עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by POPCORN,

יש לי switch tp-link 24 port 10/100/1000 שמחוברים אליו מחשבים מאותו סוג. רוב המחשבים מחוברים עם כבל cat 6 ומרוחקים יותר מחוברים בcat7 עד הקופסא ומשם cat 5 למחשב לאחרונה שמתי לב שכשחיברו אותם הורידו את המהירות בכרטיסי רשת ל10M ניסתי להחזיר ל1GB או לאוטומט המחשב לא הצליח להתחבר (גם כששינתי ל100 לא הצלחתי להתחבר) לא בדקתי אפשרות עם מחשב אחר אז אני לא יודע אם הבעיה היא עם הכרטיס רשת במחשבים או הכבל. השבוע חיברנו AC שעובר דרך עוד switch ומשם כבל נוסף (עובר לבניין נוסף) ויש לי בעיות חיבור איתו (לפעמים עובד ולפעמים לא) ובחדר נוסף (מחובר לרשת אחרת) יש לי switch נוסף של 1GB ואליו מחוברים מחשבים אחרים (סוג אחר) בחדר הזה יש לי מחשב אחד …

2. יש לי 2 מחשבים ברשת ומכיוון שלראשון מוגדר כבר RDP ואני רוצה להגיע גם לשני הגדרתי לו שה-RDP יאזין לפורט אחר, פתחתי את הפורט הזה בנתב ובפיירוואל ואני מצליח להגיע למחשב הזה רק מתוך הרשת - מבחוץ לא, למחשב השני אין בעיה להגיע (אגב אני מתחבר אליו עם האייפי החיצוני : הפורט החדש - זה כמובן מחוץ לרשת) מה עוד אני צריך לבדוק ?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום לכולם,לפני כמה זמן מחקתי את התוכנה itunes מהמחשב ומהרגע שהמחשב עשה ריסטרט אחרי המחיקה אין לי גישה לשום רשת אינטרנט- לא דרך כבל ולא דרך Wi-Fi(תכל'ס לא ניסיתי להתחבר דרך Wi-Fi כי אני לא מוצא את המתאם רשת אבל לא נראה לי שגם ב-Wi-Fi זה יעבוד ואני אסביר). דברים שניסיתי ולא עבדו:* אני מחובר לרשת עם כבל, הכבל מופיע כ-Local Area Connection, הדרייבר הוא Realtek PCIe Geb Family Controller, הראוטר הוא D-Link של בזק. החיבור במצב זמין. * הכבל מחובר לקיר שבו עובר כבל עד לסוויצ'ר שממנו מגיע כבל לראוטר. בדקתי שהראוטר תקין, שהסוויצ'ר תקין, שהמגעים ביציאה תקינים(הכל ע"פ נוריות חיווי). * כשאני מחבר לפטופ לאותו כבל רשת שמתחבר למחשב- יש רשת.* אני לא מצליח לגשת לדף ש…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. תקשיבו הספק הזה פשוט קטסטרופה איזה כבל תת ימי ואיזה נעליים כבר שבועות שאני לא יכול להוריד מטורנטים לפני זה הייתי בHOT NET והיה מוריד לי רק על השניה שאני מטעין את הקובץ מהטורנט על המקסימום...אח שלי העביר לבזק בינלאומי בגלל שחשב שיהיה לו טוב יותר משחקי רשת וגם את זה לא קיבל...שלחתי להם בקשה מהאתר NATEK והתלוננתי מה ושם איך אתם ממליצים לי להתנתק הכי מהר שאפשר?למה תכף אני משתגע.... תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by tmpusr,

[h=3]WebECS[/h] כרגע האתר מאוחסון ב-WebECP וכתוב ב-asp.net v1.1 שלטענת חברת האיחסון כבר לא נתמך עקב שדרוג השרתים שלהם. ממה שאני מבין אין את קבצי המקור (?) אבל אפשר לגשת ולהוריד כל מש שיש על שרתי האיחסון. זה מה שכתבו לי במייל: הייתי מעדיף למצוא חברת איחסון זולה ואמינה שתאחסן את האתר as-is בלי שינויים. עדיף GOOGLE אם אפשר כי גם כך הכל על השרתים שלהם. אני לא ממש מבין בזה - אשמח לכל עצה ועזרה שתוכלו להגיש כדי לעשות את המעבר חלק ועם מינימום התעסקות. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. בימים אלה מסיימת תבל את ההתחברות למערכת התקשורת שהקימו שלוש חברות הכבלים; רק בתום ההתחברות, תשיק תבל את שירות האינטרנט המהיר; מתב וערוצי זהב לא יוכלו להתחבר למערכת החדשה עד לאישור סופי של המיזוג- חברת הכבלים תבל דיגיטל, שקיבלה רשיון לאספקת אינטרנט מהיר לפני כשלושה שבועות, לא תשיק את השירות באופן מסחרי באפריל, כפי שצפתה בתחילה, אלא לכל המוקדם במאי. סמנכ"ל השיווק של תבל, איתן גליק, אישר את הדברים, ונימק את הדחייה במעבר של תבל לתשתיות חדשות שפרסה חברת תבל טלקום: "עד שלא נסיים את שדרוג המערכות הטכנולוגיות, לא נתחיל לשווק את האינטרנט המהיר", אומר גליק. "ההערכה היא שזה לא יקרה לפני תחילת מאי. עד שהמערכת תהיה אמינה ויציבה". המערכת החדשה שפרסה תבל טלקום, מי שצפויה להיות חברת התש…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by IlanF,

קורה לי הרבה פעמים שפקודות נתקעות למשהו כמו 10-15 דקות שלאחר הזמן הזה ממשיכות כרגיל. אבל אחרי הפעם הראשונה שאיזשהי פקודה נתקעת, כל פעולה שאני מבצע אחרי זה גם כן נתקעת ככה והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להפעיל מחדש את הקליינט FTP (שזה תיקון זמני - וגם זה לא תמיד עוזר כי זה יכול לקרות מיד לאחר פתיחת הקליינט) די צמצמתי את המקור לבעיה וזה כנראה אחד מאלו: 1. המחשב שלי (שמשפיע על כל הרשת - כמה מחשבים באותה הרשת וזה קורה בכולם - נראה לי לא הכי הגיוני) 2. הראוטר (HOTBOX - זוועת עולם : ) 3. ספקית/תשתית (הוט + הוט נט) אין לי על המחשב פיירוול, וגם בראוטר הפיירוול כבוי (אלא אם יש בו משהו שאין לי שליטה עליו) הגדרתי DMZ למחשב שלי, וזה קורה גם כך, אז זה לא נראה בעיה של פורטים. ה…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום לכולם אני "חדש" בפורום ובתור הסיפתח שלי כאן אני רוצה להאיר את עיניי המשתמשים התותחים שעובדים עם ראוטר LINKSYS WRT54GL 16MB NVRAM. מה שמרבית האנשים אינם יודעים שנתב זה משתמש בגירסת LINUX מקוצרת כדי לעבוד. מעבר לפירמוור "המקורי" של LINKSYS/CISCO ישנם מספר פירמוורס נוספים כמובן חינמים כמו: TOMATO DD-WRT FreeWRT HyperWRT Thibor OpenWRT Tarifa X-Wrt אני רוצה להציג בפנייכם את ה TOMATO , זוהי הגרסה הכי מתוסבכת אומנם אבל גם הכי מקצועית שיש בין כל הפיתוחים הקיימים. הגרסה הזו נחשבת למינימליסטית ביותר חסרת גרפיקה ומהירה מאוד מבחינת יכולת עיבוד הראוטר ולוקחת פחות מקום בזיכרון ביחס לכמות הפונקציות שנוספו בה. אני אישית משתמש בגרסה של TOMATO כבר כמעט שנתיים בתוך…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום לכולם, אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us. המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון. בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי. לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך. גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה. פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by babalas,

אני בקרוב קונה EEE ויש לי 3 חיבורי אינטרנט בבית (ללא רשת, 3 יוזרים ו3 תשתיות של הכבלים) בכל מקרה אני צריך ראוטר... ולEEE 901 יש תמיכה בתקן הכי חדש כביכול N... ואני צריך ראוטר עם התקן הזה... וזה מה שמצאתי (ה50 שקל הפרש זה הדלק... כי החנות הזאת נמצאת ממש קרוב אליי, באג). מה דעתכם והאם זה ממש כדאי? והכי חשוב אם אפשר המלצה לכרטיס רשת שיחבר לי את המחשב הנייח שלי לראוטר ומהראוטר לEEE. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Interl-Conore,

^^ THX

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001035727#fromelement=hp_morearticles

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by hadarK,

התחברתי ל-018, ואני זקוק למודם משולב ראוטר, האינטרנט מחובר למחשב, 2 טלפונים וקונסולה. אשמח לעזרה במהרה תודה. השאלה האם כדאי לקנות ראוטר התומך בAC נכון להרגע הטלפונים תומכים והמחשב לא, המחשב מחובר בחוט. (והקונסולה כמובן שלא)

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Yoav,

היי, אני יודע שהנושא נידון פה הרבה - זקוק לראוטר חדש. רשת קווית של ג'יגהביט, אלחוטי של 300Mbs לפחות, רצוי 450. הקאץ' - צריך עוצמת שידור מאוד חזקה (רצוי צריך לשדר בקומה שלו, קומה למטה ושתי קומות למעלה). מניסיוננו עם ראוטרים בסיסיים הבעיה היא רק בקומה העליונה ביותר. כמובן שיש לנו אופציה לשים ראוטר נוסף בשקע הקווי למעלה כריפטר - אבל הראוטר שיש לנו כרגע שישמש לצורך העניין בעייתי ואי אפשר לסמוך עליו ב-100% מהזמן. כמו כן, שקע USB יהיה מאוד שימושי, אני מעוניין לחבר אליו ישירות כונן חיצוני. רצוי USB3, אבל אסתפק גם ב-2. משיטוט בפורום ראיתי שמומלצת הגרסה החדשה של ה-1043ND הזכור לטובה (http://ksp.co.il/?select=.263..264..335.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12698&txt_s…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. יש לי מחשב נייד עם חיבור אלחוטי וחיבור למחשב נייח עם חיבור כבל רשת את החיבור הרגיל חיברתי בלי בעיות בכלל אבל עם החיבור האלחוטי אני נתקל בבעיות אם מישהו יודע איזה אפשרות אני צריך לבחור בראוטר הזה זה ממש יעזור לי נסיתי כבר את כול האפשרויות אבל ללא הצלחה תודה לכול מי שיוכל לעזור לי.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by shayh,

שלום, אתמול עברתי מHOT לYES (עם VOD), ולאינטרנט של בזק. לצערי אין לי בבית שום נקודה של בזק שצמודה לנקודה של טלויזיה, מה שהביא את הטכנאי להעביר כבל רשת באמצע הסלון מהראוטר עד לממיר - כדי לאפשר לVOD ולכל מה שקשור אליו לעבוד. אני כרגע מחפש רעיונות להפוך את החיבור בין הראוטר לממיר לאלחוטי ולא לקווי (הממיר לא תומך בחיבורים אלחוטיים). הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק d-link n2760u e1 ויש לי ראוטר נוסף יחסית ישן edimax br6204wg שכרגע לא בשימוש. אני רוצה לחבר את הedimax לd-link בצורה אלחוטית (כדי לחסוך את הכבל בסלון) , ומהedimax להוציא חיבורים קוויים רגילים לממיר, למחשב נוסף שיש שם (ואולי לטלויזיה שתגיע בהמשך). אולי הסברתי את עצמי לא כל כך טוב, צ…

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by KF,

שלום לכולם. נקרע לי הכבל סיב אופטי של האינטרנט (בזק) וכרגע אני מושבת. מהיכן ניתן לקנות כבל כזה? (צירפתי תמונה) האם רק דרך טכנאי של בזק?

18. שיניתי את הסיסמא של האינטרנט אצל הספקית 012, ועכשיו שני המחשבים שהיו מחוברים למחשב שלי דרך הראוטר לא זמינים לאינטרנט. ככל הנראה בגלל שבראוטר מוגדרת הסיסמא הישנה, זה הגיוני? ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ע"י כתובת HTTP, ואחרי שאני כותב את האייפי של הראוטר אני מקבל שורה לכתיבה של שם משתמש וסיסמא, אבל אני ממש לא זוכר אותם.. מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לאפס את ההגדרות הראשוניות של הראוטר? יש לי ראוטר מסוג NETGEAR. תדוה לעוזרים, יום טוב.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. יוצא לחול אוטוטו לשלושה שבועות ורציתי להתקין VNC כדי לשלוט משם על המחשב, המחשב שלי מחובר דרך ראוטר חוטי+מודם של בזק. השאלה היא אם זה אפשרי, האם תהיה בעיה בגלל שזה שני מחשבים על IP אחד...? אם כן אפשרי, האם יש דרך שהמחשב שלי ישלח לי הודעה באיזה IP הוא נמצא..? (הוא לא קבוע אצלי ואני משער שבשלושה שבועות הוא יתנתק ויתחבר מספיק פעמים)... מישהו יכול לתת לי הסברים על אופן החיבור , את התוכנה בפועולה ראיתי, השאלה היא איך אני מחבר את עצמי אליו אם הIP שלו משתנה ואם הוא מאוחרי רשת ביתית עם ראוטר..? תודה רבה. בראל. עריכה: יש איזה דרך לקבל DNS קבוע מאיפשהו ולתת למחשב שלי להתחבר אליו אוטומאטי וככה אני יוכל פשוט "לזכור" DNS אחד במקום לרוץ אחרי ה IP המשתנה...?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by raviv1989,

יש לי 100 מגה של הוט עם המודם hotbox, בנוסף יש לי ראוטר שמחובר אליו שקניתי בזמנו עצמאית (של tplink 1043nd). בנוסף לשני אלה יש לי סוג של מגבר שלפני כמה שנים נציג של הוט חיבר לי. בקיצור, זה ממש הרבה דברים ואני רוצה להיפטר מכמה שיותר מהם. השאלה אם זה יפגע בביצועים? אני יודע שההוטבוקס יכול להיות גם מודם וגם ראוטר השאלה אם זה יפגע בביצועי הרשת במשחקים? ( לא שהם מדהימים). הספק שלי זה בזק בינלאומי. יש טעם לבקש טכנאי שיעשה לי סדר בבלגן? ולמה כל פעם שמישו מהמשפחה מפעיל מחשב נייד וסתם גולש יש לי מלא לאגים בps4? סורי על החפירה אבל הייתי חייב להוציא את זה חחח אשמח לכל המלצה! תודה

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. מערכת: winxp pro sp2/msie7/ לאחר ביצוע repair מ- cd שממנו בוצעה ההתקנה המקורית , נכנסתי לאינטרנט -לאתר הבית. כאשר ניסיתי לעבור לאתר אחר ברשת דרך מועדפים או ע"י כתיבת שם האתר קיבלתי את ההודעה: " מפתח הבדיקה המבוקש לא נמצא באף הקשר הפעלה פעיל" מה פירוש הודעה זו וכיצד פותרים את בעיית המעבר בין אתרים? בתודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  22. Started by yanivnn,

שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by m.l,

אוקיי אחרי פיתרון כול הבעיות שהיו לי עם הרשת (והיו המון-לדעתי לפחות) ואחרי ששיגעתי חצי עולם אני פונה לעזרה.. הנקודת אינטרנט שלנו נימצאת במרתף והמחשב נייד של אחותי נימצא בקומה השניה של הבית, (המרתף-קומה ראשונה-קומה שניה) הקליטה דיי חלשה בקומה העליונה של הבית ואני צריך למצוא פיתרון להגדלת הטווח של הרשת האלחוטית.. הבנתי שיש אפשרות לקחת ראוטר אלחוטי לחבר אותו אך ורק לחשמל והוא ישמש כנקודת מעבר/הגדלת טווח (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.) האם יש עוד אופציות להגדלת הטווח של הרשת? נ.ב המחשב נייד (IBM R50E) מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי..האם הוספה של כרטיס רשת חיצוני שמיתחבר דרך חריץ הPCMCIA יאפשר קליטה טובה יותר?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by GunBlade,

היי! לפני שנה קניתי כרטיס רשת, ועכשיו התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי Windows98, אבל לצערי איבדתי את הדיסקט עם הדרייבר של הכרטיס. הוצאתי את הכרטיס על מנת לגלות איזה סוג הוא כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, אבל הדבר אינו מצויין בשום מקום על הכרטיס! ישנם שני שמות על הצ'יפים שעל פיהם ניסיתי להוריד דרייבר, אבל בשני המקרים הדרייבר לא פעל. כלומר, הוא זיהה את הכרטיס, אבל נתן שגיאה. איך מגלים של מי הכרטיס? של איזו חברה בדיוק?? תודה.

25. Started by Access Denied,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלה שלי (נראה לי שכן). אם זה לא המקום תעבירו למקום המתאים. השאלה בכותרת. מה ההבדל הטכני בין שירות VPN לשירות smart DNS ? לאיזה צורך כל אחד מהם עדיף? (לדוגמה סטרימינג, או גישה לחנויות שדורשות IP מסויים) אני מכיר VPN בסיסי (משהו כמו tunnerbear), האם יש סיבה לעבור לסוג שירות אחר. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.