין כשהוא מחובר לרשת אחרת (נייד, בחיבור אלחוטי) לראוטר שלי - והבעייה קיימת גם בו! כלומר, הבעיה היא לא בהתקנת המשחק, אלא משהו עם הרשת בבית שלי. כמו כן, הפורטים שצריכים להיות מוגדרים אכן מוגדרים, והעיקר כאמור זה שלא שיניתי כלום מהזמן בו הכל פעל כשורה. למישהו יש …
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לאח שלי ראוטר שמחובר למחשב של אחותי והאינטרנט עבד אצלה עד שהייתה לנו הפסקת חשמל ועכשיו המחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס רשת אלחוטי ולא כלום למישהו יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אפשרי? כאילו ראוטר אחד מחובר רגיל... ומאחד הפורטים שלו אני מחבר לראוטר אחר?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם ושבת שלום. אני סובל זמן מה מהאינטרנט של בזק וגם מהספקית אינטרנט - בזק בנלאומי. אוקיי , קצת פרטים: מהירות : 10 מגה. ראוטר : D-Link DSL-2650U. כמות מחשבים: 2 - אחד מחובר לכבל ואחד לא. דיברתי עם בזק בנוגע לכל הדברים הללו והנה התשובה שקיבלתי מהודעה שהפנתי לנציגה: הודעה מס' 1: "היי אביחי, לפני הכל, צר לי על התחושה שנוצרה ואני אשמח לנסות ולשנות אותה. האם בדקת מול בזק (חברת התשתית) שאכן בוצע השינוי? במידה וכן, שלח לי את שם המשתמש שלך בבזק בינלאומי ואני אבדוק מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו מה עוד ניתן לעשות." עניתי לה. והבאתי לה את השם משתמש הודעה מס' 2 : "בוקר טוב אביחי, העברתי את הפרטים לבדיקה מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו. במידת הצ…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם חברים תראו ראיתי באינטרנט המון הסברים על סוויץ ראוטר וHUB ועדין דברים קטנים לא מתחברים לי יש לי כמה שאלות קטנות אני מבין שתפקידו של סוויץ הוא לחבר כמה רשתות , בבית יש לי רשת למה יש לי ראוטר ולא סוויץ ? או שזה גם סוויץ וגם ראוטר במשולב אם HUB כל כך ישן וסוויץ יותר חכם ממנו , אז למה משתמשים היום עדין בHUB מה הוא עושה שסוויץ לא יכול לעשות למה אני בבית צריך ראוטר ובמקום העבודה משתמשים במספר סוויץים , ? לחבר רשת ? אז למה לא להשתמש ברוטאר ? מה הבבדל בין ראטור לסוויץ הרי ראוטר מחבר גם בין רשתות וגם סוויץ לא ? מי שיכול לענות לי על השאלות האלו אני אשמח נ.ב חברים אני די חדש בזה בבקשה ממכם תנסו לרדת לרמת הבסיס בציוד הזה , תסבירו לי בצורה פשוטה ועוזרת אל תתנו לי לינקים של …
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הראוטר הקיים הוא של tp link, דגם TL-WR740n. המרחק מהראוטר למחשב הנייד הוא כ10 מטרים אולי יותר, והבעיה כעת היא שהקליטה לא טובה, יש בערך פס אחד של קליטה וגם יש ניתוקים. לכן חשבתי לקנות אחד עם עוצמה חזקה יותר. מה תהיה האופציה הטובה ביותר בתקציב של 150-200 ש"ח? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב שמדי פעם אני מקבל פינגי גבוהים מדי או מהירות אינטרנט קצת יותר פחותה. איך אני יכול לנעול את הראוטר האלחוטי הזה עם סיסמא? אני לא זוכר איך להכנס אל ההגדרות שלו... בנוסף גם, אתמול חבר שלי הגיע אלי עם הלפטופ שלו, המהירות שהוא הוריד מהאינטרנט היתה גבוהה משלי, וזאת למרות שהראוטר היה מעלינו דרך קיר בטון במרחק של כמה מטרים, בעוד שהראוטר שלי יושב על המחשב שלי 20 סנטימטר ממנו ועדיין המהירות יותר נמוכה, יש סיבה לכך?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רשת ה wifi הביתית של הוט מורכבת מ: 1. מודם -ראוטר hotbox ולצידו מתאם moca. שניהם יושבים בארון חשמל-תקשורת בקומה הראשונה. 2. ממיר mini fiberbox בקומה הראשונה ליד הטלוויזיה. מרחק של בסביביות 4-5 מטר מארון החשמל. 3. ממיר mini fiberbox בקומה השניה. יש בעיות קליטה קשות של הרשת ברחבי הבית בשתי הקומות. מספר קווי הקליטה בטלפון -מחשב, משתנה עם תזוזה ברחבי הבית. גם במרחקים קצרים מהממירים. התופעה לא ברורה במיוחד בקומה הראשונה, שבעיקרה היא סלון ומטבח ללא הפרעות של קירות או משהו ממין זה. לחלוטין משהו שהייתי מצפה שלא יקרה. הממיר ממוקם בפינת הסלון ליד הטלוויזיה, והראוטר במרחק של 5-6 מטר ממנו בין המטבח לסלון. הייתי מצפה שהממיר יכסה באופן מושלם את השטח…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היה לי סיפור מהסרטים עם נטויז'ן לפני כמה חודשים התחילו להגביל אותי בביטורנט פתאום ראיתי שכל טורנט מקבל מקסימום 20% מסה"כ התעבורה של ה-5 מגה שיש לי ככה שאם הייתי מוריד 4-5 טורנטים במכה הייתי מקבל רוחב פס מלא אבל הורדה בודדת לא עברה את ה-20% בהתחלה חשבתי שהביטורנט התחרבש אז עברתי מביטקומט ליוטורנט אבל הבעייה המשיכה. עדכנתי גירסה חדשה לראוטר, מחקתי הגדרות, הגדרתי מחדש, ניסיתי הכל . הורדות רגילות קיבלו רוחב פס מלא. רק הביטורנט נדפק. פתאום גיליתי בפורום שיש עוד אנשים עם תופעה דומה ואז הבנתי שכנראה לנטויז'ן יש יד בנושא. אתמול התקשרתי לשרות הלקוחות של נטויז'ן. הבחורה בשירות אומרת לי אנחנו לא מגבילים אבל נעביר אותך לתמיכה הטכנית. התמיכה הטכנית הבינו מייד את הסיפור שלי אבל אמרו לי…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב, אז קיבלתי את המודם הזה, שהחליף אסוס שדווקא הייתי די מרוצה ממנו, אבל הציעו חינם וdlink נשמע לי הגיוני. לצערי הרב, מהרגע שקיבלתי אותו נתקלתי רק בבעיות. קודם כל, מהרגע הראשון חלה תופעה מוזרה שמצריכה ניסיונות חוזרים ונשנים, רפרשים כדי לפתוח אתר, כנל לאימייל ולכל שאר הדברים. בנוסף, לדפים לוקח מדי פעם שעות להטען ובסוף לפעמים לא נטענים או נטענים עם גרפיקה חסרה. החלטתי לנסות להפעיל אותו מחדש, ובאותה הזדמנות החלפתי פילטר, סתם בשביל מזל טוב. מסתבר שזאת הייתה טעות יוצאת דופן. איבדתי חיבור לאינטרנט במחשב שמחובר בחיבור קווי - DHCP או לא, הוא מקבל IP אך אין שום גישה. בצורה חשודה, במחשב נייד בחיבור אלחוטי, יש אינטרנט, והאייפי שאני מקבל הוא האייפי החיצוני ואין gateway. ניסיתי…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מבקש עזרתכם הדחופה ! (012 לא תומכים בנושא זה..) אני גולש באינטרנט מהיר כאשר התשתית היא מת"ב דיגיטל, והספק הוא 012. כאשר אני מפעיל את זוןאלארם - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ! (החייגן מוציא שגיאה - לא מוצא את השרת..) כאשר אני סוגר את זוןלארם, אני מצליח להתחבר, אבל אם *אחרי* שהתחברתי, אני מפעיל את זוןאלארם שוב - תוך כמה דקות אני מתנתק. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד DELL LATITUDE E7470 ומשום מה אני לא מצליח לראות רשת מסוימת שקיימת בתוך רשת אחרת וראיתי אותה במחשב אחר וכן בטלפון נייד, אני בעצם רואה רק רשת אחת כשיש שתיים שפועלות. מה יכולה להיות הבעיה?כמובן יש דרייברים והכל מותקן בנייד וכן עמדתי ממש ליד הראוטר ועדיין פשוט לא רואה את הרשת תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
החל מהיום בזק מציע שני נתבים משולבים חדשים ללקוחות ה-VDSL. ה-6850U של D-LINK הוא האח הקטן של ה-7850 הותיק. זהו נתב עם כניסות LAN במהירות 100Mbps ותמיכה אלחוטית דואלית בתקן N במהירות של 300Mbps בכל אחד משני הערוצים. לנתב כניסת USB אחת בתקן 2.0 ומפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי. עלות הנתב היא כ-600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/D-LINK6850U.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/6850.html ה-VEGN2610 של חברת NETGEAR זהה בכל תכונותיו ל-6850U וגם עלותו היא 600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/NETGEARVEGN2610.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/vegn_2610.html מחר יעלו לאתר NetCHEIF מדריכי ההתקנה והשימוש במוצרים אלה.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי נתב linksys WRT54GL. הכנסתי את דיסק ההתקנה והתחלתי לעבור על השלבים השונים - אבל תוך כדי התקנה הוא הקפיץ לי את ההודעה הבאה: error not message receiver!! אם אני לוחץ על אישור הוא זורק אותי מההתקנה. אם אני מתעלם מזה הוא ממשיך בהתקנה - אבל בסוף התהליך הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר: the router is not able to connect to the internet. try turning the Cable/DSL modem OFF and back ON again. Do you want to try again? מה אני לא עושה בסדר? מי יכול להדריך אותי שלב אחרי שלב מה תריך לעשות כדי להתקין את הראוטר הזה. קחו בחשבון שאני מחובר לכבלים דרך נטוויז'ן ושיש לי וויסטה כמערכת הפעלה. תודה! רם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-