עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eyazlaz,

היי, איך אפשר לבדוק אם כרגע אני מוגדר על Rate Adaptive או לא? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by יוליוס,

הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם : net stick teilt

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  3. כרגע אני מחובר לאינטרנט דרך הוט. אני שוקל לעבור לבאנדל כלשהו כשהספק הוא בזק. יש ברשותי מודם VDSL. אני יודע שהדירה הייתה פעם מחוברת בASDL (שותפים בעבר) ושיש בדירה שקעי בזק בכמה מקומות. הבנתי שהשוק הסיטונאי הם רוצים שתהיה לך כבר הכנה לתשתית אז אני רוצה לבדוק אם הנקודות אצלי "חיות" ובנוסף אני רוצה נקודה נוספת במיקום מסויים בדירה, מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה? (להזמין טכנאי של בזק? אפשר בכלל אם אני לא לקוח שלהם?) תודה

• 4 תגובות
    • 11.4k צפיות
  4. הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by roey1,

שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום רב, לאחר שניסיתי את מרבית הפתרונות בהן נתקלתי במהלך מחקריי השונים אני די משתגע כאן ולכן אני פונה לעזרתכם כדי שאולי תוכלו לסייע לי במחשבה מקורית. קודם כל מתווה הציוד: מכשיר HOTBOX (הישן) במצב מודם בלבד עם חבילת גלישה בכבלים של 100Mb\s D \ 2.5 Mb\s U >>>> מתחבר עם כבל ישירות ל> נתב אלחוטי TP-Link TL-WDR4300 , המכשיר פעיל כרגע עם רשת 2.4GHz בלבד אשר אליה מתחברים מספר מכשירים ניידים בבית, בנוסף מחובר אליו עם כבל מחשב נייח. הציוד הנ"ל ממקום בקומה העליונה של המבנה. יש ברשותי מכשיר מגדיל טווח מסוג: TP-Link TL-WA830RE, את המכשיר הנ"ל ניסיתי להפעיל במספר קונפיגיורציות שונות אבל כדי להבין את מהות הבעיה ראשית צריך להתבונן במבנה הבניין: בקומה העליונה: ישנו חדר בו…

• 16 תגובות
    • 17.7k צפיות
  7. ה-VMG1312 של חברת ZyXEL הוא נתב אלחוטי התומך בתקן N וכולל מודם VDSL מובנה התומך בטכנולוגית Vectoring. לנתב 2 אנטנות פנימיות התומכות בתדר 2.4Ghz, ארבע כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 100M וכניסת USB בתקן 2.0. כניסת ה-USB מותאמת להתקני אכסון וגם תומכת במודמים סלולרים 3G ו-LTE המשמשים כגיבוי לחיבור. בסקירה המצ"ב ניתן לקרוא על תכונות הנתב וביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/VMG1312/VMG1312.htm

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. שלום אני עובר לתוכנית של בזק למסלול של 100 מגה בייט.אני עוד שבוע אהיה בארה"ב.מחיפוש בפורום ובאינטרנט ראיתי שהאסוס שהזכרתי בכותרת הוא טוב ומשתלם. רציתי לדעת: 1.האם בתקציב של עד 200$ יש משהו אחר יותר משתלם? 2.האם זה נכון שהאסוס הנ"ל משולב מודם? 3.האם לא עדיף לקנות מודם בנפרד..האם שילוב של מודם וראוטר הוא כדאי או לא? 4.הלוח אם שיש ברשותי הוא: asus m2npv-vm.האם הכרטיס רשת המובנה שיש שם מספיק או שאצטרך לקנות כרטיס רשת חדש? תודה לכל העונים.. אשמח לעוד המלצות והערות בנושא.מדובר בדירת 2 קומות.מחשב נייח למעלה בקומה ה-2.ומחשב נייד וסמארטופים ב-2 הקומות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by SuicideSilence,

שלום , כבר תקופה ארוכה מאוד(קרוב לשנה) שיש לי בעיית ניתוקים מהאינטרנט וכבר באמת שאין לי מושג מה לעשות ,דיברתי אינסוף פעמים גם עם התשתית וגם עם הספק אף אחד מהם לא רואה אצלו שיש ניתוק ושם פתרון שלהם לא עזר. היה אצלי גם טכנאי בבית ,החלפתי ראורטר, פרמטתי את המחשב ושום דבר לא עזר . אז ככה הניתוק יכול להיות פעם בכמה שעות ,וכמה פעמים בשעה . בזמן משחק (gta ,cs,battelfield ככה שזה לא בעיה ספציפית במשחק כלשהו ) או סתם גלישה באינטרנט , דיבור בסקייפ .. גם משהו מוזר לפעמיים יש לי ניתוק מהמשחק אבל השיחה בסקייפ לא מתנתקת ... אני כבר כל כך מתוסכל מהמצב הזה:cry: , אני לא יכול לשחק בשום משחק בלי להתנתק . אגב יש לי חבר עם אותה הבעיה בדיוק ,הוא גר כעשר דקות הליכה ממני וגם הוא ניסה את…

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by Zadu,

אני הולך כנראה לקנות את ה: [h=1]TP-Link TD-W9980[/h]מה שחשוב לי בעיקר שהרשת האלחוטית תגיע לכל הבית שלי עם קליטה מעולה. האם אני יקבל את זה? וגם חוץ מזה האם משתלם וכדאי לקנות אותו?

