עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nirfun,

היי, אני צריך אתר שבודק אם אני באמת מוגן והפורטים אצלי סגורים... כמו כן, אני צריך לדעת מה החשיבות של פורט פתוח/סגור אצלי... תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by RJ1,

שלום! רציתי לדעת האם הנתב מומלץ? הטווח קליטה שלו גדול? יש לנו כרגע BR-6204wg והוא מגמגם בימים האחרונים(נכבה לסירוגין והעדכון קושחה לא עזר..). הטווח קליטה שלו מספיק, אני רק רוצה לוודא שהטווח לא יקטן. דרך אגב, למה יש לו 3 אנטנות? האם יותר עדיף BR-6475nD? תודה רבה! רגב.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by roy132,

שלום לכולם כרגע אני בתשתית של בזק וספק של פרטנר וברצוני לעבור לתשתית של הוט עקב ניתוקים חוזרים של בזק שלא נותנים פיתרון דיברתי עם פרטנר והם רוצים לתת לי מודם של הוט אך אני יודע שמודים שהתשתיות/ספקים נותנים לי הוא ממש גרוע הציעו לי מודם של arris שעובד על תקן docsis 2.0 ואני רוצה ליקנות דרך האינטרנט מודם פרטי כדי שלא אצרך לשכור מודם של הוט האם אפשר לבצע פעולה זאת בגלל כל החוקים המטופשים של ישראל ? לדוגמה אקנה sb6183 surfboard® cable modem יעבוד לי ?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Splashy,

יש לי חיבור 100 מגה בזק + בזק בינלאומי. לאחרי שהתחברתי קיבלתי מהירות בסביבות ה-68 Mb/s. לאחרונה המהירות ירדה לכ-50 Mb/s. דיברתי עם 166 והם קבעו לי טכנאי. הטכנאי היה היום ואמר שאני מאוד רחוקה מהמרכזיה (1.3 ק"מ) ולכן החיבור לא יציב ואין מה לעשות בקשר לזה. הוא אמר שהפתרון היחיד הוא סיבים אופטיים אבל זה יכול לקחת זמן. כמו כן הוא ראה שה-6740U שלי עובד במצב Bridge ומחובר לראוטר D-Link DIR-655 והוא לא ממליץ על התצורה הזו. הוא אומר שכדאי לי לקחת את הדגם החדש ולעבוד איתו כראוטר בלי ה-655. כרגע יש לי 6740U G1, הוא לא זכר את השם של הדגם החדש אבל אני מניחה שהוא התכוון ל-6740U H1 כי הוא אמר שהוא לא התכוון לראוטר Dualband. מה דעתכם? האם אכן אין מה לעשות לגבי המהירות? ואם כדאי להחליף את…

5. Started by HiyoriX,

טוב, הפעם נטוויזן באמת הגזימו. קצת רקע: תשתית: בזק, 100MB, גר באשדוד, ארון תקשורת של בזק נמצא בלוק אחד ליד הבניין שלי. ספק: נטוויז'ן, 100MB, עם סלקום TV (לא מחובר), לקוח מאוד וותיק (עוד לפני האיחוד של נטוויזן, 013 וברק) היה לי את הנטבוקס המחורבן שלהם, הזה של ABD, דגם VV22 ועוד כמה אפסים, התחיל לעשות ריסטים מעצמו (בעיית מתח פנימית (?)), בא טכנאי, נתן לי מודם של סלקום, גם של ABD רק דגם DD22 ועוד כמה אפסים ולמודם הזה אין קו טלפון מובנה (VOIP), אז הוא היה צריך לתת לי עוד ראוטר נוסף (!!!) שתומך בזה ולא רק שהוא לא ידע איך להגדיר אותו, בסוף בכלל לא היה קו טלפון עד שהתמיכה של נטוויזן החזירו לי את הקו. ועכשיו עם הראוטר החדש ה-CHANNEL תקוע על 1 (בק…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by djburekas,

שלום לכולם אולי זה לא מתאים לפורום הזה ספציפית אבל מכיוון שזה פורום רשתות ואינטרנט והטלפון עובר על VOIP, אז הנחתי את זה.. אז כרגע אני בHOT בקו הטלפון, די מרוצה, הקו יציב, חוצ מהפסקת חשמל.. כמובן שאין על היציבות של בזק אבל בשביל התדירות שהיני משתמש .. -50-150 דק בממוצע בחודש... גם הוט בסדר גמור. רציתי לדעת האם משתלם לעבור ל012, מבחינת המחיר יוצא לי בהכרח יותר זול בערך 10-15 שקל בחודש יותר זול. אך הבנתי שהקו אינו טוב, ודיי רע ולא יציב...(רעשים הפרעות) מה דעתכם למי יש ניסיון? אני על 2.5 תשתית הוט, ספק 014, ויש ראוטר בבית והאינטרנט עובד, גולשים ויש הורדות.. תודה...

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by yonatanR,

אני משתמש בשרת PROXY בלת ברירה כי הרשת הקווית הרגילה לא פעלת לי ( אותה הבעיה כמו שפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257715.0 חוץ מזה שיש לי XP PRO בשניי המחשבים)אז השאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל משחקי רשת (ONLINE) ממחשב הבן? תודה למגיבים.

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by godisme171,

אני נסיין של ערוצי זהב כאמור כולם יודעים שהם יתחילו לגבות כסף (למה למה?) אז אני שואל אם כדאי להישאר או לעבור לחברה אחרת זה די דחוף

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אהלן חבר'ה, לאחר המון שנים של שימוש במחשב אחד בלבד בבית, הפך גם ביתי להיות דו-מחשבי. אני עתה עומד, חסר מושג, בניסיון ליצור רשת ביתית. המחשב השני בבית הוא לפטופ ולכן מיד חשבתי על רשת אלחוטית בבית, אולם אז נזכרתי שזרוק לי בבית כבל רשת וזה יכול לעת עתה להוות פתרון. לצערי, גיליתי שיש בעיה עם יצירת חיבור ישיר בין מחשבי XP SP1 לVISTA. אני חושב שקיימת עוד אפשרות שהיא קניית ראוטר וחיבור דרכו (מה שאולי יחסוך את עניין השדרוג לSP2 שבו אני לא חפץ כל כך). אני מניח שהמבוא הזה היה מסורבל מספיק כדי להבהיר את פערי הידע שיש לי בנושא - אז ארד לשורה התחתונה - מחשב 1 - PC עם מודם ROTAL ALE 150 של בזק. מחשב 2 - Dell Vostro a840 אני מחפש את הפתרון הזול והאמין ביותר (גם על חשבון נוחות האלחוטיות…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. כבר התקנתי את כל הדברים שצריך להתקין בראוטר והכל עובד טוב במשחב הזה לעומת זאת במחשב השני הוא רושם לי כשאני מנסה להתחבר שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated מה הבעיה ובאיזה מחשב הבעיה..? ואיך אפשר לפתור אותה?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by TheRealPepe,

טוב כבר תקופה ארוכה שיש לי ניתוקים פתאומיים, האינטרנט מתנתק לכמה שניה ואז חוזר,בהתחלה זה היה רושם לי בעיית DNS אז החלפתי לDNS של גוגל הדבר לא עזר כמובן האינטרנט ממשיך להתנתק אבל הפעם לא כותב שיש בעיה.. משתמש ב HOTBOX כמודם ו DLINK 825ACG1 כראוטר. תמונה של החיבור בהוטבוקס לוג של ההוטבוקס: הייתי מפרסם את הלוג של הראוטר אבל יש שם כתובות אייפי אז אני מעדיף שלא.. תשתית הוט וספקית הוטנט

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Weihenstephan,

ערב טוב חברים, אני צריך עזרה בנוגע לתוכנת יוטורנט.. זכור לי פה באתר שהיה ת'רד על איזה שהוא פורט מומלץ לתוכנה.. מעין פורט שהספקיות אינטרנט לא מרבות לחסום אולי פורט בטווחים נמוכים 1xxx-2xxx (?) מישהו יוכל להמליץ לי על פורט שהספקיות חוסמות פחות.. תודה

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by b3ta0,

שלום לא מזמן העברתי את המחשב שלי לחדר אחר ושמתי לב שה IP של המחשב השתנה לפני ההעברה, ה IP היה קבוע למשך שבועות זה מביא אותי לשאלה, לפי מה ה IP נקבע?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by רפאלח,

