רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני לא בדיוק יודע אם זה המקום המתאים, אבל לא מצאתי שום מקום אחר.. אני מעוניין לחבר את הטלפון למחשב ככה שנגיד אני אלחץ על משתמש מפנקס הכתובות שלי במחשב וזה יחייג אליו דרך הטלפון שמחובר, אני יודע שיש אפשרות כזאת ראיתי את זה פעם. מישהו יודע איך עושים את זה? (אני לא חושב שזה קשור ל- skype או תוכנה דומה) תודה דור.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בהרבה בעיות עם הראוטר שלי, 3com מאז שעברתי לתשתית HOT. אני בספקית 012. אני מתכוון להחליף ראוטר ל LinkSys WRT54GL. האם הוא טוב ויספק את צרכיי? או אולי תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב יותר שיתאים ל HOT ו 012? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שבוע טוב! ברשותי נתב TP-LINK TL-WR-641G, ויש לי שתי שאלות: 1. יש לי גם טלפון אלחוטי בחדר, ונדמה ששניהם משתמשים בתדר זהה או מאוד קרוב וזה גורם לכך שאי אפשר לדבר בטלפון של הבית במרחק של עד 5-7 מטר ממנו וזה נורא נורא מציק. אני יכול לשנות את תדר העבודה איכשהו לנתב הזה? 2. כרגע אין בנתב הזה מנגנון QOS, זה מה שנאמר לי באתר לפני כשנה +-. האם אוכל איכשהו לקבל מנגנון כזה, ע"י עדכון קושחת הנתב, לדוגמא? השתמשתי פעם בתוכנה שאת שמה אני לא זוכר כרגע, אבל ללא הצלחה. המחשב של אחי גם מחובר ואני רוצה להגביל אותו לפעמים, זה פשוט לא הלך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני עברתי ל- 012 בתור "תשתית" (בתכלס התשתית בזק) ובתור ספקית, אחרי הרפורמה של השוק הסיטונאי. התקשרתי לבזק כדי לברר על Bezeq Free WiFi והם לא מוכנים לעזור כי אני "לא לקוח שלהם". מצד שני 012 אומרים שזה שירות שבזק מציעים. האם מגיע לי משהו מהשירותים של בזק? או אולי 012 צריכה לספק לי את השירותים האלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם התחברתי להוט וקיבלתי מהם מודם מדגם arris TM602A. המודם הזה הוא ללא יכולות אלחוטיות כלשהן. ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת d-LINK מדגם 2650U שלו כן יש יכולות אלחוטיות. האם ניתן לחבר את המודם של הוט אל הרוטר שברשותי וכך ליצור רשת אלחוטית? איך ניתן לעשות את זה? מה בדיוק אני צריך לחבר? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, ביום שני בערב באים להתקין לי אינטרנט של הוט במהירות 12 מגה,איזה מודם מומלץ לבקש? חשבתי על אחד מהטומסונים בגלל גודלם (המודם יתחבר לPRIVATE BOX של בזק בנלאומי) כמה שיותר קטן יותר טוב לי שלא יהיו יותר מידי קופסאות נראות לעין בפינת עבודה. איך הטומסונים עובדים עם מהירות 12 מגה?בעיות למינהן? קראתי בפורומים שהמודמים של מוטרולה מומלצים אבל אני לא מעוניין בהם בגלל גודלם ועיצובם המגושם. מה גם לגבי המודמים של סיסקו שהוט התחילו לעבוד איתם ? בעיה להוציא מהם את המודם הנל? (בגלל השם - סיסקו נשמע כמו מודם טוב מחברה טובה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הביאו לי את הראוטר הזה , עשיתי הכל לפי ההוראות ואני לא מצליח לחבר את האינטרנט...יש תקשורת בין הראוטר למודם , אבל אין גלישה מה עושים ? אני מחובר דרך 014 והוט בחייגן l2tp ..בהגדרות של הראוטר יש לבחור static ip או דינימק ip או ppopee מה בוחרים ? יש למישהו הוראות איך להגדיר את הראוטר הזה ? יש מצב שהוא לא תומך בהוט ?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הרשת האלחטית בבית ממש גרוע כנראה בגלל שלא משנה באיזה חדר הנתב ימוקם הממד יהיה בינו לבין שאר החדרים רציתי לישאול האם הגיוני שזה באמת הבעיה כמו שבזק אומרים לי? והאם יש אופציה לחבר עוד מודם בחדר אחר או פיתרון אחר שיעזור למצב? צריך לציין שהנתב שאני משתמש בו הוא הנתב שבזק נותנת ושניסיתי מרחיק טווח שלא ממש עשו את העבודה אז זה לא פיתרון משהו
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב: אני צריך המלצה בנוגע לראוטר אני לא מבין גדול של זה אז אני צריך המלצה עם מעט פירוט, אני גיימר וצופה ב-HD וב-4K ואני מעוניין שהכל יעבוד לי חלק "כי על איכות לא מתפשרים", בנוגע למחיר אפשר להתפרע מה שאומר שאם תגידו לי 1500 ש"ח ואני יהיה מרוצה לשש השנים הבאות אז זה מקובל. תודה מראש אביחי, נ.ב. יגלשו על הרשת 3-4 מחשבים, לפחות 4 android tv ושש ניידים פחות או יותר בו זמנית, ואם הראוטר זה לא הדבר היחיד שמספיק אשמח לעזרה כי אני גיימר, ואני לא רוצה שיפריעו לי בזמן שאני משחק אז לא רק הראוטר חשוב גם האיכות של השידור/רוחב פס. ושוב תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, עד היום גלשתי בבזק-נטוויזן במהירות 15MB, דרך מודם/ראוטר שסופק ע"י בזק netgear DGN2200 v2 שדרגתי ל 40MB בבזק אמרו לי שחייב להחליף את ה netgear שתומך רק ב ADSL יש לי (כרגע לא בשימוש) TP-LINK TD-W8961ND האם הוא מתאים ל vDSL ויכול לשמש אותי במהירות החדשה?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתעניין במודם סלולרי ממה שהעלתי בחכתי זה את המודם הבא https://ksp.co.il/m/uin/27392 מה אומרים הוא שווה? אם כן ראיתי אותו באיביי ביותר זול https://www.ebay.com/itm/TP-Link-M7350-V5-4G-LTE-Mobile-Wi-Fi-Router/133190454746?epid=2254354818&hash=item1f02c50dda:g:ZY4AAOSwXiVeKTHU השאלה האם זה יעבוד עם סים של הארץ? וכן האם שוה ההפרש במחיר את האחריות 3 שנים בארץ בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות רפורמת ה-"שוק הסיטונאי", המאפשרת לספקיות האינטרנט (ISP) לשווק חבילה משולבת של תשתית תקשורת ושירותי אינטרנט, נוצרה בשוק דרישה למודמים VDSL התומכים במהירות של 40M ומעלה בתשתית בזק. הזמינות של מודמים VDSL בשוק החופשי, הן בארץ והן בחו"ל, היא מאוד נמוכה ולכן הפתרון היחיד לצורך זה הוא בדמות מוצרים משולבים, הכוללים מודם VDSL ונתב. על מנת להקל על צרכנים המעוניינים לרכוש מוצרים מסוג זה הכנתי רשימה מפורטת של דגמים הניתנים לרכישה בארץ ובחו"ל. דגמים אלה תומכים ב-VDSL2 במפרט הנתמך על ידי בזק (G.993.2). http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה לקנות ראוטר לבית מאמזון ולהביא אותו לארץ עם חבר מארה"ב שמגיע לביקור. הייתי כמעט 8 שנים עם WRT54GL, ועכשיו אני רוצה לקנות נתב ש"מקדים את זמנו" ויאפשר לי להנות ממנו לעוד הרבה שנים בלי צורך לשדרג. השימושים שלי לראוטר: גלישה בבית ובחצר (עד 20-30 מטרים בשטח בנוי) חיבור הארד דיסק חיצוני לצורך גיבוי ושיתוף קבצים, ובנוסף צפייה בסרטים שיושבים עליו דרך הרשת הביתית תוכנות שיתוף קבצים מצלמות אבטחה שמחוברות אליו אלחוטית ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Routerלכן אני מחפש ראוטר עם מינימום: טווח קליטה של לפחות 20 מטר בשטח בנוי תקן AC, שידור 5GHZ במהירות 600mbps חיבור USB 3.0 ראיתי כמה ראוטרים רלוונטיים: TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band Wireless …
