רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
רשת ה wifi הביתית של הוט מורכבת מ: 1. מודם -ראוטר hotbox ולצידו מתאם moca. שניהם יושבים בארון חשמל-תקשורת בקומה הראשונה. 2. ממיר mini fiberbox בקומה הראשונה ליד הטלוויזיה. מרחק של בסביביות 4-5 מטר מארון החשמל. 3. ממיר mini fiberbox בקומה השניה. יש בעיות קליטה קשות של הרשת ברחבי הבית בשתי הקומות. מספר קווי הקליטה בטלפון -מחשב, משתנה עם תזוזה ברחבי הבית. גם במרחקים קצרים מהממירים. התופעה לא ברורה במיוחד בקומה הראשונה, שבעיקרה היא סלון ומטבח ללא הפרעות של קירות או משהו ממין זה. לחלוטין משהו שהייתי מצפה שלא יקרה. הממיר ממוקם בפינת הסלון ליד הטלוויזיה, והראוטר במרחק של 5-6 מטר ממנו בין המטבח לסלון. הייתי מצפה שהממיר יכסה באופן מושלם את השטח…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני די שונא את HOT בגלל השירות לקוחות והחוזים שלהם, אבל רציתי לדעת מה עדיף לי כשאני בא להסתכל על זה. וגם יש לי איזה מבצע בנטויזיון ומעניין אותי לדעת איך הם כספקית, האם הם השתפרו או נשארו עם ביצועים עלובים וחסימת פורטים והגבלת מהירות כמו פעם ?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה ממכם - אני תקוע עם הנתב הזה כבר חודש. יש לי שני מחשבים שאני מנסה לחבר לראוטר הנ"ל, קורה לי משהו מוזר ביותר שכאשר אני מחבר אותם לראוטר (כמובן לפי כל ההגדרות וגם לפי מספר תגובות פה באתר) הם מתחברים לי והכל סבבה. אך לאט לאטת כלומר משהו כמו שעה והלאה הם מתחילים לרדת באיכות הגלישה ואני לא מצליח להכנס למלא אתרים פתאום עד שהם מתנתק לי האינטרנט לגמריי בשניהם. אם אני רוצה להתחבר שוב אני צריך לנתק אותם מהראוטר ולחבר שוב ולעשות RESTART למחשב כדי שזה שוב יחבר לי את שניהם דרך הראוטר. יש מיקרים אחרים בהם רק מחשב אחד מצליח להתחבר לאינטרנט והשני לא. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? צירפתי את ההגדרות שיש לי בראוטר (המבוססות על הגדרות של מישהו אחר שפירסם על זה ש…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 2 ראוטרים של בזק מדגם NETGEAR DGN 2200 V2 אחד משמש אותי כראוטר שמחובר למחשב בצורה קווית, ואת השני ברצוני להפוך לרפיטר. איך ניתן להגדיר אותו כך שישמש כרפיטר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת. איך אני יכול לדעת מתי ישדרגו את הצשתית באיזור שלי לתשתית שתומכת ב100 מגה?. כי כרגע התשתית תומכת עד 40 מגה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב, אז קיבלתי את המודם הזה, שהחליף אסוס שדווקא הייתי די מרוצה ממנו, אבל הציעו חינם וdlink נשמע לי הגיוני. לצערי הרב, מהרגע שקיבלתי אותו נתקלתי רק בבעיות. קודם כל, מהרגע הראשון חלה תופעה מוזרה שמצריכה ניסיונות חוזרים ונשנים, רפרשים כדי לפתוח אתר, כנל לאימייל ולכל שאר הדברים. בנוסף, לדפים לוקח מדי פעם שעות להטען ובסוף לפעמים לא נטענים או נטענים עם גרפיקה חסרה. החלטתי לנסות להפעיל אותו מחדש, ובאותה הזדמנות החלפתי פילטר, סתם בשביל מזל טוב. מסתבר שזאת הייתה טעות יוצאת דופן. איבדתי חיבור לאינטרנט במחשב שמחובר בחיבור קווי - DHCP או לא, הוא מקבל IP אך אין שום גישה. בצורה חשודה, במחשב נייד בחיבור אלחוטי, יש אינטרנט, והאייפי שאני מקבל הוא האייפי החיצוני ואין gateway. ניסיתי…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב לאחר חפירה רצינית ומעמיקה בפורומים השונים לא הצלחתי למצוא המלצה גורפת על ראוטר או שניים מומלצים זה נראה כאילו כבר שאלו את השאלה הזאת מאתיים פעם אבל לצערי לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה. נראה לי שחסר איזה קובץ אקסל מקיף עם כל הפרטים של כל הראוטרים/מודמים הקיימים הן בארץ והן בחו"ל. הייתי שמח לעשות זאת ביחד עם מישהו שמתמצא קצת יותר ממני בנושא אין לי צורך במודם ולא פוסל את האפשרות להביא מחו"ל תקציב עד 500 ש"ח יחובר ל6740U שישמש כמודם. שאלה קטנה בשוליים האם התקנה של DD WRT היא חשובה כל כך שעליי להתעקש על ראוטר תומך?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
החל מהיום בזק מציע שני נתבים משולבים חדשים ללקוחות ה-VDSL. ה-6850U של D-LINK הוא האח הקטן של ה-7850 הותיק. זהו נתב עם כניסות LAN במהירות 100Mbps ותמיכה אלחוטית דואלית בתקן N במהירות של 300Mbps בכל אחד משני הערוצים. לנתב כניסת USB אחת בתקן 2.0 ומפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי. עלות הנתב היא כ-600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/D-LINK6850U.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/6850.html ה-VEGN2610 של חברת NETGEAR זהה בכל תכונותיו ל-6850U וגם עלותו היא 600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/NETGEARVEGN2610.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/vegn_2610.html מחר יעלו לאתר NetCHEIF מדריכי ההתקנה והשימוש במוצרים אלה.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי הרבה משחקי רשת מותקנים, אז לצורך הדיון אני אתמקד בWORLD OF WARCRAFT. בגדול, האינטרנט שלי פועל בסדר גמור. אין בעיה בגלישה, בהזרמת מדיה, בהורדות... הכל כרגיל. לאחרונה הופיעה בעיה במשחק המדובר: אני מצליח להתחבר כרגיל, אבל בתוך המשחק אני מקבל LATENCY של איזה 20,000. עם זאת, כשאני בודק בעזרת הפקודה PING ואותו השרת, אני מקבל כ100... ניסיתי להתקין את המשחק מחדש - לא עזר. ניסיתי לחבר מחשב אחר שעליו מותקן המשחק ופועל תקין כשהוא מחובר לרשת אחרת (נייד, בחיבור אלחוטי) לראוטר שלי - והבעייה קיימת גם בו! כלומר, הבעיה היא לא בהתקנת המשחק, אלא משהו עם הרשת בבית שלי. כמו כן, הפורטים שצריכים להיות מוגדרים אכן מוגדרים, והעיקר כאמור זה שלא שיניתי כלום מהזמן בו הכל פעל כשורה. למישהו יש …
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת הסבר(מפורט) מה ההבדל בין המוגשים שלעיל? בעיקר בין HUB וROUTER? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אפשרי? כאילו ראוטר אחד מחובר רגיל... ומאחד הפורטים שלו אני מחבר לראוטר אחר?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני חודש בערך התחיל אצלי תצוגה של לאחר חיפוש שונה אפשר לראות בתמונות שזה שונה אני עובד על כרום אך זה גם באקספלורר איך אני מתקן/מסדר את זה שזה יהיה תצוגה נורמלית כמו בתמונה השנייה?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי, אני בשלבי התקנת מצלמות IP בבית ואני מעוניין לצפות בהן מהאינטרנט. אני בתשתית בזק + בזק בין לאומי, משתמש במודם VDSL של בזק מחברת Broadcom המבצע את החיוג. אליו מחובר ראוטר של אדימקס מדגם BR-6475ND. הוא מקבל כתובת IP מהמודם והוא מחלק כתובות לרכיבים בבית. בקונפיגרוציה זו אני לא יכול לבצע port forward כי אופציה זו אינה קיימת במודם.. בחיבור דרך bridge, משום מה האדימקס מאבד אינטרנט לאחר זמן מסויים למרות שכל ההגדרות מראות שבכל מחובר ועובד. אני מתלבט "לשכור" מבזק את ה-dsl-7850u או לרכוש את הבסיסי יותר ה dsl-6740u או ללכת על משהו רציני כמו ה vigor2860n חשובה לי האפשרות של dual band 2.4/5 GHz ואפשרות של ניהול vlan. אני דיי נוטה לvigor, אבל האם הוא יתמוך במהירות עתידיות? הוא לא…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כיום סטרימר שיושב בסלון ומחובר ישירות לראוטר 3COM המחשב שלי ישן ויש לו יציאת כרטיס רשת 10/100 מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש כמובן עם יציאה 10/100/1000 הנה מס' שאלות: 1.לסטרימר שי תמיכה ברשת גיגה מה עליי לעשות על מנת שהמחשב יחובר לסטרימר ויקבל רשת גיגה האם להחליף ראוטר שתומך ב- 1000 או מישהו זרק ואמר לי שאפשר לקנות SWITCH וזה בכלל לא קשור לראוטר אשמח להבהרות מה לקנות והיכן ומה הפיתרון
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, עברתי לאחרונה ל-012 כחלק מהרפורמה החדשה. לפני כן הייתי בבזק עם חבילה של 40 מגה עם ראוטר של בזק מדגם netgear vegn2610 הראוטר נשאר אצלי אך ב-012 טוענים שבזק (כנראה תוכנתית) חוסמים את מהירות הגלישה לפי החבילה (40 מגה במקרה שלי) ולכן אני לא יכול לעשות 100 מגה אצלם למרות שהמכשיר עצמו תומך. כל העסק נשמע לי קצת הזוי אבל אני יכול להאמין על בזק... מישהו מכיר כזה דבר? במידה וזה אכן אמיתי האם יש אפשרות של צריבת תוכנה מקורית על הנתב במקום התוכנה של בזק ובכך לעקוף את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היה לי סיפור מהסרטים עם נטויז'ן לפני כמה חודשים התחילו להגביל אותי בביטורנט פתאום ראיתי שכל טורנט מקבל מקסימום 20% מסה"כ התעבורה של ה-5 מגה שיש לי ככה שאם הייתי מוריד 4-5 טורנטים במכה הייתי מקבל רוחב פס מלא אבל הורדה בודדת לא עברה את ה-20% בהתחלה חשבתי שהביטורנט התחרבש אז עברתי מביטקומט ליוטורנט אבל הבעייה המשיכה. עדכנתי גירסה חדשה לראוטר, מחקתי הגדרות, הגדרתי מחדש, ניסיתי הכל . הורדות רגילות קיבלו רוחב פס מלא. רק הביטורנט נדפק. פתאום גיליתי בפורום שיש עוד אנשים עם תופעה דומה ואז הבנתי שכנראה לנטויז'ן יש יד בנושא. אתמול התקשרתי לשרות הלקוחות של נטויז'ן. הבחורה בשירות אומרת לי אנחנו לא מגבילים אבל נעביר אותך לתמיכה הטכנית. התמיכה הטכנית הבינו מייד את הסיפור שלי אבל אמרו לי…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום מחובר לרשת ביתית 3 מחשבים נייח אחד ושני ניידים לאחר ניתוק מהאינטרנט עקב עבודות יזומות של ספק האינטרנט, ושיחה עם תומך, המחשב הנייח חזר לגלוש ומחשב נייד אחד גם כן חזר לגלוש... המחשב הנייד השלישי ACER Aspire 57302 עבדו כראוי שלושת המחשבים לפני הניתוק אינטרנט. מערכת הפעלה VISTA לא מזהה את הרשת הביתית, ניסתי שוב בעזרת התומך לנסות לפתור את הבעייה ללא הצלחה... אני יוצר ידני רשת אלחוטית השם וסיסמת ההצפנה, ואותו פרוטקול כבשאר המחשבים, אבל שם הרשת לא מופיעה ברשימת הרשתות לבחירת התחברות. ניסתי שיחזור מערכת, לא עזר. אם אפשר לקבל עזרה - הדרכה מה לבדוק והיכן לגשת במערכת ההפעלה VISTA אודה לכם. תמונות מתאם http://img231.imageshack.us/img231/1711/87468540.jpg מנהל ההתקנים http://…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מבקש עזרתכם הדחופה ! (012 לא תומכים בנושא זה..) אני גולש באינטרנט מהיר כאשר התשתית היא מת"ב דיגיטל, והספק הוא 012. כאשר אני מפעיל את זוןאלארם - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ! (החייגן מוציא שגיאה - לא מוצא את השרת..) כאשר אני סוגר את זוןלארם, אני מצליח להתחבר, אבל אם *אחרי* שהתחברתי, אני מפעיל את זוןאלארם שוב - תוך כמה דקות אני מתנתק. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אדימקס 6524N. לאחרונה הפעלתי את התוכנה inssider בנייד שלי וזו מצאה כי ה rssi שמתקבל מהראוטר שלי גבוה בצורה משמעותית (40-) מה rssi של יתר הרשתות שתוכנה זו גילתה (בסביובת ה 80-). החלפתי ערוצים, פניתי לתמיכה של אדימקס אך דבר לא עזר. מדוע אני מקבל rssi כל כך גבוה ואיך אני יכול להקטין אותו? בתודה מראש איתן
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי בבית 2 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך כדי להפוך את האינטרנט הרגיל שלי לWIFI כדי שגם המחשב שלי יקלוט?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר מתוצרת 3COM דגם 3crwer100-75 המחובר למודם של בזק ומשדר אלחוטית. בנוסף יש לי ראוטר - מודם של בזק מתוצרת d-link דגם 2650u 2 הדגמים תומכים ב WDS, ובשרשור של כמה ראוטרים יחד. חיבור כמה ראוטרים בצורה אלחוטית על מנת להגדיל את הטווח של הקליטה בבית. ניסיתי כמה פעמים וכמה דרכים, אך ללא שום הצלחה בכלל. לא משנה איזה ראטור יהיה מחובר למודם. אם ה 3COM יהיה מחובר אז חייבים את המודם כיוון שהוא רק ראוטר. אם ה D-LINK יהיה מחובר אין צורך במודם (וזה עדיף) אשמח למדריך מפורט. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 דפדפן אקפלורר 8 אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, כדי לקבל או להעביר הרבה תמונות אני מכווץ אותם אבל אז האיכות נפגמת. איך אני יכול לקבל ולהעביר(בעיקר בין המחשב שלי לעוד מחשב) קבצים גדולים?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לשכולם, אני מקווה שזה שייך לפה. היום (יום שישי) ניסיתי להיכנס לאתר גיימר, אבל זה עושה מן בעיה כזו (ב-Norton Personal Firewall) ששואלת אם לאפשר לסקריפט BackWeb-8876480.exe לפעול, ולא משנה מה אני עושה -רק לגיימר זה לא נכנס. זה עושה מסך לבן ואת הכתובת של גיימר. מקורו של הסקריפט הוא מתיקייה של Logitech Desktop Manager, אז מה צריך לעשות? האם זה בכלל בעיה אצלי או בגיימר?
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
SWITCH עובד על פי כתובות MAC הוא שולח את המידע לפי כתובת MAC וראוטר עובד על פי כתובות איפי עם יש 3 סניפים בכול סניף 20 מחשבים שמחוברים לSWITCH ו3 הסויצים מכול חברה מתחברים לראוטר אז הראוטר מכין רשימה של 3 כתובות MAC של שלושת הסויצים ושסניף שולח מידע לסניף אחר אז הראוטר מקבל את המידע ולפני הכתובת MAC של אחת מהסויצים הוא יודע מי שלח את הנתונים? זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-