רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי אחות שלא מבינה כלום במחשבים, וכל פעם מתחברת לנתב האלחוטי של השנים. המחשב הנייד שלה מזהה 3 רשתות בטווח, כאשר אחת מהם זו הרשת שלי. 2 הרשתות של השכנים לא מאובטחות (בניגוד אליי) ולכן היא מתחברת אליהם חופשי. יש לי 2 שאלות: 1. איך מונעים מהמחשב הנייד לא להתחבר לרשתות של השכנים? 2. האם חיבור המחשב לרשת של השכנים אסורה עפ"י חוק? מדובר במחשב נייד של אייסר, שמריץ וינדוס XP הום אדישן בעברית, המעבד הוא סלרון 1.6 וזיכרון של 512 מגה. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל עם המשרד רשת חוטית ככה יש בכניסה כזה ריסוע ענק כמו בבתי ספר כזה של הרשת לא יודע מה זה וליד כול עמדת מחשב במשרד יש חיבור כזה לכבל רשת עכשיו השאלה שלי איפה צריך לחבר תמודם קנינו ראוטר וחיברנו לסתם נקודה לא לקפוסא הרגילה וחיברנו מחשב לנקודה אחרת וזה לא עבד הרשת 1}אולי צריך לחבר תראוטר לקופסא הגדולה? 2} אולי צריך רק מודם בלי ראוטר? זה מודם משולב ראוטר כזה נ.ב יש כזה דבר מדפסת שמחוברת רק לרשת בלי מחשב יענו ישירות לרשת?? תודה רבה מאור
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שהאינטרנט סתם התנתק...וכבר מלפני איזה חודש,בכמעט כל אתר כשאני נכנס אליו הוא עושה ליproblem loading page ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהוא יטען את האתר...אני מחובר דרך נטוויזיון והתשתית של הוט...אני גם ככה מת לעבור מהם הם איטיים רצחחח בכל סוג של הורדות שהם לא http :pissed: נט-ביזיון!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מחקרי הגוגל, כל אתר עשירי "נגוע". הנה החדשה : http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/6645895.stm
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אתמול שידרגתי את האינטרנט שלי ל5mb - 256kb של 012 דרך HOT. בדקתי את המהירות בSPEEDTEST.NET וזו התוצאה: ברוב האתרים הקבצים יורדים בסביבות ה120-150 קב"ש, ורק באתר של 012 זה מוריד לי על 580~. בגלישה באינטרנט אני כמעט ולא מרגיש שינוי. השאלה אם זה בסדר? יש מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום=] יש סיכוי שאני עובר לכבלים [HOT], ואני רוצה לקבל תגובות מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים או מאנשים שיודעים על שניהם טוב. אני רוצה לדעת באיזה חיבור יש פינג יותר נמוך , ואיזה חיבור עדיף בכללי. [מבחינת נפילות שרתים וכיו"ב]. ושמעתי גם שאפשר לפרוץ את המודם של כבלים או משהו, וממש לשאוב את כל המהירות. אז.. איך פורצים מודם בכבלים? אילו סוגי מודמים אפשר לפרוץ? זה קשה? אפשר לעלות עליי בקלות? זה משתלם לקחת את הסיכון? זה חשוב לי כי יש לי רשת ואח שלי לפעמים מורxד. ואם יהיה משהו כמו 5MB והוא יורxד רק על 200KBPS אז הפינג יהיה פחות או יותר בסדר. * חבילת גיימרים - משתלמת? שווה להוסיף כסף על זה? ישפר פינגים משמעותית? [אני מתחבר מבזק בינלאומי.] * האם זה כמו בADSL שככל שיותר קרובים לס…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המון שאלו על זה וסביב זה ולא מצאתי תשובה נורמלית: איך מחברים את כל זה יחד בלי לשלם לנטויזו עוד 40 ש"ח ? הבנתי שאני צריך PPTP . אבל אני צריך למלא ידנית כתובת IP +SUBNET MASK + GATEWAY. איפה אני מוצא אותם?? האם אני צריף כתובת IP קבועה? כי הבחור מהכלבים אמר לי שאין בעיה, רק שאני צריך לגרום לראוטר "למשוך" כתובת, אבל בלי IP אני לא יכול לעשות כלום עם הראוטר! מה עושים??
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ואיך אני אמור להיכנס להגדרות ? הבנתי שדרך ה-Explorer אבל אני לא מצליח
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
למודם שתי יציאות (רשת וUSB, האם ניתן לחבר שני מחשבים שיעבדו באינטרנט בו זמנית? האם גם ניתן להפוך לראוטר ע"מ לעשות רשת בין המחשבים?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא ממש הבנתי איך האינטרנט פועל אז שאלתי שאלה יותר ספציפית. המשתמש עצמו מתחבר לשרת של הספקית (default geway משהו כזה, לא?) דרך התשתית (קו טלפון לדוג') נגיד והמשתמש רוצה לגלוש לאתר של וואלה אז איך הספקית יוצרת קשר עם האתר? יש לה תשתית משלה?או שהיא משתמשת בקו טלפון? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
^^^^ שיהיה מתחת ל600 שקל צריך שיתחבר ל 2 מחשבים עם כרטיסי רשת בחיבור USB אם צריך עוד פרטים אני יוסיף
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. עשיתי 5 MB מהירות וחיבור קבוע. ולפי מה שהבנתי זה אמור להיות מעולה . בכל אופן, מאז החיבור הקבוע. ניהיה לי PING בכללי לחול ולארץ. לא משנה לאיזה שרת או לאיפה מינימום 600PING בשעת "העומס" זה מגיע ל 800 או 900 זה כבר לא נורמלי. אני בטוח שכולם יודעים ש PING זה מילת העצם של האינטרנט וכל דבר כמעט קשור אליו אם זה מהירות ואם זה איטיות וגם אם זה קצב העברת נתונים כלומר הורדה העלאה וכו. אני לא יכול להוריד כמעט כלום. גם מאתרים ישראלים בקושי על 20KB אם בכלל. יש לציין שלפני כל זה היה לי "גיימר" אצל לאומי (סתם עשיתי כדי לבדוק איך זה (הייתי בשלב של ניסיונות כדי לבדוק מה יהיה הכי נוח) והכל היה מעולה אלא שגם "הגיימר" לאחר כמה ימים התחיל להשתבש לעשות לי בעיות ולעלות PING של עד 500.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיום אני גולש במהירות 1.5/128. אני גולש ללא חייגן ועם ip קבוע. והייתי רוצה לדעת אם אני מעדכן את מהירות ה-upload רק אצל בעל התשתית האם זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא מודם ADSL לרכישה עצמאית לא דרך בזק, ואני מגלה שיש בזאפ רק שני דגמים והם עולים לפחות 300 ש"ח. אין משהו זול יותר? מישהו מכיר משהו?
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי רשת ביתית מסוג d-link ויש איזה משחק שאני לא מסוגל לארח בו משחק מכוון מאחר והאי פי חסום והבנתי שאין פתרון עקיף לפתירת הבעיה אלא לנתק את הרשת ולעשות חייגן... אני לא זוכר איך לעשות את זה תאכלו לאמר לי בבקשה בפירוט איך אני יוצר חייגן ואחרי זה גם איך אני מחזיר את הרשת זה הכי חשוב ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא יצא כבר? אנחנו רוצים סוף סוף לעבור לרשת אלחוטית אחרי המעבר לבית חדש.. אבל יש התלבטויות. עד עכשיו רציתי לקחת את ה WRT54G אבל אני רואה מכשירים שתומכים ב 802.11n כמו איזה מכשיר של BELKIN שהוא PRE-N ויש את LINKSYS WRT300N שכתוב שהוא תומך ב 802.11n. האם זאת באמת תמיכה מלאה בתקן? או שלא? ואם לא.. איזה ראוטר כדאי לקנות? אני ראיתי שיש ל WRT54G כמה גרסאות (WRT54GS WRT54G WRT54L ...) מה הכי טוב מבינהם? ואיזה כרטיס רשת כדאי לקחת איתם? תודה
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. האם יש אפשרות לדעת מהו ה - Server IP שיש לי כרגע ? הבעיה שאני דרך רשת ביתית ואי אפשר לראות זאת בפרטי ההתחברות. (אין חייגן) 2. האם Server IP נקרא גם External IP ? אם כן, האם זה הגיוני שזה אותה כתובת כמו של ה - IP הרגיל שלי ? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים בעבודה אני רוצה לסדר תפיירול של הנתב אני נכנס דרך http://10.0.0.2 קופץ החלון להכניס יוזר וסיסמה אני לא יודע איזה נתב ... הוא תקוע בקיר למעלה בקופסא סגור אטום בלי לדעת פרטים עליו מה עושים? ברשת יש כ 20 מחשבים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לדודה שלי בית דפוס יש לה שם מחשבים, 1 נייד, ו-2 מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשת כמובן שהייתי רוצה לסדר שהכל יהיה מחובר לאינטרנט תמיד ורציתי המלצה על ראוטר חוטי שהמחיר שלו לא בשמיים וקל לתפעל אותו וכמובן שלא עושה בעיות יש למישהו המלצה ? תודה לעוזרים בן
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
www.nod32.com www.cheatcc.com יכול להית שהפירוול של SP2 פשוט עושה לי בעיות? כי גם לאחר שביטלתי אותו לא הצלחתי להכנס
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך? תודה...
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המודם\ראוטר ADSL b-focus 270pr עד היום היה מוגדר כמודם לכל דבר והוגדר ICS בין שני המחשבים.. אתמול קינפגתי אותו לתצורת ראוטר.. מאז המחשב השני ברשת לא מצליח לגלוש (שיתוף קבצים עובד..) שמתי לב שYNET לדוגמה לא מתקבל.. אבל כשניסיתי להיכנס לmsn.co.il זה כן התקבל.. מה ניתן לעשות בסידור הרשת הנוכחי [בלי קניות] בשביל שלמחשב השני יהיה אינטרנט? תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היום אני מחובר לברק ואני די מרוצה . אבל יש לי אפשרות לעבור ל 012 בחצי מחיר , וזה די מפתה אותי רציתי לדעת איך הם , בעיקר מבחינת פינגים לחו"ל יש לציין שאני יכול להיות שם לקוח VIP (אם זה משנה משהו ) אשמח לקבל עצות תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-