רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
קראתי על זה היום וזה ממש מעניין אותי מתי יתאפשר כל העניין הזה? אני גר באשדוד.. ואני עומד על 3 MB העלאה ואני חייב דחוף העלאה יותר גבוה אפילו 15 זה מצוין.. החברות בישראל פשוט ביזיון שהעלאה ממש נמוכה.. http://www.twitch.tv/archangelsc2 כסטרימר אני צריך את זה מאוד.!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
גרים בתל אביב או ברעננה? האינטרנט שלכם הולך להיות הרבה יותר מהיר: Unlimited, שמספקת תשתיות אינטרנט על גבי סיבים אופטיים, מתחילה לחבר תושבים בתל אביב וברעננה. הצפי: קצבי הורדה והעלאה סימטריים של עד 1 ג'יגה-ביט לשנייה. כך תוכלו לזרז את הפריסה לבית שלכם http://www.geektime.co.il/unlimited-now-in-raanana-and-tel-aviv/
-
- 53 תגובות
- 23.5k צפיות
-
-
אלה הם כל סוגי הכבלי רשת בין מחשב למחשב או מחשב לנתב? Unshielded & Shielded Twisted Pair Cabling Standards v d e * Cat 1: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously used for POTS telephone communications, ISDN and doorbell wiring. * Cat 2: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously was frequently used on 4 Mbit/s token ring networks. * Cat 3: Currently defined in TIA/EIA-568-B, used for data networks using frequencies up to 16 MHz. Historically popular for 10 Mbit/s Ethernet networks. * Cat 4: Currently unrecognized by TIA/EIA. Provided performance of up to 20 MHz, and was frequently used on 16 Mbit/s token ring networks. * Cat 5: Currently unrecogni…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
את ההודעה לכאן, דרך אגב..(אני יודעת שאני לא אמורה לשים הודעות כפולות) בכל מקרה,הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בזה עם גיבוי דרופבוקס אני לא רוצה שיהיה מצבים ש: 1. לא יהיה ניתן להשתמש בקובץ גיבוי לשחזור. 2. שלא יהיה ניתן למצוא את הגיבוי בכלל. כבר קרו מקרים עם תוספים אחרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[ltr]I upgraded my Alcatel SpeedTouch home into a pro and now I'm lucky if BitTorrent hits 10kb/s. it's not that I doesn't download at all, it does but very slowly around 3kb/s usually. I could be just bad sources, but it's not likely, since I've tried many different torrents. and besides that I've noticed another thing, when BT is running on this computer, even if it only downloads a total of 10bk/s, the other computer can't even surf normally, though this one can. general info: 1.5Mbps connection Alcatel SpeedTouch "Pro" Edimax 10/100 8 Port Switch XP SP2 with connection limit set to 1000 SP2 Firewall Azureus BT client[/ltr]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי את ה10MB החדש של NGN, והUPLOAD SPEED שלי פשוט זוועה, בזמן אמת. עכשיו ניסיתי את Speedtest.net עם שני שרתים, עם השרת של פתח תקווה זה מראה את הבעיה: ולעומת זאת בשרת של ירושלים: והקטע הדפוק זה הוא שבתכנות שיתוף הUPLOAD SPEED שלי הוא אפילו לא ה0.4MB, הוא בערך 0.4KB! אני לא יכול לשמור על RATIO ככה, לא משנה איזה טורנט זה הUPLOAD SPEED לא עובר בשום פנים ואופן את ה30, וה30 זה רק לחצי דקה פעם ביום, לרוב זה לא מגיע אפילו ל1 |= HELP PLS? אגב היה לי NORTON ANTIVIRUS הבנתי שהוא מפריע, בדיוק מחקתי, לא ממש שינה שום דבר בינתיים..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור 10/0.8 ב CCC ובזק....הדאונלואד שלי בסדר גמור אבל האפלואד לא מתפקד. בבדיקת מהירות באתר של CCC אני מגיע ל 0.35 במקסימום ולפעמים גם הרבה פחות. אני מחובר דרך ראוטר אדימקס, אבל בבדיקה עם מחשב אחר (נייד) המהירות שם בסדר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מת כבר לעבור לחיבור UPLAOD גבוהה ואני חושב שעדיין זה יקר. 300+- לספק + תשתית (HOT). האם כדאי להמתין קצת מכיוון שאני רואה שאין תזוזה במחיר כמו שחשבנו לבזק אין אין עדיין תשובה לכך. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא משמש כמעט אף פעם באימיול והמזהה אצלי נמוך....לא יודע אם זה יכול להשפיע עד כדי כך אבל רק שתדעו. העניין הוא שה UPLOAD הוא סביב ה 13 ק"ב לשנייה ואילו ה DOWNLOAD נע סביב ה 2.5 ק"ב כאשר כל קובץ יורד במהירות של סביב ה 2 ק"ב. UPLOAD יכול להיות בדר"כ של 4 או 5 קבצים יחד גם בקושי יורדים דברים גם כשיש להם מקורות רבים, ההורדה בו זמנית של קבצים היא מקסימום 2 או 3 קבצים יחד, בדר"כ לא יותר מ 2. אני מחובר דרך ראוטר DILNK 524 שהגדרתי בו IP קבוע למחשב עם האימיול וכמו כן הפורטים הדרושים פתוחים. מה אתם אומרים ?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעלה דיי הרבה דרך uTorrent. רציתי לדעת האם זה עולה לספקית האינטרנט, או שמי שמשלם על התעבורה הזאת זה הצד השני שמוריד ממני?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הראוטר tp-link wr1043nd, הגדרתי את הרשת והכל עובד טוב. כשחיברתי את הPS3 לראוטר (חוטי ואלחוטי) הסוני אומר בבדיקת הקישוריות שהאפשרות לUPNP לא זמינה. בתוכנה PS3 MEDIA SERVER הסוני מזוהה אבל לא רואים את קצב העברת הנתונים המשוער מתחת לאייקון של הסוני. בהגדרות של הראוטר האופציה של UPNP מופעלת ועידכנתי לגרסא הכי חדשה. מה עושים??? בתודה...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי ראוטר של ROTAL -RTA 1025 אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בUPNP? ואם כן איך מפעילים זאת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני מדבר על המקסימום שהייתם משלמים במקום המחיר שאתם משלמים היום בהמשך לhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70295.0 רק כדי לראות מה התנופה של הדבר הזה לפחות באתר
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בלי Wifi מובנה בחדר רחוק מהראוטר (בזק, לא סיבים 100). עד עכשיו השתמשתי בשקעים של ethernet over power אבל משום מה זה הפסיק לעבוד (לא יציב, מהירות נורא נמוכה). חשבתי לעשות רשת של mesh ולחבר את הנייח בUsb dongle. יש המלצה למשהו איכותי שאני יכול לתקוע ב USB של הנייח ולקלוט איתו Wifi ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=1896048 אני צריך כבל של USB שיתחבר מערוץ אחד של הרכזת אל המחשב כדי שהרכזת תפעל? כי נכתב של צריך צריך ספק כוח... נ.ב. מה דעתכם על המוצר? מבחינת עלות\תועלת? במחשב שלי יש רק שני חיבורים של USB 1.1 ואני צריך להרחיב את זה..
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה מומלץ לקנות כדי לקלוט מהשכן הנחמד שהסכים לשתף אותי ברשת הביתית שלו? נתקלתי בסוגי USB עם WIFI למטרה זו. אבקש עזרה או הנחייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? מודם דרך USB או כרטיס רשת? אני באינטרנט כבלים שמתי דרך כרטיס רשת כי שמעתי שזה יותר טוב, מהיר ופחות בעיות. מה אתם?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר מודם שנמצא בחדר אחד למחשב שנמצא בחדר אחר. למודם יש חיבור USB וחיבור רשת. אני מעדיף להשתמש בחיבור ה USB. האם יש לכך פתרון?
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר LinkSYS EA7500 ויש בו יציאות USB וסליחה על הבורות למה משמש הUSB? נגיד יש לי ארד דיסק חיצוני אני יכול לחבר אותו לUSB ושימש לי כמו ענן כזה? או שלא אפשרי או לא כדאי? מצטער על הבורות אשמח להסבר תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-