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של אדימקס BN 6524N לראוטר 3 אנטנות רגילות שהגיעו איתו. הבנתי שאם אני אחליף את אחת האנטנות באנטנה חזקה יותר האות יגבר ואני אוכל להתחבר גם מהממד. זה בכלל אפשרי ואם כן איזה אנטנה אני יכול להזמין? ראיתי הרבה אנטנות פה http://dx.com/c/computers-networking-399/networking-314/antennas-337?sort=price&sortType=asc אבל אין לי באמת מושג אם האנטנות האלה מתאימות לתדרים של הראוטר שלי. אביב.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את המוצר הבא: זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום. אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל. הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ. לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כמה זמן מחקתי את התוכנה itunes מהמחשב ומהרגע שהמחשב עשה ריסטרט אחרי המחיקה אין לי גישה לשום רשת אינטרנט- לא דרך כבל ולא דרך Wi-Fi(תכל'ס לא ניסיתי להתחבר דרך Wi-Fi כי אני לא מוצא את המתאם רשת אבל לא נראה לי שגם ב-Wi-Fi זה יעבוד ואני אסביר). דברים שניסיתי ולא עבדו:* אני מחובר לרשת עם כבל, הכבל מופיע כ-Local Area Connection, הדרייבר הוא Realtek PCIe Geb Family Controller, הראוטר הוא D-Link של בזק. החיבור במצב זמין. * הכבל מחובר לקיר שבו עובר כבל עד לסוויצ'ר שממנו מגיע כבל לראוטר. בדקתי שהראוטר תקין, שהסוויצ'ר תקין, שהמגעים ביציאה תקינים(הכל ע"פ נוריות חיווי). * כשאני מחבר לפטופ לאותו כבל רשת שמתחבר למחשב- יש רשת.* אני לא מצליח לגשת לדף ש…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני ב-018 ויש לי בעיה של פינג גבוה וכנראה גם איבוד נתונים בשרתים לחו"ל. עשיתי tracert וזה מה שקיבלתי: tracert 85.195.87.150 Tracing route to 85.195.87.150 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1 2 12 ms 13 ms 12 ms 100.68.0.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.110.66 5 13 ms 12 ms 13 ms 10.17.111.27 6 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.111.26 7 * * * Request timed out. 8 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.101.1 9 69 ms 94 ms 65 ms BB-191-9.018.net.il [31.210.191.9] 10 68 ms 65 ms 65 ms te0-0…
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת פיקוק התחילה לשווק בארץ נתב דואלי סימולטני, כלומר כזה התומך בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. הנתב, מדגם BR-6475nD של חברת Edimax, הותאם לדרישות המיוחדות של תדר 5Ghz בישראל וקיבל את אישור משרד התקשורת. הוא כולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G, שתי אנטנות ומפסק כיבוי/הדלקה לרכיב האלחוטי. מחירו הממוצע של הנתב הוא כ-450 שקל והוא זמין באופן מיידי. ביחד איתו החלה פיקוק גם לשווק כרטיס רשת דואלי בממשק USB. המתאם, מדגם EW-7722UnD, מגיע עם סטנד מובנה ועלותו - פחות מ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של השימוש בתדר 5Ghz עמדתי במדריך מפורט אותו ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm במקביל, אני עובד על סקירה מקיפה של נתב זה.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001035727#fromelement=hp_morearticles
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחובר דרך HOT ובזק בינלאומי, בחיבור ללא חייגן. לפני יומיים הראוטר שלי (edimax BR-6428nS) התחיל לעשות צרות. בסוף הגיע למצב שאי אפשר יותר להתחבר לממשק הניהול שלו. ניסיתי לחזור לראוטר הקודם שלי (TP-LINK TL-WR841 אם אני זוכר נכון). הוא לא הצליח למשוך כתובת IP. כנ"ל עם שני ראוטרים חדשים: TP-LINK WL-WR941N וגם edimax BR-6478AC. הסימפטומים זהים - הראוטרים מנסים להתחבר ולמשוך כתובת IP דרך DHCP, ולא מצליחים. מי שכן מצליח זה מחשב WINDOWS של הבת שלי, בחיבור ישיר למודם Arris של הוט. בשיחות ארוכות על התמיכה הטכנית הם לא הצליחו לעשות שום דבר. מעבר לזה מבחינתם אין בעיה כי "הם תומכים רק בWINDOWS". חשבתי בשלב הבא לבקש מHOT לבטל את החיבור ללא חייגן - אולי איזה אתחול מחדש עצבנ…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 300 ש"ח עם חריג עד 380. אם יש אפשרות ב-250 בכלל מעולה! 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני לפטופים בלבד אולי בהמשך עוד לפטטופ אחד. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? כרגע לא0אולי בהמשך),אבל עדיין אחד הניידים יהיה בחדר אחר מאחורי קיר עבה. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, במיוחד הורדות כמו UTORRENT. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). - השימושים העיקריים הם - גלישה והרדות בתוכנות שיתוף כמו UTORRENT ו-BITCOMET במיוחד קבצים של 4-8 ג'יגה. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוט…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום נתב של בזק את האינטרנט סידרתי אבל את שיתוף הקבצים אני לא יודע איך לעשות איך אני עושה את זה? עריכה: ניסיתי הרבה דרכים ושום דבר לא יוצא ב DHCP TABLE אני רואה את שני המחשבים שמחוברים אליו ויש בשניהם אינט' הבעיה שאין בינהם קשר...(שיתוף)
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
[h=3]WebECS[/h] כרגע האתר מאוחסון ב-WebECP וכתוב ב-asp.net v1.1 שלטענת חברת האיחסון כבר לא נתמך עקב שדרוג השרתים שלהם. ממה שאני מבין אין את קבצי המקור (?) אבל אפשר לגשת ולהוריד כל מש שיש על שרתי האיחסון. זה מה שכתבו לי במייל: הייתי מעדיף למצוא חברת איחסון זולה ואמינה שתאחסן את האתר as-is בלי שינויים. עדיף GOOGLE אם אפשר כי גם כך הכל על השרתים שלהם. אני לא ממש מבין בזה - אשמח לכל עצה ועזרה שתוכלו להגיש כדי לעשות את המעבר חלק ועם מינימום התעסקות. תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום למנהלי וחברי הפורום חמותי רוצה נטפליקס. הבעיה: היא מחוברת לטריפל של הוט, ועד עכשיו היה לה מודם/ראוטר ישן נושן שאפילו לא סיפק אינטרנט אלחוטי לבית. דאגתי שתקבל HOTBOX עם אינטרנט אלחוטי, א ב ל - ה HOTBOX נמצא בממ"ד, ואין אפשרות להתקין אותו בשום מקום אחר. האות מהממ"ד חלש, והאינטרנט צריך להגיע גם לסלון (טלוויזיה מס' 1) וגם לחדר השינה (טלוויזיה מס' 2). שני החדרים, כצפוי, מרוחקים האחד מן השני. ביקשתי מהוט שיתקינו שני מתאמי MOCA בכל חדר, אבל הם סירבו כי "הם מספקים MOCA רק כשמזמינים שירות אינטרנטי מהם" או שקר כלשהו אחר. כחלופה הם הציעו ממיר MINI FIBER בעלות של 10 ש"ח לחודש, אבל חמותי מסרבת להעלות את עלות הטריפל אפילו בשקל אחד. מ…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר פורטים בראוטר שלי לצורך שימוש ב µTorrent. הגדרתי פורט תוך שימוש בהנחייות של את http://portforward.com כולל הגדרת stasic ip (בעזרת התוכנה שלהם) ואז בדיקה שזה באמת פתוח עם תוכנה אחרת שלהם (PFPortChecker). זה היה פתוח ועבד למשך 10 דקות ואז שוב קיבלתי מהירות איטיות ובבדיקה חוזרת ב - PFPortChecker רשום לי שהפורט לא פתוח (אחרי שהיה פתוח קודם). יש לי מודם מחובר לנתב של 012 ולראוטר. וונדוס 7. וראוטר TL-WR841NTL אשמח מאוד לעזרתכם. תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-