זה החל מלפני חודש. באמצע גלישה רגילה, פתאום מתנתק האינטרנט. רק כאשר אני נכנס לפאנל של המודם דרך 10.0.0.138 ולוחץ על התחברות, האינטרנט חוזר. עד שזה קרה היו ניתוקים נדירים של פעם בחודש, וגם אחרי שניה האינטרנט היה מתחבר בעצמו. יש לי אינטרנט במהירות 5MB תשתית בזק, וספקית נטוויז'ן 017. וד"א מאז שהתחילו הניתוקים האינטרנט התחיל להיות זוועה. הכל יותר איטי, בעיות גלישה בכל אתר הרבה שגיאות של טעינת דפים, שלא נדבר על זה שאי אפשר כבר להוריד קבצים גדולים כי אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק. אין הבדל בבעיות בין EE לבין פיירפוקס. בהתחלה כשהבעיות של הניתוקים החלו להופיע התקשרתי למוקד התמיכה הטכנית של בזק והם הציעו לאפס את המודם, עשיתי את זה ולא היה בעיות למשך מספר שעות, אבל אחרי זה הם חזרו. …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Zaf531,

שלום לכולם.יש לי בבית בעיות של קליטה בקומות התחתונות והבנתי שאפשר להפוך נתב לסוויץ'.יש ברשותי נתב נוסף של D-link דגם DSL-6740U איך אני יכול לחבר אותו לנתב הראשי בקומה העליונה בכדי שתיהיה לי קליטה בקומה התחתונה?תודה לכל העוזרים בנוסף אני קצת חלוד/חלש בנושא בנתבים אז אני אשמח אם ההסבר יהיה מפורט כמו לילד קטן ** ובנוסף רציתי לדעת אם כבל רשת רגיל בין שני הנתבים יעשה את העבודה או שצריך את הכבל מצליב תודה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Psy,

יש לי כרטיס רשת די ישן - VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter במחשב נייח, עד עכשיו הוא היה מחובר חוטי לראוטר. ניסיתי להגדיר לו שיתחבר אלחוטי, אחרי שהעברתי את הראוטר למקום אחר ופשוט זה לא נותן להגדיר אותו ''ווירלס''. הדרייברים מעודכנים לגרסה האחרונה, המערכת הפעלה היא windows xp. לחילופין הבנתי שהיום אפשר לקנות כרטיס רשת אלחוטי - USB במחיר זול דוגמא: http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-150M-802-11n-g-b-USB-Wireless-Network-Card-WiFi-LAN-Adapter-5DBI-Antenna-/260867970891?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item3cbcf1574b השאלה איך זה בדיוק עובד? אני רק מכניס את ה USB, מתקין את הדרייברים מהדיסק וזהו ? זה הכרטיס רשת החדש עכשיו ? יש אפשרות לחבר את הכרטיס רשת הקטן הזה ולהפעיל אותו …

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. יש לעניין 3 היבטים עיקריים- 1. בריאותי - האם זה בריא שהנתב משדר בכל הבית אותות? (אשמח שירחיבו בנושא הזה -- אולי גלי הRF אינם מסוכנים?) 2. אבטחתי - יותר סיכוי לכניסה אל הרשת כאשר הנתב דלוק כל הזמן ופתוח לנסיונות פריצה, רחרוח וגילוי פרטים. 3. חיי הנתב - האם זה פוגע באורך חייו של הנתב או פוגע בנתב באיזושהי דרך? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה של פינגים גבוהים לחול רק לאחרונה ובשעות מסויימות זה מחמיר התקשרתי לבזק ועשינו tracert לשרת אירופאי אחד הנזיג אמר שרק עד ה65MS זה קשור אליהם וכל השאר זה השרת, זה נכון? הוא גם אמר שזה תקין לחלוטין, שהסברתי לו שבעבר קבלתי פינגים טובים יותר (63-70), הוא אמר שיש בעיות בשרת המשחק הספציפי הזה ושאמרתי לו שלחברים שלי מחברות אחרות יש פינגים יותר נמוכים, הם מקבלים באיזור ה75, ולכולם יש ווי פי ועומס וחבילות יותר נמוכות משלי (לי יש 100 מגה) הוא אמר שמבחינתם מה שהוא רואה הכל תקין.. מה אני אמור לעשות? יעזור לי לחליף ספק? ואיזה ספק אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. אני רוצה להקים רשת בין 2 הקומות של הבית שלי... סה"כ 7 מחשבים הנה תמונה שתחסוך ממני את ההסבר המסובך: ליד כל מחשב יש שקע טלפון, לכן החלטתי להעביר את כבלי הרשת על אותם הצינורות שבהם עובר קו הטלפון 1) לפי התרשמותכם ממספר הסויצ'ים והראוטר שבשירטוט, האם זה הולך לעבוד? או שאני הולך לעשות עבודה לחינם 2) האם כבל רשת cat5e מספיק טוב בשביל המשימה הנ"ל? 3) הזמנתי כבר את השקעים שבתמונה ממדיה-גלקסי. אני משתמש ב-ADSL, והבנתי שזה בעייתי לחבר מיקרופילטר על שקע משולב שכזה (ככה לפחות כתבו באחד הת'רדים שנפתחו לפניי)... זה נכון? מה הבעיה בזה?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Zadu,

איזה חברה מוכרת ספק + תשתית 100 מגה במחיר הכי טוב? הכי זול שמצאתי זה אקספון 69 ש''ח לחודש ספק + תשתית. יש חברה שמוכרת ביותר זול מזה? אין לי שימושים מיוחדים... הולך להתחבר אלחוטית עם האייפון ולהיות בפייסבוק, יוטיוב, משחקים וכו'.. לא משהו כבד.

21. בימים אלה מסיימת תבל את ההתחברות למערכת התקשורת שהקימו שלוש חברות הכבלים; רק בתום ההתחברות, תשיק תבל את שירות האינטרנט המהיר; מתב וערוצי זהב לא יוכלו להתחבר למערכת החדשה עד לאישור סופי של המיזוג- חברת הכבלים תבל דיגיטל, שקיבלה רשיון לאספקת אינטרנט מהיר לפני כשלושה שבועות, לא תשיק את השירות באופן מסחרי באפריל, כפי שצפתה בתחילה, אלא לכל המוקדם במאי. סמנכ"ל השיווק של תבל, איתן גליק, אישר את הדברים, ונימק את הדחייה במעבר של תבל לתשתיות חדשות שפרסה חברת תבל טלקום: "עד שלא נסיים את שדרוג המערכות הטכנולוגיות, לא נתחיל לשווק את האינטרנט המהיר", אומר גליק. "ההערכה היא שזה לא יקרה לפני תחילת מאי. עד שהמערכת תהיה אמינה ויציבה". המערכת החדשה שפרסה תבל טלקום, מי שצפויה להיות חברת התש…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by felb,

שלום התקנתי מודם ראוטר tp-link archer vr600, חבילת גלישה ספק ותשתית 100mb. אני עושה SPEEDTEST ממספר לפטופים שונים ומסמארטפון ומקבל מקסימום באזור ה 14mb... מה יכולה להיות הסיבה?

23. בחיים לא היה לי ראוטר ואין לי מושג מה לעשות אבל אני פשוט רוצה לגלוש גם בלפטופ ובאייפון בבית ממנו המודם הזה היה של חבר והוא לא צריך אותו יותר. הוא עובד ב100 אחוז חיברתי למודם הזה כבל טלפון וכבל אינטרנט מה אני עושה עכשיו? ניסיתי להיכנס ל10.0.0.138 וכלום לא קורה איך אני עושה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית? תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מדפסת משולבת הכוללת פקס. המדפסת שלי מחוברת למחשב דרך הראוטר בצורה אלחוטית בלבד. יש לי קו טלפון בבית ש"יושב" על המודם/ראוטר (לא קו של בזק). האם ישנה דרך כלשהי להגדיר את המדפסת לקבל פקסים בצורה אלחוטית ללא חיבורה לכבל טלפון (כשם שהמדפסת מחוברת למחשב להדפסות) ? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום כולם, קודם כל אני רוצה להבהיר שלא הייתה לי חבילת גיימרים לפני זה, ואני בתשתית HOT על ספק 012. בכל מקרה קרה לי מקרה מוזר מאד במהלך הימים האחרונים, קיצר לי נמאס כבר מחיבור החייגן הגרוע שהקריס לי כבר יותר משנה, מדי יום ויום את הראוטר שלי...אז החלפתי ביום שישי האחרון לחיבור ללא חייגן אולם דברים מוזרים קרו מאז. קודם כל במהלך הימים הראשונים שהיה לי חיבור ללא חייגן (שישי-שבת) לא הייתה לי שום בעיה בביטורנט אולם מאז הצרות רק החלו. קודם כל כאשר אני מוריד מטורנט..לא משנה מה, למרות שיש 2000 סידרים תמיד זה יוריד רק 2-3 סידרים שהם כמובן סידרים של הISP שלא מועילים לי בגרוש (לפני זה, זה הוריד בכיף מאנשים ברחבי העולם) וכמו כן ההורדות מוגבלות תמיד לטווח שבין 130-170 בזמנים טובים א…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים