עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by scorpion,

מה נשמע? הכל טוב? אז ככה החלטתי שנמאס לי סופית מהדיילאפ וגם בזק הבני זונות מנסים לבטל את החופשי חודשי....... אז אני רוצה לעבור למשהו מהיר יותר (כבלים או adsl) אשמח אם תציינו יתרונות וחסרונות של כל דבר מה אתם מעדיפים והאם שווה לחכות לכבלים.......

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by assaf18,

חברה אני ממש לא מבין כלום בנושא כל מידע והפנייה לכתבה או לינק יתקבלו בברכה איך לחבר שני מחשבים ביתיים לרשת אופטית באיזה חומרה להשתמש מה צריך איך לחבר האם זה משתלם איך זה עובד ... כל אלה ועוד ..... כל עזרה והדרכה יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by asili,

איך אפשר לדעת מה הIPשל המחשב שלי???

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by USR,

תראו ההורים שלי בנתיים לא מסכימים לי ADSL :'( :'( אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN עכשיו יש לי מספר שאלות 1] האם זה מהיר? 2] איזה חברה של מודם ISDN הכי טובה? 3] זה שווה? 4] ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? עוד קו בבית? 5] ובאיזה מהירות הוא מתחבר? ועל כמה K הכי הרבה הוא מוריד? סליחה על כל השאלות פשוט בעניין הזה אני ממש לא מבין :-/ :-/ תעזרו לי בבקשה :-[ :-[

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by USR,

שלום אני עוד כמה ימים מזמין את מודם הADSL החדש של USR ויש לי כמה שאלות: 1]המודם מתחבר ליצאת USB ורציתי לדעת עם מבחינת ביצועים זה יהיה יותר מהיר מאשר PCI רגיל? 2]המודם מתחבר לקו רגיל של הבית אז מה אני יצתרך בשביל לגלוש איתו?יש לי שרת של איטרנט זהב אז מה גולשים איתו רגיל כמו כל מודם? או שצריך כרטיס רשת וחיגן מיוחד כמו שעושים בבית עם הטכנאי אני פשוט חדש בזה אז אני צריך עזרה ומההרררררררר. :'( :'( :'(

• 38 תגובות
    • 9.2k צפיות
  6. Started by Boomer,

כאשר מזמינים ADSL צריך לבקש איזה מודם רוצים מראש? כי הבנתי שיש שני מודמים וה-Alcatel הוא יותר טוב. אז הם בכל מקרה מביאים אותו או שכדאי לי לבקש מתי שאני מזמין? Thnx

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. כי נרא לי שאחד מכרטיסי הרשת שלי לא תקין

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by i_love_u,

לפעמים שאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז זה לא מתחבר , זה מחכה הרבה זמן ולא מתחבר , אני עושה לו "הפסק" ואז כותב שוב את הסיסמא וזה מתחבר לי , לפעמים אני צריך לעשות את הפעולה כמה פעמים יש עוד בעיה שלפעמים אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים אבל זה לא מתחבר , זה עושה כאילו אין אתר כזה , אני מתנתק , פותח חלון חדש , כלום לא עוזר , עד שאני מפעיל מחדש את המחשב ואז האתרים עולים לי למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by The_Soup_Natzi,

טוב אז ככה, קיבלתי router עם איזה מכשיר שקניתי ואין לי מושג איך להגדיר אותו... עד עכשיו היתה לי רשת פשוטה בין שתי מחשבים ושלושה כ.רשת..... אני מחכה לתשובה...תודה מראש.... :saint:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. כי ניראה לי שיש לו בעיות או משהו כשהתקנתי אותו הוינדוס זיהה אותו התקנתי את הדרברים שלו והל אבל נירא לי שעדיין יש לו איזו בעייה אז אולי יש איזו תוכנה שבודק עם הוא תקין? הכרטיס רשת שלי הוא של חברת CNET

• 37 תגובות
    • 17.7k צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

מי שאין לו ADSL קרוב לוודאי עושה חופשי חודשי של בזק ב99 ש"ח לגלישה ללא הגבלה ומשלמים (לבזק) 99 ש"ח. אם מתחברים לADSL, מפסיקים את זה, אין צורך בזה, נכון ? או בנוסף ל149 ש"ח שבזק לוקחים (אני יודע שיש גם 99, 119 ועוד......) צריך לעשות גם 99 ש"ח כדי לא להגיע לחשבונות טלפון ענקיים ?

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אחד 3COM והשניCNET Davicom ואני כבר מלא זמן רוצה לעשות רשת בין שניהם ... פשוט שיתוף רגיל שאני יוכל להעביר קבצים אחד לשני וגם לשחק משחקי רשת מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה?? נ.ב בשניהם יש Windows XP תודה מראש

• 24 תגובות
    • 7.4k צפיות
  13. Started by 3DTECH,

הנה לכם חברי HWZONE מדריך קצרצר שאני חיברתי http://www.geocities.com/a3dtech/ADSLInXP.htm למי שעדיין יש שאלות יוכל לשאול אותי כאן ואני יעזור בכיף!!!

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by guy94,

נגיד ואני מחבר שני מחשבים ברשת ביתית... לאחד המחשבים יש ISDN ולשני MODEM רגיל.... ונתחיל עם השאלות: 1. זה עם המודם הרגיל יוכל לגלוש ב - ISND ?! 2. אפשר לשלוח ממחשב אחד הדפסה למחשב שני ? (כלומר למדפסת שמחוברת במחשב השני ?) 3. מבחינת ניהול קבצים ניתן להתקין על מחשב אחד וזה יהיה גם בשני נכון ?!

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by KoM,

יש לי וינדוס 2000 שמחובר לאינטרנט ועוד מחשב המחובר ברשת בו מותקן וינדוס 98,איך אני עושה שיתוף בין שני המחשבים ?

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים