רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלומות חברי הפורום, היום סוף סוף ביצעתי את מעבר החדר המיוחל, ועם מעבר החדר עבר כמובן גם המחשב, ואיתו גם הראוטר. הראוטר הוא משהו בסיסי(ומעפן) של בזק, ROTAL RTA 1025W. הכל עובד נפלא, חוץ מה... הקליטה האלחוטית. הבית שלי די גדול(דירה, קומה אחת) והחדר הישן שלי היה די קרוב לסלון, ולכן היה ניתן לגלוש בסלון בכיף. החדר החדש די רחוק מהסלון, וכצפוי, האות בסלון נע בין "Very Low" לפשוט לא מגיב. לכן חשבתי, בוא נקנה ראוטר חדש. אז.. הראוטר מתחבר למחשב שלי בחיבור קווי ושאר המחשבים(בדרך כלל שניים בו זמנית, שלושה במקרה הכי קיצוני) הם לפטופים שמתחברים אליו אלחוטית(זה אומר 802.11G, אם אני לא טועה). התשתית היא ADSL, אז לא אכפת לי ראוטר שלא תומך בכבלים. הראוטר הנוכחי עובד נפלא כאמור, אך אני צרי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצלמת לוג'יטק מחוברת לרשת. אני מחפש תוכנה שאנשים ילחצו IP או משהו דומה ויראו את מה שהמצלמה משדרת. יש הצעות ?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה מוזרה מאוד, החלפתי את הראוטר ל1043ND ומאז יש לי בעיה במהירות הגלישה במחשב אחד נייד. ז"א ישבתי עם 2 המחשבים אחד ליד השני ובאחד המהירות כמו שצריך (30 מגה) ובשני שבו הבעיה, האינטרנט לא זז. ניסיתי להתחבר עם המחשב הבעייתי לרשת אחרת והוא התחבר והגלישה הייתה טובה ומהירה. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי את הראוטר. אני מציין שוב שהבעיה של הגלישה היא אך ורק במחשב הנייד הספציפי הזה (כל המחשבים אצלי בבית גולשים אך ורק בצורה אלחוטית). מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לחוסר גלישה/גלישה איטית במיוחד במחשב הנייד הבעייתי? (המחשב הוא חדש ) תודה.
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני שואל כי אני רגיל לשתף קבצים בטורנט ושרק התחברתי לבזק בנלאומי בחודש הראשון הייתי מעלה כל לילה 3-4 ג'יגה, אבל פתאום זה לא מעלה לי כמו מקודם, והטורנטים שיש לי עדיין פופולרים ובעלי ביקוש רב, פשוט מרגיש לי כאילו הייתה כאן התערבות חיצונית כלשהי, יכול להיות?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.psi.co.il/ ציינו גם את ספק האינטרנט דרכו אתם מחוברים בבקשה... משום מה, הכתובת לא מופיעה בשרת ה-DNS בו אני עושה שימוש.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הרשת והגדרתי אתה באמצעות האשף של הXP, המחשב השני יכול לגלוש ואפילו יש לו גישה למדפסת, אך משום מה אין לי גישה לקבצים שנמצאים אצלו עשיתי כונן משותף, תתיקיות משותפות, מה לא, וזה לא מצליח, למה? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים עם 3Com Hub/Router OfficeConnect 11g, על מחשב אחד כרטיס רשת של GigaByte על השני מתאם רשת אלחוטית USB של 3Com שמחובר לUSB 2 (ואמור לעבוד במהירות מלאה). בתקשורת רגילה בניהם ותקשורת לאינטרנט הכל בסדר, אבל כשאני מנסה להעתיק קבצים מאד גדולים מאחד לשני (2 - 3 ג'יגה) ההעתקה לוקחת בין שעה לשעתיים במקום 15 - 20 דקות שזה אמור לקחת. תופעה מוכרת?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, בזמן האחרון אני חש בבעיה של איטיות נוראית באינטרנט שלי. יש לציין שעברתי דירה לפני כשבעיים-שלוש אבל האיטיות מורגשת בימים האחרונים בלבד. התשתית שלי זה בזק והספק 012. מודם של DLINK שאליו מתחבר מתאם השיחות של 012 שמתחבר לראוטר שלי (TPLINK). אני נמצא אם הלפטופ 2 מטר מהראוטר והמהירות דרך WIFI מאוד איטית. ניסיתי לחבר כבל ישר למתאם שיחות וזה נראה בסדר, ניסיתי לחבר כבל לראוטר גם בסדר אבל רק ב WIFI זה איטי. האם ניתן איכשהוא לבדוק שה WIFI אכן תקין (בלי לנסות ראוטר אחר כי אין לי מאיפה לקחת) לפני שאני רץ לקנות משהוא יותר טוב מ TPLINK? קצת פרטים טכניים: מהירות 10מגה ספק 012 תשתית בזק מודם DLINK של בזק שמתחבר למתאם שיחות שחור של 012 שמתחבר לראוטר שלי שהוא TPLINK TL-WR641G תודה …
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם אלחוטי, אין לי שום מושג בעניין ולכן זקוק להמלצה. שימוש ביתי, בניין בין 4 קומות זקוקים לפרטים נוספים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שעדיין ער, וכל מי שבקרוב יתעורר! : אני צריך להעביר בערך 3GB של קבצים ממחשב עם WIN98 אל מחשב עם WINXP. נאמר לי שאפשר לעשות זאת עם כבל מוצלב. אז יש כבל. אודה מאוד למי שידריך אותי כיצד לעשות זאת (כיצד המחשבים מזהים אחד את השני וכו'). בוקר טוב ותודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היום הטכנאי של הוט התקין לי את ה- HOTBOX ואני בתשתית 100M יחד עם ספק בזק בין לאומי. אני כמובן ללא חייגן וה- HOTBOX משמש כמודם+ראוטר. שאני נכנס לאתרי אינטרט לוקח להם כמאט 10 שניות להיטען! אתרים מחול לא זזים והורדות בטורנטים לא עוברים את ה- 4 מגה גג (גם לרגעים קצרים). למה זה קורה?? לפני היה לי 12M בבזק בין לאומי עם חייגן ותשתית בהוט עם נתב TP-LINK. הכל ממש טס לי וגלישה לאתרים הייתה ממש מהירה! מה לעשות? דיברתי עם הוט ובב"ל ולא עזרו בכלום, איפה לחפש את הבעייה? מבחני מהירות נותנים בין 30-60 מגה.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות נתב חדש ויש לי כמה שאלות שאודה לכם אם תוכלו לענות. הנתב שחשבתי לקנות הוא NETGERAR WNR3500, בעיקר בגלל שכרגע יש לי נתב שלהם ואני מאוד מרוצה מהממשק שלו ומהאיכות. האם הנתב הזה תומך ב L2DP או PPTP (אני מחובר עם חייגן )? האם הנתב הזה נחשב טוב או שהייתם ממליצים על נתב אחר? השימשים שלי הם Streaming, גלישה, הורדות, Voice/Video Chats. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפניי כמה זמן סיפרתי על מהירויות איטיות להחריד בבזק בין לאומי. כתוצאה התנתקתי מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL ועשיתי מנוי ל012. בתגובה בזק בין לאומי התקשרו להוריי ואמרו שאני אשלם קנס גבוהה ושאני צריך לחזור אליהם בטלפון(בהמשך תבינו למה). התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיתנו לי שלושה חודשים חינם, עד שהכבל החדש יונח ואז אני יגלוש בכבל ה"מדהים" שלהם במחיר מוזל. הסכמתי ובנתיים גלשתי ב012. אלא מה, שמתי לב יום אחד שפתאום שוב המהירות שלי איטית. וחשבתי, גם 012? ואז גיליתי שאני שוב מחובר לבזק בין לאומי, ושוב המהירות שלי איטית. ב012 אמרו לי שאני חייב להתנתק מבזק בין לאומי, אחרת הם לא יכולים לספק לי את האינטרנט. לא רק זה, אלא שבזק בין לאומי חייבו אותי בחודש האחרון, בניגוד להבטחה של שלו…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם. קראתי כמה מאמרים בנושא הפיכת המודם ALCATEL למצב PRO...והאמת שלא הבנתי כל כך את היתרונות והחסרונות.. מישהו יכול לפרט פה את היתרונות והחסרונות למעבר הזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי תשתית הוט,והכבל מגיע מהסלון לחדר שלי בקצה הבית,ושם גם המודם. חשבתי,האם אפשר ליצור בסלון (שיש שם מלא מפצלים וכל מיני באלגנים בכבלים שלהם) עוד נקודת גישה לאינטרנט.. האם חייבים לרכוש עוד מודם שלהם? ומה התעריף? תודה
-
- 13 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
חיפשתי בפורומים, לא ראיתי איזכור לזה, לכן אני אתן לכם את המידע, זה ממש שווה. קודם כל הלינק - למי שרוצה ללכת ישר לעסקים במקום לקרוא את הבלבולי מוח שלי: http://www.weethet.nl/english/adsl_mxstream_alcatelhack.php עריכה - טעיתי בלינק, הנה הנכון. תעשו הכל צעד אחרי צעד, ואין שום סיבה לנפילות. נורא חשוב - תרשמו את הDNSים של הספק שלכם לפני שאתם מחחילים כי אח"כ לא תוכלו להתחבר לאינטרנט כדי לקחת אותם, וזה סתם עושה את החיים קשים. לרבים מאיתנו, בעיק אלו שנרשמו לADSL בתחילה, קיבלו מבזק מודם ADSL חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת - את הAlcatel Speed Touch Home הידוע. מה שאולי הרבה לא יודעים זה שאפשר להפוך את המודם הזה לSpeed Touch Pro, שיש לו יותר פונקציות (ושווה גם יותר כסף למי שזה משנ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי שיחה מבזק הם מוכנים להתחייב על מהירות 100 (בין 90-100) נשמע לי מוזר מאחר וידוע לי שהם לא מתחייבים על מהירות כזו האם זה אמיתי ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים הנה הפיתרון חברים יקרים בעמוד 2 עשיתי רשת עם ראוטר EDIMAX מרחק 20 מטר עובד סבבה מרחק 40 מטר עובד סבבה רק עם כבל 100 מטר מרחק יש לי בעיה, אין תקשורת והנורות בראוטר מהבהבות אשמח לשמוע ממישהו שמבין מה אפשר לעשות כדי להגביר את האות ל 100 מטר ? האם מגבר בצד השני של ה 100 מטר יועיל להגדלת הקשר בין שתי הצדדים ? בעבר עשיתי גם למרחק של 60-80 מטר ולא היה לי בעיות. כל החיבורים הם עם ראש מוצלב הכבל הוא מסוכך FTP (אין STP בנמצא לצערי) וקשיח יושב מרחק של 5 ס"מ מכבל חשמל במתח גבוהה. תודה רבה לעוזרים היקרים.
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש ברשותי עכשיו כרטיס רשת של אדימקס EW-7711_22In עכשיו הכרטיס מתנתק הרבה פעמים והיום אחרי ניתוק של הראוטר לא זיהה לי את הרשת שלי למשך הרבה זמן וגם חלק מהרשתות של האיזור רק אחרי משחקים ארוכים עם הדרייבר הסרתו והתקנה מחדש הוא חזר לפעול עם הרשת שלי.. אז ככה שאני מחפש משהו שיהיה חזק ואיכותי מעדיף פנימי אבל לא שולל חיצוני של USB על הסף ושתיהיה לו אפשרות חיבור של אנטנת הגברה כזאת שאפשר לשים איפה שרוצים כמו בכרטיס הזה אבל אם אפשר לא יותר מאנטנה אחת(כי לקנות 3 אנטנות הגברה חיצוניות זה מוגזם..גם ככה שאני לא בטוח שהאינטרנט בארץ מנצל הכל והרבה אני לא מנצל את התעבורה הפנימית ברשת..רק פעם ב..קובץ) תקציב עד 200-250 שקל תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יכולות להיות הסיבות לזה שאתרים מסרבים לעלות אצלי גם באקספלורר ניסיתי וגם בפירפוקס וירוסים אין ספייואר אין ...בדקתי ובכלל יש לי גלישה די איטית יחסית ...קצב הורדה בסדר אומנם..
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, רישתי את כל הבית עם אתרנט בעזרת בעל מקצוע מעולה (פרטים יהיו בהודעה נפרדת). אני משתף קבצים ב-SMB מהמחשב הנייח שלי, שמריץ Windows 7 Enterprise. לא משנה באיזה מכשיר אני צופה בסרטים שבשיתוף -- בין אם זה בוקסי בוקס או לפטופ שמריץ אובונטו -- השיתוף מתנתק פתאום אחרי כ-20 דקות והסרט נתקע. קראתי בגוגל כל מיני עצות, שיניתי כל מיני פרמטרים בווינדוז, נאדה. ניסיתי לשתף דרך שרת NFS שהורדתי כתוכנה נפרדת, אבל אף אחד מהמכשירים לא מצא את השיתוף. בשלב יותר מאוחר יצטרף לרשת הביתית הארד דיסק חיצוני בשיתוף USB דרך הראוטר, אבל עד אז אני רוצה להמשיך לשתף מווינדוז. אודה על עצתכם לפתרון הבעיה. האם דרוש לכם עוד מידע דיאגנוסטי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בעיקר בין 2 ראווטרים לטובת רשת אלחוטית בבית. הדירה היא דירת 4 חדרים סטנדרטית (קומה אחת) והחדרים עצמם דיי קרובים אחד לשני אבל חשוב לי שתהיה קליטה גם בשאר איזורי הבית. (יש לפטופ) העניין הוא שהראווטר עצמו ישב בממ"ד. מה שכן- לממ"ד יש דלת רגילה מעץ והדלת שלו ה"מקורית" לא בשימוש בקיצור, אני תוהה אם אני יכול להסתפק בEDIMAX 6204 או שאני אהיה חייב ללכת על LINKSYS WRT54GL בשביל לקבל קליטה טובה. ההבדל במחירים הוא משמעותי ואני רוצה לוודא אם יש באמת צורך להשקיע כ"כ הרבה ואם אני לא אקבל איכות טובה גם עם האדימקס. חשוב לציין שאני עובד עם הכבלים. אגב- הבנתי ממישהו שצריך לעדכן ללינקסיס הזה את הקושחה. זה חובה? כי בפעם האחרונה שניסיתי משהו כזה, הראווטר שבק חיים וממ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-