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה בממד (כנראה שהוא ישאר שם). (לא ראוטר מודם) שיהיה בעל קליטה טובה ושיהיה קל לתפעול. מחיר באזור ה300-400. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי לקבל התנתקויות (פעם בכמה שעות) וכאשר אני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה הבאה: dns_probe_finished_no_internet. יש לציין כי כאשר זה קורה, האינטרט האלחוטי ממשיך לעבוד ורק הקווי מתנתק. ניסיתי להגדיר את ה-DNS גם בהגדרות הווינדוס עצמו וגם בהגדרות הראוטר אך זה לא עזר (ניסיתי OPEN DNS, את ה-DNS של גוגל ואת ה-DNS של 018). כמו כן, ניסיתי את כל האפשרויות שגוגל הציע לי. כאשר התקשרתי לתמיכה של 018 הם טענו כי זו לא בעיה ב-DNS כי האינטרט האלחוטי שלי ממשיך לעבוד והם טענו שזו בעיה במחשב שלי או בראוטר. פירמטתי את המחשב אך זה לא עזר. לפני שאני קונה ראוטר חדש, יש עוד משהו שאני יכול לנסות? הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U של בזק. תודה!

• 31 תגובות
    • 7.6k צפיות
  13. Started by nirrub,

היי מנסה להחליט לגבי תשתית ברמת אביב. מצד אחד, אני עם הוט מס' שנים ורוב הזמן הכל בסדר - מהירות הורדה קרובה מספיק ל100 (בין 80 ל 100) באופן די עקבי. הבעיה היחידה היא שבזמן האחרון (חודשיים +) החלו ניתוקים אקראיים שנמשכים בין מס' שניות למס' ימים. כעבור מס' טכנאים הובהר לי כי זה המצב וניתוקים צפויים בזמן עומס. אני שוקל לעבור לתשתית בזק כי בעיקר אכפת לי אינטרנט עקבי - כמה שפחות ניתוקים. מצד שני, לא ארצה לשלם על 100M ולקבל 40 במקרה הטוב. לכן השאלה - מישהו יודע (מניסיון אישי) מה רמת השירות של תשתית בזק ברמת אביב במהירות 100? אשמח לכל תשובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי (שיתמוך בתקן N)שיתחבר להוטבוקס של הוט. מה שחשוב לי זה יציבות, שיהיה בעל כח עיבוד גדול שלא יקרוס לי. לא מוכן לשמוע על EDIMAX עקב ניסיון רע איתם.. עוד משהו שחשוב לי זה אפשרות להגבלת שיתוף אינטרנט לשעות מסויימות ביום (יש דבר כזה בכלל?) כלומר שמחשב X יוכל להתחבר לאינטרנט רק מ 7 עד 9 לדוגמא תקציב עד 400 תודה רבה חברים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, האם ניתן להתקין תוכנה מסויימת למספר מחשבים באותה רשת בו זמנית?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by bg1948,

מדובר במחשב נייד של MSI חלונות 7 שאני מנסה לחבר לרשת הביתית בצורה אלחוטית. הדלקתי את WIFI אבל לא מצליח להתחבר. ניסיתי את מתקן השגיאות המובנה וזו ההודעה (שבכותרת) שהוא נותן בסוף מבלי יכולת לתקן את הבעיה. אודה על כל עזרה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום רב לאחר חפירה רצינית ומעמיקה בפורומים השונים לא הצלחתי למצוא המלצה גורפת על ראוטר או שניים מומלצים זה נראה כאילו כבר שאלו את השאלה הזאת מאתיים פעם אבל לצערי לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה. נראה לי שחסר איזה קובץ אקסל מקיף עם כל הפרטים של כל הראוטרים/מודמים הקיימים הן בארץ והן בחו"ל. הייתי שמח לעשות זאת ביחד עם מישהו שמתמצא קצת יותר ממני בנושא אין לי צורך במודם ולא פוסל את האפשרות להביא מחו"ל תקציב עד 500 ש"ח יחובר ל6740U שישמש כמודם. שאלה קטנה בשוליים האם התקנה של DD WRT היא חשובה כל כך שעליי להתעקש על ראוטר תומך?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by jonathan buchwald,

שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Zadu,

שלום אני חושב על להזמין ראוטר מחו''ל במחיר טוב. השאלה היא האם הוא יתמוך בתשתית פה בארץ? יש לי בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. איזה ראוטר מומלץ להזמין?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  20. קראתי חומר בעיברית וגם באנגלית אך אני עדיין לא סגור על ההגדרה המדוייקת של כל אחד מהם ועל ההבדלים הנה מה שרשמתי עד כאן , אשמח לתיקונים/שיפורים תודה RIP- Routing Information Protocol שיטה ישנה על מנת שהראוטרים ירכלו בניהם , כל נתב מפרסם כל מה שהוא יודע על כל הרשת לשכנים שלו ,וכך הם ילמדו, וכל ראוטר יכין לעצמו טבלה עם זמן HOP וכו' ,וכך ידע מה העלות שלו להגיע לכל נקודה הפירסום הוא של טבלת distance vector שמכילה יעד, ומספר HOP להגיע לשם(נשלח ע"י UDP כמובן) כיוון שאלו טבלאות גדולות עושים עד 15 HOP ,ולכן מתאים לרשתות קטנות פעם היו מעדכנים כל 30 שניות אבל מאז שהרשתות גדלו כל ראוטר עידכן בזמן ראנדומלי וכמובן שזה פוגע אמינות המידע שיש חיסרון כמובן ברור, מי אמר שאתה יודע מה קו…

• 4 תגובות
    • 10.5k צפיות
  21. Started by lidorkalfa,

לפני שבועיים-שלוש עברתי מהוט+הוטנט לבזק-018.. מאז יש לי רק בעיות עם האינטרנט, לא מצליח להוריד כלום (הורדה ישירה/ביטורנט), אפילו לא מצליח לעשות בדיקת מהירות כמו שצריך.. אני משתמש במודם/ראוטר KASDA KW-5212 ומחוברים אליו 4 מכשירים סלולרים, מדפסת אלחוטית ו-3 מחשבים כשעל אחד מהם מותקן OPENELEC עם KODI. מה שקורה זה כזה דבר: המחשב בסלון שמותקן עליו OPENELEC עובד כמו שצריך, גם בצפיה בסרטים 1080P וגם בצפיה בערוצי טלווזיה הוא מתפקד כמו שצריך בלי בעיות, הפלאפונים גם עובדים בסדר, ובבדיקת מהירות בהם עם אפליקצית SPEEDTEST אני מקבל כמעט 30 מגה, שזה אומנם לא מה שהובטח לי מהחברה אבל בגלל שזה פלאפונים, ואני יודע שיש בהם יותר מגבלות מבמחשבים אז אין לי תלונות.. הבעיה היא בשימוש במחשבים הנייח…

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף). ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי. מעדיף לחסוך אם ניתן. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by omerha,

מחפש המלצה לנתב. שיתוף קבצים, סטרימינג ביתי והרבה מוצרי wifi ופתיחת פורטים נוחה פנימה ההתלבטות בין [h=1]DIR-825AC dlink[/h]או [h=1]TP-Link TD-W9980 N600[/h] או אם עדיין נותנים שובר ב 018 לאיזה רואטר.

• 24 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. Started by omerha,

היי, המטרה שלי זה לשתף על חווית מעבר מבזק ל 012 וחזרה לבזק. אז עברתי ל 012 והחווית מכירה הייתה מעולה. קיבלתי ראוטר עלום שם T&W128 שהקשר שלו לציוד קצה סביר הוא בדיחה. הגדרתי אותו כ bridge כי הוא לא שווה כלום ומייד הסנכרון קו ADSL ירד מאיזור ה 90 ל 70 ואז התחלתי לבדוק את 012 כספק מול 014 ואין על מה לדבר, מבחינת jiter ופינגים הם פחות טובים לפני שהתחלתי לבדוק את התשתית התקשרתי לתמיכת פח של 012 שפשוט אמור שיש להם "תאוריה" שבזק פוגעת בקוים שמתניידים ואין להם מה לעשות בנידון כי זה תחת הטווח של בין 40 מגה ל 100. קיבלתי עצבים וחזרתי לבזק בנדל שלהם ו 014 בעלות של 124 ש"ח. שם מסתבר שגם שם ניהיה בזיון, החבילה שלהם נקראת Max100 שזה אומר לפי הנציג הטכני מ 20 ל 100 מגה, וה 60 שאני…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Avi952,

שלום, אני מחובר ב-012 על תשתית HOT ומשלשום הפסיק לעבוד האינטרנט לאחר יומיים ללא טלפון ואינטרנט היום הגיע טכנאי והחליף את המודם עכשיו העניין הוא שהאינטרנט וה-WI-FI חזרו לעבוד (אני כותב מהנייד) אבל הנייח לא. אני נעזר ב-WR941ND ניסיתי לבצע ping לאתרים כמו walla ו-ynet ואני מקבל מהם תגובה אבל כשאני נכנס אליהם מהדפדפן הם לא נפתחים. למישהו יש איזושהי השערה/פתרון? בתודה מראש

• 45 תגובות
    • 15.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים